Valheiden paljastumisella ei vaikutusta – Juha Sipilä tapasi holokaustihuijari Nena Kafkan

Helsingissä asuva juutalainen Nena Kafka kärähti vuosi sitten siitä, että hän oli valehdellut ”holokausti-” ja ”kaasukammiokokemuksistaan” suomalaisille. Suomessa poliittinen eliitti ei kuitenkaan välitä totuudesta, joten pääministeri Sipilä tapasi valehtelija-Kafkan jälleen ”vainojen uhrien muistopäivänä”.

Tilaisuudesta uutisoi Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja HaKehila tuoreessa numerossaan 1/2017. Sipilä ja Kafka esiintyivät yhdessä ”holokaustin” muistotilaisuudessa, jossa pääministeri vannoi hallituksen uskollisuutta juutalaisia kohtaan.

Tapahtumasta kirjoitti HaKehilaan Dan Kantor, joka tunnetaan intohimoisesta suhtautumisestaan Magneettimediaan:

”Koska 27. päivä osui tänä vuonna sapatin aattoon, niin valtakunnallinen muistotilaisuus pidettiin Suomessa torstaina 26. tammikuuta Helsingin Säätytalolla.

Juhlapuheen piti pääministeri Juha Sipilä runsaan 20 maan diplomaatin ja noin 150 muun kutsuvieraan läsnä ollessa. Ohjelmassa oli muun muassa muistokynttilöiden sytyttäminen holokaustin uhreille.

Kynttilät sytyttivät holokaustista selviytyneet Nena Kafka ja Lilly Millner [alunperin Rosenbaum. Toim. huom.] sekä romanien edustaja Henry Hedman. Vastaavia arvokkaita ja juhlallisia muistotilaisuuksia järjestetään ympäri maailmaa.”

Kuten olemme jo aiemmin uutisoineet, valitti Kantor lehdessä siitä, että Suomessa vietetään virallisesti ”vainojen uhrien muistopäivää” eikä ”holokaustin muistopäivää”. Monien sionistien mielestä muiden ihmisryhmien historian vertaaminen juutalaisiin loukkaa ”holokaustin uhreja”.

Kafka on paistatellut vuositolkulla julkisuudessa valehtelemalla, että hän ”selvisi kuin ihmeen kaupalla Flossenbürgin keskitysleirin kaasukammiosta”. Viime vuonna suomalaiset revisionistit toivat kuitenkin esille, että valtavirtahistorian mukaan Flossenbürgissä ei ollut kaasukammiota. Kafka on siis millä tahansa mittapuulla valehtelija.

Revisionistit ovat lähettäneet Kafkaa haastatelleille lehdille oikaisuvaatimuksia ja järjestäneet jopa katutason kampanjan Kafkan valheiden paljastamiseksi. Kuten arvata saattaa, poliittinen eliitti ja korruptoitunut valtamedia ovat kuitenkin alkaneet suojella valehtelevaa juutalaista – kukaan ei tahdo ottaa julkisesti kantaa aiheeseen.

Lähde: HaKehila 1/2017.
Lähde: HaKehila 1/2017.
Lähde: Vastarinta.com
Lähde: Vastarinta.com

Sipilä puhui ”faktojen” tärkeydestä yhteisessä tilaisuudessa Nena Kafkan kanssa!

Myös Helsingin juutalainen seurakunta on yrittänyt lakaista Kafkan valheiden paljastumisen maton alle. Valehtelija oli jälleen ”holokaustin muistopäivän” juhlallisuuksien keskiössä aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Törkeintä on kuitenkin se, että myös suomalaisten veronmaksajien elättämä pääministeri Sipilä on päättänyt alkaa suojella valehtelevaa juutalaista.

Jotta tapahtumaa ympäröinyt ironia olisi täydellistä, päätti Sipilä puhua juutalaisista ja eliittipoliitikoista koostuvalle yleisölleen niin sanotusta faktojen jälkeisestä ajasta, mikä on yleinen kiertoilmaisu EU- ja maahanmuuttovastaisille vaihtoehtomedioille:

”Tasan kaksi viikkoa sitten tähän aikaan seisoin Varsovan entisen gheton sijaintipaikalla useiden satojen puolalaisten ja suomalaisten kanssa. Vietimme arvokasta juhlaa – itsenäisen Suomen satavuotisjuhlan päätapahtumaa Puolassa. Juhlapaikkana oli Puolan juutalaisten historian museo [miten tämä liittyy Suomen itsenäisyyteen? Toim. huom.], POLIN.”

”Elämme tällä hetkellä yhteiskunnallisessa keskustelussamme vaarallisia aikoja. Mielipiteet sekoittuvat faktoihin. Joitakin faktat eivät enää edes kiinnosta. Ihmisillä on liian kiire, jotta voitaisiin pysähtyä ajattelemaan, mistä oikeastaan on kyse.

On pelottavaa, että tämä kohdistuu osin myös historiaan. Ja on pelottavaa, että tämä kohdistuu useimmiten toiseuteen – vähemmistöihin sekä ylipäätään kaikkeen, mikä on erilaista kuin oma itse.”

Pääministeri Juha Sipilä osallistui siis valehtelijaksi paljastuneen Nena Kafkan tapahtumaan ja syytti rivien välissä poliittista oppositiota siitä, että me opposition edustajat ”sekoitamme” mielellämme faktat mielipiteisiin! Röyhkeydellä ei ole rajaa.

Sipilä oli osuva juhlapuhuja valehtelijan tähdittämään tapahtumaan. Hänen hallituksensa edellinen valtiovarainministeri Alexander Stubb pääsi usein lööppeihin, kun tämä kutsui omia valheitaan ”muunnelluksi totuudeksi”.

Elämme siis yhteiskunnassa, jossa totuutta puolustavia vaihtoehtomedioita lyödään valeuutisleimakirveellä, vaikka todelliset valehtelijat illallistavat hallituksen ja pääkaupungin juutalaisseurakunnan kabineteissa.

 

Lue myös:

Tärkeitä suomalaisia podcasteja holokaustivalheesta!
Timo Soini: maahanmuuttajat kotoutettava holokaustipropagandalla

10 kommenttia

 1. Se näkkyy olevan niin, että kun on sen (((lumouksen)))vallassa, niin ei totuus mene läpi, vaikka hopeavadilla sitä tarjottais!!
  Ei kai voi kun rukoilla, että korvat aukeaisi kuulemaan ja silmät näkemään totuuden!!
  Eipä taida olla Laars Leevin mielestä Lestadiolainen!!
  Vai olisko sittenkin tuon (((koijari-kansan)))kypsytys menossa?
  Eihän noista po-piliitikoista aina tiedä!!

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
   1. Ka, saattaapipa niin juuri ollakin”tyhmä ja/tai hullu”, koskapahan eihän häntä liene tarvinnut erikseen palkata, koska hänhän ol ”hyödyllinen hölmö”jo ihan ilimatteeeksikin.Ja sitähän ne ”loossi-veljet”jo siellä hykertelevätkin että;”homma pelittäää jo iliman erikoisiakaan rahanlapiointejakaan”!
    Mikähän olisi se”oljenkorsi”, jota nykäsemällä saatais suomut silimiltä putoamaan?

    Plusääni(10)Miinusääni(1)
    1. No jo on aivotonta. Sama kuin menisi mafian suurpäällikölle sanomaan, että olisikohan aika herätä todellisuutene ja tehdä parannus. Sipilähän saa suurta palkkaa. Vai meinaatko, että mafiasuhteilla ja looseilla ei ole mitään vaikutusta Sipilän bisneksiin? Tai mahdollisuuteen hyötyä vallastaan?

     Plusääni(7)Miinusääni(3)
     1. Sipilähän saisi enemmän palkkaa pisnes-miehenä kuin ministerinä.
      Ja mehän maksamme hänen ministerin palkan, ei se mafia!
      Toki se mafia-pomon parannus olisi ”kivuttomin”vaihtoehto kaikille, ennenkaikkea heille itselleen, koska joku päivähän he joutuvat ”käpälälautaan”koijuuksistaan ja murhistaan ja
      valehteluistaan ja rötöstelyistään jne…
      Suomut Sipilän silmillä-tarkoittaa sitä, että hän on ”pahimmoilleen uskovainen”;ei näe, että valittukansa onkin ”valittukansa”, eli kunJeesus tuli pelastamaan syntisiä, niin Hänen piti valita kaikkein syntisin kansa voidakseen antaa mahdollisuuden parannukseen kaikille, myös juutalaisille!

      Plusääni(2)Miinusääni(1)
     2. Monet uskovat on tekopyhiä. Sipilähän on kaiken rikollisne menon vastuumies ja käskyttäjä. Vaikka siis palvelee ylempiään. Bisnekset eivät ole loppuneet, vaan koko ajan kytköksiä ja valta-aseman käyttämistä paljastuu. Voit tietenkin uskotella, että hän onkin koko ajan kännissä ja käy vain lukemassa puheet.

      Minusta olet osa miljoonan trollin armadaa, jonka osa tässä armeijassa on teeskennellä tyhmää. Hokea, että ”miksi” ja toivotella hyväuskoisten hölmöjen heräämisiä ym. uskomatonta nollan suoltamista.Olet kunnostautunut ennenkin kaikenlaisella shitillä.

      Plusääni(4)Miinusääni(5)
 2. Sipilä on itsekin juutalaisukko miten muuten voi miehellä olla noin oksettavan näköinen naamataulu ja kuten juutalaisen kuuluu on pipilä kertonut omaavansa venetsialaisen laivanvarustaja dogen perimää jota oli roiskittu kokkolassa kun ruotsin kuninkaan laivastoa oli siellä rakennettu.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 3. Sipilään pitää suhtautua kuin Bobrikoviin, täydellinen maanpetturi, valehtelija, huijari, jonka isännät ja joiden palvelija sipilä on, ovat kaikki Suomen rajojen ulkopuolella, ja suomalais- ja eurooppalaisvastaisia.

  Tuo täysi asshole-hirviö ehtii tuhota Suomea ja Eurooppaa vielä paljon.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 4. ”Olet kunnostautautunut ennenkin kaikenaisella shitillä”-onpa hyvin sanottu-ja koskee luonnollisesti sanojaa-vai väitätkö, että yllä olevassa kuvassa Sipilä olisi muka tietoinen siitä että se nainen on huijari? Salli minun nauraa! Sinun ongelmasi näyttää olevan se, että luulet muiden tietävän sen mitä sinä tiedät!-Eivät todellakaan tiedä! Tule jo pois tuosta harhaluulon kuplasta:Juuri tuon tyyppiset”pahimmoilleen uskovat”-nehän kilpailevat siitä, että kuka on eniten ”israel-ensin”-fani!-tarkoitan siis Sipilää.
  Sitäpaitsi Sipilän pisneksethän vetäsi paremmin erossa eurosta, mutta hän todella luulee, että kannattaa pysyä eurossa!(siis Sipilänkin pisnekset).
  Ja missähän sinun todisteet on ?
  Taidat itse vetää täydellistä shaissea koko ajan!

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 5. Sipilän ”sukulaissielu” parhaasta päästä. ”Uskovaisia” kieräkauloja molemmat. Ja kas. Kukaan ei kysy Jumalalta mitään.
  Omalla tavallaan ”rohkeita” ihmisiä. En itse ainakaan uskaltaisi olla kuin esim. Irja Askola ”koukkukeppeineen”. Sekin väline on ilmeisesti tarkoitettu kadonneiden homojen keräilyyn.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat