Dan Kantor: ”Magneettimedia on vakava ongelma”

Helsingin juutalaisen seurakunnan ja Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvoston hallintojohtaja Dan Kantor pitää Magneettimediaa vakavana uhkana Suomen sionistiselle hegemonialle. Asiasta uutisoivat kristillissionistiset Ristin Voitto (RV) ja Seurakuntalainen –lehdet.

Sionistit ovat vainonneet Magneettimediaa tänä vuonna. Ohessa Keskipohjanmaassa julkaistu vastine Sari Essayahille.
Keskipohjanmaassa julkaistu vastineemme antisemitismiväitteisiin.

RV ja Seurakuntalainen väittävät lukijoilleen, että ”Gazan konflikti on lietsonut antisemitismiä Suomessa”. Lehdet lainaavat lähteenä rasistista ja vakaviin rikoksiin sotkeutunutta Anti-Defamation League –sionistijärjestöä. Artikkelissa ei kuitenkaan mainita yhtäkään varsinaista juutalaisvastaista välikohtausta kotimaassamme. Toisin sanoen Suomessa kasvanut ”antisemitismi” on ollut kritiikkiä Gazan kansanmurhaa ja Israelin julmia ihmisoikeusrikoksia kohtaan. Kuten olemme kirjoittaneet Suomen juutalaisten omiin lähteisiin perustuen, Suomen juutalaisyhteisö seisoo rikollisvaltio Israelin rinnalla. Ei siis ihme, että juutalaiset kokevat antisemitismin kummittelevan vähän kaikkialla.

Dan Kantor itse kirjoittaa Helsingin juutalaisen seurakunnan HaKehila-lehteen, joka on täynnä Israelin militarismia ihannoivaa sionistista materiaalia. Lehden sivuilta ei yksinkertaisesti löydä Israelin oikeistohallitusta kritisoivia tekstejä. Jopa juutalaislapsia kannustetaan lehdessä matkustamaan ”luvattuun maahan” ja liittymään armeijan palvelukseen. Onkin vähintäänkin outoa, että sionistikristittyjen haastattelema Kantor valittelee:

On tullut joitakin sähköpostiviestejä, joissa meitä ei ole uhattu mutta on kovasti syytetty siitä, mitä kirjoittajan mielestä tapahtuu Gazassa. Tyypillinen sanonta viesteissä on: ’mitä te siellä oikein teette, hävetkää!’. Syytös siis yleistetään koskemaan kaikkia maailman juutalaisia, mikä on tyypillinen antisemitistinen ajatus.

Mikäli Kantor ja muut suomenjuutalaiset eivät halua tulla rinnastetuksi Israelin politiikkaan, heidän kannattaisi tehdä pesäeroa Dan Ashbelin ja Gideon Bolotowskyn kaltaisiin hahmoihin ja muuttaa radikaalisti HaKehilan sisältöä. On tekopyhää usuttaa lapsia palvelemaan Israelin asevoimissa ja samaan aikaan itkeä krokotiilinkyyneliä ”gojimille” suunnatussa mediassa siksi, että ”antisemitistit” rinnastavat Suomen juutalaiset Israelin politiikkaan.

Monitori-lehdessä Kantor kertoo, että myös kesällä 2006 juutalaisvastaisuus leimahti Suomessa. Tuolloin rasistinen juutalaisvaltio iski tekaistuin syin Libanoniin, mutta koki nöyryyttävän tappion sodassa vapaustaistelujärjestö Hizbollahia vastaan. Sionistien mukaan Israelin röyhkeä hyökkäys synnytti suoranaisen antisemitismin hyökyaallon maailmalla.

JuutalaislastenSotilasleiri

Artikkeli antaa paljon tunnustusta Magneettimedialle Suomen ehkäpä radikaaleimpana riippumattomana julkaisuna:

Merkittävänä suomalaisen antisemitismin pesäkkeenä Kantor pitää Magneettimedia-verkkojulkaisua. Tavarataloyhtiö Kärkkäisen ilmaisjakelulehtenä aiemmin ilmestynyt julkaisu sai viime syksynä käräjäoikeuden tuomion kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Tuomion jälkeen julkaisu on toiminut pelkästään verkossa, mutta kirjoittelu on jatkunut.

– Magneettimedia on vakava ongelma. Se kertoo monesta asiasta: siitä, että antisemitismiä on Suomessa, ja siitä, kuinka voimattomia sen edessä ollaan. Vaikka tehdään uusia tutkintapyyntöjä, koneisto on valtavan hidas ja kankea.

Magneettimedia on uhka siksi, että emme pelkää kirjoittaa kansainvälisestä eliitistä kriittiseen sävyyn. Paras tapa syödä uskottavuuttamme olisi todistaa juutalaisartikkeleidemme valheellisiksi, mutta edes käräjäoikeus ei siihen viime syksynä pystynyt.

Tarjoamme herra Kantorille ainutkertaisen tilaisuuden. Mikäli hän voi todistaa, että esimerkiksi seuraavat perustavanlaatuiset juutalaisartikkelimme eivät pidä paikkaansa, tulemme julkaisemaan Kantorin vastineen täysin sensuroimattomana Magneettimediassa:

Joe Biden päästi sammakon

Kritiikin kulttuuri: Evolutiivinen analyysi juutalaisten osallisuudesta 1900-luvun älymystön ja politiikan liikkeisiin

Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus 1, 2, 3

Jalostusta vastaan – miksi juutalaiset vastustavat eugeniikkaa

Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle

David Duke: Juutalainen ylivalta

 

Arvi Pihkala

119 kommenttia

 1. Ihan vain tiedoksi paskakidat: olette Suomen huuhaapaskan päämölynkannattaja. Hyvin on uusi ”päätoimittaja” Arvi Pihkala omaksunut edeltäjänsä periaatteet täysin kritiikittömänä uusnatsien ja huuhareiden huorana. Ilmiselvästi mikään järjellinen argumentti ei kelpaa teille sillä te erittäin mielellänne sensuroitte eri mieltä olevat kirjoitukset. Ennen kaikkea silloin kun eri mieltä oleva sattuu olemaan oikeassa.

  Plusääni(1)Miinusääni(12)
  1. Pikkujuutalainen on selkeästi turhautunut, kun hänen paskanjauhantaa ei enää usko kukaan. En ole huomannut mitään sensuuriongelmia magneettimediassa, mutta valtavirtamediaan on todella vaikeaa saada eriäviä mielipiteitä julkaistuksi, juutalaisviisaista kommenteista puhumattakaan. Kyllä ne poistetaan lähes aina, vaikka miten asiallisesti viestin muotoilisi. Mutta ainahan se kannattaa yrittää, jos vaikka juutalaismode olisi kahvilla sillä kriittisellä hetkellä.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
   1. Etpä tietenkään ole huomannut mitään sensurointia täällä, kun ei täältä kaltaistesi antisemitistien kirjoituksia poisteta, vaan niiden asiavirheitä osoittavia kirjoituksia poistetaan.

    Kaaleppi Änkyrä on karkeasta kielenkäytöstään huolimatta järkevimpiä tänne kirjoittavia.

    Plusääni(0)Miinusääni(9)
    1. ”Karkea kielenkäyttö”.

     Mitenkähän suu pantaisiin siellä hasbarat-leirissä, jos minä erehtyisin kutsumaan teikäläisiä huoriksi? Kyllä, heranjestas, tulisi vipinää kaikkien dankantorien kinttuihin. Saappaisiin kompastuttaisiin matkalla asianajajan luokse ja kosher-kahvit menisivät väärään kurkkuun innostuksesta. 🙂

     Mutta meikäläisiä saa nimitellä, ei mitään rajaa. 🙂

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
    2. Onneksi ihmisillä sentään on oikeus olla lukematta näitä kirjoituksia jos ne aiheuttavat ärtymystä. Mikään laki ei pakota lukemaan niitä.

     Sionisteilla on ollut aiemminkin vääristynyt maailmankuva, mutta nyt sentään jotkut ovat ryhtyneet ajattelemaan että jos kaikki muut sanovat toisin, voisiko oma mielipiteemme olla väärässä:

     http://www.dailystormer.com/israelis-on-facebook-wish-death-on-holohoax-survivors-against-protective-edge/

     …ja toisalta, jos pienenä jo käytetään hyväksi, niin minkälainen ihminen siitä lapsesta kasvaa:

     http://www.dailystormer.com/da-forced-to-release-names-of-20-orthodox-jewish-perverts-and-rapists/

     Mutta toisaalta, ketkäs niitä juttuja kirjoittavat puolesta ja vastaan?

     http://www.dailystormer.com/jew-poses-as-antisemite-to-jew-people-over/

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Juutalaiset voisivat pitää sen nokkansa erossa Suomen asioista.

  Tämä on klassinen tapa koittaa siirtää huomio pois teurastetuista palestiinalaisista lapsilta, hyökkäämällä uutisointia vastaan.

  Surkeaa Israel. Surkeaa Suomen juutalaiset.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 3. Juutalaiset itse aiheuttavat tämän ”antisemitismin” tai tarkemmin sanoen Israelin valtion toimien kritisoimisen joka on täysin oikeutettua jos teurastaa siviilejä ja varsinkin lapsia. Niiden juutalaisten jotka eivät halua leimautua tai tulla rinnastetuksi Israelin valtion toimiin niin pitäisi sanoutua selvästi irti kaikesta Israelin suorittamasta teurastuksesta niin kuin artikkelissa sanotaankin ja vastustaa valtioterrorismia, onneksi heitäkin on, mutta ei ilmeisesti hirveän paljoa ikävä kyllä. Jos elää lähimmäisiään rakastaen ja kunnioittaen, niin ei ole silloin ei ole syytä kritisoimiseen, mutta jos taas elää ihmisvihassa ja rasistisesti, eikä välitä muista pätkääkään ja tappaa viattomia, niin silloin sellaisia ihmisiä saa ja pitääkin kritisoida ja yrittää saada loppumaan tuollainen ihmiselämän halveksinta. Juutalaisten ja kaikkien muidenkin pitäisi ajaa kaikkien yhteisiä etuja eikä omia etujaan ja elää tervettä ja moraalista elämää, ihmiselämää kunnioittaen. Ei maailmasta tehdä parempaa paikkaa omia etujaan ajelemalla ja tappaen viattomia ihmisia, siitä seuraa vaan rappeutunut ja paskainen maapallo, jossa toisista ei välitetä. Maailmasta tulee parempi paikka kun ihmiset heräävät henkisesti ja alkavat elämään Jumalallisten lakien mukaan lähimmäisiään rakastaen ja yhteistä etua ajaen.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Jos sionistit käyttäytyisivät kuin ihmiset niin tällaisia kirjoituksia ei olisi. Helppoa ja yksinkertaista. Siihen asti kaikkien velvollisuus on tietenkin puhua asiasta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Juutalaiset toimivat erikoisesti. He mm. haluavat kieltää kirjojen julkaisun, jos sen sisältö ei miellytä heitä. Tästä on esimerkkejä mm. Suomesta.

  Kuitenkin esim. horoskooppeja saa julkaista.

  Jos lähdetään tälle sensuurin ja pelon tielle niin sen lopputulos on väistämättä NKVD-tyyppinen kauhujen maa, jossa ihmisiä ilmiannetaan ”vihapuheesta”. Lakia käytetään luomaan pelon ilmapiiri, jossa ihmisten täytyy alkaa varomaan puheitaan ja kirjoituksiaan, koska kukaanhan ei kuitenkaan tietenkään voi kertoa, mikä on sopivaa ja mikä ei. Jos nimittäin aletaan listaamaan kiellettäviä sanomisia niin samalla paljastetaan kuinka sanomattoman typerää tällainen listaaminen on.

  Lakihan määrittää jo aivan riittävän tarkoin mm. laittoman uhkailun etc. Juutalaiset toimivat hysteerisesti tässä asiassa ja se jos joku panee ajattelemaan, että heillä ei ole puhtaat jauhot pussissa.

  Jokainen julkaiskoon minkälaisia kirjoja haluaa ja jokainen päättäköön itse, mitä kirjoja hän haluaa lukea ja jos joku on eri mieltä jostakin asiasta, olkoon hänellä oikeus sanoa se.

  Sensuuri ja puhumisen/kirjoittamisen kieltäminen ei ole 2000-lukua. Vain juutalaiset haluavat tätä. Mikä heitä oikein vaivaa?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Te hörhöt luulette vielä Siionin viisaiden pöytäkirjojakin aidoiksi kokouspöytäkirjoiksi ja suunnitelmiksi. Totaalista mielenvikaista järjen köyhyyttä.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Helposti, kovin helposti, olet aina valmiina leimaamaan.

   Talmudhan on täynnä totaalista sontaa ja käsittämätöntä ”vihakirjoitusta”. Minun puolestani saa olla, en halua kieltää Talmudia. Lukekoon, ken haluaa.

   Kuvaamasi pöytäkirjat ovat totta tai eivät ole. Jos ne eivät ole totta niin miksi ne ovat jotenkin pahempia tai vakavampia kuin esim. Talmud? Jos idiootit tavaavat Talmudia aamusta iltaan etsien sieltä jotakin syvempää viisautta niin miksi ko. pöytäkirjoihin uskova olisi jotenkin huonompi?

   Olet vain yksinkertaisesti ihminen, joka haluaa kieltää toisinajattelun. Olet tässä mielessä hyvin paha ihminen. Kuulut juuri siihen ryhmään, joka ilmiantaisi, kantelisi, kiusaisi. Häpeäisin sinun sijassasi.

   Kyllä maailmaan mielipiteitä mahtuu ja maailman juutalaisyhteisö ei ole heikko, me olemme heikkoja heihin verrattuna. Jos me olemme niin tavattoman tyhmiä ja surkeita niin miksi ihmessä te pelkäätte meitä? Mehän olemme hörhöjä ja ties mitä kaikkea.

   Minua epäilyttääkin juutalaisissa juuri tämä: kaiken kieltäminen, hysteerinen tarve syyllistää, yksisilmäisyys, käsitys siitä, että vain juutalainen on hyvä ihminen.

   Ja turha sönköttää ”holokaustista”. 1900-luvulla kuoli ehkä 20 kertaa enemmän kristittyjä erilaisissa holokausteissa. Minua ei kiinosta juutalaisten kärsimykset, niitä on jo tarpeeksi itketty. Itke sinä, itke aamusta iltaan, mutta älä ruikuta minua itkemään. Minua ei heidän kärsimyksensä itketä. Ei tippaakaan, ei nyt eikä koskaan.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. Yksinkertaisesti:

  Ongelma on juutalainen ja juutalaisuus.

  Juuri juutalaiset ovat nykyään ensimmäisinä vaatimassa lakeja, jotka kieltävät ”vihapuheen”.

  Minä haluan nyt kysyä juutalaisyhteisöltä aivan yksinkertaisen ja selkeän kysymyksen: Miten vihapuhe määritetään?

  Haluan selkeän ja tyhjentävän vastauksen. Jos tällainen puheen/mielipiteen kieltävä asia säädetään lakiin niin kai nyt sentään jopa juutalainenkin ymmärtää, että asian pitää olla selvä. Mikä on vihapuhetta? Onko sanan juutalainen käyttäminen vihapuhetta? Jos on niin sitten sana kristitty tai sana muslimi on vihapuhetta. Onko Israelin (The Jewish State) arvostelu vihapuhetta? Jos on, niin mitä muita valtioita ei saa arvostella?

  Onko se vihapuhetta, jos sanoo Hollywoodin olevan juutalaisten hallussa? Jos on niin millä perusteella? En sanonut, että kaikki Hollywoodin juutalaiset pitää tappaa, sanoin vain, että Hollywood on juutalaisten hallussa. Mikä ihan tarkalleen ottaen on väärin tässä asiassa? Jos se ei ole ns. totta niin mikä siinä sitten on pahaa? Vai onko kenties nyt niin, että kaikki sanomiset ja mielipiteet alistetaan ns. totuuskomissiolle, jonka johdossa istuu Dan Kantor. Ja hän sitten antaa meille kaikille pitkän harkinnan jälkeen totuuden.

  Kuka määrittää totuuden ja miksi ns. ei-totuus on pahasta, jos totuus on selviö? Millainen maailmamme on, jos ihmisen täytyy alkaa varomaan sanomisiaan ja ajattelemisiaan? Oletteko, juutalaiset, jonkinlainen Valittu Kansa, jolla on yksinoikeus totuuteen? Jos niin on, niin kertokaa se meille.

  Miksi juutalaisten hipiää pitää ylipäätänsä varjella? Hehän ovat maailmanlaajuinen tavattoman vahva yhteisö, jolla on kotimaa Israelissa, ydinase ja rajattomasti rahaa ja valtaa. Miksi juuri tätä vahvaa yhteisöä ei saa arvostella?

  Jos esitämme ns. ”hörhöjä” mielipiteitä niin eikö se ole vain teidän vahvuuttanne ja meidän heikkouttamme? Miksi me olemme muka vaarallisia ja yhteisö, jolla on vahva ote mediaan, rahamaailmaan ja politiikkaan, on vaaraton ja vailla virheitä?

  Miksi juutalaisten ydinase on hyvä ja Iranin on paha? Objektiivisia syitä, kiitos.

  Miksi palestiinalaisten kohtalo on vähemmän tärkeä kuin juutalaisten kohtalo? Juutalaiset sanovat, että he voivat hävitä vain kerran. Mitä sontaa, kuinka monta kertaa palestiinalaiset voivat hävitä? Kuinka monta kertaa suomalaiset voivat hävitä?

  Juutalaiset puhuvat holokaustistaan ikään kuin se olisi jotakin suurempaa, jotakin tärkeämpää. Se ei ole, se ei ole mitään erikoista. Viime vuosisadalla Venäjällä ja Ukrainassa kuoli moninverroin enemmän tavallisia kristittyjä, tavallisia valkoisia ihmisiä. Missä ovat muistomerkit, joiden luona juutalaiset käyvät suremassa juutalaisten tappamia (mm. Yagodan tappamia) miljoonia tavallisia ihmisiä.

  Minä sanon tämän nyt suoraan kiertelemättä, koska en pidä juonittelusta ja sonnanjauhannasta: Minä vihaan tuollaista yksisilmäisyyttä. Minä vihaan sitä, että itketään omaa kohtaloa aamusta iltaan, että nähdään pieninkin natsismin neula hehtaarin kokoisessa heinäsuovassa, kun omassa silmässä on vereen tahriutunut kirveenvarsi.

  Jo riittää kitinä, iankaikkinen kitinä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Vihapuetta on tietenkin se, minkä juutalainen määrää sellaiseksi. Eli ihan mikä vain. Kyse on brutaalista vallankäytöstä. Turha heidän kanssaan tai heidän kätyriensä on kinata. Järkipuhe ei aita, sääntöjä ei ole ja he pelaavat väärin. Heillä on kaikki valta ja he käyttävät sitä estottomasti. Et voi mitään muuta kuin vinkua, kun he tekevät ihan mitä tahtovat.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Veli, näinhän se on, mutta ihan vielä minua ei ole vangittu. 🙂

    Tottahan tuo on, että kukaan ei tietenkään määritä, MITÄ se vihapuhe on. Jutun juoni on, tietysti, että ihminen pitää saada pelkäämään niin että hän ei uskalla sanoa enää mitään, vain suudella herransa jalkoja ja vikistä onnesta.

    Jos vihapuhe jouduttaisiin määrittämään niin koko surkeus paljastuisi. Pitäisi nimittäin selkeästi sanoa, että ”ei saa sanoa JUUTALAINEN”, ”ei saa sanoa JUUTALAINEN OMISTAA”, ”ei saa arvostella JUUTALAISTA”. Ylipäätänsä ei saa sanoa mitään JUUTALAISISTA.

    Jos heillä olisi sellainen valta kuin esim. Yagodalla oli NKVD:ssä niin totisesti maassamme oltaisiin hiljaa silloinkin, kun öisin ihmisiä haettiin kodeistaan tapettavaksi. Sitä tarkoittaa ”vihapuheen” kieltäminen. Että olet hiljaa ja alistut. Että kiltisti hyväksyt sen, mitä Sinulle suvaitaan antaa.

    Jos olet oikein kiltti ja oikein hyvin ymmärrät paikkasi, voit saada roolin filmistä, voit päästä yliopistoon, voit saada viran. Mutta sinun pitää tietää, että se ei ole sinun ansiotasi, vaan sinä saat sen, koska olet kuuliainen, olet nöyrä.

    Jos katsoo HS:n toimittajia ja heidän kuviaan niin näet tämän. He ovat kilttejä, nöyriä, kiitollisia. He haluavat vain isäntänsä parasta, he haluavat palvella isäntäänsä, he haluavat jokakuukautisen palkkansa, he tietävät, että jos nouset isäntääsi vastaan, toista mahdollisuutta ei tule, toista virkaa ei tule. heidän katseensa on puudelin katse, heidän tekstinsä on kuin kilin lapsen,ennalta-arvattavaa, ohjelmoitua, sovittua. He kannattavat multikultia, he rakastavat maahanmuuttajia, aina ja joka tilanteessa, he kritisoivat valkoisia ja arvostavat kaikkia muita. Sanalla sanoen: he ovat nöyriä, hyvin nöyriä.

    Poliitikko oppii jo varhain, että jos haluat, että jos haluat asioiden sujuvan, suljet silmäsi monilta asioilta. Olet yksisilmäinen niin kassa karttuu, kolikko kilahtaa. Elämäsi on paljon helpompaa.

    Tällainen poliitikko kannattaa vihapuheen kieltämistä, sillä hän vihaa puhetta, joka on totta, joka arvostelee häntä, joka nöyrästi tekee isäntänsä tahdon mukaan. Isäntä arvostaa häntä ja maksaa hänelle, miksi siis sietää sitä, että joku arvostelee isäntää? Ei, isäntää ei saa arvostella, isäntä on pyhä, isäntä on hyvä. Hän rakastaa isäntäänsä.

    Näin se menee, mutta silti, tämän rajattoman vallan keskelläkin, silti, totuus näkyy, sillä rahalla ei saa totuutta. Sillä saa nöyriä palvelijoita, spanielinkatseen, lempeän ilmeen, mutta sillä ei saa totuutta.

    Ja suureksi ilokseni: Meitä on paljon, paljon. Paljon enemmän kuin kukaan ymmärtää, siksi meitä pelätään, siksi meitä vainotaan. Siksi pitää säätää vihapuhelaki. Jotta kukaan ei uskaltaisi puhua. Jotta olisi hiljaisuus.

    Mutta sitä ei tule. Hiljaisuutta ei enää koskaan tule.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Monilla tänne kirjoittelijoilla on harhaisia kuvitelmia merkityksestään. Laurio ja sinä hyvinä esimerkkeinä. Ja tämä että antisemitistiset vainoajat kuvittelevat itsensä vainotuiksi, se on yhtä typerryttävää kuin joidenkin kristittyjen kuvitelmat siitä, että heitä sorretaan, kun maallisesta lainsäädännöstä poistetaan ja muutetaan uskonnollisiin uskomuksiin perustuvia epätasa-arvoisuutta ylläpitäviä pykäliä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Minun merkitykseni on se, että pelastun uskossa Jeesukseen Kristukseen eli syntien anteeksiantamukseen. Minussa ei elä enää minä itse vaan Jeesus Kristus minussa, Gal. 2:19-20. Kun siis puhut ”harhaisista kuvitelmistani merkityksestäni”, puhut Jeesuksen Kristuksen harhaisista kuvitelmista itsestään.

      Olen kristitty ja elän ikuisesti sielun ja ruumiin puolesta (sama ruumis kuin nyt mutta eri muodossa).

      Juutalaiset pelkäävät hysteerisesti Jeesuksen Kristuksen paluuta. Juutalaiset sanovat pyhässä Talmudissaan, että Jeesusta keitetään ulosteessa helvetissä (Gittin 57a). Jeesus Kristus kuitenkin ilmestyy nyt koska tahansa ja Kristuksen hylkäävät/hylänneet juutalaiset hukkuvat ikuiseen helvettiin. Kristuksen hylänneillä juutalaisilla ei ole mitään merkitystä. He hukkuvat samaan läjään jumalansa (perkeleen, Joh. 8:44) kanssa. Juutalaisilla on suuri tuska sisimmässään, kuten heidän kommenteistaan näkyy. Pelkkää myrkyllisen sapen sylkemistä kaikki. Kuvottaa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Aikainen lintu kosher-madon nappaa. 🙂

    Huomaan hyvin sanan ”keskeneräinen”. Tämä on keskeistä, sillä ”antisemiisti” (lue: myös juutalaisia kritisoiva) täytyy pitää varpaillaan, hänen pitää pelätä.

    Luin toki tämän juutalaisjärjestöjen laatiman manifestin, joka on, sanalla sanoen, yksipuolisuudessaan pöyristyttävän keskiaikainen sensuurin ylistys ja sananvapauden irvikuva.

    ”Tietynlainen käsitys juutalaisista”. Onpa melkoinen määritelmä. Kuule, onko Gazassa kuoliaaksi pommitetun lapsen vanhemmilla ”tietynlainen käsitys juutalaisista”? Mitä arvelet?

    ”Stereotypioita kataluudesta ja kielteisistä luonteenpiirteistä”. No voi voi. Hollywoodin elokuvathan ovat täynnä stereotypioita muslimeista. Ja pahasta, vanhasta valkoisesta miehestä. Jos stereotypiat kielletään, se on yksinkertaisesti täyttä sensuuria. Silloin lähdetään siitä, että lukija ei ymmärrä mitään, että hän on täysin tyhmä, aivoton, johdettavissa oleva ääliö. Siitähän Hollywood lähtee. Ja on usein oikeassa. Eli jos stereotypiat kielletään niin suurin osa kirjoista, elokuvista, näytelmistä, koko kulttuurista kielletään jonkin ryhmän herkkähipiäisyyden takia. Ja kuka määrittää stereotypian rajat? Dan Kantor?

    Kielletään ”harhaluulo juutalaisten kontrolloimista tiedotusvälineistä”. Kielletään harhaluulo? Luetteko edes itse laatimianne sepustuksia? Talmud on harhaluulo juutalaisesta paremmuudesta. Kieltäkää se ensin niin viitsin edes ajatella moista moskaa.

    Surkeaa, surkeaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Kun kerran vauhtiin pääsin niin jatkan saman tien, lempo vieköön. 🙂

  Kun puhutaan palestiinalaisista niin juutalaiset selittävät, että eihän sellaista kansaa olekaan, ei ole koskaan ollutkaan ja tämä ”fakta” oikeuttaa sitten murhaamaan koko kansan ja ”koska sellaista kansaa ei edes ole” niin heidän (Gazan palestiinalaisten) kohtalollaan ei ole mitään väliä.

  Aletaanpa kaikki ajattelemaan näin. Itse asiassa Suomen juutalaisetkin ovat ikään kuin Gazan palestiinalaiset, heitähän ei kansana ole, ei ole koskaan ollutkaan. Miten niin heitä on? Ei ole, on vain joukko juutalaisiksi itseään kutsuvia, jotka toki voivat omistaa maata ja kiinteistöjä täällä, mutta mitä siitä, kuka siitä välittää? Kuka välittää siitä, että Israelista ajettiin n. 800 000 ihmistä (heitä kutsutaan nykyään palestiinalaisiksi, mutta mitä siitä). NYT he eivät enää omista mitään, siis heitä ei ole, sillä juutalainen määrittää kaiken omistamisen kautta. Jos omistat, olet. Ja koska palestiinalainen ei enää omista, häntä ei ole.

  Somalitkaan eivät oikeastaan ole Suomessa. Miksi olisivat? Oliko heitä täällä, kun meidän isoisämme taistelivat elämästä ja kuolemasta? Ovatko he koskaan oikeastaan olleet täällä? Jos minulta kysytään j ajattelen israelilaisesti: Ei, heitä ei ole. Ei ole koskaan ollutkaan. En näe heitä ja jos israelilaisesti ajattelen niin jos heitä on, mitä suuresti epäilen, niin sitten, jos heitä on, he asuvat jossakin muurin takana. Mutta koska he eivät ole asuneet täällä jo Vanhan testamentin aikana niin heillä ei ole mitään oikeuksia tähän maahan.

  Juutalainen tietää, kuka omistaa ja koska omistaminen määrittää ihmisen niin minä ymmärrän: Palestiinalaisia ei ole. Ei heitä näy, he eivät omista mitään. Heitä ei siis ole. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. ANTISEMITISMI – SUURI HUIJAUS

  Elikkä, kuinka voi joku olla anti-semiitinen jos yli 80% maailmaan kansainväliset ”juutalaiset” ovat Ashkenazeja, tämä ihmisryhmä on alun perin kotoisiin etelä venäjältä ei ole juutalaisia, van her konvertoi judaismiin joskus 800 vuotta sitten.

  Jos joku on antisemiittinen niin se on Israel ja heidän Apartheid toimintaa Palestinalaisten vastaan, he ovat OIKEITA seemiläisä kuten kaikki arabit, irakilaiset ym., Israelin osuus on sitä ihmisryhmästä on vain pieni pisara.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Oikeita seemiläisiä ovat vain puhtaat valkoiset,Joten olet oikeassa ettei juutalaisvastainen ei ole antisemitisti vaan kaikki jotka ovat vastaan valkoisia eurooppalaisia ovat oikeasti antisemiittijä siten juutalaiset itse ovat antisemitestejä.

  Jumala suojelkoon magneettimediaa ja kaikkia muita totuuden kertojia.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Gazassa ei ole ollut sotaa. Sodassa käydään taisteluita. Gazassa ei käyty yhtään taistelua.

  Juutalainen ja 2.sukupolven holokaustista ”selviytyjä”, jonka molemmat vanhemmat olivat miehitetyssä Puolassa keskitysleireillä, prof.Finkelstein, tiivistää sanoiksi Gazan teurastuksen tällä videolla:

  http://youtu.be/pBBBJMi59i4

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Jospa ’Dan Kantor’ lukisi edes ’Joe Bidenin’ vapaaksi laskeman sammakon niin homma olisi hanskassa…mutta kun ei lue…ei Danny-boy:sta ole miesta siihen.
  Valitettavasti.
  Magneettimedia seka muut sanavapauden puolustajat , jatkakaa samaan malliin !

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Paistoin pekonia ja kananmunia ja nautin ne hyvällä ruokahalulla kahvin ja tuoremehun kera. Mielestäni ko. pekoni oli kosher. Vai oliko se sittenkin harhaluuloa? Ken tietää?

  Esitän muutaman käsityksen (harhaluulon?):

  Juutalaiset hallitsevat Hollywoodia. Savolaiset hallitsevat Hollywoodia. Marsilaiset hallitsevat Hollywoodia. Homot hallitsevat Hollywoodia. Kenen on syytä paheksua oheisia harhaluuloja ja miksi?

  Lisää harhaluuloja: FED on Yhdysvaltain keskuspankki. Sen johdossa istuu tavallisesti juutalainen. Sen johdossa istuu tavallisesti savolainen. Sen johdossa istuu tavallisesti marsilainen. Sen johdossa istuu tavallisesti lesbo. Kenen on syytä paheksua oheisia harhaluuloja ja miksi?

  Lisää harhaluuloja: Gazan lapsia pommittivat juutalaiset. Gazan lapsia pommittivat savolaiset. Gazan lapsia pommittivat marsilaiset. Gazan lapsia pommittivat transseksuaalit. Kenen on syytä paheksua oheisia harhaluuloja ja miksi?

  Vielä lisää (harhaluuloja): Yagoda oli juutalainen. Yagoda oli savolainen. Yagoda oli marsilainen. Yagoda kuului perussuomalaisiin. Kenen on syytä paheksua oheisia harhaluuloja ja miksi?

  Lisää harhaluuloja: Maailman pankkiirien joukossa on yliedustus juutalaisia. Maailman pankkiirien joukossa on yliedustus savolaisia. Maailman pankkiirien joukossa on yliedustus palestiinalaisia. Maailman pankkiirien joukossa on yliedustus psykopaateilla. Kenen on syytä paheksua oheisia harhaluuloja ja miksi?

  Lopuksi, mitä pahaa, tarkalleen ottaen on harhaluuloissa? Onhan juutalaisillakin sellainen harhaluulo, että talmud on tärkeä kirja. Ei se minua haittaa, se sopii minulle vallan mainiosti. Kyllä maailmaan harhaluuloja mahtuu. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Luin vielä entistäkin tarkemmin tätä ”keskeneräistä” antisemitismin määritelmää. Olen varma, että tämä määritelmä ei koskaan valmistukaan, sillä keskeneräisyys on kulmakivi diktatuurissa. Diktatuurin kansalaisten on aina elettävä siinä pelossa, että toimii jotenkin antisemitistisesti, jotenkin kriminaalisesti, jotenkin sopimattomasti.

  Monia mielenkiintoisia asioita juutalaiset ovat listanneet minunlaisteni päänmenoksi.

  ”Juutalaisia kansana syyttäminen siitä, että he ovat vastuussa yksittäisten juutalaisten tai juutalaisryhmien … tekemistä vääryyksistä…”.

  Hyvin mielenkiintoista. Otan esimerkin: Israel on nimensä (The Jewish State) mukaan JUUTALAISVALTIO ja se on juutalaisten mukaan JUUTALAISILLE. Olenko siis antisemitisti, jos sanon, että JUUTALAISVALTIO tappoi palestiinalaisia lapsia? Saako sanoa, että JUUTALAISET tappoivat lapsia? Jos ei saa sanoa niin miten sen saa sanoa? Saako esim. sanoa, että JUUTALAISVALTION JUUTALAISET SOTILAAT tappoivat lapsia? Kertokaa nyt ihmeessä, istuttehan te siellä hyvillä palkoilla laatimassa sensurointiohjeita. Minulla on oikeus tietää, mitä saan sanoa ja mitä en. Jos en saa sanoa JUUTALAINEN niin kyllä se voidaan sanoa toisinkin niin että tyhmempikin ymmärtää ja voihan sitä aina muistaa mainita, että ”en saa sanoa näin, joten sanon sen toisin”. 🙂

  Onko niin, että juutalaiskansa ei ole vastuussa oman valtionsa toimenpiteistä? Ei siinä mitään, jos niin on, ymmärrän sen hyvin ja sitten onkin luotu ennakkotapaus. Miten sitten voi syyttää palestiinalaisia esim. Hamasin toimenpiteistä? Kaikki Israelin agressio palestiinalaisia lapsia kohtaan on siis tuomittavaa, by definition, koska ”kansaa ei voi tuomita sen yksittäisten jäsenten teoista”. Kun olette niin valtavan farisealaisia niin olkaa loppuun asti.

  Saksalaiset eivät olleet kansana vastuussa ns. natsien teoista, tällä logiikalla. Valkoinen ihminen ei ollut vastuussa orjuudesta, vain yksittäiset ihmiset, joten mustien höpinä sorrosta on väärin.

  Selitä minulle tämä ristiriita. Kiitos!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Loistava kommentti kerta kaikkiaan. Luin muutkin ja kaikki ne olivat todella hyvin argumentoituja. Mutta tässä on todella hyvä oivallus, ja sitä onkin syytä käyttää juutalaisia vastaan. Ainahan he kitisevät kuinka joku ampuu pari uudenvuoden rakettia HEIDÄN puolelleen rajaa ja vastauksena on ilmaisku/tykistötuli. Lapsia kuolee ja vastauksena on, että kun raketteja ammuttiiin GAZAsta. Mutta he siis kostavat lapsille koska eivät saa kostettua sitä raketin ampujalle. Silti heidän mukaansa –“kansaa ei voi tuomita sen yksittäisten jäsenten teoista”–. Aika kaksinaamaista sakkia, mutta senhän me jo tiedämmekin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Hupaisin on kohta, jonka mukaan juutalaista tahoa ei saisi syyllistää holohoax-valheen keksimisestä ja ajamisesta. Myöskään Israelin valtiota ei saisi syyttää tästä valehtelemisesta. Vai onko tuo taas muutettu..

  EU:ssa ilmeisesti moni maa on ottanut tämän juutalaisten käskynjaon lainsäädäntönsä pohjaksi. Vankeustuomioita on jaettu Ranskassa Israelin syyttämisestä rasistimaaksi ja apartheid-maaksi. Samoin Englannissa ja myös monessa maasssa on häkki heilunut israelilaistuotteiden boikottihankkeista ja boikotin vaatimisesta. Se on JWO ny

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Nyt vaan sattuu olemaan niin, että juutalaisten järjestelmällinen kansamurha Euroopassa toisen maailmansodan aikana on historiallinen tosiasia. Henkensä menetti lähemmäs kuusi kuin viisi miljoonaa juutalaista. Kaltaisesi sekopäät salaliittoteoreetikot sen kiistävät vaikka mitä todisteita teille esittäisi.

   Ja h.e.bolla:lle: eikö sinua yhtään huolestuta kehua näitä hulluja ja saada tukea vain näkemyksillesi vain skitsofreenikoilta?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Historiallinen tosiasia on myös paljon suurempi järjestelmällinen kansanmurha Venäjällä ja Ukrainassa 1920- ja 1930-luvulla sekä kansanmurha mm. veljeskansamme Viron kansalaisia vastaan 1930- ja 1940-luvulla.

    En kiistä jonkinasteista kansanmurhaa myös juutalaisia kohtaan, mutta vihaan sitä, että meidän täytyy polvistua yhden kansanmurhan edessä ikään kuin vain yhtä ryhmää olisi vainottu. Se on vastenmielistä ja se on kuvottavaa. Heidän tanssinsa tämän yhden asian ympärillä on makaaberia.

    Ja en hyväksy kategorisesti epäilemisen rangaistavuutta. Se on sairasta ja täysin tarpeetonta.

    Vaadin myös yhtäläisyyttä eli muistomerkkejä Venäjän, Ukrainan ja Euroopan (mm. saksalaissiviilien) kristittyjen ihmisten joukkomurhille. Mm. Dresdenin pommituksissa tapettiin aivan turhaan puoli miljoonaa ihmistä muutamassa päivässä.

    Juutalaisten kohtelu ei oikeuta unohtamaan muita ja se ei totisesti oikeuta rankaisemaan ihmisiä, jotka eivät halua muistaa tai myöntää rikosta heitä kohtaan. Juutalaiset voisivat itse myöntää avoimesti osuutensa kristittyjen kansanmurhaan Venäjällä ja Ukrainassa ja muutenkin alkaa köyttäytymään kuin kaikki muutkin. He nostavat itsensä ja omat kärsimyksensä muiden edelle ja se on kuvottavaa, se on vastenmielistä. Kymmenet miljoonat tavalliset ihmiset katsovat haudoistaan tanssia yhden ryhmän ympärillä ja he eivät saa oikeutta. Se on väärin.

    Ja epäilemisen rankaiseminen? Kuvottavaa. Ja niin juutalaista.

    Minä saan tukea niiltä, joiden tukea arvostan. Arvostan kaikkia tämän sivuston kirjoittajia rohkeudesta olla erimielinen, rohkeudesta ajatella toisin. Vihaan niitä, jotka nöyrästi nuolevat herransa saappaita ja unohtavat, että herralla on kirveenvarsi vereen tahrittuna silmässään.

    Juutalaisten kohtalo ei ollut mitään erikoista kauhujen vuosisadalla. Kauhujen vuosisadalla, jonka aloittivat bolshevistivallankumoukselliset Venäjällä. Tämä hiljaisuus tämän kauhean asian ympärillä korostaa sitä makaaberia farssia sen yhden ”holokaustin” loputtomassa jankkaamisessa.

    Kun aika kuluu niin asia nähdään. Nythän kaikki ovat kuin lobotomiapotilaita ja voivottelevat maailman vaikutusvaltaisimman ryhmän surkeaa kohtaloa. Tällä ryhmällä on rahaa, valtaa, ydinaseita koko maailman tuhoamiseen. Ja heidän surkeaa kohtaloaan itketään. Ei itketä, ei tippaakaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Mistähän uusnatsien valhesivulta sinä olet kiskaissut Dresdenin pommituksen kuolonuhrien lukumääräksi puoli miljoonaa ihmistä? Viimeaikaisen luotettavan ja laajan tutkimuksen mukaan (Dresden Commission of Historians for the Ascertainment of the Number of Victims of the Air Raids on the City of Dresden on 13/14 February 1945)
     kuolleiden lukumäärä siellä oli korkeintaan 25 000 ihmistä.

     Mitä rohkeutta on holokaustin ja kuumatkojen kiistämisessä, molemmathan Repe tekee. Mielenvikaisuuttahan todellisuuden kiistäminen on.

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
     1. Ai niin, aina unohdan, että tavallisten ihmisten (so. goyimien) kuolleiden määrää voi aina vähätellä ja väheksyä. Sitä ei mikään laki kiellä.

      Voi voi, kuoleehan noita. Venäjällä muutama kymmenen miljoonaa sinne tänne, kuka niistä välittää? Kuka tuollaisesta roskajoukosta välittää?

      Ehei, tehdään taas uusi musikaali/näytelmä/kirja/pamfletti Ane Frankista, kärsimyksen ikonista. Anne Frank, se se vasta on jotakin se Anne Frank. Mikään ei vastaa Anne Frankin kärsimyksiä.

      Siihen voi heittää miljoona venäläistä kristittyä, mutta kuka niistä välittää, kun oli Anne Frank? Anne Frank, Anne Frank, Anne Frank, ad infinitum. Oy, Anne! Anne, Anne, Anne…

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Hassulle: kävin nyt tuolla www-sivulla ensimmäisen kerran, kun linkitit sinne.

      h.e.bollalle: Niin mikä olikaan lähteesi puolelle miljoonalle kuolonuhrille Dresdenin pommituksessa? Se kun on vähintään 20 kertaa todellista suurempi lukumäärä.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Nyt vaan sattuu olemaan niin, että juutalaisten järjestelmällinen kansanmurha Euroopassa toisen maailmansodan aikana on historiallinen vale. Keskitysleirien kirjanpito vahvistaa juutalaisia kuolleen leireillä noin 300 000 max.

    Sionistit ovat keksineet loput uhrit.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Kuolemien syynä lähes yksinomaan epidemiat, lähinnä pilkkukuume-epidemiat, ja pilkkukuumetta aiheuttavat täit juutalaiset toivat itse mukanaan. Yhtäkään juutalaista ei kuollut missään holokaustissa, jota ei ollutkaan. Juutalaiset olivat leireissä kaikkein turvatuin ihmisryhmä. Heillä oli työ, palkka, vaatetus, riittävä ravinto, koulutus, teatterit, orkesterit, sairaalat jne. Heitä vain siirrettiin – aluksi maastamuuttoa edistämällä, sodan oloissa pakkosiirroin leirien kautta – pois Euroopasta hengenvaarallisen rikollisuutensa vuoksi (kommunismi, jolla Saksa/Euroopan kansallisvaltiot oli määrä tuhota kokonaan juutalaisen maailmanvaltion tieltä; juutalainen rahajärjestelmä, joka orjuuttaa ja tuhoaa maan ja kansan absoluuttisella varmuudella; juutalaisten juonimat 1. maailmansodan rauhanehdot, jotka kuristivat Saksan liki kuoliaaksi; moraalin tuhoaminen; saksalaisen yhteiskunnan ryhdin vesittäminen kaikilla tasoilla; sabotaasitoimet kommunismivallankumouksen osana, juutalaisten sodanjulistukset Saksalle vuosina 1933-1933 jne.). Juutalaiset olivat tuhota Saksan JA SAKSAN KANSAN sekä Euroopan ja Euroopan kansat. Hitler yritti pelastaa Euroopan, mutta USA, Neuvostoliitto, Ranska, Englanti ja loppuvaiheissa Suomi estivät Saksaa pelastamasta Eurooppaa. Nyt juutalaiset tuhoavat Euroopan, kiitos noiden maiden. Tuhoavat niin, ettei mitään jää jäljelle. Maamme johto, puolueet,presidentit, oikeuslaitos, yliopistot, koulutuslaitos, kirkko, armeija – koko yhteiskunta siis kaikkine ”asiantuntijoineen” – tukee ja suojelee juutalaisia kaikin mahdollisin tavoin. Sen, mitä juutalaisuus on, näkee Talmudista. Talmud on lakiemme mukaan karkeaa rikollisuutta ja rasismia (”ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä”, ”ei-juutalaiset tapettava” jne.).

     Tilulilu, pimpelipompeli.

     Heikunkeikun.

     Vesa-Ilkka Laurio

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Tuntuu että juutalaisilta puuttuu tyystin hyve jota kutsutaan nöyryydeksi. Mielestäni kaikki juutalaisuus on siionismia niinkuin juutalaisten mielestä kaikki israelvastaisuus on antisemitismiä. Yleistän koska tekin yleistätte. Juutalaisuus on täysin psykopaattinen USKONTO!! Ette oikeasti ole edes rotu vaan joukko sisäsiittoisia syöpäläisiä joilla on yhteinen ideologia joka kannustaa hirmutekoihin ja mielestänne alempiarvoisten ihmisten sortamiseen. Onneksi ihmiset alkavat vihdoin näkemään metsän puilta. Israel on tuhoon tuomittu.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Koittakaa kestää, sillä ei nykyinen ja ylitsevuotava ”vale-juutalaisten” eli saatanan synagooga loputtomiin täällä hallitse. Tulee vatun loppu, että aika päättyy ja palamme poroksi koko planeetta.

  Se mitä pitää tehdä, on koittaa avata silmät näiltä ”kristityiltä siionisteilta”, koska he eivät tiedä mitä tekevät. Päällisinpuolin asenne kohdallaan, mutta valheeseen uskominen ja maallisen Israelin palvominen on erittäin pahasta.

  Antaa näiden kaaleppien ja aaaaaaaaa sönköttää, he tietävät miten asiat on, mutta uskoa ei ole.
  Keskitytään avaamaan silmät uudella tavalla heiltä, joilla ne ovat jo auki mutta katsovat kieroon tms. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Mielestäni kaikissa maissa pitäisi alkaa osoittamaan mieltä bannerin ”Sitä ei tapahtunut”-alla. Tai sitten ”Se tapahtui Venäjällä”. Ei mitään muuta. Vain aina tämä. Ja jos joku kysyy, vastaus on: Tiedät kyllä, mitä. Ei koskaan mennä sen pidemmälle, tässä vaiheessa.

  Ihmiset alkaisivat ajattelemaan ja todennäköisesti vastustaja alkaisi propagoimaan ja provosoimaan. Mutta ei se auttaisi, kiinnostus leviäisi ja minkä sille kukaan tekisi? Vielä vastustaja ei uskalla ryhtyä massamurhiin, vaikka mieli tekisi.

  Ja tätä herkkua olisi vaikka kuinka paljon:

  ”He tappavat palestiinalaisia lapsia.”

  ”Yagodakin oli yksi heistä.”

  ”Hänkään ei osaa maalata.”

  ”Hänkin on etuoikeutettu.”

  ”Hänkin omistaa Hollywood-studion.”

  Herkullista. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Vastauksia kysymyksiin. 🙂

  Lähteitä on monia ja useissa lähteissä puhutaan laajoista tuhoista Dresdenissä. Luvut vaihtelevat kymmenistätuhansista jopa puoleen miljoonaan. Ja koska juutalaisilla on taipumusta lisätä nolla (tai kaksi) perään omiin kärsimyksiinsä, niin so what? Tuonkaltainen tietoinen siviilien tappaminen oli rikos sekin, kategorisesti. Olen jo kertonut, että minua ei itketä juutalaisten kohtalo, se vain on niin, en välttele sen tunnustamista. Ja olen varma, että juutalaiset eivät tunne myötätuntoa dresdeniläisiä kohtaan. Miksi siis minä tuntisin myötätuntoa juutalaisia kohtaan? Ja en tunnekaan. Ei värähdä tunnemittari, ei yhtään. Kauheata, eikö olekin? Pitäisikö minua rangaista, kenties ankarasti? 🙂

  Minä uskon, että kuun pinnalla on käynyt ihmisiä, mutta minua ei lainkaan häiritse, jos joku ei sitä usko. Onhan niitä sellaisiakin ihmisiä, esim. Hollywoodissa, jotka eivät ole koskaan tavanneet pahaa juutalaista. Se on mielestäni paljon ihmeellisempi harhaluulo. Ja joillakin juutalaisilla on sellainenkin harhaluulo, että Talmudissa on jotakin tärkeää. Uskomatonta. Uskotko Sinä Talmudiin? Onko goyim arvottomampi kuin juutalainen? Monien lähteiden mukaan näin Talmud sanoo. Uskotko tuon?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Dresdenin kaupungin rahoittamassa laajassa tutkimuksessa päädyttiin siihen lopputulokseen, että pommituksessa kuolleita on voinut olla enintään 25 000:
   http://www.dresden.de/en/02/07/03/historical_commission.php

   Puoli miljoonaa on uusnatsien valehtelua. En siis ihmettele, kun et kehtaa lähdettäsi sen epäluotettavuuden vuoksi paljastaa.

   5,7 miljoonaa juutalaista holokaustin kuolonuhria on sekin luotettava lukuarvo. Sen ympärille on päästy useilla erillisillä menetelmillä eri tutkijoiden toimesta, eli tulos on vakuuttava.

   En usko Talmudin kirjoituksiin, kuten en minkään muunkaan uskonnon oppeihin.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 20. Jahas, mestariluokan päällään seisoja Dan Kantor vauhdissa. Suora lainaus:”Syytös siis yleistetään koskemaan kaikkia maailman juutalaisia, mikä on tyypillinen antisemitistinen ajatus.” Kun nimenomaan juutalaiseliitti ja juutalaisuus vaatii kaikkien eliittiin kohdistuvien syytösten yleistämistä koskemaan kaikkia maailman juutalaisia. Yksilöllisyys ja syytön, kunnes toisin todistetaan, ovat niitä goyimien touhuja, joita juutalaiskollektiivi johtajiensa käskystä vihaa. Ja jos joku juutalainen sattuisi moista kritisoimaan, on hän lahkon toimesta välittömästi nimetty ”itseään vihaavaksi juutalaiseksi”.

  Ongelma tässä on se, että kollektiivissa ei ole yksilöitä eikä ”itseä”, eikä useinkaan kritiikissä ole piiruakaan vihaa. Vaikuttaisi kuin, kaksi yhtälöä, yksi tuntematon, todellisuudessa kuitenkin yksi salattu, kaksi keksittyä, jottei tulisi ristiriitoja. Ja idiootit rivijuutalaiset uskovat näihin yhtä vahvasti kuin siihen, että kaikkien individuaalien esikuva Kristus oli huoranpenikka.

  Stalinin mukaan yksittäisen sotilaan kuolema on tragedia, mutta miljoonan sotilaan kaatuminen on tilastoa. No näinhän se goyimien kanssa meneekin, mutta kollektiiville juutalaiselle ei Anne Frank lopulta merkitse yhtään mitään, mutta ykkösen tarkkuudella tilasto ”tasan 6 miljoonaa” merkitsee, olivatpa täyttä tarua tai enemmin ja vähemmin tarua molemmat. Anne Frank on suunnattu rahvaalle syytöksen omaisesti. Troijalainen tarinan sisällä on härnätä luopumaan yksilöllisyyden periaatteista.

  Luku 6 miljoonaa esiintyi useamminkin ennen 2. Maailmansotaa. Sillä juutalaiseliitti valmisteli rivijuutalaisia tuleviin huonoihin aikoihin ja samalla vahvisti kultin sisäistä hierarkista lojaalisuutta. 2.Maailmansota alkoi sillä, kun Juudea julisti sodan Saksaa vastaan, koska Hitler oli potkinut pihalle juutalaiset rahanväärentäjät ja Saksan talouskasvu uhkasi muutamia kansainvälisiä juutalaispankkiireja.

  Magneettimedia ei varmaan pysty näitä pankkiireja uhmaamaan ja tuskin rivijuutalaisten (kollektiivisesti) kannattaa olla järin huolissaan. Teillähän musta on valkoista, joten ”antisemitismin nousu” yksilöimällä väärintekijät ja siten puolustamalla valtaosaa Magneettimedian tapaan on paha. Juutalaislahkon sisäinen perseennuolu, mitä Kantor taas esittää, on sitten hyvä. Eli Suomessa ei ole juutalaisia kuin pari tuhatta ja sillä ei kansainvälisesti lahkon hierarkiassa järin korkealle ponnisteta. Peilikirjoituksena lukien Kantor itse on se, joka kiihottaa omaa kansanryhmäänsä vastaan, oman ylennyksensä kustannuksena.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Mikäs tämä Juudea-niminen valtio oikein on 1930-luvulla ollut? 😀 Hyvä esimerkki siitä, että lehtien lööppiotsikoihin ei voi luottaa. Teidän uusnatsien argumentaatio on äärimmäisen typerää.

   Käsityksesi toisen maailmansodan syistä on täysin järjetön. Siitä tuli maailmansota Natsi-Saksan laajentumistoimien seurauksena.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Teillä hasbarateilla on vankka luottamus mihin tahansa lähteeseen, jos se tukee teidän kantaanne. Vastaavasti, tietenkin, kaikki vastakkaista osoittava aineisto on valetta.

    Asiahan on niin, että voittaja kirjoittaa historian. Jokainen itseään kunnioittava historioitsija tietää aivan varmasti, että asiat eivät tasan tarkkaan ole juuri niin kuin mm. siionistieliitti esittää.

    Lisäksi esim. minun juutalaiskriittisyyteeni vaikuttaa nimenomaan se seikka, että jokainen vähänkin asioita vakavammin tutkiva/miettivä ihminen näkee siionistien erittäin vahvan otteen maailman talouselämästä, mediasta ja erilaista lobbausjärjestöistä.

    Ei täysipäinen ihminen tarvitse jokaiseen asiaan massiivista lähdeaineistoa, joka pitäisi kaivaa jokaikisen detaljin osalta. Juutalaiset esittävät kylmänviileästi tolkuttomiakin väitteitä jos jostakin asiasta ja ei heidän päätänsä näistä väitteistä vaadita vadille.

    Jos todella väität, että esim. näissä seuraavissa väittämissä ei ole mitään perää niin on aivan turha väitellä, sillä sillojn olet yksinkertaisesti sokea:

    – juutalaiset dominoivat Hollywoodissa
    – juutalaiset dominoivat hyvin vahvasti Wall Streetiä
    – AIPAC on erittäin vahva lobbausjärjestö USA:ssa
    – juutalaiset omistavat/hallitsevat valtaosaa USA:n valtamediasta
    – Israel on tehnyt useita sotarikoksia
    – Ariel Sharon on tehnyt useita sotarikoksia
    – Israelin valtion presidenttinä/pääministerinä on toiminut terroristijärjestöissä toimineita ihmisiä
    – juutalaisten ”holokaustia” pidetään framilla, mutta venäläisten/ukrainalaisten/virolaisten holokausti on unohdettu
    – nimenomaan juutalaisjärjestötö ovat aktiivisia valkoisten ihmisten maissa propagoimassa massamaahanmuuttoa, mutta kuin ihmeen kaupalla he eivät kannatakaan sitä Israelin kohdalla
    – palestiinalaiset ajettiin väkivalloin kotimaastaan

    Vain muutamia esimerkkejä mainitakseni. Kysymys ei ole siitä, että väittäisin kaikkia juutalaisia pahoiksi ihmisiksi tai haluaisin pahaa heille, mutta vihaan sitä, että yhden ryhmän asia on aina ykkösenä ja vain yhtä ryhmää varjellaan. Juutalaisten kohtalo ei ole koskaan ollut ko. ajan kontekstissa mitenkään dramaattinen. Mm. heidän ns. holokaustinsa oli pikkujuttu verrattuna samaan aikaan Venäjän ja Ukrainan kristityille tapahtuneeseen.

    Heidän hysteerinen valituksensa on vastenmielistä. Maailman on syytä mennä eteenpäin. On jo aika lopettaa yhden ryhmän hyysääminen.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Sinun ihannoimasi Neuvostoliitto tappoi ainakin noin 30 miljoonaa Venäläistä ja sekö ei sinusta ole mitään ? se on paljon pahempi juttu kuin sinun väittämäsi Saksalaisten suorittama ”holokausti”, itse asiassa Neuvostoliiton suorittama holokausti oli se todellinen holokausti jossa kiellettiin kaikki uskonnot ja tapettiin ihmisiä tappamisen ilosta ja sen takana oli juutalaiseliitti, vai väitätkö että Lenin, Marx, Trotski ja monet muut eivät olleet juutalaisia ? Neuvostoliiton teot olivat todellista ihmisvihaa ja elämän halveksintaa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Missä viestissäni minä olen muka vähätellyt kommunistien tekoja Neuvostoliitossa? En missään. Sinä olet meistä kahdesta se, joka vähättelee kansanmurhaa.

      Lenin ei ollut juutalainen etnisesti eikä uskonnollisesti. Pelkästään hänen äitinsä isän isä oli kristinuskoon kääntynyt juutalainen. Edes Natsi-Saksan rotulakien mukaan häntä ei olisi luokiteltu juutalaiseksi. Vladimir Lenin kastettiin ortodoksisen kirkkoon, mutta hän kääntyi teini-iässä ateistiksi.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Miksi Neuvostoliiton hirmutöistä ei tehdä megaleffoja ja päivittäin uutisissa kerrota, kuinka he murhasivat kymmeniä miljoonia ihmisiä ? Koko ajan vaan kerrotaan että Saksalaiset olivat kaikki hirviöitä ja niin edespäin, aika rasistista touhua. Neuvostoliitto oli hirmuvaltio ja sen taustatekijät pitäisi tuoda julki, mutta mitä tekee juutalaiseliitin omistama valtamedia, ajaa vain röyhkeästi omia etujaan, vähättelemällä muiden kärsimyksiä ja levittämällä sairasta propagandaansa joka ei perustu tosiasioihin vaan satuihin jotka ajavat vain ja ainoastaan heidän omia etujaan. SE ON TÄYTTÄ RASISMIA SE, oikein malli esimerkki todellisesta RASISMISTA.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. Dresden oli kai maailman suurin joukkomurha. Kerralla murhattiin erittäin todennäköisesti yli 400 000 ihmistä. On esitetty huomattavasti korkeampiakin arvioita. 500 000 tai vielä paljon enemmän.

  Dresdenin joukomurhan takana olivat juutalaiset, kuten miljoonien ja taas miljoonien saksalaissiviilien ja stoavankien murhien taustalla. Nälkään näännytettiin sodan jälkeen idässä ja lännessä 6 miljoonaa siviiliä ja sitten oli otsaa valehdella holohoax-satu, jota on taottu nyt massoille päähän. Ei-juutalaiset kansat oli vaaljastettu maailmansotiin, joissa tarkoituksena oli tuhota vihattu saksalainen kansakunta. Samalla otettiin maailma totaaliseen kontrolliin.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Me olemme Repen kanssa monesta asiasta samaa mieltä ja olen oikein tyytyväinen, että olemme samassa leirissä.

     Moni kakku on päältä kaunis. Sheryl Sandberg on ikoni monissa asioissa, mutta The Occidental Observer-sivuston herkullisen artikkelin mukaan opiskelijana tomppeli, kohteliaasti sanottuna. Olen mieluummin Repen kanssa porukoissa, kevyesti, verrattuna näihin sisäpiirijuonittelulla pärjääviin puljaajiin.

     Kauniisti puhuvat (ja esiintyvät) suomenjuutalaisetkin Hakehila (Hilahake?)-lehdessään, mutta kauniin ulkokuoren alla käydään ”leikkisotimassa” armeijassa, joka tappaa kyynisesti lapsia Hellfire-ohjuksilla. Minua ei voi tuosta syyttää, eikä Repeä. Me olemme näihin ”hienoihin ihmisiin” verrattuna oikeita Inhimillisyyden Perikuvia.

     Hollywoodissa jokainen juutalainen on hellyttävän hauska, yhtään rahanahnetta pas…sta ei ole koskaan ollutkaan. 🙂 Vain ihania, toinen toistaan ihanampia yksilöitä. Tuollainen maailma ja sen luominen on vastoin kaikkea, mitä pidän oikeudenmukaisena, hyvänä ja ennen kaikkea REILUNA.

     Tämä sana: REILU. Sitä sanaa en kuollaksenikaan voi liittää juutalaisiin. Se puuttuu heistä, sitä ei kertakaikkiaan ole. Sitä voisitte keskenänne miettiä: Missä vaiheessa hukkasitte sen? Missä vaiheessa teistä tuli omaan napaanne tuijottavia EPÄreiluja pas….aisia. 🙂

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Todellakin, en pidä tuota The Holocaustia yhtään sen dramaattisempana kuin sitä Kokonaisen Kulttuurin Tuhoa Venäjällä. Enkä edes valittele sitä The Hulacaustia sen enempää, sitä on riittävästi itketty.

  Oikeudenmukaisuus sanoo, että pitäisi osata pyytää anteeksi myös tuota Kulttuurin Tuhoa. Mitä luulet, mistä johtuu, että Hollywood on käsitellyt tuota Hulacaustia loputtomiin vähän joka kantilta, kun taas Kokonaisen Kulttuurin Tuho on unohtunut? Minulla on aika selkeä käsitys asiasta.

  Maailma näyttäisi paljon tasapainoisemmalta ja positiivisemmalta, kun olisi museoita ja muistomerkkejä, joissa juutalaisvaltion johtajat kävisivät polvistumassa ja hakemassa anteeksiantoa etnisten veljiensä hirmuteoista. Mikä tarkalleen ottaen on niin kamalaa tässä? Miksi meidän pitää nyyhkiä aamusta iltaan yhtä ryhmää ja tämä toinen ryhmä ei muista mitään mistään pahoista teoista? Onko se oikein? Minusta ei ole.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Dresdenin historiakomissio oli yksi uusi ennätys vihollisagenttien johtaman miehitetyn Saksan kehityksessä. Mädätys on edennyt ja tuho niin pitkälle, että moraali on kokonaan mennyttä. Jo 70-luvulla poliitikot alkoivat julistaa myös satojen tuhansien romanien kuolleen vainoissa. Dresdenin uhrilukua alettin pudottamaan 90-luvun alussa ja toiset äänet vaiennettiin virallisella taholla.

  Komissio on tietenkin juutalaisten vapaamuuraripoliitikkojen kautta käskyttämä ja näin itse asiassa julkisissa puheissa kaupungin pormestari jo julisti komitean aloittaessa työnsä. Siltä odotettiin juuri uhriluvun alentamista edelleen.

  Komissiossa on hyvin pahamaineisia historianväärentäjiä. He ovat kunnostautuneet aiemminkin. Mikään ei käy ellei asiaa ole siivotuissa liittoutuneiden arkistoissa. Kuin näytösoikeudenkäynneissä todisteita jätetään huomiotta. Lähinnä vedotaan määrään, jossa tarkasti voidaan dokumentoida jokin henkilö uhriksi.

  Käytännössä siis joka tapauksessa suuri määrä uhreja jätetään huomiotta. On selvää, että suurinta osaa ei ole voitu tunnistaa edes osittain, saati kunnolla. Niiden, jotka eivät oleet palaneet tuhkaksi, laskenta oli puutteellista. Saksalaisviranomaisten omat laskennat ja arviot ovat tietenkin luotettavat ja selvästi vastaavat muita faktoja. Mutta eivät kelpaa ”koska natsit”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Itse asiassa saksalaisten omat aikalaisdokumentit täsmäävät tuon korkeintaan 25 000 kuolonuhrin kanssa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. Itse uskon ehdottomasti enemmän tuota 500.000 uhrin lukua. Uskonasioistahan näissä on paljolti kyse.

  Hulakaustikin on paljolti eräänlaista fiktionsekaista faktaa. Hulakausti on selkeästi myös elinkeino tuhansille (ellei kymmenilletuhansille) ihmisille. Valtiot tukevat hulakaustiteollisuutta monin eri tavoin. Monille, todella monille, hulakausti on jokapäiväinen leipä.

  Eräs jo edesmennyt läheiseni sanoi monesti (tämä on hänen mielipiteensä): ”Juutalaiset tanssivat ruumiskasojen ympärillä.” Näin hän sanoi.

  En voi sille mitään. Se on hyvin vastenmielistä, ja äärimmäisen yksisilmäistä. Farisealaistakin farisealaisempaa. Sitten hyväuskoiset pölhöt (Gutmensch”) kilpailevat sillä, kuka eniten nyyhkyttää. Voi voi voi. Väännetään käsiä ja nyyhkitään.

  Esim. HS (Suomen siionistiaviisi Nro 1 ) tuntuu järjestävän toimittajilleen papukaijamerkikisoja, joissa kilpaillaan sillä, kuka keksii päivittäin (tunneittain?) natsiuutisia. Natseja on kirjaimellisesti joka paikassa ja kaiken aikaa. Sitä yhtä hulakaustia, sitä kaivetaan edestä ja takaa, päältä ja alta. 24 /7. Sen ympärillä kirjaimellisesti tanssitaan, syödään ja juodaan. Se on monille elämän koko sisältö.

  Mutta koskaan ei muistella omia, meitä, juuri meitä, joita tapettiin kasoittain, paljon suurempaan kasaan kuin hulakaustissa koskaan. Anne Frank on käännelty sisältä ulos ja ulkoa sisälle niin ettei vauhdissa pysy, muta ne lapset, pojat ja tytöt, jotka kuolivat Yagoda-leikissä, ne unohtuvat, niitä ei ollut. Me unohdamme omat rakkaamme ja joudumme vuodesta vuoteen suremaan niitä, jotka eivät koskaan olleet läheisiämme.

  Minä muistan, minä suren, minä tiedän. Heidät minä tunnen. He huutavat oikeutta. Minä kuulen heidät. Koko ajan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Ei tässä kuule tyylipisteitä jaella. 🙂

    Itsekin olin vielä kymmenisen vuotta Pimeyden puolella ts. en ajatellut koko asiaa ja ihan sattumalta löysin mm. The Occidental Observer-sivuston. Olen ihan satavarma, että tälläkin hetkellä satoja suomalaisia lukee näitä sepustuksia ja tarvitaan vain kipinä ja voila!: Pelinne on pelattu. 🙂

    Ja kun alkoi lukemaan ajatuksella ja myös kritiikillä niin hei vaan, kaikki alkoi kirkastua.

    Hollywood, multikulti, hulakaustiteollisuus, mediat, pankit. Ei millään pahalla, mutta jos joku on tyhmä, se olet Sinä. Tämä on ajattelevalle ihmiselle niin päivänselvää kuin olla ja voi.

    Ja kun nykyään puhun tästä avoimesti ja rohkeasti niin tavallisten ihmisten (ei toki ostettujen luopioiden) kanssa onnistumisprosentti on vähintään 80-90 %. Kahdeksan-yhdeksän kymmenestä hoksaa heti. Silmiin syttyy valo: niinhän se on. He tuntevat teikäläiset, teidät on aina tunnettu. Ette te ole onnistuneet hävittämään ”ominaishajuanne”.

    Eli teidän pitäisi pikaisesti pystyttää se NKVD, sillä muuten on liian myöhäistä.

    Ei tarvitse kuin vähän vihjailla: ”Hänhän on…”. ”Jaa, totta, mutta hänhän onkin…”. ”Joo, kyllä, mutta Israelhan…”. ”Niin niin, mutta kyllähän heillä rahaa on, aina on ollut…” ”Kumma kyllä, hehän eivät ota pakolaisia…”. ”Heillähän on tolkuton ydinase…”. ”Mitä hätää heillä muka on…”. ”Mehän tässä olemme kärsineet…”. ”Siellä Venäjällä muuten…”.

    :):):)

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Typeryksiinhän se rasistinen propaganda uppoaa. Täällä Magneettimedian sivuilla on kuitenkin kaikille erittäin hyvin nähtävissä, millaiset ihmiset antisemitismiin ovat nykyään taipuvaisia Suomessa. Suurin osa on päivänselvästi mielenterveysongelmaisia salaliittoteoreetikoita. Sitten on heikosti koulutettuja, syrjäytyneitä reppanoita. Eikä kristillinen antisemitismikään ole hävinnyt, aina löytyy joitakin sillä tavoin hihhuloituneita.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Olet ikävä kyllä erittäin vainoharhainen kaveri, kun näet joka paikassa antisemistejä, avaa nyt hyvä ihminen silmäsi. Jos näkee joka paikassa antisemistejä niin se kuulostaa erittäin vakavalta mielenterveytesi kannalta.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Oletko todella sitä mieltä, että tänne kirjoittajien joukossa ei ole antisemitistejä ja että lehden julkaisupolitiikka ei ole antisemitistinen? Siitähän on jo käräjäoikeuden tuomiokin ja kohta tätä kirjoittelua käsitellään hovioikeudessa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 27. Ei se ole uskonasia. 600 000 tai enemmän pakolaisia oli pakkautunut kaupunkiin, jonka asukkaita ei ollut lähtenyt evakkoon, vaan päinvastoin lapsilähetyksiä tullut muualta. Kaupungissa oli monta sairaalaa. Pommisuojia ei juuri ollut muutenkaan paljoa muiden kaupunkien tapaan. Ihmiset eivät olleet tottuneet pommituksiin.

  Vanha luku oli täysin tunnistettujen määrä parin viikon päästä. Laskentaihmiset olivat myös ilmoittaneet asiasta. Jostain syystä orja-Saksa halusi pienentää tätäkin. Suuri osa kaupunkia tuhoutui täysin ja oli alueita, jonne ei menty aikoihin. Ruumiita löytyi kellareista vielä kauan sodan jälkeen. Laskentaa harjoitettiin puutteellisesti.

  Viranomaiset vahvistavat kuitenkin mahdollisimman hyvin suoritetut laskennat. Nämä kertoivat siis yli 250 000 uhrista. Nyt kuitenkin osa on palanut poroksi ja näitä on joko 50-70 %. Jos tunnistettuja, osin tunnistettuja ja tunnistamattomia on 300 000, todellinen uhrimäärä on 400 000 tai 500 000.

  Raportti torjuu myös sen, että pommitusten välillä olisi ammuttu tykeillä ja konekivääreillä ihmisiä kaduilla ja niityillä/teillä.
  Lukemattomat ihmiset kertovat nähneensä hävittäjien ja syöskypommittajien ampuneen jopa yksittäisiä ihmisiä ja sairaalakolonnia tulittamassa. Lentäjien lausunnot vahvistavat asian ja käytännön. Havaintoja on kaikkialta ja esim. Kohlin vaimo selvisi täpärästi tällaisesta hyökkäyksestä (muualla Saksassa).

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. En ole lukenut, mutta hän on hastatellut kokijoita 60-luvulla. Kirjaa on kehuttu. Positiivista on, että hän on 300 000 uhrin kieppeillä ollut koko ajan kannaltaan- Myös ilmavoimien toimintaa on kaunistelematta esitetty.

    En tiedä, mistä painoksesta lähtien hän on sekoillut jonkun dokumentin kanssa, mutta se on oikeastaan epä’oleellinen asia (juttua on selitetty noissa kirjoituksissa)

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 28. Tyypillisen holohoax-paskan tavoin komission raportissa väärennetään tai ohitetaan fysikaalisia perustotuuksia. Todellisuudessa ammattiteoksissakin ja brittien laskelmissa tulimyrskyn silmässä ei jää mitään jäljelle ja metalli sulaa. Teksteissä on kerrottu lämpötiloja (todellisia).

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 29. Raamatussa sanotaan hyvin selvästi että kun juutalaiset hajotettiin ja heitettiin jerusalemista neljään ilmansuuntaan niin heidän ei saa antaa perustaa israelin valtiota. Raamatussa siis sanotaan että israelin valtiota ei saa perustaa. Ja mitä me olemme tehneet? Olemme antaneet perustaa sen!! Nyt siis kärsimme niistä vitsauksista joita tottelemattomuutemme jumalan sanan rikkomisesta seuraa. Jumala antaa meidän kärsiä tekojemme seurauksista.

  Jos Dan on sitä mieltä että Magneettimedian kirjotukset ovat vakava ongelma. Niin minä olen sitä mieltä että Israel ja sionistit ovat vakava ongelma. Ja raamattu olkoon todistusaineistoni.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. No niin tässä näemme täyttä vihapuhetta kristittyjä kohtaan ja rasismia. Miksi kristittyjä saa haukkua mielinmäärin, mutta kun juutalaiseliitistä puhutaan kritisoivaan sävyyn niin se on heti vihapuhetta ja tuomittavaa ? Tolla logiikallahan pitäisi myös kristittyjen ja muidenkin ryhmien kritisoiminen olla tuomittavaa, eikö vaan ? Oletko sinä sitten pahemman luokan kristittyjen vihaaja, jos siionistien kritisoiminen on antisemitismiä ? Huomaatko että ei tuossa sinun antisemistiksi syyttelyssä ole mitään järkeä ? Lopeta nyt aikuinen ihminen tuo vastenmielinen syyttely ja yritä keskustella rakentavasti ja järkevästi, niin tässä voi olla jotain järkeäkin.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Sillä on merkitystä, mikä on totta ja mikä taas ei. Tämä verkkolehti julkaisee ja antaa keskustelupalstallaan julkaista juutalaisvastaisia valheita. Se on rangaistavaa kiihotusta kansanryhmää vastaan. Tosiasia sen sijaan on, että kristinuskon jumala on taruolento. Niin on myös juutalaisuuden jumala. Ja islamin jumala. Ja niin edelleen ja niin edelleen.

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
     1. Surullinen tapaus tämä ”aaaaaaaa”. Jos olet foorumille maksettu vedättäjä (SHILL), niin ymmärrän ihmismielen heikkouden ja rahanahneuden. Muussa tapauksessa käy hyvin sääliksi sokea pakkomielteesi valtavirran syöttämän todellisuusteoriasi puolesta ja salaliittofaktoja vastaan.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 30. Talmudhan on valhe, mutta ei siihen uskomisesta rangaista.

  Teillä semiiteillä on kauhea kiima kieltää ja rangaista, mutta ette näe omassa silmässänne vreen tahritunutt kirveenvartta.

  Aikuiset miehet tihrustavat Talmudia ja uskovat kaiken, mitä siellä sanotaan mm. goyimista. Jos kielletään ja kielletään nimenomaan kirjat (tosi juutalaista kylläkin) niin ENSIMMÄISENÄ SITTEN TALMUDIN LUKIJAT VANKILAAN. Sitähän pidetään ”Totuutena” ja siinä itse asiassa tuskin on sanaakaan totta.

  Kyllä ollaan rankaisemassa ja kieltämässä, mutta oma pesä on sontaa täynnä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 31. Verkkolehti julkaisee valheita ja se on laitonta?

  Ymmärrätkö itsekään, mitä höpiset? Puhut aivan totaalista puutaheinää. Ja erittäin vaarallista sellaista.

  Puhutaan siis tästä ”Protocols of Zion”.

  Otetaan se esittämäsi vaihtoehto, että se on fiktiota. Mikä siinä on ongelma? Sehän on vain kirjoittajan/kirjoittajien näkemys siionismista.

  Väitätkö, että siionistit eivät ole julkaisseet fiktiota natseista? Älä viitsi edes yrittää. Koko sodanajanjälkeinen kulttuuri on pelkkää fiktiota natseja vastaan. Jotakuinkin kaikki elokuvat, jotka Hollywood tuottaa natseista on pelkkää propagandaa, joka, tietenkin, esitetään ”totuutena”. Hulakaustista on lukematon määrä ”dokumentteja”, joissa ei ole pienintäkään perää. Mm. nuo kuuluisat pienten vauvojen heitot tuleen etc. etc.

  Ei ole oikeuden tehtävä määritellä fiktion totuudenmukaisuutta, se on aivan sairas ajatuskin.

  Tuo teikäläisten ajatuksenjuoksu on karmea: On vain yksi, juutalaisten määrittämä ”Totuus”, josta ei saa poiketa. Vain juutalaiset määrittävät, mitä voi sanoa, mitä ei.

  Laissa on jo nyt aivan riittävästi sanktioita ihmisille, jotka uhkailevat tai loukkaavat ihmisen kunniaa etc. Fiktion rinnastaminen vihapuheeseen on yksinkertaisesti sensuuria. Siinä kaikki. Sille tielle kun lähdetään niin kohta kipalakkiset lukevat kaiken kirjoitetun ennen julkaisemista. Törkeä ajatuskin.

  Fiktio ei yksinkertaisesti voi olla vihapuhetta. Siksi Talmud voi olla rauhassa, mutta jos Protocols of Zion on vihapuhetta, silloin Talmudkin on vihapuhetta. Jos et tätä ymmärrä, olet todella pölhö. Ja todella rasistinen, paha ihminen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Miksei talmudia anneta muiden lukea kuin juutalaisten ? Kaikkia muita uskontokuntien kirjoja saa kyllä lukea ja niitä löytyy helposti jos ne kiinnostavat, mutta talmudia on mahdoton lukea ainakin sensuroimattomana muiden kuin juutalaisten, miksi näin ? Herää kysymys onko siinä jotain mikä ei kestä päivän valoa, epäilyjä herättää paljon tuollainen salailu, jos pitää salailla niin silloin on yleensä jotain salattavaa. Esim. Kristittyjen Raamattua saa lukea ihan vapaasti ketä se vaan kiinnostaa, eikä sitä tarvitse piilotella ja salailla muilta. Mikä tekee talmudista niin salaisen että sitä eivät ketkä tahansa saa lukea ?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Nimimerkki matkustaja valehtelee. Kuka tahansa voi perehtyä Talmudin sisältöön joko menemällä tarpeeksi suureen kirjastoon tai tekemällä kaukolainoja paikallisesta kirjastosta käsin. Tai jos haluaa, voi ostaa koko kirjakokoelman itselleen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Kaukolainausmenettelyllä sitä voi lainata mistä tahansa kunnan keskuskirjastosta. Valitettavasti suomenkielistä käännöstä ei ole olemassa, tarvitsee osata hepreaa tai englantia. Koko teoskokoelmaa ei ole järkevää tilata kerralla, sillä sitä on yli 6200 sivua hepreaksi ja käännökset ovat vieläkin pitempiä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 32. Lisään vielä. että tämä ”vihapuhe” on käsitteenä täysin peestä. Pahasti.

  Siitä puhutaan ja kirjoitetaan, mutta kukaan ei halua täsmällisesti määrittää, mitä se on. Miksi ei? Koska sen täsmentäminen paljastaa sen perimmäisen tarkoituksen: Pitää tukkia ihmisten suut, pitää saada ihmiset hiljaisiksi.

  Juuri olemme saaneet kuulla, kuinka Rotherhamissa, Englannissa, raiskattiin jopa 1400 nuorta tyttöä ja lasta, koska kaupungin hallinto pelkäsi syyllistyvänsä ”vihapuheeseen”, jos he puuttuvat tähän pakistanilaisten maahanmuuttajien toimintaan.

  Tämä on juuri se, mitä juutalaiset haluavat: Että minä pelkään. Että minä en uskalla sanoa. Että minä sallin pakien teot. Näin murtuu yhteiskuntammme runko ja meistä tulee vaarattomia, surkeita ihmisiä, joita voi johtaa mihin vain ja me vain taputamme käsiämme.

  Rotherhamissa KAIKKI RASISTIT OLIVAT TÄSMÄLLEEN OIKEASSA ja MULTIKULTIT OLIVAT VÄÄRÄSSÄ. Hinta oli 1400 raiskattua lasta ja nuorta? Kuka pistetään vankilaan nyt? Kuka syyllistyi vihapuheeseen? Multikultit pitäisi pistää vankilaan, KOSKA HE EIVÄT PUHUNEET.

  Tämä juutalaisten hysteerinen ”vihapuheagitaatio” johtaa paljon pahempaan kuin se vihapuhe. Ihmisten pitää saada sanoa mielipiteensä, yhteiskunta romahtaa, jos ihmisten suut tukitaan.

  Eikä tässä vielä kaikki:

  Mikä siis on vihapuhetta?

  Annan yhden esimerkin:

  Sanon: Juutalaiset hallitsevat Hollywoodia. Vihapuhetta?

  Juutalaiset ovat johtaneet FED:iä sotien jälkeen ja USA on samaan aikaan katastrofaalisesti velkaantunut. Vihapuhetta?

  Juutalaiset tappavat jatkuvasti, vuodesta vuoteen palestiinalaisia lapsia ja naisia, Israelissa. Vihapuhetta?

  Ariel Sharon, juutalaisvaltion johtaja, syyllistyi kammottaviin sotarikoksiin ja rikoksiin ihmisyyttä vastaan. Vihapuhetta?

  Ymmärrätkö, miksi tämä täytyy määritellä, tämä vihapuhe, jos sellainen määritelmä on? Jos sitä ei määritetä, se on diktatuurin keino tukkia ihmisten suut.

  On annettava konkreettisia esimerkkejä ja perusteltava ne. Ei riitä höpinä.

  Murha on murha. Jos pitää olla käsite vihapuhe, määritä se, määritä tarkoin. Minulla ei ole vaikeuksia käsittää murha. Miksi minä en saa käsittää, mikä on vihapuhetta?

  Vastaus: Koska te pelkäätte määrittää sen. Koska se paljastaa kammottavan tarpeenne sulkea ihmisten suut.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 33. Lyhyesti vain tiedoksi. Kirjoitin juuri artikkeliin ”Suomen on erottava Euroopan unionista” seuraavan kommentin: ”Eilen kirjoittamani varoitusviesti (varoitin Jeesuksen hylkäämisen seurauksista) aaaaaa:lle hänen klo 12.10 kirjoittamansa viestin jälkeen on tullut pois sensuroiduksi. Magneettimediaa kontrolloivat kuin kontrolloivatkin juutalaiset. Tämä on viimeinen viestini tänne. Koettakaa pärjätä.”

  Nyt havaitsin, että myös nyt täältäkin on poistettu kommenttini aaaaa:n kommentin 26.8. klo 4.54 perästä. Viestini koski Lutherin lausuntoa juutalaisten pyhästä kirjasta Talmudista. Epäilen, että moni Mg-mediaan kirjoittavista totuudenpuhujista on juutalaisia tai heidän apulaisiaan. Olen aina epäillyt, kuten moni heistä tietää. Tämä on viimeinen viestini tänne, ja muutenkin yleensä Suomen ”miehille”.

  Pimpelipompeli. Tilulilu.

  Terv. Vesa-Ilkka Laurio

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 34. Minunkin viestini menivät ennakkosensuuriin aina, kunnes vaihdoin nimimerkkiä ja sählöpostia. Nytkin on mennyt pari viestiä. Kyse taitaa olla ohjelman virheestä eli sivuston tekniikasta. Myös pessimistin viestit tulevat viiveellä, jos niitä yleensä muistetaan vapauttaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Selityksesi ei vakuuta tällä kertaa, repeseni. Toinen viestini ei ollut ennakkotarkastuksessa, tuossa Kantor-jutussa taisi jostain syystä olla. Merkillistä, mutta näin oli (etkö SINÄ muka tiedä selitystä tälle?). Toinen EI ollut ennakkotarkastuksessa. Lisäksi juuri ydinviestit poistettiin, juuri ne, jotka olivat tärkeitä ja osuivat juutalaisuuden ytimeen. Vaarattomammat viestini on jätetty.

   Repeseni, tämä on viimeinen viestini tänne ja myös sinulle. Oikein hyvää jatkoa, repeseni. Teillä totisesti on kontrolli täälläkin, joten se siitä ja kaikesta.

   Tilulilu, Suomen miehet. Heikunkeikun.

   Pimpelipompeli.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Totta. Hätiköin kai, koska itse olen ollut koko ajan ennakkotarkastuksessa. Olisihan ne vapautettu, koska nämä uudet viestisikin on vapautettu.

    Siis et saanut sanoa tälle juutalaisterroristille suoria sanoja, mutta hän saa ulostaa törkyviestejään sivut täyteen. Uskomatontahan se on.

    Luulin tietäväni asian, mutta enhän minä voi sitä mitenkään tietää. Minulla ei ole yhteyksiä toimitukseen.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Niin että tämä nimimerkki ”Repe” tai ”Kolmas näkemys” tai ”Toinen näkemys” taitaa olla joukko ”x”:iä, joiden toiminta on tarkoin ja huolellisesti suunniteltua valeoppositiotoimintaa. Tarkoitus jonkinlainen seuranta, nimien ylös saaminen ja varsinaisen toiminnan estäminen/monitorointi. En tiedä, mutta jatkuvasti joudun epäilemään tätä. Esim. kirjoitusten ja tutkimisten ja sivustojen seuraamisten määrä ylittää monin kerroin yhden ihmisen kapasiteetin palkkatyön ohessa.

   Mutta tilulilu joka tapauksessa. Heikunkeikun.

   Vesa-Ilkka Laurio

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. No, toteanpa kuitenkin, että se työ, jonka Repe mahdollisine kumppaneineen, on kiitettävä, jopa kunnioitettava. Ongelma on vain se, ettei se johda mihinkään eikä edes pyri johtamaan mihinkään. Asioiden tutkiminen ja totuuksien paljastaminen on vain yksi osa asiaa, toinen osa on toiminta, johon saadut tiedot johtavat. Toiminta puuttuu kokonaan, vaikka valtiovalta Suomessa kuuluu Suomen miehille: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Missään ei ole koskaan mitään toimintaa. Mikään ei johda mihinkään. Tämä oli yksi syy siihen, että lopetin kirjoittamisen kokonaan. Se on absoluuttisen turhaa Suomessa, koska suomalaisesta miehestä ei ole mihinkään, ei siis yhtään mihinkään (sanokaapa yksikin mies, joka on tehnyt joskus jotakin!). Nenää vain kaivetaan ja viinaa vedetään. Kriisiapua haetaan koko ajan kaikenlaisista äidintissin korvikkeista. Tulee siis helposti mieleen, että mihinkään johtamattomuus on tietoista sabotointitoimintaa Suomen tuhoamiseksi. Lukekaa toki Repen tekstejä edelleenkin, mutta alkakaa toimia esiin nostettujen totuuksien johdosta.

    Otan esiin yhden itse esiin nostamani asian, lastenmurhat aborteissa. Luulisi suomalaisen miehen pitävän huolta siitä, että lastenmurhat Suomessa loppuvat. Mutta ei. Ei puhettakaan siihen suuntaan. Ei mitään. Puhdas nolla. Pelkkä nolla. Eli paska.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 35. On se että juutalaistrollin annettiin ärsyttää ja järjestää taas uusi tällainen häslinki.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Minulle sattui pieni viestinvälitysongelma, mutta koetan toisen kerran. Viestini oli seuraava:

   Repeseni, juutalaisten annetaan aivan kaikkialla muuallakin riehua mielensä mukaan. Tiedäthän sinä, että suomalainen mies on ytimiään myöten paska. Täysi eunukki. Kaikkialla suomalaiset miehet, myös ns. armeija (hehe heh heh heh), toimivat ja puhuvat sen puolesta, että vihollinen (juutalainen) saa TÄYDEN RAUHAN JA TUEN kaikelle toiminnalle (nyt Suomeen järjestetään verilöylyä, kuten tiedät). Täälläkin yksi kyrpä pitää juutalaisia Jumalan silmäterinä ja paistattelee uskonnollisessa paisteessa (jätkä on suosittu uskovainen täällä). Suomalainen mies on kammottava paskaläjä. Toiminnasta ei tule mitään. Jos tarvitsisi toimia, kyrvät tarvitsevat kriisiapua ja kriisihoitoa. Nyt on tulossa teurastus, ja se taitaakin olla Suomen paskaläjälle oikein. Nämä saatanat murhaavat lapsiakin liukuhihnalta aborteissa, ja niin tekee vain täysi paska. Koska maalla on aborttilaki, koko maa on paska. Täysi paska. Mitään muuta ei ole ansaittu kuin täystuho. On oikein, jos Suomen kansa pyyhkäistään pois maan päältä. Luulen, että KAIKKI mg-media foorumilla kirjoittavat ovat paskaa. Aivan puhdasta paskaa. Eikä Suomessa voi muuta syntyä. Ihmettelin jo pikkulapsena, että voivatko nämä kävelevät paskaläjät tehdä muuta kuin pahaa ja kieroa. KAIKKI Suomen sivustot ovat juutalaisia. KAIKKI Suomessa on juutalaista. Maan johto on puhdas juutalainen paskaläjä, narttuja täynnä. Maan kirkko on kammottava paskaläjä, naispappeja täynnä. Kaikki on juutalaisuutta ja narttuja täynnä. Raha on juutalaisten velkaraha. Kuinka ihmeessä suomalainen kyrpä kehtaa avata suunsa missään? Suusta tulee puhdasta ja kiillotettua paskaa.

   Ja nyt tämä paskaläjän lähellä oleminen loppuu.

   Onneksi Suomen kansa tuhoutuu. Se sinetöi kohtalonsa, kun Jeesus Kristus hylättiin ja silloin itse Jumala. Suomi on perkeleen pesäkolo hintteineen ja narttuineen ja kaikkineen.

   Laurio

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Voin vain kiittää Magneettimediaa, että KAIKKI viestini, myös tämä, on julkaistu. Nyt kaikki voivat rientää katsomaan, mitä kadonneiksi luulemissani viesteissäni sanoin vihollisesta yhdelle viholliselle. Ehkä Mg-media ei kokonaan ole juutalainen eli vihollisen oma. Sen kuitenkin sanon, että on väärin antaa vihollisen riehua täällä, koska silloin kaikkien asioiden käsittely häiriintyy ja sotkeentuu, kunvihollinen pääsee vapaasti riehumaan täällä valheineen, huijauksineen, pilkkaamisineen ja kaikkine perkeleellisyyksineen. Asia tulee ratkaista niin, että foorumin sääntöjä muutetaan sellaisiksi, että häirikköjä ei sallita. Esimerkkiä saa codohin (www codoh com) foorumista. Se on hyvin moderoitu sivusto.

    On minulla syvä sopusointu myös juutalaisten ja Kantorin ja kaikkien vihollisten kanssa. Minä, kuten kaikki kristityt, haluan jo pois täältä, ja juutalaiset haluavat tappaa minut, ja meidät kaikki, pois täältä. Voiko suurempaa sopusointua olla?

    Laurio

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 36. Kukaan siionisti ei koskaan määritä vihapuhetta muuta kuin mahdollsimman abstraktisti ja korkealentoisesti, koska kaikki tarkempi määrittäminen paljastaa todellisen tarkoituksen: Opposition vaientaminen.

  Tämä on vihapuhelain ainoa todellinen idea.

  Sensuuri. Diktatuuri. Vankila toisinajattelijoille. Siinä siionismin kova ydin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 37. Tämä ON juutalainen sivusto. Äskenkin taas sensuroitiin viesti pois. Tule MUUALLAKIN tuomaan julki, että Mg-media on juutalainen sivusto, joten sensuri rauhassa sensuroikoon. Terv. Laurio

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Surullinen tapaus tämä ”aaaaaaaa”. Jos olet foorumille maksettu vedättäjä (SHILL), niin ymmärrän ihmismielen heikkouden ja rahanahneuden. Muussa tapauksessa käy hyvin sääliksi sokea pakkomielteesi valtavirran syöttämän todellisuusteoriasi puolesta ja salaliittofaktoja vastaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 38. Niin kuin a9 hyvin tietää, Juudea niminen valtio tuohon aikaan oli paljolti käsitteellinen, joka yhdisti kaikkia maailman juutalaisia, joskin suomenjuutalaisia varmaan vähemmin. Juudean sodanjulistus Saksalle tarkoitti sitä, että Hitlerillä oli käsissään ”juutalaisongelma”; jokainen juutalaishierarkiaa tunnustava saksanjuutalainen oli valmis tekemään sabotaasia Saksaa vastaan juuri niin paljon kuin Juudean johto vihjasi, vaikka henki menisi. No Juudean johto oli tietysti se sama juutalaispankkiiriklaani kuin oli myös Liittoutuneiden todellinen johto.

  Suomenjuutalaiset joutuivat tosiaan aika erikoiseen tilanteeseen. Median markkinoima liittolaisuus Saksan kanssa ei merkitse mitään, mutta suora vihollisuus juutalaisen NL:n kanssa sitten sitäkin enempi. En tunne sen paremmin taustoja kuin tekijöitäkään, mutta näyttäisi Bonnier -lehtikirjoitusten mukaan väitetty ”antisemitismi” lisääntyneen Max Jakobsonin kuoleman jälkeen. Tätä suomenjuutalaistahan ei päästetty merkittävään juutalaisen YK:n virkaan juutalaisen NL:n vastustuksesta johtuen. Eli mistä on oikein kyse?

  Hebollan kysymys suomenjuutalaisten lojaalisuudesta Suomea kohtaan kuvitteellisessa Suomen ja Israelin sodassa on täysin perusteltu. Mutta sama kysymys pitää osoittaa sionisti Kristillisdemokraattien johtajalle Päivi Räsäselle, jonka vapahtaja ei ole Kristus vaan maan päällinen Israel. Yhtä lailla, miten hyvä Israelin ystävä Soini sitten on. Pohjanoteeraus kuitenkin on kuka hyvänsä kokoomuslainen Pääministeri, joka takuuvarmasti kolmesti kieltää ja muutamalla kolikolla Suomen kavaltaa juutalaispankkiirien näin kysyessä.

  Laurio on oikeassa, juutalaisille on opetettu pahaa kirjaa vuosituhannet ja he uskovat sen sanasta sanaan. Kristityille on opetettu hyvää kirjaa siis Uutta Testamenttia vuosituhannet, eivätkä usko perkele sanaakaan, ja lopputuloksen saattaa vain arvella mitä vielä tuleman pitää. Kysymys on periaatteista ja Kristus ei niistä tinkinyt tuumaakaan, vaikka olisi hyvin vielä viimeisen aterian jälkeen voinut livistää, mutta periaatteiden edestä mennään vaikka Ristille ja niinhän siinä kävi. Selkärankaa eikä mitään peräsuolta ja paskaa aina aivoihin saakka.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 39. Missä keskustelu juutalaisista ja heidän maailmaa hallitseva rahasta!!! MIssä herra putkonen! Herra putkonen nyt näyttää siltä otat pää kipuun ripuli lääkkeitä!! Miksi et kerro joka uutisessa ketkä ovat tämän takana!1 Juutalaiset luovat nämä sodat niin aiemmatkin!! Ja toinen asia mikä epäilyttää valtamediassa ei verkkomedia saa syytteitä ja sen kummemin paskaa, muutakun näiltä tolloilta juutalais median iltalehti yle ynna muut ja verkkomedian todellisen ongelman välttely!!

  PUHUKAA ASIOIDEN OIKEILTA NIMILLÄ! JOPA JUUTALAIS RASKAASTI SENSUROITU YOUTUBE JOPA KERTOO KUN VIITSII VÄHÄN NÄHDÄ VAIVAA!

  trutube on huomattavasti parempi! youtuben jutku sensuuriin joutuneet näkyy sieltä!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 40. Putkonen ja Verkkomedia ovat hehkuttaneet ekstaasissa, joko totta tai unelmaansa, että 5 pataljoonaa ukrainalaisia ”natseja” ja ”fasisteja” olisi saarrettu ja pian mullan alla…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 41. Ei asiat hetkessä mihinkään muutu. Ei sadan vuoden aivopesua ihan hetkessä nujerreta muutamilla blogeilla, vaan se vaatii kovaa työtä ja tosta luovuttamisesta nyt ei ainakaan mitään hyötyä ole. Kyllä Suomessakin on vielä hyviä ihmisiä jäljellä, mutta niin kuin totesin se vaatii kovaa työtä ja kärsivällisyyttä. Ymmärään kyllä tuon turhautumisesi, mutta ei tässä vielä olla hävitty. Todellinen Kristinusko jossa noudatetaan Jumalallisia lakeja niin tulee kyllä nujertamaan pahuuden. Nykyinen kristitty maailma vaan on niin pahasti aivopesty, että vie aikaa ennen kuin asiat muuttuvat kohti parempaa ja se vaatii kovaa työtä se. Juutalaiseliitti on pahasti aivopessyt kristityt uskomaan heidän valheitaan ja sen takia on tärkeää paljastaa valheita. Ja kyllä tässä taistelussa tarvitaan naisia siinä missä miehiäkin, koska he täydentävät toisiaan. Kaikkien lähimmäisiään rakastavien pitäisi ponnistella taistelemaan kaikkea pahuutta ja vääryyttä vastaan ja noudattaa Jumalallisia lakeja, itsellänikin on tässä vielä järkyttävän paljon opittavaa ja opiskeltavaa, mutta anokaa niin teille annetaan, etsikää niin te löydätte, kolkuttakaa niin teille avataan, sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 42. Johan nuo talmudiin uskovat ovat panneet pystyyn jo adressinkin jossa vaativat tasapuolista asiallista tiedottamista mediassa, suuri osa megakorporaatioista kun on heidän hallussaan. Magneettimedia on kivi heidän kengässään. Tuon adressin kommenteista olikin poistettu kaikki jotka eivät olleet ehdottomasti samaa mieltä kun mitä adressin laatija.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 43. Nyt kun on kiusaamisen vastainen kamppanja käynnissä, niin siionistieliitti voisi lopettaa sen toisten kansojen tuhoamisen, se jos jokin on oikein malli esimerkki todellisesta kiusaamisesta ja muiden halventamisesta ja sen vastustaminen on arvostettavaa. Tälläisten kampanjoiden pitäisi ulottua myös maailmanlaajuisiin vääryyksiin ja kritisoida kaikkia kiusaamisen muotoja. Jos tälläiset kampanjat eivät koske kaikkia niin se on erittäin tekopyhää ja kaksinaamaista toimintaa. Vastustakaa kaikkea kiusaamista maailmanlaajuisesti ja älkää jättäkö kamppanjan ulkopuolelle eliittiä, eikä ketään joka kiusaa pienempiään. Se joka kiusaa toista, on vastattava teoistaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 44. Jos vihollinen (juutalaiset) saa vapaasti riehua Mg-median foorumilla, kyseessä on maanpetos. Voidaan myös sanoa, että jos vihollinen saa vapaasti riehua yhteiskunnassa, kyseessä on maanpetos. Kuka silloin on maanpetoksen suorittaja ja tyrmään heitettävä? Suiomen kansa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

  Tilulilu, heikun keikun.

  Pimpelipompeli.

  Vesa-Ilkka Laurio

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Viesti 2:

    Jaha, vihollinen saa edelleen riehua tällä foorumilla. Foorumi on maanpetoksellinen, ja maanpetokseen syyllisiksi tulevat kaikki täällä kirjoittavat.

    Hyvästi maanpetturit ja maanpetturifoorumi. Ansaitsee tuomion.

    Pimpelipompeli, heikunkeikun.

    Tilulilu.

    Vesa-Ilkka Laurio

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Minunkin mittanii alkaa olla täysi. Laurio on vuosia kirjoittanut totuutta henkensä kaupalla ja uhraten valtavasti aikaa ja tarmoa. Tämä juutalaisterroristi saa lätkäistä täällä hänen naamalleen tuollaista saatanallista törkyä. Siis lähes ainoalle totuudenpuhujalle, joka on urheasti puuttunut yleiseen (juutalaiseen) valehteluun.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 45. Miksei täällä yhdelläkään kansalaisella ole nimeä?

  Onko nimi hukkunut?

  Mitä?

  Olisiko huono omatunto?

  Huutoa kyllä on siitä, että tarttee olla demokratia ja sananvapaus ja kaikkien synnillisten himojen vapaus, mutta nimi unohtuu.

  Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle (perustuslaki 2§), joten miksi kansalaiset huutavat demokratiaa, sananvapautta ja himojen vapautta? Onko kansalainen idiootti?

  Olen törmännyt tähän idiotiaan kirjoittaessani vielä aktiivisesti ns. holokaustista, lastenmurhista aborteissa, raha- ja pankkijärjestelmästä, juutalaisista jne. Sain melko paljon kannustusta, varsinkin alkaessani lopetella kirjoittamistani, ja minua vaadittiin jatkamaan kirjoittamista. Toisaalta nämä samat kansalaiset suunnittelijat ja pohjustivat lakeja, joilla kirjoittamiseni aiottiin tehdä laittomaksi ja minut toimittaa vankilaan. Tällainen on tämä kansa: SELKÄÄNPUUKOTTAJA. Toisaalla kehotetaan kirjoittamaan, toisaalla vaaditaan kirjoittamisestani vankilaan. Pirullinen kyrpälauma tämä kansa. Kaikki valta tässä maassa on kansalla (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”), ja valtaahan käytetään a) aktiivisesti, luomalla lait, yhteiskuntajärjestelmä, puitteet jne., ja b) passiivisesti, sallimalla asioiden tapahtua puuttumatta niihin. Vastuu kummassakin tapauksessa on kansalla. On täysin oikein todeta, että asiat Suomessa ovat juuri niin kuin kansa on halunnut. KAIKKI täällä on kansan vastuulla ja kansan aikaansaannosta. Aivan kaikki. Kansa on selkäänpuukottajakansa, ja vaarallinen sellainen. Minua yritettiin monella suulla kirjoittamisansaan, että minut saataisiin – kirjoittamiseni laittomaksi tekemällä – kirjoittamisestani tyrmään.

  Tämä on hyvin saatanallista pirullisuutta.

  Nuo demokratia, sananvapaus ja himojen vapaus on kaikkien mahdollisten vihollisten sallimista ja sisään kutsumista. Kyseessä on suora antautuminen mille tahansa viholliselle.

  Sellainen on tämä kansa kaikkine viisastelijoineen. Tilulilu.

  Nyt viholliset ovat valtakunnansyyttäjänvirastossa, presidentteinä, pääministereinä, kansanedustajina, arkkipiispoina jne. Tämä kaikki on kansan oma tahto ja oma aikaansaannos. Tilulilu.

  No, mitä viholliset tekevät? Tuhoavat tietenkin. Kansa siis kutsuu, omasta tahdostaan, tänne kaiken tuhoamisen, teurastuksen, orjuutuksen, oikeudettomuuden, itsenäisyyden menettämisen, kirkon vesittymisen myötä Jumalan ja hänen suojeluksensa menettämisen. Sellainen on kansa ja sen irti päästämä demokratia. Tilulilu. Heikunkeikun.

  On syytäkin olla nimetön. Kunhan saataisiin suuttomaksi.

  Ehkä se jää vihollisen tehtäväksi – kansan omasta tahdosta.

  Pimpelipompeli. Heikunkeikun.

  Tilulilu.

  Vesa-Ilkka Laurio

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 46. Magneettimedia edustaa kokonaisuutena saksalaisperäistä New German Medicine -suuntausta, joka on sinänsä juutalaisvastainen ja jonka mukaan juutalaiset, lääkärit ja lääketeolllisuus yrittävät likvidoida kaikki muut myrkyttämällä jne. Piirteet istuvat täydellisesti!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Professori Peter C. Gøtzsche puhui alkuviikolla Helsingin yliopistolla pidetyssä seminaarissa ja antoi haastattelun Iltalehdelle. (KARI PEKONEN)

   Pari vuotta sitten tanskalainen Peter C. Gøtzsche sai kipinän kirjoittaa kirjan lääketeollisuuden korruptiosta ja ja sen vaikutuksista kansanterveyteen.

   – Kun googlasin kymmenen suurimman lääketeollisuusyrityksen nimet ja sanan ”fraud” (petos), huomasin, että yhtiöiden bisnesmalli oli Yhdysvaltain lain mukaan luokiteltavissa organisoiduksi rikollisuudeksi, Gøtzsche kertoo kirjansa syntyvaiheista.

   – Huomasin myös reseptilääkkeiden olevan kolmanneksi yleisin kuolinsyy sydänsairauksien ja syövän jälkeen, ja että tämä tosiasia liittyy jossain määrin rikollisuuteen.

   – Ajattelin, että minun pitäisi kertoa tästä maailmalle.

   Englanniksi kirjoitettu teos Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus. Näin lääketeollisuus on turmellut terveydenhoidon (Sitruuna Kustannus) on käännetty tähän mennessä yhdeksälle muullekin kielelle, ja Tanskassa se on noussut jo bestselleriksi.

   Rikollisuus

   Kirjan nimi tuntuu provokatiiviselta. Gøtzsche kiistää, että tyylilaji olisi yliampuva ja kaupallisesti motivoitu.

   – En ole koskaan ollut ”poliittisesti korrekti”. Jos biologina näen norsun, en sano sitä villieläimeksi vaan norsuksi. Jos näen rikollisen, kutsun häntä rikolliseksi.

   Kun puhumme järjestäytyneestä rikollisuudesta, ajattelemme tavallisesti gangstereita ja huumeliigoja. Gøtzsche muistuttaa, että farmaseuttinen teollisuus tappaa paljon enemmän ihmisiä kuin rikollisjengit.

   – Ihmishenkien pelastamiseksi on siksi paljon tärkeämpää puuttua lääketeollisuuteen kuin rikollisliigoihin.

   Hänen mielestään lääketeollisuus, jonka jalo tehtävä on pelastaa meidät, on hämmästyttävän moraalitonta. Yhdysvalloissa on laki nimeltä False Claims Act. Se säädettiin estämään erityisesti sotateollisuuden valtioon kohdistuvia petoksia, mutta 1990-luvun lopulta lähtien terveysalan yritykset ovat saaneet eniten tuomioita sen nojalla.

   – Tuomioiden lukumäärän perusteella lääketeollisuus on suurin huijari, mutta myös rikosten vakavuudella arvioiden. Emmehän odottaisi moista terveysalan yrityksiltä?

   Järjestäytyneeseen rikollisuuteen viittaa se, että toistuvista tuomioista piittaamatta ja tietoisesti lakia rikkoen laiton toiminta jatkuu.

   Valvonta

   Mutta lääketeollisuushan on tiukasti viranomaisten säätelemää ja valvomaa. Se ei kuitenkaan estä rikollisuutta, sillä korruptio on laajalle levinnyttä viranomaisissa ja lääkärikunnassa.

   – Esimerkiksi Tanskassa tuhannet lääkärit ovat lääketehtaiden palkkalistoilla. He tietävät hyvin, että jos he eivät tee kuten heiltä odotetaan, rahantulo loppuu. Se on yksi korruption muoto.

   Yhdysvalloissa on paljon korruptiota myös elintarvike- ja lääkehallinnossa (FDA), joka myöntää uusien lääkkeiden myyntiluvat. Joukko FDA:n tutkijoita jopa kirjoitti presidentti Barack Obamalle ja valitti laajalle levinneestä korruptiosta viraston ylätasolla.

   Korruptio selittää ne lukuisat kummalliset päätökset, joita FDA on tehnyt. Se ilmenee myös sisäpiirikauppoina.

   – Jos sinulla on huono lääke, jonka markkinoille pääsy näyttää epätodennäköiseltä, ja joku korkea FDA-virkamies lupaa tutkijoiden kannan vastaisesti lääkkeen pääsevän markkinoille, silloin kannatta ostaa etukäteen kyseisen yhtiön osakkeita. Kun myyntilupa heltiää, osakkeenomistajat tekevät tilin.

   Gøtzsche on itsekin työskennellyt vuosia lääketeollisuuden palveluksessa.

   – Omatuntoni sanoi, etten voi enää jatkaa siellä. Minun oli lähdettävä.

   Tutkimus

   Nykyisin kliinisen tutkimusten suunnittelun ja analyysin professorina Kööpenhaminan yliopistossa toimiva Gøtzsche näkee pahimman ongelman siinä, että lääkeyritykset pyrkivät ja useimmiten myös pystyvät kontrolloimaan lääkkeiden kehitystä ja testausta alusta loppuun.
   – Ne tekevät melkein kaikki placebo-kontrollikokeet, ja joskus ne estävät riippumattomia tutkijoita tekemästä omia kokeita. Ne esimerkiksi vaativat niin valtavia hintoja lumelääkkeiden toimittamisesta, etteivät julkisin varoin toimivat tutkijat pysty niitä ostamaan. Näin riippumattomat verrokkikokeet estyvät.

   Joskus julkiset ja riippumattomat rinnakkaistestit on saatu tehtyä, ja ne ovat osoittaneet, ettei lääketehtaiden omiin kokeisiin voi luottaa.

   Psykiatriassa riippumaton tutkimus osoitti, etteivät hyvin kalliit uudet skitsofrenian hoidossa käytettävät psykoosilääkkeet olleet sen parempia kuin vanhat ja halvat. Teollisuuden omissa kokeissa uudet lääkkeet saatiin näyttämään paremmilta.

   – Se on vain yksittäinen esimerkki.

   Parannusehdotus

   Gøtzschellä on konkreettinen ehdotus, joka toteutuessaan voisi olennaisesti parantaa tilannetta.

   – Ensimmäiseksi lainsäädäntöä tulisi tiukentaa siten, etteivät lääketehtaat enää saisi itse testata uutuuslääkkeitään potilailla. Se pitäisi antaa julkisesti omistetulle tutkimuslaitokselle, eikä teollisuudella saisi olla mitään tekemistä tulosten analysoinnin kanssa.

   – Nyt lääkeyhtiöt ovat itse ainoa taho, joka näkee koko raakadatan.

   Niillä on valtava intressi manipuloida tuloksia niin, että tuotteella voitaisiin osoittaa olevan positiivista vaikutusta tai peitellä uuden lääkkeen sivuvaikutuksia.

   Houkutus vilppiin on liian suuri, kun kukaan ulkopuolinen ei pysty tarkistamaan kokeiden tuloksia ja kun pelissä on helposti miljardien voitot.

   – Tämä on mieletöntä! Enhän minäkään voi mennä katsastusasemalle vain itse tekemieni papereiden kanssa todistelemaan autoni olevan ajokunnossa. Kyllä minun pitää tuoda auto sinne tarkastettavaksi.

   Toimittamalla valvontaviranomaisille kymmenien tuhansien sivujen tutkimusraportteja, ylityöllistetyt viranomaiset helposti tyytyvät lukemaan vain yhteenvedot, jotka usein voivat olla hyvinkin erilaisia, kuin mitä varsinainen raportti kertoo.

   Medialla on tärkeä rooli lääkeyhtiöiden bisneksen edistäjänä.

   – Liian moni journalisti vain kopioi kritiikittömästi lääkeyhtiöiden lähettämiä tiedotteita yrittämättä edes kysyä joltakin riippumattomalta asiantuntijalta, voivatko yhtiöiden propagoimat tiedot pitää paikkaansa.

   Näin kaikenlaiset ihmetutkimukset ja -lääkkeet menevät sellaisenaan läpi mediassa, vaikka ne eivät tarkemmin tarkasteltuna pidä lainkaan paikkaansa.

   Myös poliitikot ovat jatkuvan ja massiivisen lääkeyhtiöiden lobbaamisen kohteena. Yhtiöt ovat erittäin vaikutusvaltaisia, koska niillä on paljon rahaa käytettävänä mielipiteiden muokkaamiseen.

   Ihmisten vastuu

   Gøtzsche kehottaa yleisöluennoillaan ihmisiä menemään internetiin ja katsomaan lääkärin määräämän lääkkeen kaikki sivuvaikutukset, varoitukset ja kontraindikaatiot.

   – Jos potilas lukee hyvin huolellisesti lääkepakkauksen mukana tulevat tiedot, hän tuntee lääkkeen vaikutukset ja sivuvaikutukset paremmin kuin lääkäri, joka ei yleensä niitä lue.

   Moni varmaan silloin ajattelee vielä kerran, kannattaako lääkettä käyttää ja ottaa riski kaikista luetelluista sivuvaikutuksista. Vai olisiko parempi odottaa jonkin aikaa ja katsoa, selviääkö tilanne itsestään?

   http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090718638829_ul.shtml

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 47. Välillä vähän kulttuuria. 🙂

  Kulttuurimarxismi on dominoinut kirjallisuutta sotien jälkeen, siksi olenkin löytänyt uudelleen antikvariaatit ja luen nykyisin paljon kirjallisuutta, joka on julkaistu ennen kulttuurimarxistien mädätystä.

  Löysin antikvariaatista riemastuttavan pikku helmen: Edouard Laboulayen kirjan ”Abdallah”. Kirja kuuluu WSOY:n ”5 markan kirjoja”-sarjaan. Se on julkaistu vuonna 1928.

  Kirja on mainio.

  Otan tähän vain yhden lyhyen sitaatin:

  ”Tässä ne ovat koolla, huusi hän – nuo uljaat ben-amirit, erämaan kuninkaat! Oi, te juutalaiset, pelkurit, konnat, kirotkoon Jumala teidät!”

  Sitaatti päättyy. 🙂

  Näissä vanhoissa kirjoissa juutalainen kuvataan sellaisena kuin hän on. 🙂

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 48. Professori Peter C. Gøtzsche puhui alkuviikolla Helsingin yliopistolla pidetyssä seminaarissa ja antoi haastattelun Iltalehdelle

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 49. Berikut ini saya sangat merekomendasikan bd138 terpercaya ini karena telah terbukti akan membayar berapapun jumlah kemenangan anda dan selalu memberikan pelayanan terbaik.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat