Ted Nugent pakotettiin liittymään juutalaiseen järjestöön ja pyytämään anteeksi

Kuten uutisoimme, Amerikan kansallisen kivääriyhdistyksen NRA:n johtokunnan jäsen Ted Nugent suututti hiljattain juutalaiset kertomalla totuuden asevastaisen lobbyn taustavaikuttajista. Nyt Nugent on pakotettu alistumaan.

Kohu syntyi, kun Nugent teki Facebook-päivityksen, joka sisälsi kuvakollaasin Amerikan pahimmista aseiden omistusoikeutta vastustavista vaikuttajista. Kaikki näistä olivat myös juutalaistaustaisia julkisionisteja, minkä vuoksi kuvien yhteyteen oli liitetty Israelin liput.

Päivityksestä syntynyt julkinen paniikki oli sikäli tyypillinen ”antisemitismikohu”, ettei kukaan väittänyt Nugentin valehdelleen. Kuvan henkilöt lobbaavat aselakien kiristämisen puolesta, ovat avoimesti juutalaisia ja ovat vannoneet julkisesti uskollisuutta rikollisvaltio Israelille.

UK_Nugent_FB

Nugent sanoi sen, minkä lukuisat juutalaislehdet ovat vahvistaneet

Nugent ei siis levittänyt julkisuuteen valheita vaan niin sanottuja vihatotuuksia, joista ei ole lupaa puhua ääneen. Erityisen verisesti Nugentin päivityksestä loukkaantui juutalainen sensuurijärjestö Anti-Defamation League, jonka puheenjohtaja Jonathan Greenblatt vaati, että Facebook-päivitys poistettaisiin ennen kuin se leviäisi kaikkien tietoisuuteen.

Greenblatt terästi vaatimustaan valehtelemalla, että juutalaisten yliedustus asevastaisessa liikkeessä on pelkkä ”salaliittoteoria”.

Juutalainen Forward-lehti on kuitenkin aiemmin listannut syitä sille, miksi juutalaiset järjestöt ovat ”aselakien kiristämisen eturintamassa”. Lehden mukaan juutalaiset yhdistävät NRA:n kaltaiset aseiden vapaata omistusta kannattavat järjestöt ”ääriliikkeisiin, mikä synnyttää juutalaisissa vaistonvaraisen pelon tunteen”. Forward jatkaa:

”Juutalaiset järjestöt ovat ylpeitä siitä, että ne ovat kannattaneet aselakien kiristämistä siitä asti, kun aiheesta on käyty julkisesti keskustelua, eli Martin Luther Kingin ja presidentti Kennedyn murhista lähtien.

Valtaosa juutalaisryhmistä tuki lakiuudistusta, joka rajoitti ampuma-aseiden omistusoikeutta. Tämän jälkeen ne ovat kampanjoineet aktiivisesti, jotta aseiden saatavuutta kiristettäisiin entisestään.”

Juutalaisten omat lehdetkin ovat osoittaneet moneen otteeseen, että Nugent puhui totta. Häntä vastaan alkoi kuitenkin intensiivinen painostuskampanja, koska lännessä juutalaisten vaikutusvalta on tabuista suurin.

juutalaisetaseet2
The Times of Israelin uutisointi aiheesta on ollut äärimmäisen kaksinaismoralistista.

juutalaisetaseet1juutalaisetaseet3

Toisinajattelijasta osaksi kontrolloitua oppositiota

Amerikkalainen William Pierce on kirjoittanut artikkelissaan ”Aselait Saksassa 1928–1945”, että pieni vähemmistö juutalaisista on uinut aseiden vapaata omistusoikeutta kannattavan liikkeen ytimeen, jotta isänmaalliset ja potentiaalisesti juutalaisvastaiset valkoiset eivät voisi ottaa NRA:n kaltaisia suosittuja järjestöjä haltuunsa.

Aselobbysta on haluttu tehdä kontrolloitu oppositio. Nugent-saagan viimeisimmät käänteet tukevat Piercen argumentteja.

Nugent pakotettiin pyytämään anteeksi Facebook-päivitystään (aivan kuin anteeksipyyntö mitätöisi juutalaisten yliedustuksen asevastaisessa liikkeessä). Tämän jälkeen hän ilmoitti liittyneensä ”kunniajäseneksi” juutalaiseen ja avoimen äärisionistiseen Zelman Partisans –asejärjestöön.

Zelman Partisans pitää huolen siitä, että kun Nugent tulevaisuudessa ”lobbaa” aseiden vapaan omistusoikeuden puolesta, ei hän enää kritisoi niitä, jotka ovat alati kireämpien aselakien takana. Nugentista on tehty vaaraton.

Nugentin palkintopäähine.
Nugentin palkintopäähine.

Zelman Partisansin puheenjohtaja Nicki Kenyon kertoi Jewish Telegraphic Agencylle, että Nugent liittyi järjestöön juutalaisten tehtyä ensin aloitteen.

Kenyon palkitsi Nugentin tottelevaisuudesta juutalaisella kipa-päähineellä, lehti kertoo.

 

Lue myös: Juutalaisille vaaditaan erivapautta kantaa aseita Euroopassa

8 kommenttia

 1. Todellisuudessahan valkoisia halutaan tappaa tai jopa kaikki. Ja sortaa ja potkia kaikin tavoin. Ajatus siitä, että he voisivat puolustautua tai että eliittiä vastaan yleensä puolustauduttaisiin, halutaan tehdä mahdottomaksi. Eliitti on yhtä kuin lv. juutalaisuus

  Plusääni(29)Miinusääni(2)
 2. Nugent on varmasti tosi ylpeä kun saa tästä lähtien ryömiä Zelmanin lattioilla tuo kipa päässä. Hyi ***!

  Plusääni(28)Miinusääni(2)
 3. Vastenmielistä mutta niin käytännöllistä. Kuka haluaa uhmata arjen sujuvuutta, kun samalla tajuaa, että eturintamassa olo tässä asiassa merkitsee loppuelämän vainoa tiettyjen taholta ja hörhöksi arvostelua loppujen taholta. Ei se xx % kannattajia (x on alle 20) paljoa lämmitä.

  Tämä kusetus vain pahenee, evoluutio ei tätä ratkaise ja tuleva revoluutio taitaa olla liian vähän liian myöhään.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 4. Nugenthan oli kova kitarasankari 70- ja 80-luvuilla, rankka hevimies. Niin se vanha hevarikin pehmenee. Toivottavasti tutustuu paremmin juutalaisuuteen uskontona ja kääntyy siihen.

  Plusääni(1)Miinusääni(8)
 5. Olen hirveän pettynyt!
  Tuntuu, että yksi sankareistani on (elävältä) kuollut, kun Lemmykin on tuonilmaisissa…

  Juutalaisilla on uskomaton valta myös musiikkibisneksessä, kuten viihdealalla muutenkin. MOT.
  Valitettava tapaus, tämä kitarasankarini lankeemus…
  Tästä ei hevillä toivu!

  Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat