Suomennettuja videoita holokaustivalheesta

Suosittu Miten maailma toimii –Youtube-tili on suomentanut jälleen lisää tärkeitä videoita holokaustimyytistä. Suomenkieliset tekstitykset saa päälle hammasratassymbolista.

Ensimmäinen video on Eric Huntin tuottama Majdanekin kaasukammiomyytti. Video osoittaa monipuolisesti ja viihdyttävästi, ettei juutalaisia murhattu kaasulla Majdanekin vankileirillä.

Myös seuraava filmi on Huntin käsialaa. Se on kriittinen katsaus tuoreeseen Denial-nimiseen elokuvaan, joka kertoo juutalaisesta holokaustilobbaajasta Deborah Lipstadtista. Hunt osoittaa videolla, kuinka naurettavaa propagandaa elokuva on.

Lipstadt on tullut tunnetuksi siitä, että hän on kutsunut revisionisti David Irvingiä ”Amalekiksi”. Juutalaisessa mytologiassa Amalek merkitsee Israelin viholliskansoja, jotka ”valitun kansan” täytyy tuhota. Holokausti- ja joukkotuhontakontekstissa Amalek-syytös on vähintäänkin ironinen.

Kolmas video puolestaan osoittaa, kuinka helposti liittoutuneet kykenivät väärentämään valokuvia, jotka ”todistivat” saksalaisten syyllistyneen ”sotarikoksiin” toisessa maailmansodassa.

Perjantain kunniaksi julkaisemme myös englanninkielisen huumorivideon, jossa kaikille tuttu espanjalaismies osoittaa holokaustivalheen ristiriitaisuuden. Hauskaa viikonloppua lukijoillemme!
 

Lue myös: Holokaustin kiistäjien voitot 1, 2

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat