Ukrainan konflikti, Venäjä ja neuvottelut

Ukraina-neuvotteluita käydään kuumeisesti. Ajaako länsi Venäjää nurkkaan vai onko kysymyksessä tietyn kansainvälisen valtaeliitin hajota ja hallitse –menetelmä?

Myöhään perjantai-iltana (6.2.2015) Suomen aikaa kokoontuivat Moskovaan Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa neuvotteluihin Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Ranskan presidentti Francois Hollande (RT).

Ukraina-neuvotteluissa ehdotettiin asiakirjaa, joka toteuttaisi aiemman Minskin rauhansopimuksen ja lopettaisi taistelut Itä-Ukrainassa. Putinille ehdotettiin mainitun rauhansopimuksen toteuttamista (RT).

 

Ketkä ovat syyllisiä?

Euroopan ja muiden maiden johtajille puhunut sionistinen elitisti Petro Porošenko, joka tunnetaan myös Ukrainan presidenttinä, vilautteli passeja, jotka hänen mukaansa olivat peräisin venäläisiltä sotilailta Ukrainassa (Mtv3). Porošenko kinusi tempauksellaan länsimailta aseapua Ukrainaan (Mtv3).

Ulkoministeri Erkki Tuomiojan mukaan Venäjän toimet Ukrainassa, tuki separatisteille ja Krimin kansainvälisen oikeuden ja sopimusten vastaisella tavalla toimeenpantu miehitys ja liittäminen ovat tulleet laajalti tuomituiksi ja johtaneet EU:ssa päätettyihin Venäjään kohdistettuihin pakotetoimiin. Suomi on näihin kantoihin ja toimiin varauksetta liittynyt (Tuomioja 2015).

ukraina

Toisaalta Venäjän presidentti Vladimir Putinin mukaan Nato taistelee Ukrainassa pyrkimyksenään laajentaa toimillaan Yhdysvaltojen geopoliittista mahtia Ukrainan kansan edun suojelemisen sijasta (RR 2015).

Parlamentaarinen Suomi hallituksineen on lyönyt täysin laimin suomalaisten turvallisuuden ja lyöttäytynyt Naton kelkkaan. Suomen turvallisuus vaarantuu silloin, kun Suomi liittyy läntisten valtioterroristien vietäväksi. Poliitikkojen mukaan meidän on valittava idän ja lännen väliltä, mikä on valhe.

 

Kuka aloittikaan Ukrainan kriisin?

Länsimaiden ja läntisen valtamedian kampanja Naton ja Yhdysvaltojen intressien puolesta on ollut hävyttömän julkeaa. Aivan tahallaan on unohdettu, että länsimaat ovat pahentaneet Ukrainan ja Venäjän välisiä suhteita entisestään. Lisäksi USA ja EU:n tietyt maat ovat tukeneet eri tavoin Ukrainan hallitusta sisällissodassa.

Kuten aikaisemminkin olen kirjoittanut, niin totean nytkin, että Ukrainaan perustettiin länsimaisen globaalin eliitin konfliktipesäke. Tavoitteena on suurvaltojen, sotilasliittojen ja kansainvälisten suuryhtiöiden voimistuminen itsenäisten kansallisvaltioiden kustannuksella. Kun itä ja länsi ”taistelevat” käsikirjoitettuja taisteluita keskenään, eniten kärsivät Euroopan itsenäiset kansat. Lopputuloksena voi olla kolmas maailmansota, jos sionistinen kansainvälinen eliitti ei muuten saavuta tavoitteitaan. Edellä mainituista löytyy kirjoituksia lähteineen esimerkiksi täältä.

Barack Obama on tunnustanut USA:n toimineen välittäjänä vallan siirtämisessä Ukrainassa 2014 helmikuun vallankaappauksessa. Millä oikeudella Yhdysvallat sotkeutuu Euroopan asioihin? (RVÄ 2014)

 

Sionistisen lännen täytyy luopua imperialismistaan

Ukrainan sisällissodaksi paisuneen konfliktin käynnistäjinä ovat olleet kansainväliset sotilasliitot ja suuryritykset sekä suurvallat. Ratkaisu vaatii peiliin katsomista jokaiselta osapuolelta. Ukrainassa ammattirikollinen Porošenko (Duke 2014; S-C 2014) on syöstävä vallasta ja presidentin virka on luovutettava henkilölle, joka ajaa puhtaasti ukrainalaisen kansan etua. Myös Venäjällä politiikka on puhdistettava turvallisuusuhan muodostavista lobbaajista.

poroshenkonsalaisetjuuret

EU on Ukrainan vihollinen siinä missä jokaisen muunkin eurooppalaisen valtion. Ukraina ei saa antaa lännen määräillä itseään. Kriisin ratkaisemiseksi vaaditaan uudistuksia siis Ukrainan ja Venäjän poliittisissa järjestelmissä sekä Yhdysvaltojen ja EU:n sulkemista sopimusprosessin ulkopuolelle.

Samanlaisia parannuksia voisi tehdä myös Suomessa. Suomen, Ruotsin ja Yhdysvaltojen ilmavoimat harjoittelevat maaliskuussa yhdessä Suomen ja Ruotsin ilmatilassa sekä kansainvälisessä ilmatilassa (HS 2015). Johtoasema sotaharjoitteluissa on Yhdysvalloilla ja vielä Suomen maaperällä. Ovatko Suomen poliittiset johtajat täysiä poliittisia pölkkypäitä? Luulevatko he tarvittaessa saavansa Natosta tai USA:sta turvaa? Ainakaan Suomen poliittista johtoa ei suomalaisten kannata puolustaa, sillä tällä hetkellä kotimainen eliitti on suurin vihollisemme.

 

Loppuhuomioita

Täytyy huomata, että Vladimir Putin ja Venäjä eivät edusta täysin rinnoin oppositiota globalisaatiolle ja liikepankkien vallalle. Toivoisin tietysti asiantilan näin olevan. Jo sionistisen eliitin rahoittaman ja organisoiman bolševikkivallankumouksen jälkeen silloinen neuvostovaltio oli eliitin käsikassara, jota on myös nykyinen Venäjä.

Itsenäisissä medioissa käydään paljon keskustelua siitä, myötäileekö Putin kotimaansa juutalaisia lobbausryhmiä, koska se on tällä hetkellä strategisesti älykästä. Venäjä väittää vastustavansa uutta maailmanjärjestystä (jonka ytimessä on pankkieliitti), mutta se on osa kansainvälistä järjestelypankkia (BIS), jota kutsutaan keskuspankkien keskuspankiksi. Kohtaavatko kauniit lupaukset ja konkreettiset näytöt?

russian-israel-flag

Sionistisen mafian valtaan Venäjällä viittaa osaltaan Mihail Gorbatšovin luento ”Näköaloja globaaliin muutokseen”. Tämä Neuvostoliiton hajoamisesta ja ”uuden” Venäjän noususta vastuussa ollut johtaja on jo pitkään kannattanut ”Uutta maailmanjärjestystä” sekä keskitettyä globaalia hallintoa. Luennollaan Lafayetten yliopiston opiskelijoille Eastonissa Gorbatšov väitti ”Uuden maailmanjärjestyksen” olevan pakollinen ”vapauden” suojelemiseksi (GP 2014).

Huomattakoon, että Zbigniew Brzezinski näyttää ajattelevan hyvin pitkälti samoin kuin Gorbatšov. Tämä on mielenkiintoista etenkin siksi, että Brzezinski on Obaman läheinen sekä vaikutusvaltainen ulkopoliittinen neuvonantaja.

Venäjän hyvät taloudelliset ja poliittiset suhteet esimerkiksi Iraniin sekä Syyriaan vaikuttavat siihen, että Venäjä ei voi olla niin vahvasti sionistien ohjauksessa kuin länsimaat ovat. Toisaalta kyse voi olla laskelmoivasta suurvaltapolitiikasta, sillä Venäjä käy asekauppaa myös Israelin kanssa. Venäjän sionismiongelmasta huolimatta Suomen tulisi olla puolueeton sekä diplomaattinen Venäjää kohtaan. Näin varjelemme vakautta niin talous- kuin turvallisuuspolitiikassa.

Mikäli toisiaan vastaan taistelevia länttä ja Venäjää hallitsee sama valtaeliitti, niin silloin kysymyksessä on hajota ja hallitse –politiikka. Sotatilan syttyminen Naton ja Venäjän välille on mahdollinen ja tällaisesta suursodasta hyödyn hedelmät tulisivat putoamaan valtaeliitin koriin. Sota tulisi eittämättä myös voimistamaan sionistien poliittista vaikutusvaltaa Venäjällä.

 

Markku Juutinen

 

Lähteet:

RT (2015.06.02). Saatavilla.

Mtv3 (07.02.2015). Saatavilla.

Tuomioja, Erkki (01.01.2015). Saatavilla.

Rysslands Röst (2015). Väst understöder Kievs aggression

Radio Venäjän ääni (08.02.2014). Saatavilla.

DavidDuke.com; Strategic-Culture.org

Helsingin Sanomat (06.02.2015). Saatavilla.

Zero Hedge (04.03.2014). Saatavilla.

8 kommenttia

 1. Hieno, loppuun asti ajateltu kirjoitus Markku Juutiselta.

  Olen aikoinani matkustanut Ukrainassa satoja ja taas satoja päiviä, niin lännessä kuin idässä.

  Olen 100 %:sen varma, että kyseessä on hajoita-ja-hallitse. Molemmat maat ovat nyt totaalisesti sionistien käsissä. Ukrainan osalta tilanne ei vielä ollut vielä sellainen ennen tätä USA:n ja sionistien provosoimaa ”kriisiä”.

  Tässä myös harjoitellaan tulevaisuuden ”kriisejä”. Kokeillaan, kuinka helposti valkoiset maat saa samanlaiseen sekasortoon kuin Lähi-Idän maat. Seuraavaksi Ranska? Kokeillaan, kuinka käy sisällissota muslimien ja kristittyjen välillä? Tai Kreikka? Unkari?

  Voitte olla varma, että sionistin märkä uni on sisällissota Euroopassa.

  Parasta olisi, tietenkin, jos ensin saataisiin joka maahan Talmudin mukaiset sanavapauslait, jotta kukaan ei kuolemanrangaistuksen uhalla uskaltaisi sanallakaan kritisoida juutalaisia.

  Sitten provosoidaan kriisi ja vot!

  Silloin erityisesti muslimeille alkaisi jostakin tyhjästä tulemaan aseita ja resursseja ja kas kummaa, eiköhän kohta jo olisi täysi teurastus käynnissä. Ja, tietenkin, ”natsit” heti ensimmäisenä leireille ja sitten katsottaisiin, kun Eurooppa palaisi.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Hebolla! Mitä järkeä tässä kaikessa olisi? Ei mitään järkeä jos omistaisivat jokaisen osa puolen? Miksi ei vaan täyttä häkää kohti nwo:ta! Kristittyjä he haluavat tappaa paljon ja niinkuin nähtävissä kuinka lietsotaan vihaa muslimien ja kristittyjen välillille!! Miksi kukaan ei tajua ketkä ovat vihan lietsojia??

  Kreikka irrottautuu jossain välissä eu:sta! Kunhan se vammanen viimeinen osa tajuaa mikä on eu todellinen tarkoitus!! Niitä idiootteja on tämä meidän maakin täynnä! JOtka edelleenkiin näkee jotain hyvää eu:ssa!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Järki on siinä, että kaiken pitää näyttää siltä, että meillä valkoisilla on keskenään ristiriita.

   Juuri nyt lietsotaan tilannetta, jossa ”äärimuslimit” hyökkäävät Euroopan ”monikulttuurisia” kansoja vastaan.

   Tämä on sionisteille herkullinen tilanne:

   Ensinnäkin, nyt voidaan ”juutalaisiin kohdistuvan uhan” takia kiristää pois loppukin sananvapaus. Toisaalta ”puolustetaan sananvapautta” ja juutalaisille ihanasti ”vihapuhe kielletään” eli ts. lyhyesti: sananvapaus on sitä, että kaikkia saa loukata paitsi ei juutalaista.

   Toisaalta juutalaismedia pitää huolen siitä, että vaikka muslimit kuinka paljon teurastaisivat ihmisiä Euroopassa niin maahanmuuttoa ei saa vähentää. Afrikkalaisten ja arabien loputtoman tulvan on jatkuttava.

   Tämä on kaikki nimenomaan tarkoitus.

   Nyt katsotaan, kuinka pitkälle olemme polvillamme manipuloinnin edessä.

   Kuinka paljon siedämme terrorismia? Kuinka paljon luovumme sananvapaudesta?

   Mielellään haluttaisiin vangita toisinajattelijat.

   Muslimeja puolustetaan. Nytkin pohjavire on sellainen, että oikeastaan muslimeissa ja maahanmuutossa ei ole vikaa. Vaikka tekijät ovat muslimeja niin oikeastaan vika on niissä valkoisissa, jotka rohkenevat arvostella juutalaisia. Eivät ne terroristit, kun vain päästäisiin viheliäisistä valkoisista, jotka kirjoittelevat kaikenlaista sopimatonta.

   Suomessakin:

   Onko täällä itse asiassa yksikään juutalainen sotien jälkeen joutunut minkäänlaisen fyysisen väkivallan uhriksi?

   Meitä valkoisia ovat maahanmuuttajat tappaneet jo joukoittain kymmenien vuosien aikana, mutta ainoa murhe on juutalaisen turvallisuus.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Salainen Pike’n suunnitelma maailman hallitsemiseksi näki edeltä, että tarvittiin kolme maailmansotaa. Pysähtykäämme tässä hetkeksi ja muistakaamme ennustuksen päivämäärää. Tammikuun 22. 1870. Tämä päivämäärä on 44 vuotta ennen ensimmäisen maaimansodan alkua. Kun ymmärrät ne tosiasiat, joita olemme jakamassa kanssasi ja toteat ajan pituuden tämän ennustuksen ja sen täyttymisen alkamisen välillä, voit ymmärtää kuinka yliluonnolliset voimat todella olivat takana. Edelleen Tammikuun 22. 1870 on okkulttisesti tärkeä myös. Luku 22 on yksi kolmesta tärkeästä okkulttisesta primääri (primary) luvusta (11, 22, ja 33).

  Piken suunnitelma kaataa juutalaiskristillinen Vanha Maailman Järjestys ja vahvistaa saatanistinen UMJ näki edeltä sodan tarpeen. Kuitenkin tämä sota ei ollut sellaista sodankäyntiä, jota maailma oli nähnyt historiallisesti. Tämä sota oli oleva paljon laajemmassa mittakaavassa kuin mitä historia oli milloinkaan kirjannut. Tämä sota tulisi olemaan globaalinen eli maailmanlaajuinen.

  Tämän Pike’n kolmen maailmansodan suunitelman (Tammikuu 22. 1870) yksityiskohdat UMJ:n vahvistamiseksi, ovat seuraavat: (Kun luet tätä demonista profetiaa, muista Teesin ja Antiteesin okkulttinen käsite, jossa ne kamppailevat toisiaan vastaan tuottaakseen uuden järjestelmän – Synteesin. Maaimansodat I ja II sodittiin Antiteesin vahvistamiseksi ja kylmän sodan perustamiseksi, joka ”valvoi konfliktia tai konfliktin uhkaa”, joka tuottaisi uuden järjestelmän, Synteesin).

  I. Ensimmäinen maailmansota suunniteltiin, jotta tsaarin hallitus Venäjällä lopullisesti ja täydellisesti kukistettaisiin. Uusi Venäjän hallitus tulisi olemaan ateistinen ja militaristinen. Lisäksi Pike määritteli, että tämä uusi Venäjän hallitus oli oleva kommunistinen. Karl Marx oli julkaissut Kommunistisen Manifestinsa vuonna 1848, tarkalleen 22 vuotta ennen tätä Piken okkulttista profetiaa. Eikö ole mielenkiintoista, että okkulttinen luku 22 jatkuvasti tulee esiin? Sen kerrannaiset 44 ja 66 myös esiintyvät jatkuvasti, kuten tulet näkemään.

  II. Toisen maailmansodan edeltä nähtiin alkavan Ison Britannian ja Saksan välillä. Kuitenkin yksi tämän sodan suunnitelluista tuloksista oli vahvistaa uusi kommunistinen Venäjän hallitus niin, että se voisi heikentää ja tuhota toisia hallituksia ja uskontoja.

  Taas historia kertoo, että toinen maailmansota todellakin suoritti tämän tarkoituksen. Sota alkoi kun Saksa valtasi Puolan, saaden Ison Britannian julistamaan sodan Saksalle. Hyvin pian kolmen vallan troika perustettiin käymään tätä sotaa. Mustan magian okkultistit liittoutuivat, kun Saksa liittoutui Italian ja Japanin kanssa; valkoisen magian okkultistit liittoutuivat yhteen, kun Iso Britannia liitoutui Yhdysvaltojen ja Venäjän kanssa. Älä anna pettää itseäsi. Tämä sota käytiin kahden UMJ-voiman välillä, akselivaltojen ”pahan” liiton ja liittoutuneiden valtojen ”hyvän ” liiton välillä; sota oli mustan magian voimien sotaa valkoisen magian voimia vastaan. Palaamme tähän asiaan syvällisemmin myöhemmin.

  Selvästikin Pike’n näky toisesta maailmansodasta, joka rakentaisi Venäläisestä kommunismista supervallan, täyttyi hätkähdyttävässä määrässä. Historioitsijat ovat aina olleet ymmällään siitä kuinka Churchill ja Roosevelt saattoivat antaa pois koko Itä-Euroopan Venäläisille, vaikka vallanjaon edellytykset olivat selkeästi venäläisiä vastaan. Selvästikin kun Churchill ja Roosevelt luovuttivat koko Itä-Euroopan Venäjälle, Venäjän kommunistihallitus, joka nyt tunnetaan SNTL:na (Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liitto), lopullisesti muuttui supervallaksi juuri kuten Pike’n näky oli ennustanut. Ja älkäämme unohtako, että toinen maailmansota oli antanut Venäjälle kykyjä, joita se ei ollut omistanut ennen sotaa. Emme vain rakentaneet Venäläistä sotavoimaa peloittavalle tasolle vaan rakensimme myös kokonaisia tehtaita Moskovasta itään, jotka antoivat Venäjälle nopeasti teollisen perustuksen. Vaikkakin Venäjä oli maksanut kalliisti ihmishengissä sodan aikana, se tuli ulos konfliktista supervaltana. Kiitos Rooseveltille, Venäjällä oli nyt valtio ja se saattoi jatkaa uudella sotilaallisella ja teollisella perustuksellaan.

  Nyt tiedät, että vapaamuuraripresidentti Roosevelt antoi tämän alueen Venäjälle vain juuri siksi, koska hän oli uskollinen Pike’n näylle vuodelta 1870! Et koskaan tule lukemaan tätä tosi historiaa mistään kirjoistasi!

  III. Kolmas maailmansota edeltä nähtiin olevan Juutalaisuuden ja Islamin välillä. Tämä profetia on monella tapaa uskomaton alkaen sen ymmärtämisestä, että tämä profetia kolmannesta maailmansodasta esiintyi vuonna 1870, aikana jolloin Israelia ei ollut olemassa kansana ja jolloin ei kukaan, paitsi fundamentalistiset Raamattuun uskovat kristityt uskoivat, että se milloinkaan tulisi enää olemaan olemassa.
  Tarkkaile tapahtumia Israelissa hyvin huolellisesti, koska viimeistä lukua parhaillaan kirjoitetaan siellä. UMJ:n suunnitelman johtajien Vapaamuurariuden demoniset ’henkioppaat’ suunnittelevat lopullista ratkaisevaa kolmatta maailansotaa, joka alkaa Israelin ja sen arabinaapureiden välillä ja leviää koko maailmaan. Kirjaimellisesti tämän kolmannen maailmansodan savusta ja tuhosta Antikristus on tuleva ratsastaen.

  Nyt tulee tämän demonisen suunnitelman kaikkein mielenkiintoisin puoli ja se pitää yhtä Raamatun sanan kanssa. Jumala ennusti arabien tuomion viimeisinä päivinä useissa paikoissa, jotka on lueteltu seuraaassa.

  · Obadjan kirjassa Jumala ennustaa Eesaun heimon tuhon viimeisinä päivinä ja erityisesti Edomin kansan. Jumala lupaa tämän vapautuksen sen tavan vuoksi, jolla nämä arabit kohtelivat Hänen valittua kansaansa. Kun ankara tuomio kohtasi Edomin kansaa 70 eKr, sitä ei tuhottu kansana, eikä tuho uhannut Israelia, kuten jae 18 ennustaa, eikä ollut kysymyksessä viimeisten päivien tuomion täyttyminen, jota Raamattu johdonmukaisesti kutsuu ”Herran päiväksi” (jae 15).

  · Joel 2:18-3:21, Jumala ennustaa maailman kaikkien kansojen valtavan tuomion alkaen arabeista, kun Jumala palauttaa Israelin maahansa päivänä jonka tunnemme toukokuun 14. 1948. Lue tämä kappale huolellisesti ja näet Jumalan käden ennustavan tuomion pyörteitä Israelin ympärille sen jälkeen kun se on palautettu maahansa. Joel 2:30-31 näyttää ennustavan ydinsotaa tähän aikaan.

  · Kun Israel pelastuu fyysisesltä tuholta Jumalan ihmeellisen voiman kautta, se on oleva niin suuressa vaarassa, että Jumala itse suojelee sitä yliluonnollisesti. Daniel 12:1 me näemme, että lopun ajalla Israel on oleva sellaisessa vaarassa, että, ”Siihen aikaan nousee Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana.”

  Siksi voimme pitää hyvin tärkeänä ja uskottavana tätä demonista näkyä kolmesta maailmansodasta. Tämän sodan savusta ja tuhosta Antikristus on ratsastava voitokkaasti lopettaakseen sodan ja lopultakin antaakseen maailmalle *rauhan ja turvallisuuden”. Mutta kuten 1Tess.5:1-4 ennustaa ihmisten hokevan tätä, maailma räjähtää hävityksessä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Trina A. Piken kirjeestä, jossa kolme maailmansotaa olisi visioitu jo 1800-luvun jälkipuoliskon keskivaiheilla, on todennäköisesti keksitty tarina, joka elää omaa elämäänsä erinäisillä huuhaa-sivustoilla. Mitään kirjettä ei ole näyttää, vaan se tietenkin on sopivsti ”kadonnut”. No eliittihän sen tietenkin on sensuroinut. Muka. Vai onko? Missä todisteet tähän? MIksi kirje ylipäänsä olisi ollut museossa?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Hienoja ideoita, mutta monimuotoinen luonto tai rippeet siitä tuhoutuu tollakin järjestelmällä!! Missään ei lukenut, että ihmisten pitäisi luopua suurimmasta osasta turhista mukavuuksista! Parempi systeemi mutta loppu peleissä tuhoon vie tuokin!! Öljy kun ei uusiudu tarpeeksi nopeaa! Kyllä ihmisten vähentäminen on se paras ratkaisu! Mutta kun vähentäjinä toimisi tällä hetkellä täysin väärät ihmiset!! Vai löytyykö öljylle korvaava? Kivihiili kenties? ei vaan ole eikä tule!!! ARMEIJAT PITÄISI HETI LAKAUTTAA KAIKKIALLA MAILMASSA! Voiko turhempaan enää luonnonvaroja mennä!

  Intiaani kylät takaisin tai tiibetiläinen elämän tyyli ja palauttaa mahdollisimman nopeasti luonto niin hyväksi kuin mahdollista! Luonto pelkkää talous metsää ja pellot täysin köyhtyneet maanviljelyn seurauksena! Ajatelkaapa kuinka hieno “sivistynyt” idiootti kaupunki ihminen ajattelisi, kun pitäisi ämpäriin paskata ja kantaa se paska takaisin sinne minne kuuluukin maa perään eikä paska laitoksiin vesssan pöntön kautta!

  Tuho tässä tulee ajattelee sen miten päin tahansa! Ja infraa oisi jo kauan sitten pitänyt ruveta muuttaa vähenevän öljyn mailmaan! Joku korkeampi voima ulkoavaruudesta voisi pitää reilun lipun vedon hatusta johonka kuuluisi kaikki ihmiset! Kahta erilaista lippua joissa lukee LÄHTÖ TULI TAI SAAT JÄÄDÄ!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat