Suomen Venäjä-politiikasta

Lännen ja Venäjän vastakkainasettelusta ei hyödy yksikään tavallinen venäläinen tai eurooppalainen. Talouspakotteet vahingoittavat keskiluokkaa ja yrityksiä, mutta oligarkkeihin ja poliittiseen eliittiin niillä ei ole mitään vaikutusta. Sekä Ukrainan että Venäjän hallitukset ovat ”kansallismielistä” retoriikkaa hyväkseen käyttävien sionistien johdossa. Molemmat hallitukset ovat kasvattaneet kannatustaan sodan avulla, minkä lisäksi siitä ovat hyötyneet suuret amerikkalaisyritykset, rahoitusmarkkinat ja Nato. Markku Juutinen kirjoittaa Magneettimedialle Venäjä-pakotteiden merkityksestä Suomen kannalta.

Suomen tulisi aloittaa pikaiset liennytysneuvottelut Venäjän kanssa jo maamme maantieteellisen sijainnin vuoksi. USA uhkailee Venäjää ja kansainvälinen valtaeliitti rakentaa imperiumiaan Naton avulla Venäjän rajoille saakka. Lännen ja idän ruutitynnyri odottaa räjähtämistään. Tässä näytelmässä Suomella on tavallaan ”puskurivaltion” rooli, joka EU:n ja Naton vuoksi tulee olemaan Suomelle katastrofaalinen.

Saako poliittinen puudeli palkkioita? Ainakin prostituoitu saa jotain palkkaa työstään. Myös Suomen poliittinen eliitti saa ”korvauksia” toimestaan kansainvälisen valtaeliitin lakeijana. Esimerkiksi Jyrki Katainen sai Suomen ohjaamisesta talous- ja pankkiirieliitin kynsiin palkkioksi huippuviran EU:n ”superkomissaarina”.

Suomen poliittinen valtakoneisto toimii kuin rasvattu. Se suorittaa ilmeettömästi tehtäväänsä Brysselin herrojen hyödyksi. Suomen ulkopoliittinen johto on rikkonut tyystin suhteensa Moskovaan ja ajautunut kauppasotaan Venäjän kanssa (SK 12.12.2014). Tämä on Suomen kannalta täysin järjetöntä ja vaarallista ulkopolitiikkaa – olipa Venäjän sisäisestä politiikasta mitä mieltä hyvänsä.

Kokoomuslaiset konkarit vaativat nyt Nato-jäsenyyttä, vaikka asiasta ei järjestettäisi edes kansanäänestystä. Eduskunnan Kansalaisinfossa kokoomuksen järjestämässä keskustelutilaisuudessa puhunut ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja Pertti Salolainen totesi pitävänsä hallitusohjelmaan kirjattua sitoumusta olla hakematta Nato-jäsenyyttä pahana virheenä, joka on syytä korjata seuraavaan hallitusohjelmaan (IL 17.12.2014).

Selvää on, että Suomen hyväksymä isäntämaasopimus oli astinlautana mahdolliselle Nato-jäsenyydelle. Jo isäntämaasopimus vie maamme avoimeen konfliktiin Venäjän kanssa. Lisäksi maailman poliittinen tilanne vaatisi yleisen turvallisuuden tähden Suomea pidättäytymään vastaavista naapurivaltiota provosoivista sopimuksesta. Suomea ajetaan tarkoituksella sotaan Venäjän kanssa USA:n ja sen Nato-liittolaisten hyödyksi.

Isäntämaasopimuksen ja yhteisymmärryspöytäkirjaan liittyvän Nato-asiakirjan perusteella sopimuksen tulkintaoikeus siirtyisi Naton johdolle, vaikka valtionneuvosto on tiedonannossaan toista väittänyt.

Ukrainan sota on lujittanut Euroopan unionia ja Natoa. Ylikansallinen valtaeliitti tarvitsee maailmanpaloa vahvistaakseen taloudellista ja poliittista valtaansa. Suomen poliittisten puudelien pitäisi ottaa nämä asiat huomioon ennen kuin liittoutuvat varauksettomasti lännen kanssa. Ulkopoliittinen puolueettomuus on aina ollut ja on edelleen Suomen pelastus.

 

Suomi tukee lännen Venäjä-pakotteita

Länsivallat käyttävät Ukrainan konfliktia hyödykseen idän taloudellisessa ja sotilaallisessa hiostamisessa. Niinpä Ukrainan tapahtumien varjolla Nato on rakentamassa poliittisia edellytyksiä sotilaallisen järjestelmän siirtämiselle tulevaisuudessa Venäjän rajojen tuntumaan (RR 10.12.2014).

valeri
Valeri Gerasimov.

Venäjän asevoimien pääesikunnan päällikkö Valeri Gerasimov totesi hiljattain, länsivaltioiden ulkopoliittisena tavoitteena on ”vihollismaiden” laillisten hallitusten kaataminen hinnalla millä hyvänsä. Tästä esimerkkinä voidaan mainita Jugoslavia, Irak, Libya ja Syyria.

 

Suomen ei tule provosoida itää

Suomi on valinnut ulkopoliittisen tuhontien. Länsivaltojen nöyristely idän kustannuksella on suomalaisille hengenvaarallista politiikkaa ja myös taloudellisesti kannattamatonta. Esimerkiksi isäntämaasopimus tekee Suomesta Venäjän vihollisen sotilaallisen selkkauksen sattuessa lännen ja idän välille. Tämä siitä huolimatta, onko Suomi sotaan osallinen vai ei. Ukrainan konflikti on vain pahentanut tilannetta.

Suomalaisten oltavat kurjistuvat niin taloudellisella kuin myös yhteiskunnallisella sektorilla. Tilannetta pahentaa entisestään nykyisten valtapuolueiden kritiikitön innostus esimerkiksi Natoa ja vapaakauppasopimuksia kohtaan. Mikäli Suomen poliittinen eliitti ei avaa silmiään, voi olla, että kansalaiset hylkäävät jossain vaiheessa parlamentarismin ja siirtyvät radikaalimpiin keinoihin.

Suomen poliittinen yläluokka ei selvästikään ymmärrä, että kaikkien globaalien instituutioiden ja organisaatioiden taustalla on voimakas kansainvälinen eliitti. Se koostuu pankkiirien, suuromistajien, poliitikkojen, tiedotusvälineiden ja sionistien sosiaalisesta verkostosta. Suomen johtavat poliitikot ovat täysin riippuvaisia heidän päätöksistään.

Nykyisestä hallituksesta ja heikoista puoluejohtajista on päästävä eroon. Helpoin tapa hankkiutua epäkelvosta johdosta eroon on olla äänestämättä heitä. Kehotan varovaisuuteen tämän vuoden eduskuntavaaleissa!

Taloudellisten sanktioiden välityksellä pyritään kärjistämään EU:n ja USA:n jo ennestään tulehtuneita suhteita Venäjään. Toisaalta kysymyksessä on hajota ja hallitse –politiikka, jolla EU:n sekä Venäjän taloutta, keskiluokkaa ja yrityksiä pyritään vahingoittamaan. Pakotteiden taustalla on sionistinen poliittinen eliitti. Venäjän sionistit kiihottavat kansalaisia länttä vastaan ja lännen sionstit länsimaalaisia Venäjän kansaa vastaan. Valitettavasti myös Venäjällä sionistinen eliitti on edelleen voimissaan.

 

Sivuhuomioita

media hallitseeKansainväliset sionistit hyötyvät suursodista, jos ne vahvistavat läntistä imperialismia ja Israelia. Selkkaus Venäjän kanssa voisi johtaa jopa kolmanteen maailmansotaan. Konflikteja ruokitaan valtamedian avulla. On mielenkiintoista lukea suuren saksalaisen Frankfurter Allgemeine Zeitung –lehden toimittajana olleen tohtori Udo Ulfkotten paljastuksia siitä, kuinka CIA lahjoo eurooppalaisia toimittajia.

Ulfkotten mukaan lännen valtamedia saa rahoitusta ja käskyjä Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:lta, ”yhdysvaltalaisilta miljardööreiltä” sekä suurilta kansainvälisiltä järjestöiltä. Ulfkotte sai jopa Oklahoman osavaltiolta kunniakansalaisuuden, sillä hän puolusteli aikaisemmin lehdissä Yhdysvaltojen sotia. Amerikkalaisten perustaman ”saksalaisen” Bundesnachrichtendienst-tiedustelupalvelun työntekijät muun muassa vaativat Ulfkottea kirjoittamaan mustamaalausartikkelin Libyan Muammar Gaddafista. Artikkeli toimi osana sionistien sotapropagandaa, jolla lopulta oikeutettiin hyökkäys Libyaan ja Gaddafin murhaaminen (RT: Ulfkotte).

Ulfkotte ei yhdistä suoraan miljardöörejä ja Yhdysvaltalaisia mediaruhtinaita sionistiseen eliittiin (1, 2, 3, 4, 5, 6), vaikka ilmiselvästi juuri heistä on kysymys.

 

Markku Juutinen

 

Lähteet:

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat