Voiko rikollisuutta selittää rodulla?

Brysselin iskut ovat herättäneet keskustelua maahanmuutosta ja siirtolaisten korkeista rikostilastoista. Mutta voidaanko rikollisuutta selittää perintötekijöillä?

American Renaissancen Jared Taylor puhuu uudella videollaan Color of Crime –kirjasta, josta on julkaistu juuri päivitetty versio. Kuten nimikin kertoo, on teoksen aiheena rodun suhde rikollisuuteen. Miksi rikollisuus korreloi voimakkaasti ihmisen perintötekijöiden kanssa?

Color of Crime käyttää lähteinään Yhdysvaltojen hallituksen keräämiä tilastoja.

Monet väittävät, että mustat joutuvat valkoisia useammin pidätetyiksi vain siksi, että ”poliisit ovat rasisteja”. Väitteen tueksi ei ole kuitenkaan löydetty tilastotodisteita. Poliisit pidättävät ihmisiä, jotka syyllistyvät rikoksiin. Tilastojen mukaan mustat syyllistyvät rikoksiin huomattavasti valkoisia useammin.

Raiskausten ja ryöstöjen kaltaisilla rikoksilla on yleensä silminnäkijöitä. Mikäli 70 % esimerkiksi ryöstön uhreista kertoo poliisille hyökkääjän olleen musta, onko ”rasismia”, että 70 % poliisin pidättämistä ryöstäjistä on mustia? Pitäisikö poliisin pidättää enemmän valkoisia vain siksi, että he välttäisivät ”rasistin” leiman?

Itse asiassa Yhdysvaltojen hallituksen tilastoista selviää, että poliisi pidättää mustia harvemmin kuin heidän tulisi silminnäkijälausuntojen perusteella tehdä. Silminnäkijälausuntoihin verrattuna poliisi pidättää alimitoitetun määrän esimerkiksi mustia ryöstäjiä, pahoinpitelijöitä, ahdistelijoita, kidnappaajia ja raiskaajia.

Kun rikostilastot yhdistää, mustia pidätetään 14 % vähemmän kuin silminnäkijälausuntojen perusteella pitäisi. Vaikuttaa siis siltä, että poliisi pikemminkin suojelee mustia rikollisia tai ei jostain muusta syystä saa näitä kiinni.

Hallituksen poliittisesti korrektin politiikan vuoksi tutkijoiden on mahdotonta saada tarkkaa, koko maan kattavaa tietoa rikostilastojen rodullisista eroista. Esimerkiksi FBI:n tilastoissa valkoiset ja latinot sotketaan nimittäin yhteen.

Mustien ja latinoiden huikea yliedustus vakavissa rikoksissa

Monet kaupungit kuitenkin tilastoivat rikollisuutta edelleen rodullisesti ja erottavat valkoiset latinoista. Taylor esittelee videolla New York Cityn rikostilastoja. 2014 mustat murhasivat siellä 30,9 kertaa useammin kuin valkoiset. Latinot puolestaan murhasivat 12,4 kertaa valkoisia useammin.

Raiskaustilastoissa mustien yliedustus suhteessa valkoisiin oli 11-kertainen, ja latinot raiskasivat 9,1 kertaa valkoisia useammin. Mustat syyllistyivät ryöstöihin 14,6 kertaa valkoisia useammin ja ammuskeluun 98,4 kertaa useammin. Ja niin edelleen.

Kertovatko tilastot siitä, että New Yorkin poliisit ovat pesunkestäviä ”rasisteja” vai siitä, että mustat ja latinot syyllistyvät häkellyttävän usein vakaviin rikoksiin? Vastaus on selvä.

Jos kaikki New Yorkin ei-valkoiset korvattaisiin valkoisilla, murhatilastot putoaisivat 91 prosenttia! Siis lähes kokonaan. Ryöstöjen määrä supistuisi 81 prosenttia. Ammuskelu vähenisi 97 prosenttia! Tämä on äärimmäisen vahva argumentti monikulttuurisuusfanatismia vastaan.

jewssay

Usein väitetään, että tuomioistuimet ovat ”rasistisia” ja että vankilat ovat täynnä mustia ja latinoita Yhdysvaltojen ”rakenteellisen rasismin” vuoksi. Tämäkin on pelkkää huuhaata.

Hallituksen keräämistä tilastoista selviää, että useiden vakavien rikosten (kuten raiskausten ja murhien) osalta vankeuteen tuomittujen mustien määrä on pienempi kuin poliisin kiinniottamien mustien määrä. Toisin sanoen oikeusjärjestelmä ei ole ”rasistinen” vaan se päästää usein törkeistä rikoksista syytetyt mustat pälkähästä.

Rotujenvälisessä väkivaltarikollisuudessa mustat ovat hyökkääjiä ja valkoiset uhreja 85 prosentissa tapauksista. Hollywood tuottaa jatkuvasti elokuvia ”valkoisesta rasismista”, vaikka tuoreiden tilastojen mukaan musta hyökkää 27 kertaa todennäköisemmin valkoisen kimppuun kuin valkoinen mustan kimppuun!

Tällä hetkellä mediaseksikkäin aihe ovat poliisin ampumat mustat ja niin sanottu Black Lives Matter –liike. 2015 poliisi ampui yhteensä 990 ihmistä kuoliaaksi. Mustat kuolivat poliisin luoteihin noin 2,5 kertaa useammin kuin valkoiset.

Kuten aiemmin esitellyistä tilastoista kuitenkin selvisi, mustat syyllistyvät väkivaltaiseen rikollisuuteen kymmeniä kertoja valkoisia useammin. Mustat tappavat myös 4,5 kertaa muita rotuja useammin poliiseja ja vastustavat pidätystä 9 kertaa valkoisia useammin. Mikään ei siis viittaa siihen, että mustien kuolleisuustilastot kertoisivat poliisien ”rasistisuudesta”.

Murhat ovat todellinen ongelma mustien keskuudessa, mutta tälläkään ei ole mitään tekemistä ”rasismin” kanssa. 93 prosentissa tapauksista mustat murhaavat toisiaan!

 

Lue myös:

Aseet eivät ole ongelma – monikulttuurisuus on
”Mustien oikeuksien liike” – valehtelua, rikoksia ja hysteriaa
Totuus ”rasismista” ja roduista
Rodun ja psykopatian yhteydestä
Valkoiset mustia älykkäämpiä?
Köyhyyskeskustelussa unohdetaan rodun vaikutus

6 kommenttia

 1. katsokaa kansainväliset älykkyysosamäärä tilastot ne selittävät paljon rotueroista. esim keskiverto Somalialaisen ÄO on 69 tämä on suomen standardeissa henkisesti jälkeenjäänyt.

  Plusääni(30)Miinusääni(2)
 2. Kyllä nyt oli pönttö ja rasistinen veto tältä medialta. Todella hatarilla ”todisteilla” ja tilastoilla maalataan mustat entistä mustemmiksi. Kyllä jenkeissä on rasistisuutta aivan perkeleesti myös poliisien puolesta.
  Toivon ylläpidolta oikeasti viisautta julkaisuihuin. Tämän kaltainen maalaus kuuluu MV lehteen

  Plusääni(2)Miinusääni(7)
 3. Olemme tappaja knsaa tilastoissa eniten henkirikoksia, mutta autoritaarisen virkamieshallintoyhteiskunnan jaljetnakyvat kanta suomalais kasvoistA, alistettua kansaa, joka on jo lapsena alistettu yhteiskunnan taholtaja senakyy aikuisena virkamieskunnanja virkatohtorien mitatointina” et ole sen arvoinen ettadinut tutkittaisiin ja tppavat aivoklvontulehduksetjatetaan hoitamatta TAHllaan..
  emme osaa asettua toisen asemAn. olemme kyrilevia toistenlattaajia,eli 1000% venalaismenttaliteetti kansaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat