Valtamedia valehtelee Hizbollahin ja Syyrian armeijan toiminnasta Madayassa

Hallituksen kaatamista vaativat terroristit ovat pitäneet lounaissyyrialaista Madayan kylää panttivankinaan epätoivoisessa taistelussaan Assadia vastaan. Länsimainen media syyttää nyt hallitusta ja antisionistista Hizbollahia kaupunkia vaivaavasta nälänhädästä.

Armeija ja Hizbollah ovat ilmoittaneet piirittävänsä kylää niin kauan, että terroristit antautuvat ja luovuttavat aseensa.

”Hizbollahin keskitysleiri”

Sionistit ovat pelanneet jopa holokaustikortin ja kutsuvat Madayaa nyt Hizbollahin hallinnoimaksi ”keskitysleiriksi”, jossa ihmiset ”tapetaan nälkään” suunnitelmallisesti. Syyrian kriisistä nykyään harvakseltaan kirjoittava Helsingin Sanomat heräsi horroksestaan, sillä lehti haistoi pitkästä aikaa tilaisuuden tehdä Syyrialla ulkopolitiikkaa.

HS:n ulkopoliittinen linja on avoimesti Nato- ja Amerikka-myönteinen, eli Israelille alisteinen. Koska esimerkiksi Obama on vaatinut julkisesti Assadin syöksemistä vallasta, päätti HS:n toimitus kirjoittaa nälänhädästä, jonka aiheuttamisesta presidenttiä on syytetty.

Helsingin Sanomat kirjoittaa hämärästi ”kapinallisista” eikä suostu kertomaan, keiden panttivangeiksi Madayan asukkaat ovat jääneet.

Syyrialainen toimittaja Mimi al-Laham kertookin tuoreella videollaan, miksi valtamedia ei ole tahtonut kertoa kriisin yksityiskohdista: Madayaa miehittävät al-Qaidan ja al-Nusran rintaman ääri-islamistit. Tämä sopii huonosti HS:n narratiiviin, jonka mukaan Syyriassa taistelee toisella puolella paha antisionistinen Assad ja toisella puolella hyvät länsimieliset ”demokratian voimat”.

Mimi al-Laham muistuttaa, että samat ääri-islamistiryhmät ovat saartaneet Pohjois-Syyriassa Fuan ja Kefrayan kyliä jo vuosien ajan katastrofaalisin seurauksin. Valtamediaa kylien kohtalo ei kuitenkaan ole kiinnostanut, minkä vuoksi al-Laham syyttää lännen tiedotusvälineitä ”valikoivasta humanismista”.

Sympatiaa heruu Syyrialle vain silloin, kun tapauksella on sionisteille poliittista välinearvoa.Videot: Madayan siviilit syyttävät lännen tukemia kapinallisia ruoka-avun varastamisesta.

Varastettuja ruokakuljetuksia ja väärennettyjä valokuvia

Länsimaat eivät ole vaatineet ääri-islamisteja lopettamaan Fuan ja Kefrayan saartoa, koska terroristit tekevät yhteistyötä lännen ja Israelin kanssa (1, 2, 3). Toisin sanoen länsi ja valtamedia vaativat, että hallituksen täytyy luovuttaa Madaya al-Qaidalle ja al-Qaidan on saatava jatkaa rauhassa Fuan ja Kefrayan saartoa!

Kun toimittajat pääsivät kameroineen viimein Madayaan, lukemattomat paikalliset kertoivat, että al-Qaidan kapinalliset olivat varastaneet kaikki hallituksen ruokalähetykset ja myyneet ruoan sitten äärimmäisen kovaan hintaan paikallisille.

Assad oli siis lähettänyt apua Madayaan, mutta lännen tukemat terroristit päättivät tehdä paikallisten hädällä bisnestä. Köyhillä kyläläisillä ei tietenkään ollut tarpeeksi rahaa ostaa elintarvikkeita.

Länsimainen media on valehdellut jopa levittämällä muissa kaupungeissa otettuja valokuvia nälkiintyneistä lapsista ja väittänyt näitä Madayan asukkaiksi! Monien valokuvien todellinen alkuperä on ehditty jo selvittää. Tämäkö on sitä ”laatujournalismia”, jota kulttuurimarxilaiset toimittajat Suomessakin nykyään peräänkuuluttavat?

Valtamedian levittämiä valheellisia kuvia ja videoita.
Valtamedian levittämiä valheellisia kuvia ja videoita. Klikkaa suuremmaksi.

Vastaus syytöksiin

Hizbollah vastasi syytökseen Madayan asukkaiden ”murhaamisesta” julkilausumalla, jossa he muistuttivat, että Madaya on saanut ruoka-apua jo syksyllä. Siviileitä ei siis suinkaan ole rangaistu siitä, että ääri-islamistit ovat miehittäneet kylän.

Hizbollah syyttää al-Qaidaa ja muita terroristijärjestöjä ruokalähetysten varastamisesta ja myymisestä kiskurihintaan. Hizbollah myös muistutti, ettei Madayaa alettu piirittää ennen kuin terroristit alkoivat tehdä kylästä käsin iskuja hallituksen joukkoja vastaan. Al-Qaida on käyttänyt Madayan asukkaita ihmiskilpinä eikä ole päästänyt näitä poistumaan alueelta.

Valtamedia valehtelee Madayan kriisistä ja peittelee ”kapinallisten” ääri-islamistitaustaa, koska todellisuudessa valtamedia ei ole kiinnostunut syyrialaissiviilien hädästä.

Kuten kansainvälisten suhteiden professori Stephen Walt kirjoitti Foreign Policy –julkaisussa syyskuussa, Yhdysvallat ei ottanut äänekkäästi kantaa Syyrian ihmisoikeusongelmiin ennen kuin se päätti hankkiutua Assadista eroon. Amerikkaa, EU:ta ja Israelia ei kiinnosta Syyrian ihmisoikeustilanne. Madaya-uutisointi on propagandaa kyynisimmästä päästä.

 

Lue myös: Tärkeä video: syyrialaistyttö kertoo pakolaistulvan todellisen syyn

5 kommenttia

 1. Tyhjänpäiten eivät Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan päätoimittajat käy Bilderberg-kokouksissa kuuntelemassa ohjeistusta. Ohjeistajiinhan tiettävästi kuuluu sellaisia Bilderberg-sisäpiiriiin kuuluvia ihmiskunnan arkkivihollisia kuten Rockefeller, NWO-pääarkkitehti ja juutalainen sotarikollinen H.Kissinger sekä kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkahuijaus-rahajärjestelmää ollen myös YKSITYISPANKKI Federal Reserven (Fed) osaomistaja.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 2. Vallanpitäjiemme propagandakoneekseen kaappamaa Yleä kritisoi myös lääketieteen lisensiaatti, psykiatri ja entinen kansanedustaja Pirkko Turpeinen-Saari blogissaan. Vaikka – lukuunottamatta Yle-vastaisuutta sinänsä – en olekaan täysin hänen kannallaan Venäjän suhteen ja huomioonottaen hänen toimintansa entisessä Suomen kansan demokraattisessa liitossa, niin pidän hänen kommenttejaan Ylestä kuitenkin varsin huomionarvoisina:

  ”YLE-uutisten ja ajankohtaisohjelmien sotapropaganda vaarantaa suomalaisten mielenterveyden”

  ”Helsingin Sanomat ja YLE-uutiset eivät tarjoa todenmukaista tietoa vaan kiihtyvässä yhä myyttisempiä piirteitä omaavassa Venäjä-vastaisuudessa ja Yhdysvaltojen väkivallan unohtavassa tiedonvälityksessä näyttävät vajoavan keskiaikaa muistuttavaan todellisuuteen, jolloin uskomukset ja taikausko rehottivat antaen tilaa milloin inkvisitiolle tai muille järjestelmille, joita vallanpitäjät milloinkin tarvitsivat”

  “Ihmisarvoa kunnioittavissa ja totuutta etsivissä ihmisissä YLE:n avaaminen aiheuttaa pahoinvointia. Pahantahtoinen ilmapiiri ja tiedottamisen valta antaa mallin koulukiusaajille”

  Turpeinen-Saari hämmästelee myös YLE-toimittajien olematonta ammattitaitoa, joka poikkeaa muista maista: ”YLE on nostanut toimittajansa kansainvälisten asioiden asiantuntijoiksi, vaikka heiltä ilmiselvästi puuttuu koulutus tai kokemus alueelta. Moskovasta uutisoidaan juorujen tasoisia asioita. Kuinka muiden maiden TV-kanavilla voidaan käyttää asiantuntijoita, mutta Yle:lle riittävät omien toimittajien mielipiteet.”

  ”Työnantaja ja hänen yläpuolellaan oleva näkymätön käsi pakottaa valehtelemaan. Ellei valehtele toimittaja menettää työpaikkansa. Ellei valehtele, upseeri ei ole NATO-kelpoinen.”

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2016/01/13/valtamedian-rikokset-osa-3-asiantuntijalaakari-yle-levittaa-haikailemattomia-valheita-jotka-vaarantavat-suomalaisten-mielenterveyden/

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
  1. ”Työnantaja ja hänen yläpuolellaan oleva näkymätön käsi pakottaa valehtelemaan. Ellei valehtele toimittaja menettää työpaikkansa.”

   ”Jäsen, joka on esiintynyt tai toiminut yhdistystä tai alan toimittajakuntaa alentavalla tai loukkaavalla tavalla voidaan johtokunnan hallituksen päätöksellä erottaa yhdistyksestä.”
   http://www.politiikantoimittajat.fi/fi/saannot/

   Vaikka tuo erottamissääntö itsessään on aivan järkevä, sitä ilmeisesti sovelletaan silloinkin kun toimittaja haluaisi kirjoittaa totuudenmukaisesti. Otetaanpa esimerkki:

   ”Politiikan toimittajien yhdistys otti tänä aamuna kantaa Soinin joulukuiseen ilmoitukseen siitä, ettei hän toistaiseksi anna haastatteluja Hufvudstadsbladetille eikä lehteä kustantavan KSF Median muillekaan julkaisuille.

   Yhdistys paheksui Soinin valitsemaa linjaa ja vaati häntä purkamaan boikotointinsa. Yhdistyksen mielestä hallituksen ministeri ei voi asettaa yksittäistä toimittajaa, tiedotusvälinettä tai mediayhtiötä boikottiin, vaan hänen on kohdeltava kaikkia samanarvoisesti.”
   http://yle.fi/uutiset/soini_hbl-boikotista_ei_pida_ampua_hyttysta_tykilla/8597726

   Tuo on politiikan toimittajilta ensisijaisesti hurskastelua. Yhdistys on tuota mieltä, mutta yhdistyksen jäsenet voivat kyllä asettaa yksittäisiä totuuksia, historioisijoita ja faktoilla perustelevia boikottiin ilman mitään samanarvoisuusperiaatetta noudatettaisiin.

   Yhdistys ei näyttäydy sellaisena tahona, että kun media räikeästi valehtelee, yhdistys jollain tapaa pyrkisi rehellisten toimittajien (jos siellä sellaisia jäseninä on) kautta puuttumaan valheisiin. Yhdistyksen tavoitteena ei tietenkään ole toimia mediaa vahtivana tahona, mutta jos heillä on/olisi jäseninä suoraselkäisiä toimittajia, nämä varmasti ovat/olisivat joutuneet työnantajiensa tahoilta toimenpiteiden kohteiksi. Siihen puolestaan olisi velvoittanut yhdistyksen omista säännöistä tämä:

   2§ Yhdistyksen tarkoituksena on olla eduskunnan, valtioneuvoston, puolueiden, työmarkkinajärjestöjen ja Euroopan unionin sekä näihin läheisesti liittyvää muuta yhteiskunnallista toimintaa päätyönään raportoivien politiikan toimittajien yhdyssiteenä, valvoa jäsentensä. ammatillisia etuja, edistää heidän ammatillista koulutustaan ja yleensä ammattitaidon kehittämistä sekä huolehtia jäsenkunnan yhteyksistä vastaaviin ulkomaalaisiin järjestöihin.

   Emme ole nähneet, että yhdistys olisi valvonut sellaisten toimittajien etuja, jotka olisivat tuoneet totuuden rahajärjestelmästä, sen omistajista ja tämän koko asetelman; yhteiskuntaa ja koko maailmaa korruptoivista vaikutuksista.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Sille joka ei kieltäydy näkemästä on aivan selvää, että valehtelevat mediat katsovat olevansa tämän maan todelliset hallitsijat, jotka tuhoavat poliitikkoja ja jopa presidentinkin valheillaan, jos haluavat. Onhan se nyt röyhkeää että ulkoministeri Soini ei suostu olemaan VALEHTELIJOIDEN orjana. Sellisesta röyhkeydestä pitää heidän mielestään rangaista. Soini on tässä yksittäisessä tapauksessa ainakin osoittanut suoraselkäisyyttä, kun ei ole taipunut nöyristelemään valehtelijoiden edessä. En tiedä sitten, että onko Soini muuten tehnyt mitään hyvää, kun se taidettiin silloin oliko se vuosi sitten hypnotisoida siellä siionistipäivällisillä, niin että katos moraalinen kompassi aivan tyysti? Soinin pitäisi oikeasti rukoilla Herraa Jeesusta Kristusta, joka ainoana on siionistien helvetit voittanut. Poliitikoksi pitäisi päästää vain aitoja kristittyjä juuri siksi, että VAIN HERRA JEESUS KRISTUS VOI SUOJELLA SIIONISTIPERKELEILTÄ POLIITIKKOA.
    Saarakkalat ja muut ottakaa kyseinen neuvo vastaan ja voitte olla vielä suureksi hyödyksi Jumalalle.
    Tällä sivustolla kuvataan aitoa kristinuskoa: novahierosolyma.fi

    Plusääni(2)Miinusääni(3)
 3. Syyrian ”kapinalliset” ovat lännen suojatteja, ja ne voisi milloin tahansa käskeä ne pois sieltä terrorisoimasta Syyriaa, mutta tätä BIS – rahakartelli ei halua.

  http://www.informationclearinghouse.info/article45628.htm

  Sota terrorismia ja ISIS:tä vastaan on sotaa kansallismielistä Syyrian hallitusta ja sen kansaa vastaan.

  On viheliäistä ja kuvottavaa seurata meidänkin demokratiaa puolustavien päättäjiemme lausuntoja vaaleilla valitun Presidentti Bashar al-Assad syrjayttämisen puolesta. Koska tällöin heidän ”vastustamansa” terrorismi/ISIS voittaisi. Ketään ei taaskaan saada vastuuseen näistäkään demokratian vastaisista ja terrorismia puolustavista lausunnoista?

  ISIS ja Syyrian ”kapinalliset” ovat BIS – keskuspankkikartellin omistajien luomus, kuten Alqaida. Tarkoituksena heillä on tuhota Syyria, ja kaikki. Mitään ei saa jäädä jäljelle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat