SS-johtajan sähke löytyi – toivotti Palestiinalle menestystä taistelussa sionismia vastaan

Maailmalla uutisoitiin tällä viikolla SS-valtakunnanjohtaja Heinrich Himmlerin kauan kadoksissa olleesta sähkeestä, jossa tämä toivottaa menestystä sionismia vastaan taistelleelle Jerusalemin suurmuftille, Amin al-Husseinille.

Amin al-Husseini teki tiivistä yhteistyötä Kolmannen valtakunnan kanssa ja oli aktiivinen paitsi Palestiinassa myös Euroopassa. Hänen mukaansa eurooppalais- ja arabinationalistit kävivät yhteistä taistelua kansainvälistä sionismia vastaan.

Al-Hussein johti palestiinalaisten kapinoita jo 1920-luvulla, kun juutalaiset terroristiryhmät yrittivät aloittaa alueen valloituksen. Britit rankaisivat palestiinalaisjohtajaa 10 vuoden vankeustuomiolla.

Tuomio ei kuitenkaan lannistanut suurmuftia, vaan vapautumisensa jälkeen hän jatkoi itsenäisyystaistelun tukemista. Hän piti vihollisinaan sekä maata miehittäneitä brittejä että maan miehityksestä haaveilevia sionisteja.

Euroopassa kansallismieliset ihailivat palestiinalaisten periksiantamatonta asennetta, mikä heijastui Himmlerin kirjeeseen:

Osoitettu suurmufti Amin al-Husseinille

Suur-Saksan kansallissosialistiliike on alusta asti johtanut taistelua kansainvälistä juutalaisvaikutusta vastaan.

Tästä syystä olemme seuranneet tarkasti arabien – erityisesti palestiinalaisten – vapaustaistelua juutalaisia tunkeutujia vastaan.

Yhteinen vihollinen ja taistelu sitä vastaan on luonut vahvan siteen saksalaisten ja vapautta rakastavien arabien välille.

Vapaustaistelun hengessä tahdonkin toivottaa teille onnea voittoisaan taisteluun tänä rikollisen Balfourin julistuksen vuosipäivänä.”

Mufti-of-Jerusalem-998x699 himmler-mufti

Israel – kommunistien ja pankkiirien luomus

Sähke on linjassa Himmlerin muiden kannanottojen kanssa; kuten olemme aiemmin kirjoittaneet, on SS-valtakunnanjohtaja muun muassa todennut:

”Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää […] siirtää juutalaisia Palestiinaan. Tiedämme, että arabit eivät pidä juutalaisista lainkaan enemmän kuin me saksalaiset. Emme tule sallimaan, että Palestiinaan lähetetään enää ollenkaan lisää juutalaisia…”

Sähke lähetettiin 2.11.1943, joka oli niin sanotun Balfourin julistuksen 26. vuosipäivä. Kuten olemme uutisoineet, Balfourin julistus annettiin sen jälkeen, kun juutalaiset pankkiirisuvut painostivat Yhdysvallat liittymään ensimmäiseen maailmansotaan brittien rinnalla. Korruptoituneet britit palkitsivat pankkiirit lahjoittamalla Palestiinan juutalaisille.

Pankkiirien rahoittaman korruption ohella juutalaiset saivat kiittää Israelista Josif Stalinia ja Neuvostoliittoa. Ilman kommunistisen hirmuvallan tukea Palestiina saattaisi nykyään kuulua palestiinalaisille eikä juutalaisille.

Vaikka Saksa harkitsi juutalaisten häätämistä Palestiinaan kansallissosialistihallinnon alkuvuosina, suunnitelma hylättiin juuri siksi, että saksalaiset tunsivat suurta sympatiaa Palestiinaa kohtaan.

Saksan ulkoministeri Konstantin von Neurath totesi 1937, että sionistien tavoitteet olivat vaarallisia; juutalaisvaltio ei eristäisi juutalaisia, vaan toimisi näiden kansainvälisenä päämajana, kuten Moskova toimi maailman kommunistiselle verkostolle.

 

Lue myös:

Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset
Kansallissosialistinen maailmankuva

4 kommenttia

  1. >Vaikka Saksa harkitsi juutalaisten häätämistä Palestiinaan kansallissosialistihallinnon alkuvuosina, suunnitelma hylättiin juuri siksi, että saksalaiset tunsivat suurta sympatiaa Palestiinaa kohtaan.
    Juutalaisia silti lähetettiin ainakin jonkin verran Palestiinaan. Olisi kiva tietää, kuinka paljon lopulta siirtyikään ennen holohoaxia, mutta olen käsittänyt, että ihan sodan alkamiseen asti ainakin, jolloin projekti lopetettiin resurssipulaan. Joka tapauksessa Haavaran sopimus tyydytti sekä kansallissosialisteja että sionisteja tavoitteissaan.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Eli palestiinalais arabit jarjesti juutalais massa murhat yhdessa SS an kansaa Etta ei olisi Elissa olevia jotka muuttaisi ja sen toteuttamiseksi koululaaketiede teki ”aanestamalla” teorian tilaustyona jossa mittauksissa todetaan juuri juutalainen nenan muoto mittanauhalla mittaamalla mielisaraiden kirjoihin ja saatiin syy joukko kuljetuksiin get to on eli mielisairaalaan.
    Koululaaketiede siis teki eugenismi teorian tilaustyona juutalaisten tuhoamiseksi, kun tieteen tekoon ei tarvita kuin rasisti joka varkkaa teorioita..niin pannukakun jalkeen on tullut kolme aarimmaisen sairasta teoriaa, marxismi, darvinismi eugenismi ja sen jatkeeksi osykiatria, Jolla eugenismi korvattiin, mutta on yhta sadistinen kuin itse eugenismi teoria.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat