Yle: perussuomalainen levitti juutalaisen valheita kansallismielisten ja Venäjän ”yhteistyöstä”

Perussuomalaiset, poliisi ja valtamedia ovat raivoissaan siitä, että Helsingissä järjestettiin ennätyssuuria kansallismielisiä marsseja ja kulkueita tänä itsenäisyyspäivänä. Erityisen kovasti asia on kirvellyt Jussi Halla-ahon ja Simon Elon ystävää, Juho Eerolaa.

Kansallismielisyyden vastustajat kokoontuivat käsittelemään traumojaan eilen Yleisradion A-Studio-ohjelmaan, jossa pohdittiin tunnin ajan, miten Vastarintaliikkeen kasvu voitaisiin pysäyttää.

Studiossa olivat Eerolan lisäksi paikalla ”taktista väkivaltaa” kannattava Varisverkoston sisäpiiriläinen Dan Koivulaakso, monikulttuurisuutta kannattava suojelupoliisijohtaja Kari Harju sekä ammattivalehtelija Esa Henrik Holappa, joka jätti kansallismielisen toiminnan, kun hänen yrityksensä Fenrir Förlag joutui velkavaikeuksiin (1, 2).

Lähetyksessä mielenkiintoisinta oli se, että ankarimmin kansallissosialisteja vastaan hyökkäsi perussuomalainen Eerola eikä äärivasemmistolainen Koivulaakso tai menneisyydellään rahastava Holappa.

Perussuomalaiset ovat jo kauan joutuneet olemaan epätoivoisella puolustuskannalla, sillä puolue on pettänyt vaalilupauksensa yksi toisensa jälkeen.

Symbolisena lojaliteetinosoituksena puoluejohtaja Timo Soinille Eerola jopa erosi muutama vuosi sitten Suomen Sisu –järjestöstä. Eerolan poliittinen ura on siis kokonaan perussuomalaisen puolueen varassa. Ei ihme, että hän hyökkää nyt aggressiivisesti puoluettaan kritisoivia kansallissosialisteja vastaan.

Avoimesti kansallissosialistinen Vastarintaliike järjesti tämän itsenäisyyspäivän suurimman poliittisen kansallismielisen tilaisuuden, sillä 612-kulkue ei ollut poliittinen tapahtuma vaan juhlallinen tilaisuus itsenäisyyden muistolle.

Vastarintaliikkeen marssi Helsingissä 6.12.2016 sujui rauhallisesti yhtä välikohtausta lukuunottamatta.
Tämä näky ei miellyttänyt perussuomalaisia, poliisia eikä valtavirtaista valemediaa.

Eerola yritti valehdella marssiin osallistuneiden taustoista

Eerolan edustama halla-aholais–sionistinen perussuomalaisten blokki ei ollut tyytyväinen itsenäisyyspäivän satoon.

Puolueen sionistit ovat nimittäin aina perustelleet maanpetoksellista politiikkaansa väittämällä, ettei radikaalilla sanomalla kyetä houkuttelemaan väkeä mukaan. Marssin suosio kuitenkin osoitti, että puolueen sionistit olivat väärässä.

A-Studion kummallisinta antia olikin, kun äärivasemmistolainen Dan Koivulaakso joutui oikomaan perussuomalaisen valheita. Eerola valehteli, että suurin osa Vastarintaliikkeen marssiin osallistuneista olisi ollut ulkomaalaisia, koska suomalaisethan vihaavat ”natseja”.

Koivulaakso – jonka ystävät vakoilevat jokaista kansallismielistä tapahtumaa – joutui oikaisemaan Eerolan väitteet ja toteamaan, että muutamaa ruotsalaista lukuunottamatta marssi järjestettiin suomalaisvoimin.

Myös YleX-toimittaja Eve Väyrynen totesi radiossa keskiviikkona, ettei nähnyt kuin suomalaisia kansallissosialisteja marssialueella.

Elämme mielenkiintoisessa maailmassa, kun Yle ja vasemmistokin puhuvat kansallismielisyydestä perussuomalaisia rehellisemmin.

marssi1618

Eerola levitti juutalaisaktivistin Venäjä-valheita

Kuten olemme aiemminkin uutisoineet, yrittävät perussuomalaiset leimata nykyään kaiken itseensä kohdistuvan kritiikin ”putinismiksi” tai ”venäläisyydeksi”. Eerola jatkoi perinnettä eilen Ylen A-Studiossa.

Yle haastatteli lähetyksessään rikolliseen tiedonhankintaan erikoistunutta ja Ruotsissa toimivaa sionistijärjestöä, Expoa. Haastateltavaksi valikoitui ”yllättäen” aito syntyperäinen juutalainen, Jonathan Leman.

Expo ja Leman pyrkivät monien muiden suurten sionistiviestimien tavoin leimaamaan Vastarintaliikkeen ”putinistiseksi” järjestöksi ennen kaikkea siksi, että liike vastustaa Yhdysvaltojen (eli Israelin) maailmanpoliittista ylivaltaa. Leman jopa valehteli uskovansa, että ”kansainvälistä politiikkaa” ja ”turvallisuuspolitiikkaa” koskevat kansallissosialistiartikkelit ovat peräisin suoraan ”Kremlistä”. Miksi muuten kukaan vastustaisi sionismia?

Gojimin Venäjä-hysteriaa hyväkseen käyttänyt Leman ei tietenkään maininnut, että Vastarintaliike julkaisee jatkuvasti Venäjän hallitusta kritisoivia artikkeleita (1, 2, 3, 4) – hyvää tarinaa kun ei kannata totuudella pilata.

Eerola tarttui ahnaasti juutalaisen Lemanin Venäjä-valheisiin ja väitti, että Venäjällä (Kremlissä?) vaikuttaa vahva ”valkoista rotua” kannattava liike, joka yrittää vaikuttaa länsimaiseen politiikkaan agenttiensa kautta.

Eerola kuitenkin vetosi Suomen kansaan ja muistutti, että isänmaalliset suomalaiset vihaavat perinteisesti sekä ruotsalaisia että venäläisiä. Hänen mukaansa tämä tulee estämään Vastarintaliikkeen etenemisen. Yle-juontaja vastasi Eerolan julistukseen ytimekkäästi: ”Hyvä!

Lähde: Twitter.
Lähde: Twitter.

Poliisi tahtoo edelleen kieltää kansallissosialismin

Sekä Eerola että suojelupoliisin Harju kertoivat myös toivovansa, että ennätyssuuresta mielenosoituksesta huolimatta mahdollisimman moni ihminen eroaisi Vastarintaliikkeestä.

Harju kertoi myös kannattavansa poliisihallituksen hanketta Vastarintaliikkeen kieltämiseksi, mikä nousi yhdeksi tämän päivän pääuutisotsikoista. Shomrim-ylikomisario Jussi Huhtela ilmaisi tukensa Harjun vaatimukselle pian sosiaalisessa mediassa.

Vastarintaliikkeen ja poliisin kireät välit nousivat pintaan itsenäisyyspäivänä, kun viranomaiset antoivat huumetaustaisen äärivasemmistolaisen pahoipidellä nippusitein ja käsiraudoin sidotun vastarintamiehen maijassa.

Helsingin poliisin kokoomuslainen viestintäjohtaja Juha Hakola ilmoitti heti pahoinpitelyn jälkeen, ettei rikokseen syyllistyneille poliiseille tulla antamaan mitään rangaistuksia.

Pohjoismaisen poliisin kulttuurimarxilainen korruptio on edennyt jo pisteeseen, jossa esimerkiksi 80 prosenttia Ruotsin poliisista harkitsee eroavansa.

 

Lue myös:

Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta
Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta
Yle jatkaa maahanmuuttokriitikoiden leimaamista Venäjän agenteiksi
Upseeriliitto: maahanmuuttovastainen mielenosoitus olikin venäläinen sotilasoperaatio!
Juutalaistoimittaja Suomesta teki Azov-pataljoonalle propagandavideon
Helsingin Sanomien romahdus: maahanmuuttokriittisyys onkin venäläisten ”nerokas” juoni
Poliisi yrittää kieltää maahanmuuttokriittisen mielenosoituksen Helsingissä
Äärivasemmisto pahoinpiteli miehen joukolla – Suomen media ja poliisi painoivat villaisella

5 kommenttia

 1. Persut ovat syöneet ns. ”vaalilupauksensa” karvoineen päivineen. Siispä tästä ”ähkystä” kumpuaa se viha, kun entiset persut siirtyvät tosi-suomalaisiin järjestöihin. Perussuomalaiset sionistiset pässinpäät eivät ymmärrä, sitä tosia-asiaa, ettei ”kahta herraa voi palvella” eikä ”kahdella tuolilla istua”. Suomalaiset politiikot pienimmästä suurimpaan kohkaavat kipa päässä kuten ennen Tehtaankadulla ovi kävi tiuhaan tahtiin. Ei siinä jäänyt ”etiäisille” aikaa kun suomalaista luuta ja lihaa valui kynnyksen yli.
  Persut sulavat kuin lumiukko heinäkuun helteillä, siinä syy karata niiden kimppuun, joilla on asennetta ja aatetta sekä ennen kaikkea munaa seistä sanojensa takana ja vieläpä kaatua sekä ottaa iskuja vastaan. Kateus vie kalatkin järvestä. Tämä tunne on päällimmäisenä sen kanssa, että kaiketi huolimatta kaikesta voitelurahasta ja lahjuksista sekä hienoista juomista, fingerporillinen omaatuntoa vaivaa tuo alhainen oma käytös.
  Kunniattomat kunnottomat aatteensa rahaa vastaan myyneet eliitin jäsenet eivät häpeä edes sitä, että kieltämällä lailla ”harmilliset” tahot. Nämä samalla tunnustavat hävinneensä kamppailun rehellisin keinoin (kuinka he näillä ehdoin voisivatkaan pärjätä) ja turvautua vilppiin matalamielisin keinoin kantaen yhä ylemmyyden ja korkealentoisuuden sädekehää päänsä yläpuolella odottaen sitä että heidät hetkellä millä hyvänsä kutsuttaisiin Taivaisiin istumaan Pyhän Kolminaisuuden kanssa.
  Heillä ei ole kuin oma arvostuksensa, mutta mikä mitta se on politiikolle? Sama kuin sangollinen tuhkaa. He ovat yksin ilman kannatuspohjaa kansan parissa, yksikään isänmaallinen ovi ei aukene heille. Vain porttolan ovet, jossa heidät tunnetaan kuin äiti tuntee poikansa.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 2. Soini on ollut sairaslomalla jo pitkään. Alkavatko syödyt lupaukset jo kalvaa sisuskaluja? Toivotaan samaa kohtaloa kaikille näille sanansasyöjä pelkuri-persuille.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 3. Helvetillinen haloo MITÄTTÖMÄSTÄ kansallissosialistiporukasta.
  Miksi kansallissosialistinen järjestö pitäisi kieltää jos sen ohjelmassa ei ole mitään laitonta? Jäsenistössä saattaa olla rikoksista tuomittuja mutta niin on varmaan jokaisessa urheiluseurassa tai vaikka ompeluseurassa.
  Se että saksassa yli 70 vuotta sitten toiminut kansallissosialistinen puolue teki jotain hirveää tai ainakin historiankirjoittajien mukaan teki, EI VOI OLLA SYY kieltää nykyisiä kansallissosialistisia puolueita.
  Tai sitten pitää kieltää myös KOMMUNISTIT koska Stalin tappoi miljoonia ihmisiä.
  Miksi muuten Dan Koivulaaksot ja kumppanit ovat aina televisiossa, hehän ovat tässä VARIS-verkostossa joka juuri sivuillaan uhosi että tappakaa sotaveteraanit. Pahimman luokan terroristeja nämä vassarit, äärioikeisto on pelkkiä pyhäkoulupoikia niihin verrattuna.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat