Dublin-sopimusta puretaan ja maahanmuuton rajoittajia kiristetään taloudellisesti

Dublin-sopimuksen purku on nyt otsikoissa. Tämä tarkoittaa sitä, että Eurooppaan laittomasti tunkeutuvien henkilöiden turvapaikkahakemuksia ei enää käsitelläkään siinä maassa, mitä kautta nämä ovat Eurooppaan tulleet.

Toisin sanoen Euroopan pakolaisongelma tulee pahenemaan entisestään, kun mantereen rajavaltioilla ei ole enää edes teoreettista kannustinta torjua laitonta siirtolaisuutta. Tunkeutujat saapuvat esimerkiksi Kreikan ja Italian kautta, minkä jälkeen he jatkavat vauraampiin maihin, jossa sosiaaliturva on suurempi ja politiikka liberaalimpaa.

Financial Timesin mukaan lakiuudistus tulisi ”mullistamaan” EU:n pakolaispolitiikan. Talouselämä-lehden mukaan ”sääntö voisi pakottaa pohjoisia EU-maita ottamaan vastaan lisää pakolaisia, koska heitä olisi vaikeampi palauttaa naapurimaihin”.

Dublin-sopimuksen purkaminen kirpaisee erityisesti siis Saksan ja Suomen kaltaisia maita. Suomen hallitus on yrittänyt kalastella tyytymättömiltä äänestäjiltä irtopisteitä syyttämällä sopimuksen alasajosta Etelä-Euroopan maita, jotka ovat laiminlyöneet rajavartioinnin.

Muun muassa pakkomonikulttuurisuutta vielä viime syksynä silmät kiiluen vaalinut sisäministeri Petteri Orpo mielisteli kansaa eilen esittämällä tiukan linjan maahanmuuttopoliittista konservatiivia ja vaatimalla Dublin-menettelyn säilyttämistä.


Video: Vielä viime syksynä Orpo puhui siirtolaisuudesta virne naamalla.

Tiedotusvälineille eilen puhunut Orpo antoi ymmärtää, että siirtolaiskriisi on ennen kaikkea Etelä-Euroopan valtioiden syy. Näin EU:n kokoomuslainen orja suojelee omia esimiehiään, jotka ovat kriisin todellisia syypäitä. Samalla kun Orpo syyttelee Italiaa, ovat EU, valtamedia ja pankkiirit aloittaneet entistä röyhkeämmän painostuksen esimerkiksi maahanmuuttovastaista Puolaa vastaan.

Uutisoimme tiistaina, että kansainvälinen luottoluokittaja Standard & Poor’s päätti laskea Puolan luottoluokitusta. Kansallismieliset julkaisut huomioivat nopeasti, että S & P vetosi päätöksessään muun muassa Puolan uuden hallituksen asenteeseen, joka on maahanmuuton ja kulttuurimarxismin vastainen.

Korruptiosta tuli julkista ja hyväksyttyä

Nyt myös liberaalit julkaisut ovat päättäneet myöntää, että suuret pankkiirit yrittävät koron avulla painostaa valtioita tekemään vapaiden rajojen maahanmuuttopolitiikkaa.

Juutalaisen George Sorosin rahoittama Project Syndicate (PS) –julkaisu kutsuu nyt Puolaa ”Euroopan uhaksi” ja kiittelee Standard & Poor’sia maan kiristämisestä. Monikansallisten pankkien sotkeutuminen demokraattisesti valittujen hallitusten politiikkaan on nyt siis virallisesti tunnustettu ja hyväksytty korruption muoto.

PS:n mukaan Eurooppaan on syntymässä uusi poliittinen taistelutanner, jossa rintamalinja määritellään akselilla liberaalit–ei-liberaalit. Tämä on korvannut vanhan oikeisto–vasemmisto-vastakkainasettelun, sillä sekä globaalikapitalistit että vasemmistopuolueet haalivat ideologisista syistä Eurooppaan nyt mahdollisimman paljon laitonta massaa, joka toimii myös oivallisena orjatyövoimareservinä.

Koska koko toisen maailmansodan jälkeen rakennettu kulttuurimarxilainen arvopohja on useissa Euroopan maissa vaarassa, ovat PS:n mukaan kaikki korruption, kiristämisen ja kähminnän keinot nyt sallittuja keinoja ”länsimaisen arvoyhteisön” turvaamiseksi.

PS iloitsee avoimesti siitä, että luottoluokittajat ja Euroopan komissio ovat yhdistäneet voimansa ”väärin äänestäneen” Puolan alistamiseksi. PS:n mukaan painostus on jo johtanut Puolan osakemarkkinoiden heikentymiseen ja valuutan arvon haurastumiseen.

PS:n mukaan ainut tapa estää Puolan esimerkin leviäminen muihin maihin on tiivistää EU-integraatiota eli luoda mahdollisimman nopeasti euroopanlaajuinen liittovaltio, jossa kukaan ei voi enää edes teoriassa päättää rajojen sulkemisesta.

Magneettimedia haastatteli tänään Virossa kauan asunutta Risto Teinosta, jonka mukaan myös Viro on tällä hetkellä vastaavan länsimaisen painostuksen kohteena. Talouden lisäksi kiristyksessä on käytetty hyväksi turvallisuuspolitiikkaa. Viroa on esimerkiksi uhattu, että mikäli maa ei hyväksy ”nykyaikaisia” homolakeja, ei Nato suojelisi sitä Venäjän hyökkäykseltä.

 

Lue myös: Sorosin ja CIA:n suunnitelma epävakauttaa Eurooppa

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat