Timo Soini: maahanmuuttajat kotoutettava holokaustipropagandalla

Perussuomalaisten julkisionistinen puheenjohtaja (1, 2, 3) Timo Soini piti alkuvuodesta juhlapuheen holokaustivalheen muistopäivänä. Soinin mukaan maahantunkeutujat sopeutetaan Eurooppaan opettamalla näitä kumartamaan juutalaisten erityisasemaa.

Soinin puheesta uutisoi Helsingin juutalaisseurakunnan HaKehila-lehti (1/2016). HaKehila on käytännössä Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja.

Soini on tunnettu hyökkäyksistään puolueen maahanmuuttovastaisia rivijäseniä vastaan. Viime syksynä Soini julisti saksalaiselle Der Spiegel –lehdelle, että EU:n on rangaistava tuntuvasti maita, jotka eivät suostu vapaaehtoisesti hukuttautumaan Afrikan ja Lähi-idän elintasopakolaisiin.

”Vainojen uhrien muistopäivää” vietettiin tänä vuonna Helsingin säätytalolla. Soinin tavoin tapahtumassa esiintyi valtamedian rakastama kulttuurimarxistinen ”historioitsija” Oula Silvennoinen, jonka leipälaji on ”fasismista”, ”natseista” ja suomalaisista sotasankareista valittaminen (1, 2).

Silvennoinen toimii tällä hetkellä Holokaustin uhrien muisto ry:n puheenjohtajana, vaikka hän ei ole juuri mainostanut titteliään valtamedian haastatteluissa.

Silvennoisen järjestö on jättänyt HaKehilan mukaan pääministeri Juha Sipilälle pyynnön, että ”Vainojen uhrien muistopäivä” muutettaisiin Suomessa virallisesti ”Holokaustin uhrien muistopäiväksi”, jotta juutalaisten erityisasemaa saataisiin alleviivattua mahdollisimman painokkaasti.

Kaikkien eduskuntaryhmien edustajat ovat HaKehilan mukaan allekirjoittaneet Silvennoisen aloitteen Ilkka Kanervan johdolla.

Oula Sil
Lähde: HaKehila 1/2016.

Perussuomalaiset – ainut paikalla edustanut puolue

Tapahtumassa olivat paikalla järjestäjä Oula Silvennoisen ja juhlapuhuja Soinin lisäksi muun muassa Israelin suurlähettiläs, radikaali sionisti Gideon Bolotowsky (1, 2) sekä paikallisen mustalaisjärjestön edustaja.

Merkillepantavaa on, että perussuomalaiset oli ainut tapahtumassa edustanut puolue. Paikalla oli myös Nena Kafka, jonka törkeät holokaustivalheet Magneettimedia paljasti tammikuussa.

Silvennoinen rinnasti avajaispuheessaan ennalta-arvattavasti toisen maailmansodan nykyiseen pakolaiskriisiin. Viesti oli selvä: mikäli eurooppalaiset eivät ole valmiita alistumaan vähemmistöiksi omissa kotimaissaan, voi meitä uhata ”holokaustin” veroinen tragedia. Rajat auki siis:

”Suomalaisilla on nyt mahdollisuus osoittaa, että olemme oppineet jotain menneisyydestämme. Emme saa vähätellä nykyisten pakolaisten hätää. […]

Meidän on työskenneltävä ratkaistaksemme oman aikamme kriisit, jotta emme enää joudu todistamaan uusia kansanmurhia omalla mantereellamme emmekä millään muullakaan mantereella.”

Myös juhlapuhuja Soini oli monikulttuurisella tuulella. Hän aloitti puheensa siteeraamalla valehtelusta kiinni jäänyttä Nena Kafkaa. Soinin mukaan ”Suomen ulkopolitiikan tärkeimpiä tehtäviä on taistelu rasismia ja syrjintää vastaan”.

Soini vakuutteli, että ”hallituksemme on sitoutunut voimakkaasti taisteluun antisemitismiä vastaan”, jotta hallitus voi ”taata mielipiteenvapauden kaikille”. Orwell olisi tästä ylpeä. Soini jatkoi:

”YK järjesti vuosi sitten erikoiskokouksen, koska monissa maissa pelättiin juutalaisvastaisen väkivallan yleistymistä. Suomi oli yksi maista, jotka alunperin pyysivät yleiskokouksen puheenjohtajaa järjestämään erikoiskokouksen. […]

Olemme saaneet viime vuosina kokea eri puolilla Eurooppaa väkivallantekoja juutalaisia henkilöitä ja juutalaisuuden tunnusmerkkejä vastaan. Suurinta kansainvälistä uutishuomiota saaneiden joukkomurhatapausten (Pariisi, Bryssel) ohella on syytä kiinnittää huomiota myös jokapäiväiseen pelotteluun, häirintään ja halveksintaan.”

Soini 1 Soini 2

Miksei Soini puhunut Israelin tuesta ISIS:lle?

Soinin väite juutalaisiin kohdistuvan ”väkivallan uhasta” on likainen valhe. Esimerkiksi viime syksynä Pariisissa tehdyissä terrori-iskuissa yksikään kohde ei ollut juutalainen.

Iskut kohdistuivat juutalaisten sijaan valkoisiin eurooppalaisiin. Pariisissa asuu Yhdysvaltojen ja Israelin suurkaupunkien jälkeen maailman mittavin juutalaisväestö. Valtamedia toitottaa päivästä toiseen muslimien vihaa juutalaisvaltio Israelia vastaan. Miksei toistasataa henkeä vaatineista hyökkäyksistä yhtään ei sitten tehty synagogaa, sionistijärjestöjen toimistoja tai juutalaiskortteleita vastaan?

Soini puhui juhlapuheessaan myös ISIS-terroristijärjestöstä muttei kysynyt paikalla olleelta Israelin suurlähettiläältä, miksi juutalaisvaltio antaa avoimesti tukea ääri-islamisteille Syyriassa.

Puheensa lopuksi Soini julisti, että ”holokaustin tuntemus” tarjoaa keinoja pakolaistulvan synnyttämien ongelmien ratkaisuun. Mikäli maahantunkeutujat saadaan vakuutettua ”holokaustin muiston suuresta merkityksestä”, voivat nämä sopeutua Suomeen, jolloin yhteiskuntarauha monikulttuurisessa onnelassa on taattu.

Soinin mukaan holokaustipropaganda on ”osa Eurooppaan muuttavien henkilöiden kotouttamista”.

 

Lue myös:

Raiskauksia ehdottanut sionisti piti Helsingissä juhlapuheen
Miksi kirjoitamme juutalaisista 1, 2
Perussuomalainen kansanedustaja väläyttää ”uusfasististen” järjestöjen täyskieltoa
”Holokausti” on maailmanpoliittinen ase

39 kommenttia

 1. Soinille vain juutalainen merkitsee jotan. Nimenomaan silloin on nimittäin oikean kansanmurhan vaara, kun valkoinen väestö jää väehmmistöksi. Näinhän kävi Haitilla, kun vallankumous saattoi kaikki tasa-arvoisiksi. Näin on käymässä Etelä-Afrikassa. Globali eliitti vieläpä ajaa vlkoisiin kohistettua väkivaltaa, vihakiihottaa valkoisia vastaan ja suosii sekä salailee tätä väkivaltaa

  Plusääni(66)Miinusääni(2)
  1. Ja tämä sama eliitti on myös näiden terrori-iskujen takana naamioituinena ”muslimeiksi”. Tämä sama eliitti on kaikkien sotien takana myös. Tämä sama eliitti lavasti oman itsensä ”kansanmurhan”.

   Tämä sama eliitti joka vetelee Soinin naruista. Tämä sama eliitti joka on rikollisin toimin mahdollistanut rikolliset päämääränsä. Tämä sama eliitti on kaikkien aikojen murhaajista pahin koskaan, joka syyllistää viattomia omista rikoksistaan.

   Plusääni(17)Miinusääni(1)
 2. Huomasin jutkujen taas hyökkäävän Magneettimedian kimppuun…!

  Sananvapaus on Suomessa uhattuna talmudgangsterien taholta…
  ”Holokaustilla” on kyllä hyvä jutkujen rahastaa ja imeä vertamme maailman tappiin…!

  Vaan entäpä jos tälle konnuudelle ja jutkautukselle pannaankin kansan toimesta jossain vaiheessa ”toppi”?! HERÄÄ, SUOMI!

  Plusääni(56)Miinusääni(1)
 3. Holohoax = USA + Israel + Englanti + Ranska = international bankers = zionistit + nazit + oligarkit

  Pariisihoax = ISIS = USA + Israel + EU = international bankers = zionistit + nazit + oligarkit

  Brysselhoax = ISIS = USA + Israel + EU = international bankers = zionistit + nazit + oligarkit

  Sama pieni rikollisryhmä on kaiken takana, valheen ja petoksen mestarit ovat soluttautuneet kansainvälisten suuryritysten, organisaatioiden ja kansallisvaltioiden johtopaikoille. Lähi-itä on tietoisesti tuhottu. Muslimi-invaasio on tietoisesti organisoitu Eurooppaan tähtäimenä kaaos ja sisällissota. Euroopan valtioita tietoisesti köyhdytetään, omavaraista ruoan tuotantoa ajetaan alas, energian tuotantoa ja kansallisomaisuutta pilkotaan ja myydään kansainvälisille sijoittajille.

  Putin puhdisti Venäjän juutalais-oligarkeista – Ukrainaan asetettiin pankkiireita suosiva nukkehallitus ja Venäjää vastaan asetettiin kauppasaarto. Venäjä on piiritetty länsiliittoutuman ja NATOn toimesta, sitä provosoidaan kaikin tavoin ryhtymään sotaan – homma ei toimi, joten länsiliittoutuma asettaa lisää kauppasaartoja. Neljä Kiinan chemical plants on kaikessa hiljaisuudessa räjäytetty, mutta niistä valhemedia luonnollisesti vaikenee. Kiinaa piiritetään parhaillaan länsiliittoutuman ja NATOn toimesta ja tähän rimpsuun voidaan lisätä sekavaan tilaan ajettu valtio valtion jälkeen kuten esim. Egypti, Venetzsuela, Brasilia, Argentiina, Thaimaa, ym, ym, ym… rimpsu on loputon. Totta on se, että ihmiskuntaa ajetaan sekasortoiseen tilaan rahan ja ahneuden alttarilla. Tilastoja manipuloidaan samalla kun he tekevät media hiljaisuuden avustamana myyrän työtä, tämä on tyyntä myrskyn edellä.

  Kaikessa edellämainitussa on kysymys NWO-agendasta, eli kaynnissä oleva konflikti ei ole taistelu valtio valtiota vastaa, vaan se on taistelu rahasta, pankkijärjestelmästä ja sitä kautta maailman vallasta. Länsiliittoutuman – jossa Suomikin on mukana – raivolla eteen päin viemä NWO yskii… rahaliitto rakoilee, (petro) dollari hoipertelee eteenpäin henkihieverissä. Rahan valtaa kädessään pitävä finanssieliitti haluaa tapansa mukaan saada aikaan maailmanlaajuisen sodan, eli nähtäväksi jää millaiset tekosyyt etsitään omaa rahaa painavaa Pohjois-Koreaa, Kuubaa ja Irania vastaan. Mielenkiintoista on myös se, mikä tulee olemaan Saudi-Arabian, Venäjän ja Kiinan seuraava siirto.

  Plusääni(42)Miinusääni(4)
  1. Magneettimedia tekee älykästä journalismia noin muuten, mutta tämä käsitys siitä, että juutalaiset tai joku muu ryhmittymä olisi kaiken takana on väärä. Esimerkiksi kaikki italialaiset eivät ole mafiosoja vaikka osa onkin. Juutalaisista osa on pankkiirimafiosoja mutteivät kaikki.

   Kyseessä ovat kaikkialla rikkaat ahneet paskiaispankkirieliitti liikemiehet, joille ei riitä varakkuus vaan he haluavat aina lisää ja totaalisen maailmanvallan.

   On sääli, että Hitler kohdisti vihansa syyttömiin juutalaisiin, vammaisiin ja homoihin.
   Miettikää miltä maailma näyttäisi, jos viha olisi kohdistettu vain syyllisiin isänmaanpetturipoliitikkoihin, liikemiehiin ja todellisiin pahiksiin.

   Missä on Ranskan vallankumouksen henki??

   Plusääni(5)Miinusääni(30)
   1. ”On sääli, että Hitler kohdisti vihansa syyttömiin juutalaisiin, vammaisiin ja homoihin.
    Miettikää miltä maailma näyttäisi, jos viha olisi kohdistettu vain syyllisiin isänmaanpetturipoliitikkoihin, liikemiehiin ja todellisiin pahiksiin.”

    Miksi vaadit Hitleriltä ja saksalaisilta täydellisyyttä etkä muilta? Eikö Israelinkin pitäisi kohdistaa toimenpiteet vain aseellisiin vihollisiin eikä siviileihin? Ja viholliskansallisuuksien leireille laitto oli kyllä ihan yleistä kaikkialla. Esim. Amerikassa saksalaiset ja japanilaiset laitettiin leireille valvottavaksi. Sekään ei ollut irrationaalista vihaa vaan varotoimi.

    Plusääni(26)Miinusääni(1)
    1. Miksi vaadit Hitleriltä ja saksalaisilta täydellisyyttä etkä muilta?”

     Mitään täydellisyyttä ole, vaan yksinkertainen oikeus ja kohtuus.
     Kansallissosialistit olisivat ilman rotuajattelua voittaneet sodan, koska kansalaiset olisivat mielellään tappaneet isänmaanpetturipoliitikot.

     Se, että aikaa tuhlattiin ali-ihmisajattelun takia slaavien orjuutukseen ja tappamiseen maksoi sodan.
     Hitler olisi helposti saanut lisää sotaväkeä Stalinia ja kommunistieliittiä vastaan tavallisista kansalaisita venäjällä, mutta ei kelvannut voitto.

     Ranskan vallankumousta on kiittäminen vapautta, veljeyttä ja tasa-arvoa.
     Kansallissosialismi olisi hieno aate ilman mielisairaita rotufilosofioita.

     Mutta kernaasti saa olla häviäjien puolella, kuka sitä estää.
     Uskaltaisin väittää, että 99% juutalaisistakin on 1% pankkiirimafiosovaltaa vastaan.

     Valoja päälle saatana!!

     Plusääni(8)Miinusääni(19)
   2. Et ole, lapsukainen, kuullut nk. ”kosher mafiasta”? Juutalainen mafiankin rahoittaa. Ja aika monasti ne italialaiset ovat myös – ja ennen kaikkea – juutalaisia. Oletko oikeasti niin nuori tai vain naïvi, ettet tajua jonkun so. juutalaisten ihan konkreettisesti omistavan maailman rahamonopolia l. luovan rahaa tyhjästä mielin määrin ja orjuuttavan muut korollisiin velkoihin orjatyövoimakseen?

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
  2. ”vaan se on taistelu rahasta, pankkijärjestelmästä ja sitä kautta maailman vallasta” — Kyllä, aivan kuten I maailmansota, jossa punta syrjäytettiin dollarilla maailman ykkösvaluutaksi. Sota pitää juutalaisen rahanluontikoneiston käynnissä. Siinä omat myyrät ja maksetut petturipoliitikot tulevat tärkeisiin rooleihin. Juutalainen rahoittaa aina konfliktien molempia puolia. Tällöin juutalainen voittaa aina. Eurokin luotiin sen takia, jotta EU-alue voisi yhtenä talousalueena (ilman perinteisen vahvaa Iso-Britanniaa) kilpailla USA:ta vastaan. Todellisuudessa samat juutalaispankkiirit omistavat niin EKP:n kuin the Fedinkin. Ja jos takkiin sattuisikin tulemaan, niin kansalaiset laitetaan maksamaan tappiot orjatyövoimana. Nämä operaatiot naamioidaan ”ovelasti” kriisimaiden apupaketeiksi, vaikka todellisuudessa kyse on juutalaisten yksityispankkien pelastusoperaatioista!

   Miten voi olla rangaistus jostakin, jota ei ole koskaan tapahtunutkaan? Silti Hollywood on täynnä näitä sairaan mielen kostofantasiatuotoksia. Aivopesu toimii. Samaa järjenvastaisuutta ja sulaa hulluuta on vasemmistolaisten harhakuvat siitä että esi-isämme, mukamas, kohtelivat esim. orjia väärin (globaalisti ajateltuna) ja se kelpaa oikeutukseksi käynnissä olevaan valkoisten joukkotuhontaan avoimien rajojen sekä sateenkaaripolitiikan avulla. (Suurimpia orjakauppiaita olivat juutalaiset ja afrikkalaiset heimopäälliköt.) Kuitenkin nämä samat vasemmistotahot KIELTÄVÄT valkoisten kansanmurhan tapahtumisen par’aikaa, mutta samaan aikaan siis toisaalta OIKEUTTAVAT sen keksityillä verukkeilla menneisyydestä. Miten voi oikeuttaa asioita jollakin, jota ei ole olemassa? Näiden hyysäämiin laittomiin, maahantunkeutuviin kehitysmaalaisiin ei myöskään päde samat lait. Esimerkkeinä mainittakoot halal- ja kosher-eläintenkidutus, naamioitumiskielto (islamisteille laillista) ja »rasistinen» motiivi kovennettuna rangaistusperusteena väkivaltarikoksissa – pelkästään valkoisen SUOMALAISEN ollessa syytettynä!

   Miettikää esim. »holokaustin» kieltämistä ja kansallissosialismia koskevat lait Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä »vihapuheeksi»! Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri! Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman »virallisen totuuden» vaatiman painoarvon kanssa yksiin. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että »tuhoamisleirejä» kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu EDES heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(‼), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Onneksi internetin syntymistä edes »Protocols of Zion» ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: INFORMATION WANTS TO BE FREE!

   Ylläolevista jokainen voi miettiä mikä on mahdollista, todennäköistä tai edes uskottavaa. Huonosti käsikirjoitettu Hollywood-satu jälleen kerran juutalaisilta. Aukkoja täynnä kuten »kuulennot» tai WTC/911. Liian kova kiire ahneilla sionisteilla, aivan kuten Nurembergissa, jossa piti mahdollisimman nopeasti saada maailmalle syntipukki (ei siis todellista SYYLLISTÄ). Missään vaiheessa tietoja ulkomaailmalle näistä »lopullisen ratkaisun leireistä» (joka on muuten juutalainen keksintö terminä – todisteita löytyy runsain mitoin!) ei siis kuitenkaan tihkunut: ei saksalaisten, kansallissosialistien, juutalaisten tai kenenkään muunkaan toimesta! Miten juutalaiset – maailman pankkien ja politiikan valtiaat – olisivat voineet antaa omiaan lastattavan kuolemanjuniin kuin karjaa? Mieletöntä! »Band of Brothers» -tyyliset SEMIFIKTIIVISET Hollywood-propagandatekeleet sitten kertovat maailmanlaajuisesti kansalaisille, miten homma »oikeasti meni». Aikamoista! Hollywood ja kansainväliset juutalaiset tietotoimistot ovat niin uskottava AUKTORITEETTI, joka on itse itsensä oikeuttanut ristiviittauksillaan ja »faktoillaan», että suomalainen uskoo. Kun TV:stä – juutalaisesta nurkkajumalasta – tulee ne iltauutiset, joissa kaksi ankkuria vuoroin toljottaa suoraan sinun sieluusi ja vuoroin toisen ankkurin sivuprofiiliin samalla valheita leperrellen, niin suomalainen USKOO! Suomalaiset mediat ja suomalaiset ihmiset on saatu lepertelemään idioottimaisesti indoktrinoituina esim. näitä »naisen euro on 80 senttiä» -roskapuheita sekä käyttämään mm. täysin järjenvastaista sanaa »ikärasismi».

   Muistakaa sionististen juutalaisten harhautukset:

   • »natsi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
   • »anti-semiitti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
   • »rasisti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Leon Tortsky (oik. Lev Davidovich Bronstein)
   • »seksimi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman, ja lopuksi
   • »juutalainen»: loukkaava epiteetti kaikille maailman »juutalaisille», jotka ovat oikeasti edomilaisia, khazaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan).

   Tämä porukka on tunnetun maailmanhistorian suurin huijari-, väärentäjä-, murhaaja- ja rikollisjengi! Vasen-viher-liberaalimielensairaudesta kärsivien ihmisten takia koko olemassaolomme on aidosti uhattuna. Meidän vihollisentiteetti taistelee valheella ja petoksella, kääntäen kaikki omat hirmutekonsa meitä vastaan sekä vääristellen historian todellista kulkua. Materiaali- ja dokumenttitodisteiden loistaessa poissaolollaan, juutalainen maailmanvalta vetoaa ihmisiin koskettavilla mutta täysin sepitetyillä Hollywood-nyyhkytarinoilla, tekaistuilla TV-dokumenteilla, lehtijutuilla sekä erikoisjulkaisuilla, joissa jaksetaan aina rummuttaa Saksan ja saksalaisten pahuutta. Ottakaa ihmeessä selvää, mitä esim. JFK sanoi Hitleristä, Saksasta ja maailmaa johtavasta näkymättömästä eliitistä! Myös upea artisiti – homoksi, raiskaajaksi ja pedofiiliksi mustamaalattu – Michael Jackson puhui tätä salaseuraa vastaan! Hakekaapa YouTubesta, jos aihe kiinnostaa.

   Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteisen vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen »tasa-arvoon» tähtääviä SAIRAITA ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen VAHINGOLLISIA ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen!

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Miks helvatassa jotain pakoloisii edes pitäis kotouttaa tänne loisimaan ja kuluttamaan verovarojamme??

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
  1. Maanpetturipoliitikot ja muut hyysärimädättäjät ovat perheineen ja ystävineen kaikki mukana ”turvapaikka”-bisneksessä. Koko lysti kustannettaan juutalaisilta yksityispankeilta lainatulla, korollisella velkarahalla, jota heillä on lupa luoda tyhjästä loputtomasti.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Tuon Soinin toimet ja puheet alkavat käydä yhä oudommiksi. Miten voi kääntää kelkkansa maahanmuuttokriittisyydestä noin suomalais- ja eurooppalaisvastaiseksi.

  Tuo tilaisuus nyt kaiken huippu ja vielä yrittää sekoittaa rasismin ja antisemitismin ja kaikki sekaisin.
  Sinne vaan maanpettureiden jatkeeksi niiden muiden pettureiden joukkoon.

  Plusääni(26)Miinusääni(1)
  1. Huvittavinta on se, että Sioni ei edes ole kääntänyt kelkkaansa. Suåmalaisille ei ole juolahatnut mieleen, että Soini päättää puolueen toimistaja linjasta. Ei Halla-ahot tms. Heidäthän Sioni on aina luvannut laittaa kuriin.

   Plusääni(17)Miinusääni(1)
  2. Me – valkoiset eurooppalaiset ja eritoten suomalaiset – olemme Nooan valkoisen pojan, Seemin, perillisiä. Juutalaiset/arabit Jaafetin ja neekerit Haamin, joka tarkoittaa ”palanutta”. ”Antisemitisti” on siis tavallisen mielisairas, absurdi, irrelevantti termi kaikinpuolin, sillä seemiläinen/semiitti tarkoittaa kirjaimellisesti ”VALKOISTA”.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 6. Soini on klassinen eliitin jäsen. Hän on ostetun ihmisen perikuva. Oikea maanpettureiden esikuva ja ihanne.

  Hän ei ole pelkästään pettänyt kansaansa, kuten kaikki eliitin jäsenet, vaan hän on johdattanut suurenosan kansaa suomalaisuudesta orjuuteen.

  Stubb, Sipilä, Andersson, you name it, he ovat vain selkeitä, konstailemattomia maanpettureita, sillä tavalla suoraselkäisempiä.

  Soini on kiero, kauniisti kansaa naurattava demoni. Hän ei pelkästään petä, hän huoraa koko kansan, hän on seireeni, joka houkuttelee teuraaksi. Hänen kaskujaan on seurannut kansa kuin rotat pillipiiparia, hymyillen ja ihaillen on marssittu kokonaisina perheinä lahtipenkkiin. Ja vieläkin, kun oma perhe on ahdingossa ja maa palaa niin tämä pillipiiparia seuraava ääliö taouttaa käsiään ihastuksesta luopuessaan kaikesta, myydessään kaiken, lihavan seireenin kutsuessa.

  Maanpetturi on yksi asia, toinen on ihminen, joka kutsuu kansan mukanaan suohon ja nauttii siitä.

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
 7. Uusnatsit ovat pienikätisiä ja -munaisia sosiaalipummeja, joiden älykkyysosamäärä on sama 79, kuin idiootti Trumpilla. Suomessa juutalaisilla ei ole minkäänlaista valtaa, mutta suomenruotsalaiset hannuhanhet ovat hyvin verkostuneita, terveitä, iloisia, varakkaita ja kaikissa johtavissa asemissa kymmeniä kertoja useammin kuin nämä mongoliperussuomalaiset jässikät.

  Vahvat porskuttaa ja heikot ruikuttaa! Johtavissa asemissa ovat ne, joiden siellä pitääkin olla ja raukat kyvyttömät ihailevat Hitleriä ja elävät omassa Salaliitto-kuvitelma-kuplassaan. Sodan sattuivat voittamaan USA-Iso-Britannia-Neuvostoliitto. Häviäjiä olivat saksalaiset ja suomalaiset natsit. Ja on varmasti, dokumentoidusti, TOTTA!

  Raimo Kivioja

  Plusääni(2)Miinusääni(32)
  1. Kaikella kunnioituksella Raimo Kivioja, retoriikkasi on sosiaalipummin tasolla. 🙂

   Olen tavannut viime aikoina kansallissosialisteja ja he ovat, järjestään, hyvin lukeneita, ja erittäin valistuneita. He pystyvät perustelemaan kaikki argumenttinsa rauhallisesti ja provosoitumatta, asiallisesti ja tyylikkäästi.

   Vastapuoli, jota ”pienimunajutuillasi” erinomaisesti edustat, ovat, niin, ”pienimunajuttutasolla”.

   Valkoisten ihmisten pitääkin juuri nimenomaan verkostoitua, yhdessä ja erikseen. Jos maassamme on vahvoja valkoisten ihmisten ryhmiä niin se on hyvä, kunhan he eivät ole verkostoituneet omaa kansaansa vastaan, kuten nykyinen eliitti on.

   Kaltaisesi eliitin lakeijat ovat säälittäviä ihmisiä, sillä te nuoleskelette kättä, jonka päässä on ihminen, joka nauraa teille, joka vihaa teitä ja loppujen lopuksi tuhoaa teidät.

   Maassamme on vain yksi voima, joka aidosti, vilpittömästi ja koko sielullaan puolustaa omaa kansaansa ja se on – kyllä, kansallissosialisti.

   Sain juuri eilen loppuun kirjan ”Neljästi karkuteillä”, kirjoittajana Flinkman, julkaistu 1957. Siinä kirjoittaja kertoo karun tarinan omasta elämästään. Hän käveli rajan yli Neuvostoliittoon vuonna 1933, paremman elämän toivossa. Mies olikin sitten erilaisissa vankiloissa ja maanpäällisissä helveteissä seuraavat 22 vuotta. Hän kuvaa siinä, kuinka bolshevistinen (lue: juutalaisvetoinen) vallankumous tuotti maan, jossa ihminen eli jatkuvassa pelossa ja kurjuudessa. Tarina on kammottava ja kuvaa sitä, kuinka eliitti uskotteli kansalle kaiken olevan hyvin ja, tietenkin, ”skoro budjeet”, kohta paranee, aivan kohta, jo kulman takana on paremmin, mutta juuri nyt menee huonosti.

   Niin nytkin: Kiviojat kumartelevat päättäjille ja marssivat ”Rajat auki”-mielenosoituksissa, koska ihan kohta ”on paremmin”, kyllä EU hoitaa. Taas on ”skoro budjeet” ja taas ihmisiä vangitaan mielipiteidensä takia, taas on GPU ja NKVD, taas pitää olla hiljaa.

   Vankileirien verkko on taas suunnitteilla.

   Ja taas kerran, kansallissosialistin on taisteltava kansansa puolesta, kun hulluus valtaa maailman.

   Ja tämä, tomppeliraimo, tämä on dokumentoitu, miljoonien ihmisten kuollessa diktatuurissa naapurissamme. Mitä tahansa saksalaiset tekivätkin, se on kuin lastentarha verrattuna siihen, mitä kiviojat ja haloset ihailevat naapurissamme.

   Elämme aikoja, jolloin selkärangattomin, vastenmielisin matelija on nostettu esimerkiksi ja selkärankainen ihminen on se, jota vainotaan.

   Mutta kuten monesti ennen historiassa, se mikä taakse jätettiin, se löytyy aivan kohta eliitin ja eliitin huoraavien lakeijoiden edestä. Ja se huutaa kostoa, se huutaa esi-isiensä verta.

   Vainovalkeat palavat jo horisontissa, ja ne eivät sammu.

   Plusääni(27)Miinusääni(3)
  2. Raimo Kivioja — Minulla on kaksi Volvoa, omakotitalo luonnon rauhassa metsien, peltojen ja kallion keskellä, korkealla paikalla. Kouluja on käyty ja stipendejä saatu. 6.12. Kansallisen Vastarinnan marssilla oli upeaa olla huutamassa iskulauseita. Olen avoimesti ja ylpeästi kaksimetrinen, vaalea, sinisilmäinen arjalainen, kansallissosialisti, muukalaisvihaaja ja rasisti. Kaada itsellesi vain. Ei juutalaisen idioottimedian Bilderberg-mädätys taida enää oikein toimia. Loppunne on lähellä, saastat.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
  3. Raimo Kivioja — Hollywood-saastan (kuten semifiktiivinen propagandahuttu ”Band of Brothers”) asemesta suosittelen teille jokaiselle kolmea II maailmansodasta kertovaa tunnetuinta teosta:

   • ”Crusade in Europe” by Dwight D. Eisenhower (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948)
   • ”The Second World War” by Winston Churchill (London, Cassell, 6 osaa, 1948 – 1954) ja
   • ”Mémoires de Guerre” by Charles de Gaulle (Paris, Plon, 3 osaa, 1954 – 1959).

   Arvaapas, kuinka monta sivua tuolta yli 7000(!) sivun joukosta on uhrattu ”holokaustille”? 0.

   ”Holokausti” on jo terminä perustavanlaatuisesti erheellinen, sillä se tarkoittaa kaiken polttamista. Koko käsite on pelkkä juutalaisten talmudistinen uhrilahjamyytti, jota yritettiin jo pakottaa I maailmansodassa. ”Lopullisesta ratkaisusta” – joka on myöskin juutalaisten keksintö! – löytyy runsaasti näyttöä sanomalehti- ja aikakausijulkaisuista jo niinkin aikaisin kuin aivan 1800-luvun lopulta ja runsain mitoin 1900-luvun alkupuoliskolta. Hollywoodin avulla nämä sadut sitten kaulitaan helppouskoisten hölmöjen mieliin totuuksina. Jos et edes sitä tajua, että voittajat kirjoittavat historian, olet auttamattomasti hukassa. Pelottaa oikein ajatella millaisia harhakuvia kansalaisilla mahtaakaan olla Suomen historiasta!

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 8. Ääliöt piileskelevät nimimerkkien takana. Häpea on hirveä – ymmärrettävästi. Se, joka ei kirjoita omalla nimellään, on pelkkä säälittävä hiiri, joka kurkistelee jonkun ”leijonan” selän takana.

  Kirjoitan ihan omissa nimissäni. En nuole kenenkään kättä. En osallistu minkään näköisiin mielenosoituksiin – enkä liity mihinkään luuserien organisaatioihin. Joku PeLeX (siis ei mikään konkreettinen ihminen) luo hatarassa päässään kuvitelmia ilman minkäänlaista tietoa ihmisestä, jota hän yrittää lapsellisesti solvata. Neuvostoliiton kanssa minulla ei ole mitään tekemistä ja Venäjälläkin olen käynyt viimeksi 16 vuotta sitten.

  Maailma on oikein hyvin organisoitu, ja säälittävät raukat ovat häviäjiä. Se, että kehuin suomenruotsalaisia, oli vilpitöntä ihaiilua. Jos olisin saanut valita perheen, johon synnyn, olisin todella mielelläni syntynyt suomenruotsalaiseksi. Luuserit ovat luusereita ja pysyvät luusereina, vaikka unelmoivatkin maailmasta, joka on ollut vain joidenkin tilapäisessä mielenhäriössä olleiden saksalaisten höyrypäiden sumuisissa fantasioissa. Muuten minulla ei ole mitään saksalaisia vastaan!

  Voimakkaat hallitsee ja heikot raukat vikisee!

  Raimo Kivioja

  Plusääni(0)Miinusääni(26)
  1. Maailma on todellakin hyvin organisoitu. Se on organisoitu meitä valkoisia kansoja vastaan, todella hyvin onkin.

   Maailma on myös niin organisoitu, että toisinajattelija on vaarassa, joka tavalla. Fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti. Suomessa esim. kansallissosialistiksi julistautuminen on konkreettisesti vaarallista, ainakin vielä.

   Toivon, että jo pian lähitulevaisuudessa maassamme vallitsee aito, oikea sanan- ja mielipidevapaus. Tällä hetkellä sitä ei ole.

   Kirjoitat siihen tyyliin kuin valtaeliitti haluaa, itse asiassa kirjoitat valtaeliitin kielellä. Silloin olet heidän lakeijansa. Piste.

   Maassamme toisinajattelija joutuu elämään kuin toisinajattelija Neuvostoliitossa, maan alla. Tässä ollaan juuri nyt ja parhaillaan suunnitellaan globaaleja ”vihapuhelakeja”, joiden perusteella kuka tahansa voidaan ilmiantaa ”sopimattomasta kielenkäytöstä”. Tämä on jo arkipäivää monessa Euroopan maassa.

   Itse asiassa ylpeilysi siitä, että ”kirjoitat, mitä haluat” on vastenmielistä tekopyhyyttä, kun tiedät varsin hyvin, että kaikki kirjoittamasi on eliitin hyväksymää liturgiaa.

   Omat kirjoitukseni ovat nimimerkin suojissakin paljon vaarallisempia itselleni kuin liturgiasi.

   Minä ihailen kaikkia vahvoja valkoisia ryhmiä, jos nämä ryhmät eivät alistu globaalin eliitin edessä, vaan rohkeasti vaikeinakin aikoina toimivat oman kansansa ja omien, valkoisten ihmisten etujen puolesta. En näe mitään ihailtavaa nykyisessä valtaeliitissä ja menepä kertomaan esim. työttömille suomalaisille, millaisia ”luusereita” he ovat, kun globaalieliitti hävittää maastamme viimeisetkin teolliset työpaikat. Mene sinne julistamaan tuota sanomaasi ja näet, miten maa makaa.

   Maatamme ja kansaamme lyödään säälittä ja sinä ilkut sitä. Häpeä on kanssasi, veliseni.

   Plusääni(21)Miinusääni(0)
  2. Pelex + Raimo Kivioja,

   Voimakkaatko hallitsevat? Eivät hallitse, sillä Jumala (ainoa Voimakas) hallitsee kaikkea.

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1);

   ”Me kiitämme sinua, Herra Jumala, Kaikkivaltias” (Ilm. 11:17);

   ”anoen, että meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja ilmestyksen Hengen hänen tuntemisessaan ja valaisisi teidän sydämenne silmät, että tietäisitte, mikä on se toivo, johon hän on teidät kutsunut, kuinka suuri hänen perintönsä kirkkaus hänen pyhissään ja mikä hänen voimansa ylenpalttinen suuruus meitä kohtaan, jotka uskomme – sen hänen väkevyytensä voiman vaikutuksen mukaan, jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaista nimeä, mikä mainitaan, ei ainoastaan tässä maailmanajassa, vaan myös tulevassa” (Ef. 1:17-21);

   ”Sillä hänessä (Jeesuksessa Kristuksessa) asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti, ja te (kristityt) olette täytetyt hänessä, joka on kaiken hallituksen ja vallan pää” (Kol. 2:9-10);

   ”Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman” (Joh. 16:33);

   ”Minulle (Jeesukselle) on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä” (Matt. 28:18).

   EPÄUSKOISET ovat säälittäviä hiiriä, luusereita, heikkoja raukkoja, maan alla eläjiä. He ovat perkeleen orjia ja hukkuvat helvettiin. Sivuuttaessaan Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen (syntien anteeksiantamuksen – tie Jumalan yhteyteen) he hukuttavat kaiken niin ajassa kuin ikuisuudessa. Peräänkuulutettu sananvapaus on perkeleen sananvapautta, kaiken tuhoamista ylväässä hybriksessä (hybris = rikollinen uhmamieli Jumalaa vastaan).

   Oikea toisinajattelija (siis kristitty) ei ole koskaan vaarassa. Hän elää ikuisesti, vaikka hänet tapettaisiin.

   Luusereita ja tuhoajia ovat niin Pelex kuin Raimo Kivioja (ja kaikki tänne kirjoittavat epäuskoiset). Kun Jeesus puuttuu, puuttuu kaikki. Ainoaa totuus- ja pelastumisjulistusta on Jumalan sanan julistus, joka johtaa parannuksentekoon, uskoon ja Jumalan siunaukseen.

   Täysin tyhjiä ovat kaikki nämä sivustot, vailla mitään merkitystä. Vieläpä ne Jumalan (vallan) sivuuttaessaan vievät kaiken tuhoon.

   Vesa-Ilkka Laurio

   Plusääni(8)Miinusääni(12)
 9. Nimimerkin takana värisevät ja vapisevat ”ihmiset” ovat kuin mielenosoituksissa naamioidut anarkistit.

  Suomessa ei yksikään AIKUINEN MIES kirjoita nimimerkin suojissa. Ja useimmat tänne kirjoittavat tuntuvatkin olevan teini-ikäisiä tyttösiä ja pikkupoikia. Jos näiden äiti näkisi lapsukaisensa sepustukset, tulisi ympäri korvia niin että raikuu. Sillä suomalaiset äidit ovat tervejärkisiä. Ja siksi pitää paska kirjoittaa nimimerkin suojassa.

  Jokainen nimimerkkiä käyttävä häpeää mielipiteitään – ja ihan syystä!

  Hyvää yötä lapsukaiset!

  Raimo Kivioja

  Plusääni(2)Miinusääni(22)
   1. Tuo kivojan juoppo-hullu paskakasa mitään eliittiä ole nähnytkään. Jonkun kommari-juopon kakara ja äiti joku imbesilli, joka ei osannut opettaa lapselleen muuta kuin sano paska.
    Ja vielä vanhana äijänkäppyränäkään osaa kuin hokea sitä paskaansa.
    Siinähän kylähullu paska-aivo toivoo että joku omalla nimellään haluaa tulla liitetyksi mitenkään tuollaseen kävelevään häpeätahraan.
    Tuollaset häpeälliset saastakasat kierretään kaukaa.

    Plusääni(11)Miinusääni(1)
 10. Asiasta kolmanteen.

  Maailmalla leviää viruksen tavoin hieno uusi meme.

  Juutalaisnimen ympärille laitetaan kolmet sulut tyyliin: ((())). Juutalaisia nimiä on voinut (ei ehkä enää, karvainen käsi on puuttunut asiaan) mm. Googlen Chrome ja Coincidence Factor menetelmillä.

  Juutalaiset ovat tietenkin paniikissa ja Facebook jakaa kirjoituskieltoja vasemmalta oikealle.

  Näyttää vahvasti siltä, että taas kerran ”party is over”, sillä ”goyim knows”.

  En ole eläessäni nähnyt vastaavaa. Tietoisuus juutalaisten vallasta ja ilmiöstä nimeltä ”Jewish Privilege” eli ”Juutalaisten etuoikeus” leviää nyt kulovalkean tavoin ja sana on otettu pöydälle. Se on siellä ja se ei enää mene mihinkään.

  Tähän valtaeliitti ei voi vastata kuin väkivallalla. Valtaeliitin on pakko alkaa vangitsemaan ihmisiä, jos he käyttävät sanaa juutalainen. Se riittää, ihminen on pakko tällöin vangita, hän on vaarallinen, hän tunnistaa sanan.

  Valtaeliitti on jo lähellä lyhtypylvästä, josta roikkuu köysi. Se näkyy jo lampunvalossa, se välillä peittyy sumuun, mutta toisinaan kirkkaina aamuina se loistaa kuin Pohjantähti pakkasyönä.

  Mitä enemmän ihmisiä vainotaan sanojen takia sitä selvemmäksi tulee kuva, se kirkastuu, se täsmentyy.

  Joku sanoi joskus, että ”mikään ei keskitä ajatuksia paremmin kujin tietoisuus, että aamulla teloitetaan”.

  Valtaeliitti on ymmärtämässä tämän ja sen ajatukset alkavat keskittymään itse asiaan.

  Lyhtypylvääseen ja huojuvaan köyteen. Iltatuulen viesti. 🙂

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
  1. Hei, Iltatuulen viesti,

   perkele on henki, eikä häntä voi hirttää. Juutalaisuskoiset – ja kaikki muutkin Jeesuksen hylkääjät – ovat perkeleen orjia (Joh. 8:44), ja ainoa ase, jolla perkele voidaan kukistaa, on evankeliumi. Iltatuulen viestisi on siis tyhjää lätinää ja aihepiiriin nähden idiotiaa. Nouseepa se itsekin perkeleestä ja on siten aivan samaa kuin juutalaisuus (isä on sama: perkele). Vaikka hirttäisit kaikki maailman juutalaiset, juutalaisuus ei häviäisi yhtään mihinkään vaan vain vahvistuisi (perkele jäisi entistä kiukkuisemmin riehumaan).

   Ota siis mallia meikästä. Meikän viesti on aamutuulen viesti, ei iltatuulen viesti.

   Siis: juutalaisuuden vastustuksenne (ilman Jeesusta Kristusta) ja maan pelastustoimintanne on juutalaisuuden edistämistä ja maan tuhoamista. Niin ovat epäuskoiset harhassa – kaikki on päälaellaan.

   Plusääni(7)Miinusääni(5)
 11. Yritys, jossa työskentelen, tekee kauppaa israelilaisen/maailmanlaajuisen juutalaisyrityksen kanssa. Kyllä näin monen vuoden jälkeen on myönnettävä, että kyllä se Talmud ja juutalaisten laki sieltä esille nousee vähän joka käänteessä. Ei siitä pääse yli eikä ympäri ?

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 12. Hyvä idea netissä.

  Jospa alkaisimme kutsua hepreankielisiä etuoikeutettuja nimellä ”Google”.

  Esimerkiksi:

  FED:in johtajana on aina ollut google.

  Goldman Sachs on tyypillinen googlepankki.

  NKVD tappoi kymmeniä miljoonia ja NKVD:n johdossa oli google hyvin edustettuna.

  Bolshevikkivallankumous oli todellisuudessa googlevallankumous.

  Sitten odotamme, kuinka Facebook sulkee sanan google pois. Huhahahaha.

  Jaa-a. Siitä alkaa ihan uusi meemi: google.

  Hänhän on ihan google. Ahne kuin google. Hellfire-ohjus googlemaasta suoraan palestiinalaiseen kouluun. Googlet pommittavat Gazaa.

  Googleish Privilege. Googlet yliedustettuina USA:n yliopistoissa. Googlet omistavat USA:n median. Googlewood – elokuvia helvetistä. Maailman huonoin googlenäyttelijä?

  Taas google pisti poliisisarjaan neekerin johtamaan tutkimuksia. Google rakastaa neekereitä kaikkialla muualla, mutta ei omassa Googleisraelissa.

  Google pitää rajat kiinni omassa maassaan ja huutaa rajoja auki valkoisissa maissa. Google, aina google, jos solvataan valkoisia. Google, aina google, jos ylistetään mustia.

  Google, the usual suspect.

  Googlecaust – maailman suurin valhe.

  No, sulkekaa sana google, googlet. Google, googlempi, googlein.

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
  1. Miksi googlenaiset näyttävät hevosilta monasti? Esim. Jennifer Aniston, Sarah-Jessica Parker ja Barbra Streisand. Huvittaa aina kun Jennifer Aniston valitaan ”maailman seksikkäimmäksi naiseksi”. Huh-huh… Ei voi kuin nauraa.

   UKK kävi itä-Euroopassa aikoinaan ja kirjoitti sieltä kotiin pojilleen ja vaimolleen. Oli käynyt googlekortteerissa ja kirjoitti: ”Eihän tuollaisen saastan keskellä voi elää kuin google!”

   Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat