Suomen rajavartiolaitos: laittomia tunkeutujia ei käännytetä tulevaisuudessakaan

Yle puheen Politiikkaradio-ohjelma haastatteli eilen rajavartiolaitoksen apulaispäällikköä, kenraalimajuri Ilkka Laitista. Laitisen mukaan on turha toivoa, että laittomia maahantunkeutujia alettaisiin käännyttää jo rajalla. Kaikki otetaan sisään.

Laitinen on työskennellyt aiemmin EU:n rajaturvallisuusvirasto Frontexin johdossa. Haastattelussa hän peräänkuulutti yleiseurooppalaisia ratkaisuja rajaongelmiin, mikä käytännössä tarkoittainee EU:n liittovaltiokehitystä. Maahanmuuttopoliittista päätösvaltaa siirrettäisiin entistä enemmän Suomesta Brysseliin.

Kuten maanantaina uutisoitiin, Suomen sisäministeri Petteri Orpo on vastuussa rajaturvallisuudestamme. Orpo on laiminlyönyt tehtäväänsä varmistaa, että Eurooppaan laittomasti tunkeutuvien henkilöiden turvapaikkahakemukset käsitellään siinä maassa, mitä kautta nämä ovat Eurooppaan tulleet. Tätä kutsutaan Dublin-menettelyksi. Orpo on kuitenkin sanonut julkisuudessa, että maahantunkeutujien motiivien epäily on aina ”rasismia”.

Suomen Uutiset kirjoittikin eilen, että Dublin-menettelystä on tullut pelkkä kuollut kirjain, sillä nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä EU-maat eivät uskalla noudattaa enää edes omia lakejaan. Tilannetta pahentaa myös EU:n taakanjakomekanismi, jolla värillistä siirtolaismassaa pyritään jakamaan tasaisesti kaikkiin maihin. Taakanjako on jo lähtökohtaisesti ristiriidassa Dublin-menettelyn kanssa.

frontex

 

Rajavartiolaitos toistaa vasemmistolaisia valheita

Yle puheen lähetys söi viimeisetkin toivonrippeet niiltä, jotka uskoivat, että valtiovalta ja viranomaiset voisivat tai edes tahtoisivat torjua Suomeen kohdistuvan invaasion. Rajavartiolaitoksen apulaispäällikkö puhui ”solidaarisuudesta” ja taakanjaosta. Hän toisti vanhan latteuden, ettei siirtolaisongelmassa ole mitään uutta, sillä ihmiset ovat ”aina liikkuneet” paikasta toiseen maapallolla.

Laitinen vähätteli Euroopan ongelmia ja muistutti, että ainakaan vielä ei olla samassa tilanteessa kuin Yhdysvallat 2000-luvun alussa, jolloin miljoonat laittomat siirtolaiset pesiytyivät maahan. Ylen kuuntelijoille valehdeltiin, että laittomat siirtolaiset olisivat ylläpitäneet Yhdysvaltojen taloudellista elinvoimaa. Todellisuudessa laittomasta siirtolaisuudesta ovat Amerikassa hyötyneet ainoastaan pankkiirit ja palkkatasoa polkevat rikolliset jättiyritykset.

Jättiyritykset ovat irtisanoneet valkoisia työntekijöitään ja palkanneet tilalle laitonta orjatyövoimaa. Tavallisten amerikkalaisten siirtyminen kortistoon on antanut Yhdysvaltojen keskuspankille tekosyyn aloittaa ”elvytystoimet”, joiden tuotot on ohjattu yritysten ja työllistämisen sijaan finanssimarkkinoiden kautta takaisin pankkiireille itselleen.

Maahanmuutto ei ole ollut Yhdysvaltojen eduksi.
Afrikkalainen siirtolaisuus ei ole ollut Yhdysvaltojen eduksi.

Ylellä valehdeltiin myös laittoman siirtolaisuuden vaikutuksista Euroopan ja Suomen talouteen. Kuulijoille väitettiin, että vapaa liikkuvuus on ”elinkeinoelämän ja yhteiskunnan toimivuuden perusedellytys”.

Yrittäjien ja työvoiman sujuvan liikkuvuuden vertaaminen afrikkalaiseen pakolaishyökyaaltoon on lapsellisen typerä temppu. Aiheesta on kirjoitettu muun muassa uutisessamme ”Talousblogisti: Suomi pärjää ilman maahanmuuttoa”.

 

Arabikevät, sionismi, siirtolaisuus

Laitinen toteaa, että nykyinen siirtolaistulva on seurausta niin sanotusta arabikeväästä. Arabikevät oli 2010 alkanut kansannousujen ja provokaatioiden sarja, joka johti useisiin vallankaappauksiin ja sotiin.

Monet sionistit, kuten juutalainen Bernard-Henri Lévy, ovat julkisesti kertoneet tukeneensa arabikevättä, sillä tapahtumasarja vahvisti huomattavasti Israelin geopoliittista asemaa Lähi-idässä. Ylen lähetyksessä puhuttiin paljon siirtolaistulvan ”syihin pureutumisesta”, mutta tietenkään radiossa ei puhuttu Israelin roolista arabikevään ja nykyisen pakolaiskriisin syntymisessä.

Lévy ja kapinallisia.
Lévy ja kapinallisia.

Rajavartiolaitoksen Laitista pyydettiin radiossa kommentoimaan rajavalvonnan merkitystä EU:ssa, jossa ”vapaa liikkuvuus” on muodostunut pyhäksi dogmaksi. Laitisen mukaan on ”illuusio”, että laitonta maahantunkeutumista voisi estää politiikan ja lainsäädännön avulla! Hän lisäsi vettä myllyyn ja julisti, että on ”ammuttava alas heti” vaatimukset, että laittomat tunkeutujat pysäytettäisiin ulkorajalla. Kaikki on otettava vastaan!

Rajavartiolaitos on Laitisen mukaan ”sitoutunut” siihen, että laittomasti rajan ylittävät päästetään maahan odottamaan hakemuksen käsittelyä. Laitinen lainasi vasemmistonuoria ja muistutti, ettei ”ole olemassa laittomia ihmisiä”. Ylen toimittaja innostui ja hymisi, että ”laiton pakolainen on hullu termi”. Laitinen alleviivasi, että rajavartiolaitoksen tärkein prioriteetti on laittomien siirtolaisten ”kansainvälinen suojelu” – ei näiden käännyttäminen. ”Olisi suurta yksisilmäisyyttä keskittyä vain rajaan,” hän jatkoi.

Mikäli Yleen ja Laitiseen on uskominen, tilanne ei tule parantumaan, sillä Schengen-käytäntö ja Euroopan unioni ovat tuhonneet kansallisvaltioiden perinteisen rajavalvontainfrastruktuurin. Laitisen ja rajavaltonvalaitoksen mukaan siirtolaistulva ei uhkaa millään tavalla Suomen yleistä järjestystä ja kansallista turvallisuutta. Suunnitelmissa ei siis myöskään vastaisuudessa ole uudelleenrakentaa toimivaa rajatarkastusjärjestelmää, jolla laittomat tunkeutujat pidettäisiin Suomen ulkopuolella.

 

Viranomaiset syyttävät suomalaisia

Rajavartiolaitoksen lisäksi Suomen poliisi on ottanut voimakkaasti kantaa rajojen lakkauttamisen puolesta. Keskiviikkona KRP-johtaja Thomas Elfgren vaati MTV3:n haastattelussa lisää siirtolaisuutta Suomeen sekä maahanmuuttokriittisen kansalaiskeskustelun sensurointia.

Helsinkiläinen rikosylikomisario Jari Taponen on puolestaan hyökännyt julkisuudessa ankarasti suomalaista aktivistiryhmää vastaan sen jälkeen, kun nämä asettivat varoituslappuja Koskelan vastaanottokeskuksen läheisyyteen.

Tänään Punkalaitumen Sanomat uutisoi, että paikallisen vastaanottokeskuksen miesasukkaat ovat ahdistelleet alaikäisiä suomalaistyttöjä keskellä kirkasta päivää julkisilla paikoilla. ”Se oli niin kuvottavaa. Nyt tyttö ei uskalla enää liikkua yksin pitäjällä. […] Tyttö oli itkuinen koko illan,” erään uhrin äiti kommentoi.

Poliisin mukaan vastaanottokeskuksista varoittaminen on laitonta, mikäli sen tekevät väärät ihmiset.
Poliisin mukaan vastaanottokeskuksista varoittaminen on laitonta, mikäli sen tekevät väärät ihmiset.

Miten kommentoi poliisi? Komisario Pauli Pitkäkoski Pirkanmaan poliisilaitokselta ei syyttänytkään tapauksesta ahdistelijoita vaan siirsi katseensa suomalaisiin – uhreihin! Pitkäkoski vaati Punkalaitumen Sanomissa ”malttia” ja puolusteli ahdistelijoita toteamalla, että ”paikallisten puolestaan on ymmärrettävä, että kulttuurierot voivat olla suuret”.

Pitkäkoski totesi, että yksin liikkumista tulee pimeään aikaan välttää vastaanottokeskuksen lähistöllä. Kun siirtolaistulvaa vastustavat aktivistit kiinnittivät vastaavan kehotuksen esittäneitä julisteita helsinkiläisen vastaanottokeskuksen lähistölle, kirjasi Helsingin poliisi oma-aloitteisesti rikosilmoituksen ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”. Hullu maailma.

 

Arvi Pihkala

15 kommenttia

 1. Tämä myrkyllinen ja kavala lastenmurhaaja-, homo- ja jumalanpilkkaajakansa tulee totisesti saamaan ansionsa mukaan, kuten olen vuosikausia turhaan varoittanut. Niin röyhkeää ja suurta on tämän kansan ylpeä uhma Jumalaa vastaan, että varoituksista huolimatta esimerkiksi lastenmurhat aborteissa eivät ole vähentyneet lainkaan vaan jumalaton riehunta jatkuu myrkyllisenä ja pilkallisena kaikkialla, joka nurkassa.

  Kuten Jumala aikoinaan hukutti koko silloisen ihmiskunnan vastaavan saatanallisen riehunnan vuoksi vedenpaisumuksessa (Nooan väkeä lukuun ottamatta; Nooa on vertauskuva Kristuksesta) ja Sodoman ja Gomorran ja lähistön muutkin kaupungit virallisesti hyväksytyn homoseksuaalisuuden vuoksi, niin hän vuorenvarmasti antaa vihansa esteettä virrata Suomen saatanallisen heittiökansan ja koko Euroopan päälle. Kun Jumalan viha hävittää Suomen ja Euroopan, tapahtuu oikeus. Kaikki tuho, johon Suomi ja koko Eurooppa on nyt vajoamassa, on suomalaisten ja eurooppalaisten tänne itse vetämää, jopa kutsumaa (mitä rikollinen uhmamieli Jumalaa vastaan on muuta kuin Jumalan rangaistusten päälle vetämistä). Euroopan massamaahanmuuton takana olevan juutalaisuuden (päässyt määräävään asemaa velkaan ja orjuuteen vievän raha- ja pankkijärjestelmänsä ansiosta; määräävät mm. YK:ssa) ja tänne tuotavien muslimien uskonnollinen päämäärä on tuhota ”vääräuskoiset”.

  Lopulta, viimeisenä päivänä, tämä perkelekansa (muutamaa harvaa jäljellä olevaa oikeaa kristittyä lukuun ottamatta) tuomitaan ikuiseen helvettiin julkisesti (yksityisesti jumalattomat joutuvat helvettiin jo fyysisen kuolemansa hetkellä). Luulenpa, että Kristuksen paluu ja tuomiopäivä tapahtuu nyt hyvinkin pian, hetkenä minä hyvänsä. Koko tämä planeetta tuhoutuu silloin, ja Jumala luo omilleen (Jeesuksessa Kristuksessa pelastuneille) uuden maa ja uudet taivaat:

  ”Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu” (2. Piet. 3:10-13).

  Jumalaton kansa totisesti saa ansionsa mukaan! Varoitettu on, mutta turhaan.

  Plusääni(21)Miinusääni(12)
  1. Tämä rabbi puhuu järkeviä, vaikka hän ei näytä edes tuntevan sitä kenestä julistaa.

   `Katso tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut` (Hes 16:49).

   Sodoman synti ei suinkaan liittynyt seksuaalisuuteen, vaan sen kieroutunut seksuaalisuus oli vain seuraus siitä synnistä, joka toi tuomion Sodomalle ja hänen tytärilleen (lähikaupungille). Oikea syy oli kovasydämisyys ja piittaamattomuus lähimmäisestä. Hädänalaisia he eivät auttaneet ja toivatpa vielä rasistisen ilkeytensä julkeasti esille.

   Ja nyt tuomion alla on Suomi.

   Suomalaisten on autettava niitä pakolaisia, joilla on todellinen hätä. Muuten vedämme Sodoman ja Homorran tuomion päällemme.

   `Sinun sisaresi Sodoma tyttärineen saa palata entisellensä, ja Samaria tyttärineen saa palata entisellensä. Ja sinä tyttärinesi saat palata entisellesi` (Hes 16:55).

   Plusääni(2)Miinusääni(9)
   1. Mainittu raamatunkohta kontekstissaan:

    ”Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut. He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia minun edessäni, ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois” (Hes. 16:49-50).

    Sodoman synti liittyi juuri seksuaalisuuteen. Sana ”kauhistus” (hepr. too’evaa) tarkoittaa homoseksuaalisuutta. Sama sana (suomeksi sama ja hepreaksi sama) on myös jakeissa 3. Moos. 18:22 ja 3. Moos. 20:13:

    ”Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus” (3. Moos. 18:22);

    ”Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen” (3. Moos. 20:13).

    Jakeen Hes. 16:49 sana ”ylpeys” (merkityksessä ”röyhkeys”, ”ylimielisyys”) on ”kauhistusten” (homoseksuaalisuuden) juuri. Sama yhteys käy ilmi myös raamatunkohdista Jes. 1:2-17; 3:8-10; 2. Piet. 2:6-10; Juuda 7-8.

    Plusääni(8)Miinusääni(3)
 2. Vihollinen on onnistunut soluttamaan maanpetturi-lakeijansa uskomattoman laajalle!

  Plusääni(24)Miinusääni(1)
 3. Nyt on jo poliisikin yhtynyt suomalasiuuden vastaiseen taisteluun ihan omin sanoin ja teoin.
  Montakohan selkärangatonta komissariota löytyy.
  Siionismin Koiria.
  alkaavatkohan suomen korruptio mafia raiskaamaan tyttöjä kuten usaassa oli yksi tapaus jossa kolme poliisia olivat mukana tapauksessa.kaksi raiksasi ja kolmas ei tehnyt mitään,ei edes auttanut tyttöä.

  mutta olihan jo yksi poliisi suomessa raiksannut yksin kulkeneen tytön ja sai siittä ehdollisen tuomion.

  Alkakaa kaikki järjestäytymään.

  Plusääni(25)Miinusääni(1)
 4. Maanpetturi kyseessä,Suomalaisista on tullut raukkoja kun antavat multikulti sekopäiden mellastaa sen sijaan että sanoisimme joukolla että nyt turpa kiinni.

  Plusääni(30)Miinusääni(1)
 5. Nyt tehdäänkin miten herrojen muurari hyvävelikerhossa on loosikokousessa essut päällä sovittu? Rivit on koottu?

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 6. Orpo-piru helvetissä – toivoisinpa näkeväni ja niin toivoisi varmasti moni muukin SUOMALAINEN!

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 7. Sekä poliisin että rajavartiolaitoksen kärkihahmot päästelevät mätiä sammakoita suustaan.

  Mikäs sellainen rajavartiolaitos on joka ei turvaa Suomen rajoja?

  Nyt on vaaralliset ajat käsillä.

  Mikäli Venäjältä alkaa tulemaan vihulaista rajan yli, toivottaako rajavartiolaitos ne yhtä avosylin tervetulleiksi kuin tämän Afrikasta ja Lähi-idästä peräisin olevan rikollisen massavyöryn?

  Pahalta vaikuttaa, todella pahalta.

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
 8. Pakolaisvyöryn motiivi taitaa olla jämähtäneen liittovaltioprojektin uudelleen käynnistys. Keinotekoinen hätätila taakanjakoineen avaa portit liittovaltiolle Saksan kalkyylin mukaan. Suomen rajavartioinnin laiminlyönti kertoo, että messissä ollaan. Unkarin johto näkee tilanteen, vaikka ei ole sanonut sitä aivan suoraan. Eivät suostu Saksan vasalliksi.

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
 9. Maahanmuuttopolitiikka on miehityspolitiikkaa. Maahantunkeutujat ovat etupäässä 18 – 30 vuotiaita asevelvollisuusikäisiä miehiä. Siionisti kustantaa miehittäjän 10 k – 15 k e matkakulut ja suomalainen veronmaksaja ilmaisen ylläpidon ja hyysäyksen Suomessa siinonistien myyrien eli valtamedian, poliittisten puolueiden ja virkakoneiston avustuksella. Hajoita ja hallitse. Kiire on jo tullut, kun miehittäjien arvioitu määrä nousee miltei päivittäin. Haluammeko kustantaa itse oman tuhomme kuin lampaat, yhtään vastaan laittamatta?

  Siionisteilta täytyy ottaa se rahanluontioikeus pois. Muuta keinoa ei ole.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 10. Suomen armeijahan on pelkkä vitsi. Sen näkee jo tuossa meidän ABC:llä: pitkätukkaisia nk. ”nyrkillä tapettavia” ressukoita maastopuvuissaan, palvelemassa siionistista herraansa sitä edes tietämättä! Ei hajuakaan sodan todellisesta luonteesta (taistelu bolševistista xenokratiaa vastaan; ei veljeskansaamme) eikä mistään muustakaan. Ihmiset ovat lyhyessä ajassa muuttuneet jopa vieläkin typerimmiksi aiemman idiotian tasolta. Myrkyttävät itsensä viinalla, ”viihteellä” ja muulla propagandistisella saastalla. Oksettavaa kansaa. Venäjällä on ~4000 ydinkärkeä; Suomella pitkätukkaisia hinttejä. Itse en ole käynyt SA-Hintiä (sotiminen rauhan puolesta on kuin taistelisi neitsyydestään nussimalla).

  Eihän meillä raukoilla ole edes omaa rahaa eikä keskuspankkia, jolla rahoittaisi alijäämiä esim. kunnallisella tasolla. Kaikki on annettu vieraalle vallalle hymyissä suin. Eduskunnan pankkivaltuuston puheenjohtajana on rotta, joka tottelee nimeä Ben Zyskowicz. Siis juutalainen istuu Suomen rahakirstun päällä? Ei tämän kansan järjenvastaisuudella ole mitään rajaa. Kansa, joka pitää korkeintaan kehitysvammaisen henkisen toiminnan tasolle yltävää Ilkka Kanervaa suurena intellektuellina, ei ansaitse mielestäni edes elää tällä pallolla. Myöskin Mauri Pekkarisen ja Matti Ahteen kaltaisia elostelevia ulostesäkkejä kahdenkymmenen vuoden ajan luottamustehtäviin valitsevaa kansaa katsoessaan ei voi kuin todeta tämän olevan mielenvikaista ihmisyyden kuonaa.

  Maahanmuuttajat – varsinkin elintasopakolaisina maahamme saapuneet rosvot; somalit – tekevät sillä kokonaisväestön määrään verraten pienellä edustuksellaan valtaosan näpistyksistä, (tasku)varkauksista, pahoinpitelyistä ynnä muista väkivallanteoista sekä raiskauksista. Tämän kertoi YLEllä K. Tervon ohjelmassa jo 90-luvulla vieraillut poliisipamppu. Ja ymmärtäkää, että näiden mustien roistojen tekemät rikokset ovat sellaisenaan lukumäärältään tilastojen kyseenalaisella ykkössijalla – lukemia EI ole edes suhteutettu heidän prosentuaaliseen määräänsä koko väestöstä!

  Turha on verrata tämänhetkistä tilannetta Karjalan evakkoihin tai Ruotsiin menneisiin sotalapsiin: Suomi oli osa Venäjää ja Ruotsia. Turha verrata tätä myöskään eestiläisiin Suomessa: he tekevät töitä täällä ja ovat toisesta EU-maasta. Turha yrittää vedota tunteisiin hukkuneella turkkilaislapsella – jos kuva nyt edes oli aito: minä potkisin tuota kalmoa kernaasti ympäriinsä teräskärkisillä maihinnousukengilläni. Sympatiaa ei heru tippaakaan. Ei heruisi, vaikka naapurissani tapahtuisi kouluammuskelu. Olisipahan vähemmän saastaa tämänkin planeetan pinnalla. Ei meitä pelasta, vaikka tänne saapuisi miljoona billgatesia asumaan. Nykyinen systeemi on tuomittu tuhoon, ja köysi kaulassamme senkun kiristyy.

  Aito suomalainen idiootti uskoo wikipediaa ja Ilta≈Sanomia, joten he elävät väistämättä harhaisessa maailmankuvassa. Omalla työpaikallani huomasin sangen pian Gaddafin murhaamisen jälkeen (jonka suorittivat Israel, USA, Iso-Britannia, Ranska ym. siionismin pesäkkeet) erään myyntiartikkelin viennin tyrehtymisen Tripoliin hyvinkin vakavasti: tällä hetkellä puhutaan jo yli 90% laskusta. Gaddafi halusi käydä kauppaa euroilla euro-maiden kanssa, mutta tämähän ei sopinut NATO-maille. Gaddafi tiesi hänen vallastasuistamisensa johtavan ennennäkemättömään pakolaistulvaan Euroopassa. Kalergi-suunnitelma etenee kuin rasvattu – eikä ihme, kun kukaan ei pane edes hanttiin. Suomalaisella miehellä on muutakin tekemistä kuten viina, tupakka, irstailu sekä riettaus, TV, jääkiekko, formulat, facebook, twitter ym. Down-syndroomaisen älykkyydelle sopivaa ”ajanvietettä”.

  Häpeän suurinta osaa tästä kansasta päivä päivältä enemmän. Tämä surkea, älyä vailla oleva paholaisretkue tulisi pyyhkäistä hevonvittuun Maan päältä. Täällä ei ymmärrettä edes hoitaa taudin aiheuttajaa, vaan yritetään sitkeästi mutta onnettomasti hoitaa oireita (korollisen rahan syntymekanismi). Tällä kansalla on AIDS; tällä kulttuurilla on syöpä.

  Jumala meitä auttakoon.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat