Sionistit: raiskauksen kannattaja on ”sukupuoliekspertti”

Juutalainen professori Mordechai Kedar synnytti kesällä pienen kohun, kun hän ehdotti Gazan kansanmurhan aikana, että Hamas-sotilaiden omaiset voitaisiin raiskata.

Kedarin mukaan paras lääke esimerkiksi itsemurhapommittajia vastaan olisi tietoisuus, että juutalaiset saattaisivat raiskata kuolleiden palestiinalaistaistelijoiden siskot ja äidit. Kedar kertoi tietävänsä, että ehdotus kuulostaa kauhealta länsimaisiin korviin. Sionistiprofessorin mukaan kostoraiskaukset kuitenkin kuuluvat Lähi-idän kulttuuriin, joten ideaa olisi syytä punnita. Kedar on työskennellyt tiedustelutehtävissä sekä arabijärjestöjä että sionisminvastaisia israelilaisakateemikkoja vastaan.

Israel joutui kovan kansainvälisen vihan kohteeksi kesällä, sillä juutalaiset pommittivat Gazan siviili-infrastruktuuria, sotkivat pakolaisten asuntoja ulosteella, tappoivat lähes 600 pikkulasta (joita Israel kutsuu ”tulevaisuuden terroristeiksi”) ja 260 naista sekä syyttivät Palestiinan ihmisoikeustilanteesta huolestuneita ”antisemitisteiksi”. Harva uskaltautui puoltamaan Kedarin lausuntoja julkisuudessa. Palestiinan ihmisoikeustilannetta seuraavan Electronic Intifada –julkaisun mukaan juutalaissotilaat kuitenkin noudattivat Kedarin käskyä ja uhkailivat kidnappaamiaan palestiinalaismiehiä näiden omaisten raiskaamisella.

Juutalaissotilaat tunkeutuivat Hebronissa palestiinalaisasuntoon ja jakoivat Facebookissa perheen vauvan kuvaa pelottelumielessä.
Juutalaissotilaat tunkeutuivat Hebronissa palestiinalaisasuntoon ja jakoivat Facebookissa perheen lapsen kuvaa pelottelumielessä.

Nyt sodan pöly on kuitenkin laskeutunut eikä valtamedian tarvitse enää kirjoittaa Palestiinan surkeasta ihmisoikeustilanteesta. Sionistitkin ovat saaneet itseluottamuksensa takaisin: Europe Israel Press Association (EIPA) –lobbausryhmä kutsui Kedarin puhumaan Brysseliin ja kutsui tätä ”islamin sukupuolikysymysten asiantuntijaksi”. Kukaan ei ole uskaltanut kysyä arvovaltaiselta juutalaiselta tämän kesäisistä raiskauslausunnoista. EIPA:n tavoitteena on tehdä Euroopan valtamediasta entistäkin sionistisempi. Ryhmä järjestää tiedotustilaisuuksia Euroopassa vieraileville tunnetuille israelilaisille sekä lahjoittaa ilmaisia Lähi-idän-matkoja eurooppalaisille toimittajille.

Suomessa Kedariin on päässyt tutustumaan lähinnä kristillissionistisen TV7-kanavan kautta. TV7 esittää raiskausta kannattavan Kedarin arvovaltaisena ja puolueettomana Palestiinan ihmisoikeustilanteen asiantuntijana.

 

Lue myös: Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi

1 kommentti

  1. Sotilas voi naamioida kommandopipolla henkilöllisyytensä mutta ei etnisyyttään. Hauska yksityiskohta pilkottaa =D

    Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat