Tekopyhyyden esiinmarssi – poliittinen eliitti, väkivalta ja ”ääriliikkeet”

Viikonloppuna muutamissa Suomen kaupungeissa globalistinen oikeisto ja kansallisvaltioiden murskaamista vaativa vasemmisto järjestivät laajasti uutisoituja yhteismarsseja. Kauniiden ja yleisinhimillisten iskulauseiden alle peittyy ruma, kyyninen ja verinen todellisuus.

Peli poikki! –nimiset kulttuurimarxistimielenosoitukset juontavat juurensa Helsingin Asema-aukion kahden viikon takaisiin tapahtumiin. Tuolloin ystäviensä kanssa kaupungilla kulkenut Jimi Karttunen sylki kansallismielisiä mielenosoittajia kohti ja sai poliisin mukaan siitä hyvästä yhden (!) potkun rintaansa.

Syljen – ja erityisesti narkomaanien syljen – mukana voi kulkea vaarallisia tartuntatauteja, minkä vuoksi kenenkään ei tarvitse alistua sananvapautta rajoittamaan pyrkivien kiihkoilijoiden sylkykupiksi. Esimerkiksi 2014 C-hepatiittia sairastanut mies sai ehdottoman tuomion syljettyään vartijan kasvoille.

Karttusen kuolinsyy ei ole vieläkään selvinnyt. Monet Karttusen henkilö- ja rikoshistoriaa penkoneet ovat painottaneet, että miehen valitettavalle kuolemalle on paljon todennäköisempiäkin syitä kuin rintaan kohdistettu potku.

Karttunen ehdittiin kotiuttaa sairaalasta ennen hänen kuolemaansa, ja esimerkiksi MTV3:n haastattelemien asiantuntijoiden mukaan on erittäin todennäköistä, etteivät epäilyt ”kuolemantuottamuksesta” tule menemään oikeudessa läpi. (Samassa paikassa muutama vuosi sitten upseerin murhanneet somalit pääsivät pelkällä ehdollisella tuomiolla, vaikka uhriin oli kohdistettu toistuvia iskuja!)

Kaikesta huolimatta media ja poliitikot ovat päättäneet, että kyse oli kuolemantuottamuksesta ellei jopa taposta. Viis siitä, mitä kuolinsyytutkimus tulee osoittamaan! Karttusen tapaus oli poliittisesti niin mehevä, että siitä päätettiin repiä kaikki propagandahyöty irti ennen kuin miehen ruumiskaan oli ehtinyt jäähtyä.

Karttusen kuolemanjälkeisissä mielenosoituksissa marssivat rinta rinnan pääministeri Sipilä, presidentti Halonen, epämääräinen sakki Suomessa laittomasti oleskelevia siirtolaisia sekä rikollinen äärivasemmisto, jolla on ollut hillitön hinku kruunata Karttusesta oma marttyyri.

Eurooppa onkin suuntaamassa tilaan, jossa jäljellä on enää yksi poliittinen oppositio: kansallismieliset.

Kieltääkö hallitus ”rasistisen” järjestön, jonka tilillä ei ole yhtään tuomiota kiihotuksesta kansanryhmää vastaan?

Oikeistoglobalistisen eliitin ja vasemmistointernationalistisen hallitun opposition yhteismielenosoitus oli alkusoittoa hallituksen tämän illan kokoukselle, jossa pohditaan, voitaisiinko esimerkiksi Pohjoismainen Vastarintaliike kieltää.

Kulttuurimarxistien suhde väkivaltaan. Klikkaa suuremmaksi!
Kulttuurimarxistien mielenkiintoinen suhde väkivaltaan. Klikkaa suuremmaksi!

Käytännössä kaikki Vastarintaliikkeeseen julkisuudessa liitetyt ”rikokset” ovat olleet spontaaneja yhteenottoja, jotka ovat syntyneet järjestön tapahtumia häiritsevien ääriainesten kanssa. Tuomioistuimessa ei ole koskaan käsitelty esimerkiksi rikostapausta, jossa Vastarintaliikkeen oltaisi epäilty suunnitelleen, määränneen tai toteuttaneen järjestelmällisesti rikoksia.

Tiettävästi Vastarintaliikettä ei ole koskaan tuomittu myöskään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tai muista ”rasismirikoksista”. Mikäli hallitus tahtoo kieltää ”rasistisen” järjestötoiminnan, täytyisi tähtäin kohdistaa ensiksi hallituspuolue perussuomalaisiin, jonka nimekkäillä poliitikoilla sentään löytyy kiihotustuomioita taustaltaan.

Koko Suomen kansallismielinen kenttä tietysti seuraa suurella mielenkiinnolla illan kokousta, mutta yllä mainituista syistä harva uskoo, että Sipilä voisi nykyisellä näytöllä lähteä kieltämään mitään järjestöä.

Pikemminkin kyse on isänmaallisten ihmisten psykologisesta painostuksesta ja poliittisesta uhkailusta.

Viimeisen vuoden aikana maahanmuuttovastainen toiminta on Suomessa muuttunut huomattavasti aiempaa säännöllisemmäksi ja näkyvämmäksi. Perskeko-hallitus saa syyttää tästä vain ja ainoastaan omaa avoimien rajojen kansanmurhapolitiikkaansa. Sipilä ei kuitenkaan ikinä suostuisi myöntämään virheitään, joten kansallismieliset ovat hänen kannaltaan kätevä syntipukki.

Kun johtavat päättäjät ”tuomitsivat” viikonlopun mielenosoituksissa ”poliittisen väkivallan” sekä ”ääriliikkeet”, oli kyse vain kyynisestä syntipukkipolitiikasta. Sipilä syytti suomalaisia siitä, että hän itse on muutamassa kuukaudessa ajanut Suomea suurin harppauksin kohti täydellistä kaaosta.

Poliitikot vaativat kaikkia ”irtisanoutumaan ääriliikkeistä”, mutta Sipilässä ei ole ollut edes miestä pyytää suomalaisilta anteeksi sitä, että hänen hallituksensa maahanmuuttopolitiikka on jo kolminkertaistanut Suomen seksuaalirikostilastot. Siinä todellista ääripolitiikkaa.

Maahanmuuttajien raiskaamat naiset ja lapset eivät saa Karttusen tavoin sädekehää päänsä ympärille. Valtamedia ei julkaise heidän muistonsa kunniaksi ylistäviä pääkirjoituksia. Eliitille kasvava joukko maahanmuuttajien uhreja ovat pelkkää kiusallista oheisvahinkoa, joiden kohtalot tulisi sensuroida.

Eliitin ja äärivasemmiston yhteistapahtuma

Sipilä ja Halonen olivat viikonloppuna mielenkiintoisessa seurassa. Yhdessä mielenosoitusbanderollissa vaadittiin väkivaltaa paitsi kansallismielisiä myös Suomen poliisia ja hallitusta vastaan.

Niin kauan kuin vasemmistoliike koostuu valtaosin nykyisen kaltaisista eläkeikää lähestyvistä Stalin-nostalgikoista ja löyhkäävistä sekakäyttäjistä, voi Sipilä toki halutessaan vain nauraa räkäisesti banderolliuholle. Hän elää turvallisesti kaukana katujen väkivallasta omassa turvallisuuspalveluiden varjelemassa kuplassaan.

Ehkäpä hauskin yksityiskohta kuitenkin oli, että Helsingin mielenosoitukseen oli kutsuttu puhujaksi Mikael Brunila, jonka taustoista itsenäiset mediat kirjoittivat kuukausi sitten. Kuvakaappaukset todistivat, että Brunila kuuluu Suomen ainoan aloitteellista väkivaltaa avoimesti julistavan äärijärjestön (Varisverkosto) perustajasisäpiiriin.

Brunilan Varisverkosto ilmoitti perustamiskirjoituksessaan pitävänsä fyysistä väkivaltaa yhtenä toimintamuotonaan, minkä lisäksi ryhmä on kerännyt rahaa muun muassa raiskauksesta ja murhanyrityksistä epäillyille ruotsalaiskommunisteille.

Brunilan kutsuminen tapahtumaan puhujaksi osoittaa, kuinka ”vakavasti” Sipilä ja muut mielenosoittajat ovat sitoutuneet vastustamaan ”väkivaltaa” ja ”ääriliikkeitä”. Itsepuolustus on pahasta, jos kyseessä ovat kansallismieliset. Aloittellinen väkivalta on sallittua, kunhan asialla ovat kulttuurimarxistit.

Valtamedia ei tietenkään hiillostanut pääministeriä siitä, että hän osallistui marssille, jonka taustalla oli kansallismielisiin ja poliisiin kohdistuvaa aloitteellista väkivaltaa kannattavia ääriaineksia. Toimittajien mielestä Sipilä toimi aivan oikein: mikäli kansa erehtyy vastustamaan avoimien rajojen politiikkaa, kulttuurimarxistien täytyykin tarttua järeisiin aseisiin!

Rehellisyyden nimissä Sipilä, Halonen ja muut mielenosoittajat olisivat voineet puhua ”ääriliikkeiden” ja ”väkivallan” vastustamisen sijaan ”isänmaallisuuden”, ”suomalaisuuden” tai edes ”kansallismielisyyden” vastustamisesta. Poliittinen väkivalta sopii eliitille vallan mainiosti, kunhan kohteet on valikoitu oikein.

Sisäministeri Risikko on pannut kaiken arvovaltansa peliin taistelussa "ääriliikkeitä" vastaan.
Sisäministeri Risikko on pannut kaiken arvovaltansa peliin taistelussa ”ääriliikkeitä” vastaan.

Kuinka eliitin reaktio eroaa itsenäisyyspäivän tapahtumista?

Myös muun muassa George Sorosin luottomieslistalla komeileva elinkeinoministeri Olli Rehn, Suomen ammattikorkeakoulujen rehtorit sekä sisäministeri Paula Risikko käyttävät Karttusen epäselvää kuolintapausta kulttuurimarxistisen politiikkansa keppihevosena.

Maahantunkeutujille veronmaksajien euroja kernaasti jakeleva Risikko toivoo, että Karttusta voitaisiin käyttää tekosyynä esimerkiksi suomalaisten ilmaisunvapauden rajoittamiselle. Risikko tahtoo omien sanojensa mukaan käyttää poliisia hyväkseen ”ennaltaehkäistessään” maahanmuuttokriittistä puhetta Suomessa.

Vastaavaa sirkusta ei tietenkään nähty sen jälkeen, kun äärivasemmistolaiset pahoinpitelivät naisia tai maassa makaavaa Marko Parkkolaa viime syksyn Rajat kiinni! –tapahtumissa. Kukaan ei vaatinut poliitikkoja irtisanoutumaan viime itsenäisyyspäivän tapahtumista, kun ”rasisminvastustajat” heittelivät kiviä ja hätäsoihtuja lapsiperheille avointa 612-kulkuetta kohti.

Vaikka itsenäisyyspäivän väkivaltaisuuksiin värvättiin väkeä täysin avoimesti Vapaus pelissä –ryhmän nimissä, ei häiriköitä syytetty järjestäytyneestä poliittisesta rikollisuudesta tai edes poliittisten toimintavapauksien estämisen yrityksestä. Helsingin Sanomat ja muut roskalehdet myös suojelivat väkivaltaisuuksista epäiltynä kiinniotettujen häiriköiden identiteettiä eivätkä suostuneet paljastamaan näiden nimiä. Toisin on median lynkkaaman Jesse Torniaisen laita!

Ennen itsenäisyyspäivän yhteenottoja vasemmistoliiton ja vihreiden rahoittamassa suomenruotsalaisessa Ny Tid –lehdessä julkaistiin Brunilan ja toisen Varisverkosto-aktiivin kirjoitukset, joissa pohdittiin vasemmistoväkivallan roolia nyky-Suomessa. Kumpikaan ei tuominnut väkivaltaa sinänsä, mutta Brunila totesi Jyväskylän tapahtumista viisastuneena, ettei Suomen vasemmisto kovasta uhostaan huolimatta ole tällä hetkellä kyllin vahva hajottamaan esimerkiksi Vastarintaliikkeen tapahtumia.

Mikäli valtamedia ja poliittinen eliitti olisivat todella huolissaan ”väkivallasta” ja ”ääriliikkeistä”, kysyisivät he vihreiltä ja vasemmistolta, miksi Ny Tid julkaisi sellaisenaan Varisverkoston väkivalta-analyysit. Samalla voisi kysäistä, miksi vasemmiston puoluelehti Kansan Uutiset kirjoitti viikkoa ennen itsenäisyyspäivää:

Konfliktin hakeminen ja konfrontaatio poliisin ja median kanssa – mikäs siinä, jos ne ovat yhteisesti sovittuja päämääriä. […]

612:hta vastaan on vaikea käydä suoraan, koska tapahtuma yrittää omia isänmaallisina pidettyjä symboleja ja ottaa etäisyyttä fasistisiksi tulkittaviin lausumiin. Natseille, uusfasisteille ja muille itseään kainosti ’kansallismielisiksi’ nimittäville olisi – ainakin heidän omasta näkökulmastaan – voitto, jos kulkueeseen eksyisi niin sanottuja tavallisia ihmisiä, ja media sitten näyttäisi, kuinka vastamielenosoittajat häiritsevät näitä. […]

’Parhaassa’ tapauksessa tämän vuoden itsenäisyyspäivästä tulee sellainen kaaos, että poliisi käytännössä hajottaa sekä 612-marssin että vastamielenosoituksen. Silloin mielenosoittajat saavat tavoitteensa läpi poliisin välityksellä.

Itsenäisyyspäivän hyökkäyksen jälkeen esimerkiksi Helsingin Sanomat ja Lännen media keskittyivät lähinnä poliisin ”voimatoimien” kauhisteluun – olihan joku ”rasisminvastustaja” saanut kuhmun naamaansa hätäsoihtujen ja kivien lentäessä kohti 612-väkeä.

Ristiriita on lähes epätodellinen, kun itsenäisyyspäivän mellakoinnin uutisointia verrataan Jimi Karttusen tapauksen uutisointiin.

Magneettimedia tiivisti pelin raadollisen hengen joulukuisessa uutisessa ”Valtamedia jatkaa itsenäisyyspäivän väkivaltaisuuksien valkopesua”:

”Lakaisemalla itsenäisyyspäivän väkivaltaisuudet maton alle suomalaiset toimittajat siis pyrkivät luomaan ilmapiiriä, jossa väkivalta monikulttuurisuutta vastustavia ihmisiä vastaan on sallittua.

Joka kerta, kun toimittaja jättää nimeämättä väkivaltaisuuksiin syyllistyneen osapuolen, käyttää hän siis mielipidevaltaansa lietsoakseen väkivaltaa isänmaallisia suomalaisia vastaan.”

Äärivasemmisto juhlistaa itsenäisyyspäivää.
Äärivasemmisto juhlistaa itsenäisyyspäivää.

Poliittista väkivaltaa kabineteista käsin

Olisi kuitenkin yksisilmäistä typistää keskustelu poliittisesta väkivallasta vain Rajat kiinni! –tapahtumiin ja narkomaanimarxisteihin.

Mitä Suomen johtavat poliitikot oikein tarkoittavat, kun he väittävät ”sanoutuvansa irti” kaikenlaisesta ”väkivallasta” ja ”ääriliikkeistä”? Kuinka esimerkiksi viimeisimmät presidenttimme ovat pyhää ”väkivallan vastaista” missiota toteuttaneet?

Miten suomalaisten pitäisi suhtautua presidentti Martti Ahtisaareen sekä siihen, että presidenttimme oli kommunistiterroristi Nelson Mandelan ystävä? Kun Ahtisaaren kannattama ANC-terroristijärjestö murhasi siviileitä pommi-iskuin, eikö kyse ollutkaan pahimman luokan väkivaltaisesta ääriliikehdinnästä?

Entä taisteliko Suomen poliittinen eliitti ”väkivaltaa” ja ”ääriliikkeitä” vastaan, kun presidentti lobbasi sotaa Irakia vastaan tai vallankaappausta Syyriassa? Pitäisikö ”ääriliikkeistä” huolestuneiden suomalaisten kumartaa valtiomiestä, joka ”ratkaisi” Jugoslavian kriisin uhkaamalla pommittaa koko Belgradin maantasalle ja murhata puoli miljoonaa serbisiviiliä?

Vai pitäisikö kansan ottaa mallia Peli poikki! –tapahtumassa marssineesta Tarja Halosesta, joka itse kuului Neuvostoliiton aikana Stasi-rahoitteiseen äärijärjestöön, joka vaati tukea Itä-Saksan kommunistiselle hirmuhallinnolle? Vai olisiko parempi esikuva sittenkin nykyinen presidentti Niinistö, joka vastustaa kansallismielisyyttä Suomessa mutta tukee palestiinalaisia väkivaltaisesti sortavaa etnistä juutalaisvaltiota Lähi-idässä?

Ehkä tolkun kansalainen näkisi valon tutustumalla ulko- ja puolustusministeriöidemme toimintaan? Suomen hallitus tahtoo kieltää isänmaalliset järjestöt, mutta tarjoaa samalla apua ulkomaalaisille terroristijärjestöille, jotka pyrkivät syrjäyttämään esimerkiksi Iranin ja Syyrian lailliset hallinnot väkivalloin. Eikö Suomen hallitus näe rikkaa omassa silmässään?

Mitä Suomen poliittinen eliitti siis tarkoittaa julistaessaan vastustavansa ”poliittista väkivaltaa” ja ”ääriliikkeitä”? Eliitti vastustaa kansallismielisten ihmisten oikeutta itsepuolustukseen ja vapauteen ilmaista omia mielipiteitä julkisessa tilassa. Eliitti ei kuitenkaan vastusta väkivaltaa ja ääriliikkeitä sinänsä.

Kuten osoitimme, esimerkiksi kaikki lähihistoriamme presidentit ovat ajaneet järjestelmällisesti laittoman väkivallan ja sortamisen politiikkaa aina silloin, kun väkivalta on palvellut heidän omaa maailmankuvaansa.

Hieman alemmalla tasolla esimerkiksi vasemmisto ja vihreät rahoittavat poliittisia julkaisuja, jotka propagoivat avoimesti poliittisen väkivallan puolesta. Eivätkä valtamedia, poliisi tai hallitus ole tohtineet tarttua tähän lainkaan.

Tuleepa hallitus linjaamaan tänä iltana mitä tahansa, on tärkeää, että tulevaisuudessa kansallismieliset tuovat entistä äänekkäämmin esille ”väkivalta”- ja ”ääriliike”-keskustelun kaksinaismoralismin. Mikäli vaarallisia ääriliikkeitä lähdetään kieltämään, täytyy virkavallan suunnistaa aivan ensiksi Arkadianmäelle.

 

Arvi Pihkala

28 kommenttia

 1. Yleensä jos juutalaisjärjestöt vaativat jotain, vaatimus toteutetaan kohtuullisen ajan kuluessa. Näinhän Euroopassa muuallakin, kun Europarlamentin naapurissa kokoustava juutalaisparlamentti jotain pulisee tai poliitikot käyvät vierailulla kv. keskusjärjestöjen luona ja siellä esitetään toivomuksia, jotka ovat käytännössä vaatimuksia. Vastarintaliikkeen lisäksi on jo jonkin aikaa/useita kertoja vaadittu Magneettimedian sulkemista, jotan pahalta näyttää.

  Ympättnköhän ääriajatteluun holohoaxin paljastaminen valheeksi myös? Onhan Euroopassa kova yhtenäistämistarve ja muutenkin otteet ovat mamutulvan lisäksi olleet Suomessakin jo erittäin röyhkeitä eliitin taholta.

  Plusääni(38)Miinusääni(1)
 2. Hyvä kirjoitus. Ellei vihervasemmiston ja kulttuurimarxistien ”elämöinti” olisi vakava uhka terveelle suomalaisuudelle. Sitä voisi pitää surkuhupaisana umpitunnelissa olevien ihmisten sekalaisena seurakuntana, jotka eivät ole löytäneet elämälleen tarkoitusta. Eivät ole työelämässä, ikuisia opiskelijoita, rikollista joutoväkeä, huligaaneja, joiden päätarkoitus on särkeä ja tuhota ”poliittisen liikkeen” lipun alla, Kelan sosiaalituilla eläjiä, jotka haluavat tuhota yhteiskuntarakenteet, jotka ”elättävät” heitä itseään, sosiopaatteja, psykopaatteja, narkkareita, homoja, huoria, lesboja, feministejä ja ennen kaikkea Suomea ja suomalaisuutta patologisesti vihaavia bolsevikkeja.

  Plusääni(32)Miinusääni(4)
 3. Kovin on kummallista koppulointia kerrassaan.
  Hyvä kirjoitus, siinäpä mietittävää pyhälle sateenkaari- ja pölhöporukalle.

  Plusääni(30)Miinusääni(3)
 4. Lupaamani tauko kirjoittamisessa päättyikin sitten tähän, kun näin tämän artikkelin.

  Ensinnä: Enää vain 47 päivää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen voimannäyttöön Tukholmassa 12.11.2016. Siellä on Poweria!

  Toiseksi: Artikkelissa kuvataan juuri se, mistä on kysymys. Eliitti hyökkää kaikella voimalla juuri nyt valjastaen kaiken hyökkäystä varten. Mutta mitä se heitä auttaa? Ei mitään. Kulttuurimarxistin kannattaa aloittaa lyhtypylväisiin tutustuminen, sillä juuri siihen hän kohtapuoliin tutustuu, intiimisti, henkilökohtaisesti, suorastaan intohimoisesti.

  Kolmanneksi: Oma vihani kasvoi juuri dramaattisesti, kun näin artikkelin siitä, kuinka mm. juutalaisnoita Anette Kahane hyökkää Saksassa vaaleita lapsia vastaan. Kannattaa lukea mm. MV-lehden sivuilta. Siellä luetellaan vaaleiden lasten synnit näin:
  – kiltti, kuuliainen, siisti
  – vaaleat hiukset, siististi palmikoidut
  – siistit vaatteet

  Nämä riittävät epäilyyn siitä, että ko. lapsi on ”Vaara oikealta” eli ”Gefahr von rechts”. Ja tämänkin takana taas kerran (((sama iankaikkinen paskakansa))).

  No, nyt ei ole enää mitään epäselvää. Nykyinen eliitti tunnustaa jo itsekin avoimesti: He haluavat tappaa valkoiset. Siinä kaikki.

  Tämä taistelu käydään siinä hengessä, kulttuurimarxisti.

  Plusääni(39)Miinusääni(1)
  1. En ollut ensin uskoa sitä, mutta totta se on. Maanpetturi päättäjät Saksassa tekevät kantaväestöstä rikollisia koska ovat olemassa.

   Elää ja olla olemassa omassa esi-isien maassa = rikollinen

   Pahalta näyttää, todella pahalta. Miten tuollaisesta umpikujasta on edes mahdollista enää päästä ulos ilman sotaa?

   Mädättäjät, maanpetturi päättäjät eivät aio perääntyä. Eikä tavallinen saksalainen voi perääntyä koska hänet on ajettu selkä seinää vasten.

   http://mvlehti.net/2016/09/26/miten-tunnistat-natsiperheen/

   Plusääni(20)Miinusääni(1)
 5. Muutama viime päivä on ollut kuin monikulttuurifariseusten irvokas pride-kulkue, jossa heidän oikeustajunsa ja maalaisjärjen puutteensa on tullut taas rajusti esiin. Tämän pidemmälle moraalisen ja älyllisen itsekritiikin puutteeseen eivät enää suvakitkaan pysty pääsemään. Kun jihadisti tappaa ja kiduttaa länsimaiden siviilejä ja asiasta nousee kohua, niin suvakit ovat syyllistämässä maahanmuuttokriittisiä tapauksilla ratsastamisesta. Kun yksi holtiton narkkari kuolee melkein viikon päästä yhden potkaisun ja oman tapaturmaisen kaatumisen jälkeen, on puoli valtakuntaa sekaisin ja tapauksen varjolla aletaan estoitta ajaa oikeusvaltion keskeisiä toimintavapauksia kiristäviä lakimuutoksia, joita mm. anarkistit säälittävästi kannattavat täysin vastoin omia periaatteitaan. Rinnastukset Otanmäen uhriin kielletään jyrkästi tai niistä jopa tuohdutaan, mitä kansallismielinen ei mitenkään voi ymmärtää.
  Näkemyserot monikulttuurin puolustajien ja kansallismielisten välillä alkavat olla jo niin suuret, että vastaleirien edustajien mielenterveyttä ihan tosissaan epäillään. Myös moraalinen tuohtumus on molemmin puolin suurta. Alkavatko kansalaissodan ainekset olla taas käsillä?

  Plusääni(24)Miinusääni(2)
  1. Kyllä. Kun katsotaan Suomen karttaa, rintamalinjat ovat samat kuin liki 100-vuotta sitten. Eliitti EI ole tästä autuaan tietämätön. Siksihän kaikki ministerit ovat ympäripäissään vetelät housussa, olivat ne sitten ”isot” tai ”pienet”.
   Hallitus ja esivalta, jolla ei ole kansallista sekä valtiollista näkemystä Suomi -nimisen valtion tärkeimmistä peruskivistä ja peruskallioon hakatusta valtiosäännöstä, perustuslaista ja itsenäisyysjulistuksesta, jota menneiden sukupolvien raskaansarjan valtiomiehillä (akat parsivat sukkia) aikanaan oli paljon vaikeampien ja todellisten kohtalonvuosien edessä sodassa ja orastavassa epävakaisessa rauhan ajassa, jolloin yhteiskunnan laillisen järjestyksen ylläpitäminen ja laillisuusperiaatteen vaalimiinen oli yhtä horjuvaa kuin juuri kävelemään oppineen lapsen. Stålhlberg, Svinfhuvud, Mannerheim, Paasikivi, Kallio, Ryti, Kekkonen. Vain muutamia näkyvimpiä mainitakseni.
   Nykyiset ”politiikot” ovat kuin bilehileitä pissiksiä, fritsukaulaisia, humalahakuisia, imppaavia 12-13-vuotiaita kersoja, joilla ei ole järjen häivää päässä, eikä käsitystä ”aikuisten elämästä” ja kaikesta siitä koituvista vastuista, velvollisuuksista, oikeuksista, pitkäjänteisestä suunnitelmallisesta ajattelusta ja ennen kaikkea elämän kokemusta, joka suolaa ruuan ja antaa jatkuvuutta sekä turvallisuutta kansakunnan ja valtion kehityksekseen, jossa on ennustettavuutta ja perusperiaatteita, joita ei rikota millään verukkeella, eikä etenkään ”muodin vuoksi”!

   Plusääni(20)Miinusääni(1)
 6. Kaikki totuudet käyvät läpi kolme vaihetta. Ensimmäisessä se tehdään naurunalaiseksi. Toisessa sitä vastustetaan väkivaltaisesti. Kolmannessa se hyväksytään itsestäänselvyytenä.”
  – Arthur Schopenhauer

  https://www.youtube.com/watch?v=f5p2zt0ne_4

  Israeli NGO Helping Migrant Boats Reach Europe’s Shores, Instructs Them Where to Go

  KOSKA DAVIDDSON PEREHDYT ONGELMAN YTIMEEN???

  https://www.youtube.com/watch?v=TP1TfJjWYok

  The Federal Reserve – A Jewish Monetary System Part 1

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 7. Laitanpa tähän kirjoitukseni Rajat Kiinni -kansanliikkeen Facebook sivulta…

  Hyvät ystävät. Viikonlopun surullisten tapahtumien jälkeen Helsingissä on nyt hyvä vetäytyä luonnon rauhaan. Siellä ei osoiteta mieltä fasismia, kansallissosialismia tai muutakaan vastaan. Siellä orava kantaa tammenterhoa suussaan kätkeäkseen sen varastoon talvea varten. Siellä kettu on saalistanut pienen metsäjäniksen ravinnokseen ja jättänyt osan raadosta polun varteen. Se on ikävää jäniksen kannalta, mutta monet haaskalinnut ja raadonsyöjät tulevat paikalle pitämään huolen luonnon siisteydestä. Siellä ei itketä tasa-arvon eikä vähemmistön oikeuksien puolesta. Siellä eletään rautaisten luonnonlakien mukaan, jossa jokaisella on oma arvonsa, paikkansa ja tarkoituksensa. Siihen meidän ihmistenkin tulisi pyrkiä.

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
 8. ”Karttusen kuolemanjälkeisissä mielenosoituksissa marssivat rinta rinnan pääministeri Sipilä, presidentti Halonen, epämääräinen sakki Suomessa laittomasti oleskelevia siirtolaisia sekä rikollinen äärivasemmisto, jolla on ollut hillitön hinku kruunata Karttusesta oma marttyyri.”

  Ja martta-kerho myös…

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 9. Hyvä kirjoitus!

  Sipilä ja Halonen. Kaksi maanpetturia.

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
 10. Kuten PeLeX kirjoitti nyt on julistettu sota meitä vastaan ja hallituksen ministerit perspaskaministerin suulla julisti että ”mitään ei hyväksytä”. Meidän on aika lopettaa jonninjoutava vääntäminen toisiamme vastaan ja kääntää katse sinne missä se varsinainen vihollinen on. Meidän vihollisemme on Suomen istuva hallitus joka antaa raiskausten, murhien ja ryöstöjen tapahtua inahtamattakaan asiasta, mutta sen sijaan marssii yhdessä kaikkien anarkistien ja murhaajien kanssa vaatien MEITÄ ymmärtämään, hyväksymään ja suvaitsemaan. Suomen satavuotista itsenäisyyttä tullaan vielä juhlimaan Vapaussota II merkeissä ja seuraavissa vaaleissa äänestetään kiväärillä eikä kynällä.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 11. On vaikea käsittää/uskoa , että koko kansakunta olisi niin sekaisin , että tuhoaa itsensä ???

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 12. ”Haureus ja viini ja rypälemehu vievät järjen.” (Hoos. 4:11)

  Suomalaiset ja eurooppalaiset ovat jo vuosikymmeniä juopuneet kulttuurimarxistien myrkkypikarista, haureutta, humalaa ja huolettomuutta. Tämä ei tule kenellekään asioita terveillä uskonsilmillä katsovalle yllätyksenä. Jos useammat olisivat valvoneet Herraamme Kristusta odottaen, siionistin myrkyt olisi jäänyt nielemättä.

  Pelastua vielä voimme, kansakuntana ajalliselta tuholta ja yksilöinä iankaikkiselta tuholta, jos uskossa turvaamme Jeesukseen Kristukseen ja käytämme päätöksien tekoon Häneltä saamamme rohkeuden, raittiuden ja terveen ymmärryksen henkeä (2. Tim. 1:7).

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
 13. Hyvä ja asiallinen kirjoitus! Tässä maassa on pahasti mätää yläpäässä, eli latva on laho ja se pitäisi saada nyt jotenkin poikki, jotta koko puu ei kuole.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 14. Ahtisaari on norjanjuutalaista sukua. Meillä on nyt vallassa viides juutalainen presidentti.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 15. Kulttuurimarxistien kanssa ei neuvotella, heidän kanssaan ei ole, eikä tule, dialogia. Ainoa hyvä kulttuurimarxisti on kuollut kulttuurimarxisti. Heidän kohdallaan keuhkokuume voi mielellään jäädä asumaan ja vahinkojakin saa sattua, ei haittaa.

  Kulttuurimarxisti haluaa meidän tuhoamme, ei ole mitään lieventäviä asianhaaroja, ei mitään säätöjä, tai sävyjä. He haluavat kirjaimellisesti tappaa meidät.

  Heidän kanssaan ei kannata väitellä, keskustella tai kommunikoida muun kuin, aivan, tiedätte kyllä, minkä kanssa. He eivät vastaavasti osoita meillekään minkäänlaista armoa, eikä sitä heiltä odoteta.

  On tietenkin hyvä, että omille joukoille kerrotaan koko ajan, kuinka he toimivat, mutta mikään ei muuta näitä ”ihmisiä”. He ovat kertakaikkiaan epäihmisiä, he eivät ole tältä planeetalta ja heidän ei kuuluisi elää tällä planeetalla. Me emme mahdu heidän kanssaan samalle planeetalle.

  Otanpa esimerkiksi tämän Anette Kahanen.

  Huomatkaa, yksikään kulttuurimarxistinen media ei löydä pienintäkään vikaa tästä ihmishirviöstä, joka vainoaa valkoisia lapsia, koska he ovat ”siististi pukeutuneita, kuuliaisia ja heidän hiuksensa on kauniisti palmikoitu”.

  Tällaista ihmishirviötä meidänkin kulttuurimarxistimme suojelevat ja ihailevat.

  Minulla ei ole mitään, minimaalisintakaan yhteistä näiden demonien kanssa. Me emme mahdu samalle planeetalle.

  Ja on aivan sama, mitä lakeja meidänkin sionistien edessä polvistuvat sontakasat säätävät, sitä yhteistä näiden hirviöiden kanssa ei löydy. Ja jokainen näitä hirviöitä suojeleva ja ymmärtävä on yhtä syyllinen kuin hirviö itse. Jokainen valkoisia lapsia uhkaava kulttuurimarxisti… niin, juuri niin…

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 16. Helsingistä tulee Suomen Malmå, jalkarätti ei sovi puolikenkään mutta rättipäät sopii Helsinkiin,
  Hallitus on aloittanut suuren pakolaiskeräyksen uusilla veroilla ja suomalaisten työttömien kusettamisella

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 17. Tänään 39 päivää jäljellä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen voimannäyttöön Tukholmassa 12.11.2016 !

  (((Rubenstillerit))) ja (((muu vihamielinen eliitti))) hyökkää parhaillaan rajusti kaikilla rintamilla valkoisia kansoja vastaan, tavoitteena valkoisten kansanmurha. Ei enempää, ei vähempää.

  Kaikki sievistely ja ”suvaitseminen” on syytä unohtaa. Tämä ”saatanallinen kansa” on omassa maassaan ultranationalistinen ja pommittaa kyynisesti kouluja ja sairaaloita, jos se sen hyväksi katsoo. Täällä meillä tämä sama kansa esiintyy mediassa ah niin hyvänä ihmisenä, mutta tällä (((hyvällä ihmisellä))) on taskussa ultranationalistinen Israelin passi.

  Missään tilanteessa ei ole enää mitään syytä kätkeä inho tätä (((kansaa))) kohtaan. He hyökkäävät joka päivä meitä kohtaan tuntematta pienintäkään sääliä. Saksassa (((anettekahanet))) vainoavat jo valkoisen kansan lapsiakin. He VAINOAVAT MEIDÄN LAPSIAMME. Mei emme voi elää näiden ihmisten kanssa samalla planeetalla.

  Ja meidän nilkkieliittimme nuolevat tämän (((kansan))) saappaita, jotta saisivat verirahansa siitä hyvästä, että ajavat meidät ja lapsemme surman suuhun. He haluavat, että aivan kohta me olemme mustien ja santamustien armoilla, aseettomina, vähemmistönä omassa maassamme. Voitte katsoa historiasta, kuinka valkoiselle kansalle käy, kun se jää vähemmistöön mustien ja santamustien keskelle. Etelä-Afrikassa murhataan ihmisiä julmasti vain siitä syystä, että he ovat valkoisia. Tätä tämä (((iankaikkinen farisealaiskansa))) haluaa meidänkin kohtaloksemme.

  Itse tämä (((valehteleva kansa))) suojautuu muurein ja tankein, ydinasein ja Hellfire-ohjuksin. Tämä (((kaksinaismoralistinen sontakansa))) valehtelee meille niin räikeästi, että jopa lapsikin näkee sen läpi. Mutta ostettu eliitti suutelee tappajansa kättä.

  Meillä ei ole enää jäljellä kuin taistelu.

  Ja se alkaa 12.11.2016 Tukholmassa !

  Jokaisen oikean ihmisen on oltava paikalla, sillä vain raukat alistuvat orjiksi omassa maassaan. Vain raukat hyväksyvät omien lapsiensa kansanmurhan. Sellainen ihminen ei ole suomalainen.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 18. Syyllinen on jo löydetty, nyt pitäisi keksiä rikos sanoo:

  Odotan, että tuolla puhuvien päiden joukosta tulee kommentti : ”Olemme valmiit kitkemään ääriliikkeiden väkivallan vaikka voimakeinoin”.

  Sillä, Ihminen on aina ollut valmis jopa tappamaan rauhan nimissä.

  Nytkin heillä on vangittuna ns. ”syyllinen” – enää rikos pitäisi keksiä. Tämä on vanha stalinistinen käytäntö.

  Tuleekohan tästä ihmisen mielivaltaisista vangitsemisista yleinenkin käytäntö ?

  Eli, ensin vangitaan ja vasta sitten aletaan kehitellä rikostermejä mistä tätä henkilöä voisi syyttää. Vielä monen tunnin vankilassa olon jälkeenkään henkilölle ei kerrota mistä häntä syytetään, ja sitten kun syytetään – todisteita ei näytetä hänelle. Oletetaan kuitenkin tunnustavan.

  Mitä tämä muistuttaa ?

  Nürnberg

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Tässä maassa näköjään vangitaan poliittisesti väärinajattelevat kansalaiset jo pelkän epäilyn perusteella tutkintavankeuteen jossa heitä sitten pidetään määräämätön aika odottamassa oikeudenkäyntiä, jolla ei ole vähääkään kiire.

   Tämä siitäkin huolimatta, että sen epäillyn rikoksen rangaistus-seuraamus olisi vain pelkkä sakko!

   Tällä istutetaan siis viikkokaupalla ihmistä vankilassa odottelemassa mahdollista sakkoa !

   Tästä olisi nostettava haloo kaikkia kansanvälisiä medioita ja ihmisoikeusjärjestöjä myöten. Nyt herätys!

   http://yle.fi/uutiset/3-9210415

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 19. Vastarinta elää!

  Katsokaa uusin video Nordfrontin sivuilta.

  Valkoinen mies nousee ylös ja taistelee!

  On aika kertoa mielipide. Kansa on aivan valmis.

  Eliitti on luonut kuvan kansasta, joka seisoo oman kansamme kansanmurhan takana. Näin ei ole.

  Kansa on valmis, ihmiset ovat vihaisia. He odottavat ihmisiä, jotka uskaltavat rohkeasti puolustaa kansaa.

  Tukholma 12.11.2016 ! Pohjoismainen Vastarintaliike !

  Voimaa !

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 20. Sehän näissä katukähinöinti -tapauksissa on noloa jo lähtökohtaisesti esim. äärivasemmiston ja anarkistien kannalta, että he turvautuvat vastustusta kohdatessaan oikeuslaitokseen, lakiin ja poliisiin, mutta samaan aikaan heiluttelevat oheisen näköisiä lakanoita toreilla, jossa ovat kuitenkin noita instituutioita vastaan.

  View post on imgur.com

  Nämä äärivasemmistolaiset ja anarkistit vastustavat siis yhteiskunnan lakia ja järjestystä – mutta tasan samaan aikaan kiihkeästi niihin turvautuvat (oikeuslaitos + vihapuhelait yms.) !
  http://www.vastarinta.com/andreas-carlsson-paastetty-vapaaksi/

  Tämä on heidän kannaltaa todella ristiriitaista ja jakomielitautista sekopäisyyttä. Ei mitään logiikkaa tuossa touhussa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 21. Tämä koko vasemman puolen väki (joihin luen kaikki lukuunottamatta kansallismielisiä)
  on enemmän tai vähemmän päästään sekaisin. Huumeet, päihteet, mielialalääkkeet ja mitkä muut päälle lasketaan normiksi. Homot, narkkarit ja maahanmuuttajat(jotka pääosin muslimeja) nostetaan samalle jalustalle ja ollaan ylpeitä tämän sekopäisen kolminaisuuden aikaansaamasta kaaoksesta. Harmi vaan etteivät nämä homot ja narkkarit tajua olevansa ensimmäisinä musulmaanien poistolistalla.

  Järjen hiventä ei anarkistinarkomaanipelleporukoissa ole, sokeasti kamapäissä huudetaan kommunistipropagoijien mietelauseita. Kohta raikuu ilja ehrenburgin ”tappakaa ne jo äitiensä kohtuun” ja muut klassisen kommunismin vihapuheet, suvereenisti suvaitsevassa ilmapiirissä rasistit vittuun expossa.

  Pakkohoitoon ohjaus ja päihdekatko, sen jälkeen näiden kanssa olisi mahdollista edes aloittaa dialogi. Tosin ei noiden myrkkyjen polttamia aivoja enää pelasta mikään, työkyvytöntä ja hyödytöntä väkeä ovat pakkoselvitettyinäkin.

  Ja surullisinta on että suurin osa näistä narkkareista ja avohoitopotilaista ei kykene edes näkemään kuka heidän toimia varjoissa johtaa, ja minkälainen loppu on edessä kun verhot viimein lasketaan ja esitys päättyy. Hyödyttömiä idiootteja jotka tekevät vain ahneiden sionistien likaisen työn.

  Luuletteko yhdenkään anarkomarkon kykenevän ajattelemaan seuraavaa huumeannosta pidemmälle.

  Johan se on lukuisissa tutkimuksissa tidettu että huumeet ja propaganda on tehokkain aivopesumuoto.

  Todellinen uhka tässä on sionistimafia, ja kaikkien kansallismielisten tulisi nousta yhtenä rintamana näitä vastaan.

  Pienet kuppikunnat ja niiden välinen kinastelu verhojen väristä ei auta. Kaikki kansallismieliset yhtenä rintamana sensijaan pelottaa jopa sionististisikoja siinä määrin, että näitä lakeja,asetuksia ja säädöksiä ”äärioikeiston” varalle tehtaillaan ennaltaehkäisevästi ja mahdollisimman teatraalisesti.

  Ei pieniä kuppikuntia, vaan suuri rintama.
  Äänekäs ja näkyvä vastarinta, ei kotisohvalta huutamista.

  Lopettakaa nyt saatana se valittaminen ja toimikaa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat