Suomen tunnetuin ”holokaustiselviytyjä” jäi kiinni kaasukammiovalheesta!

Suomen todennäköisestin tunnetuin ”holokaustiselviytyjä” Nena Kafka jäi kiinni valehtelusta. Pääkaupunkiseudun paikallislehtien haastattelema Kafka väitti selvinneensä Flossenbürgin ”kaasukammiosta”, jota ei edes valtavirtahistorian mukaan ollut olemassa.

Kafkasta on vuosien mittaan tullut ”holokaustin” tärkein suomalainen symboli. Hänet on kutsuttu jopa itsenäisyyspäivän vastaanotolle vain siksi, että hänet yritettiin siirtää pois Euroopasta toisen maailmansodan aikana. Kutsuidean keksi alunperin juutalaisen Erkon suvun omistaman Helsingin Sanomien toimittaja.

Nyt Kafkan henkilökultti on kuitenkin kokenut kovan kolauksen. Hän väittää lehdistölle selvinneensä ”kaasukammiosta”, jota edes holokaustiin uskovien historioitsijoiden mukaan ei ollut olemassa. Toisin sanoen Kafka valehtelee kokemuksistaan sekä juutalaisten kohtalosta toisessa maailmansodassa.

Kafkan haastattelu julkaistiin muun muassa Helsingin Uutisissa ja Sipoon Sanomissa. Hän kertoo:

”Siirto Flossenbürgin keskitysleirille ei mitenkään parantanut tilannetta. Taudit, olematon ruoka ja jatkuva väkivalta niittivät satoa joka leirillä.

– Heti leirille tultuamme meidän käskettiin riisua suihkua varten. Sitten koko ihmismassa työnnettiin alasti valtavaan huoneeseen ja ovet suljettiin.

– Odotimme, että suihkuista tulee vettä tai kaasua. Kumpaakaan ei tullut. Pitkän ajan päästä meidät käskettiin hälinän kanssa ulos. Silloin tajusin, että olin seissyt kaasukammiossa, Kafka. kertoo.”

Valtavirtahistorioitsijoiden mukaan kyseessä oli kuitenkin tavallinen suihkuhuone. Valtavirtahistoria ei myöskään ole enää vuosikymmeniin väittänyt, että Zyklon B –kaasua oltaisiin johdettu kammioihin suihkujen kautta. Sen sijaan virallisen tarinan mukaan Zyklon B –rakeet pudotettiin kattoon tehdyistä rei’istä.

Kafka on jatkanut Flossenbürg-valheen kertomista itse asiassa jo useiden vuosien ajan, mutta toimittajat ja historioitsijat eivät joko typeryyttään tai epärehellisyyttään ole halunneet kumota juutalaisen valheita julkisuudessa. Aihe on liberaaleille erityisen kipeä juuri siksi, että Kafka on Suomen eniten julkisuutta saanut ”selviytyjä”.

Valtavirtahistorian mukaan tämä on suihkuhuone – ei kaasukammio. Miksi Kafka valehtelee?
Valtavirtahistorian mukaan tämä on suihkuhuone – ei kaasukammio. Miksi Kafka valehtelee?

Kun holokaustivalheen tunnetuin mannekiini valehtelee röyhkeästi omista kokemuksistaan, koko tarina ”juutalaisten joukkotuhonnasta” menettää uskottavuutensa. Nähtäväksi jää, onko valtamedialla selkärankaa myöntää, että Kafka on puhunut Suomen lehdistölle palturia vuosikaudet.

Kafkaa haastateltiin ensi keskiviikkona vietettävän ”vainojen uhrien muistopäivän” vuoksi. Vuosi sitten Yleisradio julkaisi muistopäivän kunniaksi haastattelun, jossa Suomessa asuva juutalainen Michel Grünstein valehteli, ettei juutalaisia terroristijärjestöjä ole olemassa.

Kafkan haastattelun julkaisseista lehdistä voi kannella Julkisen sanan neuvostoon! Nyt on hyvä aika punnita JSN:n puolueettomuus.

 

Lue myös:

Auschwitzin kaasukammioissa ei murhattu ketään 1, 2
Kokoelma naurettavimpia holokaustivalheita

26 kommenttia

 1. 2.9/5 aika solidi meemi, tosin meni vähän liioittelun puolelle. Jos haluaa tehdä hyvän meemin, niin sinun taytyy onnistua luomaan illuusio siitä että oikeasti uskoisit kirjoituksiisi. Meemissä oli ihan mielenkiintoisia käänteitä, mutta loppujen lopuksi meemi vaikutti hieman siltä, kuin se olisi enemmänkin parodiaa kuin meemi.

  Plusääni(4)Miinusääni(22)
  1. Tuossa JSN:n ohjeessa sanotaan: ”Jos kantelu kohdistuu jutussa olleeseen asiavirheeseen, pitää tiedotusvälineeltä ennen kantelua pyytää virheen korjausta ja liittää korjauspyyntö ja siihen mahdollisesti tullut vastaus kanteluun.” Helsingin Uutisten artikkelissa toistetaan heti ensimmäisessä kappaleessa vanhaa mantraa: ”Natsit surmasivat keskitysleireissään kuusi miljoonaa juutalaista.” Eikö tuokin ole jo valtavirtahistorioitsijoiden hylkäämä luku? Kuusi miljoonaa sanotaan nykyisin olevan juutaisuhrien kokonaisluku, jossa mukana ghetoissa kuolleet, Einsatz-ryhmien surmaamat jne. Lopussa Yaron Nadbornik halajaa kompastuskiviä Helsinkiin. Onko noista seitsemästä hävinneestä / kahdeksasta luovutetusta yleisesti hyväksyä näkemystä?

   Plusääni(12)Miinusääni(2)
 2. Ko. lehti jossa juutalainen mummo valehtelee törkeästi on kirkko ja kaupunki lehti.

  Tragikoomisesti myös lehden päätoimittaja esittelee pääkirjoituksen oheisessa kuvassa
  666-käsimerkkiä ja mielipidepalstalla puolustellaan jopa rotschildejä ja israelia?

  Pelkkää saastaa kyseinen lehti.Meni suoraan paperikeräykseen ,sen verran törkeää
  valehtelua ja ihmisten huijaamista.

  Plusääni(26)Miinusääni(3)
  1. Jumala, Herra Jeesus Kristus, on kuitenkin totta ja Hänen hyvyytensä on totta.
   Ei voi olla Herran vika, jos pahat tekevät pahuutta ja kuvittelevat sitten harhoissaan olevansa Jumalan valittuja.
   Todelliseen kristinuskoon kuuluu AINA parannuksen teko Herran avulla: novahierosolyma.fi
   Parannus tekee ihmisestä järkevän ja totuuksia rakastavan.
   Armo ja parannushan ovat koko ajan kaikille tarjolla. Jokainen voi ymmärtää, että hän kyllä pystyy tekemään parannuksen joka ainut hetki. Parannus tapahtuu aina Herran Jeesuksen avulla ja ihminen on siinä täydellisessä vapaudessa.

   Plusääni(8)Miinusääni(6)
   1. Uskonto on vain tapaa pitää ihmiset ohjailtavissa olevina lampaina ja uskonjohtajat heitä paimentavat. On täysin absurdia väittää järkevän ihmisen uskovan jotain muinaisiin aikoihin kirjoitettua hölynpölyä.
    On mielipuolista uskoa omia harhaluulojaan, mutta vielä mielipuolisempaa uskoa joidenkin muiden harhaluuloja todeksi ja väittää sen olevan totuus ja tehdä siittä uskonto.

    Plusääni(5)Miinusääni(8)
    1. Tarkoitat ilmeisesti Holokaustia, nykypäivän valtauskontoa. Harhaluuloonhan saattaa kuka hyvänsä uskoa, mutta epätodeksi osoitettuun uskova uskoo todellisuuden olevan harhaluuloa. Sinun lisäksi näitä holohölöhihhuleita on vielä loput ehkä 95% ihmiskunnasta.

     Plusääni(11)Miinusääni(3)
    2. Noin 90% Raamatun profetiosta on toteutunut vaikka profetiosta vanhimmat ovan noin 4000-5000 vuotta vanhoja, löytyy kyllä listojakin toteutuneista profetioista, joten valitettavasti ateistisuutesi on valheellista, Jumala on yhtä todellinen kuin oma runkkaava kätesi, se on ihan oma vikasi jos et usko totuutt.

     Plusääni(8)Miinusääni(2)
     1. anna minulle kirja, mikä tahansa opus. ja minä järjestän niin että tapahtuu juuri niinkuin kirjassa on kerrottu. anna minulle kirja jota ei tule ymmärtää niin kuin se on kirjoitettu, vaan sitä tulee tulkita 😀 ja vielä helpompaa, ja sitten vielä anna kirja jossa ennustuksilla ei ole päivämääriä, ei edes vupsia saatikka vuosisatoja. ja toteutuminen on vielä helpompaa. sitten anna minulle vielä kirja joka on vuosisatojen saatossa käännetty jos jonkun toimesta kieliltä toisille, ja sitten siitä on vielä useita eri versioita 😀 😀

      Plusääni(4)Miinusääni(6)
     2. jumala, älä jauha paskaa. Sinä et järjestä mitään, kun loisit omilla syntymäpäivilläsikin. Senkö puoleen, että saattaisit samaan syssyyn loisia omissa hautajaisissasikin, kannattamasi ja samaistamasi kollektiivin piikkiin toki.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
    3. Arska, olet tyypillinen ateisti kommari, joka ei ymmärrä totuudesta mitään. Kaltaistesi suusta tulee pelkkää paskaa ja rienaa, eli olet tyypillinen suomen kansan edustaja. Olet täynnä saastaa ja valhetta, kuten saatanallinen suomalainen ainakin.

     Toinen rienaava heittiö on tämä kaveri, joka julkenee käyttää ”jumala” nickiä. Saastaisia, epäkelpoja Saatanan palvojia olette molemmat, ja Helvetin tuli on teille varattuna. Tervemenoa.

     Plusääni(4)Miinusääni(4)
 3. Hän on kertonut tuon saman törkeän valheen ennenkin. Ajattelin ensin, että onko joku uuunottanut, mutta vouhan se olla, että on määrätty valehtelemaan

  Plusääni(20)Miinusääni(3)
 4. Niin no pelkästään tutkimusten kautta Puolan Majdanekin tapettujen juutalaisten luku on vuosien tutkimuksen myötä tippunut Neuvostoliiton väittämästä 2 000 000:sta 78 000:een. Jokainen järkevä ihminen joka katsoo linkkaamani videon voi vetää johtopäätöksen tämän pohjalta toki ihan vapaasti, mutta jopa museona toimiva keskitysleiri on muuttanut valehdellut lukemat oikeiksi. Mikäli prosentuaalinen totuus on sama muuallakin niin väitetyistä 6 000 000:sta tapetusta juutalaisista kuoli leireillä 234 000 ja hekin sairauksien ja sitä edesauttavan huonon hygienian takia. https://www.youtube.com/watch?v=2R6mTTrOlzE

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
  1. Heitä oli vain osa kuolleista vangeista. Siis tauteihin kuolivat eli ketään ei tapettu. Lisäksi kokonaisluku onkin vain 42 000:

   http://rollimetsatonttu6.blogspot.fi/2015/04/ruupertti-kl-lublin-majdanek.html

   http://rollimetsatonttu6.blogspot.fi/2014/05/vesa-ilkka-laurio-majdanek.html

   Mitä tulee tähän holokaustivalehteluun, niin kuvassa on sen vakaa tukipylväs Paavo Lipponen. Poliitikot ovat rikollisia, mutta entä kansa? Miten ihmeessä koko kansa lähes tuntuu alentuneen suoltamaan juutalaisten holohoax-paskaa? Suomalaiset ovat valehtelijakansa. Moraalia ei enää ole ollenkaan?

   Plusääni(17)Miinusääni(3)
  2. Älä sinä kurja Satanisti kommari koeta turhaa väännellä ja käännellä annettua tietoa; sinä Arska olet tyypillinen suomalainen, eli irstas, rienaava Saatanan palvoja. Sinunkin turpasi vielä tukitaan, viimeistään silloin kuin Jeesus tulee heittämään kaltaisesi kurjat pakanat Helvettiin. Suomen rienaava pakanakansa on ansainnut ankarimman mahdollisen rangaistuksen.

   Plusääni(2)Miinusääni(5)
 5. David Pawson on pidetty julistaja etupäässä filosemitistien piireissä (esmerkiksi vapaat suunnat). Häneltä irtoaa noin 95 %a aivan tervettä julistusta, mutta sitten siinä ratkaisevassa kohdassa (5 %) tämä onneton paskajätkä laskettelee sujuvasti luikuria:

  Lessons of the Holocaust for Jews and Christians Part 1

  Lessons of the Holocaust for Jews and Christians Part 2

  Esimerkiksi TV7 kanavalla nämä aiheet ovat suomenkielisin tekstityksin. Ei kannata katsoa, eikä muuten kannata kuunnella edellisiäkään.

  Riittää kun tiedostaa kyseessä olevan väärän profeetan. Hänen julistuksestaan tulevat esille kaikki shoah-valheet saippuoineen, lampunvarjostimineen, kuusine miljoonine uhreineen, kansallissosialismin väärinymmärryksineen jne. jne.

  Mutta jos haluaa varoittavan aivopesuesimerkin, niin kas tässä olkaa hyvä.

  Yksinkertaisesti hän tolkuttaa noissa luennoissaan kuinka juutalaiset olisivatkin viattomia uhreja ja olleet sitä aina historiansa aikana, aikaisemmin uskonnonharjoittamisensa vuoksi ja nyt (WWII) poliittisista syistä.

  Hänellä on kyllä karitsan sarvet, mutta hän puhuu kuin lohikäärme.

  Plusääni(15)Miinusääni(3)
  1. Suurin osa Suomen viheliäisestä, rienaavasta ja hekumassa ja Saatanan palvonnassa rypevästä pakanakansasta kyllä uskoo tuonkin ukon valheet. Esim. nimimerkki Arska Tehtaalta joka täällä louskuttaa ja valehtelee on tyypillinen suomalainen pakana, joka palvelee mieluummin Saatanaa kuin Herraa Jeesusta Kristusta. Tällaisille heittiöille on turha puhua mitään. He vain louskuttavat ja valehtelevat ja suoltavat sontaa kuin tyypilliset punikki ateistit ainakin.

   Plusääni(5)Miinusääni(4)
 6. Suomen johtava holokaustitutkija, Turun yliopiston lehtori Eero Kuparinen kertoo, että Flossenbürgin keskitysleirillä saattoi hyvinkin olla kaasukammio.

  – Mahdotonta tämä ei ole, koska esimerkiksi Dachaun keskitysleirille rakennettiin kaasukammio, jota ei kuitenkaan käytetty, Kuparinen arvioi.

  Keskitysleirivankeja surmattiin Kuparisen mukaan yleisimmin häkäkaasulla ja myrkkykaasu Zyklon-B:llä. Kaasun käytön jälkeen yleisimmät surmaamistavat olivat ampuminen, hirttäminen ja raskaan ja rasittavan pakkotyön teettäminen.

  Holokaustin eli juutalaisten joukkotuhon kieltäminen herättää Kuparisessa ihmetystä.

  – Jos tutustuu siihen vankkaan ja monipuoliseen lähdeaineistoon, jota holokaustista on olemassa, niin sen historiallista olemassaoloa ei voi kiistää muuten kuin kieltäytymällä tutustumasta lähdeaineistoon. Miksi holokaustin tuntevat tekevät silti näin, siihen on vaikea vastata, Kuparinen kertoo.

  Hänen mukaansa Hitlerin Saksan ymmärtäjiä on Suomessa etsitty äärioikeiston riveistä.

  – En kuitenkaan usko, että holokaustin kieltämistä ja äärioikeistolaisuutta voi rinnastaa toistensa kanssa. Kyllä holokaustin kieltäjiä löytyy muualtakin. Maailma on ollut ja on täynnä erilaista lahkolaisuutta.

  Kuparinen arvioi, että holokaustissa surmattujen juutalaisten kokonaismäärä liikkuu 5,29–6,20 miljoonan uhrin välillä.

  – Tässä luvussa ovat mukana esimerkiksi juutalaisgetoissa aliravitsemukseen kuolleet ja Hitlerin Neuvostoliiton-sotaretken aikana valloitetuilla itäalueilla joukkoteloituksissa kuolleet, laskee Kuparinen.

  Suomesta luovutettiin Saksaan jatkosodan aikana kahdeksan juutalaista, jotka yhtä lukuunottamatta menehtyivät keskitysleireillä.

  Nena Kafkan haastattelun julkaisemisen jälkeen Helsingin vasemmistonuoret esittivät julkisuudessa, että näiden kahdeksan luovutetun muistoksi tulisi kiinnittää Helsingin kaduille niin sanottuja kompastuskiviä.

  Suomi on yksi harvoista eurooppalaisista valtioista, joissa tällaisia pienoismuistomerkkejä ei vielä ole.

  Plusääni(5)Miinusääni(10)
  1. Kulttuurimarxistisessa Suomessa professuuri on kaikkea muuta kuin luottamusta lisäävä asia. Päinvastoin, professoreiksi nostetaan varmuudella vain ns. sopivia, pätevyys tai asiantuntemus on toissijaista ja useimmiten vain haitaksi, sillä ihminen, joka tietää saavansa paikan nöyryytensä takia, on uskollinen isännälleen.

   Holokausti on tabu. Sen epäileminen on rikollista ainakin 17 maassa.

   Jos ns. ”professori” ei aivan ensimmäiseksi kiinnitä tähän huomiota niin hän on kuin onkin ääliö ja kaikkein pahinta, hän on ostettu eliitin lakeija.

   Ollaan olevinaan niin osaavia ja kuitenkin aivan ensimmäiseksi kielletään rangaistuksen uhalla epäileminen ja kritiikki. Ettekö todellakaan ymmärrä minkälaisen demonin kanssa pidätte kädestä kiinni? Tämä demoni vaatii teitä sulkemaan silmät ja korvat. Demoni kertoo teille, kuinka asiat ovat ja epäillä ei saa. Jos epäilet demonin sanomaa, olet rikollinen ja paha ihminen.

   Ja tässä te olette ja esiinnytte kunnollisina ihmisinä.

   Valitettavasti minun silmissäni Te ette ole vain säälittäviä selkärangattomia oman kansan pettureita, vaan Te olette myös äärimmäisen vaarallisia diktatuurin ja sokeuden palvelijoita, jotka uhraatte oman kansanne pahan alttarille.

   Te olette menetetty maa, menetetty ihminen, historian hyödyllinen idiootti.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
   1. Kuparinen kirjoittaa ’häntä ruokkivan käden’ odotusten mukaisesti. Tämä on ilmeisestikin enemmän sääntö kuin poikkeus paitsi tutkijoiden niin myös toimittajien suhteen – poliittisesta korrektiudesta poikkevavat saavat poikkeuksetta kenkää.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 7. Niin? Kuparinen valehtelee kuin sika tuossa suorastaan hampaat suustaan. Tämä todettiin juuri arikkelissa.

  http://rollimetsatonttu6.blogspot.fi/2014/05/vesa-ilkka-laurio-suomesta-vuonna-1942.html

  Ei ole todisteita, että näistä 8 luovutetusta vakoojasta ja muusta häiriköstä olisi kukaan kuollut. Koko sopan keittänyt lääkäri Cohen pääsi suhteilla laivasta.

  http://rollimetsatonttu6.blogspot.fi/2015/04/ruupertti-holokaustiuhrit-tilastollinen.html

  Kuparinen jankuttaa miljoonsita uhreista, vaikka kukaan ei ole kateissa.

  https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/19/flossenburgin-ja-ravensbruckin-keskitysleirien-oloista/

  Tuolla kerrotaan, että vangit voivat paksusti Flossenburgissa muun Saksan nähdessä nälkää

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
  1. Viimeisessä linkissä selviää, että Flossenbürgissä nimenomaan juutlaiset murhasivat saksalaisia nuhteettomia kelpo sotureita:

   ”1945 kenraali Patton saapui leiriin yllättäen ja määräsi nälkiintyneet vangit nähtyään heille paremman ruokahuollon. Kun eversti halusi esitellä kernaalille ”kaasutustiloja”, kenraali Patton vihastui ja huusi suureen ääneen, että ”hänet tuli säästää moiselta mielettömyydeltä”. ”Minä en anna näiden poikien” – seurasi halveksiva ele juutalaisiin CIC-upseereihin viitaten – ”pitää itseäni ääliönä” (Ich lasse mich von diesen boys nicht dumm machen). Vastaavasti Röhrsin mukaan mukana ollut rykmentin lääkäri, kun R tarjoutui näyttämään tälle, että amerikkalaisten yhä uudelleen valokuvaama ”kaasutustila” oikeasti oli huippumoderni ja esikuvallisesti rakennettu täidesinfiointilaitos: ”Täysin tarpeetonta. Me tiedämme toki kaikki, että tämä ei ole muuta kuin julmuuspropagandaa. Kukaan järkevä amerikkalainen ei usko siihen!” Tri Röhrs toteaa, että ”niin Dachaussa kuin Flossenbürgissäkään ei kaasutettu yhtään vankia.”

   Röhrsille oli selvää, mikä oli syy riittämättömään ruokintaan leirin muututtua US-keskitysleiriksi saksalaisille vangeille: ” Minulla ei ole yhtään epäilystä siitä, että tästä leiristä vastaavilla henkilöillä oli tavoite tällä tavoin (R. K: nälkiinnyttämällä) vähentää saksalaisten määrää niin paljon kuin mahdollista. Geneven Punaisen ristin edustajan, tuolloisen Sveitsin kenraalikonsulin Münchenissä, on myöhemmin minulle täytynyt vahvistaa, että hänellä ei ollut mitään tietoa leiristä ennen helmikuuta 1946, koska amerikkalaiset olivat salanneet leirin olemassaolon siihen asti.””

   Miksi kaikki CIC -väki oli suurimmaksi osaksi juutalaista ja varsinkin tällaisissa toimissa? Samasta syystä, miksi palvomme holohoaxia ja Iso Valhe voitiin järjestelmällisesti luoda: USA, Ranska ja Britannia olivat juutalaisten täydellisessä otteessa jo tuolloin. Niiden rapparit loivat kommunismin ja Neuvostoliiton, kommunistisen Kiinan ym. Ne edustavat siis myös kv. juutalaisuutta.

   Ei ihme, että Patton pian murhattiin. Hän aikoi paljastaa paljon. Tämän jälkeen annokset taas pienenivät. Patton ei ainakaan uskonut holohoax-valheeseen, kuten tuostakin nähtiin.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 8. https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/15/dachau-ja-bergen-belsen-mallivankilat-joiden-vartijat-murhattiin-ja-joista-valehdellaan/

  ”Lakimies Stephen F Pinter toimi 6 vuotta sodan jälkeen Saksassa ja Itävallassa ja hän toimi Liittovaltion tehtävissä lakimiehenä Dachaun oikeudenkäynneissä viettäen 17 kk sodan jälkeen Dachaussa. Hän on kirjoittanut katolisessa lehdessä Our Sunday 14.6.1959, että ei nähnyt siellä kaasukammiota ja että muuallakaan Saksan ja Itävallan keskitysleireissä ei ollut kaasukammioita. Dachaussa yleisölle esitettävä tila oli pelkkä krematorio. Kuolinsyytutkija Charles Larsen tutki näiden leirien kuolinsyitä ja vahvisti, että yhtäkään tapausta ei ollut, jossa olisi kyseessä kaasuun kuoleminen. Yleisimmäksi kuolinsyyksi hän toteaa kirkkaasti tyyfuksen eli lavantaudin.”

  ”Germar Rudolfin Lectures on Holocaust mukaan Dachaun leirimuseo on taas alkanut esittää, että “kaasukammiossa” olisi tapahtunut kaasutuksia. USA ei Dachau-prosesseissaan ottanut kaasutuksia esiin, mutta Nürnbergissä ne olivat taas syytteissä. Yksi ainoa todistaja esiintyi (tshekkiläinen vanki, fyysikko tri Franz Blaha), mutta häntä ei saanut ristikuulustella. Mitään dokumentteja kaasutuksista ei ole. Tähän asti siis vankikirjallisuuden perusteella on esitetty, että kaasukammiota ei koskaan saatu valmiiksi, mikä on hyvin epäuskottavaa kolmen vuoden väitetyn rakentamisen tähden ja siksi, että vangit olisivat tajunneet, mitä olivat rakentamassa. Dachauta tutkineen David Chavezin johtaman komission raportti väittää, että kaasukammioon olisi tullut kaasua kahden venttiilin kautta suihkuista. Tämä ei vastaa sitä muotoa, jossa tila on nykyisin.

  Lehdessä Common Sense 1.6.1962 (USA) sivulla 2 otsikon The False Gas Chamber alla lukee: “Leirissä oli oltava kaasukammio, joten koska sellaista ei ollut, päätettiin teeskennellä, että pesuhuone olisi ollut sellainen. Kapteeni Strauss ja hänen vankinsa saivat tehdä työn. Viereisestä kuivaushuoneesta tuotiin kattolaatat ja tehtiin uusi matalampi katto, joka peitti vesijohdot ja suihkut ja jossa “kaasujohdot” kulkivat.” Tämä on tietysti vain väite. Mutta se on uskottava. Rudolf esittää muutaman huomion: 1. Rakennuksessa, jossa oletettu kaasukammio sijaitsee, on myös oikeat kaasukammiot eli monta modernia vaatteiden ym. desinfiointihuonetta, joissa Zyklon-B kiersi. Siinä oli myös kaksipesäistä krematoriouunia. Siten rakennus oli uusi hygieniarakennus, jossa vankien vaatteet desinfioitiin ja jossa vangit peseytyivät. Yleinen käytäntö täidentorjunnassa oli eri keskitysleireillä seuraava: Vangit riisuutuivat tietyssä huoneessa ja vaatteet menivät desinfiointiin. Sitten vangit peseytyivät suihkutiloissa, minkä jälkeen he siirtyivät toiseen huoneeseen, jossa he pukivat ylleen puhtaat vaatteet. Riisuutumis- ja pukeutumishuoneet olivat eri tiloissa hygieenisistä syistä eli jotta täit eivät olisi siirtyneet puhtaisiin vaatteisiin. Väitetty kaasukammio sijaitsi juuri näiden eri huoneiden välissä, jossa siis olisi kuulunut olla suihkutila. Koska rakennuksessa ei ole muuta suihkutilaa, on mitä todennäköisintä, että normaali suihkuhuone on naamioitu voittajien toimesta kaasukammioksi eikä siis kaasukammiota ole naamioitu suihkutilaksi. Kuinka ihmeessä huone olisi voinut palvella molempia tarkoituksia?

  2. Katto suihkuhuoneessa on nykyisin 2,3 m korkealla ja siinä on pienet tinaiset suihkupäät. Chavezin raportissa toukokuulta 1945 on kerrottu huoneen olleen 3 m korkea ja että siinä olisi ollut pronssiset suihkut. Ei ole venttiileitä eikä kaasunsäätönappuloita ym. myöskään. On vain kaksi putkea ulkoseinällä, joita ei mainita raporteissa. 3. Metallinilmaisin paljastaa, että vesijohdot sijaitsevat katon yläpuolella ja että siis huone on joskus ainakin ollut suihkuhuone tai tarkoitettu suihkuhuoneeksi. 4. Silmäys ikkunasta rakennuksen taakse paljastaa ison vedenlämmittimen säiliöineen tai höyrylaitteen, jonka paksut ja eristetyt putket johtavat seinän läpi tuntemattomaan tilaan “kaasukammion” yläpuolella. 5. Dachaun museon entisen johtajan Barbara Distelin vastuutoverin mukaan eräs saniteettiyritys laati 60-luvulla asiantuntijaraportin , jonka mukaan kuumavesilaite voitaisiin kytkeä päälle koska tahansa uudelleen. Koska museo ei voi julkisesti myöntää tällaisen asiantuntijaraportin olemassaoloa eikä antaa sitä kenenkään nähtäväksi, olisiko siis mahdollista ja sopivaa sallia uusi vastaava tutkimus? 6. Zyklon B ei kulje putkia pitkin ja suihkuista, sillä hydrogeeninen syanidi ei ole alipainekaasua (suomensinkohan oikein? No ainakaan se ei siis kulje suihkuista eli koko juttu valesuihkuista on pötyä). Toisin väittävät asiantuntijoiden tutkimukset tai todistajanlausunnot ovat siten epätosia.

  Edellä mainittu Stephen F Pinter siis toimi tutkintotuomarina syyttäjänä Flossenbürgin leiriin liittyvissä oikeudenkäynneissä 1946 alkaen. Hän oli itävaltalaista syntyperää ja emigroitunut 1907. Hän oli saanut USA:n kansalaisuuden 1924. US War Crimes Comission toimi Dachaussa, jossa oikeudenkäynnit pidettiin. Tämän jälkeen hän siirtyi Itävaltaan ja toimi siellä ylimpänä puolustajana kaikissa prosesseissa. Hän esitti sodan jälkeen monia revisionistisia näkemyksiä, kuten yllä siteerattu Dachaun kaasukammion olemassaolon kiistäminen.”

  https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/17/erich-priebken-revisionistinen-omaelamakerta/

  ”Priebke kertoo ihmetelleensä sodan jälkeen Saksan johtoa vastaan esitettyjä syytöksiä. Sotavankileirillä hämmästeltiin väitteitä, sillä kukaan ei ollut huomannut pienintäkään merkkiä siitä, että väitettyjä rikoksia olisi ollut tapahtumassa. Priebken toimistoon ei ollut saapunut mitään tietoa tai edes varovaista huhua mistään sellaisesta, mitä sodan jälkeen nimitettiin holokaustiksi. Sotaa ennen ja sen aikana oli Priebken mukaan aina Saksassa puhuttu juutalaisten karkottamisesta pois Saksasta ja sitten Euroopasta. Myös käsite loppuratkaisu oli esiintynyt julkisuudessa ja vain tässä merkityksessä. Juutalaisia siirrettiin keskitysleireille töihin ja uudelleenasutettiin. Mitä Priebke oli nähnyt Dachaussa, antoi ymmärtää työläisillä olleen hyvät olot. Jokin joukkotuho olisi ollut täysin vastoin tuolloista selvää tavoitetta hyödyntää juutalaisia työvoimana. Amerikkalaiset olivat suorittaneet juuri aiemmin suuren vastaavan operaation maansa japanilaista ja saksalaista sekä tällaista alkuperää olevia amerikkalaisia kohtaan.”

  ”Edellä oli puhetta jo Priebken tutustumisesta Dachaun keskitysleiriin. Hän joutui italiankielen hallitsevana tulkkaamaan ja toimimaan eskorttina italialaisperäiselle korkealle brasilialaiselle vieraalle Miranda Correalle, joka tutustui ison kv poliisikonferenssin yhteydessä 1937 Saksan rikospoliisin toimintaan ja vankilasysteemiin ym. Tunnollinen tulkki pääsi hätätilanteessa tähän erikoistehtävään ja pääsi tätä kautta poliisin palvelukseen ja tätä kautta myös SS-järjestöön, sillä poliisit siirrettiin siihen. Correan matka jatkui monta viikkoa ja hän tutustui Dachaun keskitysleiriin. Tuolloin kyseessä oli huippumoderni rangaistuslaitos, jossa kävi sen avantgardistisen luonteen vuoksi useita vierailijoita. Uudessa ajattelussa hylättiiin kokonaan käsitys rangaistuksenomaisesta vankeudesta ahtaassa kopissa. Sen sijaan haluttiin rakentaa suuria laitoksia, joissa vangit elivät yhteisössä, jonka perusajatuksena oli työnteko. Dachaussa vankeja kohdeltiin epäilemättä paljon inhimillisemmin kuin aiemmin lohduttomissa vankiloissa. Tuolloin vankeja oli 2000, joista enemmän kuin 2/3 olivat poliittisia vankeja. Rikosvangeista heidät erotti vaateparren perusteella. Vierailu oli perusteellinen ja kaikkiin rakennuksiin tutustuttiin. Keittiöön, jätehuoltolaitokseen, spitaali- ja sisätautisairaalaan, kuten myös kone- ja puuseppien työpajoihin. Alueella, jossa vangeille oli järjestetty vapaa-ajan toimintoja, sijaitsi uimala, kanttiini ja kirjasto. Priebke muisti hyvin, kuinka hämmästynyt Correa oli siitä, että vangit saivat ottaa osaa vaaleihin ja äänestyksiin.”

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 9. Onko edes teoriassa ollut tuolloin mahdollista rakentaa sellaista systeemiä, että välillä suihkuista tulee vettä ja välillä kaasua? Monista jutuista saa sellaisen käsityksen, että suihkut olivat kaksitoimisia, välillä tuli vettä ja välillä kaasua. Vaikuttaa melko mahdottomalta systeemiltä rakentaa 40-luvulla.
  Myös väitettyjen kaasukammioden puutteellinen viemäröinti ja kaasunpoisto heittää suuren varjon näiden kaasutustarinoiden ylle, varsinkin kun väitettiin eräässä paikassa jopa 2000 ihmistä kaasutetun kerrallaan ja sen jälkeen ruumiit nostettu todella pienellä tavarahissillä(kantavuus vain muutamia satoja kiloja) kerros ylöspäin poltettavaksi.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat