Valtamedia: 612-soihtukulkue on Venäjääkin suurempi uhka!

Suomen eliitti on viime vuosina alkanut väittää kansallismielisyyttä orwellilaisittain ”Venäjä-mielisyydeksi” (1, 2, 3). Mikäli juutalaisen Erkko-säätiön omistamaan Ilta-Sanomiin on uskominen, ovat kansallismieliset viimein ohittaneet pahuusasteikolla itsensä Putinin.

MV-lehti pani merkille, että Ilta-Sanomat oli käyttänyt vähintäänkin mielenkiintoista kuvituskuvaa artikkelissaan, jonka otsikko oli ”Asiantuntija: Tämä on Venäjääkin suurempi uhka Suomelle”.

Artikkelin alkuperäinen kuva esitti 612-soihtukulkuetta, joka järjestettiin itsenäisyyspäivänä nyt kolmatta kertaa. Ensimmäiseen 612-kulkueeseen osallistui noin 200 isänmaallista suomalaista, mutta tänä vuonna luku oli kohonnut jo 3000:een!

Ilta-Sanomien artikkelissa kerrotaan, että ”käynnissä on kaksi megatrendiä: digitalisaatio ja globalisaatio”. Kansallismielisiä katutapahtumia pidetään vastalauseena globalisaatiolle ja pakotetulle monikulttuurisuudelle.

”[Työterveyslaitoksen pääjohtaja Antti] Koivulan mukaan Suomen suurin turvallisuusuhka onkin suurtyöttömyys. Se on vakavampi uhka kuin Putin, Venäjä ja Trump.

– Synnytetään epätoivoa ja sitten luvataan jotakin sellaista, mikä ei ole mahdollista. Luodaan tilaa ja tilausta ääriliikkeille, Koivula sanoo.”

Soihtukulkuekuva symboloi siis artikkelissa käsiteltyjä ”ääriliikkeitä”, jotka ovat Erkko-median mukaan ”Venäjääkin suurempi uhka Suomelle”.

suomen-suurin-uhka6121 6122 6124

Valtamedian ääretön viha isänmaallisuutta kohtaan

Erkot vihaavat suomalaista isänmaallisuutta niin paljon, että jopa aggressiivinen suurvaltapolitiikka pelottaa heitä vähemmän kuin rauhallisesti soihdut kädessä kävelleet tavalliset suomalaiset.

MV-lehti pohti omassa uutisessaan, miksi näyttävä soihtukulkuekuva päätettiin Ilta-Sanomien toimituksessa muuttaa myöhemmin tummanpuhuvaksi grafiikaksi Suomen kartasta:

”Tuliko nootti ylempää, vai päättelikö Ilta-Sanomat itse, että ei suomalaisille voi näyttää valokuvaa noin suuresta kansallismielisestä voimainnäytöksestä, ettei Suomen kansa vain ala uskoa itseensä?

Kehotamme kaikkia lukijoitamme jakamaan ahkerasti kuvia ja videoita itsenäisyyspäivän tapahtumista, sillä valtamedia pyrkii sensuroimaan ne suurelta yleisöltä!

Media ei tahdo näyttää aitoja valokuvia itsevarmoista suomalaisista, vaan tahtoo peittää itsenäisyyspäivän tapahtumat synkkien grafiikoiden sekä pelottavan ääriliikeretoriikan alle. Tätä täytyy vastustaa!

 

Lue myös:

Helsingin poliisi ei aio tutkia itsenäisyyspäivänä raudoitetun mielenosoittajan kidutusta
Video Vastarintaliikkeen itsenäisyyspäivän marssista
Itsenäisyyspäivän marssi: valtamedian valheita ja poliisiväkivaltaa!

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat