Suomen juutalaislehti: ”Juutalaiset hallitsevat Hollywoodia”

Helsingin juutalaisen seurakunnan HaKehila-lehden tuoreimmassa numerossa epäillään, etteivät Hollywoodin tähtinäyttelijät ole koskaan kuulleet ”holokaustista”. Leif Furmanin kirjoittama artikkeli hyökkää Penélope Cruzia ja Javier Bardemia vastaan.

”Kansanmurhako?”-artikkelissaan Furman kertoo olevansa pöyristynyt siitä, että Hollywood-tähdet Cruz ja Bardem kutsuivat 600 pikkulapsen ja 260 naisen teurastusta Gazassa ”kansanmurhaksi”. Furman pohtii, ovatko Israelin sotarikoksia kritisoivat espanjalaisnäyttelijät mahdollisesti ”kuuliaisia Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoganin käskyläisiä”. Furman kysyy: ”Ovatko Cruz ja Bardem koskaan kuulleetkaan juutalaisten holokaustista?”

Artikkelin edetessä Furmanin raivo yltyy ja hänestä paljastuu Suomen kärkevintä sionistia Gideon Bolotowskyakin kovempi radikaali. Bolotowskyn mukaan ”Israelin arvostelu näyttää olevan taitolaji, jonka kovin harva hallitsee sortumatta samalla antisemitismiin.” Furman sen sijaan jyrähtää: ”He [Cruz ja Bardem], niin kuin kaikki muutkin anti-israelilaiset ovat pohjimmiltaan antisemiittejä, mutta eivät uskalla sanoa sitä rehellisesti.” Artikkeli vain paranee Furmanin vahvistaessa esimerkiksi Magneettimedian kirjoitukset juutalaisten vallasta länsimaisessa viihdeteollisuudessa: ”Töitä heille [Cruzille ja Bardemille] ei varmaankaan enää löytyisi juutalaisten hallitsemassa USA:n elokuvabisneksessä.”

"Antisemitismi" nostaa päätään Hollywoodissa.
”Antisemitismi” nostaa päätään Hollywoodissa.

Cruz ja Bardem todellakin joutuivat julkisen lokaamiskampanjan kohteiksi lausuntojensa jälkeen. Heidän tapaustaan käsiteltiin myös puolustuksen puheenvuorossa Magneettimedian hovioikeudenkäynnissä lyhyesti:

Sionistien mediavallasta on jo kauan käyty Yhdysvalloissa kiivasta keskustelua. Näyttelijät ja mediavaikuttajat, kuten Penelope Cruz, Javier Bardem, Oliver Stone, Mel Gibson, Rick Sanchez ja Gary Oldman ovat joutuneet suuriin vaikeuksiin puhuessaan julkisesti Israelin sotarikoksista ja juutalaisten mediavallasta. Toisaalta juutalaiset itse ovat puhuneet avoimesti mediavallastaan. Heihin kuuluvat esimerkiksi Mondoweissin Philip Weiss, The Times of Israelin Manny Friedman ja Los Angeles Timesin Joel Stein. Juutalainen The Tablet – lehti uutisoi 27.3.2014, että ’kiinalaiset uskovat juutalaisten hallitsevan Yhdysvaltoja’. Lehden mukaan tunnettu kiinalainen liikemies ja filantrooppi Chen Guangbiao totesi juutalaisten kontrolloivan amerikkalaista mediaa.

On merkillistä, että Magneettimedia sai tuomion todetessaan, että sionisteilla (ei ”juutalaisilla”) on paljon valtaa Yhdysvalloissa. Furman sen sijaan toteaa suoraan, että juutalaiset hallitsevat esimerkiksi Hollywoodin elokuvabisnestä ja käyttävät valtaansa hyväksi ajaessaan Israelin etua. Tulemmeko näkemään Leif Furmanin raastuvassa syytettynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan?

 

Lähde: HaKehila 3/2014

21 kommenttia

 1. ”Russofobia” tai ”antisemitismi” ovat leimakirveitä. Antisemitismi vielä yleisemmin kuin russofobia on yleensä vedetty esiin silloin, kun vastapuoli on esiintynyt ihan viisaasti ja ainoalla oikealla tavalla. Joka tapauksessa useimmiten perustellusti ja terveesti. Aika harvoin on mistään kielteisestä kysymys ”russofobian” kohdalla. Antisemitismin kohdalla ei juuri koskaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ja taas saatiin hienovaraisesti neokonnia puoltavaa anti-Venäläistä propagandaa..Eikö Iltalehdet, HS, kaleva,ts, aamulehti ja lähes joka ikinen länsimedia ole jo ihan tarpeeksi täynnä venäläisvastaista propagandaa ? Pääotsikot Iltasanomissa ovat olleet jo kuukausia täynnä osittain tai täysin tekaistuja/vääristyneitä juttuja venäläisistä sukellusveneistä, Putinin pommittajista (joita ilmeisesti pitäisi löytyä koko taivaan täydeltä) tai korruptiosta Venäjällä.

   En muista milloin edes viimeksi olisin nähnyt ”russofobia”-sanaa mediassa. Varmaan joskus ennen neokonservatiivien Ukraina-vallankaappausta.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. ”Tulemmeko näkemään Leif Furmanin raastuvassa syytettynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan?”

  Eiväthän he ruokkivaa / isännän kättä pure.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Loistavaa.

  Juutalaisen ja juutalaisuuden tuntemiseen riittää yksinkertaisesti heidän kirjoitustensa lukeminen. Juutalainen on nykyään voimansa tunnossa ja äärimmäisen ylimielinen.

  The Occidental Observer-sivusto paljastaa tämän myös tarkalleen.

  Heidän sanomisiaan kun seuraa niin mikään ei enää ihmetytä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Miten jaksatte levittää noin ällöttävää roskaa koko ajan?h.e.bolla,vaihda nimeksesi ihan hezbollah,ei tarvi peitellä ihannointia,tai käytä omaa nimeäsi!suosittelen vieraileen Israelissa,sen sijaan että levität valhetta ja myrkytät ihmisten mieliä samaa aatetta oleviesi kanssa!ei ihme että palestinaalaiset tosiaan ovat muiden arabikansojen hylkäämiä,ei tarvi kun katsoa historiaa,Jordania 70 luvulla,Libanonin sisällissota,he ovat aiheuttaneet vain sekasortoa mihin ikinä ovat menneetkin!ja vielä keskinäiset väkivaltaisuudet!säälin todellakin teitä,ei hyvältä näytä teidän tulevaisuus,”Joka siunaa sinua(jälkeläisiäsi),sitä Minä siunaan,joka kiroaa(ottaa kevyesti,välinpitämätön)sen Minä kiroan” 1.Moos 12,missä on tänään juutalaisten vainoajat?missä Hitler 1000v valtakuntineen?missä Haman joka uhkasi tuhota kaikki juutalaiset?miettikääpä sitä.

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
  1. Kiitoksia vain huomiosta.

   Huomio on parasta mainosta, pieni voitto pitkällä tiellä.

   Kerron tässä omin sanoin syyt, miksi en aio koskaan vierailla Israelissa.

   Vihaan sitä, kuinka juutalaisvaltion juutalaiset toimivat. Vihaan aivan erityisesti sitä kaksinaamaisuutta ja kaksinaismoralismia, jota juutalaiset yhteisönä harrastavat. He ovat yltiönationalistisia omassa kotimaassaan, mutta meidän, valkoisten ihmisten maissa, he saarnaavat minulle suvaitsevaisuutta.

   Jos jokin asia suututtaa minua se on tämä. He ovat ottaneet harteilleen hyvyyden viitan kuin Raamatun farisealaiset ja sieltä suurien rikkauksiensa keskeltä he jakavat ohjeita koko maailmalle, kun he samalla eivät kykene edes olemaan hyviä omassa maassaan.

   Jos he haluavat minulta myötätuntoa ja ymmärrystä, heidän on aika käyttäytyä niin kuin he saarnaavat. Juutalaisilla on kaikki maailman raha, mutta he eivät kykene edes auttamaan yhtäkään naapuriaan. Minkälainen kansa ei kykene elämään naapuriensa kanssa?

   Me suomalaiset olemme joutuneet taistelemaan itsenäisyydestämme ja olemme joutuneet antamaan raskaita uhreja, mutta emme silti vihaa naapuriamme. Mikä juutalaisia oikein vaivaa? Heillä on rahaa, heillä on valta, heillä on maailmanlopun aseistus, mutta he eivät osaa elää. Ennen kaikkea he eivät näe muuta kuin oman napansa, oman maailmansa, oman valtansa ja lopulta, vain oman kärsimyksensä.

   Tämä on vastenmielistä, tämä on kerrassaan kuvottavaa farisealaisuutta.

   Minä en lähde katsomaan maata, jonka kansalaiset tappavat bunkkereistaan, kyynisesti ja tietoisesti, muutenkin maahanlyödyn ja sorretun kansan lapsia ja naisia. En kulje teillä, jotka on nimetty herrakansan teiksi.

   Olet selvästi harras kristitty ja minä ihmettelen uskoasi, joka on sokea muiden kuin juutalaisten kärsimykselle. En olisi varma taivasosuudestasi Sinun kengissäsi. Voi olla, että portilla kysytään vaikeita kysymyksiä, veliseni.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
   1. Nimimerkkini on antisemitistinen?

    Kaikella kunnioituksella, tuo on hölmöä.

    Nimimerkin voi kukin tulkita miten vain, mutta jos tätä nimimerkkiä pidetään antisemitistisenä tuosta vaan niin kyllä on maailma vinksallaan. Vaikka nimimerkkini olisi Hezbollah, se ei tarkoita, että nimimerkki olisi antisemitistinen. Ja h.e.bolla on todella kaukana sanasta Hezbollah, jossa sanassa ei siinäkään ole sanana mitään vikaa.

    Teidän sionistien rakastajien maailmassa on paljon sairasta. Haette jopa abstraktista nimimerkistä syntiä ja pahaa… Outoa, ja säälittävää.

    Olenko ehdottanut etnisiä puhdistuksia? Juuri teidän suuri ihanteenne eli Israel eli Juutalaisvaltio, joka on Juutalaisille, on perustettu etniselle puhdistukselle. Kuinka kehtaat esiintyä hyvänä ihmisenä, kun seisot juutalaistesi kanssa polvia myöten palestiinalaisten veressä? Häpeäisit edes. Tutustu joukkomurhapaikkoihin: Shabra, Shatila, Jenin. Lasten ja naisten häikäilemättömiä joukkomurhia. Ariel Sharon, juutalaisvaltion päämies, tunnetaan myös hyvin, oikein hyvin, nimellä ”Beirutin teurastaja”. Kippalakki ei muuta rikollista viattomaksi.

    Teillä on käsissänne merkki tappamisesta.

    Minulla ei ole, ei minkäänlaista. En ole koskaan kumartanut tappajia, enkä kumarra jatkossakaan. MINUN omatuntoni on puhdas. Entä Sinun?

    Minä en siunaa näitä tappajia. Kiitos vain ehdotuksesta.

    Tämä sivusto tuo esiin asioita, joita kaltaisesi, liian hyväuskoiset, ihmiset piilottekevat. Asioita, jotka kaltaistesi ihmisten ansiosta muuten jäisivät pimentoon.

    Sivuston yleisasenne on vapauden ja oikeudenmukaisuuden ihanne. Sivusto on rohkean ja tinkimättömän ihmisen esikuva.

    Ei vaadi rohkeutta kuin papukaija toistaa herrakansan loruja ja siunata pahimmatkin ihmisoikeusrikkojat. Rohkeutta vaatii nousta herrakansaa vastaan ja puolustaa heikkoja.

    Israelin ystävät ovat veressä kahlaavia sokeita ihmisiä. Toivottavasti he saavat anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät. Vai tietävätkö?

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
 5. http://christogenea.org/ call of giden open lines,Suosittelen kuuntelemaan tuon niin ymmärrät miksi Hitler epäonnistui yrittäessään vapauttaa Saksan juutalaisten otteesta.

  Sitä paitsi meidän ei kuulu puolustaa palestiinalaisia,Vaikka heidän konfliktinsa osoittaakin hiehosti niin sanottujen juutalaisten todellisen luonteen.

  Mooseksen käsky koskee niitä jotka kiroaa jumalan valitun kansan eli eurooppalaiset,Joten ole varovainen kirotessasi omia veljiäsi.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 6. Onkohan tuo Furman sukua psykologi Ben Furmanille, jolla oli telkkariohjelma ylellä joskus 90-luvulla ?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. VMP. Hauskaa, että tuo hra juutalainen myöntää todeksi sen, minkä kaikki jo muutenkin tietävät. Täällä Suomessahan olisi laitonta syrjiä työnhakijoita poliittisen kannan perusteella, mutta tuolla Amerikan juutalaisvaltiossa voi olla toisin… 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Nyt ei ehdi enempää.

  Juutalaisvaltion juutalaisilla ON viattomien verta käsissään. Piste.

  Esim. suomalaisilla ei ole vastaavaa taakkaa kannettavanaan, vaikka meitä vastaan hyökkäsi bolshevikkiarmeija (joka syntyi juutalaisvetoisen vallankumouksen lapsena veressä kahlaten).

  Juutalaisilla on hirveä taakka kannettavanaan, heidän heimonsa ihmiset ovat syyllistyneet sellaisiin hirmutekoihin, joihin me suomalaiset olemme todella syyttömiä, ja miksei, syyntakeettomia myös.

  Juutalaisille ja koko maailmalle olisi hyväksi, jos he osaisivat tunnustaa syntinsä sen sijasta että he loputtomiin saarnaavat muille paremmuuttaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 9. Ymmärrät asiat hyvin mielenkiintoisesti. Ymmärrät asiat itseasiassa hyvin juutalaisesti.

  Hyväksyt siis sen, että jos näyttelijä uskaltaa arvostella Israelin toimia niin silloin hänelle ”ei enää löydy töitä”, JOS JUUTALAISET HALLITSEVAT HOLLYWOODIA.

  Kiistelet siis vain siitä, että hallitsevatko he sitä, mutta tottakai hyväksyt sen, että eihän heidän tarvitse eikä pidä suvaita HEIDÄN isänmaansa eli Israelin arvostelijoita.

  Huomaatko, kuinka syvällä sonnassa olet jo?

  Lisäksi nämä Hollywoodin juutalaiset ovat Yhdysvaltain kansalaisia ja on todella outoa, että he voivat omilla toimillaan boikotoida oman maansa kansalaisia, jos nämä rohkenevat arvostella lasten tappajia.

  Surkea on teidän maailmanne.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”Kiistelet siis vain siitä, että hallitsevatko he sitä, mutta tottakai hyväksyt sen, että eihän heidän tarvitse eikä pidä suvaita HEIDÄN isänmaansa eli Israelin arvostelijoita.

   Huomaatko, kuinka syvällä sonnassa olet jo?”

   Älä ole naurettava. Media torppasi seuraavan:

   NYC: 10,000+ Jews Against Israel (U.S. Media Blackout)
   https://www.youtube.com/watch?v=nMQ9C6vni0w

   Nuo 10 000+ eivät osoita tukea Israelille, joskin syynsä voivat olla täysin toiset kuin ei-juutalaisilla.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Voi hyvä Luoja.

    Olet ilmeisesti lukiolainen, vai? 🙂

    Katselin tuon todella vastenmielisen videon. Ja pointtisi oli, siis?

    Ortodoksijuutalaiset siinä jahnaavat jotakin ”sionistivastaista” siinä, mutta pointtihan on koko ajan lähinnä se, että milloin on oikea aika ottaa Israel omaksi.

    Keksi parempaa. Hohhoijaa…

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Monet juutalaiset ovat siionismia vastaan. Sitä seikkaa ei tule väheksyä saati sivuuttaa.

     Mainitsin myös miten juutalaisilla on joitakin eri perusteita olla siionismia vastaan kuin ei-juutalaisilla. Jotkin eri perusteet eivät silti tarkoita, että kaikki perusteet olisivat erilaiset. Juutalaisen uskon mukaan Israelin valtio on ennenaikaisesti perustettu. Se on uskonasia, joten sen ei pitäisi olla ei-juutalaisille mitenkään erityisen merkityksellistä.

     Maailmassa on suunnattomia vääryyksiä joihin voitaisiin puuttua, mutta jos vääryyksistä tiedostavat heittäytyvät laillasi pelleiksi, niin joko ei saada aikaan mitään, tai sitten katastrofi.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Sionismi sellaisena, kuin se meille ei-juutalaisille esitetään, olisi oikeastaan ihan ok. Juutalaiset siis haluaisvat perustaa kansallisen valtion juutalaisille. Ehkäpä suuri osa muuttaisi sinne ja se toimisi kuin muutkin valtiot. Tämä kuitenkaan ei vastaa ollenkaan sitä, mitä sionismi todellisuudessa on.

      http://revisionistit.wordpress.com/2014/09/14/fleischauer-2/

      Tuolla on käsitelty mm. tätä asiaa. Sionismi tässä muodossa on todellisuudessa kaikille juutalaisille kauhistus ja kyse onkin oikeastaan hitlerismistä.

      Ennen vanhaan suuri osa ihmisistä tervehti ilolla sionismin ideaa, koska se markkinoitiin näin. Tietysti kaiken maailman lahkolaiset ottivat jonkun kristillisen sionismin vielä päälle.

      Jos tuo kaikki olisi mahdollista ilman väkivaltaa, ei siinä olisi mitään vikaa. Mutta miksi maailman suuurvallat halusivat perustaa juutalaisille valtion? Se todistaa juutaalaisten suuuresta vallasta. Se paljastaa, että heillä oli jo 1800-luvulla riittävästi valtaa ja I maailmansodan jälkeen käytännössä koko maailma. Saksa ja fasismi yrittivät iskeä suoraan tähän ja kaataa juutalaisvaltaa omissa kotinurkissaan. vastareaktiota ei tarvinnut kauaa odottaa. Saksa tuhottiin.

      Tyrskyntärsky kuulostaa ihan siltä, että hän vastustaa sionismia koska on komukka ja vastustaa kaikkea nationalismia. Hän luulee sionismia tavalliseksi nationalismiksi.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Sionismi on ei-juutalaisille kommunismia. Sionismi on juutalaisuutta ja juutalaisuus sionismia. Juutalaisuudessa kaikki kaikessa on maailmanherruus, ottaa kaikki totaalisesti valta ja maailman omaisuus juutalaisille. Muiden kulttuurien tuhoaminen ja jäljelle jäävän kommunistisen massan alistaminen orjiksi.

      Juutalaisuudessa Israelin on otettava koko maailma haltuunsa. Jerusalem on maailman pääkaupunki eli komentopaikka. Juutalaisten ennustuksissa siitä kasvaa Israelin kokoinen. Israelin perustaminen on messiaanisen ajan merkki. Vaikka se on ollut rikollisten turvasatama ja oiva väline vallan haalimisessa, sen syntyaikoina kaikki valta alkoi jo olla hyppysissä.

      Alun perin sionistit olivat sosialisteja ja oikeastaan vieläkin. Israel on sosialistien perustama. Sionisti- ja kommunistijuutalaiset ovat aina tulleet toimeen keskenään ja ovat pelanneet yhteen. Vastakkain asettelu on ollut ei-juutalaisille. Kommunismi ajettiin hallitusti alas ja ollaan tavallaan maailmankommunismissa, jossa kaikkialla kaikki valta ja omaisuus kasaantuu kiihtyvään tahtiin juutalaisille.

      Israel on toisaalta symbolinen ja kuin näytöstä. Se on pesäpaikka, joka on sallittu vain juutalaisille. Se elää muun maailman tuella eikä pysyisi päivääkään pystyssä ilman ryöstöjen ja kiristysten tuloksena virtaavaa suunnatonta avustusvirtaa.

      On aivan turhaa yrittää väittää, että olisi olemassa kaksi eri juutalaisuutta tms. Jos joku talmudistiryhmä vastustaa Israelin perustamista ennen aikojaan ja toinen ei, ei ole väliä sillä, onko kyse harhautuksesta. Ainakin hymykampanja ja muu makeilu ”antisionistiselta” osapuolelta on huijausta.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Näille juutalaisille koko maailma on Israel ja Talmudin opetukset pyhiä. Ei siis ole merkitystä, onko koko lahko joku huijaus vaiko ei. He ovat suuri uhka ja on vaarallista luottaa heidän turinoihinsa. Niissä on koira haudattuna.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Ei ihme, että eurooppalaiset ja pohjoismaalaiset osaltaan vihaa juutalaisia, koska on tutkittu, että euroopassa ja myös pohjoismaissa on samaa heimoa asuvia, kuin nyky palestiinassa. Eli ei voi vielä olla rakkautta Israelin 12 sukukuntaa kohtaan, kun vasta sitten kun profetiat täyttyy.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Siis mitä tuo oikien oli? Sekavasti aseteltu. Siis juutalaisethan eivät kuulu 12 sukukuntaan vaan ovat Esaun ja tämän kanaanilaisen vaimon sukua eli edomilaisia. Suomalaiset tulevat Sumeriasta eli pohjois-mesopotamiasta josta Raamatun patriarkatkin, tai viimeistään Isaskarin jälkeläisiä ollaan. Israelin kadonneet heimoathan lähtivät Eurooppaa kohti joskus 1600-745EKR välisenä aikana ennen ja jälkeen exoduksen. Eli edomilaiset saisivat alkaa vihdoin rakastamaan Jaakobin sukua. Näyttää siltä, että he kuitenkin toteuttavat anti-kristuksen osansa ilmestyskirjan mukaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat