Suomennettu video: kuinka Eurooppa petti naisensa

Pat Condell kertoo suositulla videollaan siitä, kuinka kulttuurimarxistinen Eurooppa on päättänyt uhrata naisensa monikulttuurisuuden alttarilla.

Suomenkieliset tekstitykset saa päälle hammasratassymbolista. Kaikki Condellin mielipiteet eivät välttämättä edusta Magneettimedian kantoja.

Condell puhuu siitä, kuinka laittomien siirtolaisten invaasio on muuttanut länsimaisia yhteiskuntia ja etenkin naisten turvallisuustilannetta. Uudenvuoden aattona useiden eurooppalaiskaupunkien siirtolaismiehet syyllistyivät valkoisten naisten joukkoahdisteluihin.

Lähi-idässä julkisilla paikoilla tapahtuvalle naisten seksuaaliselle hyväksikäytölle on jopa oma termi – taharrush gamea.

Myös Suomessa uutisoitiin, että uudet siirtolaiset aikoivat syyllistyä vastaaviin rikoksiin uutenavuotena Helsingissä. Kun aiheeseen liittyvän rikostutkinnan ohjakset annettiin KRP:n ylikomisario Thomas Elfgrenin käsiin, ei tietoa tutkinnasta ole ”yllättäen” tullut juurikaan julki.

Kuten Condell toteaa, jopa poliisi on poliittisesti niin korruptoitunut, etteivät he halua kertoa totuutta pakotetun monikulttuurisuuden yhteiskunnallisista seurauksista. Condell muistuttaa, että mikäli maahanmuuttopolitiikkaan ei tehdä radikaaleja muutoksia, tulee Eurooppa suistumaan rotusotaan.

 

Lue myös: Poliisi valehtelee myös Ruotsissa suojellakseen maahanmuuttajia

7 kommenttia

 1. Kuinka naiset tuhoavat sivilisaatiot ja MGTOW kunniaan sanoo:

  Naiset pettivät Euroopan ihan itse, 90% kaikista suvakeista on naisia ja aina kun naisille on annettu valtaa ja päästä päättäviin elimiin, Halosen kaudella Suomi käytännössä pilattiin monikulttuurisuus myrkyllä täydellisesti + homoille annettiin enemmän oikeuksia kuin heteroille.
  Isänmaallisuus on monille naisille kuin kirosana (varsinkin nuorille naisille), monesti saa lukea eri foorumeilta missä naiset ei suostu parisuhteeseen isänmaallisen miehen kanssa.
  Naiset ovat matujen kanssa liitossa valkoisia miehiä vastaan.
  Black Pigeonin youtube video on loistava esimerkki naisten petturuudesta.
  https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw
  Toivonmukaan MGTOW-liike kasvaa.

  Plusääni(17)Miinusääni(3)
 2. Codell kuten Molyneyx ujuttavat joka paikkaan silmät ymmyrkäisinä tuota virallisen narratiivin mukaista historiaa liittyen valistuksen ajan arvoihin ja barbaariin ”pimeään keskiaikaan” jossa voitiin, ainakin hollywood käsikirjoittajien mukaan, hetken mielijohteesta hirttää, kiduttaa ja teloittaa kuka tahansa jne.. ja siten niin valistuneet vapaamuurarijuutalaiset toivat maailmaan valon ja demokratian. Eli näiden condellien isännät ovat noiden yhteiskunnallisten muutosten takana ja heidän tehtävä on suitsuttaa valistuksen arvojen ylivertaisuutta verrattuna ”barbaariseen” aristokratiaan nationalistikuulijoille ettei vain mikään muu kuin nykyjärjestelmä alkaisi saada kasvualustaa. Totuus ei ole ihan noin hollywoodilainen. Esim. Newton oli uskova tiedemies ja kuningas suhtautui hänne tutkimukseensa ja löydöksiinsä positiivisesti ja jo 1400 luvulla talonpojat tekivät vain 150 päivää vuodessa töitä ja elättivät sillä paljon isomman katraan ja yläluokan tyhjän toimittajat kuin nykyään. jne. jne.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 3. MGTOW on taas yksi juutalaisten synnyttämä liike,Eurooppalaisten syntyvyys pitäisi saada jyrkkään nousuun.

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
  1. mitä sitten jos mgtow on juutalainen liike? juutalaiset osaa sentään muslimien, afrikkalaisten ja kolmansien maiden asukkaiden kanssa käsitellä naisia oikein.
   en sääli yhtään euroopan naisia, hehän ite halusivat ne matut tänne.

   Plusääni(2)Miinusääni(5)
   1. Juutalaiset pitää aina mainita, koska he käyttäytyvät etnisenä ryhmänä äärimmäisen kaksinaismoralistisesti.

    He toimivat Israelissa ja Israelin puolesta johdonmukaisesti kaikissa maissa äärimmäisen nationalistisesti ja toisaalta he toimivat aina muiden maiden nationalisteja vastaan.

    Mistään valkoisesta maasta ei löydy juutalaista, joka puolustaisi ”omaa” valkoista maataan samalla innolla ja samoilla argumenteilla kuin hän samaan aikaan puolustaa Oikeaa kotimaataan, juutalaisten maata, Israelia.

    Tämä on niin kiistattoman selvää, että olen valmis väittelemään tästä kenen kanssa tahansa – ja voitan aina. On täysin käsittämätöntä, että juutalaisten sallitaan käyttäytyvän täysin päinvastoin verrattuna siihen, mitä he vaativat meiltä. Olen sanonut tämän moneen kertaan: Jos on yksi syy, miksi en lainkaan, en sitten lainkaan pidä tästä etnisestä ryhmästä niin se on tämä.

    Puhumattakaan siitä, että kaikki kumartuvat ”holokaustin” edessä ja samalla sylkevät kymmenien miljoonien samaan aikaan kuolleiden muiden ihmisten päälle, itkiessään ja voivotellessaan sitä yhtä ryhmää jo kohta toistasataa vuotta.

    Mikä ihmisiä vaivaa? Kaikki ovat kuin idiootti-taudin kantajia. Silmär ja korvat suljetaan ja omaa maata ja omaa kansaa huorataan. Uskomatonta.

    Plusääni(7)Miinusääni(1)
    1. Tarkennus yllä riittämättömästi määriteltyyn ”idiootti-tautiin”:

     ”Hullu sanoo sydämessään: ’Ei ole Jumalaa'” (Ps. 14:1).

     Tästä jokainen voi johtaa ratkaisun esitettyyn ongelmaan ja myös yhä vaikeammaksi kehittyvään ”kansallismielinen-tautiin”.

     Ja ymmärtää taudinkuvan:

     ”Turmiollinen ja iljettävä on heidän menonsa; ei ole ketään, joka tekee, mikä hyää on” (yllä mainitun jakeen jälkiosa). Kansaa vain kiihotetaan ja sotaa lietsotaan!

     Plusääni(1)Miinusääni(1)
 4. Europe’s Betrayal of Women = Women’s betrayal of Europe

  Plusääni(3)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat