Tämä on pielessä jos vaihtoehtoinen syöpähoito epäonnistuu

On olemassa lukuisia vaihtoehtoisia syöpähoitomuotoja, joilla ei ole haitallisia sivuvaikutuksia ja jotka tepsivät paremmin kuin kemoterapia, sädehoito ja leikkaukset. On myös tärkeää tietää mitkä asiat on laiminlyöty tai sivuutettu jos luontainen hoito ei toimi tai kasvain uusiutuu.

Jos ruokavalio ei ole oikeanlainen, eli et noudata ruokaainerajoituksia, ei-uusiutuvan syövän selviytymisaste laskee huomattavasti. Jo pelkät muutokset ruokavaliossa, eli et käytä edes yrttejä tai lääkkeitä, voivat auttaa selviämään syövästä.

On ollut tapauksia, joissa läheinen ystävä tai sukulainen on kokeillut luontaishoitoja ja kuollut. Näin on käynyt, sillä he eivät muuttaneet ruokavaliotaan joka on alunperin osasyynä sairastumiseen.

Eräs syöpää sairastava nuori mies on kerännyt rahaa Go Fund Me –sivustolla luontaisiin hoitoihin, mutta hänen syöpänsä on uusiutunut, sillä hän ei ole kyennyt luopumaan prosessoidusta ruoasta.

Ruokavalion on muututtava

Yleensä ajatellaan että jos haluaa parantua, riittää, että syö lääkkeitä. Normaalisti syöpälääkärit eivät panosta potilaidensa ruokavalioon. On yleistä, että kemoterapialääkkeitä suonensisäisesti saaville potilaille tarjoillaan jäätelöä ja keksejä samaan aikaan kun myrkkyjä tungetaan suoneen.

Monet ovat niin tottuneita syömään prosessoitua ruokaa etteivät he ymmärrä kehnon ruoan aiheuttamaa tuhoa ennen kuin on liian myöhäistä. On vaikea tehdä muutosta, sillä roskaruoka on erittäin koukuttavaa. Muutoksen tulee olla todellinen, jotta vaihtoehtoinen hoitomuoto toimii.

Nobel-ehdokas, tiedemies Otto Warburg osoitti syöpäsolujen selviytymismekanismin jo vuosikymmeniä sitten. Hänen havaintonsa pitää edelleen paikkansa: solut alkavat jakautua hallitsemattomasti kun ne menettävät kyvyn käyttää happea aineenvaihdunnassa normaalien solujen tavoin ja alkavat tuottaa energiaa käymisreaktiolla.

Puhdistetun sokerin poistaminen ruokavaliosta tekee syöpäsoluista haavoittuvia kuten myös niiden altistaminen hapelle. Puhdistetuksi sokeriksi ei lasketa luomuhedelmien ja -porkkanoiden sisältämää, luontaista sokeria.

Yhä useammat syöpäpotilaat ovatkin vaihtaneet kalliit valtavirtaiset lääkehoidot syötävään kannabikseen, kuten kannabisöljyyn tai kannabisvoihin.

Silti liian monet kannabista käyttävistä potilaista ajattelee, että pelkkä lääke riittää tappamaan syöpäsolut. Voit syödä kuten haluat, etenkin jos se maistuu hyvälle. Tämä ei ole hyvä ajattelutapa.

Sama ajattelutapa voi tarttua laetriilia tai aprikoosin siemeniä, essiac-teetä, ruokasoodaa ja molasseja sekä muita hoitomuotoja käyttäviin.

Olipa hoito mikä tahansa, jos ”syöpäruokavaliota” ei noudateta, se on verrattavissa tilanteeseen jossa suihkutetaan bensaa liekkeihin samalla kun roihua yritetään sammuttaa vedellä. Käsite ”syöpäruokavalio” on CancerTutor-sivuston perustaja Webster Kehrin keksimä. Cancertutor.com on loistava tietolähde luontaisista syöpähoidoista kiinnostuneille.

Näin Webster Kehr toteaa syöpäruokavalion merkityksestä: ”Syöpäruokavalio on aivan yhtä tärkeä kuin varsinainen hoito. Jos syöpäruokavalio ei itsessään paranna syöpää, se heikentää hoidon tehoa!”

Vältä näitä vaihtoehtohoidon aikana ja jälkeen

Käsitelty sokeri: leivokset, makeiset, virvoitusjuomat ja hedelmämehut joihin on lisätty sokeria. NatureWorksBest-syöpäklinikka on vain naturopaattisia hoitomenetelmiä käyttävä syöpäklinikka Tempessä, Arizonassa. Klinikka teki tutkimuksen 300 potilaansa parissa: ” … riippumatta syövän laadusta tai vaiheesta, [lisättyä] sokeria välttäneiden syöpäpotilaiden selviytymisaste oli yli kaksinkertainen verrattuna sokerinsyöjiin. Sokeria syöneistä 36 % koki remission; sokeria välttäneistä 90 % koki remission.”

Käsitellyt jauhot: Näitä käytetään suurimmassa osassa leivoksista ja valmisleivistä vaikka niitä markkinoitaisiin ”terveellisenä” tai täysjyväversiona. Voit syödä tuoretta, idätetystä jauhosta valmistettua leipää ja/tai aitoa perinteistä taikinajuureen leivottua leipää, jonka leivonnassa ei ole käytetty bromideja.

Käsitellyt suolat: Näitä tarjotaan useimmissa ruokapaikoissa ja kuluttajat ostavat niitä kotiinsa. Aito, prosessoimaton merisuola on terveellistä kohtuudella käytettynä.

Makeutusaineet: NutraSweet, Equal, aspartaami, glukoosi-fruktoosisiirappi ja muita korvikkeita käytetään prosessoiduissa elintarvikkeissa ja juomissa. Jopa sellaisissa, joita myydään terveystuotekaupoissa. Vältä näitä.

Hydrogenoidut ja osittain hydrogenoidut kasviöljyt: Sisältävät transrasvahappoja, jotka jopa FDA on luokitellut epäterveellisiksi. Niitä on runsaasti prosessoidussa ruoassa. Niitä myydään myös käytettäväksi ruoanlaitossa. Älä käytä niitä. Margariini on samaa tavaraa.

Canola-öljy ei ole yhtään sen terveellisempi vaihtoehto. Käsittelemätön, kylmäpuristettu pellavasiemenöljyä kuuluu joihinkin syöpäruokavalioihin, erityisesti Budwigin dieettiin. Aitoa, kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä ja käsittelemätöntä avokadoöljyä voi käyttää kohtuudella. Käsittelemätön neitsytkookosöljy on erittäin terveellinen vaihtoehto.

Lihat: Liha on raskas taakka immuunijärjestelmälle, sillä kaupallinen liha on täynnä myrkkyjä, jotka on peräisin karjan geenimuunnellusta ravinnosta, antibiooteista ja hormoneista. Jopa luonnonmukaisesti tuotettu, ruoholla ruokittu liha rasittaa elimistöä, sillä proteiinien pilkkomiseen tarvitaan samantyyppisiä haimaentsyymejä jotka pilkkovat syöpäsolujen soluseiniä.

Toisin kuin kasvipohjaiset ruoat, liha ei itsessään sisällä ruoansulatukseen ja proteiinien pilkkomiseen tarvittavia entsyymejä! Vain haima tuottaa tarvittavia entsyymejä. Ei siis kannata kuluttaa haimaa puhki silloin kun tarvitset sen entsyymejä taistelussa syöpää vastaan.

Maitotuotteet: Suurin osa pastöroiduista maitotuotteista, edes luomutuotteista, ei sisällä juurikaan entsyymejä tai ravinteita. Raakamaitotuotteet kohtuudella käytettynä menettelevät. Budwigin syöpää hoitavan ruokavalion aikana syödään runsaasti kylmäpuristettua pellavasiemenöljyä ja raejuustoa.

Cashew- ja maapähkinät: Käytä vain täysin pastöroimattomia tai ei-säteilytettyjä macadamiapähkinöitä, manteleita ja saksanpähkinöitä.

Soija: Vältä ellei kyseessä ole fermentoitu luomusoija. Tempeh on fermentoitua tofua.

Vesijohtovesi: Kloori- ja fluorialtistuksen voi minimoida käyttämällä käänteisosmoosi- tai aktiivihiilifiltterilaitteistoa. Laitteita myydään monissa terveyskaupoissa ja jopa joissakin tavarataloissa. Juomana tai ruoanlaitossa kannattaa käyttää vain suodatettua vettä. Jos saat jostain aitoa lähdevettä niin juo sitä.

Mitä kannattaa käyttää syöpäruokavaliota noudattaessa

Mehustaminen hitaasti puristavalla mehustimella: Omega- ja Champion-tuoteperheet sekä osa muista merkeistä sisältää käyttökelpoisia malleja. Korkean kierrosluvun sentrifugaalimehustimet tuhoavat suurimman osan vihannesten, ruohokasvien ja hedelmien hyödyllisistä entsyymeistä luomalla positiivisen ja negatiivisen varauksen sekoittaessa korkealla nopeudella.

Porkkanoista, punajuurista ja omenista valmistettu mehu: Joissain tapauksissa ihmiset ovat parantuneet syövästä nauttimalla hieman yli kaksi kiloa mehustettua porkkanaa päivän aikana. Porkkana sisältää syöpäsoluja tappavaa falkarinolia ja oksaalihappoja. Osa vannoo mehustettujen punajuurien nimeen. Ne sisältävät runsaasti oksaalihappoa. Gersonin terapiassa käytetään käytetään runsaasti mehustettua porkkanaa, jonka kanssa lisätään omenoita ja vihreitä kasveja.

Luomutäysjyväviljat: Kohtuudella käytettynä osa viljoista on parempia ja osa huonompia kuin toiset. Ruskeaa riisiä voi syödä kohtuudella fermentoidun luomusoijakastikkeen, fermentoidun tofun (tempeh), mison tai misokeiton kanssa. Osa suosittelee liottamaan jyviä yön yli puhdistetussa vedessä jotta mineraalien imeytymistä häiritsevät fytohapot poistuvat.

Vihreät kasvikset: Näitä voi nauttia mehustettuna tai syödä raakana niin paljon kuin haluaa. Kokeile vehnäorasta tai ohraa. Vihannekset voi kypsentää höyryttämällä kevyesti bambukorissa. Myös itujen kasvattaminen tuo loistavan lisän ruokavalioon.

 

Lähde: Realfarmacy

Lue myös:

Mikä aiheuttaa syöpää?
Ravitsemus, sairaudet ja syöpä
Perinteiset syöpähoidot eivät hoida syöpää
Vaihtoehtoiset syöpähoidot eivät toimi? 7 yleisintä virhettä

2 kommenttia

 1. Itse olen läheltä seurannut useiden ihmisten kamppailua syöpää vastaan. On ikävä todeta että kun vuosi- puolitoista ennen kuolemaa puhuu näistä asiosita, niin ihmiset kuuntelevat mieluummin lääkäreitä ja uskovat heitä. Kun sitten viimeinen kuukausi on elämää jäljellä, siinä vaiheessa tartutaan vaihtoehtohoitoihin kuin oljenkorteen. Ja kun sanoo henkilölle että se on myöhäistä nyt, niin sitten suututaan tai pahoitetaan mieli.

  Jopa oma äitini uskoi lääkäreitä niin kauan että ei enää pkyennyt nousemaan sängystä ylös. Kun kuulemma ”Kaikki aineet pitää saada ruuasta. Mitään lisäaineita ei saa syödä. Lääkärit ovat kieltäneet koska ne voivat vaikuttaa haitallisesti lääkehoitoihin”. Ja kun sanoin hänelle sängyn laidalla:”Sinä kuolet jos vielä uskot lääkäreitä” niin siinä vaiheessa tuli herätys. Mutta jos viikon ruokavalion ja luontaistuotteiden jälkeen hän pystyi kävelemään ja vuoden jälkeen on lähes normaali ikäisensä.

  Kaikkein parasta olisi tietysti jos ihminen ei kuormittaisi elimistöään turhalla taakalla. Onneksi maha on kuin krematorio. Sieltä tulee läpi se jota ihminen ei pysty käyttämään hyväksi. Ja pienet määrät elimistön kuormitusta eivät johda ongelmaan. Mutta suuret annokset ja pitkään, ne ennen pitkään lannistavat vastustuskyvyn. Ja sen jälkeen meillä useinkin on korjaamaton tilanne.

  Plusääni(20)Miinusääni(2)
 2. Vaihtoehtohoidot ovat paljon tehokkaampia syöpien hoidossa kuin ns. virallinen kemoterapia, varsinkin nämä ravintoon ja paastoon perustuvat hoidot. Saksalainen syöpälääkäri (titteli otettu pois) koska parantanut tuhansia syöpäpotilaita ”väärillä menetelmillä”. Dr. Coldwell kertoo videoilla suorat sanat ns. tieteellisistä syöpähoidoista jotka ei perustu Coldwelin mukaan ainakaan tieteeseen. Hän käyttää erityisen kovaa kieltä, ihmetyttää että kaveri on vielä hengissä, koska totuudenpuhujat hiljennetään nykyään lopullisesti ainakin ”rapakon” takana, ehkä euroopassa vielä voi sanoa mitä ajattelee ilman että menettää henkensä. Tuossa 1960-1970 luvulla Amerikoissa oli näitä klinikoita joissa syöpiä parannettiin yrtti- kasvis tuoreravinnolla, nekin jouduttiin viranomaisten vainon takia lopettamaan ja mm. tämä Carlson siirsi klinikkansa Meksikoon. Totta kait siellä voi edelleen hoitaa syöpää ravinnolla yksityisesti, kun ei tee asiasta numeroa, tosin lääkäri ei voi sitä tehdä jos tekee niin menettää lääkärin lisenssinsä aika nopeasti.

  On tilastollinen tosiasia että osaan potilaista ei tehoa mikään hoito, prosenteissa tuo luku on noin kymmenen prosenttia, joten koskaan ei saa sanoa että tällä menetelmällä varmasti paranee. Me ihmiset ollaan kuolevaisia, en ainakaan tiedä että joku olisi jäänyt tänne keikkumaan ikuisiksi ajoiksi. Silti se ei tarkoita että hyviä elämän vuosia ei voi jatkaa oikeilla valinnoilla ja hoidoilla, tämä pitäisi vain ihmisten itse oivaltaa, mutta se näyttää monille olevan vaikeaa varsinkin Suomessa koska olemme liiaksi auktoriteettiuskovaisia ja luotamme siihen että ”systeemi” huolehtii, koska siellä ovat ammattilaiset sitä varten. Meidän sairaanhoito ja sairauksien hoito suositukset tulee pääosin Amerikoista, jossa käytännössä 14 lääkärin kolleegio joka tekee hoitosuositukset, näistä yhdeksällä muutama vuosi sitten oli omistuksia eri lääkeyhtiöissä, eli lääkärit tietenkin suosittelevat virallisiksi hoidoiksi hoitoja jotka käyttävät heidän lääkkeitä. Systeemi on siis täysin umpikorruptoitunut !!!

  Yleensä asia on niin että monet sanovat kannattavansa vaihtoehtohoitoja noin yleisesti, mutta sitten kun sairastuvat itse niin menevät lääkäriin ja alkavat ”mättää” itseensä lääkkeitä kuten lääkäri on määrännyt. Usein kuulee tällaista kommenttia, en uskalla lopettaa lääkitystä…pakkohan minun on niitä syödä tai pelottaa mitä lääkäri siihen sanoo. Ajatellaan yleensä että ei vaihtoehtohoidot voi parantaa ns. ”oikeita” sairauksia kuten esim. syöpä, ainoastaan jotain kosmeettisia juttuja kuten flunssa, nuha tai vastaava. Meidän elimistö on karkeasti sanottuna ”itsekorjautuva robotti”, joka on ohjelmoitu korjaamaan itse itsensä kun sille annetaan mahdollisuus, kovat synteettiset lääkkeet vain tuhoavat oireet, koskaan ne eivät edistä kehon parantavia prosesseja.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat