Nimittääkö Trump valtiovarainministeriksi Goldman Sachs –juutalaisen?

Financial Timesin (FT) mukaan Donald Trump saattaa hyvinkin valita Amerikan seuraavaksi valtiovarainministeriksi Goldman Sachsille ja George Sorosille työskennelleen juutalaisen, Steven Mnuchinin.

Trump sai vaaleissa paljon kannatusta flirttailemalla juutalais- ja pankkikriittisellä symboliikalla.

Yllä olevalla vaalikampanjavideolla Amerikan korruption syyllisiksi esitetään muun muassa keskuspankin juutalainen johtaja Janet Yellen, juutalainen Goldman Sachs –johtaja Lloyd Blankfein sekä juutalainen pörssikeinottelija George Soros.

Videolla juutalaispankkiirit astuvat esiin, kun Trump puhuu esimerkiksi ”Washingtonin todellisista hallitsijoista”, ”kansainvälisestä erityisryhmästä” sekä ”kansan varallisuuden ryöstäneistä jättiyhtiöistä”.

FT kirjoittaakin, että on hyvin todennäköistä, ettei Yellen tule jatkamaan vuoden 2018 jälkeen keskuspankin johtajana. Trumpilla ei ole kuitenkaan valtaa erottaa Yelleniä tehtävistään ennen tätä.

Trumpin omat suosikit Amerikan talouden johtoon eivät kuitenkaan eroa lainkaan Yellenistä. FT:n mukaan Trumpin omia suosikkeja ovat juutalainen Steven Mnuchin sekä korppikotkakapitalisti Wilbur Ross.

Kuten olemme uutisoineet, on Mnuchin työskennellyt sekä Goldmanissa että George Sorosin Soros Fund Management –yhtiössä. Mnuchin on kuin kameleontti, sillä hän on aiemmin rahoittanut myös demokraatteja ja Hillary Clintonia.

On vaikea sanoa, kumpi Trumpin suosikeista on pahempi vaihtoehto, sillä Ross on rikastunut erikoistumalla talousvaikeuksissa olevien yhtiöiden ryöstämiseen.

Mikäli Trump pitää protektionistisista lupauksistaan kiinni ja rajoittaa amerikkalaisyhtiöiden (erityisesti pankkien) kansainvälistä toimintaa, saattaa hänen presidenttikaudestaan olla kuitenkin jopa hyötyä.

fed-gallery1

Trump saattaa kasvattaa pankkien valtaa

FT:n haastatteleman KPMG-tilintarkastusyhtiön kansainvälisten pankkiasioiden johtajan Bill Michaelin mukaan on kuitenkin todennäköistä, että Trump vain lisää globaalien pankkien liikkumatilaa, mikä tekisi pankeista entistä voimakkaampia.

”On mahdollista, että ’Make America Great Again’ tarkoittaa sitä, että New Yorkin roolia kansainvälisenä finanssikeskuksena kasvatetaan entisestään ja Amerikan pankkien annetaan toimia entistä vapaammin maailmalla,” Michael arvelee.

Pankkiirien luottamusta Trumpiin kuvastaa se, että törkeistä rikoksista hiljattain tuomitun Wells Fargo –pankin osakkeet nousivat pörssissä selvästi, kun vaalivoittaja selvisi.

Trump sai paljon ääniä väittämällä puolustavansa kansaa suuria pankkeja vastaan. FT:n mukaan on kuitenkin hyvin mahdollista, että Trumpin politiikka tulee olemaan päinvastaista – kuluttajansuojaa puretaan ja megapankkien vaikutusvaltaa lisätään.

 

Lue myös:

Juutalaiset, pankit, koronkiskonta
Israel ja suurimmat juutalaisjärjestöt onnittelivat Trumpia vaalivoitosta
Brexitin ennustanut blogisti: eliitti tahtoi Trumpin voittavan
Trump puhui ”globalisteista” ja ”pankkiireista” – juutalaisten reaktio nolostuttaa vasemmistoa

13 kommenttia

 1. Voiko yksi mies päihittää mustekalan, jonka lonkerot yltävät maailman joka kolkkaan?
  Jos synnyt ”systeemiin”, elät siinä ja vielä todennäköisesti myös kuolet samassa. Voiko syövästä parantua, joka on tehnyt etäpesäkkeitä ympäri ruumista? ET.
  Jos Trumph ei tanssi juutalaisten oligarkien pillin mukaan hän tuhoutuu ja samalla koko hänen perheensä.
  Yhdysvallat ei voi elää ja hengittää vapaasti, eikä edes koko maailmakaan. Tuo maa on juutalaisten kuristusotteessa, mutta se oli jo suuri voitto, että valkoiset äänestäjät saivat äänensä kuuluviin aikana jolloin se tehtiin mahdollisimman vaikeaksi ja rikolliseksi teoksi.
  Yhdysvalloissa tapahtui jotain sellaista, mikä edes hidasti taudinkantajan lopullista kuolemaa solusalpaajalla. Hillary Clinton voittaessaan olisi ollut ohimolle painettu pyssynpiippu, jolloin kaikki olisi ollut vain ajan kysymys, ei että josko kuolema koittaa.
  Yhdysvalloista tulee Etelä-Afrikka, jossa valkoisia tullaan murhaamaan mitä raaimmilla tavoilla kuten Zimbawessa. Ja se kaikkein pahin järkytys tulee olemaan tämän päivän perseileville ”Black Lives Matter” -valkoisille kun he huomaavat heidän oman kohtalonsa olevan aivan sama kuin ”vihollistensa”. Maailmassa on pääsemässä valloilleen sellaisia pahoja voimia, jotka ovat vielä pelottavempia kuin WWI ja WWII. Yhdysvallat säilyi koskemattomana molemmissa noissa sodissa. Mutta tulevaisuudessa Irak, Libya ja Syyriä tulevat heidän omalle kynnykselleen kaikkine niine kauhuineen, jota he ovat tähän asti seuranneet sohvaperunana TV:stä.
  Voinhan olla väärässä. Mikä näkijä minä olen. Mutta eihän Lotossa voi voittaa jos ei lottoa.
  Lotto ja Ray yhdistyvät.
  Ray:n rahoista leijonanosa on mennyt matuille. Ei, muuta kuin ruksia ruutuun.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 2. mitä sosialisti demokratia tekee ihmisille varsinkin yliopisto opiskeliole ympäri maailmaa
  heistä tehdään kotimaansa viholisia amerikan lippu sytytetään tuleen yliopisto opiskelioiden taholta
  jos kysaesä olisi joku muu ryhmä sia ei olisi niin dramaatienen mutta kun
  ameiassa kysytään mitä ihmettä Obama Hilary demokratit ovat tehneet sille maalle

  https://www.youtube.com/watch?v=XpVbSLnaqqQ

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 3. Suomalaiset tavikset äänestivät populistijytkymessiaan ja saivat täysporvarihallinnon Suomeen. Tavalliset jenkit äänestivät populistijytkymessiaan ja saivat täysporvarihallinnon (republikaanivallan) USAan. Kuinkas tässä näin pääsi käymään. Veikö sudet taas lampaan vaatteissa?

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 4. Onko Trumpetilla muuta valittavana ministereikseen kuin sionisteja ja juutalaisia?
  JFK:n kohtalo odottaa jokaista USA:n presidenttiä, joka ei ottaisi hallitukseensa yhtään/muita kuin sionisteja ja juutalaisia.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Täytyy olla täystolvana ettei ymmärrä miksi Trumpista luotiin kuvaa vastavoimana nykyiselle järjestykselle. Oli selvää alusta asti että hänestä tehdään presidentti. Tuli taas jytky, jytky, jytky. Tällä kertaa kansat ympäri maailman hurraavat ja taputtavat karvaisia käsiään uudessa valheellisessa suuren muutoksen tunteessa.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 6. Myös se on selvää että Trumpin valinnan myötä Venäjän yhteistyöllä luodaan ongelmitta eurooppaan taistelukenttä länsivaltojen hyökkäävän politiikan myötä alueellemme rantautunutta ääri-islamismia vastaan.

  Siltä näyttää suuresti. Rottakasvot kun pakenevat uppoavasta laivasta turvaan mm. Sveitsiin ja Israeliin jättäen meidät ymmärtämättömät taistelemaan sotansa heidän rikkastuttamisekseen. Nimittäin silloin kun kaikki on tuhottu, voidaan ”hyvinvointia” alkaa rakentaa jälleen velaksi.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 7. Trumpin farssimaista presidenttikampanjaa seuratessa oli surullista huomata, miten suuri enemmistö itseään valkoisiksi nationalisteiksi ja kansallissosialisteiksi kutsuvista ihmisistä uskoi tähän huijaukseen, joka oli kuin suoraan Siionin viisaiden pöytäkirjoista. Tiedän, ettei suurinta osaa ihmisistä ole varustettu säkenöivillä älynlahjoilla, mutta luulisi juutalaisista ja heidän pohjattomasta petollisuudesta kertaalleen oppineiden jo osaavan välttää näitä mitä ilmeisimpiä sudenkuoppia.

  Tätä surullisempaa oli huomata, miten huomattava osa ”äärioikeistolaisista” internet-yhteisöistä lienee Trumpin tavoin hallittua oppositiota. Tämäkään ei tietenkään harmikseni tullut yllätyksenä. Voi toki myös olla, että osa näiden sivujen luojista ja vetäjistä vain ovat hiukan yksinkertaisia hyödyllisiä idiootteja lapsenomaisessa Trump-uskossaan, mutta myös valtion lähettämien soluttautujien läsnäolo on ilmeinen.

  Tilanne on huono, mutta mitä epätoivoisemmaksi se muuttuu, sitä varmemmin vahva vastavoima nousee.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Oikeisto on helppo jakaa jyviin ja akanoihin kun tarkastellaan suhtautumista Israeliin. Akanoihin on helppo laskea Israel-ystävät Soini, Halla-aho ja Trump. Tästä yhdestä kysymyksestä selviää kyllä kenen leirissä ollaan ja kenen leipää syödään.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat