Torniaisen kuolemantuottamussyyte kaatui – Helsingin Sanomat aloitti välittömästi valehtelun

Juutalaisomisteinen valemedia Helsingin Sanomat on raivoissaan siitä, että kansallissosialisti Jesse Torniaisen tekaistu kuolemantuottamussyyte kaatui tänään käräjäoikeudessa. Lehti valehtelee, että Jimi Karttunen olisi kuollut pahoinpitelyn vuoksi.

Käräjäoikeus kuitenkin totesi tänään, ettei potkun ja kuoleman välillä voida todistaa olevan syy-yhteyttä. Karttunen käytti kuolemaansa asti jatkuvasti huumeita eikä sitoutunut asianmukaiseen sairaalahoitoon, minkä vuoksi Torniaista ei tuomittu kuolemantuottamuksesta.

Helsingin Sanomat ja monet muut mediat jättivät kuitenkin otsikoissaan mainitsematta, että koko kuolemantuottamussyyte hylättiin. Harhaanjohtavilla otsikoilla tahdotaan ylläpitää illuusiota ”runopojaksi” kutsutun Karttusen pyhimysmäisyydestä.

Helsingin Sanomat on Suomen johtava valemedia.
Helsingin Sanomat on Suomen johtava valemedia.

Totuus Karttusesta ja hänen käräjäoikeudessa todistaneesta ystävästään Joona Hartikaisesta on paljon karumpi, kuten osoitimme tänään laina-artikkelissamme ”Asema-aukion tapaus ja Jesse Torniaisen oikeudenkäynti”.

Torniainen sai pahoinpitelystä kaksi vuotta ehdotonta, mutta hän saa odottaa asian hovikäsittelyä vapaalla. Toivomme, että tuomio muuttuu hovissa ehdolliseksi tai sakoiksi. On vähintäänkin outoa, että Asema-aukiolla suomalaisen huomattavasti raaemmalla väkivallalla murhanneet maahantunkeutujat selvisivät muutama vuosi sitten ehdollisella.

Käräjäoikeus hylkäsi Torniaisen vaatimuksen siitä, että tuomiota olisi lievennetty tapauksen saaman ennennäkemättömän laajan mediahuomion vuoksi. Kaikki suuret mediat leimasivat Torniaisen tappajaksi kuukausia jatkuneen valehtelukampanjan aikana. Kuten tuomion jälkeiset otsikot osoittavat, jatkuu kampanja edelleen.

Torniaisen vaatimus olisi todennäköisesti mennyt läpi, jos hän olisi somaliraiskaaja eikä valkoinen kansallissosialisti, joka puolusti poliittisen mielenilmauksen koskemattomuutta. Tapanilan pelkurimaisten joukkoraiskaajien tuomio nimittäin keveni tuntuvasti siksi, että raiskaajien nimet paljastettiin sosiaalisessa mediassa.

Torniainen sai paljon laajempaa negatiivista julkisuutta kuin Tapanilan somaliraiskaajat, sillä sosiaalisen median sijaan Torniaista vastaan asettui Suomen koko valtamedia. Asiaa tullaan varmasti puimaan hovissa.

Toivotamme onnea Torniaiselle, joka saa juhlistaa uuttavuotta vapaana miehenä!

 

Lue myös:

Torniaisen kuolemantuottamustuomio olisi oikeusmurha
Tekopyhyyden esiinmarssi – poliittinen eliitti, väkivalta ja ”ääriliikkeet”

2 kommenttia

    1. Mukava nähdä Suomalainen nainen jolla on ns normaalit hoksottimet, näkee liikaa naisia jotka ovat ihan unten mailla, yhtään naissukupuolta väheksymättä, onhan sama uni ongelma myös monilla mies sukupuolen edustajilla.

      Lisäsin susannakaukinen kirjainmerkkeihin, nyt olen varmasti viimeistään krp:n seurattujen listalla 🙂

      Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat