Turkulaispoliisi levitti terroriuhreja vähättelevää ”rasisminvastaista” viestiä

”Rasismia” kiivaastii vastustava nettipoliisi Riku Sukari hämmentää sosiaalisessa mediassa. Poliisi jakoi Lontoon terrorimurhien jälkeen twiitin, jossa uhreja vähäteltiin kutsumalla ”vihapuhetta” paljon ”puukkoa ja luoteja” vaarallisemmaksi.

poliisileijona shomrim
Kuvakaappaus: Twitter.

Lontoon terrori-iskusta epäillään islamistista maahantunkeutujaa, joka kuoli pian hyökkäyksen jälkeen. Olipa totuus Lontoon tapahtumista sitten virallisen tarinan mukainen tai ei, ovat valtamedian ja viranomaisten reaktiot siihen olleet järkyttäviä.

Isku on Lontoon historian verisin yli kymmeneen vuoteen; ainakin viisi kuoli ja yli 40 haavoittui virallisten tietojen mukaan. Mikä ironisinta, isku tapahtui YK:n ja Punaisen Ristin ”rasisminvastaisella viikolla” – aivan kuten myös Brysselin isku vuosi sitten.

Vain muutamia kuukausia aiemmin Lontoon maahantunkeutujataustainen pormestari Sadiq Khan hämmästytti englantilaisia julistamalla, että jokaisen suurkaupungin asukkaan on yksinkertaisesti totuttava terrorismiin osana arkea. Monikulttuurisuus ja suvaitsevaisuus vaativat siviileiltä verisiä uhrauksia, mutta kulttuurimarxismi on kaiken kärsimyksen arvoisia.

Suomessa maahanmuuttokritiikkiä vastaan verisesti taisteleva sisäministeri Paula Risikko vastasi maahanmuuttajaväkivaltaan lisäämällä eduskunnan poliisivartiointia!

Mitäpä jos turvallisuusresurssit kohdistettaisiin kokonaan tavallisiin suomalaisiin, ja hallituksen monikulttuurisuuskiihkoilijat jätettäisiin viimein oman onnensa nojaan nauttimaan maahantunkeutujien rakentamasta, uudesta ja ”jännittävämmästä” yhteiskunnasta! Miksi suomalaisen veronmaksajan täytyy suojella Risikon kaltaista maanpetturia, jotka ovat syyllisiä avoimien rajojen politiikkaan?

Reaktio väkivaltaan on aina sama: eliitti lisää ajatusrikoslakeja, kiristää tavallista kansaa koskevaa aselainsäädäntöä ja kauppaa entistä suuremman osan poliittisesta itsemääräämisoikeudestamme EU-liittovaltiolle. Sama kaava toistuu jokaisen terrori-iskun jälkeen. Eliitin mukaan globalismin ja sionismin synnyttämiä tauteja ei paranneta sulkemalla rajoja vaan lisäämällä globalismia ja sionismia!

Myös Suomen poliisi on propagoinut useissa kaupungeissa kulttuurimarxistijärjestöjen rinnalla ”monikulttuurisuuden” puolesta ”rasisminvastaisella viikolla”. Edes Lontoon tapahtumat eivät onnistuneet kääntämään poliisijohdon päätä.

Poliisille maahantunkeutujien tunteet ovat tärkeämpiä kuin suomalaisten henki

Pian iskun jälkeen Poliisileijona-niminen parodiatili julkaisi Twitterissä viestin: ”Ei saa antaa pelolle valtaa. Vihapuheet ja rasistiset ennakkoluulot satuttavat enemmän kuin puukko ja luodit yhteensä. #PrayForLondon”.

Sarkastiseen viestiin oli tiivistetty kaikki kulttuurimarxistiset kliseet aina väkivallan uhrien vähättelystä lähtien.

Poliisileijona-parodiatili syntyi vastineena viranomaisten Poliisitube-videoille, joista yhdessä Poliisileijona-niminen maskotti kannustaa pientä lasta ilmiantamaan poliitikkoja sosiaalisessa mediassa kritisoivan äitinsä poliisille. Stalinistinen video herätti hämmennystä ulkomailla asti, kuten uutisoimme.

Turun poliisiaseman nettiviranomainen Riku Sukari ei kuitenkaan ymmärtänyt Poliisileijonan sysimustaa sarkasmia vaan jakoi viestin. Sukarin päätös herätti hämmennystä, sillä twiitissä ”vihapuhetta” eli maahanmuuttokritiikkiä väitetään paljon ”satuttavammaksi” asiaksi kuin tappavia puukkoja ja luoteja!

Sukarin somekäytös on erityisen pelottavaa siksi, että se on täydellisesti linjassa Suomen poliisin politisoitumiskehityksen kanssa.

Viranomaiset lapioivat jatkuvasti lisää rahaa erilaisiin hankkeisiin, joiden tavoitteena on kieltää nationalistinen toiminta ja painostaa maahanmuuttokriittisiä kansalaisia, vaikka nämä eivät olisi edes syyllistyneet rikoksiin. Nyt viranomaisten apuna on myös yhdenvertaisuusvaltuutetun uusi tietokoneohjelma, joka seuloo netistä vuorokauden ympäri poliittista ”väärinajattelua”.

Sukari itse on poliisin nationalisminvastaisen kybertaistelun eturintamassa. Häntä haastatellaan usein valtamedian ”vihapuhe-” ja ajatusrikosaiheisiin artikkeleihin. Sukari osallistui myös marraskuussa Turussa ”Rasismi ja viharikos” -propagandatapahtumaan, jossa olivat mukana esimerkiksi Länsi-Suomen Somaliseura ja Turun monikulttuurisuusneuvosto.

Nyt ajatusrikollisia jahtaava verkkoviranomainen paljasti huolimattomalla Twitter-tykkäyksellään politisoituneen poliisin kieroutuneen arvomaailman: heille maahantunkeutujien tunteet ovat tärkeämpiä kuin suomalaisten henki.

Valtamedian pelkouutisointi riippuu aina siitä, palveleeko pelko päätoimittajien poliittisia tavoitteita.
Valtamedian pelkouutisointi riippuu aina siitä, palveleeko pelko päätoimittajien poliittisia tavoitteita.
brexit pelko
Brexit-äänestyksen aikaan valtamedia lietsoi jatkuvasti pelkoa, koska päätoimittajat rakastavat EU:ta.
jo cox murha 1
Jo Cox sai median sympatian puolelleen, koska hän oli EU-liittovaltiota kannattava kulttuurimarxisti.
Yleisradion toimittajat jatkoivat avoimien rajojen propagoimista välittömästi iskun jälkeen.
Yleisradion vakionaamat jatkoivat avoimien rajojen propagoimista välittömästi iskun jälkeen.
Lontoon iskun symboliksi nousi maahanmuuttajanainen, jota ei lainkaan kiinnostanut maassa makaavien uhrien auttaminen.
Lontoon iskun symboliksi nousi maahanmuuttajanainen, jota ei lainkaan kiinnostanut maassa makaavien uhrien auttaminen.

Valtamedia ja pelko

Myös valtamedia on pyrkinyt parhaansa mukaan vähättelemään tapahtumia ehkäistäkseen ”rasismin” lisääntymisen. Yle esimerkiksi turvautui ikivanhaan latteuteen ja väitti, että lontoolaiset ”eivät suostu pelkäämään” terrorismia.

Valtamedian pelkoretoriikka on kiehtovaa. Kun maahantunkeutujan uutisoidaan teloittaneen lukemattomia ihmisiä, ”suvaitsevainen” länsi ”ei suostu pelkäämään”. Sen sijaan Brexit-äänestyksen (1, 2) aikoihin valtamedia oli täynnä hysteeristä pelkopuhetta, koska päätoimittajat ovat kiihkeitä EU-liittovaltiofanaatikkoja.

Valtamedia kylvää siis kansaan mielellään kauhua silloin, kun pelko palvelee valehtelevien mediamogulien omia poliittisia päämääriä. Kun maahanmuuttaja raiskaa tai murhaa eurooppalaisen, yritetään rikos aina sen sijaan sensuroida – tai mikäli sensuuri ei toimi, tapausta vähätellään ja maahanmuuttokriitikot leimataan taantumuksellisiksi ”pelkureiksi”.

”Rasisminvastaisen viikon” alussa Finlayson vertasi maahantunkeutujia muumeihin ja kyseli, eivätkö suomalaiset uskalla ottaa muumeja naapureikseen. Nyt kampanja sai ironisen loppukaneetin: muumit eivät puukota tai ammu naapureitaan.

Magneettimedia ja Kansallinen Vastarinta ovat viettäneet sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa, johon on kuulunut artikkeleiden julkaisemisen ohella katutason toimintaa (1, 2), minkä muun muassa Keskisuomalainen-lehti on huomioinut. Osallistu julkiseen keskusteluun ja levitä kampanjamateriaalia: Vastarinta.com/Kansanmurha

 

Lue myös edeltävien päivien ”rasisminvastaisen viikon” kampanja-artikkelimme:

Juutalaiset, muslimit, maahanmuutto
Mikä saa ihmisen pakottamaan monikulttuurisuutta?
Kuka toi muslimit Eurooppaan?

5 kommenttia

 1. meneppä turkulaipoliisi kertoo ilosanomaas noiden kuolleiden lapsille ,puolisoille etc.. uskomaton tollo!

  Plusääni(42)Miinusääni(0)
 2. Tuolta olette ottaneet sen kaappauksenne. Parodia sivulta vaikka ei yhtään yllättäisi jos poliisi oikeasti ottaisi näin kantaa mutta nyt on käynyt teiltä lipsahdus. Poistakaa jo tämä juttu

  Plusääni(2)Miinusääni(21)
 3. Sukarin liipasinsormi on tahdosta riippumatta napsahtanut hiiren päällä, kun twiitissä on lukenut: ”Ei saa antaa pelolle valtaa”

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Ennenkuin öyhöttää tästä Lontoon autoterroristista mitään, pitäisi tutkia mitä tapahtui. False flag -iskuko taas ?

  https://youtu.be/c5QWDidkH7M

  Ja valvonta kamerat pimeenä taas – keskellä Lontoota ?
  http://www.standard.co.uk/news/london/westminster-council-agrees-controversial-move-to-turn-off-entire-network-of-cctv-cameras-a3265156.html

  ja taas turvallisuus harjoitus taas lähes samaan aikaan?
  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/03/19/armed-anti-terror-police-terrifyingly-realistic-thames-pleasure/

  Taas mediakriittisyys täällä hukassa ja niellään valtamedian osoittama syntipukki muslimiterroristista (joka taas muuten ammuttiin kuoliaaksi kiinni otettaessa???), koska se sopii agendaan. Mennään siis ansaan taas kuin aivottomat lampaat – vaikka muutoin kaikkea uhotaan.

  Sorokset naureskelevat partaansa, kun saadaan Suomi-Ensin -porukka torille vaahtoamaan muslimiterroristeista.

  Hajoita ja hallitse on näiden taktiikka ja näillä kohu jutuilla saadaan huomio pois pankkikartellista ja niistä asioista.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat