Video: Eisenhowerin kuolemanleirit

Saksalaisten sotavankien järkyttävä kohtalo liittoutuneiden Rheinweisenin keskitysleireillä on vasta hiljattain tullut esiin.

Keväällä 1945 miljoonia saksalaisia vankeja pidettiin Eisenhowerin käskystä piikkilanka-aitauksissa, ilman suojaa, ruokaa ja vettä. On arvioitu, että noin 1,5 miljoonaa sota- ja siviilivankia kuoli näissä järkyttävissä, kansainvälisten lakien vastaisissa olosuhteissa.

Liittoutuneet (kuten myös saksalaiset) olivat allekirjoittaneet Geneven sopimuksen vuonna 1929, mutta liittoutuneet kiersivät sopimuksen sääntöjä luokittelemalla saksalaiset sotavangit ”aseista riisutuiksi vihollisjoukoiksi”.

Suom. tekstit cc-napin tai rataskuvion takaa

Vertailun vuoksi, Amerikan Punaisen Ristin mukaan noin 99 prosenttia saksalaisilla sotavankileireillä pidetyistä amerikkalaisista sotavangeista palasi sodan jälkeen kotiin hyvässä kunnossa.

 

Lue myös:

Dokumentti: juutalaisjärjestö, joka halusi murhata 6 000 000 eurooppalaista
Video: saksalaisia teurastettiin Puolassa ennen toista maailmansotaa
Suomennettu Hellstorm-dokumentti jälleen katsottavissa!
Dokumentti: Babylon ennen Hitleriä – saastainen Weimarin Saksa

2 kommenttia

 1. Tyyppillinen esimerkki, kuinka valheellinen, kouluissa ja yliopistoissa opetettava VOITTAJIEN kirjoittama historia vaikenee merkityksellisestä asiasta.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 2. https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/22/saksalaisten-kohtelua-sodan-jalkeen-ii-usa-ja-ranska/

  https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/15/ralph-f-keeling-gruesome-harvest/

  https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/13/roosevelt-aikoi-murhata-saksan-kansan-kokonaan/

  https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/13/lansiliittoutuneiden-miehityspolitiikka-saksassa/

  https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/15/79/

  https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/19/flossenburgin-ja-ravensbruckin-keskitysleirien-oloista/

  Viimeisessä linkissä selviää, että Flossenbürgissä nimenomaan juutlaiset murhasivat saksalaisia nuhteettomia kelpo sotureita:

  ”1945 kenraali Patton saapui leiriin yllättäen ja määräsi nälkiintyneet vangit nähtyään heille paremman ruokahuollon. Kun eversti halusi esitellä kernaalille ”kaasutustiloja”, kenraali Patton vihastui ja huusi suureen ääneen, että ”hänet tuli säästää moiselta mielettömyydeltä”. ”Minä en anna näiden poikien” – seurasi halveksiva ele juutalaisiin CIC-upseereihin viitaten – ”pitää itseäni ääliönä” (Ich lasse mich von diesen boys nicht dumm machen). Vastaavasti Röhrsin mukaan mukana ollut rykmentin lääkäri, kun R tarjoutui näyttämään tälle, että amerikkalaisten yhä uudelleen valokuvaama ”kaasutustila” oikeasti oli huippumoderni ja esikuvallisesti rakennettu täidesinfiointilaitos: ”Täysin tarpeetonta. Me tiedämme toki kaikki, että tämä ei ole muuta kuin julmuuspropagandaa. Kukaan järkevä amerikkalainen ei usko siihen!” Tri Röhrs toteaa, että ”niin Dachaussa kuin Flossenbürgissäkään ei kaasutettu yhtään vankia.”

  Röhrsille oli selvää, mikä oli syy riittämättömään ruokintaan leirin muututtua US-keskitysleiriksi saksalaisille vangeille: ” Minulla ei ole yhtään epäilystä siitä, että tästä leiristä vastaavilla henkilöillä oli tavoite tällä tavoin (R. K: nälkiinnyttämällä) vähentää saksalaisten määrää niin paljon kuin mahdollista. Geneven Punaisen ristin edustajan, tuolloisen Sveitsin kenraalikonsulin Münchenissä, on myöhemmin minulle täytynyt vahvistaa, että hänellä ei ollut mitään tietoa leiristä ennen helmikuuta 1946, koska amerikkalaiset olivat salanneet leirin olemassaolon siihen asti.”

  Miksi kaikki CIC -väki oli suurimmaksi osaksi juutalaista ja varsinkin tällaisissa toimissa? Samasta syystä, miksi palvomme holohoaxia ja Iso Valhe voitiin järjestelmällisesti luoda: USA, Ranska ja Britannia olivat juutalaisten täydellisessä otteessa jo tuolloin. Niiden rapparit loivat kommunismin ja Neuvostoliiton, kommunistisen Kiinan ym. Ne edustavat siis myös kv. juutalaisuutta.

  Ei ihme, että Patton pian murhattiin. Hän aikoi paljastaa paljon. Tämän jälkeen annokset taas pienenivät. Patton ei ainakaan uskonut holohoax-valheeseen, kuten tuostakin nähtiin.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat