Timo Hännikäinen hyökkäsi jälleen Vastarintaliikettä vastaan

Verkkolehti Sarastuksen päätoimittaja Timo Hännikäinen hyökkää jälleen Vastarintaliikettä ja yleisemmin eurooppalaisia kansallissosialisteja vastaan tuoreessa artikkelissaan ”Ääriliikkeet pelinappuloina”.

Hännikäinen on kuluneiden vuosien aikana hyökännyt jo moneen otteeseen kansallissosialisteja vastaan, vaikka hän on toisaalta vaatinut esimerkiksi Jussi Halla-ahoon kohdistuvan kritiikin lopettamista ”kansallismielisen yhtenäisyyden” nimissä.

Kun katutason toimintaan osallistuvat kansallismieliset ovat joutuneet konfliktiin poliittisten vihollisten kanssa, on Hännikäinen käyttänyt valtamedian lietsomaa hysteriaa hyväkseen ja ”tuominnut ääriliikkeet” – ilmeisesti poliittisten irtopisteiden toivossa.

Hännikäisen tuorein teksti liittyy Helsingin Asema-aukion tapahtumiin. Muutamia viikkoja sitten ystäviensä kanssa kaupungilla kulkenut Jimi Karttunen sylki Asema-aukiolla kansallismielisiä mielenosoittajia kohti ja sai poliisin mukaan siitä hyvästä yhden (!) potkun rintaansa.

Syljen – ja erityisesti narkomaanien syljen – mukana voi kulkea vaarallisia tartuntatauteja, minkä vuoksi kenenkään ei tarvitse alistua sananvapautta rajoittamaan pyrkivien kiihkoilijoiden sylkykupiksi. Esimerkiksi 2014 C-hepatiittia sairastanut mies sai ehdottoman tuomion syljettyään vartijan kasvoille.

Karttusen kuolinsyy ei ole vieläkään selvinnyt. Monet Karttusen henkilö- ja rikoshistoriaa penkoneet ovat painottaneet, että miehen valitettavalle kuolemalle on paljon todennäköisempiäkin syitä kuin rintaan kohdistettu potku.

Hännikäinen ei käsittele artikkelissaan tapahtumien taustoja eikä hän kerro, miten hän itse toimisi, mikäli narkomaanilta vaikuttava ihminen sylkisi hänen päälleen.

Kannatusta selkäänpuukotuksen avulla?

Karttusen pahoinpitelystä epäiltyä Jesse Torniaista pidetään myös Vastarintaliikkeen ulkopuolella kansallismielisissä piireissä poliittisena vankina, koska yleensä vastaavista ”rikoksista” epäillyt saavat viettää esitutkinta-ajan vapaana.

Hännikäinen ja Sarastukseen niin ikään kirjoittava Lauri Stark ovat harvoja ”kansallismielisiä”, jotka ovat asettuneet keskustelussa pikemminkin valtamedian ja äärivasemmiston kannalle.

Edellisen kerran Hännikäinen herätti kummastusta siteeraamalla kritiikittömästi Esa Holapan todistetusti valheellista Vastarintaliikettä käsittelevää kirjaa.

Kun Vastarintaliike osoitti Hännikäisen valehtelevan Holapan jalanjäljissä, Hännikäinen yritti vapautua vastuusta väittämällä tekstiään pelkäksi ”kirja-arvosteluksi” (keskustelun voi lukea TÄMÄN artikkelin kommenttiosiosta).

Miksi Hännikäinen sitten hyökkää toistuvasti muita kansallismielisiä vastaan sen sijaan, että hän keskittyisi omiin asioihinsa?

Uudessa artikkelissaan hän toteaa, että kansallissosialistit tekevät kaikkea sitä, mistä hän itse vain uneksii:

”Ääriliikkeiden suurin haaste on siinä, että ne näyttävät tarjoavan vaihtoehdon. Siinä missä valtaosa maahanmuuttokriitikoista tarjoaa pelkkiä pragmaattisia analyyseja monikulttuurisuuden toimimattomuudesta tai konservatiivista säilyttämispyrkimystä tilanteessa jossa säilytettävää ei enää juurikaan ole, kansallissosialistit tarjoavat yhteisöllisyyttä, identiteettiä ja radikaalisti toisenlaista poliittista järjestelmää. […]

Itse pyrin vastaamaan tähän haasteeseen viime maaliskuussa Suomen Sisun iltajuhlassa pitämälläni puheella – sillä seurauksella, että puheen tultua julkisuuteen minua itseäni syytettiin natsiksi.

Olen edelleen samaa mieltä kuin tuolloin: jotta kansallismieliset voisivat välttää marginalisoitumisen tai ääriryhmien suosion kasvun, heidän olisi tarjottava ihmisille muutakin kuin loputonta debattia ja mahdollisuutta äänestää samanmielisiä ehdokkaita neljän vuoden välein.

Tässä ääriliikkeet ovat viime aikoihin saakka olleet etulyöntiasemassa: niillä on katuaktivismia, omaa julkaisutoimintaa, kokoontumistiloja, juhlatilaisuuksia, harrastustoimintaa… Sellainen vetää puoleensa etenkin nuorta väkeä, jolle perinteinen poliittinen toiminta riviäänestäjänä tai puolueorganisaatioissa tuntuu liian etäiseltä.

Ehkä Hännikäisen fantasiat eivät ole saaneet tuulta siipiensä alle siksi, että harva kansallismielinen nuori tahtoo tehdä yhteistyötä sellaisten kanssa, jotka ovat heti vastatuulen puhaltaessa ensimmäisenä puukottamassa muita kansallismielisiä selkään.

 

Lue myös: Ilta-Sanomat yrittää pestä kätensä valheellisesta Asema-aukiouutisoinnista

6 kommenttia

 1. Vajaan neljän viikon päästä voi kokea yhteisöllisyyttä oikeiden ihmisten kanssa.

  Yksikään suomalainen, lukuunottamatta maanpettureita, ei tule koskaan saamaan mitään apua näiltä (((globaalieliitin))) huoraavilta maanpettureilta. YLE:n toimittajat, Helsingin Sionistin huoraavat toimittajat, kaikenlaiset ”valtuutetut” ja erilaisissa maanpetturiorganisaatioissa (kuten SPR, Migri, you name it) työskentelevät eliitin huorat eivät KOSKAAN AUTA OMAA KANSAA, sillä HE VIHAAVAT KANTAVÄESTÖÄ.

  Nämä huorat ovat myyneet itsensä saadakseen rahaa, medianäkyvyyttä ja valtaa ja he eivät epäröi tuhota kansaamme, jos he vain saavat siihen mahdollisuuden ja itse asiassa he tekevät sitä juuri nyt, pilkaten meitä samalla. He nauttivat siitä, kun kansa kärsii.

  Mutta jos liityt Vastarintaan ja kansallismielisiin, Sinua ei koskaan hylätä ja voit olla varma siitä, että HE EIVÄT KOSKAAN PETÄ OMAA MAATAAN, OMAA KANSAANSA. Heille kansa ja maa on pyhä, se on esi-isien verellä lunastettu ja siitä ei ilman verta luovuta.

  Tukholmassa 12.11.2016 ammutaan nykyisen huoraavan eliitin loppulaskennan lähtölaukaus ja siinä samassa kansa nousee vihdoinkin seisomaan ja kohtaa eliitin (((pedon))) silmästä silmään niin kuin Pohjoisen Mies ja Nainen on ennenkin tehnyt.

  Kuka haluaa olla tämän iljettävän, huoraavan eliitin sylkykuppi? Ruotsissa jo joka neljäs nainen raiskataan ainakin kerran elämässään. Naapurimaamme Ruotsin kaupungit ovat avointa sotatoimialuetta, jossa maahantunkeutuneet ovat luoneet ”no-go-alueita”, joihin mm. palokunta ja ambulanssit menevät vain poliisisaattueessa.

  Ihmisen ei pidä alistua (((kasvottoman eliitin))) orjaksi, vaan seistä omilla jaloillaan, omassa maassa, oman kansan keskuudessa.

  Tämä on meidän maa! Me olemme kansa!

  Me näytämme sen huoraavalle eliitille.

  Tämä huoraava, kansaa pilkkaava eliitti, löytää kansan edestään ja kansa tulee vaatimaan sitä pilkanneen ja ryövänneen eliitin vastuuseen. Jokainen teko punnitaan kultaisella vaa’alla.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 2. No, se nyt on sama kummasta päästä tämäkin turhake pörisee! Ja todistaahan sen wanha sananlaskukin: ”Tyhjä tynnyri se eniten kolisee.”

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 3. Harvinaisesta herkkähipiäistä porukkaa. Jos ei ole SVL:n kanssa täysin samaa mieltä kaikesta, niin on olevinaan selkäänpuukottaja. Tuollaisella kritiikinsietokyvyllä ei kuuhun mennä.

  Plusääni(1)Miinusääni(14)
 4. Jaahah. Vai että eri mieltä. Ja kun taas kansallissosialistit ovat eri mieltä, eivät he voi tehdä yhteistyötä kenenkään kanssa, kun pitää olla joka asiasta samaa mieltä. Ja tässä ollaan valtamedian törkeiden valheiden kanssa liikkeellä. Selvästi ((())) asialla. Miksi yleensä pitäisi tehdä yhteistyötä selvästi vihollisen leirin porukoiden kanssa?

  Plusääni(10)Miinusääni(3)
 5. Suomessa jos tilikaudelta jää voittoa, se verotetaan pois.”

  KYLLÄ! Se on aivan totta, Suomessa yritykset maksavat tuloksestaan yhteisöveroa 20%.
  Eikä siinä suinkaan kaikki vaan seuraavalle tilikaudelle tulee vielä ennakkovero, joka on yleensä samansuuruinen kuin yhteisövero.
  Eikä siinä suinkaan kaikki vaan yritykset maksavat ennakoon myös Tyel-maksut, Yel-maksut, työttömyysvakuutus maksut, ryhmähenkivakuutus maksut, jne…

  Yksinkertaistettuna ero Suomen ja Viron välillä on:
  Kun yritys lähtee leipomaan kakkua Suomessa, niin kuvainnollisesti tuo kakku ei ehdi koskaan valmiiksi, koska verottaja ehtii syömään kakkua sitä mukaan kun se valmistuu. Yritys maksaa verot ennakkoon ja näin rahat otetaan pois yrityksestä ennakkoon, joten yritykset eivät voi käyttää tätä rahaa toimintansa kehittämiseen (investointeihin).
  Kaikki pitäisi tapahtua velkarahalla. Ihan sairas järjestelmä.

  Kun yritys lähtee leipomaan kakkua Virossa, niin yrityksen annetaan kaikessa rauhassa leipoa tuo kakku valmiiksi, eikä sitä tule kukaan syömään ennakkoon. Kun kakku on valmis, niin sitten kun se päätetään syödä, kutsutaan verottaja syömään siitä 20%. Mitään veroja ei makseta ennakkoon vaan vasta kun jokin yhtälö on tapahtunut. Kerrassaan fiksua.
  Virossa yritykset voivat sijoittaa tuloksensa toimintansa kehittämiseen, eikä sitä tarvitse tehdä velkarahalla.

  Pitkällä aikavälillä lopputulos on usein verotuksen kannalta yhtäläinen, mutta jokainen voi päätellä kumpi valtio tekee verotuksen fiksummin.

  Eräs perverssi ero on myös yrityksen tekemien investointien kirjanpidolliset poistot.
  Kun yritys hankkii 100.000€ maksavan tuotantolaitteen, niin suomessa siitä voidaan vähentää kirjanpidossa 10% vuosittain (10 vuotta).
  Virossa kirjanpidossa vähennetään heti koko 100.000€.
  Jos yritys on tienannut 100.000€ ja käyttää koko rahan tuotantolaitteeseen, niin eikö yhtiön tilillä pitäisi olla 0€! Suomessa verottajan mielestä sinulla on kuitenkin tilillä 90.000€ ja siitä maksetaan sitten yhteisöveroa 20% ja toinen mokoma ennakkoon seuraavalle tilikaudelle. Huom! tilillä on kuitenkin edelleen pyöreä 0.

  Eroavaisuudet ovat lähes loputtomat ja kaikki Viron eduksi.

  Onnea vaan kaikille suomen yrittäjille! Sana YRITTÄJÄ suomen kielessä kuvastaa kaiken.
  Kiitos globalisaation ja EU:n yrittäminen Etelä-Helsingissä saa aivan eri merkityksen sanalle YRITTÄJÄ (=onnistuja).

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 6. Ja kaikki että oma kansa raiskataan ja vanhukset jätetään!! Kuka äänesti ja mitä älkää valittako jos sillä nyt oli välioä alkuunsa kun tämä juutalainen goldman sacsh laskee äänet kumminkin

  Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat