Sionistista terroria vastustetaan kovin ottein eri puolilla Eurooppaa

Pommituksiin, mellakointiin, tappouhkauksiin ja salamurhiin erikoistuneen Jewish Defense League (JDL) -järjestön ranskalaisjäsenen kotiin iskettiin viikonloppuna. Miehen osoitetta oltiin levitetty Internetin antisionistisilla sivuilla. Suora toiminta on yleistynyt muissakin Euroopan maissa.

Ranskan JDL on ollut kesän aikana otsikoissa muun muassa siksi, että sen jäsenet ovat pahoinpidelleet palestiinalaismielenosoittajia ja yrittäneet pommi-iskua sionismia vastustanutta toimittajaa vastaan. Ranskan poliisi ei ole kyennyt (tai edes halunnut) lopettamaan ryhmän terroria, joten kansalaiset ovat päättäneet järjestäytyä itsenäisesti ja puolustautua juutalaisten väkivaltaa vastaan. Poliisin mukaan joukko sionismin vastustajia hyökkäsi JDL-jäsenen kimppuun tämän kodin edustajalla Pariisin lähellä. Terroristi sai lieviä vammoja.

Mielenkiintoista on, että ”maltillinen” Ranskan juutalaisten opiskelijoiden järjestö UEJF asettui yksimielisesti terroristin puolelle. UEJF:n mukaan kyse oli ”antisemitistisestä” hyökkäyksestä eikä puolustautumisesta terrorijärjestöä vastaan. UEJF toistaa tuttua sionistimantraa, jonka mukaan kaikki toiminta, joka ei miellytä juutalaisia, on ”antisemitismiä”. Artikkelissa ”Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus osa 3: Juutalainen mafia Amerikassa” olemme kirjoittaneet tarkasti siitä kuinka ”maltilliset” ja valtavirtaiset juutalaisjärjestöt tukevat rodullisista syistä puhtaasti rikollisia juutalaisia.

Sionismia on vastustettu kovin ottein myös Itävallassa ja Puolassa jalkapallo-otteluiden yhteydessä. Vajaa viikko sitten Gazan kansanmurhaa vastustaneet kannattajat keskeyttivät Itävallassa israelilaisen Maccabi Haifa -joukkueen pelin ja kävivät joukkueen pelaajiin käsiksi. Protestoijilla oli mukanaan kylttejä ja lippuja, joilla he osoittivat mieltään sionismia vastaan.

Kaksi päivää myöhemmin sama toistui Puolassa, kun noin 30 paikallista kannattajaa hyökkäsi israelilaista F.C. Ashdod -joukkuetta vastaan. Yhteenotto tapahtui lähellä Varsovaa. Muun muassa joukkueen valmentaja Nir Klinger ja omistaja Jacky Ben-Zaken saivat lievän muistutuksen siitä, millaista gazalaisten verinen ja kauhunsekainen arki Israelin varjossa on. Israel National Newsin mukaan joukkueen johto on päättänyt paeta Israeliin hyökkäyksen seurauksena.

 

Lue myös: Maahanmuuttajien juutalaisvastaisuus Euroopassa kasvaa

35 kommenttia

 1. Hienoa.

  Toisaalta masentavaa, että me, Valkoiset Ihmiset, seuraamme vierestä ja palestiinalaisten täytyy taistella yksin tätä hirmuvaltaa vastaan. Se on häpeäksi meille.

  Etenkin meidän suomalaisten pitäisi tietää, mikä on pienen kansan asema suuren, aggressiivisen tappajavaltion naapurina. Ja Israel on nimenomaan se jälkimmäinen. Säälimätön rosvovaltio, joka pitäisi asettaa kaikessa totaaliseen boikottiin.

  Kuinka voimme katsoa vierestä tuollaista? Olisimmeko alistuneet tapettavaksi, jos Neuvostoliitto olisi ajanut kansamme Espoon kaupungin alueelle ja pommittanut meitä yötäpäivää? Olisimmeko katsoneet vierestä, jos esim. Punkalaitumen, Sotkamon ja Naantalin asukkaat olisi tuhottu verilöylyissä aseettomia siviilejä vastaan (vrt. Jenin, Shabra ja Shatila) ?

  Olemme jo niin sokeita, että taputamme käsiämme, kun hirviö tappaa ja moitimme ihmistä, joka taistelee vastaan. Hävetkäämme.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Radio Vapaa Suomi tiedottaa:

  ”Siionistinen Soviet Israel on pommittanut Espoota jo viikkokaupalla.

  Tänään aamulla miehittämättömät lennokit tuhosivat lastensairaalan ja kolmekymmentä lasta kuoli. Siionistien pommituksessa tuhoutui myös Vapaan Suomen viimeinen voimalaitos. Olemme ilman sähköä.

  Taistelijamme jatkavat vastarintaa ja hyökkääjä on monin paikoin joutunut vetäytymään. Hyökkääjällä on käytössä uusin amerikkalainen teknologia, tukeehan United Israel of America hyökkäjää miljardeilla dollareilla vuosittain.

  Vetoamme Vapaaseen Maailmaan ja pyydämme apua tämän aggression edessä.

  Eläköön Vapaa Suomi!”

  Lähetys päättyy. Pommitus jatkuu…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Jalkapallo-ottelua odotellessa kirjoitankin tänne aikani kuluksi, miksi vihaan monia siionismiin liittyviä asioita. Kyllä, minä vihaan seuraavia asioita:

  Minä vihaan sitä, että Israel tappaa lapsia ja naisia pommittaessaan Gazaa. Kyllä, minä vihaan sitä koko sydämestäni. Minä vihaan niitä Israelin armeijan miehiä ja naisia, jotka istuvat bunkkereissaan ja ohjaavat Hellfire-ohjuksia osumaan lastensairaalaan. Minä vihaan heitä kyltymättömästi ja syvästi.

  Minä vihaan sitä, että meidän pitää loputtomasti muistella jotakin Anne Frankia, kun koskaan ei muistella Genrich Yagodan (NKVD-juutalainen par excellence) murhaamia miljoonia kristittyjä. Kyllä, minä vihaan tätä. Vihaan tätä juutalaista, joka murhasi miljoonia. Vihaan häntä syvästi ja loputtomasti. Vihaan leppymättömästi sitä, että meidän pitää muistella vain tätä yhtä ”holokaustia” ikään kuin miljoonien kristittyjen murhaaminen oli vain jokin tarina ja tämä ”The Holocaust” olisi jotakin vakavampaa. Minusta se ei ole, minä suren omiani. Surkoon vastapuoli omiaan. Vihaan sitä, että minulle sanotaan, mitä minun pitää surra. Tiedän itsekin, mitä suren, sitä ei tarvitse minulle kenenkään opettaa.

  Vihaan sitä, että Hollywoodin stevenspielbergit loputtomasti tehtailevat holokaustifilmejään ja missään filmissä ei ole koskaan pahaa siionistia ikään kuin yksi ryhmä olisi muita parempi, viattomampi. Vihaan tätä syvästi. Vihaan sitä, että Hollywood on tekopyhä. Se jaksaa loputtomiin hieroa holokaustisontaa, mutta se ei osaa tehdä yhtäkään elokuvaa siitä, kun Venäjällä tuhottiin kokonainen kansa. Kokonainen kulttuuri. Vihaisin stevenspielbergejä paljon vähemmän tai en lainkaan, jos he pelaisivat reilua peliä. Mutta he eivät tunne sitä sanaa, siksi vihaan heitä.

  Vihaan sitä, että meidän pitää nöyrästi ottaa vastaan ”monikulttuurisuutta”, kun Israel upottaa kaikki rannikolleen pyrkivät laivat. Vihaan tällaista sikamaista siionistien kaksinaismoraalia, jossa Euroopassa asuvat siionistit vaativat Euroopan rajoja auki ja rosvotussa Palestiinassa asuvat siionistit suojelevat rajojaan aseilla ja pommikoneilla. Vihaan tällaista, syvästi.

  Vihaan sitä, että Israel vaatii pääsyä Euroviisuihin ja Euroopan karsintalohkoihin urheilussa. Israel ei ole Eurooppaa sen enempää kuin Irak. Jos siionisti haluaa ryöstää Palestiinan maat niin siionisti urheilee naapureidensa kanssa. En halua lapsentappajia kentilleni.

  Siinä nyt alkuun. Lisää tulee varmasti.

  Nyt haastamaan minut oikeuteen vihapuheesta. Näiden sanojen takana seison mielihyvin, missä tahansa, milloin tahansa. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Eikö ole mielenkiintoista, että jos kirjoitan ”Juutalaiset murhaavat palestiinalaisia lapsia ja naisia” niin olen joidenkin mielestä rikollinen,vaikka vain kirjoitan totuudenmukaisesti niin kuin asia on, sillä juutalaisvaltion juutalaisethan avoimesti murhaavat päivittän palestiinalaisia lapsia ja naisia. Tämä käy heiltä oikein hyvin, he osaavat sen todella mainiosti, sillä ovathan he murhanneet lapsia ja naisia jo vuosikymmeniä.

  Mielenkiintoista on se, että murhaajan etnisen alkuperän mainitseminen on rikollista, mutta kukaan ei rohkene edes ajatella syyttävänsä murhajaa rikolliseksi.

  Näin alas olemme vajonneet, näin surkeita ihmisraunioita me olemme.

  Pohdimme murhaajan osoittaneen olevan paha ja katsomme vierestä, kun murhaaminen jatkuu ja jatkuu ja jatkuu…

  Kertauksena kuitenkin:

  JUUTALAISVALTION JUUTALAISET MURHAAVAT PÄIVITTÄIN LAPSIA JA NAISIA.

  Vielä kerran: JUUTALAISVALTION JUUTALAISET MURHAAVAT PÄIVITTÄIN LAPSIA JA NAISIA.

  Sanonko vielä kerran?

  Olenko nyt siis pahempi ihminen kuin tuo murhaaja? Käsi ylös, kuka on sitä mieltä, että olen nyt paha ihminen ja ehdottomasti pahempi kuin lapsia murhaava juutalainen. Nyt vain reippaasti käsi ylös. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Kukaan ei ole, mutta kähes kaikki väittävät olevansa, koska yteiskunta määrää niin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. The Occidental Observer-sivuilla mainio kirjoitus siitä, kuinka voit vastustaa juutalaisia ja heidän ylivaltapyrkimyksiään ilman, että leimaudut antisemitistiksi.

  Parasta oli kommenttiosiossa kirjoitus, jossa tarkkanäköinen kirjoittaja yksinkertaisesti toteaa näin:

  ”On aivan sama, miksi leimaudut, asia vain on niin, että juutalaisia pitää vastustaa. Jos heidän vastustamisensa on ”antisemitismiä”, olkoon sitten niin.”

  Olen täsmälleen samaa mieltä ja kirjoitankin tähän heti oman kantani:

  Vastustan juutalaisia ja juutalaisuutta. Ehdottomasti, ja jotakuinkin kaikissa asioissa. Vastustan heidän lipevää kaksinaismoralismiaan esimerkiksi monikulttuurisuudessa: Euroopan juutalaiset ovat ensimmäisenä huutamassa monikulttuurisuuden perään ja Israelin juutalaiset ovat ajaneet ryöstämänsä maan alkuperäisasukkaat ghettoihin ja tappavat heitä parhaillaankin. En suvaitse tuollaista ja vastustan tiukasti juutalaisia tässäkin.

  Vastustan juutalaisia ja juutalaisuutta siinä, että en suvaitse sitä, että Hollywood on juutalaisten käsissä ja he eivät vahingossakaan koskaan laske levitykseen elokuvaa, jossa juutalainen tai juutalaisuus esitettäisiin epäsuotuisassa valossa. Sen sijaan meitä, Valkoisia Ihmisiä, esitetään aina huonossa valossa. Tämä on vastenmielistä ja vastustan sitä’ kiivaasti ja tuon tästä lähtien tämän avoimesti esille aina ja joka paikassa, kun näistä asioista puhutaan.

  Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miksi vastustan juutalaisia ja juutalaisuutta.

  Itse asiassa muotoilen asian näin: Jos jokin on pahaksi juutalaisille, kannatan sitä. Jos jokin on hyväksi juutalaisille, vastustan sitä. Dogmaattisesti, sillä olen huomannut, että heille hyväksi olevat asiat ovat oikeastaan aina pahaksi meille, Valkoisille Ihmisille.

  Annan esimerkkejä:

  Israel. Tästä ei ole totisesti ollut mitään hyvää meille Valkoisille Ihmisille. Israel perustettiin verelle ja jatkuvalle sodankäynnille. USA ja Eurooppa ovat kylväneet rahaa juutalaisvaltion juutalaisten auttamiseen. Mitä siitä on meille seurannut? Loputtomia sotia ja loputonta kaaosta Lähi-Itään. Mussuttakaa, mitä mussutatte, näin se on. Se on ollut hyväksi juutalaisille ja pahaksi meille. Ja piste.

  Monikulttuurisuus. Kertokaa nyt minulle, mikä on se hyvä asia, joka tästä on koitunut Valkoisille Valtioille? Ei mikään. Ja jos se on niin valtavan ihanaa niin miksi juutalainen ei avaa rajojaan Afrikan venepakolaisille? Turha mussuttaa, minä näen mikä on hyväksi juutalaisille ja pahaksi meille. Olkaa sokeita, minä näen tämän, kristallinkirkkaasti.

  Juutalaisten ylivalta maailman pankkieliitissä. Ehdottomasti hyväksi juutalaisille ja pahaksi meille. USA:n FED:iä on koko sodanjälkeisen ajan johtanut juutalainen ja maa on tolkuttomasti velkaantunut. Jos juutalaiset ovat niin valtavan hyviä ja niin valtavan taitavia niin kuinka aina käy niin, että emämaa köyhtyy ja juutalainen rikastuu? Selittäkää tämä ihme. Jos juutalainen pankkiiri on meille, Valkoisille Ihmisille, hyväksi, niin haluan tuloksia. Miksi USD ei ole kuin Sveitsin frangi? Koska se ei ole hyväksi juutalaisille. Piste.

  Minä siis vastustan dogmaattisesti juutalaisia ja juutalaisuutta.

  Olen ymmärtänyt, että juutalaiset vastustavat dogmaattisesti Valkoista Nationalismia, joten minulla on täysi oikeus vastustaa juutalaisia ja juutalaisuutta.

  Haluan sitä, mikä on hyväksi meille, en sitä, mikä on hyväksi juutalaisille. Tämä on minun mielipiteeni. Tästä eteenpäin, aina.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Siksi, että haluan nostaa Valkoisten Ihmisten rotutietoisuutta. Me, Valkoiset Ihmiset, olemme Valkoisia Ihmisiä. Meillä on täysi oikeus olla Valkoisia Ihmisiä.

    Juutalaiset aina sönköttävät ”etnisiä erikoispiirteitään” yms. ja hehän ovat perustaneet Israeliin Juutaláisvaltion, joka on Juutalaisille. Ja he valvovat rajojaan ankaralla kädellä, esim. pakolaislaivat upotetaan. Se on juutalaisen ihmisystävällisyyttä arkipäivän elämässä: brutaali väkivalta muita ryhmiä kohtaan.

    Meidän pitää ymmärtää, että jos emme ala käyttäytyä kuin Valkoiset Ihmiset, meitä ei kohta enää ole. On viimeinen hetki nousta barrikaadeille ja nostaa meidän identiteetimme sotalippu salkoon.

    Jos se häiritsee jotakuta, so what? Minä tiedän, mitä haluan ja sanon sen suoraan. Haluan Valkoisen Valtion, Valkoisen Kansan, Valkoisen Identiteetin. Me olemme rakentaneet Euroopan, siinä ei ole tarvittu Afrikkalaisia, ja heillä on oma mantereensa, josta Valkoiset on lähes kokonaan pois ajettu.

    Juutalaisilla on nyt oma maansa, olkoon siellä, omillaan.

    Meille kuuluu kulttuurin kehto, Eurooppa. Se on meidän maanosamme, se kuuluu meille.

    En halua Suomeen Kongoa, en halua Suomeen kalifaattia ja en varmasti halua Suomeen juutalaisvaltiota. Jos juutalaisilla pitää olla Juutalaisvaltio, haluan aidon Valkoisen Euroopan.

    Ensi tulee idea. Sitten tulee ajatus siitä, kuinka se toteutetaan. Jossakin vaiheessa tulee mukaan mies/nainen, joka sen toteuttaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ymmärrätkö sen, että alunperin kaikki ihmiset ovat olleet tummaihoisia? Vaalea ihonväri on myöhempi mutaatio eikä se ole sen parempi kuin mikään muukaan. Se on vain yleistynyt alueilla, jossa auringonvaloa ei saada niin paljon kuin lähellä päiväntasaajaa, sillä tumma iho aiheuttaisi näillä alueilla D-vitamiinin puutoksen. Vastaavasti päiväntasaajan seudulla valkoinen iho on huonosti soveltuva ominaisuus lisäten ihosyöpäriskiä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Alun perin? Eli n. mitä, 500 000 vuotta sitten? Apinavaiheessa?

      Minua ei kiinnosta kulttuurimarxistien höpinät siitä, että rotuja ei ole. Minä pidän silmäni auki.

      Ole hyvä, ja näytä edes yksi mustien johtama yhteiskunta, jossa on edes hitusen normaalia länsimaista yhteiskuntaa muistuttava sivilisaatio? Afrikassa? Salli minun nauraa. Näyttö on puhdas nolla. Haluatko muuttaa Afrikkaan? Muuta Kongoon. Siellä on Kalashnikov-kulttuuri. Se itse asiassa muistuttaa siinä suhteessa Israelia. Lapset ja naiset ammutaan herkästi Afrikassakin.

      Karibialla? Kenties haluat muuttaa Haitiin? Ole hyvä. Mustta kulttuuria parhaimmillaan.

      Hei, muuta Detroitiin, rottien, torakoiden ja luteiden kaupunkiin. Se muuttui sellaiseksi, kun valkoiset lähtivät.

      Hei, nyt tiedän, lähde sinne luennoimaan ”roduttomuudesta”. Kerro heille, kuinka he ovat ihan yhtä hyviä kuin valkoiset ja kaikki johtuu vain siitä, että emme ole antaneet heille tarpeeksi rahaa. He ottavat sen sinulta, voit olla aivan varma.

      Kerro nyt minulle, ole hyvä, missä mustien johtamassa yhteiskunnassa haluat elää, jos olemme kaikki samanrotuisia? Eihän sinulla voi kertakaikkiaan olla mitään mustien johtamaa yhteiskuntaa vastaan? Tee miehen työ, ja käyttäydy niin kuin puhut, älä ole israelilainen ja tapa lapsia bunkkerista, ole kerrankin sanojesi mittainen ja muuta Kongoon.

      Hei, älä muuta Kongoon, muuta Ebolaan. Ääliö, kaikella kunnioituksella. 🙂

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Afrikassa on ollut sivilisaatioita kaupunkeineen jo silloin kun Suomen alueella asuttiin vielä maakuopissa.

      Mikä on sittemmin mennyt pieleen? Monikin asia. Nykyään esimerkiksi uskonnollisuus aiheuttaa merkittävän osan Afrikan valtioiden ongelmista. Eikä kyse ole pelkästään islaminuskosta, vaan myös kristinuskosta ja paikallisista alkuperäisuskonnoista. Liian suuri syntyvyys luonnonvaroihin nähden aiheuttaa köyhyyttä. Sodat aiheuttavat monenlaista kurjuutta. Lukutaidottomuus on edelleen yleistä ja äärimmäisestä köyhyydestä on vaikea ponnistaa korkeammalle. Korruptio on vakiintunut käytäntö. Kansalliskiihkoilu on johtanut useisiin kansanmurhiin.

      Niin, kansalliskiihkoiluahan sinäkin edustat ja toivot Suomeen rotuoppeihin perustuvaa diktatuuria. Minulla ei ole suunnitelmia muuttaa Suomesta mihinkään, kunhan täällä olot säilyvät nykyisen kaltaisina eikä teidän uusnatsien haluamaa hirmuhallintoa koskaan tänne tule.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Teen pienen korjauksen: Olkoon, en kannata kaikkea, mikä on pahaksi juutalaisille ja juutalaisuudelle. 🙂

  Toki haluaisin korostaa, että eipä kukaan tunnu meillä kantavan huolta äärijuutalaisten kannanotoista, mutta tiedän, että meikäläisten kannanottoja luetaan suurennuslasilla.

  Siksipä juuri vastustan sitä, mikä on hyväksi juutalaisille, mutta en sittenkään aivan kategorisesti kannata sitä kaikkea, mikä on pahaksi juutalaisille… Perkule. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Afrikan sivilisaatiot? Kauas, tosi kauas, karkaavat nyt pilvet, veliseni.

  Ja älä viitsi, Suomen ilmanalassa ei ole koskaan asuttu maakuopissa.

  Pieleen menee mustan ihmisen kaupungeissa ja valtioissa. Piste. Voit sönköttää siitä loputtomiin, minkäänlaista näyttöä mustilla ei ole. Ei minkäänlaista.

  Ja kun olet noin ”rotuvapaa” niin miten tähän kansalliskiihkovastaiseen näkemykseesi sopii juutalaisrakkautesi? Eikö Israel ole mielestäsi kansalliskiihkoinen? Nyt odotan sitten rehellistä vastausta. Hehheh.

  Jos maailmassa on koskaan ollut kansalliskiihkoilua, niin napakymppi on Israel. Eli siis juutalainen voi kiihkoilla, muta jos minä vain haluan samaa omilleni, niin olen paha ihminen. Selitä nyt tämä, äläkä kulje silmät ummessa.

  Miksi meidän pitää olla monikulttuurisia ja Israel saa ampua pakolaislaivat rannikoilleen? Kerro nyt minulle.

  Miksi juutalainen on erikoistapaus ja saa tappaa lapsia rajojaan suojellakseen? Miksi juutalainen voi pakottaa alkuperäisasukkaat pois omasta maastaan ghettoihin ja sitten pommittaa naisia ja lapsia ghetoissa? Miksi juutalainen voi luoda oman etnisen valtionsa, mutta meidän pitää hyväksyä oman etnisen ryhmämme sulautuminen mustiin?

  Kerro. Jos ei ole mitään sanottavaa tästä, niin vaikene.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Siinä olet sinänsä oikeassa, että Israelissa on äärikansallismielistä väestönosaa enemmän kuin on hyväksi millekään valtiolle. Ei se silti kokonaisuutena mikään Natsi-Saksan juutalainen versio ole, ei sinne päinkään.

   Minä muuten en katso kuuluvani sinun ”omiisi”. Se millaista valtiojärjestelmää sinä halajat, ei ole se mitä Israel on nyt.

   Antisemitistiseltä propagandaltasi syö uskottavuutta se, että useat väitteesi eivät ole totta. Israelilla ei ole käytäntöä upottaa pakolaislaivoja rannikolleen. Myöskään lapset eivät ole mikään erityinen tappokohde. Israelissa ei ole ghettoja. Maassa on merkittävä arabivähemmistö.

   Sinulla ei ole mitään velvollisuutta valita ihonväriltään mustaa puolisoa, vaan vapaus tehdä niin. Kumppanin valinnan on oltava yksilön oma eikä mikään valtion taholta määrätty asia.

   Magneettimedian CAPTHCA-järjestelmä kommenttien syöttämiseen on muuten aivan huippuärsyttävä eikä se edes toimi kunnolla kaikilla selaimilla. Hirvittävää ajanhukkaa joutua syöttämään noita kirjainkoodeja yhä uudelleen ja uudelleen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Minä olen oikeassa. Piste.

    Israel ON äärinationalistinen. Mutta samaan aikaan Euroopassa kaksoiskansalaisuudella elävät juutalaiset tuomitsevat kaiken nationalismin meidän, Valkoisten Ihmisten, maissa. Israelille he sallivat kaiken, tietenkin, juutalaisia kuin ovat eli meidän kannaltamme totaalisen kaksinaismoralistisia, kaksihaaraisella kielellä puhuvia vihollisia keskuudessamme.

    Kannat syvää huolta minun haluamastani, mutta et lainkaan kanna huolta siitä, että juutalaisnationalistit toteuttavat kansanmurhaa. Koko ajan, juuri nyt. Eivät puhu siitä, vaan murhaavat, fyysisesti juuri nyt. Etkö tunne pistoa omassatunnossasi? Lapsia ja naisia kuolee, ja Sinä puolustat murhaajia. Aamusta iltaan puolustat murhaajia. Häpeäisit.

    Israel upottaa aivan varmasti rannikoilleen pyrkivät pakolaislaivat. Juuri siksi niitä ei tule Israelin rannikoille. Jos me tekisimme samoin niin simsalabim!, rannikoille ei enää tulisi pakolaislaivoja ja voisimme tekopyhästi väittää, että ”emme upota pakolaislaivoja”.

    ”Lapset eivät ole mikään erityinen tappokohde”. Luepa tuo uudestaan ja mieti, millaisessa sokkelossa elät. Kehtaatkin arvostella minua, joka kategorisesti tuomitsee juutalaisvaltion juutalaisten toimet tässä asiassa. Häpeäisit.

    ”Israelissa ei ole ghettoja.” Hyvä mies, mikä on Gaza? Jos siis Gaza ei ole ghetto niin mehän voimme heti sulkea esim. kaikki somalit vaikkapa Suomenlinnan saarelle ja se siitä. Häpeäisit.

    Kuka on puhunut kumppanin valinnasta? Jos kulttuurimarxisteilta kysytään, niin HE haluavat parittaa meidät apinoiden kanssa (siis APINOIDEN) kanssa, kun samaan aikaan Israelissa juutalainen ei edes saa mennä naimisiin kristityn kanssa. Fakta. Revi siitä.

    Juutalaisvaltion juutalaiset ovat ihmishirviöitä, jotka tappavat lapsia ja naisia. He ansaitsevat vain halveksuntaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Edelleenkin: se mitä Gazassa nyt tapahtuu, ei ole mikään kansanmurha.

     Kirjoitit: ”Israel upottaa aivan varmasti rannikoilleen pyrkivät pakolaislaivat.” Jälleen yksi antisemitistinen huuhaaväite, jonka olet ottanut todesta.

     Kaupunkisodassa vihollistaistelijoita vastaan on lähes mahdotonta välttää sivullisia siviiliuhreja. Israel ei tietoisesti hyökkää lapsia vastaan.

     Gaza ei sijaitse Israelissa eikä Israelin hallitsemilla alueilla.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Vai niin.

      Israelia perustettaessa alkuperäisasukkaat, palestiinalaiset ajettiin aseilla ja väkivallalla omilta mailtaan ja omista kodeistaan maanpakoon. Heitä murhattiin kymmenien vuosien aikana useissa ihmiskuntaa vastaan tehdyissä rikoksissa, mm. Jeninissä, Shabrassa ja Shatilassa (lue mm. ”Beirutin teurastaja” Ariel Sharonista”).

      Nyt kun heidät on lopuksi ahdettu Espoon kokoiselle maakaistaleelle, aletaan juutalaiseen tapaan puhumaan siitä, että he eivät olekaan israelilaisia. Sanon suoraan: Olet törkeän epäinhmillinen ja käsittämättömän julma.

      Juutalaiset ovat tehneet väärin, ei siinä auta viisastelu. He tulevat vielä maksamaan teoistaan. Tämä on historiasta tuttua, kautta aikojen tällaiset vääryydet on korjattu, useimmiten väkivaltaisesti. Juutalaiset tarttuivat aseeseen, eivät palestiinalaiset.

      Viha on täältä lähtöisin. Ja se ei häviä saivartelemalla.

      Siksi, juuri siksi juutalaisvaltio tahtoo tuhota palestiinalaiset.

      Käsittämätöntä sokeutta ja yksisilmäisyyttä väittää toisin.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Mielenkiintoinen ote Imbi Pajun kirjasta ”Torjutut muistot”.

  Ote on ajalta, jolloin NKVD:tä johtivat juutalaiset Genrikh Yagoda ja Lazar Kaganovich. He edustavat tappajajuutalaisuutta per excellence. Mutta kuin ihmeen kaupalla Hollywood ei tiedä näistä massamurhaajista mitään, vaikka viimeinenkin satavuotias vankileirin vartija on saksalaisista etsitty maan ääristä. Juutalaiset suojelevat omia tappajiaan ja eivät koskaan puhu siitä, mitä he tekivät Venäjänmaalle ja sen viattomille kristityille. On vain syytä toivoa, että pahoista teoista vielä tuomitaan.

  Ote:

  ”Edessäni on kopio kirjeestä, jonka Ally Leivo kirjoitti 90-luvun alussa Postimees-lehden päätoimittajalle Vahur Kalmeelle (kuvaus on tapahtumista kesäkuussa 1941, jolloin juutalaisjohtoinen NKVD toteutti heimoveljiemme massamurhan eli rikoksen ihmiskuntaa vastaan):

  On lähestymässä 14. kesäkuuta. Haluan kirjoittaa teille eräästä hirvittävästä tapauksesta, jonka eräs hyvä tuttavani kertoi minulle 20-30 vuotta sitten tarkistettuaan ensin, että ovi oli varmasti lukossa eikä ikkunan takana ollut ketään kuuntelemassa.

  Kun kyyditettyjen junat rupesivat auringonnousun aikaan liikkumaan Valgan asemalta kohti Venäjää, alkoivat lähtijät ja heitä saattamaan tulleet ihmiset laulaa isänmaallista laulua ”Sinun pohjoisen maan auringon kulta”, oli kyyneliä ja itkua, jotkut juoksivat junan perään, jotkut painoivat päänsä vasten junarataa kuullakseen junan etääntyvän äänen. Oli kulunut viikko tai puolitoista ja oli alettu kuiskailla, että Valgan-asemalla oli kaksi vaunullista lapsia. Neljä viisi tyttöä meni katsomaan. Kaksi vaunua oli siiretty sivuraiteille ja aseistettu mies seisoi niitä vartiomassa. Pysähdyimme. Hän näki, että pelkäsimme häntä, ja hän siirtyi sivummas eikä ollut huomaavinaan mitään. Pääsimme kurkistamaan vaunuun. Se oli täynnä sinisiä vainajankasvoisia lapsia, janoon kuolleita. Jotkut olivat takertuneet toisiinsa, toiset olivat repineet vaatteet päältään, pienet sormet suussa, suut verisinä, joku riippui penkiltä pää alaspäin. Heitä oli kaikissa asennoissa.

  He olivat ilmeisesti lapsia, jotka oli erotettu vanhemmistaan, ehkä virolaisten upseereiden lapsia. Sen rouvan nimi, joka näki kaiken, on K.Lepik ja hän oli huolissaan siitä, että vangituista virolaisista upseereista ja heidän vaimoistaan ei ole tähän mennessä saatu tietää mitään.”

  Ote päättyi.

  Minä sanon tämän nyt aivan suoraan:

  Minä vihaan koko sydämestäni näitä NKVD:n juutalaisia, joista malliesimerkkejä ovat juuri Genrikh Yagoda ja Lazar Kaganovitch.

  Turha selittää, että he ”vain johtivat” NKVD:tä. Onko saksalaisille annettu mitään myönnytyksiä näillä perusteilla?

  Minä vaadin Totuuskomissiota. Vaadin, että Israelin johtava rabbi pyytää anteeksi kokokristikunnalta juutalaisten tekemistä rikoksista. Nöyrästi, ja pää painuksissa. Vaadin museoita ja muistomerkkejä, joissa Israelin pääministeri käy painamassa päänsä.

  Jos näin ei tehdä, minä en tunne mitään myötätuntoa juutalaisia kohtaan missään asiassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Tähän vielä pieni lisäkommentti.

    Jos missä tahansa loukataan juutalaista niin maailmanlaajuinen juutalaisyhteisö ryhtyy puolustamaan juutalaista.

    Näin ollen sama logiikka pätee myös juutalaiseen, joka on tehnyt rikoksen ihmiskuntaa vastaan. Hän edustaa koko maailmanlaajuista juutalaisyhteisöä, toki tällä kertaa pahassa. On siis turha saivarrella miehen poliittista vakaumusta, uskonnollisuutta tai neuvostoliittolaisuutta. Juutalainen mikä juutalainen.

    Yagoda ja Kaganovitch edustavat Ultra Pahaa. Heitä pahempia ihmisiä on vaikea kuvitella. Ja he olivat JUUTALAISIA. Piste.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Se on aivan turha väitellä h.e.bolla:n kanssa. Loppunut laskut jo kesken kuinka monta argumentointivirhettä on jo hänen kommenteissa tullut ilmi.

   Tuolta listalta voi sitten ruksia kuinka moni argumentointivirhettä osuu kohdalle:

   http://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentointivirhe

   Mies on ”white power” populisti. Ei riitä että sekoilee argumentoinnissa mutta myös värisokeudessa kun ei vuosienkaan jälkeen huomaa että iho on lähempänä väriltään vaaleanpunaista kuin valkoista. Ei se pigmentti tee ihmistä vaan se mitä siellä korvien välissä on.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Tervepä terve lähdekritiikki,

    Argumentointivirheitä? 🙂

    Kysynpä suoria kysymyksiä:

    Kuinka monta sataa lasta murhataan tämänkertaisella operaatiolla?

    Koska nämä sotarikolliset, jotka tappavat lapsia kouluissa ja sairaaloissa, tuodaan oikeuden eteen Haagiin?

    Koska juutalaisvaltion juutalainen aikoo lopettaa koulujen ja sairaaloiden pommittamisen?

    Milloin juutalaisvaltion juutalainen aloittaa korvausten maksamisen palestiinalaisille (vrt. loputon ininä ”sovittamisesta” vs. ”holokausti”)?

    Ihan vain lyhyet, selkeät vastaukset, kiitos. 🙂

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Älä selitä ja pakene näiden kahden JUUTALAISEN vastuuta. Olkoon vaikka vinkuintiaanien valtiosta, mutta he olivat JUUTALAISIA. Minua ei myös kiinnosta se, harrastivatko he ”uskontoaan”, he olivat JUUTALAISIA ja he ovat vastuussa miljoonien kuolemasta.

  Eipä Gazan lapsiakaan paljon kiinnosta JUUTALAISVALTION JUUTALAISTEN uskonnollisuus tai poliittinen kanta, tappajia mitä tappajia.

  JUUTALAISTEN on aika pyytää anteeksi näitä hirmutekojaan. Minkälaisia ihmisiä he ovat, kun eivät tunnusta niitä? Ovatko he aivan läpeensä pahoja vai mikä mättää?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Oliko Stalinin hirmuhallinto kollektiivisesti georgialaisten syytä? Pitäisikö nykyisen Georgian valtion esittää virallinen anteeksipyyntö Stalinin järjestämistä puhdistuksista? Minusta ei ja tuskinpa sinunkaan mielestäsi. Etnisesti tai uskonnollisesti juutalaistaustaisia kohtaan antisemitisteillä on kuitenkin täysin kohtuuton kaksoisstandardi ja tekopyhyys.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Itse asiassa hyvä pointti.

    Kun kristittyjä Neuvostoliitossa tapettiin, muilla kuin Venäjän kristityillä oli erittäin vahva yliedustus tappajien joukossa. Tästä voidaan oppia juuri se, että meidän suomalaisten on pidettävä huolta siitä, että maahamme ei pääse asettumaan vahvoja vieraita etnisiä ryhmiä, jotka sopivan tilaisuuden tullen aloittavat alkuperäisasukkaiden massamurhaamisen.

    Vastaus on: Kyllä, georgialaisten pitäisi ehdottomasti kollektiivisesti pyytää anteeksi Stalinin hirmutekoja ja juuri tästä syystä nimenomaan JUUTALAISVALTION on kollektiivisesti pyydettävä anteeksi JUUTALAISTEN tekemiä hirmutekoja, hehän edustavat JUUTALAISUUTTA.

    Meidän pitää myös saada muistomerkkejä murhatuille miljoonille. Näiden muistomerkkien luokse voivat sitten JUUTALAISVALTION pääministerit mennä polvistumaan ja pyytämään anteeksi oman etnisen ryhmänsä hirmutekoja.

    Ei kaksoisstandardeja vaan tiukka oikeudenmukaisuusvaatimus. Pahasta teosta anteeksipyyntö ja nöyrtyminen.

    Eipä ole ennen sellaista ihmettä nähty: Juutalainen pyytää anteeksi kristityltä. Haluan sen nähdä. On jo aika.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Ei tuossa ole mitään ihmeellistä.

      Saksalaisia on vainottu kohta 70 vuotta loputtomilla nöyryyden vaatimuksilla.

      Juutalainen nöyrtyköön puolestaan. Juutalainen on tehnyt rikoksia ihmiskuntaa vastaan. Käsi ylös ja syytettyjen penkille vaan. Se on oikeus ja kohtuus. Vainotaanhan satavuotiaita vanhuksiakin. Ei mitään sääliä rikollisille. Ei tippaakaan.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Murhat eivät rikoksina vanhene. Kyllä satavuotiaatkin joukkotuhontaan syyllistyneet kuuluvat oikeuden eteen. Sinulle uusnatsina Natsi-Saksan sotarikolliset ovat tietenkin sankareita eivätkä rikollisia.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Aivan oikein.

  Nämä ”urhoolliset” juutalaiset bunkkereissaan ovat siis seuraavat 80-100 vuotta henkipattoja ja tavattaessa heidät on heti vietävä oikeuden eteen.

  Lisäksi Israel olkoon koko kansainvälisen yhteisön sylkykuppi.

  Sotarikolliset vastuuseen ja ankarin mahdollinen rangaistus plus päälle satojen miljardien korvaukset palestiinalaisille, Kyllä siionistilla rahaa on.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. aaaaaaa On hyvin kasvatettu eliittiperheen jälkeläinen. Ihan täysi nolla ja argumentit ovat inttämistä eikä perusteluja. Yritä perustella ja myönnä jos olet perusteeton. Tai oikeastaan mene sinne Gazaan kertomaan kuinka tilanne sinun mielestä on. Sitten vaan toivotaan, sairaalaan tai kouluun mihin majoitut ei tule ohjusta. Ja muista kertoa siellä kaikille holokaustista ja että kuinka juutalaiset silloin kärsivät ja todistetusti jopa 300 000 kuolikin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. On ihme ettei LePenin puolue ole saanut enempää aikaan. Johan siitä on kohta neljä kuukautta kun se pääsi valtaa tietyissä kaupungeissa ja kylissä. Luulisi että sieltä pikku hiljaa karkoitettaisiin epäsosialinen aines maan rajojen ulkopuolelle. Niinkuin historiassa aiemminkin tapahtui. Silloin vain vahingokseen Saksa sanoi että tuo epäsosiaalinen aines sai asua sen maaperällä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. LePenin puolue on juutalaishuijaus. LePen jr. liputtaa Israelin ja virallisne historiankirjoituksen puolesta. On perussuomalaisten tapainen muslimivihaaja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat