Miksi Yle valehteli holokaustiohjelmassaan?

Otsikon kysymys on tietysti retorinen. Tammikuun loppu on aina pakkosyötön aikaa. Itseinhoa, kulttuurimasokismia ja valkoista häpeää ei yksinkertaisesti voi väistää. Sanoma- ja ilmaisjakelulehdet olisi poltettava, tietokone vasaroitava säpäleiksi ja radion äänisaasteelta suojauduttava korvatulpin. Ehkä kuonaa ei edes pitäisi yrittää vältellä. Mieluummin sitä tulisi analysoida.

27.1. on venäjänjuutalaisen kommunistin ja sadistisesta propagandastaan tunnetun Ilja Ehrenburgin syntymäpäivä. Ehrenburg poti patologista vihaa ei-juutalaisia kulttuureita ja etenkin saksalaisia vastaan. Hänet muistetaan parhaiten rasistista väkivaltaa ihannoivasta veriherkuttelusta nimeltä ”Tapa”:

Älä laske päiviä, älä peninkulmia. Muista vain yksi asia, tappamiesi saksalaisten määrä. Tapa saksalainen, huutaa äiti. Tapa saksalainen, pyytää lapsi. Älä epäröi. Älä luovuta. Tapa!

Ehrenburgin mukaan saksalaisia ei tulisi kohdella kuin ihmisiä. Kaikki, mikä kiihottaisi murhaamaan juutalaisen Ehrenburgin inhoaman kansan jäseniä, oli oikeutettua. Tulisi valehdella, jotta saksalaisia tapettaisiin lisää. Tulisi levittää huhuja, jotka saisivat kansan murhatuulelle. Pitäisi tehdä propagandaa, joka konkretisoituisi joukkoteurastuksina.

Hyvää syntymäpäivää.
Hyvää syntymäpäivää.

Onkin hauska yhteensattuma, että 27.1. on myös ”vainojen uhrien muistopäivä”. Tietenkään valtamedia ei käsittele merkkipäivänä mitään muita vainottuja ryhmiä kuin juutalaisia. Eivät valtiomiehet mene 27. päivä mustalaisleirille vaan synagogaan. Ei silloin muistella Itä-Karjalan etnisiä puhdistuksia vaan vaaditaan lisää rahaa Israelille ja juutalaisille lobbausjärjestöille. Tänä vuonna erityistä pontta raha– ja lakiuudistusvaatimuksille antoivat Pariisin tapahtumat. Juutalaiset, jotka ovat maailman rikkain vähemmistö, ovat valitelleet rahanpuutettaan ja kasvaneita turvallisuusmenoja eri puolilla Eurooppaa. Eivätkö veroja maksavat gojim-kansat ymmärrä, etteivät Yhdysvaltojen ja Saksan vuotuiset miljardilahjoitukset Israelille yksinkertaisesti riitä kattamaan juutalaisten turvallisuuskustannuksia? Tarvitaan lisää ympärivuorokautista poliisivalvontaa, lisää Mossadin kouluttamaa puolisotilaallista turvahenkilökuntaa. Lisää aseita. Lisää palstatilaa ja sympatiaa!

Toden totta, jopa Sauli Niinistö kaivoi jälleen kipan hattuhyllyltään ja suunnisti tuttua reittiä Malminkadulle. Siellä hän kohtasi kasvoja, jotka ovat viime päivien aikana tulleet ärsyttävänkin tutuksi kaikille lukutaitoisille suomalaisille. Todennäköisesti paikalla puhuttiin myös juutalaisyhteisön taloudesta. Tässä kuussa juutalaisseurakunta lähetti muun muassa Niinistön puoluetoveri Stubbille kirjeen, jossa vaadittiin suomalaisten veronmaksajien rahoja juutalaisille. Stubbin osalta painetta lisäsi se, että hänen avokätisin vaalirahoittaja on juutalainen sionistimiljardööri Chaim ”Poju” Zabludowicz. Juhlapuheessaan Suomen rakastettu johtaja varoitti rasismin uhasta. Ristiriitaista on kuitenkin se, että viime vuonna Niinistö ilmaisi täyden tukensa rasistista palestiinalaisvastaista politiikkaa tekevälle Israelin valtiolle.

Vainojen uhrien muistopäivää edelsi tänä vuonna erityisen myrkyllinen kampanja, jonka yhteydessä myös Magneettimediaa mainostettiin. ”Helsingin juutalaiset pyytävät poliisilta säännöllisesti virka-apua”. ”Helsingin juutalaisseurakunnan johtaja: Toinen maailmansota tuntuu läheisemmältä kuin koskaan”. ”Juutalaisten turvattomuus lisääntyy myös Suomessa”. ”Juutalaisen seurakunnan johtaja: Kadulla huutelua ja sylkemistä”. ”Räsänen esittää valtion avustusta juutalaiselle seurakunnalle”. ”Antisemitismin nousu Suomessa huolestuttaa”. ”Poliisi turvaa huomaamatta juutalaisia Helsingissä”. ”Synagogan turvallisuus huolestuttaa Turussakin”. ”EU-johtaja varoittaa juutalaisten joukkopaosta Euroopasta”. Ja niin edelleen. Ad nauseam. Kymmenet suomalaisia (lähes missään artikkelissa ei puhuta maahanmuuttajista) syyllistävät lööpit onnistuttiin repimään siitäkin huolimatta, ettei Suomessa ole varsinkaan sotien jälkeen tapahtunut käytännössä yhtään merkittävää juutalaisvastaista rikosta. Mutta mikäli valtamediaan on uskominen, on ”antisemitismi nostanut päätään” jo viimeiset 5 000 vuotta, eikä loppua näy.

Ranskassa juutalaisten vaatimukset sananvapauden kaventamiseksi ja poliittisen sensuurin lisäämiseksi saivat pontta median lietsomasta Auschwitz-hysteriasta. Vieraillessaan Ranskan holokaustimuseossa maan sionistipresidentti François Hollande antoi julkisen lupauksen: Ranskan Internet-sananvapautta tultaisiin kaventamaan, jotta juutalaisten ei tarvitsisi pahoittaa mieltänsä. Juutalaisvastaisten solvauksien lisäksi Hollande oli erityisen huolissaan siitä, että holokaustin kyseenalaistavat artikkelit ja videot voivat levitä vapaasti. Ilmeisesti valtamedian rummuttama versio holokaustista on niin epäuskottava, että eurooppalaisten hallitusten on tuhlattava verorahoja revisionistisen materiaalin kitkemiseksi. Hollande vaati ”eurooppalaisia ja kansainvälisiä” rangaistuksia palveluntarjoajille, jotka eivät liity taisteluun holokaustirevisionismia vastaan. Myös YK:ssa juutalaiset ja heidän vaikutusvaltaiset poliitikkoystävänsä ovat The Guardian –lehden mukaan lobanneet uusia ajatusrikoslakeja. Juutalaiset tahtovat, että kaikkialla Euroopassa ”antisemitismi” ja holokaustin epäily luokiteltaisiin rikolliseksi toiminnaksi.

François Hollande vannoo uskollisuuttaan Israelille CRIF-kokouksessa.
François Hollande vannoo uskollisuuttaan Israelille CRIF-kokouksessa.

Suomessa etenkin Yleisradio kunnostautui tiistaina. Suomalaiset veronmaksajat joutuivat jälleen kustantamaan valehtelukampanjaa, jossa kulttuurimarxilaiset tendenssitutkijat ja pesunkestävät sionistit pääsivät laukomaan päättömiä valheita nationalismin historiasta ja Euroopan poliittisesta perinteestä. Yle Watch –blogi torppasi ansiokkaasti esimerkiksi artikkelin ”Antisemitismi – rotuopin ja salaliittoteorioiden sekasotku”:

Tämän vihamielisen eliitin filosemiittisinä perskärpäsinä toimivat myös monet Ylen toimittajat kuten pahamaineinen 60-lukulainen kulttuurimarxisti Hannu Reime, jonka tämänpäiväinen kiliseinen olkkiukkokokoelma ei pidä lainkaan vettä, mikäli vastaan asetettaisiin esimerkiksi professori Kevin MacDonaldin viime vuosikymmenten tutkimukset juutalaisen sisäryhmän evolutiivisesta strategoista vieraassa kulttuuriorganismissa ja miten tämä on synnyttänyt väistämättä kansallisen itsesuojelureaktion kaikkialla minne juutalaiset ovat yrittäneet soluttautua. Jutussaan Reime rinnastaa juutalaiset mihin tahansa etniseen vähemmistöön, ikään kuin esimerkiksi eskimot tai baskit omistaisivat puolet Wall Streetistä ja 90% globaaleista medioista.

Hannu Reimettäkin tökerömpiä ”asiantuntijalausuntoja” suomalaisyleisölle tarjosi Ylen Kultakuume-sarjan haastattelema helsinkiläinen juutalaisaktivisti Michel Grünstein. Pääsemmekin nyt tämän artikkelin otsikkoon. Grünsteinin mukaan juutalaisryhmät eivät ole koskaan syyllistyneet terrorismiin, poislukien ehkä Israelin syntyvuodet, jolloin esimerkiksi Haganah, Irgun ja Lehi –terroristijärjestöt murhasivat massoittain palestiinalaisia ja brittejä sionismin nimissä. Tämä aika on kuitenkin pyyhitty pois julkisen historian lehdiltä, eikä Hollywood koskaan tuota tunteisiin vetoavia elokuvia Irgun-juutalaisten murhaamien brittien tai palestiinalaisten perheenjäsenten surusta.

Ilmeisesti Grünsteinin mukaan Israelin perustamisen jälkeiset tapahtumat, kuten Operaatio Susannah Egyptissä, hyökkäys USS Libertyä vastaan, Mossadin ja Shin Betin salamurhahankkeet, ohjusiskut palestiinalaiskouluihin, palestiinalaislasten uhkaaminen raiskaamisella, laittomat siirokunnat, valkoisen fosforin käyttäminen aseena ja erilaiset kansainväliset laittomat sotilasoperaatiot eivät ole ”terrorismia” vaan Israelin oma erityinen tapa huolehtia juutalaisten turvallisuudesta. Samaan kategoriaan luetaan varmaan myös Eden Natan-Zadan ja Baruch Goldsteinin kaltaisten juutalaisterroristien iskut.

Grünsteinin Yleisradiossa kertoma valhe on tätäkin laajempi. Juutalaiset ovat läpi historian ja aina tähän päivään asti syyllistyneet rasistiseen terrorismiin myös Euroopassa. Kuten professori Kevin MacDonald ja Nobel-palkittu Aleksandr Solženitsyn ovat todistaneet, juutalaiset olivat Neuvostoliitossa bolsevistiterrorin, salaisen poliisin ja keskitysleiriverkoston kantava voima. Ennen toista maailmansotaa Herschel Grynszpanin, Heinz Naumannin ja Hans Kippenbergerin kaltaiset juutalaisradikaalit kärjistivät eurooppalaisten asenteita juutalaisia vastaan murhaamalla poliittisia vihollisiaan.

Lehava-terroristeja.
Lehava-terroristeja.

Valheillaan Grünstein sylkee myös miehitetyn Palestiinan alueella elävien arabien kasvoille. Järjestöt, kuten Lehava, Hilltop Youth –liike ja Arvut Hadadit –aktivistit käyttävät aktiivisesti väkivaltaa (katumellakoista pommi-iskuihin) estääkseen seka-avioliitot juutalaisten ja ”ali-ihmisten” välillä, polkeakseen palestiinalaisten kansalaisoikeuksia ja laajentaakseen juutalaisten laittomia siirtokuntia. Ylen haastatteleman Grünsteinin mukaan Israel ei toteuta etnistä puhdistusta, mutta siirtokuntajärjestelmä, ei-juutalaisen maahanmuuton vastustaminen, arabivastaiset etniset bioaseet, mustien etiopianjuutalaisten sterilointi ja uutiset erilaisista rotuerotteluhankkeista kertovat toisenlaisen tarinan. Eikä unohtaa sovi, että Israel käyttää al-Nusran rintama –terroristijärjestöä geopoliittisena aseenaan Libanonia ja Syyriaa vastaan. Miksi Grünstein sitten valehtelee suomalaisille? Miksei hän tahdo osoittaa solidaarisuutta vainotuille palestiinalaisille ”vainojen uhrien muistopäivänä”?

Valehtelemalla Grünstein ja Yleisradio sylkivät myös eurooppalaisten ja amerikkalaisten juutalaisterrorismin uhrien kasvoille. Holokaustia kriittisesti tutkinut David Cole joutui vaihtamaan identiteettinsä saatuaan juutalaiselta terroristijärjestö Jewish Defense Leaguelta (JDL) tappouhkauksen. Tätä ennen JDL ehti pahoinpidellä Colen useaan otteeseen. Entä eivätkö juutalaisten murhaamat Hermann Greive ja François Duprat olleet terrorin uhreja? Entä Norjan Lillehammerissa ammuttu Ahmed Bouchiki? Kuka muistaa Alex Odehin?

JDL:n johtajia ja jäseniä on vangittu ja epäilty pommi-iskuista, tuhopoltoista, laittomista uhkauksista, pahoinpitelyistä ja lukemattomista muista terrorismirikoksista. Se on viime vuosina lähettänyt tappouhkauksia toimittajille Kanadassa ja Euroopassa. Viime vuonna sen jäseniä tuomittiin Ranskassa terrori-iskun yrityksestä, mutta valtamedia ei aiheesta maailmalla kirjoittanut. Gazan kansanmurhan aikana Ranskan JDL-aktivistit järjestivät väkivaltaisia mellakoita Palestiina-solidaarisuusliikkeen tukahduttamiseksi.

Juutalaisterroristien tärkeimpiä kohteita ovat olleet holokaustin kriittiset tutkijat niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassa. Tunnetuimpia tapauksia ovat esimerkiksi Ernst Zündelin salamurhayritykset. Tapauksia on yksinkertaisesti liikaa tässä artikkelissa käsiteltäväksi, joten kehotan lukijoita tutustumaan artikkeleihin ”The Zionist Terror Network”, ”Jewish Militants: Fifteen Years, and More, of Terrorism in France” ja ”Holokausti on maailmanpoliittinen ase”. On hieman pelottavaa, että Ranskan JDL on julkaissut sivuillaan Suomessa asuvan sionisti Kenneth Sikorskin Tundra Tabloids –kirjoituksia. Onkohan suojelupoliisi pannut tätä merkille?

Valhe ”holokaustista” elää ja voi hyvin samasta syystä, miksi Grünstein voi kirkkain silmin valehdella valtiollisen viestintäyhtiön ohjelmassa, etteivät juutalaiset syyllisty koskaan terrorismiin. Valheita ei uskalleta haastaa, koska se olisi poliittisesti epäkorrektia. Suomalaiset pidättäytyvät tarttumasta valheisiin rasismisyytösten pelossa. Tämän vuoksi Suomeen on syntynyt täysin perverssi mediakulttuuri.

armelaliebkind
Karmela Liebkind tahtoo monikulttuurisen Suomen. Israel on sen sijaan pidettävä juutalaisvaltiona.

Viime lokakuussa Ylen Horisontti-sarja lähetti ohjelman ”Mitä on uusantisemitismi”. Mukana olivat juutalainen monikulttuurisuusaktivisti ja psykologi Karmela Liebkind sekä sionisti Eero Kuparinen, jonka tuotannon perusteella Magneettimedialle langetettiin 2013 sananvapaustuomio. Kun keskustelu siirtyi poliitikko Pertti Salolaisen kannanottoon Yhdysvaltojen Israel-lobbysta, sortui Liebkind mielenkiintoisiin yleistyksiin eurooppalaisista. Liebkindin mukaan puhe Israel-lobbysta on tyypillistä modernia juutalaisvihaa. Liebkind vertasi ”antisemitistejä” ahdistuneisuushäiriötä sairastaviin ihmisiin ja totesi, että eurooppalaiset saavat ”antisemitismin” äidinmaidossa. Antisemitismi on sairaus. Eurooppalaiset ovat perinnöllisesti antisemitistejä. Eurooppalaiset ovat perinnöllisesti sairaita. Kun Jussi Halla-aho totesi satiirisisessa tekstissään somalien olevan mahdollisesti perinnöllisesti rikollisia, syyttäjä Mika Isidor Illman aloitti ristiretken häntä vastaan tunnetuin seurauksin. Mitähän mieltä Isidor on Liebkindin kommenteista? Vai onko Liebkind jollain tavoin etuoikeutettu? Miksei Yle kyseenalaistanut Liebkindiä lainkaan?

Ehkäpä kaikista irvokkainta viime päivien uutisoinnissa on kuitenkin ollut tapa, jolla ”kasvaneen antisemitismin” ja Israelin politiikan suhdetta on käsitelty. Valtamedia on syyttänyt suomalaisia siitä, että pidämme juutalaisia vastuullisina Israelin epäinhimillisestä politiikasta. Helsingin Sanomien haastattelema juutalaisen seurakunnan johtaja Yaron Nadbornik valitteli: ”Se on täysin käsittämätöntä. Monilla ihmisillä on tästä väärä käsitys. Suomen juutalaisilla ei ole mitään tekemistä Israelin valtion toimien kanssa.”

Täysin käsittämätöntä? Artikkelissa ”Suomen juutalaisyhteisön julkaisuilta tuki rikollisvaltio Israelille” kävimme läpi useita vuosikertoja Suomen juutalaisten julkaisemaa HaKehila-lehteä sekä muita heidän julkilausumiaan. Emme löytäneet ensimmäistäkään tuomitsevaa kannanottoa Israelin hallitusta vastaan. Sen sijaan lehdet olivat täynnä Israelin oikeistopolitiikkaa ylistäviä artikkeleita sekä kehotuksia liittyä Israelin puolustusvoimiin ja lähettää juutalaislapset sionistisille puolisotilaallisille leireille. Lisäksi Helsingin juutalainen seurakunta on kutsunut toistuvasti juhlapuhujikseen oikeistolaisia israelilaispoliitikkoja ja World Zionist Organizationin kaltaisten järjestöjen johtajia.

HaKehilan tuoreimman numeron terveiset lukijoille. "Suomen juutalaisilla ei ole mitään tekemistä Israelin kanssa"?
HaKehilan tuoreimman numeron terveiset lukijoille. ”Suomen juutalaisilla ei ole mitään tekemistä Israelin kanssa”?

Israel esitetään valtamediassa yleisjuutalaisena hankkeena silloin, kun uutisoinnilla tavoitellaan positiivista julkisuutta. Juutalaisvaltiona Israel esitetään silloin, kun puhutaan taloudellisesti kukoistavasta ”Lähi-idän ainoasta demokratiasta”. Kun Israel alkaa teurastaa siviileitä Palestiinassa ja Libanonissa, ei se yhtäkkiä olekaan enää juutalaisvaltio. Kaikki pesevät kätensä vastuusta ja syyttävät rikoksista kourallista hallituksen poliitikkoja. Aivan samoin juutalaiset ylpeilevät länsimaissa mielellään sillä, että he olivat mustien kansalaisoikeusliikkeen näkyviä johtajia ja modernin ”suvaitsevaisuuden” edelläkävijöitä. Kun keskustelu siirtyy monikulttuurisuuden varjopuoliin ja maahanmuuttajaväkivaltaan, ollaan jälleen pesemässä käsiä.

Vainojen uhrien muistopäivä oli tänäkin vuonna tekopyhyyden ja Eurooppa-vihan juhla. Milloin siitä päästään eroon?

 

Arvi Pihkala

56 kommenttia

 1. Sionistieliitti vaatii rotupuhdasta Israelia, ajaa monikulttuurista agendaa Euroopassa ja USAssa ja koko maailman valtavirtamedia syöttää holokaustikertomusta täysin kritiikittä. Huoh.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 2. http://carolynyeager.net/heretics-hour-tribute-revisionists

  Ohjelmassa kerrotaan mm. tuosta Dupratista. Hän jakoi Thiess Christophersenin kirjaa Did 6 millions really die, kun hänet murhattiin pommi-iskulla. Iskulla elvisteli avoimesti ns. Jewish Victims’ Rememberance Commando. Itse pommi-isku oli niin hienostuneesti toteutettu, että yleisesti arveltiin sen takana olleen jonkin valtiollisen tahon. Lähinnä mieleen tulee Israelin hallitus. Koska syyllisiä ei eds yritetty saada kiinni ja vastuuseen, kommunistinen pieni juutalaisten piski eli anskan tasavalta varmasti ymärsi vallankäyttäjiensä tajolta isäntänsä olleen sikun tkana.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Hei, toi viimenen kuva…. siina on syy miksi Suomessa on ydinvoimaloita ja miksi Jaappanissa tussahti.
  – Kaikki jotka tuki Saksaa, saa nyt tuta ja se kosto on jo istutettu tontillemme. Suomi varo!
  Fukushima vuotaa edelleen… ”profetoin” etta Japani tai osa siita tulee uppoamaan, kirjaimellisesti ja se mita on siita rodusta/ kansasta jaljella on tuhottu DNA:n kautta ydinvoima tuhon edetessa kun valtamedia vaikenee. Taydellinen kansanmurha on tavoite ja loput sekoitetaan rodullisesti muihin kansoihin
  – Karsivallinen ja uuttera heimo, he odottavat ”eye for an eye” vaikka forever kunnes heidan paiva koittaa.

  Karjalan vainoista ei juu puhu kukaan mitaan… ja Totuutta kun ei haluttas tutkittavan, jos se sana karkaa niin se sitten laissa kielletaan?!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Vallanpitäjämme ovat asettaneet oman ”demokraattisesti kontrolloidun” Yle-propagandakoneensa aivopesu-toimintaa johtamaan bilderbergit, päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen. Erääseen ’heidännäköiseensä’ ohelmaan on Ylen toimintaa kriittisesti seuraava Ylewatch-blogisti kiinnittänyt huomiota:

  ”VIHAMIELISEN ELITIIN JUHLAPÄIVÄ
  Ylen uutiset ja verkkosivut ovat kertoneet näyttävästi tänään Auschwitzin vapauttamisen 70-vuotis-juhlallisuuksista, johon osallistui koko joukko maailman kosmopoliittista eliittiä. Tuo vihamielinen eliitti tunnetaan valveutuneiden kansalaisten keskuudessa erityisesti siitä, että se on jo ajat sitten IRTAUTUNUT KANSALLISISTA INTRESSEISTÄ ajaakseen vain oman sairaan visionsa mukaista yhdenmukaistetun maailman politiikkaa. Maailman valtamediat ovat pitäneet Ylen tapaan muistotilaisuutta niin tärkeänä, että ne esittivät tuon pöyristyttävän hurskastelun monessa maassa suorana lähetyksenä. Vastaavasti Suomessa mm. presidentti Sauli Niinistö ja kansanedustaja Ben Zyskowicz osallistuivat maahamme mitenkään liittymättömään muistotilaisuuteen Helsingin juutalaisessa seurakunnassa.

  Tämän vihamielisen eliitin filosemiittisinä perskärpäsinä toimivat myös monet Ylen toimittajat kuten pahamaineinen 60-lukulainen kulttuurimarxisti Hannu Reime, jonka tämänpäiväinen kiliseinen olkkiukkokokoelma ei pidä lainkaan vettä,…

  Esimerkiksi kansalliseen totuuteen herännyt ENTINEN Punaisen armeijakunnan pääideologi Horst Mahler on tuomittu hiljattain 12 vuoden (!) tuomioon vain siksi, että hän on kyseenalaistanut kiistämättömillä lähteillä holokausti-kertomuksen keskeisimmät väitteet…

  Horst Mahlerin mukaan kyse on poliittisesta vallasta, Saksan ja samalla KOKO EUROOPAN nujertamisesta:

  ”Kansana ja kansankokonaisuutena meillä on oma kansallinen ja hengellinen luontomme. Varmin tapa hävittää Saksan oma henkisyys on tuhota kansallinen sielumme ja identiteettimme, ettemme enää tietäisi keitä tai mitä olemme. Vihollinen tahtoo tuhota kansallishenkemme vaatiessaan, että hyväksyisimme ”holokaustiopin” kyseenalaistamatta ja ettemme koskaan saisi selville, ettei tämä järjetön tarina nimeltä ”holokausti” koskaan tapahtunut. Sille ei yksinkertaisesti ole todisteita!
  Nyt, kun ymmärrämme olevamme kansallisen tuhon partaalla, ei ole enää epäilystäkään siitä, kuka vihollisemme on: ikuinen kansojen murhaaja. Sinä hetkenä, kun ymmärrämme tämän, emme enää toimettomina kuuntele vihollisen valheita ja disinformaatiota. Olemme etsimässä asetta puolustaaksemme omaa Saksaamme ja riistääksemme viholliselta sen vallan, joka sillä on meihin. Kuinka ollakaan, meillä on se ainoa ase, jota tarvitsemme puolustaaksemme itseämme hävitykseltä. Se ase on totuus. ”Totuus, koko totuus, eikä yhtään vähempää kuin totuus!”

  Kansalaisen on vaikea saada saada selvyyttä holokaustista, sillä on selvää, että pelkästään sodan voittajien versiota seuraavissa median kertomuksissa totuus jää vähintään puolitiehen kuten tuoreessa Ylen jutussa Eloonjääneet muistavat Auschwitzin vapautusta…”

  Kuinka hyvin em. Horst Mahlerin teksti päteekään myös Suomen osalta!

  Artikkeli kokonaisuudessaan: http://ylewatch.blogspot.com/2015/01/vihamielisen-elitiin-juhlapaiva.html

  Ks. myös ”Kalergi-suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi”, http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

  Mitalin toista puolta käsitellään myös esim. seuraavissa Vesa-Ilkka Laurion artikkeleissa:
  ”Antero Holmilan holokaustikirjan arvostelu, osa 1”, http://ruupertti.blogspot.fi/2014/05/vesa-ilkka-laurio-antero-holmilan_2439.html?view=mosaic
  ”Opetushallituksen holokaustikirjan arvostelu, osa 1”, http://ruupertti.blogspot.fi/2014/05/vesa-ilkka-laurio-opetushallituksen_4649.html?view=mosaic

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Silmukka valkoisen Euroopan ympäri kiristyy.

  Tämä ”Je suis Charlie”-näytelmä oli makaaberi juutalaisvallan näytös.

  Miljoonat ihmiset ”marssivat sananvapauden puolesta” ja marssin kärjessä kädet lasten veressä, tietenkin, ihmishirviö Netanyahu, juutalaisvaltion johtaja.

  Teema oli ”sananvapaus” ja johtajana sananvapauden pahin vihollinen.

  Nyt kun lastentappaja on takaisin Israelissa niin juutalaiseliitin todelliset kasvot ovat alkaneet paljastumaan ja esiripun takaa on tullut esiin koko EU:n kattava sananvapautta rajoittava lakiesitys.

  Yksinkertaisesti:

  Kaikilla on sananvapaus paitsi niillä, jotka sanovat sellaista, mikä ei sovi juutalaisille.

  Olemme 1930-luvun Neuvostoliitossa. Lazar Kaganovich on syntynyt uudellen. Juutalaisten johtama NKVD on taas elossa ja voi hyvin.

  Lakeja säädetään, vankiloita valmistellaan, leirinpaikkoja katsotaan valmiiksi.

  Kuvaan kuuluu, että matalaotsaisimpia ja tyhmimipiä palkitaan, jotta he kohta hyväksyvät kaltaistensa vainon.

  Historia toistaa itseään. Euroopan valkoisia odottaa Gulag ja kuolema.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Gazan teurastuksen aikana jotkut sionistit uhkailivat ja kävivät käsiksi vasemmistolaisiin Palestiina-aktivisteihin. Ilmeisesti myös artikkelissa mainittu Sikorski oli paikalla: http://www.metro.fi/uutiset/a1387806882946

  ”Helsingin yliopiston Porthania-rakennuksessa Kluuvissa järjestetyssä Rauhanfoorumi-tilaisuudessa sattui välikohtaus maanantaina, kertovat tapahtuman järjestäjät. Yhtä heistä uhkailtiin, ja häneen myös käytiin käsiksi.

  Fyysistä kajoamista edelsi tilaisuuden häiritseminen huutelemalla. Tilaisuuden järjestäjien mukaan ainakin neljä takarivissä istunutta nuorta miestä huuteli esiintyjien puheenvuorojen päälle.”

  Sionistinen väkivalta on jo täällä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. ”Silmukka valkoisen Euroopan ympäri kiristyy.”
  Roskaa sinä tiedät isekin, missä se joku kiristyy.
  Kirjoitat aina yleensä hyvin,
  mutta älä koskaan, KOSKAAN ihaile helvettejä.

  Taivas on kohta täällä.
  Ja sinäkin tiedät sen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Kuinka tämä paska kansa saadaan hereillä! Mitä vitun lakeja! Voi pojat ovat jutkut tämän maan kaapanneet ja korruptoineet ja pahasti!! Toivottavasti joku päivä saadaan suomen vapaamuurarit demokraattisen oikeuden eteen, mutta kun omistavat oikeuslaitokset ja poliisin!!

  https://www.youtube.com/watch?v=xes0ufcd7E8 Imran hosein puhuu faktoja!

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 9. Ei se juttu näin mene nykypäivänä;
  ”Älä laske päiviä, älä peninkulmia. Muista vain yksi asia, tappamiesi saksalaisten määrä. Tapa saksalainen, huutaa äiti. Tapa saksalainen, pyytää lapsi. Älä epäröi. Älä luovuta. Tapa!”

  Vaan se menee näin nykypäivänä;
  ”Älä laske päiviä, älä peninkulmia. Muista vain yksi asia, tappamiesi germaanien määrä. Tapa germaani, huutaa äiti. Tapa germaani, pyytää lapsi. Älä epäröi. Älä luovuta. Tapa!”

  Ainoastaan germaanit on syyllistetty holocaustista, eiväthän he voi itseään syyttää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. 27 tammikuuta on muistopäivä järkiajattelulle, muistakaamme niitä historiantutkijoita jotka ovat tuoneet terveen järjen keskusteluun, sokean uskon sijaan.

  ”Olemme oppineet ymmärtämään, että holokausti on psykologisen sodankäynnin [ei-niinkään] salainen ase, jota sionistiset vallanpitäjät käyttävät laajentamaan ja ylläpitämään heidän militarisoitua imperiumia , oikeuttamaan sodankäyntiä ja alistamista, sekä tyrkyttämään heidän rahoitus -, talous ja kulttuurijärjestelmää ympäri maailmaa, vastoin eri kansojen tahtoa.”

  International Day of Commemoration in Honor of the Revisionists
  http://jan27.org/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Ovatko juutalaiset sorrettu kansa, vai sortaja kansa?

  Intiaanikylä Guatemalassa tahtoo juutalaisten poistuvan


  http://www.hs.fi/ulkomaat/a1409449044540

  Maya intiaanitkin häätivät juutalaiset kylästään. Olivatko juutalaiset syyttömiä uhreja vai oliko kenties mormoonien uskonnolla jotakin tekemistä tämän asian kanssa. Mormooneja on todella paljon Etelä-Amerikassa ja he väittävät juutalaisten olevan alkuperäisiä amerikkalaisia. Helsingin sanomissa ei kirjoitettu mitään tästä asiasta.

  Vainot jatkuvat laillisesti, uskonnon harjoittamisen vapaudella
  http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1178109&page=2

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Juutalainen on sana, joka on juutalaisten mielestä pääasiassa antisemitistinen sana. Tämä on hyvin mielenkiintoista.

  Minusta sana juutalainen on hyvä ja selkeä sana.

  Sehän on sana, jota käytetään, kun halutaan kuulijan ymmärtävän, että puheen aiheena oleva henkilö on juutalainen. Mikä tässä on antisemitististä? Minusta on hyvin vaikeata ja tarpeettoman monimutkaista käyttää jotakin muuta sanaa, jos haluan sanoa, että kyseinen henkilö/ilmi/valtio on juutalainen.

  Esimerkiksi:

  Israel on ehdottomasti juutalaisten juutalaisvaltio. Tämähän on mm. Netanyahun mielestä asia, joka pitää saada perustuslakiin. Miksi minä siis olen antisemitistinen, jos käytän nimenomaan niitä termejä, joita juutalaisvaltion juutalaisjohtaja haluaa käytettävän juutalaisten asuttamasta juutalaisvaltiosta?

  Lisää esimerkkejä:

  Juutalaisvaltion juutalaisarmeijan juutalaissotilaat tappoivat palestiinalaisia lapsia ohjuksilla viime kesänä. Voisiko joku sionisti nyt ystävällisesti kertoa minulle, mikä edelläolevassa lauseessa ei pidä paikkaansa tai on ns. antisemitismiä? Kiistääkö joku sionisti väitteen todenmukaisuuden ja millä perusteella? Haluaisin nähdä sen sionistin naaman.

  Se on tietenkin ikävää juutalaisille ympäri maailman, että heidän kansansa, siis juutalaiskansa juutalaisvaltiossa eli juutalaisvaltion juutalaisarmeijan juutalaissotilaat, syyllistyvät rutiininomaisesti rikoksiin ihmiskuntaa vastaan, mutta tekeekö sen sanominen minusta antisemististin? Minäpä kerrron teille nyt faktan. Jos se tekee minusta antisemitistin niin minä todellakin olen antisemitisti ja haluan olla antisemitisti, jos antisemitistin määritelmä on, että kerron totuuden juutalaiskansan juutalaisvaltion juutalaisarmeijan juutalaissotilaiden tekemistä rikoksista.

  Itse asiassa, jos minä nyt olen anisemitisti, olen sitä ylpeänä ja pystypäin ja halveksin niitä alhaisia ihmisolioita, jotka syyllistävät totuudenpuhujaa omien rikoksiensa peittämiseksi.

  Repikää siitä, sionistit.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 13. SIONISTIUUTISIA ISRAELISTA!

  The Occidental Observer-sivustolla uutisoidaan tyly sionistifakta maailman vastenmielisimmästä lastentappajavaltiosta eli Israelista.

  Jerusalemissa kaupunkiliikenteessä ajava bussi kantaa mukanaan seuraavanlaista mainosta:

  ”Statement of the kingdom. From the teachings = instructions of the (Lubavitcher) rabbi:

  The gentile does not want anything. He wiats to be told what the jew wants!”

  Minäpä käännän tämän kohta Presidentinlinnan naapuriksi tulevan juutalaisrabbin kirjoituksen kaikille tiedoksi. Tämä siis lukee (suomeksi) Jrusalemin busseissa:

  ”Kuningaskunnan lausunto. (Lubavich)-rabbin opetuksista/ohjeista:

  ”Gentile (ei-juutalainen) ei tahdo mitään. Hän odottaa sitä, että juutalainen kertoo, mitä juutalainen haluaa!”

  No niin, juutalaisennuolijat, tässä teille kerrotaan, minkäarvoisia te olette herroillenne.

  MOT.

  Minun vihani on nyt syvempi kuin Gehenna. Tämä herätti minussa paljon, paljon ajatuksia. On hyvä tietää, mitä Paha tekee ja Paha ajattelee.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Kuuleman mukaan Helsingin kaupungin bussiliikenteeseen on tulossa mainos, jossa lukee:

  ”Vapaan Suomen Lausunto.

  Oppineen suomalaisen opetuksia/ohjeita:

  Juutalainen ai halua mitään. Hän vain odottaa, että me kerromme hänelle, mitä me haluamme.”

  Näin kuulin, näin kuulemma Jerusalemissa tehdään meille. Kiitos, rabbi, paljastit karvasi, paljastit vereentahritut kätesi ja vuosituhantisen vihasi. Olemme nyt, rabbi, paljon, paljon viisaampia. Kiitos vielä kerran.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Tottahan tuo viisaus on. Aivottomat massat ovat sallineet sen, että kaikki bisnes ja resurssit on annettu muutamalle juutalaispankille tai kv. konsernile. Kakki noudattavat juutalaisten käskyjä ja vain palvelevat juutalaisia. Sellaisiksi juutalaisten pyörittämä yhteiskunta ja media on suomakaisetkin tehnyt. Niiden välityksellä juutalaiset jakavat käskyt ja natavat mallit ja lammasmaine massa tottelee ja apinoi. Kaikki kaikkialla on juutalaisten valmiiksi pureksimaa. Jotkut harvat tosenlaiset äänet netissä ovat jotain ihan kauheaa, jonka valistunut (juutaöiskommunistisen man kansalainen) suomalainen tuomitsee jyrkästi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Lopetin Tatjana Tsernavinin ”Pako Neuvosto-Venäjältä” ja oli pakko tarttua vähän kevyempään välillä, senverran hirveä oli tämä kirja 1930-luvun juutalaisbolshevistisesta helvetistä, jonka juutalaisideologit potkaisivat liikkeelle naapurimaassamme vain alle 100 vuotta sitten.

  Palaan tähän vielä, ad infinitum, hasbarat, ad infinitum.

  Mutta aloitin eilen illalla myöhään Kari Hotakaisen ”Klassikko”-kirjan ja sieltä löytyi loistava sanonta, jota ihan itse nyt muotoilen:

  HUOM! Hotakaisen kirjassa juutalaisen kohdalla puhutaan käytettyjen autojen kauppiaista, mutta kun tämä sanonta sopii NIIN mainiosti juutalaisiin… Pahoittelen käytettyjen autojen kauppiaille koituvaa mielipahaa. Voin vakuuttaa, että mielestäni ovelinkin käytettyjen autojen kauppias on enkeli Taivaan verrattuna Lubavich-rabbiin.

  Kuitenkin, tässä potkii:

  ”Juutalaisilla totuus on niin venyvä käsite, että sitä varten on vuokrattu lisätilaa Negevin autiomaasta.”

  Huhahahaha.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Kaikkihan jo tietävät, että Suomen Tasavallan Presidentin virka-asunnon naapuriin muuttaa äärijuutalainen Lubovich-järjestö.

  Tämä onkin oikein sopivaa, sillä esiintyhän Tasavallan Presidenttimmekin harva se päivä kipalakki päässä erilaisissa juutalaisia ylistävissä tilaisuuksissa. Lubavich on Jewish Power ! Ja tätä Poweria Niinistökin kumartaa….

  Otankin tähän vähän mallia siitä, mitä tämä Lubavich-rabbien liike asioista miettii. Kaikille hasbarat-porukoille tiedoksi: Seuraava teksti on puhdasta, autenttista juutalaisrasismia tyylipuhtaimmillaan.

  Ja jos joku ihmettelee, miksi vihaan tiettyjä juutalaisia ja tiettyjä juutalaisilmiöitä tulenpalavasti ja leppymättömästi, lukekoon TARKOIN seuraavat Lubavich-rabbin Talmudinkäryiset lauseet:

  Tässä potkii:

  ”Kysymys ei ole siitä, että henkilö on aivan erilaisella, ylemmällä tasolla. Oikeastaan meillä on kyseessä aivan toinen laji… Juutalaisen ihmisen ruumis on aivan eri laatua kuin muiden maailman ihmisten ruumiit.. Ero on sisäisessä laadussa… Tämä ero onkin niin suuri, että on voitava pitää näitä kahtena eri lajina. Tämä onkin syynä siihen, että Talmudin mukaan on olemassa (halachic) ero koko asenteessa juutalaisten ja toisten ruumiisiin: ”ne ovat turhia”… Vielä suurempi ero on sielussa. Kaksi vastakkaista sielua on olemassa, toinen on saatanasta, ja toinen (juutalainen) on pyhyydestä.”

  Näin puhuu Suomen Tasavallan Pesidentin tuleva naapuri.

  Nyt Presidentin pitää äkkiä käydä suutelemassa näiden rabbien kättä, jos he sallivat sen sieluttomalle, saatanasta sikiävälle…

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 18. Lubavichien kirjasto päätettiin jättää Venäjälle. Ei-juutalaisten kulttuuriarre tuhottiin. Mitenkä minusta tuntuu, että Venäjästä tehdään uutta voimakeskusta, josta juutalaiset levittävät valtaansa muualle. Eli tuhoa. Venäjän muille kansoille ei ole luvassa mitään muuta kuin orjuutta. Kulttuuri ja historia heiltä tuhotaan. Alkajaisiksi kirjasto.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Olen sitä mieltä, että juutalaisten ”holokausti” todella on valhetta siinä mielessä, että siitä ei löydy mitään sellaista, joka antaisi heille oikeuden vaatia meitä tai ketään muutakaan suremaan tai muistamaan sitä, puhumattakaan pyytämään jotakin anteeksi.

  Meidän on mentävä eteenpäin, hyvät kansallismieliset.

  Kun käymme keskustelua siitä, oliko ”holokausti” totta vai ei ollut, olemme jo juutalaisten ansassa.

  Siinä ei ole mitään keskusteltavaa, se on joka tapauksessa yhdentekevää.

  Meidän on keskusteltava siitä, että miksi juutalaiset eivät ole vastuussa omista joukkomurhistaan ja historian aikana tehdyistä meihin kohdistuneista holokausteista.

  Juutalaisten ”holokaustin” nyyhkiminen ei ole millään lailla meidän asiamme.

  Jos joku kysyy minulta, että uskonko ”holokaustiin”, minä vastaan, että mihin holokaustiin?

  Tarkoittaako kysyjä Venäjän kristityn kansan tuhoa? Tarkoittaako kysyjä armenialaisten tuhoa? Ehkä hän puhuu saksalaisten joukkotuhosta Dresdenin pommituksissa? Tai holodomorista Ukrainassa?

  Jos kysyjä viittaa juutalaisiin, vastaan, että minua ei lainkaan kiinosta heidän kohtalonsa, se on minulle täysin yhdentekevää.

  Minä näen maailman täynnä upporikkaita juutalaisia, minä näen Israelin, joka tappaa palestiinalaislapsia, minä näen Hollywoodin täynnä juutalaismoguleja, minä näen Venäjän vieläkin savuavina raunioina juutalaisbolshevistisen helvetin jälkeen ja maa on juutalaisoligarkkien ryöväämä.

  Miksi minun pitäisi lotkauttaa korvaani juutalaisten kärsimyksille?

  Olenko koskaan kuullut heidän vähääkään välittävän minun kansalleni koituneista hirveyksistä.

  Veljet ja Siskot, heidän ”holokaustinsa” ei ole mitään, siinä ei ole mitään, heidän kärsimyksissään ei ole mitään.

  He eivät ansaitse myötätuntoa, jos he eivät osaa tuntea myötätuntoa.

  Välinpitämättömyyteen vastataan välinpitämättömyydellä.

  Sitä he tilaavat, sitä he saavat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Mitä arvelet? Onko se niin vaikeata?

    En ole juutalainen, en ole neekeri, en ole Aasiasta.

    Jaa-a, kyllä se sitten on vaikeata, eikö olekin?

    Minä kyllä ymmärrän, mitä ajat takaa.

    Juutalaisethan haluavat tuhota minun kansani pilkkomalla sen keskenään riiteleviin osiin.

    Juutalaisille me olemme vain suomalaisia, vain saksalaisia. Juutalaisille me olemme homoja, transuja, lesboja. Juutalaisille me olemme kommunisteja, fasisteja ja sosiaalidemokraatteja.

    Luuletko, että olen tyhmä?

    Juutalainen voi olla kaikkia ylläolevia, mutta hän on silti JUUTALAINEN.

    Neekeri voi olla kaikki ylläolevia, mutta hän on silti NEEKERI.

    Minä voin olla kaikkia ylläolevia, mutta olen silti VALKOINEN IHMINEN.

    Minun kansani on VALKOINEN KANSA.

    Ja paina visusti mieleesi. Minä en kysy juutalaisilta, kuinka minä kansani määritän. Minua ei tarvitse siinä neuvoa.

    Meitä on solvattu, meitä on syytetty.

    Voin vakuuttaa: Me emme unohda sitä.

    Ketkä meitä vastaan nousevat, saavat, mitä tilaavat. Ei enempää, ei vähempää.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Olet kuin oletkin juutalainen. 🙂

      Kyllä, minä tunnen yhteisymmärrystä niiden venäläisten kanssa, jotka juutalainen kaganovich tappoi.

      Kyllä, minä tunnen yhteisymmärrystä niiden siviilien kanssa, jotka tapettiin Dresdenin pommituksissa.

      Kyllä, minä tunnen yhteisymmärrystä niiden miljoonien saksalaisnaisten kanssa, jotka raiskattiin rauhantulon jälkeen.

      He OVAT MINUN KANSAANI.

      Sinun kansasi on JUUTALAISKANSA, koska itket vain heitä.

      Se on oikeutesi, mutta älä pyydä minulta myötätuntoa, jos saat todellisen syyn itkuusi.

      Plusääni(4)Miinusääni(0)
     1. Hymyilen leveästi tätä kirjoittaessani. 🙂

      Sinun kirjoittamanasi tuo sanomasi on suuri kohteliaisuus. Kiitos siitä.

      Hei kummeli, koska selität minulle, missä vaiheessa JUUTALAISEN VIHAAMA MUSLIMI (Israelhan ei ota YHTÄKÄÄN muslimipakolaista) muuttuu HYVÄKSI MUSLIMIKSI länsimaihin muuttaessaan?

      Rajaa ylittäessä? Rahaa ensimmäisen kerran meiltä kuitatessaan? Meidän naisiamme raiskaamassa?

      Kerro nyt minulle, miten se on mahdollista, että ISRAELISSA on vain PAHOJA MUSLIMEJA ja meillä VAIN HYVIÄ.

      Kerro, kummeli, kerro.

      Plusääni(4)Miinusääni(0)
 20. Jos mitään kärsimyksiä ei edes ole ja kaikki on valhetta, niin onhan sitä toitotettava. Eihän holohoaxin jauhaminen pääty muutenkaan ikinä mediassa niin kauan kuin juutalkaiset ovat vallassa. Jos kukaan ei pane vastaan, monet uskovat osan ja se onkin juuri tarkoitus. Jos et ymmärrä, että kaikki on valhetta, olet nielaissut koukun.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. h.e.bollakin ymmärtää, että Natsi-Saksa liittolaisineen murhasi likemmäs kuusi miljoonaa juutalaista. Tosiasioiden kiistämisellä kun ei propagandassa kovin pitkälle pötkitä muiden kuin salaliittoteoreetikoiden, muuten vaan hullujen ja järjenköyhien keskuudessa.

   Plusääni(0)Miinusääni(3)
   1. En ymmärrä sitä enkä usko esittämääsi lukua, pois se minusta.

    Mutta minulle on AIVAN YHDENTEKEVÄÄ, kuinka monta juutalaista kuoli Toiden Maailmansodan melskeissä.

    Miten se voisi minua liikuttaa?

    En kuule juutalaisyhteisön itkevän kymmeniä miljoonia venäläisiä kristittyjä tai miljoonia raiskattuja saksalaisia naisia.

    Miksi minun pitäisi tuntea yhtään mitään juutalaisten puolesta? Miksi?

    Kerro minulle.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Äkkiäpä taannuit takaisin, kun haluat myötäillä mahdollisimman suurta joukkoa antisemitistisiä hörhöjä.

     Mikä maa hyökkäsi toisessa maailmansodassa Venäjälle? Ihailemasi Natsi-Saksa.

     Sinun pitäisi tuntea myötätuntoa kaikkia viattomia tapettuja ja kaltoinkohdeltuja kohtaan.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Saksa hyökkäsi Neuvostoliittoa vastaan. Ja se olisi pitänyt tehdä jo vuonna 1918.

      Koko maailman olisi pitänyt tuhota se klikki, joka oli bolshevikkivallankumouksen takana. Viimeiseen sieluun.

      Olisimme säästäneet jopa sata miljoonaa hyvää ihmisitä.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Päpy, en riitele sinun kanssasi tästä ja tiedät kyllä, että en ole nielaissut mitään koukkua.

   Minulle vain aivan aidosti juutalaisten mainostama ”holokausti” ei todellakaan merkitse mitään. Ymmärrän ja hyväksyn logiikkasi ka kaikin mokomin, taistellaan sen puolesta, että tietoisuus asiasta lisääntyy.

   Mutta yhtälailla ei ole lainkaan pahaksi tehdä kaikille selväksi, että jo pelkästään juutalaisten loputon myötätunnon kerjuu on groteskia ja häpeämätöntä. Pitää suoraan kertoa, että en pelkästään epäile. Minä epäilen ja samalla MINÄ EN LAINKAAN VÄLITÄ heidän jatkuvasta kitinästään.

   Kitisköön, itkeköön. So what?

   Minä en näe kärsivää juutalaista. Missä on ensimmäinen?

   Minä näen omaa kansaani lyötävän aamusta iltaan.

   Meidän teollisuutemme tuhotaan, meidät velkaannutetaan. Meidän maahamme syötetään ihmisiä, jotka elävät meidän rahoillamme. Meidän naisiamme raiskataan ja tapetaan.

   Minä haluan, että tämä käännetään.

   Meidän on otettava maamme takaisin. Meidän on lopetettava juutalaisen pankkieliitin edessä ryömiminen.

   Meidän kansaamme, valkoista kansaa, murhataan. Etelä-Afrikassa tapetaan mitä julmimmalla tavalla jo satojatuhansia valkoisia ja samaan aikaan juutalaisten ainoa huoli on Holocaust Memorial Johannesburgiin.

   Meitä vainotaan Barbara Spectren puolesta. He haluavat tuhota vuosisatoja verellä ja hiellä rakennetun maamme, jotta olisimme kohta vähemmistönä esi-isiemme maassa.

   Meidän on jätettävä holocash taaksemme ja katsottava eteenpäin.

   Mutta, kaikin mokomin, kiistäkää ja epäilkää ja todistakaa heidän satunsa vääriksi. Mutta tosiaan, minua ei edes kiinnosta heidän tarinansa.

   Minua kiinnostaa se tarina, jolla me otamme takaisin sen, mitä meiltä on ryöstetty: ylpeytemme, suoraselkäisyytemme, maamme, työpaikkamme, itsenäisyytemme.

   NYT!

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Juuri holohoax on väline, jolla perustellaan kansalaisoikeuksien poistamista ja valkoisten kansakuntien ja muidenkin tuhoamista. Fasismi ja nationalismi ym. johtavat muka ehkä jopa holokaustiin ja siksi ei-juutalaiset kansakunnat on tuhottava. Tulilijalla olevt aatteet on muutenkin mustamaalattu ja kaikkein on oltava kommunisteja

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. aaaaa on tyypillinen juutalaistrolli, joka on opetettu hajoittamaan valkoisen kansan rivit.

  Tätähän Victoria Nudeljotakin Kagan (aka Victoria Nuland) tekee Ukrainassa.

  Eipä hätää. Minä tunnen aitoja, oikeita kansallismielisiä ihmisiä jokaisessa Skandinavian maassa, jokaisessa Baltian maassa, Ukrainassa, Venäjällä. Minä tunnen valkoisia patriootteja USA:ssa, Saksassa, Englannissa.

  Me tunnemme toinen toisemme ja meitä ei kiinnosta passi, vaan tietoisuus siitä, että meidän on noustava vastustamaan sionistieliittiä.

  Me emme väliä siitä, mistä maasta veljemme tulevat. Me tunnemme veljemme ja toisaalta tunnemme myös luopiomme. Joillakin heillä on merkillisiä nimimerkkejä… Monta samaa kirjainta peräkkäin… 🙂

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 22. Minustakaan ei ole olemassa mitään valkoista kansaa. Mutta kaikkien juutalaisten tulilinjalla olevien kansojen luulisi tuntevn solidaarisuutta. Nimenomaan juutalaiset vihaavat ”kaikkia valkoisia”. He nimenomaan kokevat olevan olemassa jonkinlaisen ”valkoisen kansankokonaisuuden”. Koska he hyökkäävät juuri valkoisia vastaan. Eniten mielestäni kuitenkin, etenkin juuri nyt, anglosakseja ja germaanisperäisiä kansakuntia vastaan. Jotenkin juutalaiset ovat onnistuneet valjastamaan itäeurooppalaisi kakansakuntia välineikseen. tai toisaalta ovathan esim. norjalaiset ja ruåtsalaiset ja saksalaiset jne. alistettu välineiksi, koska heidät on saatu tuhoamaan itse itsensä. Mutta heidät siis tuhotaan ensin. Esim. Venäjällä tuntuu Putinin kautta, eräänlaisen uuden neuvostoisänmaallisuuden avulla, oltavan luomassa jonkinlaista uutta Neuvostoliittoa. Kovaahan elämä sielläkin tietysti ja juurikin on.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Minä en kategorisesti kiistele aateveljieni kanssa. Jos näin tunnet, harasoo. 🙂

   En vaadi minkäänlaista rotutietoisuutta sanan varinaisessa merkityksessä, mutta asia on nyt vain niin, että ainoa voima, joka ylipäätänsä haluaa tai voi vastustaa sionistieliittiä, on juuri ”Valkoinen kansa”.

   Määritelmä on toki venyvä, mutta älä unohda juutalaisia. He ovat AINA JUUTALAISIA ENSIN.

   Minä olen VALKOINEN ENSIN.

   En ole juutalainen, en ole neekeri, en ole Aasiasta. Olen siis valkoinen. Sitä minä olen.

   Olen kasvanut valkoisten ympäröimänä. Rakastan valkoisia ihmisiä. Lapseni ovat valkoisia. Vaimoni on valkoinen.

   En pidä juutalaisista tai neekereistä. Se vain on niin. En ole koskaan nähnyt heidän tekevän mitään hyvää minulle tai niille, joiden keskuudessa olen elänyt tai joita rakastan.

   Miksi en olisi valkoinen? Jos en ole valkoinen, mikä minä sitten olen?

   Kyllä, minä olen valkoinen ja puolustan niitä valkoisia, jotka rakastavat valkoisia ihmisiä ja haluavat meidän menestyvän.

   Venäjä oli kirottu sinä päivänä, kun se salli juutalaisten aloittavan bolshevikkivallankumouksensa. Mutta se ei tarkoita sitä, että VENÄLÄINEN IHMINEN olisi silloin ollut paha. Paha oli juutalainen ideologi ja sen pyövelit.

   Tottakai, nyt kun jo kohta sata vuotta on tapettu hyviä ihmisiä ja maa on ryöstetty juutalaisoligarkkien toimesta, Venäjä on irvikuva maasta, joka se voisi olla, jos yagodat ja kaganovichit olisi pikapikaa pantu seinää vasten.

   Mutta kommunismia ei saa sekoittaa valkoisen ihmiseen. Se ei ole valkoisen ihmisen tauti, se on joidenkin ihmisten tauti, ja aivan erityisesti se on JUUTALAISTEN TAUTI.

   Me emme saa leimata kanssaihmisiämme, jos heitä on johdettu harhaan.

   Luopiot ovat asia erikseen. Heistä en nyt puhu. Heidän kohtalonsa on se kuin se on.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Päpy, tai ehkä on olemassa eräs valkoinen kansa, nimittäin ashkenazi juutalaiset. Muutamassa yhteydessä olen kuullut kyseisen porukan puhuvan ”valkoisesta miehestä” puhuessaan itsestään ja Israelista. Heille on tavanomaista, että he syyttävät muita syyttä juuri siitä mitä itse ovat ja tekevät. Hävittämällä valkoiset eurooppalaiset sekarotuistamalla, heistä tulisi ainoa valkoinen mies maan päällä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Valkoinen identiteetti taitaa olla enemmän amerikkalainen juttu. Vahvempaa on suomalaisuus, ruotsalaisuus jne. eli kansalliset identiteetit. Tietysti on olemassa myös euroopplaisuutta, länsimaalaisuutta tms. Valkoinen nationalismi tms. on ihan oikein, mutta se saattaa lipsahtaa myös kalifaatiksi ja Pan-Euroopaksi, jos aate joutuu vääriin käsiin. Tämä saattaa ola vaaraksi juuri kansakunnille ja kansallisille identiteeteille.

  Kiistasta ei ole kysymys, vaan pohdinnasta. Itse kirjoitit hyvän tekstin juutalaisesta hirmuvallasta, joka on jo tänään tässä ja nyt. Juutalaiset siis esim. Saksassa pakottavat ihmiset alistumaan sikamaiselle megavalheelleen eli holohoaxille. Siis sinun on toistettava naurettava ja törkeä valhe. Yhteiskunta on julistanut kaamean valehtelun ainoaksi oikeaksi totuudeksi. On selvää, että tämä on mitä kauheinta hirmuvaltaa. On myös selvää, että vallanpitäjä on äärimmäisen rikollinen ja vaarallinen. On ihmeellistä, että kaikki tuntuvat alistuvan ja antavan koko ajan rikolliselle lisää valtaa, vaikka tämän viiteryhmän opeissa nimenomaan sanotaan, että he ovat sodassa meitä vastaan ja meidät tullaan murhaamaan ja ryöstämään ja meille tehdään kaikkein kauheimmat pahuudet.

  Mutta ilmeisesti kun valta on riittävän kova ja väkivaltakoneisto aukoton, ihmiset vain alistuvat?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. http://carolynyeager.net/surprise-huge-big-three-monument-unveiled-yalta-crimea#comments
  Nimim. Arminius:
  ”Germany Agrees to $300 Million More in Restitution to Survivors
  Holocaust blackmail continues
  The Milli Gazette
  Published Online: Jul 28, 2012
  Print Issue: 1-15 August 2012

  New York (JTA): Germany has agreed to provide restitution payments to an additional 80,000 Jews in what Claims Conference officials are describing as a historic breakthrough.

  The agreement, which was reached Monday in negotiations between German officials and Claims Conference representatives, is likely to result in additional payments of approximately $300 million. Most of the money will go to Nazi victims in the former Soviet Union who have never before qualified for pensions or payments from German restitution money.

  ”This is the last group of people who have never received any compensation,” Greg Schneider, the executive vice president of the Claims Conference, said in a telephone interview from Washington, where the negotiations took place. Most of the money will come from the Hardship Fund, which grants one-time payouts of 2,556 euros — approximately $3,150 — to Jews who fled the Nazis as they swept eastward through Europe. Until now, those payments were not available to Jews in Ukraine, Russia and other non-European Union countries in Eastern Europe. Applications for the fund will be available starting Nov. 1 (see: http://www.claimscon.org).

  In Monday’s negotiations, Germany also agreed to equalize the monthly pensions it sends to survivors around the world, correcting what until now had been a disparity that saw survivors living in western countries receiving more than those in eastern countries. All survivors will now receive the equivalent of approximately $370 per month. Germany also agreed to relax the eligibility rules for those who receive restitution payments for being forced into hiding during the Nazi era. Until now, only those who went into hiding for at least 12 months were eligible; now the eligibility threshold will be six months.

  Since 1951 Germany has paid more than 102 billion marks, about $61.8 billion at 1998 exchange rates, in federal government reparation payments to Israel and Third Reich victims. In addition, Germans have paid out billions in private and other public funds, including about 75 million marks ($49 million) by German firms in compensation to wartime forced laborers, the Welt am Sonntag newspaper reported. These figures are based on calculations by the German Finance Ministry. http://www.milligazette.com/news/4032-germany-agrees-to-300-million-more-in-restitution-to-survivors

  Puttelasta on taiottu iso rivi uusia ”holokaustiselviytyjiä”, joille Saksa maksaa isot rahat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä tekevät sanoo:

  Ei ole vielä tietoa. Niinistö saattaisi olla siionistin äpärä? Tosin maallista todisetta ei ole – vielä.
  Äpäräthän kuuluvat tunnetusti heidän perkelelliseen ”vapauteensa” (kaikesta moraalista). Taitaa olla toinen kello kuoleman jälkeen heillä, kun Jeesus vie heiltä hyvyyden. Heistä kaikkoaa kaikki elämä, koska eivät voi käyttää tekopyhyyttä (hyvyyden jäljitelmää) kuorenaan. Heistä TODELLA tulee hirviöitä kuoleman jälkeen. Herra ei heitä tuomitse, he itse valitsivat tekopyhyyden, oikean pyhyyden eli Herran sijasta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Kirjoituksessa on VIRHE. Herra ei vie hyvyyttä keneltäkään. Hän joka hetki tarjoaa hyvyyttään kaikille, jotka haluvat Hänet ottaa vastaan. Joten on virheellistä sanoa, että Herra ottaisi hyvyyden pois. Herran Hyvyys ei sitä tee, vaan ihmisten oma pahuus. Hyvyys on kaikille sallitu joka hetki. Ihminen on Herrasta täysin, kun elää Herran armon hyvyydessä. Ihmisen oma äly tai itsekkyys ei voi ihmistä pelastaa. Herra pelastaa ihmisen, kun ihminen sitä haluaa. Se tapahtuu vähitellen. Vuosien aktiivisella parannuksella ja ikuisesti. Se on ihmisen taivas, että ymmärtää yhä enemmän ja rakastaa vaimoaan yhä syvemmin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. Niinistö on täysi rotta joka kusetti maan euroon ja unionin jäseneksi.
  Palkaksi tuo rotta pääsi pressaksi vaalipetoksella.
  Toivottavasti kansannousu tulee pian.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat