Tšekin presidentti kannustaa aseistautumaan siirtolaisrikollisuutta vastaan

Tšekki aiheuttaa jälleen pahennusta länsimaisten liberaalien riveissä. Maan presidentti kehottaa kansalaisia aseistautumaan suojautuakseen maahanmuuttajien väkivallalta.

Suomi, Ruotsi, Saksa ja muut Länsi-Euroopan maat ovat juoneet auliisti monikulttuurisuuden myrkkyä, mutta niin sanotut Visegrád-maat (Puola, Unkari, Tšekki ja Slovakia) ovat päättäneet panna hanttiin.

Kapinalliset hallitukset ovat rakentaneet menestyksekkäästi raja-aitoja ja säätäneet uusia lakeja, joilla kulttuurimarxistit pyritään eristämään tärkeistä viroista. Edes monikansallisten pankkien painostusyritykset eivät ole ainakaan toistaiseksi kyenneet murtamaan kapinahenkeä.

Blesk-lehden haastattelema presidentti Miloš Zeman otti selvin sanoin kantaa eri puolilta Eurooppaa kantautuviin maahanmuuttajaväkivaltauutisiin.

Zeman painotti, että lopulta ainut tapa torjua terrorismia ja väkivallan leviämistä on sulkea rajat ja lähettää tunkeutujat kotimaahan. Zemanin mukaan kansalaiset voivat tehdä oman osansa kantamalla käsiaseita julkisilla paikoilla, jotta he kykenevät puolustamaan itseään.

Open-Carry

EU:n aselakikiristyksiä vastaan

Zeman kertoi haastattelussa ostaneensa vaimolleen hiljattain pistoolin ja jatkoi:

”Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kansalaisten täytyy aseistautua voidakseen suojella itseään terroristeilta. Myönnän, että olen muuttanut radikaalisti mieltäni asekysymyksessä.

Aiemmin vastustin ajatusta, että kansalaiset omistaisivat suuria määriä aseita. Viimeaikaisten hyökkäyksien vuoksi olen päättänyt päivittää asenteitani.”

Presidentti totesi, että ”pitkällä aikavälillä” on parasta, että kansalaiset aseistautuvat. Hän kertoi olevansa erityisen vihainen EU:n tavasta käyttää maahanmuuttajien rikoksia tekosyynä alkuperäisväestön aseiden hallussapito-oikeuden riistämiseksi:

”On tärkeää, ettei kansalaisten oikeutta [omistaa ja kantaa ampuma-aseita] riistetä, vaikka Euroopan komissio tätä vaatiikin. Olen iloinen, että Tšekki taistelee tätä [lakihanketta] vastaan.”

Zeman kertoi ymmärtävänsä, että monet aseita omistavat kansalaiset pitävät epämiellyttävänä ajatusta siitä, että heidän täytyisi kantaa asetta aina mukanaan.

Zemanin mielestä aseita julkisesti kantavat kansalaiset palvelevat kuitenkin koko yhteiskunnan hyvinvointia osoittamalla vastarintaa väkivaltaa suunnittelevia tunkeutujia vastaan:

”Ihmisten on totuteltava ajatukseen siitä, ettei aseita kannata aina säilyttää pöytälaatikossa. En tietenkään puhu konekivääreistä vaan esimerkiksi pistooleista. Vaaratilanteen koittaessa pistoolista on hyötyä vain, jos se on mukana.”

Deutsche Wellen mukaan Zemanin lausunnot ovat vain radikalisoituneet viime aikoina. Tiistaina presidentti kritisoi aggressiivisesti Angela Merkelin avoimien rajojen politiikkaa ja totesi haluavansa lopettaa ”turvapaikanhakijoiden” tulvan kokonaan.

Zemanin mukaan Tšekki ei yksinkertaisesti voi ottaa riskiä, että maasta tulee Ranskan tai Saksan kaltainen monikulttuurisen väkivallan hornankattila: ”Mikäli otamme pakolaisia maahan, valmistelemme hedelmällistä maaperää barbaarisille hyökkäyksille.”

Zeman on aiemmin kutsunut Euroopan siirtolaiskriisiä ”järjestetyksi invaasioksi”. Hän on myös todennut, että ”koska valtaosa laittomista siirtolaisista on perheettömiä, hyväkuntoisia nuoria miehiä”, tulisi heidän mennä kotimaahansa taistelemaan itsenäisyyden puolesta sen sijaan, että he jäisivät Eurooppaan nauttimaan sosiaaliturvan hedelmistä.

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille

3 kommenttia

 1. Suomalaisessa yli 40.000 asukkaan kaupungissa asunut ystäväni joutui jo kesällä 1984 liikennevaloissa ryöstöyrityksen kohteeksi, kun ”savunahka” uhkasi häntä avoinna olleesta ikkunasta Mora-puukolla.

  Ystäväni harrasti ammuntaa ja siksi hänellä oli laillinen 45-kaliberinen Magnum istuimensa alla. Kun savunahka pyysi häntä antamaan lompakkonsa, hän otti rauhallisesti Magnuminsa ja sanoi savunahalle: ”Juokse!” Ja savunahka juoksi.

  Olen ollut tästä tapahtumasta alkaen laillisten ampuma-aseiden omistajuuden kannattaja.

  Berliinissä liikettä pitäneellä ystävälläni oli aseenkanto-oikeus kahteen pistooliin (johtuen aiemmista aseellisista ryöstöistä, joihin pesäpallomaila ei ollut riittänyt puolustukseksi) ja eräänä yönä nukkuessaan liikkeessään ja kuultuaan vähintään kahden liikkeeseen murtautuneen varkaan puhuvan keskenään, hän ampui varoitukseksi muutaman laukauksen ja varkaat häipyivät samaa tietä kuin olivat tulleetkin. Aamulla oli sitten ampumareikiä seinissä ja oli osunut myös pulloja sisältäneeseen juomakoriin, jolloin yksi luodeista oli rikkonut useita pulloja. Valitettavasti liike sijaitsee kivijalassa, mikä merkitsee yläpuolella sijaitsevissa asunnoissa asuvien herättämistä ammuskeluun.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Korjaus: Se oli 44-kaliberinen Magnum

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Suomessa on asiat täysin päinvastoin. Aselakeja on viime vuosina kiristetty. Teräaseen hallussapito julkisella paikalla on rikesakon alaista puuhaa. Valtio tekee typeriä käsilaukullahakkaamisvideoita ja jos hotaset päällekäyvää turpiin saat syytteen vähintäänkin törkeästä hätävarjelun liioittelusta, pahoin pitelystä ja muusta sen sellaisesta. Päälle tulevat vielä korvaukset. Katupartioita pidetään tarpeettomina ja haitallisina. Suomen presidentti ei suin surminkaan suosittele aseiden kantamista julkisesti ja poliittinen eliitti odottaa että otamme kiltisti turpiimme taikka häkki heiluu. Meitä ei puolusteta ja meitä kielletään puolustamasta itseämme. Tämä ei käy.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat