Suomen kansallismielinen radio-ohjelma ennusti Orlandon ammuskelun?

Suomalainen kansallismielinen Riimuradio julkaisi vain tunteja ennen Orlandon homobaariammuskelua satiirisen kuunnelman Valkoinen Salama ja sateenkaarimurha.

Kuunnelma on mustan huumorin sävyttämä kertomus yhteiskunnasta, joka pyrkii yhdistämään homoseksuaalisen irstailun ja maahanmuuttajien jyrkän islamismin yhdeksi ”moniarvoiseksi” globalistikulttuuriksi. Kuten arvata saattaa, kaikki ei kuitenkaan mene kuin Strömsössä.

Hieman sateenkaarimurhasta kertoneen kuunnelman julkaisun jälkeen maailmalla levisi uutinen Yhdysvalloissa sattuneesta ammuskelusta. Virallisen tarinan mukaan muslimimaahanmuuttaja päätti rangaista amerikkalaista homobaaria syntisestä kulttuuristaan.

Kulttuurimarxistien reaktiot ammuskeluun ovat noudatelleet satiirissa ennustettua kaavaa. Hallitsemattoman maahanmuuton sijaan ammuskelusta syytetään ”vihaajia” (joka on kattokäsite kaikille järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavista valkoisista aina kiihkoislamisteihin) sekä aseiden yksityisomistusta.

Suomessa erityisesti Helsingin Sanomat on käyttänyt ammuskelua keppihevosenaan ajaakseen aselakien tiukentamista kaikissa länsimaissa (1, 2).

Vapaata maahanmuuttoa kannattavat valtavirtaiset valemediat eivät kuitenkaan koskaan muistuta aseita koskevissa artikkeleissaan, että jos esimerkiksi kaikki New Yorkin ei-valkoiset korvattaisiin valkoisilla, murhatilastot putoaisivat 91 prosenttia ja ammuskelu vähenisi 97 prosenttia.

Amerikanjuutalaisten mielipidevaikuttajien reaktiot eivät yllättäneet Magneettimedian toimitusta.
Amerikanjuutalaisten mielipidevaikuttajien reaktiot eivät yllättäneet Magneettimedian toimitusta.

 

Lue myös:

Aseet eivät ole ongelma – monikulttuurisuus on
Magnus Hirschfeld ja homoliike

8 kommenttia

 1. Jännä juttu, että nämä LGBTXZXQV irstailijat pitävät islamista, sillä kalifaatissa heidän loppunsa tulisi hyvin nopeasti ja verisesti. He eivät selvästi tajua yhtään mitään yhtään mistään, vähiten islamin todellisesta luonteesta. Tai ehkäpä he tietävätkin, ja masokistisesti haluavat sitä?

  Hyödyllisempiä idiootteja kuin tuo sakki saa joka tapauksessa hakea.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Tässä näkyy kuinka luonnonvalinnan lait pätevät ihmisiinkin. Homot ovat luonnonvalinnan kuona-ainetta ja siksi he omaavat lisääntymättömyyden lisäksi muutenkin itsetuhoisen käytöksen.

   Jos johonkin homoja voisi verrata, niin pitkälle jalostettuihin lemmikkikoiriin. Kaikki ovat varmasti nähneet näitä pieniä räksyttäjiä, jotka luonnollisen itsesuojeluvaistonsa menettäneinä juoksisivat jatkuvasti autojen alle ilman isännän hihnaa.

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
 2. Voisi myös todeta, että sitä saa mitä tilaa! Kaikki pervoilua mainostavat gay pride juhlat provosoivat ja jollekkin se vain on liikaa!

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 3. ”Orlando — Latest in Government Mass Shooter Program

  The government and media act as one. The whole media spectacle drove home the narrative that Islam and ISIS are anti-gay, and therefore anyone who questions homosexuality becoming the societal norm is a terrorist. Call it the ”Homocaust.” All innocent victims are necessarily ”good.
  …Delving into the possibility that the Orlando shooting was a false-flag operation, ”State of the Nation” online asked, ”WHO really did it and WHY did they do it?”

  Obama was put into the White House by his masters to accomplish five primary goals: (1) Enact Obamacare (2) Restart the Cold War with Russia (3) Crash the Economy (4) Promote Gay Marriage and (5) Nullify the 2nd Amendment.” He’s 4 for 5 and State of Nation expects more shootings to justify more gun control in the Obama regime’s final few months.”
  Koko artikkeli: http://henrymakow.com/2016/06/Orlando-Latest-in-Government-Mass-Shooter-Program%20.html

  Lauseesta ” He’s 4 for 5 and State of Nation expects more shootings TO JUSTIFY MORE GUN CONTROL in the Obama regime’s final few months.” päästäänkin sitten hyvin ajankohtaiseen aiheeseen myös Suomessa ja koko EU:ssa.
  Kysymyksessä on pienten askelten taktiikalla, ihmisten huomaatta diktatuuriaan täydeksi tyranniaksi kiristävän EU:n käsillä olevasta askeleesta: aseiden ottaminen pois ihmisiltä. Aiheesta on kirjoittanut ansiokkaan, lyhyen artikkelin Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen puheenjohtaja Runo K. Kurko.

  ”ASEDIREKTIIVIN MUUTOS JA ASELUVANHALTIJAT”, http://nra.fi/puheenjohtajalla-on-asiaa-114/

  Kurko sanoo mm.:
  ”Olennaista kaiken poliittisen näytelmän kannalta on suomalaisten virkamiesten täydellinen moraalittomuus kantaväestöä kohtaan. Direktiivin valmistelu vuodesta 2013 lähtien on tapahtunut sisäministeriön virkamiesten toimiessa yhdessä EU:n sisäasiainkomissaarin alaisen Fabio Marinin ryhmän kanssa. Virkamiesten on pitänyt tietää, että Komission tavoitteena on eurooppalaisten kansallisvaltioiden tuhoaminen pankkiunionin avulla ja aseistettu kansalainen on uhkana viranomaisten toiminnalle. Suomalaisten perinteisten arvojen tuhoaminen on ollut sdp:n ja kokoomuksen tavoitteena jo 30 vuotta! Nimenä kansallinen kokoomus on täydellisesti virheellinen, oikea nimi on kansainvälinen riistäjien puolue!

  Reserviläisten osalta käyty keskustelu on ohjattu siten, että reserviläinen on saatu uskomaan oikeuteensa pitää hallussa myös tulevaisuudessa omistamansa ja hankkimansa itselataava ase. Valitettavasti ainoastaan sellaiset reserviin kuuluvat, joilla on sota-ajan sijoitus, saavat mahdollisesti pitää aseensa, muiden osalta on edessä aseiden romutus! Suomen asema USA:n kanssa liittosuhteen kaltaisessa tilassa oleminen, tulee merkitsemään kasvavaa riskiä joutua Venäjän toimien kohteeksi. Suomalaiset politiikot ovat myyneet Suomen todella halvalla kansainvälisille sijoitusyhtiöille ja samalla ovat ulkoistamassa Suomen puolustuksen. Olemmeko todella ansainneet tälläisen kohtalon ennen 100-vuotispäiviämme 2017.”

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Muutama huomio tästä ”ammuskelusta”.

  Valtaapitävällä eliitillä on perverssi mielenkiinto perversseihin.

  Entä jos ampuja olisi hyökännyt vaikkapa jalkapallojoukkueen pukuhuoneeseen? Tai vaikkapa vegaanien vuosikokoukseen? Tai Suomen Sisun kesäpäiville?

  Olisiko eliitti huomioinut nämä ryhmät?

  Ehei. Pervo, pervompi, kynttilämarssin arvoinen.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 5. Noi ekan kuvan lgbt kulkuelaiset näyttää kaikki ihan kehitysvammasilta.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. just näin. ammuskelua ei ollut, ruumiita ei ole. Katsokaa itse kaikki pätkät, mitä on uutisoitu. Näyttelijät kantavat nöyttelijöitä. Ei vera. Ei tuskan huutija. Ei ambulansseja, pitäisi olla ainakin 20 näkyvissä…53 kuitenkin loukkaantui, kerrotaan. Ei ruumisautoja. Ei mitään, mikä tekisi tapahtumasta uskottavan. Katsoin huvikseni yhden uhrin googlaamalla, 2vkk sitten avattu sometili, muutama kuva..ei mitään muuta miehestä koko netissä. Onko sellaisia muka menestynyt ja rakastettu poikaihmisiä vielä olemassa jossain Floridassa. En usko, en enää ollenkaan. Sori.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat