Sionistinen pankkiboikotti kylvää köyhyyttä Libanonissa

Yhdysvallat kutsuu itseään mielellään ”demokratian” ja ”vapaiden markkinoiden” lippulaivaksi. Amerikkalaisten tuorein demokratiaprojekti pyrkii tuhoamaan Libanonin markkinat, jotta juutalaisvaltio Israel voisi kukoistaa.

Olemme uutisoineet kesän aikana Yhdysvaltojen käynnistämästä painostuskampanjasta Libanonin pankkisektoria vastaan. Israelin alistamat amerikkalaiset ovat uhanneet tuhota Libanonin finanssimarkkinat, koska sionistit eivät ole kyenneet miehittämään maata sotilaallisesti.

Yhdysvallat on vaatinut libanonilaisia pankkeja sabotoimaan Hizbollahin toimintaa ja jäädyttämään vastarintamiesten tilit.

Middle East Eye –julkaisun mukaan pakotteet ovat käytännössä kohdistuneet koko libanonilaiseen yhteiskuntaan, eivätkä ainoastaan Hizbollahiin, jonka tavoite on pitää juutalaiset miehittäjäjoukot rajojen ulkopuolella.

Amerikkalaisten painostus on ajanut lukuisia kauppoja, pankkeja ja sairaaloita konkurssin partaalle. Koko yhteiskunta varautuu nyt kriisiin. Pankkiboikottia on sovellettu heppoisin perustein ja ilman kunnollisia taustaselvityksiä.

Middle East Eye haastatteli esimerkiksi Fadi Serhan –nimistä yrittäjää, jonka kauppa ajautui muutamassa kuukaudessa konkurssiin pankkilain vuoksi.

Serhania väitettiin valheellisin perustein Hizbollahin tukijaksi. Kun hän yritti saada oikeutta, eivät pankkiirit vastanneet hänelle. Lopulta hän joutui sulkemaan kauppansa, koska kaikki hänen pankkitilinsä oli jäädytetty.

Pankkien mustalle listalle voi joutua myös sukusiteiden vuoksi. Hizbollahin kanssa yhteistyötä tehneen entisen kansanedustajan tyttären pankkitili suljettiin hiljattain tämän isän taustan vuoksi. Jopa Hizbollahiin liitetyt sairaalat ovat joutuneet ongelmiin.

Sionistien painostukseen alistuneet pankit eivät ole suostuneet perustelemaan kummallisia päätöksiään tiedotusvälineille.

Boikottiin osallistunut Blom-pankki joutui pommi-iskun kohteeksi.
Boikottiin osallistunut Blom-pankki joutui pommi-iskun kohteeksi.

Kaiken ytimessä riippuvuus dollareista

Middle East Eye summaa, että kaiken keskiössä on Libanonin riippuvuus dollareista. Mikäli pankit alkavat kapinoida, eivät ne enää saa maailman tärkeintä varantovaluuttaa käyttöönsä.

Yhdysvallat on 2000-luvulla tuhonnut sekä Libyan että Irakin muun muassa siksi, että ne pyrkivät irtaantumaan dollareista ulkomaankaupassa.

Hizbollah käy tällä hetkellä jo sotaa Yhdysvaltojen ja Israelin tukemia ääri-islamisteja vastaan Syyriassa. Libanonin olisi siis erittäin riskialtista hylätä dollari juuri nyt ja varautua uuteen sotaan Amerikkaa vastaan.

Hizbollah on todennut, että Yhdysvallat pitää pankkisektoria yhtenä tehokkaimmista tavoista manipuloida Libanonin sisäpolitiikkaa. Järjestö on kuitenkin painottanut, ettei Libanonin tule itsenäisenä valtiona totella vihollisten määräyksiä.

Hizbollahin mukaan petolliset pankkiirit syyllistyvät yhtä vakavaan rikokseen kuin ne, jotka yrittävät tuhota Libanonin sotilaallisesti.

Libanonin johtavat pankkiirit ovat julkisesti myöntäneet, että Yhdysvallat voi ajaa konkurssiin rahoituslaitokset, jotka eivät alistu Amerikan sanelemalle politiikalle. Varoittavana esimerkkinä tästä toimii Lebanese Canadian Bank, jonka Yhdysvallat tuhosi.

Kaikki tämä vain siksi, ettei Hizbollah anna juutalaisten miehittää Libanonia sotilaallisesti.

 

Lue myös: Juutalaiset, pankit, koronkiskonta

2 kommenttia

  1. Ihmiset kuvittelevat, että jumalankieltäminen olisi kuin joku yksittäinen ajatus tai mielipide. Herra Jeesus Kristus on kuitenkin kaikessa hyvyydessä ja siten varsinainen jumalankieltäminen on jumalankieltäjillä jatkuvaa jokaista sekuntia koskevaa toimintaa. Sionistit ovat ateisteja, koska he kieltävät Jumalan hyvyyden elämässään ja en sijaan yrittävät tuhota kaiken hyvyyden. Ei voi olla suurempaa jumalankieltämistä kuin mitä he harjoittavat, eli että väittävät itse ilman Jumalan hyvyyttä olevansa hyvyyden lähde. Tämän he tekevät väittämällä että ei ole muuta kuin heidän pahuutensa, jota he siis väittävät hyvyydeksi. Helvetillistä noituutta ja helvetillisiä hirveyksiä muka taivaallisiksi henkisiksi ominaisuuksiksi. Riivaajia he väittävät hyväntekijöiksi. Siis raivoisasti he yrittävät tuhota kansan näkyvistä kaiken aidon Herran Jeesuksen Kristuksen hyvyyden, koska jos kansa huomaa, että on olemassa aitoa hyvyyttä, sionistit paljastuvat järjettömiksi, koska he pitävät pahuutta hyvyytenä. Siis kun aidon hyvyyden todellisuus tulee kansan tietoo oikeasti, on pahuuden taru tässä maailmassa loppu. Taistelu on ikuista ja joka on taistellut Herran puolesta tässä maailmassa taistelee ikuisesti Herran puolesta taivaissa ja Herran vastarintaliikkeet saavat näin taivaista voimaa ja suurempaa ja suurempaa voimaa yhä helpommin ja helpommin Herran armosta. Kaikki hyvä tulee Herrasta ja on Herra itse.

    Plusääni(4)Miinusääni(2)
  2. ”Vain muutaman Dollarin tähden”. Dollari tuo rutto ja ratto. Mutta kaiken tämänkin vaikuttimena on ihmisen pahuus, ahneus, viha, anteeksiantamattomuus ja i”loitseminen vääryydestä”.
    ”Sielu ei saa täällä rauhaa.”
    Enkä ole edes uskovainen, en ainakaan kuulu juutalaisten palvontakirkkokuntaan, jonka onni on rakkaampi kuin ”Pohjantähti” ja kaikki ne arvot joita siihen liittyy. Suomalaisen pää on tehty karvalakkia varten. Ja se pitää kantaa ylpeydellä ja rakkaudella. Jos siinä on jotain väärää. Silloin kaikki kirjat ovat kirjoitetut totuutta muunnellen. Kirjan sisältö täytyy ja pitää olla yksiselitteinen, etenkin, jos sen on tarkoitus on olla eettinen, humaaninien, kulttuurillinen ja uskonnollinen oppipohja kaikkine moraalisääntöineen joita ihmisen tulisi noudattaa tässä viheliäisessä maailmassa pysyäkseen itse ehjänä ihmisenä ja antaa arvo myös toisen elämälle ja oikeudelle etsiä onnea ja työllään saavuttaa jotain mistä on aina haaveillut.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat