SPR ottaa rajusti kantaa pakkomonikulttuurisuuden puolesta

Suomen Punainen Risti on ollut jo vuosikymmenten ajan lisääntyvän maahanmuuton ja pakkomonikulttuurisuuden puolestapuhujia. Alati röyhkeämpi politikointi voi kuitenkin kostautua.

Maaliskuussa ”rasisminvastaisella viikolla” muistutimme lukijoita, että SPR käyttää ”rasismin” vastustamista poliittisena keppihevosenaan pakkomonikulttuurisuuden edistämiseksi. SPR:n järjestämissä tilaisuuksissa suomalaisnuorille esiintyi mustia rodunsekoituksesta laulavia rap-artisteja. Lisäksi SPR esitti viikon aikana poliittisia vaatimuksia esimerkiksi maahanmuuttajamäärän kasvattamiseksi Suomessa perheenyhdistämiskäytännön kautta.

Magneettimedian kohua synnyttäneessä huhtikuisessa paperilehdessä julkaisimme puolestaan MV-lehden artikkelin ”RAY ilmoitti lopettavansa sokeiden tukemisen – ja samaan aikaan muualla….??!!”. Uutisessa todettiin, että Raha-automaattiyhdistys Suomessa lopetti näkövammaisten auttamisen, mutta syytää päätähuimaavia rahasummia – usein satojatuhansia euroja – kymmeniin ja taas kymmeniin pakkomonikulttuurisuutta edistäviin hankkeisiin.

AK_lapset_multikulti

RAY:n rahoittama ja SPR:n tukema Ei rasismille! –hanke on kahden läpimädän järjestön äpärälapsi, joka tekee kylmää kulttuurimarxilaista politiikkaa naamioiden sen yleisinhimilliseksi hyväntekeväisyydeksi. Ei rasismille! –kampanjan kotisivuilla kirjoitetaan: ”Punaisen Ristin hallinnoima valtakunnallinen Ei rasismille! –hanke tekee rasisminvastaista työtä. Hanke on monivuotinen ja sitä rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.” RAY on myöntänyt vuosittain Ei rasismille! –kampanjalle satojentuhansien eurojen tukia. Tänä vuonna kampanjaa rahoitettiin 320 000 eurolla.

Kun maahanmuuttopolitiikkaa aletaan kutsua ihmisoikeustyöksi, tehdään sen arvostelusta mahdollisimman hankalaa ja moraalisesti leimaavaa: Kukapa tahtoisi vastustaa ihmisoikeuksia? Kuka haluaisi leimautua ulkomaalaisvihaajaksi tai edes Punaisen Ristin vastustajaksi? SPR, RAY ja Ei rasismille –hanke väittävät, että suomalaisilla on kaksi vaihtoehtoa: täydellinen monikulttuurisuus (joka merkitsee suomalaisen kansan ja kulttuurin kuolemaa) tai rasistinen barbaria, jossa maahanmuuttajat ovat vapaata riistaa muukalaisvihan riivaamalle kantaväestölle.

SPR Ei rasismille

Kuun vaihteessa Ei rasismille! –ryhmä päätti astua viimein ulos poliittisesta kaapistaan. Ryhmän Facebook-sivuilla julkaistiin äärivasemmistolaisen suomalaisen kirjoittama blogiteksti, jossa muun muassa todetaan: ”Enpä olisi uskonut tätä päivää näkeväni: varteenotettavat suomalaiset puolueet miettivät tosissaan, millä tavalla tekisivät hallitusyhteistyötä rasistipuolueen kanssa.”

Tekstissä puhutaan tietysti perussuomalaisista, joka oli eduskuntavaalien toinen voittajapuolue. Toisin sanoen SPR sylkee merkittävän suomalaisen äänestäjäjoukon demokraattisen valinnan päälle. SPR:n kannanotto merkitsee, ettei järjestön väki kunnioita rationaalista maahanmuuttopolitiikkaa silloinkaan, kun sille on demokraattista tilausta. SPR:n mielestä maahanmuuttopolitiikkaa kiristävät puolueet eivät ole ”varteenotettavia” vaan ”rasistisia”.

Punaisen Ristin periaateohjelmassa lukee: ”Voidakseen nauttia kaikkien osapuolten luottamusta ja auttaa kaikkia uhreja Punainen Risti pidättäytyy kannanotoista vihollisuuksien yhteydessä eikä milloinkaan sekaannu poliittisiin, aatteellisiin, uskonnollisiin tai kansallisiin ristiriitoihin.” Ei rasismille! –hanke osoittaa SPR:n valehtelevan. SPR:lle ”rasismi” on kiertoilmaisu kaikelle väestöpolitiikalle, joka ei ole järjestön johdon mieleen. Odotettavissa on, että vastaisuudessa ”rasisminvastaiset viikot” suomalaisissa kouluissa tulevat sisältämään entistä karkeampaa poliittista propagandaa.

 

Lue myös:

Valkoisten kansanmurhan juuret
Tarvitsemme valkoisia valtioita
Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle
Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret

3 kommenttia

 1. Aika raju juttu:

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015050619636973_ul.shtml

  Tämä oli tosin odotettavissa. Ensin väitetään tehdyksi terroripidätyksiä muslimien parissa. Koko ajan useammin ja nyt tehtiin uusi päänavaus oletetun vstapuolen joukkoon. En ole uskonut muslimiterrorisminkaan aitouteen ollenkaan. Etenkään NSU:n ja vuoden 2001 flseflag-sarjan jälkeen. Tässä on vain ihmisiä totuteltu koko ajan muka lisääntyvän terroriuhkaan ja konfliktiiin. Myös siihen, että koko ajan useammat pidätetään mielikuvituksellisten syiden nojalla.

  Ensin he veivät antisemitistit. Sitten fasistit ja nationalistit. Sitten persuperäreiät. Sitten kristityt. Sitten he veivät sinut, koska et osallistunut tarpeeksi useasti ja antaumuksella holohoax-keräyksiin ja -pippaloihin ja koska on paljastunut, että salaa omaat jotain omia ajatuksia etkä tunnu taipuvan huonoksi luonteeksi ja kauheaan epäihmisyyteen lauman mukana tai ainakaan kaikessa.

  Tässä on mietitty, että on toivotonta panna vastaan aseellisesti. Ajoissa kuitenkin olisi käytettävä laillisia keinoja tai passiivista vastarintaa tms. Kohta on liian myöhäistä.

  Plusääni(18)Miinusääni(4)
 2. Lienee sanomattakin selvää, että verenluovutuksesta kannattaisi luopua. SPR myy suomalaisten lahjoittajien verta sairaaloille ja johtoasemassa olevat siat nostavat miljoonabonuksia. Täydellinen kusetus, suomalaiset käytännössä maksavat verensä luovuttamisesta SPR:lle, koska veronmaksajien rahoilla nuo ilmaiseksi lahjoitetut veret ostetaan. Kaupan päälle SPR kannattaa monikulttuurisuutta, jonka tarkoitus on hävittää suomalaisuus maailman kartalta.

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
 3. JF- blogissa on juttu William Flinckin ja Friendin keskustelua kristinuskosta ja kolmannesta valtakunnasta. Mainio keskustelu taas kerran! F pitää sitä Christogenea-sivustoa ja Mein Kampf Project -sivustoa. Hän on siis kristitty ja oli sitä mieltä, että kansallissosialistinen Saksa oli pohjimmiltaan erittäin kristillinen (rahasysteemi, lait, perhe, lasten arvostus, auktoriteetit yms). F on itse sitä mieltä, että kunnon kristityt eivät käy kirkossa, varsinkaan nykykirkossa. Siellä aivopestään ja juutalaistetaan kristityt. F:n mielestä läntinen maailma on juutalainen, ei kristitty. Kristityistä tehty juutalaisten palvelijoita, goyimeja. Tai ainakin yritys on kova ja hyvin onnistuttukin tehtävässä.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat