Suomen juutalaislehti: juutalaiset ja Israel ovat yhtä

Valtamedia väittää usein, ettei kansainvälinen juutalaisyhteisö ole vastuussa rikollisvaltio Israelin toiminnasta (1, 2). Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja HaKehila vaikuttaa olevan eri mieltä.

HaKehilan tuoreessa numerossa 2/2016 julkaistiin Sirpa Bågmanin ja Michel Grünsteinin artikkeli ”Antisemitismi tänään”, jonka mukaan Israel ja juutalaiset ovat toisistaan erottamattomia. Israel edustaa juutalaisia ja vice versa.

Ankara sionistinen julistus on artikkelissa puettu perinteiseen uhrinpukuun, jotta tekstistä huokuva palestiinalaisviha ei vaikuttaisi ulkopuolisten silmiin turhan rasistiselta ja jyrkältä. Artikkelin ydinviesti on, että juutalaisia on vihattu läpi historian, minkä vuoksi heillä oli oikeus valloittaa Palestiina väkivalloin itselleen.

Juutalaisia todellakin on vihattu läpi historian, mistä muun muassa artikkelimme ”Juutalaiset ja rasismi” ja ”Juutalaiset, pankit, koronkiskonta” kertovat.

Bågmanin ja Grünsteinin tekstistä tekee mielenkiintoisen kuitenkin se, etteivät he edes yritä sanoutua irti Israelin rikoksista vaan pyrkivät oikeuttamaan ne. HaKehilan kirjoittajien mukaan on esimerkiksi väärin puhua ”laittomasta miehityksestä”, vaikka jopa YK tekee näin!

”Sionismista ja Israelista – ja harhaanjohtavasti nimetystä Israelin ’laittomasta miehityksestä’ – on tullut tämän ajan tekosyy vihata ja syyttää juutalaisia,” Bågman kirjoittaa.

Toisin kuin valtamedia siis väittää, Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja tarjoaa jälleen kerran täyden tukensa Israelille ja jopa sen kansainvälisesti tuomituille rikoksille alueen ei-juutalaisia kansoja vastaan.

Lähde: HaKehila 2/2016.
Lähde: HaKehila 2/2016.

Israel-vastaisuus automaattisesti juutalaisvastaisuutta

Bågmanin mielestä Israelin vastustaminen on automaattisesti myös juutalaisten vastustamista:

”Juutalaiset ovat joutuneet vuosituhansia maksamaan hengellään muiden kansojen heihin kohdistaman vihan ja halveksunnan ja toisaalta myös välinpitämättömyyden. […]

Jotta voimme paremmin käsittää juutalaisvastaisuutta ja sen monenlaisia ilmenemismuotoja, on hyvä yrittää määritellä tiivistetysti, mistä juutalaisuus koostuu. Termin ’juutalaisuus’ lisäksi voisi yhtä hyvin käyttää termiä ’Israel’, jolla tähän kansaan viitataan läpi Raamatun.

On helpompi hahmottaa antisemitismin eri muotoja, kun ajattelemme juutalaisuutta ikään kuin kolmiona, joka koostuu toisistaan irrottamattomista kyljistä: valitusta kansasta, sille luvatusta maasta ja Raamatusta eli Jumalan ilmoituksesta. […]

Vastustajat ovat pyrkineet mitätöimään ja tuhoamaan joko juutalaiset kansana tai heidän oikeutensa Israelin maahan ja ovat hylkineet ja mitätöineet Vanhaa testamenttia, Tanakhia. […]

On kuitenkin tärkeää ymmärtää, ettei mitään mainitsemistani juutalaisuuden eri puolista (valittu kansa, luvattu maa, Toora), ei siis edes juutalaisten valtiota, voi vastustaa ja vihata niin, että vahingollinen vaikutus ei lopulta osuisi juutalaiseen.”

Juutalaisten ja Israelin politiikan välistä yhteyttä vähättelevät Yleisradion ja Helsingin Sanomien toimittajat voivat toki yrittää kumota artikkelin merkityksen väittämällä, että se on vain yksi mielipide muiden joukossa.

Teksti on kuitenkin julkaistu Suomen suurimmassa juutalaislehdessä ilman kriittistä kommentaaria, joten sen voi olettaa myötäilevän toimituksen mielipiteitä.

Kuten olemme osoittaneet perehtymällä HaKehilan numeroihin usean vuoden ajalta, lehti ei käytännössä koskaan kritisoi Israelin äärioikeistolaisen hallituksen verenhimoista politiikkaa. Sen sijaan kaikki kritiikki kohdistetaan arabeihin ja Palestiinalle solidaarisiin länsimaalaisiin.

shrinking-map-of-palestine

Lain harmaalla alueella

Bågmanin ja Grünsteinin teksti on siis loogista jatkumoa vuosien ajan HaKehilassa jatkuneelle toimitukselliselle linjalle.

Osansa saavat jälleen kerran myös Palestiina-solidaarisuuden edustajat:

”Nykyajan vaarallisimmat muodot ovat ensinnäkin arabien ja muslimien keskuudessa vallitseva islamilainen juutalaisvastaisuus ja toiseksi niin kutsuttu ’uusi’ antisemitismi, jolla tarkoitetaan erityisesti vasemmistolaiseen ja vihreään maailmankuvaan usein kuuluvaa antisionismia tai Israelin-vastaisuutta. […]

Maailman johtava antisemitismin tutkija ja asiantuntija, hiljattain edesmennyt professori Robert Wistrich kuvasi tätä epäpyhää liittoa siten, että muslimien väkivaltainen juutalais- ja Israel-viha tarvitsee elinvoimansa ylläpitäjäksi ja jatkuvuutensa mahdollistajaksi vasemmistolaista antisemitismiä ja liberaalin lännen yleistä Israelin-vastaisuutta.”

Olisi mielenkiintoista tietää, täyttääkö HaKehilan kirjoitukset esimerkiksi Mika Isidor Illmanin mukaan kansanryhmän vastaisen kiihottamisen rikostunnusmerkistön. Artikkelissa puhutaan nimittäin yleisesti ”arabien” ja ”muslimien” vihamielisyydestä ja väkivaltaisuudesta tekemättä erottelua maltillisiin ihmisiin ja ääriaineksiin.

HaKehila on aiemminkin liikkunut lain harmaalla alueella. Kun palestiinalaisten naisten raiskaamista ehdottanut sionisti Mordechai Kedar piti juhlapuheen Suomen juutalaisille, verrattiin HaKehilan tapahtumaa käsitelleessä artikkelissa arabeja mafiaperheisiin eli rikollisiin.

Israelin puolustelijat väittävät usein, etteivät sionistit vihaa kaikkia ei-juutalaisia vaan ainoastaan ääri-islamisteja. Bågmanin ja Grünsteinin mukaan sekulaarit arabit ovat kuitenkin lähes yhtä suuri ongelma kuin uskonnollinen Hamas. Ongelma ei siis ole islam vaan ”juutalaisten luvatussa maassa” asuvat ei-juutalaiset:

Islamistinen Hamas, joka hallitsee Gazaa, tekee juutalaisvaltion ja juutalaisten tuhoamistavoitteensa selväksi jo peruskirjassaan. Abbasin ’sekulaari’ palestiinalaishallinto niin kutsutulla Länsirannalla ei ole paljoakaan parempi. […]

Tätä uudenmuotoista sotaa juutalaiskansaa ja sen valtiota vastaan käydään näennäisesti palestiinalaisten oikeuksien ja ihmisoikeuksien nimissä, vaikka todellisuudessa tällä kaikella pyritään riistämään nimenomaan juutalaisilta heidän ihmisoikeutensa, kun heiltä yritetään viedä kansallisvaltio jalkojen alta.

Michel Grünstein.
Michel Grünstein.

Kömpelöä valehtelua

Kuten Magneettimedian lukijat tietävät jo entuudestaan, on Grünstein valehtelija. 2015 hän väitti Yleisradiolla, ettei maailmassa ole toiminut juutalaisia terroristijärjestöjä 1940-lukua lukuunottamatta.

Torppasimme Grünsteinin valheen artikkelissamme ”Miksi Yle valehteli holokaustiohjelmassaan?”, jossa osoitamme, että juutalainen terrorismi on johtanut lukemattomien ihmisten kuolemiin läpi nykyhistorian – eikä loppua tälle ole näkyvissä.

Myös HaKehilan artikkeli sisältää valheita, joista köykäisin lienee maininta ”Hamasin peruskirjasta”.

”Israelin tuhoamisesta” puhuva asiakirja ei ole Hamasin käytössä. Hamasin johto on itse asiassa sanoutunut tekstistä irti useaan otteeseen julkisesti, koska Amerikan ja Israelin juutalaislobby on pyrkinyt oikeuttamaan palestiinalaissiviilien murhaamisen vetoamalla siihen.

Grünstein ja Bågman jättävät tietysti mainitsematta sen tosiasian, että Israelia tällä hetkellä johtavan Likud-puolueen virallinen ja edelleen käytössä oleva perustuskirja suhtautuu palestiinalaisiin paljon vihamielisemmin kuin Hamas juutalaisiin.

Puolueen perustuskirjassa näet todetaan, että Likud ”vastustaa yksiselitteisesti” palestiinalaisvaltion perustamista. Toisin sanoen Israelin valtapuolue tekee arabeille sitä, mitä se väittää Hamasin haluavan tehdä juutalaisille.

 

Lue myös: Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta

10 kommenttia

 1. Tuntuu että juutalaisten ainoa elämäntarkoitus on marttyyrius.
  Tuntuu että juutalaiset saavat jo äidinmaidossa absoluuttisen marttyyriuden ja absoluuttisen ylimielisyyden, mikä oikeuttaisi vihaamaan kaikkia ei-juutalaisia.

  Vai onko kyse kasvatuksesta ja aivopesusta mikä koskettaa kaikkia juutalaisia ?

  Mikä saa juutalaiset luulemaan että he ovat aina ja kaikkialla muiden ei-juutalaisten ihmisten yläpuolella.

  Mistä kumpuaa juutalaisten ylimielisyys, se että heillä aina on ainoa totuus ja jotka sitä kyseenalaistavat ovat antisemiittejä.
  Varsinkaan kun ainakin 80 % jotka kutsuvat itseään juutalaisiksi eli askenazijuutalaiset ovat 800-luvulla juutalaisuuteen kääntyneitä kasaareja ja voi olla että sefardijuutalaisetkaan eivät ole raamatussa mainittuja juutalaisia.

  Israel ei ole aksenazijuutalaisten kotimaa vaan se on Kaukasuksen alue. Israelin valtiolla ei mitään oikeutusta olemassaoloonsa, se on puhdas Rothschildien suvun siionistinen ja keinotekoinen ”kuningaskunta”. Joka on tarkoitus tuhota kolmannessa maailmansodassa, jotta siionistiset vapaamuurarit voivat vihdoin rakentaa uudestaan Salomonin temppelin.

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
  1. Semiotiikassa tutkitaan sitä, miten kieli rakentaa todellisuutta. En puhu, lue, enkä ymmärrä hepreaa kielenä, mutta semiootikkona osaan tulkita sellaisiakin kieliä joita en puhu-lue-ymmärrä semioottisina konstruktioina.
   Elekieli ilmaisee aidot tunteet vaikka suu puhuisi mitä. Mutta tuo toimii myuös toiseen suuntaan: pakottamalla ruumiinsa eleisiin, psyyke alkaa tuntea sellaisia tunteita, mitä eleet edustavat.
   Samalla tavoin kuin elekieli on n. 80 – 90 % ja puhetta n. 10 -20 % yksilöiden välisestä kommunikaatiosta, itse asiassa kielen sisäinen kommunikaatio on 80 – 90 % merkitysten (konstruktioiden jne) ja vain 10 -20 % empiiristen tarkoitusten (faktan, datan jne.) kommunikaatiota.
   Vaikkei kieltä osaisikaan, kielen ”saundista” kuulee ko. kieltä puhuvan ihmisen perusasennoitumistavan maailmaa, ”meitä”, ”toisia” jne. kohtaan. Saksalaisten saksankielen saundista huokuu läpi saksalaisuus, suomenkielestä suomalaisuus, ruotsista ruotsalaisuus ja hepreasta juutalaisuus — jos osaa vain kuunnella.
   Ja heprean saundi ei ole kaunis, sen saundi on rumimmasta päästä maailman kieliä. Siksi heprea tekee juutalaisista mitä he ovat, psyykkisesti ruman sosiopaattisen ja psykopaattisen kansan.

   Plusääni(3)Miinusääni(3)
   1. Erinomainen lausunto. Itse en ole tullut tuota ajatelleeksikaan. Ja toden totta, kun sen sanoit, se pitää paikkansa. Heprean kieli on karkeaa räkimistä ja teräviä sanoja jotka pitää lausua voimakkaasti että eri terävät äänteet erottuvat toisistaan.

    Ja kuten lopussa todettua, seura luo kaltaisekseen. Psyykkisesti sairaiden seura pitkällä aikavälillä luo psyykkisesti sairaita. Ja aina siitä joukosta kohoaa psykopaatteja ja narsisteja johtamaan muita henkisesti heikompia.

    Plusääni(3)Miinusääni(3)
  2. Lukekaapa raamattua. Juutalaisethan pitävät itseään jumalan valittuna kansana. Ja sitä ne eivät ole. Jumala joutui pakottamaan juutalaiset sopimaan kanssaan sen että Hän pelastaa ne varmalta tuholta. Ja ennenkuin juutlaiaset suostuivat edes kuuntelemaan Jumalaa, piti Jumalan uhata niitä pudottamalla vuoden heidän päälleen. Sen verran kovakalloisia ne olivat jo silloin.

   Eli, Jumala on luvannut pelastaa juutalaiset varmalta tuholta. JUmalan valttu kansa ne eivät kuitenkaan ole, koska ne esim. vieläkin odottavat messiasta. Jeesus ei ollut juutalaisille messias ja siksi ne tappoivat hänet. Jeesuksen, joka alussa saarnasi vain juutalaisille mutta kun ne eivät kuunnelleet häntä, hän opetti kaikkia kansalaisia. Jeesus nimenomaan sanoi että älkää eläkö Mooseksen lakien mukaan vaan hänen opetuksensa mukaan. Ja mitä tekevät juutalaiset vielä tänäkin päivänä? Elävät Mooseksen lakien mukaan.

   On ne kovapäistä porukkaa.

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
 2. Jos Bågmanin mielestä anti-Israel=antisionismi=antisemitismi, miten on suhtauduttava Israelin valtiota vastustaviin juutalaisiin? Ovatko he ns. itseään vihaavia juutalaisia?

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 3. Miettikääpä kuinka monta juutalasita saa tänäkin päivänä korvausta Saksalta. Jos kuusi miljoonaa kuoli Auscwitzissa niin kuka niitä korvauksia oikein hakee? Johan euroopan juutalaiset olisipitänyt kuolla sukupuuttoon kun koko euroopassa oli tuolloin vain 12 miljoonaa juutalaista. Siis KOKO euroopassa.

  On myö shyvä muistaa että juutalaiset on karkoitettu poikkeuksetta kaikista euroopan maista heidän iljetävien tapojensa vuoksi. Niin Eglannista, Ranskasta, Puolesta kuin Italaiastakin ja Espanjasta. Saksa vahingossa toivotti heidät tervetulleiksi asumaan maa-alueilleen mutta kun saksalaisillekkin valkeni millaita väkeä ne ovat, niin heidät haluttiin maasta pois. Ja siitä juutalaiset kehittivät toisen maailmansodan. Ne halusivat viljavat maat ja luonnonrikkaudet jotka Saksan maaperällä olivat.

  No, Hitler joka halusi välttää sotaa viimeiseen asti lähetti jopa Hessin neuvottelemaan Englantiin ettei sota sytyisi ja europassa saatiaisiin pysymään rauha. Mutta britit vangitsivat hänet ja pitivät lopun elämäänsä vankilassa, kunnes Amerikkalaiset murhasivat hänet. Eikä hänellä ollut sodan kanssa mitään tekemistä.

  Niin että tällainen marttyyrikansa. Harhaisia narsisteja ja despootteja.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
  1. Kuusi miljoonaa Auschwitzissa? Siellähän oli vuoteen 1990 asti kyltin, joiden mukaan neljä miljoonaa. Ja keväästä 1990 eteenpäin kyltit, joiden mukaan 1,5 miljoonaa. Ja näihin lukuihin sisältyy juutalaisten lisäksi kaikki muutkin. Nykyinen yleinen käsitys holokaustiin uskovien tutkijoiden keskuudessa näyttää olvan, että noin 1,1 – 1,3 miljoonaa, joista noin 0,9 miljoonaa oli juutalaisia. Holokaustiin uskova Pressac tosin on tarjonnut pienempiäkin lukuja, jopa hieman alle 0,5 miljoonaa. Ja revisionisti Mattognon laskelmat, joita tieteääksen kukaan ei ole vieläkään kumonnut (Zimmerman yritti, mutta nolasi itsensä), osoittavat että uunien maksimikapasiteetti oli olle 0,2 miljoonaa ruumista.
   Euroopassa 12 miljoonaa? Natsien oma arvio (Korher-raportti yms) oli 11 mijoonaa, mutta sekin oli yläkanttiin, todellinen luku lienee ollut noin 9 miljoonaa.
   Hess ettei sota syttyisi? Sota oli jo syttynyt, Hess meni neuvottelemaan sen lopettamisesta, mutta britit tahtoivat jatkaa sotaa. Ja sitten paljon myöhemmin murhasivat, vaikka toisaalta ovat kyllä kovasti todistelevat että itsemurha.

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
 4. http://grizzom.blogspot.fi/2016/07/the-graham-hart-show-20160718.html

  Sinead sanoo, että Israelissa juhlitaan Rachel Corrien murhan vuosipäivää leipomalla pannukakkuja. Sellainen kulttuuri. Hän toteaa aivan oikein, että he vihaavat valkoisia. Silti kyseessä on persujen ja suomalaisten palvoma ja hännystelemä porukka!

  https://www.youtube.com/watch?v=mui5QvDjlJ8

  Tuossa lopussa alestiinalaislapsia hoidetaan Israelin pommitusten jäljiltä. Suomalaisista järkyttäviä kuvia (paitsi ei Soinista tai soinilaisista). Mutta Israel teki tätä tarkoituksella ja talmudistisella innolla. Sen tärkeimpänä kohteena olivat lapset. Siellä yleisö seurasi haltioituneena murhaamista. Tosiasiassahan palestiinalaisista ei ole mitään uhkaa eikä kyse ole mistään vastaiskemisestä, kuten juutalainen valtamediamme valehtelee, vaan talmudistisesta vihaamisesta. Israel on siellä rauhan este. Muut olisivat tehneet rauhan, vaikka nämä ovat varastaneet lähes kaiken heiltä. Sis tämä porukka lähes masturboi näillä kuvilla. Vihakulttuuri, jossa kaikki kaikessa on muiden vihaaminen ja tuhoaminen.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 5. ”Kuusi miljoonaa Auschwitzissa? Siellähän oli vuoteen 1990 asti kyltin, joiden mukaan neljä miljoonaa. Ja keväästä 1990 eteenpäin kyltit, joiden mukaan 1,5 miljoonaa. Ja näihin lukuihin sisältyy juutalaisten lisäksi kaikki muutkin. Nykyinen yleinen käsitys holokaustiin uskovien tutkijoiden keskuudessa näyttää olvan, että noin 1,1 – 1,3 miljoonaa, joista noin 0,9 miljoonaa oli juutalaisia”.

  Auschwitz oli toiminnassa noin kolme vuotta, joten jo miljoona uhria kolmessa vuodessa on valtava määrä. Se tekee 330 000 vuodessa ja 910 uhria päivässä. Siellä oli kaksi pientä polttouunia, joissa tuota määrää edes lähelle ei ollut mahdollista polttaa vaikka ruumiita olisi poltettu tauotta. Taas Zyklon oli tuohon aikaan yleisesti käytetty desifiointiaine ja totta kait tuollaisilla leireillä sille oli tarvetta ihan muuhun kuin tappamiseen, siihen se ei edes ole kovin tehokas. Eräässä amerikkalaisessa dokumentissa esitettiin sodan aikaiset KV-Punaisen ristin (toimi koko sodan ajan Saksassa) alkuperäiset, kirjatut tilastot natzien leireillä kuolleista, esim. punatauti ja keuhkokuume saattoi tappaa kymmeniä tuhansia kuukaudessa. Muistan sen että yhteensä kaikilla leireillä oli kuollut/tuhottu 354 000 ihmistä, Auchwitsissä jotain 55 000 ja Dazhaussa 77 000, ne luvut oli tasan tarkkoja ja niihin sisältyi asiakirjojen mukaan kaikki kuolleet. Tässä oli juutalaiset, roomalaiskatolliset, muut uskovaiset ja valtion viholliset sekä mielisairaat ja kehitysvammaiset. Varmaan Saksan itäeuroopan miehityksen akana tuhottiin juutalaisia jopa enemmän kuin Saksan leireillä, näistähän on dokumenttejakin olemassa, gestapon ”puhdistuskomppanioista” jotka laitettiin töihin armeijan valtauksen jälkeen ja niissä palveli pääosin muita kuin saksalaisia. Kun juutalaisia ei tuhottu lähellekkään meille syötettyä määrää, se on sanottava että kyllä niitä vainottiin natzien toimesta, koska Hitlerin asiakirjoista löytyy ”mustaa valkoiselta” että kaikki juutalaiset ajetaan Saksasta pois, sillä varmaan Albert Einsteinkin sieltä lähti maanpakoon.

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
  1. Tuuppaat hippo inhottavasti valhetta sekaan tuohon kommenttiisi.
   Saksalaiset eivät olleet mitään murhaajia, he ja monet muut kansat kävivät silloin puolustusotaa kv. rahaeliittiä ja sen talmudista rikollisuutta ja tuhotoimintaa vastaan.

   Gestapo saattoi aivan oikeutetusti (kv. lait) teloittaa partisaaneja, ja jos tiedät yhtään mitä partisaanit tekivät esim. siivileiksi tekeytyen (silkkaa terrorismia), niin aihetta vastatoimiin Saksalaisilla todellakin oli.

   Olet valehteleva trolli!

   Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat