Vaihtoehtoinen syöpäklinikka käyttää luontaismenetelmiä hyvällä menestyksellä

Mitä jos olisi olemassa vain luontaisia hoitomuotoja käyttävä syöpäklinikka, joka on selvinnyt Yhdysvalloissa yhdeksän vuoden ajan, ja jonka remissio- ja toipumisaste on erittäin korkea? Tällainen on olemassa, nimittäin Tempessä, Arizonassa. Sen nimi on NatureWorksBest-syöpäklinikka. Syöpäpotilaat saapuvat klinikalle sen jälkeen kun koululääketiedettä harjoittava syöpälääkäri on diagnosoinut syövän.

Hoitoturismi kukoistaa Meksikossa, Saksassa ja muualla, koska näissä maissa on syöpäklinikoita, jotka saavat käyttää luontaismenetelmiä, joilla syöpä parantuu useammin kuin tavanomaisilla hoidoilla, ilman sivuvaikutuksia.

Meksiko takaa oikeuden päättää omasta hoidostaan, ja lukuisat vaihtoehtohoitoja käyttävät syöpäklinikat kukoistavat siellä. Hinnat ovat matalammat kuin ne olisivat omassa maassamme. Osa meksikolaisista klinikoista on perustettu Yhdysvalloissa, mutta ne on pakotettu pois valtavirtaisen lääketieteen monopolistisen viranomaisvallan vuoksi. Klinikat eivät ole vain turvallisempia ja edullisempia, vaan usein myös parantavat syövän tehokkaammin.

Arizonan Tempen klinikka osaa asiansa. Sinun tai rakkaasi ei tarvitse lähteä Meksikoon jos haluat välttyä kemoterapialta tai muilta haitallisilta ja kalliilta toimenpiteiltä vain sen vuoksi, että haluat käyttää tehokasta syöpähoitoa.

Yhdysvalloissa on joitain ”integratiivisia” syöpäklinikoita ja sairaaloita, jotka tarjoavat luontaishoitoja, jotta syöpäpotilaat kestäisivät paremmin tavanomaisia syöpähoitoja. NatureWorksBest-syöpäklinikalla ei käytetä lainkaan kemoterapiaa, sädeterapiaa tai leikkauksia, mutta siellä käytetään kehittyneimpiä diagnostiikkamenetelmiä, joilla tarkkaillaan potilaan tilan etenemistä.

Integratiiviset syöpähoidot verrattuna täysin luontaisiin hoitomenetelmiin

Yhdysvalloissa on muutamia integratiivisia syöpäklinikoita ja sairaaloita. Niiden hoidot nojaavat pääasiassa kemoterapiaan, sädeterapiaan ja leikkauksiin, mutta ne tukevat potilaita ruokavaliosuosituksilla, akupunktiolla, kiropraktiikalla ja neuvonnalla, jotta he kestäisivät kaiken kärsimyksen, jota hoidot aiheuttavat.

Käytyään läpi joidenkin kotimaisten integratiivisten syöpäklinikoiden verkkosivuja, allekirjoittanut ei löytänyt minkäänlaista näyttöä siitä, että kemoterapiahoitojen yhteydessä olisi käytetty DMSO:ta. Pari vuosikymmentä sitten muutamat koululääketiedettä harjoittavat syöpälääkärit saivat hyviä tuloksia käyttämällä huomattavasti pienempiä määriä kemoterapialääkkeitä käyttämällä DMSO:ta kantajana, joka kohdistaa vaikutuksen yksinomaan syöpäsoluihin.(Lähde)

Pian valtavirtainen lääketeollisuus päätti lakata suosittelemasta sen käyttöä. Ilmeisesti käyttö johti kemoterapialääkkeiden pienempään menekkiin ja vähensi sivuvaikutuksia ja nosti tehokkuutta. Tämä myös leikkasi lääkeyhtiöiden, sairaaloiden, klinikoiden ja kemoterapiaa tarjoavien syöpälääkärien voittoja.

Syöpälääkärit ja sairaalat hankkivat kemoterapialääkkeitä lääkeyhtiöiltä jo valmiiksi korkeaan tukkuhintaan ja myyvät niitä korkeampaan jälleenmyyntihintaan. Kuten NatureWorksBestin perustaja ja johtaja, tri Colleen Huber, NMD (naturopaatti), toteaa ensimmäisellä videollaan:

”litran pussi IV-kemoterapia[lääkettä] voi maksaa jopa 50 000 $.”

Integratiivisten syöpäklinikoiden keskuudessa on jotain näyttöä kasvaimensisäisen kemoterapian käytöstä muutamaa hyvin harvaa kasvaintyyppiä vastaan injektoimalla kemoterapialääkkeitä suoraan kasvaimeen.

Käytännössä tämänhetkisen integratiivisen syöpähoidon tavoitteena on lievittää rankkojen hoitojen aiheuttamaa kipua, uupumusta, painonlaskua, ruokahaluttomuutta, pahoinvointia ja kakeksiaa, minkä vuoksi suurempi osa selviää tai kokee remission eikä kuole hoitoihin.

Koska hoidot itsessään ovat karsinogeenisiä, remissiot ovat hyvin harvoin pysyviä, ja usein uusia kasvaimia ilmestyy remission jälkeen. (Tutkimuksia)

Näin ollen kaikki tuo kärsimys, vaikkakin lievempi, voi olla yhtä tyhjän kanssa. Tutkimuksissa on selvinnyt, että monet tapaukset, joissa kuolinsyyksi on merkitty syöpä, johtuvatkin itse asiassa hoidoista. Näin ollen vanha sanonta, jonka mukaan hoito tappaa sairauden sijaan, pätee tavanomaisiin syöpähoitoihin.

Hoitosuosituksilla tarkoitetaan menetelmiä, joista terveydenhuollon virkamiehet ovat määränneet, ja joita lääkärit saavat tai eivät saa käyttää. Lääkärin potilaista 50 voi kuolla tai saada kroonisen vaivan hoidoista, eikä hän ole juridisesti vastuussa niin kauan kun kaikki on tehty hoitosuositusten mukaisesti.

Vertailun vuoksi lääkäri voi parantaa 100 potilasta toimenpiteillä ja lääkkeillä, jotka eivät ole hoitosuositusten mukaisia, ja menettää lupansa harjoittaa lääkärin ammattia.

Seuraavalla videolla tri Huber puhuu pienelle ryhmälle kirjakaupassa Tempessä, Arizonassa, neljä vuotta sitten. Kauppa myi Defeat Cancer -kirjaa, johon on koottu 15 Connie Strasheimin tekemää haastattelua valtavirtaisen lääkemonopolin ulkopuolisilta lääkäreiltä. Mukana ovat tri Huber, edesmennyt tri Nicholas Gonzalez, tällä hetkellä ahdistelun kohteena oleva ja tuomittu tri Stanislaw Burzynski sekä muita.

Parantuneet potilaat ovat osoitus hoitojen tehosta

Valtamedia levittää usein tahallaan väärää tietoa lääketieteellisistä sovelluksista, jotka eivät ole Kansallisen terveysinstituutin (NIH), FDA:n ja AMA:n suojeluksessa. Tuo monopoli on liian voimakas ja vaikutusvaltainen. Asiassahan ei ole mitään yllättävää, sillä lääketeollisuus maksaa avokätisesti mainonnasta lehdissä ja TV:ssä. Näin ollen suurin osa tiedotusvälineistä toimii vain valtavirtalääketieteen äänitorvena.

Menestyksekkäistä syöpähoidoista on tehty ja julkaistu vain hyvin vähän itsenäisiä tutkimuksia. Kansallinen terveysinstituutti (NIH), sen alajaostot ja lääkeyhtiöt eivät rahoita yliopistojen tutkimuksia, jotka ovat monopolistisen syöpähoidon ulkopuolella.

Suurin osa rahoitetuista yrttitutkimuksista, kuten kurkumalla ja sen aktiivisella ainesosalla kurkumiinilla tehtyjen, tavoitteena on selvittää, mitä yhdisteitä voidaan matkia tuottamalla synteettisiä kemikaaleja, jotka voidaan patentoida, tai joita voidaan yksinkertaisesti käyttää adjuvanttina kemoterapian tukena.

Luontaisia tai epätavanomaisia menetelmiä käyttävät syöpälääkärit, jotka ovat tarjonneet kliinistä aineistoa syöpäinstituuteille ja yliopistojen lääkekeskuksille, ovat nähneet kuinka heidän työnsä on esitetty virheellisesti, marginalisoitu tai tyrmätty, minkä vuoksi FDA voi kieltää nuo yhdisteet tai toimenpiteet ja pakottaa heidät pois maasta jos he haluavat hoitaa syöpäpotilaita.

Kun valtavirtaiset toimittajat kysyvät koululääketiedettä edustavilta lääkäreitä näistä toimenpiteistä ja/tai yhdisteistä, nämä lääkärit voivat säilyttää lisenssinsä yksinkertaisesti hokemalla ”[tehosta] ei ole tieteellisiä todisteita” tai ”[toimenpiteet ja/tai hoidot] ovat osoittautuneet tehottomiksi” tai jopa ”vaarallisiksi”.

Ehkäpä heidän tulisi kuunnella potilaitaan, jotka pelastuivat kuoleman kynsistä johon he päätyivät tavanomaisten syöpähoitojen aikana. Kuten tätä henkilöä, jota hoidettiin NatureWorksBestissa, joka todisti alueellisessa TV-lähetyksessä. Tämä elpyvä potilas vaikutti olevan ”spontaanin remission” tavoittamattomissa, kuten tavanomaiset syöpälääkärit asiaa kutsuisivat, tai mitä monet nimittäisivät ”lumevaikutukseksi”.

Nature Works Best –hoitomenetelmät ja ohjaavat periaatteet

Tri Colleen Huber dokumentoi 397 klinikkansa potilashistoriat alusta loppuun vuoteen 2015 saakka. Tähän lukeutuivat ne, jotka lopettivat hoidon kesken, saivat kemoterapiaa, sädehoitoa ja joille tehtiin leikkauksia, ja jotka kieltäytyivät noudattamasta hänen antamiaan ravitsemussuosituksia. Vain muutamat klinikalla hoidossa olleista kuoli.

Kliinisiin interventioihin kuuluu suonensisäisesti annostellut vitamiinicocktailit, jotka sisältävät pääasiassa jättiannoksen C-vitamiinia. Muita vitamiineja annetaan suonensisäisesti tai suun kautta yksilön tarpeen mukaan. Natriumbikarbonaattia (ruokasooda) käytetään alkalisoivana aineena, joka hapettaa syöpäsoluja, jotka tavallisesti turvautuvat glukoosin anaerobiseen fermentaatioon. Muita yrttejä ja mineraaleja, kuten magnesiumia, käytetään tarpeen mukaan.

DMSO:ta käytetään etsimään ja läpäisemään syöpäsolut. Kasvainten pienenemisen paikallistaminen ja jäljittäminen tehdään joko lämpökuvantamisella tai magneettiresonanssikuvantamisella (MRI), jotta vähennetään muiden kuvantamismuotojen, kuten röntgensäteilyyn nojaavien PET- ja CT-kuvauksen, karsinogeenisia seurauksia. Tri Huber vastustaa myös mammografiaa.

Tri Huberin ravitsemussuositukset keskittyy kaikista prosessoiduista hiilihydraateista ja lisätyistä sokereista luopumiseen. Ruokavaliossa käytetään vain puhdasta, lisäaineetonta steviaa makeutusaineena. Kaikista hoitonsa suorittaneista ja klinikan ruokasuunnitelmaa noudattaneista potilaista 85 prosenttia toipui ja koki remission, ja jopa 93 prosenttia potilaista, jotka olivat I-vaiheesta varhaiseen IV-vaiheeseen. Dokumentoidut potilashistoriat vuoteen 2014 saakka löytyy täältä.

Tavanomaisen syöpähoidon tapauksessa syöpäpotilaille tarjotaan usein keksejä ja jäätelöä ja kannustetaan syömään niitä IV-kemoterapian aikana, jotta kokemus olisi ”miellyttävä”. Koululääketiedettä harjoittavat syöpälääkärit jopa suosittelevat syömään makeisia jotta paino nousisi, ja jotta he eivät ”kuihtuisi pois” kakeksian myötä.

Tri Huber ja hänen henkilökuntansa tekivät kyselytutkimuksen potilailleen näiden ollessa klinikalla ja poistuttua sieltä. Niillä, jotka kieltäytyivät luopumasta makeisista ja prosessoiduista hiilihydraateista, oli yli puolet pienempi vakaa remissioaste kuin niillä, jotka pidättäytyivät lisätystä sokerista, käyttäen vain steviaa sen jälkeen kun poistuivat klinikalta.

Tri Huberin seitsenvuotinen potilastutkimuksen pdf-dokumentti on erittäin mielenkiintoinen ja helppolukuinen. Siinä selvennetään sokerin ja syövän välistä suhdetta, jota käsiteltiin yllä olevalla videolla. Siinä on lisäksi helposti ymmärrettävällä tavalla selitetty taustatietoa useista lähteistä.

Tri Huber ja neljä muuta henkilökuntaan kuuluvaa naturopaattia noudattavat seuraavia periaatteita:

  • Vältä sellaisen tekemistä, mikä vahingoittaa ihmistä (kuulostaako tutulta?)
  • Hoida henkilöä kokonaisvaltaisesti
  • Ennaltaehkäise sairaudet
  • Keskity hoidossa taudin syyhyn
  • Parantuminen tapahtuu luonnon suomalla tavalla
  • Lääkärin tulee myös olla opettaja

NatureWorksBest-verkkosivusto sisältää yksityiskohtaisempaa tietoa ja yhteystiedot.

 

Lähde: Health Impact News

Lue myös:

Tämä on pielessä jos vaihtoehtoinen syöpähoito epäonnistuu
Vaihtoehtoiset syöpähoidot eivät toimi? 7 yleisintä virhettä
Syöpä on aineenvaihduntasairaus
Syöpäseulonnat ja -hoidot voivat laajentaa kasvaimia
DMSO ja C-vitamiini – syöpähoidon tehokaksikko
DMSO: syöpähoidon vaiettu tehotuote
Ketogeenisen ruokavalion hyödyt ja rooli syöpähoidossa
Mies parani leukemiasta ilman lääkkeitä tai sädehoitoa

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat