Unkari raivoissaan laitonta siirtolaisuutta lobbaavalle Sorosille

Artikkelin suomennoksen julkaisi alunperin MV-lehti. Artikkelin on kirjoittanut juutalainen sionisti Pamela Geller, joka ei tietenkään kerro lukijoille Sorosin juutalaistaustasta. Teksti on kuitenkin asiapitoinen ja suosittelemme lukemaan sen kylkiäisinä artikkelin ”Miten sionistit selviävät valheistaan”.

Radikaali miljardööri George Soros kertoo omin sanoin (ja teoin) EU-suunnitelmasta, jonka avulla muslimit valtaavat ja tuhoavat Euroopan:

”Ensinnäkin EU:n on otettava lähitulevaisuudessa vastaan vähintään miljoona turvapaikanhakijaa vuosittain. Tämä taakka on jaettava oikeudenmukaisesti periaattella, joka viimeinkin hyväksyttiin määräenemmistöllä Euroopan neuvoston huippukokouksessa 23.9.2015.

Riittävä rahoitus on välttämätöntä. EU:n tulisi tehdä turvapaikanhakijoiden vastaanottaminen houkuttelevammaksi tarjoamalla asumisen, terveydenhuollon ja koulutuksen kustantamiseen vuosittain 15000 euroa per turvapaikanhakija. Tukea maksettaisiin kaksi vuotta vastaanotettavaa kohden.

EU voi hankkia näitä varoja laskemalla liikkeeseen pitkäaikaisia joukkolainoja käyttämällä suurelta osin hyödyntämätöntä AAA-luokitettua lainakapasiteettiaan. Näin lisäetuna saataisiin tarpeellisia finanssipoliittisia elvytystoimia Euroopan taloudelle.

Yhtä tärkeää on, että sekä EU-valtioiden ja turvapaikanhakijoiden annetaan ilmaista toiveensa, mahdollisimman vähäisellä pakottamisella. Ehdoton edellytys onnistumiselle on se, että pakolaiset sijoitetaan haluamilleen aluille, joissa heidät ollaan valmiita ottamaan vastaan.

Lisäksi EU:n on johdettava maailmanlaajuista pyrkimystä tarjota riittävä rahoitus Libanonille, Jordanialle ja Turkille, tukeakseen näissä maissa asuvaa neljä miljoonaa pakolaista.”

Ei ole yllättävää, että George Sorosin likaiset kädet ohjailevat maahanmuuttajainvaasiota Eurooppaan. ”Valtiottomaksi valtiomiehksi” itseään kutsuva vasemmistolainen miljardöörikeinottelija on sekaantunut lähes kaikkeen pahaan. Amerikassa hän rahoittaa tuhoisimpia vasemmistoryhmiä. Tämä kannattaa lukea.

Hän johtaa ja rahoittaa radikaaliverkostoa, joka pyrkii muuttamaan perustuslaillisen tasavaltamme sosialistien pesäksi. ”Hän on pääosin yksityistänyt Demokraattisen puolueen ja ottanut sen henkilökohtaiseen ohjaukseensa. ’Varjopuolue’ on hänen ohjauksensa väline.”

stream_img

Soros on ulottanut lonkeronsa kaikkialle

Eurooppaan saapuville muslimimaahanmuuttajille annetaan ”maahanmuuttajan käsikirja”, jossa on Eurooppaa koskevia vinkkejä, karttoja, puhelinnumeroita ja ohjeita. Suppeassa oppaassa on pakolaisia auttavien organisaatioiden puhelinnumeroita. Opas on kirjoitettu arabiaksi sisältäen Punaisen Ristin, YK:n pakolaisjärjestön (UNHCR) ja muiden pakolaisten matkaa avustavien järjestöjen puhelinnumeroita.

Oppaan painattaa ja jakelee Sorosin Open Society -ryhmään kuuluva ”W2eu – Tervetuloa EU:hun” -säätiö, jonka aktivistit jakavat näitä oppaita ilmaiseksi Turkissa.

Unkarin hallituksessa olevien kristillisdemokraattien lakimies kertoi George Sorosin rahoittamien kansalaisjärjestöjen haittaavan Unkarin maahanmuuttoviranomaisten työtä. Istvan Hollik kertoi uutiskanava M1:lle, että Unkarin Helsinki-komitea, Unkarin maahanmuuttajayhdistys (Menedek) sekä Unkarin ihmisoikeusunioni (TASZ) olivat häirintään osallistuneita organisaatioita.

Hollik kertoi myös, että Soros rahoittaa näitä organisaatioita säätiödensä kautta, eikä yksikään osapuolista kiellä tätä. (lähde)

Soros on toistuvasti kertonut näkevänsä itsensä messiaanisena hahmona. Vain suuruudenhullu voi sanoa: ”Myönnän aina hautoneeni mielessäni yliampuvaa näkemystä omasta tärkeydestäni – suoraan sanottuna kuvittelen itseni jonkinlaiseksi jumalaksi”; tai: ”Lapsuudesta lähtien kannoin jonkin verran melko voimakasta messiaanista fantasiaa, jossa halusin kontrolloida etten joutuisi hullujenhuoneelle.”

Hullujenhuoneelle tässä on päädyttykin, koska yksi maailman rikkaimmista ihmisistä käyttää miljardejaan muokatakseen Amerikkaa radikaalien näkemystensä mukaiseksi. (lähde)

Kalyeena Makortoff CNBC:llä keskiviikkona 14 lokakuuta 2015: ”Miljardööri Sorosta arvostellaan kotimaassaan”:

”Unkarin TV2-kanavan haastattelussa Unkarin pääministeri Orban sanoi: ’Monien Sorosin tukemien kansalaisjärjestöjen aktivoituneen ja vaatineen hallitusta jättämään rajat auki.

Orban kuitenkin kiisti tiedotusvälineiden tulkinnan aiemmasta puheestaan, jonka mukaan hyväntekeväisyysjärjestöt salaliitossa palvelisivat ulkomaiden etuja. Sen sijaan hän vaati avoimuutta: ’Pyydän Unkarissa toimivia kansalaisjärjestöjä paljastamaan ketkä ovat niiden kannattajia ja kuinka paljon ne saavat heiltä.

Ei ole ensimmäinen kerta kun Open Society -järjestö ja Soros iskeen arkaan kohtaan Itä-Euroopassa. Heinäkuussa Open Societylle tuli ongelmia Venäjän hallituksen kanssa, joka lähes kielsi säätiöitä ja useita demokratiajärjestöjä, joita syytettiin ”pehmeiden aggressioiden” suorittamisesta Venäjällä.

Open Societyn tiedottaja kertoi CNBC:lle, että järjestö on päättänyt jatkaa tukeaan venäläisille, kunhan tuki pysyy laillisuuden ja verkoston toimeksiannon asettamissa rajoissa.”

 

Lue myös:

Dublin-sopimusta puretaan ja maahanmuuton rajoittajia kiristetään taloudellisesti
Sorosin ja CIA:n suunnitelma epävakauttaa Eurooppa
George Soros – Ukrainan keskuspankin seuraava johtaja?
Kreikka ja petos nimeltä demokratia
Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille

15 kommenttia

 1. https://pbs.twimg.com/media/B-fnwb_IIAAiouf.jpg

  Näillä on selväsi mielessään valkoisten tappaminen. Olettehan huomanneet, kuinka yhteiskunnat maanpetturien soluttamina ja johtamina huokuvat vihaa eurooppalaisia kansakuntia kohtaan. Joka paassa kantaväestö saa niskaansa joka tuutista syytöksiä ja solvauksia ja mitä syvintä vihaa. Maahantunkeutujat muodostavat vihajengejä, jotka hakkaavat, tappavat ja raiskaavat kantaväestöä. Tuomioita ei tule tai ne ovaty lieviä ja kaikki syyt ovat aina kantaväestössä, vaikka rikollinen saisikin jonkun mitättömän tuomion. Poliisi suojelee yleensä rikoksia, joten selkeästi ulkomaalaisten väestönkorvaajien on haluttukin tekevän mahdollisimman paljon pahaa ja lisäksi suuri osa tulijoista kuuluu järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Vielä suurempi osa toimii sen hyväksi.

  Tilanne muistuttaa saksalaisvähemmistöjen kohtaloa esim. Sudeettialueilla ja Puolassa sotien välisenä aikana ja osaksi myös Etelä-Tirolin. Uskomattominta on se, että kantavestö on pikku hiljaa alistettu vihamielisille omille väkivaltakoneistoille, joista suuri osa koostuu kantaväestöstä. Joka tapauksessa vieras vihamielinen voima komentaa näitä ja siis kantaväestö on uhattuna. Vain osa tajuaa asian koko vakavuuden, koska propaganda ja se, että kantaväestö on enemmistönä, etenkin Suomessa vieläpä suurena enemmistönä, luovat aivan väärää mielikuvaa. Vihollisella on koko koneisto hyppysissään ja se on huomannut vastarinna puuttuvan, vaikka meno olisi kuinka törkeää. Herääminen on kohta myöhäistä, kun vihollista sokeasti tottelevia mamuja on iso määrä ja siis yhteiskunnat niiden puolella. Pian armeija ja poliisi on täysin kv. käsissä ja koostuvat osin muukalaisista. Silloin kantista viedään, vaikka tämä olisi kuinka nöyrä ja vaikka heitä olisi miljooni – mihinkään ei siitä tunnu olevan, vaikka mikä olisi.

  Kaikki on selkeästi nähtävissä. Kaikesta vihasta ja sorrosta huomaa jo sen, että valkoiset tullaan tappamaan. Vihollinen usuttaa mamuarmeijansa suomalaistenkin kimppuun. Ehkä jo muutaman kuukauden kuluttua, kun säät lämpenevät. Joka tapauksessa mamuarmeijat lähtevät liikeelle levittämään tuhoa ja kauhua ympäri Suomea. Ehkäpä väkivaltaisuudet eivät vielä muutu sodaksi ja kantisten teurastukseksi, mutta vähitellen kaikki eskaloituu. Myös Suomen maaseutu muuttuu turvattomaksi ja ihmiset ajetaan silläkintapaa kaupunkeihin ja heidän omaisuutensa ryöstetään.

  Mutta siis lopulta kaikki tapetaan. Sudeettisaksalaisista ja Puolan saksalaisista ja jugoslavian svaabeista sekä Romanian osa pääsi karkuun Saksaan, jossa taas osa selvisi pulavuosista. Nyt ei valkoisilla ole paikkaa, minne paeta. Koko maapallo on vainoaluetta ja valkoiset tapetaan. Vihollinen saa varmasti jo orgasmeja ajatellessaan pian alkavaa huvia. Nämä vain katselevat, kun toiset tappavat valkoiset heidän ilokseen.

  Nämä mamuarmeijat ovat Suomessa, jotta suomalaiset tapettaisiin. Tämän luulisi olevan aivan selvä asia. Suomalaisia jahdataan kuin jäniksiä ja heidät tapetaan. Poliittinen johto on tässä vihollisen puolella. Aidot kansallismieliset satetaan tappaa piankin ja ensin, mutt tosi iso rieha alkaa taluulla ja piankin. Ehkä suurikin kähinä jo heti aluksi.

  Niinistöstä voisi sanoa, että hänellä ei ole todellista vaikutusvaltaa, vaan hän on keulakuva, mukamas ”maan isä”. Jonkinlainen mielipidetyyppi ja arvomies jne. Silloin kun hänellä oli valtaa, hän rakensi tätä tuhoa ja myös ”hoiti” pankkikriisiä, vei Suomen laittomasti EU:n jäseneksi ja EMUun, on ryöstänyt ja pettänyt ja tuhonnut. Vastaavasti Sarkozy oli lähes rasisti, kun kampanjoi pressaksi. Vallassa ollessaan hän sanoi, että rnskalaisten on otettava mamumassat vastaan ja risteydyttävä heidän kanssaan. Joko hyvällä tai pahalla. Tätä kutsutaan demokratiaksi. Siinä palvellaan juutalaiseliittiä ja valehdellaan muutama kauis sana ennen vaaleja kansalle tai muussa petosmielessä. Suomalaiset ovat nyt haltioituneet Niinistön puheesta. Myös muutamasta Merkelin sanasta riemuittiin palstoilla vuosia vuoden 2010 jälkeen. Suomalaiset ovat varmaan maailman tyhmin kansa, jota voi pettää loputtomiin. Mutta kaikki muutkin kansat tuntuvat uskovan ”demokratiaan” loppuun asti. Tämä on totta.

  Ei demokratiassakaan saa arvostella sitä, jolla on todellinen valta. Siinä ei edes saa puhua sniistä, joilla on valta. Voit kritisoida poliitikkoja, jotka ovat paholaisen renkipoikia ja maanpettureita. Todellista vallanpitäjää et kritisoi demokratiassa. Sellainen demokratia on ollut aina Länsimaissa ja nyt siis on EU-kommunismi eikä mikään demokkratian irvikuvakaan enää. Tai siis oikeusvaltion.

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
  1. Demokratia on tosiaan keskinkertaisen rahvaan tyrannia, ja jo antiikin filosofienkin mielestä todella halveksittava ja rappiollinen valtiomuoto. Ei ihme, että Siionin rahanlainaajien heimo on tuhonnut monarkian länsimaissa ja korvannut sen demokratialla, jopa tehnyt siitä suorastaan uskonnon. Se on heille mitä loistavin vallan väline, he voivat vedellä naruista kulisseissa miten huvittavat, ja kansa syyttelee kurjuudestaan parisataapäistä kanalaumaa, jotka kaikki sysäävät vastuuta toisilleen neljän vuoden välein. Historiasta kuitenkin näemme, että ainoa vakaa ja oikeudenmukainen yhteiskuntamalli on autoritäärinen valtio, tai vanha germaanityyppinen monarkia.

   Viimeisimmissä vallankumouksissa, ainakin Ranskassa 1789-1794 ja Venäjällä 1917, kyse oli ulkopuolisen talmudistisen rahaeliitin masinoimasta hyökkäyksestä, maksettuine kapinallisineen.

   Valtion velka, korruptio, kristinuskon alasajo ja vapaamuurariliike olivat mm. Ranskan tuhoamisessa oleellisessa osassa. Kansan luonnollinen eliitti tuhottiin talmudistiseen terrorityyliin esim. giljotiinissa ja veri lensi muutenkin. Uudistusmielisen kuninkaan vallan alla hyvinvoinut talonpoikaisjoukko tuhosi siis kapinaan yllytettynä ja petoksien avulla luonnolliset (kansallismieliset) johtajansa ja vain huononsi olojaan, joten käytännössä kuliseissa toimivan pankkieliitin vallasta tuli täydellinen.

   https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/20/a-h-m-ramsay-ranskan-vallankumous/

   Tapahtumat olivat vallankumouksen jälkeisine verisine puhdistuksineen kuin esikuva Venäjän bolsevistiselle vallankumoukselle 1917.

   Demokratiassa siis dominoivana ihmistyyppinä on eräänlainen kunnianhimon ja ruumiillisten halujen sekaluonne. Sitä ei tule käsittää tässä rotuominaisuutena, vaan tälle valtiomuodolle ominaisen
   vapaan kasvatuksen masentavana tuloksena, joka turmelee sukupolven toisensa jälkeen. Se ei piittaa viisaudesta juuri nimeksikään, rahan ja maineen keräämisestä toki enemmän sikäli kun se ruumiinnautintojen perässäjuoksemiseltaan pystyy keskittymään, se näet arvostaa laiskottelua ja mässäilyä enemmän kuin työntekoa. Tästä seuraa myös ruumiillinen heikkous ja siitä taas pelokkuus.

   Demokraattiluonteen loputtomien mielihalujen suosta nouseva fanaattinen liberalismi ja inho viisaita auktoriteettejä ja kurinalaisuutta kohtaan tuottaakin sille lopulta suurimman orjuuden, kun kasvava hillittömyys ja laittomuus vetävät tällaisen yhteiskunnan lopulta eläimen tasolle. Tällaisesta kelvottomasta massasta pumpulissa elävä demokraattiluonne valitsee hallitsijoikseen kaltaisensa elostelijat ja oman edun tavoittelijat, ja halveksii kaikkia järkeviä, siveitä ja kuninkaallisia hyveitä omaavia ihmisluonteita.

   Lisäksi, kun aito Kristinusko ja Jumalan sana on hävitetty, kansa on alkanut pitää itseään omana Jumalanaan ja valikoinut keskuudestaan kaltaisensa päättäjät. Seuraukset ovat nähtävissä.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
   1. ”Marseillelaiset” 2010-luvulla ovat alkaneet liikehtiä ja destabilisoida isäntiensä kanssa yhteiskuntia. Jälleen heitä tuodaan ulkomailta. Nyt ihan avoimesti ja rikollisen ja vihollisen valtion johdon määräyksestä. Se toimii avoimesti ja röyhkeästi tuhotöissään ja lannistuneet massat tukevat ja alistuvat tuhoonsa. Uskomatonta. Eurooppalainen sivistys murskataan ja muuallakin vajotaan elukoiden tasolle. Juutalaissaatana johtaa näitä deminisia elukkamassoja, jotka ovat heidän orjiaan forever

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
    1. Linkit unohtuivat:

     http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/2cologne-45805

     http://nwo.11syyskuu.net/

     ”26.1.16 Kölnin sankari auttoi naisia, uhattiin kurkun viiltämisellä. ”Ivan Jurcevic, 44, on viisinkertainen potkunyrkkeilyn maailmanmestari. Yli kaksimetrinen ja 130-kiloinen mies työskenteli uudenvuodenyönä Saksan Kölnissä ovimiehenä Excelsior-hotellissa, joka on torilla katedraalia vastapäätä. Hän näki joukkoahdistelujen yönä ilotulitteita ampuneita miesjoukkoja, jotka puhuivat vain englantia tai arabiaa. Front Page Magazine kertoo Jurcevicin tietävän tämän, koska hän joutui pieksämään useampia heistä. Ensimmäisessä tapauksessa kaksi kaksikymppistä naista ryntäsi kadulla Jurcevicin luo. Perässä tuli neljä arabimiestä, jotka yhä yrittivät päästä tekemisiin naisten kanssa. Arabit kehottivat Jurcevicia väistymään koska ”nämä ovat meidän tyttöjämme”. Kovaäänisin lähestyi pullo kädessään uhaten. Jurcevic sanoo potkaisseensa hänet ”lentoon”.”

     Plusääni(7)Miinusääni(0)
    2. Kyllä jumalattomuudesta ja siitä sikiävistä synneistä seuraa Jumalan rangaistus (siis tuho). Ei ole lainkaan uskomatonta. Murskaaminen on oikein, kuten olen vuosia sanonut.

     Eurooppalaiset ja yleensä ns. ”valkoinen ihminen” ovat ihmiskunnan historian hirvittävin ja saatanallisin barbaarilauma, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Sen ”sivistys” on kiiltävää ja ihmistä (ei Jumalaa) ylistävää, kiiltävää hybristä Jumalaa vastaan.

     Nämä jumalattomat (puuttuu oikea Jeesus Kristus ja silloin kaikki) sivustot, foorumit ja kommenttipalstat ovat osa normaalia ja yleisesti hyväksyttyä jumalattomuutta (sitä ”sivistystä”) ja syvää yhteiskunta- ja yksilöbarbariaa, joka vie kaiken tuhoutumiseen – ansaittuun Jumalan rangaistukseen. Kaikki Suomessa on saatananpalvontaa eli ”oman” minän ja ”oman” tahdon palvontaa, syntiä, valhetta, jumalattomuutta, väkivaltaa, itsepetosta, sokeutta ja rikollista uhmamieltä Jumalaa kohtaan (juuri sitä on ”suomalaisuus”). Todellista sivistystä, kauneutta, oikeutta, kuria, onnellisuutta ja rauhaa, oikeaa kristinuskoa (Jumala itse vaikuttaa sydämessä perkeleen sijaan) ei ole missään.

     Mitä enemmän täällä valitetaan, huudetaan ja ”pelastetaan Suomea” (jumalattomat yrittävät hävyttömästi paeta Jumalan vihaa katumusta tekemättä), sitä syvemmin ja nopeammin hukutaan. Kun Jeesus Kristus (syntien anteeksiantamus, tie Isän yhteyteen) on hylätty, kaikki kumpuaa perkeleestä ja vie tuhoon. Myös täällä. Toisin sanoen: kaikki sivustot, foorumit ja kommenttipalstat Suomessa, te kaikki täällä, olette täsmälleen kuten juutalaiset (hylkäävät Jeesuksen). Sytytätte kaikella toiminnallanne Jumalaa vihaan ja olette julkeasti tuhoamassa kaiken – perkeleen ja juutalaisten kanssa.

     Kukaan ei tiedä totuudesta mitään, eikä välitäkään tietää.

     Tässä minä istun nojatuolissani ja katselen, kuten olen useasti sanonut, kuinka tämä jumalaton kansa kaikin voimin vie itsensä yhä syvempään Jumalan vihaan ja kaiken tuhoutumiseen. Merkillinen näytelmä. Miten voikin perkele täydellisesti sokaista ihmiset! Teidän kaikki totuutenne ovat pohjimmiltaan valhetta. Valhetta on suomalainen totuusliike. Ylväästi ja sokeasti kaikki marssivat tuhoon.

     Istun ja katselen.

     Plusääni(10)Miinusääni(0)
   2. Jepulisjepsis, kyllä nuo rahanlainaajat olivat onnistuneet ujuttamaan koipensa oven väliin monissa länsi-Euroopan monarkioissa jo paljon ennen demokratian globaalia pakkolaillistusta. Henry Fordin kaltaiset teollisuusporvarit teollisen vallankumouksen myötä nostivat rahvaan merkityksen ennen näkemättömään arvoon, sen puoleen rahoittajat luopuivat monarkiasta ja usuttivat tilalle demokratian.

    Näkisin demokratian enempi enemmistön tyranniana kuin rahvaan tyranniana, rahvastahan se enemmistökin on. V.I. Laurio tuossa yllä mainitsi ”oman” minän hipsukoissa ja niinhän se on. Todellinen minuus seuraa vastuusta ja erehtymisestä, mitä tuo Kristuksen jalanjälkien seuraamisen Vapaus tuottaa. Demokratia nykymuodossaan järjestelmänä kilpailee vastuuntunnottomimmista laumasieluista. Itse kannatan republic- tyypin valtaa, eli Valtio ja Perustuslaki sekä lähidemokratia kuntasektorilla.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
   3. Jo Stalin sanoi aikoinaan;
    “Hän joka äänestää, ei merkitse mitään, vaan se, joka laskee äänet”.

    https://youtu.be/LbJif7vISQg

    http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=512.0

    Tästäkin vastuussa on Suomen kansa, jolle kuuluu absoluuttinen yksinvalta tässä maassa (PL 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”), kansa on harjoittanut yksinvaltaansa (eli tyranniaansa) niin, että on a) antamalla itselleen uinumisen vapauden, b) sallimalla epärehelliset vaalit, c) valitsemalla rikollisia tuhoamaan itsensä ja maansa, d) sallimalla rikollisten valtamedian ja antamalla sen viedä itsensä horrostilaan ja e) sallimalla aivopesun jo koulusta lähtien tehnyt maastaan rikollisten vallanpitäjien diktatuurin ja itsetuhojärjestelmän.

    Kansa on tehnyt valtiovallastaan ja maastaan omakuvansa, kuvan täydellisestä kyvyttömyydestä. Tämä kansa on rikollinen, nilkkimäinen (”diktatuuri”), välinpitämätön, epärehellinen, propagandistinen, alistava, aivopesevä. Kansa ei siis ainoastaan salli rikollisten diktatuuria, joka tuhoaa maan ja kansan, vaan myös itse pystyttää tämän diktatuurin ja itse tuhoaa itsensä ja maansa.

    On oikein sanoa, että Suomen kansa on täysin elinkyvytön kansa. Suomalainen mies on täysi nolla.

    On helppo arvata, mitä on edessä.

    Tämä kansa on paljon hirvittävämpi ja kauhistuttavampi kuin kukaan on osannut arvata. Ja sillä on tyrannia tässä maassa!

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Tietääkseni yli 95 % viime vuoden 30,000 tp-hakijoista tuli lännestä, ei Venäjältä. Tuntuu että jotkut mediat haluavat käyttää Venäjä-korttia piilottaakseen kriisin todelliset juuret. Eli neokonnien sodat yhdistettynä EUn mamupolitiikkaan ja Sorosin kaltaisiin..

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Mistä presidentti oli huolissaan?

  Muammar Kaddafi varoitti aikanaan kuinka välimerestä tulee `kaaoksen meri`, mikäli hänet päästetään päiviltä ja niinhän siitä tulikin. Siirtolaisten määrän kasvaessa hallitsemattomaksi alettiin Euroopassa vedota Duplinin sopimukseen, Suomi muiden muassa.

  Duplinin sopimuksen mukaan turvapaikkahakemus käsiteltäisiin siinä maassa mihin turvapaikanhakija ensimmäiseksi saapuu. Ihmeteltiin miksi ensimmäinen vastaanottajamaa ei tee asialle mitään.

  Vaadittiin ensimmäiseltä vastaanottajamaalta sitä mitä he eivät pystyneet toteuttamaan. Kun Venäjän raja nyt avataan siirtolaisille, niin on mahdollista, että Euroopan koillisrajasta saattaa tulla `kaaoksen raja`.

  Näin Suomelle syntyykin vastuu kun joku ylittää EUn rajan ja tulee Venäjältä tänne. Silloin Suomi on vastuussa hakemuksen käsittelystä, koska ottaa siirtolaisia ensimmäisenä EU maana vastaan.

  Suomi saa nyt käsitellä omat turvapaikkahakijansa ja arvatkaapa ottaako mikään maa vastuuta mistään taakanjakomekanismista. Idän pakolaiset jäävät Suomeen. Ruotsi saattaa olla kaikkein ivallisin tästä tilanteesta. Nyt voi vain arvailla minkälainen kansainvaellus itärajalta tulee.

  On kaikkein viheliäisin aika ärsytellä Venäjää NATO-yhteistyön syvenemisestä tai Ruotsin kanssa solmittavista tiiviimmistä yhteistyöhankkeista. Ruotsi ei ole teidän ystävänne, eikä se ole sitä koskaan ollutkaan, hakee vaan turvavyöhykettä itselleen usuttamalla Suomea NATOon. Ruotsi on todella ivallinen ja vahingollinen Suomelle. Sitä se on aina ollut.

  Mutta mitä me suomalaiset olemmekaan tehneet; ärsytelkää vaikka Venäjää tai vaikka kaikkia maita, mutta älkää ärsytelkö elävää Jumalaa. Ja niin juuri me olemme tehneet! `Minä ole yrittänyt koota teitä kuin kanaemo poikasiaan siipiensä suojaan` (Jeshua messias). Oletteko missään nähneet tällaista (paitsi siinä ensimmäisessä hölmölässä – Israelissa). `Mutta te ette tahtoneet` (Jeshua messias). Hylkäävätkö poikaset emonsa? Siltä se näyttää!

  Turhaan uhraatte oman maanne ja joudutte aikanaan turvapaikanhakijoiden jonon hännille.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Hyvä Raakkeli. Olet aivan oikeassa siinä että Suomen poliittiset petturit yrittävät jatkaa valehtelemistaan ja luottavat siihen ettei kansa muista. Mutta minä ja moni minun ystäväni muistaa. Nämä viinaset ja nännistöt, tuomiojat ja lipposkipposet ajoivat meidät konkurssiin pelastaessaan pankit. Nyt nämä osittain samat naamat on tuhoamassa koko maan ottamalla vastaan näitä ”moniosaajia”. Mutta ja tuota, vaikka tässä aletaan olla harmaantuneita setämiehiä niin kyllä se kirves meidänkin kourassa pysyy. Ja tässä on tuumailtu että mitä ne meille mahtaa, kun kaikki on jo menny?
  Suomi on Suomi ja sellaisena se pysyy niin kauan kun mun käteni heiluu. Sitä on sukuni puolustanut, rakentanut ja varjellut, nähnyt nälkää ja vaikiaa, niin että emme me nyt periksi anna muutaman musulmaanin tähren. ”Meiltä voi kyllä pyytää, mutta paha on meiltä tulla ottamaan.” Että ole huoletta vain; oomma vähän hitaita, mutta kun aletaan niin mennään tappiin asti.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. On mahd. Kun suomi natoon pakkoliitetaan venaja varmasti paastaa kaikki matut samantien suomeen, tulee tuplana lansi ja ita oikeen upeasti kaatuu poikkeustila paalle.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Nimimerkki ”Raakkeli” puki jo ajatukseni sanoiksi.

  Joskus totuus on sellainen, että siltä mieluummin sulkee silmänsä ja korvansa. Juuri nyt on sellainen aika.

  Kansoja viedään kohti teurastamoa ja horioppia.

  Paljon ei edes ole tehtävissä, mutta kuten olen ennenkin sanonut, oikea mies tekee rauhan itsensä kanssa ja lähtee niin, että voi olla lähdöstään ylpeä. Tätä ei tarvinne suomentaa, oikea mies ymmärtää kyllä, mitä tarkoitan. Ei enempää, ei vähempää.

  Lisäksi pitää jo nyt heti, tästä sekunnista alkaen, lopettaa kaikenlainen valtaeliitin mielistely.

  Muutama esimerkki.

  Meillä ei ole mitään, ei minkäänlaisia, velvollisuuksia yhtäkään ”pakolaista”, köyhää tai ”hädänalaista” kohtaan. Jos rajoillemme ilmestyy oikeasti hädänalaisia ihmisiä, voin vakuuttaa, että heidät kyllä tunnistaa. Edellisen kerran sellaisia tuli menetetystä Karjalasta. Sen jälkeen hädänalaisia ei ole näkynyt.

  Kaikenlaisen joutavan ”lapsia ja naisia voidaan ottaa” voi lopettaa heti tykkänään. Afrikasta on heti tulossa sata miljoonaa ja still counting, jos tuollaista lapsellista sontaa päästää suustaan. Arabimaista irtoaa muutama miljoona ihan noin vain.

  Ja mikä helvetin velvollisuus meillä on ylipäätänsä auttaa yhtään ketään, kun herrakansa Israelissa elää ”Rajat kiinni”-unelmaa? Muistakaa tämä: Juutalaiskansa ei auta yhtäkään. Siis suomeksi: JUUTALAISKANSA EI AUTA YHTÄKÄÄN.

  Sitten vielä selvempää asiaa roduista. Aloitetaan helpoista tosiasioista: Mustat ovat huomattavasti tyhmempiä kuin valkoiset ja jos otamme heitä runsaasti maahan se on sama kuin ampuisimme itseämme päähän. Tätä tosiasiaa ei edes juutalainen voi kieltää ja kysykää juutalaiselta, kuinka monta somalia marssi rajan yli Israeliin vuonna 2015? Minäpä vastaan: EI YHTÄKÄÄN. Ihan suomeksi: EI YHTÄKÄÄN.

  Eli juutalaisvaltio tietää, mikä on hyväksi heille, mutta Ruben Stillerin mielestä se mikä on pahaksi juutalaisvaltiolle on hyväksi meille. Eli aivan ensimmäiseksi kaikkien näiden juutalaisten rubenstillereiden pitää vakuuttaa minut siitä, että miksi jokin asia on Israelille pahaksi, mutta meille ihan välttämätöntä? Olen nähnyt keltamaksaisia, valehtelevia kojootteja, mutta tämä stiller…

  Lopuksi valkoisen rodun asian ajamisessa ei ole mitään pahaa ja Saksan kansallissosialisteissa ei ollut mitään pahaa ja aivan lopuksi: Miksi holokaustia ei saa epäillä? Jos juutalainen ei salli tämän asian epäilyä niin onko asiassa jotain hämärää? Miksi muiden asioiden epäilyä ei ole kielletty?

  Ei pidä olla idiootti. Jos asiaa ei saa epäillä, sitä pitää juuri siksi epäillä, että sitä ei saa epäillä.

  Jos emme tee mitään, meidät tapetaan aivan kuin Venäjän kristitty kansa 1900-luvun alussa. Luuleeko joku, että tästä varoitettiin tyyliin: ” No niin, nyt me juutalaiset Marx, Engels, Trotski, Yagoda, Kaganovich et al. otamme vallan ja ihan kohta raastamme teidät kodeistanne kidutettavaksi ja tapettavaksi!”.

  Ei, ei varoitettu, ja kukaan ei uskonut, mutta kuolema tuli, viattomille, hyville ihmisille tuli kuolema. Kylmä, kidutettu kuolema, kellareissa, seiniä vasten. Tästä kuolemasta ei juutalaisjohtoinen Hollywood tee lukemattomia ”Yagodan listoja”. Tästä ei tehdä vuosijuhlia, muistomerkkejä. Tästä ei saa puhua, tätä ei saa muistaa.

  Pitää nyyhkiä vain yhtä ihmistä, vain yksi on arvokas.

  Sanon suoraan: En anna tätä anteeksi, en koskaan. Se palaa suonissani, se vääryys.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat