Sionistit vihaisia John Kerryn suhteista Hizbollahiin ja Hamasiin

Israelilainen tiedustelu- ja sotilasaiheisiin erikoistunut DEBKAfile-julkaisu hyökkää kovin sanoin Yhdysvaltojen juutalaista ulkoministeriä John Kerryä vastaan. Uskomatonta kyllä, sionistit väittävät Kerryn olevan Hizbollahin, Iranin ja Hamasin liittolainen.

DEBKAfilen mukaan Kerryn keskiviikkoinen vierailu Libanonin pääkaupungissa Beirutissa on merkki siitä, että Obaman hallitus on alkanut rakentaa suhteita ”terroristiryhmiin”, kuten libanonilaiseen Hizbollahiin ja palestiinalaiseen Hamasiin. Yhdysvaltain varovaiset diplomaattiset eleet Israelin alistamia kansoja kohtaan ovat raivostuttaneet juutalaisvaltion.

Kerry vieraili Beirutissa vain muutamia päiviä sen jälkeen, kun Yhdysvallat ilmoitti voivansa tehdä yhteistyötä palestiinalaisten uuden yhteishallituksen kanssa. Toisaalta Kerry sanoi Beirutissa, ettei Yhdysvallat tunnusta palestiinalaista hallitusta, koska se merkitsisi Palestiinan valtion tunnustamista. Kummallinen suhde palestiinalaishallintoon on jälleen yksi esimerkki siitä, että Israelin ja Yhdysvaltojen kansoilla on tosiasiassa ristiriitaiset edut. Ainut syy miksi Yhdysvallat ylipäätään tukee Israelia on se, että järjestäytyneellä juutalaisyhteisöllä on valtavasti taloudellista, poliittista ja mediavaltaa Amerikassa sekä muissa länsimaissa.

Libanonin hallitukselle Kerry totesi, että Yhdysvallat jatkaa yhteistyötä sen kanssa, kunhan libanonilaiset eivät ”riko kirjoittamattomia sääntöjä”. Kerry ei kuitenkaan suostunut tarkentamaan mitä ”sääntöjä” hän tarkoitti. Libanonin pääministeri Tammam Salam kuuluu Israelille ja Yhdyvalloille myötämieliseen Maaliskuun 14. päivän poliittiseen liittoon.

Eniten sionisteja kuitenkin suututtaa Kerryn lausunto, jonka tämä antoi toimittajille vierailun yhteydessä. Kerry vetosi Iraniin, Venäjään ja Hizbollahiin, jotta nämä tekisivät kaikkensa Syyrian konfliktin päättämiseksi. Israelin mielestä Kerry legitimoi lausunnollaan Iranin ja Hizbollahin osaksi kansainvälistä poliittista yhteisöä. Aiemmin Kerry on vastustanut Iranin ja Hizbollahin ottamista mukaan Syyria-neuvotteluihin.

DEBKAfilen lähteiden mukaan Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu päätti tänä aamuna haastaa Obaman hallituksen linjan kongressissa maailman vahvimman sionistilobbausjärjestö AIPAC:in avulla. Netanjahu tahtoo, että Yhdysvallat lopettaa taloudellisen avun antamisen palestiinalaiselle hallinnolle.

Vaikka Obaman hallinnon linjaukset ovat suututtaneet sionisteja viime päivinä, eivät ne anna aihetta kovin suurelle optimismille. John Kerry on kertonut, että löydettyään juutalaiset juurensa, hän on kokenut syvää yhteenkuuluvuutta Israelin rikollisvaltioon. Hänen mielestään Israel on ”mahtava luku juutalaisen kansan legendassa”. Hän on myös moneen otteeseen ilmaissut, ettei hän tule koskaan sallimaan palestiinalaisilta väkivalloin ryövätyn juutalaisvaltion lakkauttamista.

DEBKAfile

9 kommenttia

 1. Putinistanhan se jo on uusi NL. Eli kasaarihelvetti. Stalingrad on tulossa takaisin. Tataareha ahdistetaan Krimillä. Kasaarit pelaavat tutusti etnisellä vihalla ja vihakiihotuksella, vaikka laissa ”ekstremismi” tuomitaankin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Soros tuota Ukrainan kaappausta rahoitti. Ja USA sysää nyt lisää rahaa sinne, rahoittaen sisällissotaa.

   ”GEORGE SOROS, AUTHOR, ”THE TRAGEDY OF THE EUROPEAN UNION”: Same here.

   ZAKARIA: First on Ukraine, one of the things that many people recognized about you was that you during the revolutions of 1989 funded a lot of dissident activities, civil society groups in eastern Europe and Poland, the Czech Republic. Are you doing similar things in Ukraine?

   SOROS: Well, I set up a foundation in Ukraine before Ukraine became independent of Russia. And the foundation has been functioning ever since and played an important part in events now.”

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Venäläisvastaista propagandaa joka valtamediassa. Samalla USAn ja Euroopan oligarkit rahoittavat sisällissotaa Ukrainassa, missä veljeskansat tappavat toisiaan EU-jäsenyyden toivossa.

     ”The gravest threat to this Obama-Putin collaboration has now emerged in Ukraine, where a coalition of U.S. neocon operatives and neocon holdovers within the State Department fanned the flames of unrest in Ukraine, contributing to the violent overthrow of democratically elected President Viktor Yanukovych and now to a military intervention by Russian troops in the Crimea, a region in southern Ukraine that historically was part of Russia.”

     ”Though I’m told the Ukraine crisis caught Obama and Putin by surprise, the neocon determination to drive a wedge between the two leaders has been apparent for months, especially after Putin brokered a deal to head off U.S. military strikes against Syria last summer and helped get Iran to negotiate concessions on its nuclear program, both moves upsetting the neocons who had favored heightened confrontations.”

     http://consortiumnews.com/2014/03/02/what-neocons-want-from-ukraine-crisis/

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Svobodat ja nämä muut varmaan tulevat viihtymään EU:ssa.

  ”December 13, 2013 – As if intent on providing incontrovertible evidence of US involvement in Ukraine, Assistant US Secretary of State for Europe and Eurasia Victoria Nuland proudly told a meeting of the International Business Conference sponsored by the US-Ukrainian Foundation that the US had ‘invested’ more than $5 billion and ‘five years worth of work and preparation” in achieving what she called Ukraine’s ‘European aspirations.”

  http://www.counterpunch.org/2014/03/05/chronology-of-the-ukrainian-coup/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. The Occidental Observer-sivustolla erinomainen kolmiosainen kirjoitus Ukrainan tilanteesta. Kirjoittajana Pavlo Khomenko.

  Johtopäätös: Ukrainassa oli nousemassa aito Valkoinen Nationalismi ja siionistieliitin oli äkkiä tehtävä jotakin. Näin he provosoivat Venäjän ja Ukrainan vastakkainasettelun.

  Artikkeleissa kuvataan myös Venäjän alistuminen siionistieliitin vallan alla. Kirjoittaja pitää Putinia totaalisena juutalaisten sätkynukkena.

  Sen sijaan Ukrainan nationalistinen liike oli hänen mukaansa aito Valkoinen Nationalistinen liike, mutta juuri nyt Ukrainaa jaetaan ja hajoitetaan.

  Tämän juutalainen osaa: Hajoita ja hallitse. Klassinen siionistijuoni.

  Tällä hetkellä nationalistinen liike on Ukrainassa siionistien saappaan alla, mutta peli ei ole pelattu. Jos Valkoinen Nationalismi nousi Ukrainassa, se voi nousta muuallakin.

  Tässä yhteydessä on pakko todeta, että nimimerkki ”päpy” on ollut oikeassa Putinin suhteen.

  Artikkelin kirjoittaja kuvaa myös tavallisen venäläisen surkeaa tilannetta: Kaikki nationalistinen toiminta on äärimmäisen vaikeaa, vain juutalaisten nuorassa kulkeminen onnistuu ja silloin ollaan nationalisteja vain teoriassa.

  Joka puolella siionistin rautainen sorto näkyy.

  Vastarinta on ainoa tie.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat