Video: Eurooppa pakotetaan tekemään etninen itsemurha

Suomalainen kansallismielinen kirjoittaja Kai Murros kertoo Voice of Europe –nimisellä videolla siirtolaiskriisin taustoista ja Euroopan etnisestä itsemurhasta.

”Todistamme historian pahinta ja julminta salaliittoa maaperällämme: salaliittoa, jolla eurooppalaiset ihmiset korvataan. Systemaattista kampanjaa pyyhkiä eurooppalaiset pois olemasta,” Murros toteaa.

Murros tunnetaan kirjastaan Vallankumous ja sen toteuttaminen modernissa yhteiskunnassa.

 

Lue myös:

Taloustieteilijä ennustaa sisällissotaa: tunkeutujat vastaan eurooppalaiset
Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset
Tohtori Juha Ahvion esitelmä pakolaiskriisistä ja terrorismista
Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille

10 kommenttia

 1. `Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen`.

  Tulevaisuuden historiakirjoitus tunnetaan tiedeyhteisöissä ja erityisesti sotilasattaseoiden arviointien pohjalta laadituissa selvityksissä. Tämähän ei ole sinänsä uutta, mutta jotkut puheet/kirjoitukset saattavat ihmetyttää lukijoitaan jäljestäpäin tarkkuudellaan kuten nämä:

  `Pidän viikonloppuna puheen, joka nousee ylös raketin lailla; mutta toisin kuin raketit, jotka tippuvat maahan, tämä pysyy ylhäällä`:

  Rivers of Blood -puhe (Enoch Powel):
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Rivers_of_Blood_-puhe
  Koko puhe suomeksi tästä (Puhe pidetty vuonna 1968):
  http://sarastuslehti.com/2015/03/03/rivers-of-blood-puhe/

  Seuraava puhe (kirjoitus), joka on pidetty Suomessa noin neljännesvuosisataa sitten, välittyy lukijalle hämmästyttävä ennakkotieto tulevista tapahtumista. Lähdeaineistoa ei mainita, mutta hatusta tempaisten tämäkin kirjoitus olisi jäänyt kirjoittamatta, joten kirjoituksen täytyy perustua aikaisempaan pohjamatskuun. Suomen matutus on ollut kehitteillä jo aikoja sitten.

  Painajaismaisia suunnitelmia
  http://mvlehti.net/2016/02/26/painajaismaisia-suunnitelmia/

  Ihmettelempähän vaan kuinka edellinen aikaa sitten kirjoitettu kirjoitus voi olla noinkin tarkkanäköinen ja ajankohtainen nyt jos koskaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. Totuus on kuitenkin toinen ja päinvastainen.

   Ennustaminen on helppoa, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen.

   Lukijoitaan ihmetyttää tarkkuudellaan jäljestäpäin ennen kaikkea tämä kirjoitus: Raamattu.

   Seuraava puhe (kirjoitus), joka on pidetty Eedenin paratiisissa noin 6000 vuotta sitten, välittää lukijalle hämmästyttävä ennakkotieto tulevista tapahtumista. Lähdeaineisto mainitaan, ja se on Jumala. Suomen kristillistäminen on ollut kehitteillä jo aikoja sitten.

   Autuaallisia suunnitelmia:

   http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Moos.3.html

   ”Ja minä panen vainon sinun (käärmeen eli perkeleen) ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä (= Jeesuksen Kristuksen) välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän” (1. Moos. 3:15).

   Vaimon siemen on Jeesus Kristus. Hän polki Golgatan ristillä ja ylösnousemuksessa rikki perkeleen pään. Perkele pisti Jeesusta Kristusta kantapäähän eli vei hänet kärsimykseen ja kuolemaan.

   Kommentissa, johon kommenttini on vastaus, viitataan 25 vuotta vanhaan kirjoitukseen ”Painajaismaisia suunnitelmia”. Siinä todetaan mm. seuraavaa:

   ”Tapio Linna kertoo mamutuskiimaisten kaavailuista lähettäen sinut keskelle painajaista, josta toivot herääväsi mahdollisimman pian – tai pääseväsi pakoon ikiuneen. Ja huomaa: teksti on kirjoitettu vuonna 1991! – – Vasta 75 vuoden ikään ehtivä Suomi on kävelemässä omaan hautaansa.”

   Oikea ja päinvastainen viittaus on kuitenkin nimeltään ”Autuaallisia suunnitelmia”. Siinä todetaan mm. seuraavaa:

   ”Jumalan Pyhä Henki kertoo pyhien kristittyjen kaavailuista lähettäen sinut keskelle suurta autuuden toivoa, jossa toivot pysyväsi koko elämäsi ajan – tai pääseväsi Jumalan tykö ikiautuuteen. Ja huomaa: teksti on kirjoitettu maailman olemassaolon alussa! – – 75 vuoden ikäinen Suomi on kävelemässä omaan pelastukseensa.”

   Jumalan kirjoitus on kokonaisuudessaan tämä:

   http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/

   Siellä todetaan asiasta vielä näin:

   ”Sillä mahdotonta on, että härkäin ja kauristen veri voi ottaa pois syntejä. Sen tähden hän (Kristus) maailmaan tullessaan sanoo: ’Uhria ja antia sinä et tahtonut, mutta ruumiin sinä minulle valmistit; polttouhreihin ja syntiuhreihin sinä et mielistynyt. Silloin minä sanoin: Katso, minä tulen – kirjakääröön on minusta kirjoitettu – tekemään sinun tahtosi, Jumala.’ Kun hän ensin sanoo: ’Uhreja ja anteja ja polttouhreja ja syntiuhreja sinä et tahtonut etkä niihin mielistynyt’, vaikka niitä lain mukaan uhrataankin, sanoo hän sitten: ’Katso, minä tulen tekemään sinun tahtosi’. Hän poistaa ensimmäisen, pystyttääkseen toisen. Ja tämän tahdon perusteella me olemme pyhitetyt Jeesuksen Kristuksen ruumiin uhrilla kerta kaikkiaan” (Hebr. 10:4-10).

   ”mutta nyt hän on yhden ainoan kerran maailmanaikojen lopulla ilmestynyt, poistaakseen synnin uhraamalla itsensä” (Hebr. 9:26);

   ”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme. Paljoa ennemmin me siis nyt, kun olemme vanhurskautetut hänen veressään, pelastumme hänen kauttansa vihasta. Sillä jos me silloin, kun vielä olimme Jumalan vihollisia, tulimme sovitetuiksi hänen kanssaan hänen Poikansa kuoleman kautta, paljoa ennemmin me pelastumme hänen elämänsä kautta nyt, kun olemme sovitetut” (Room. 5:8-10);

   ”Siinä ilmestyi meille Jumalan rakkaus, että Jumala lähetti ainokaisen Poikansa maailmaan, että me eläisimme hänen kauttansa” (1. Joh. 4:9);

   ”Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?” (Room. 8:32);

   ”joka (so. Jumala) on meidät pelastanut ja kutsunut pyhällä kutsumuksella, ei meidän tekojemme mukaan, vaan oman aivoituksensa ja armonsa mukaan, joka meille on annettu Kristuksessa Jeesuksessa ennen ikuisia aikoja, mutta nyt ilmisaatettu meidän Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen ilmestymisen kautta, joka kukisti kuoleman ja toi valoon elämän ja katoamattomuuden” (2. Tim. 1:9-10);

   ”(Kristus) on toistamiseen ilman syntiä ilmestyvä pelastukseksi niille, jotka häntä odottavat” (Hebr. 9:28).

   Ihmettelenpä vain, kuinka tuo aikaa sitten kirjoitettu jae voi olla noinkin tarkkanäköinen ja ajankohtainen nyt jos koskaan.

   Plusääni(9)Miinusääni(4)
   1. `Sen jälkeen tuli ulos hänen veljensä, ja hän piti kädellään Eesaun kantapäästä. Ja hänelle pantiin nimeksi Jaakob. Iisak oli kuudenkymmenen vuoden vanha heidän syntyessänsä` (1 Moo 25:26).

    Edellisen jakeen `Jaakob` (hbr. יעקב = Jakob = kantapäästä kiinni pitävä, sanajuuresta עקב = aqab).

    `Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän` (1 Moo 3:15).

    Edellisen jakeen `kantapää` (hbr. עקב = aqeb = kantapää).

    Lukutavoiltaan nimi `Jaakob` muistuttaa sanaa `kantapää` (kumpikin ilman vokaalia עקב).

    Jesua messias (`vaimon siemen`) tallasi (murskasi) `käärmeen pään`, luonnollisen Israelin (`Jaakobin` = haSatanan siemen), mutta käärme (haSatan alias Heylel ben Shahar) pisti sitä (`Jaakobia`) `kantapäähän` (hbr. עקב = aqeb = kantapää), eli luonnollista `Jaakobia`.

    Mutta jäännös jäi, niin kuin se on aina ollut olemassa Jeshua messiaassa. Mikäli sitä ei olisi olemassa, niin maa poltettaisiin saman tien. Se on ainoa `kondensaattori`, joka kestää Jumalan vihan ja on maanpiirin kansojen (sekä hyvien että pahojen) ja elävän Jumalan välissä. Silti juuri Jeshuan seuraajia vainotaan.

    Ja tämä tapahtuu ainoastaan Jeshua messiaassa (Jeesus Kristuksessa). Tämän tähden haSatanalla ei ole valtaa Jeshuaan eikä hänen seuraajiinsa, mutta equilibriumin (tasapainotilan = valinnanvapaus) tähden se voi yllyttää ihmisiä puolestaan tekemään murhatöitä.

    `En minä (Jeshua) enää puhu paljoa teidän kanssanne, sillä maailman ruhtinas (haSatan) tulee, ja minussa hänellä ei ole mitään` (Joh 14:30).

    Plusääni(5)Miinusääni(4)
 2. Vihollinen ei ole ulkoa tuleva musta tai muslimi. Heistä ei ole vahvalle, kansallismieliselle kansalle minkäänlaista ongelmaa. Vahva kansa hoitaa tällaisen ongelman mennen tullen aamiaisen ja lounaan välissä.

  Vihollinen on eliitti.

  Eliittimme vihaa meitä. Se on myynyt meidät, jotta se voi elää hyvin viroissa, joiden ainoa tehtävä on tuhota meidät.

  Erilaiset valtuutetut, toimittajat, dosentit, VOK-miljonäärit, omaa kansaansa huoraavat poliitikot, maa kansaansa huoraavat talouselämän johtajat, kaikki kulttuurimarxistit, koko YLE, koko valtamedia, HE ovat vihollisia. HEIDÄT on korvattava, HEIDÄT pitää ripustaa lyhtypylväisiin.

  HEIDÄN takanaan lymyilee kansainvälinen eliitti, sorokset, goldmansachsit, tämän maailman aschbergit, stillerit, spielbergit, you name it. Se TODELLINEN VIHOLLINEN.

  Ei kannata vihata onnettomia muslimitolloja tai lukutaidottomia mustia, olkoonkin, että he edustavat eliitin tappajakaadereita. Ei, heistä ei ole meille pienintäkään vastusta. Heistä me selviämme aivastamalla, vasemmalla kädellä.

  Mutta VIHOLLISEMME elää keskuudessamme, meidän työstämme, meidän verovaroillamme. He elävät hyvin, heillä on heidän ”työnsä”, heidän ”virkansa”. He elävät kaukana muslimeista ja väkivaltaisista mustista, heidän lapsensa saavat parhaan koulutuksen, heillä ei ole huolta rahasta.

  Tämä kansansa huorannut joukko nauraa meille, jotka uurastamme heidän puolestaan. Me, jotka maksamme kaiken, uhraamme kaiken, olemme heille kuin lokaa, he vihaavat meitä, he haluavat tuhota meidät.

  HE ovat niitä, joita ei tarvita, jotka voidaan heti vaihtaa, ilman että kukaan huomaisi mitään.

  HE imevät vertamme, he vievät leivän suustamme, he tuhoavat tulevaisuutemme.

  HEISTÄ on päästävä eroon. Hinnalla millä hyvänsä. Ilman minkäänlaista, pienintäkään sääliä. Nämä ihmiset esiintyvät hyvinä, mutta koska he ovat tehneet jotain oman kansansa hyväksi? Sallikaa minun nauraa. HE voivat silmää räpäyttämättä maksaa ”palautuskennoista” 200.000 euroa päivästä toiseen, viikosta viikkoon, HE majoittavat terveitä turvapaikkaturisteja HOTELLEIHIN elämään kuin kuninkaat, kun samaan aikaan meidän vanhuksemme elävät laiminlyötyinä lähes keskiaikaisissa oloissa.

  HE ovat pahoja, välinpitämättömiä, ahneita, sokeita ja HE saarnaavat meille olevansa hyviä ja HE moittivat meitä pahoiksi, vaikka me maksamme heidän huvinsa, heidän sairaan vihansa meitä kohtaan.

  Meidän on, heidän omasta pyynnöstään, heidän tahdostaan, meidän sitä haluamatta, tuhottava heidät.

  Ja swidun piste.

  Plusääni(31)Miinusääni(2)
  1. He ovat juuri näitä:

   ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”
   – Roomalainen filosofi ja poliitikko Marcus Tullius Cicero runsaat 2000 vuotta sitten.

   Plusääni(18)Miinusääni(2)
 3. ”Palautuskennoista” pitää tietenkin olla ”palautuslennoista”.

  Näistä omaa kansaansa vihaava, meidän rahoillamme huoraava eliitti maksaa 200.000 euroa/lento!

  Heille raha ei merkitse mitään, koska he eivät ole koskaan joutuneet tekemään työtä, he eivät edes tiedä, mitä työ on, he eivät ymmärrä, mitä raha on, koska se kasvaa heille Poliittisesti Korrektissa puussa, jonka alla he istuvat rupatellen ja kertoen satuja kansalle, kun kansa köyhtyy ja kansan työ, omaisuus ja tulevaisuus huorataan Kiinaan ja kansainväliselle eliitille.

  Jos ihmisessä on vihaa, sen kohde pitää olla vain ja ainoastaan tämä ELIITTI ja sen takana lymyilevä joukko verenimijöitä.

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
 4. http://100777.com/nwo/barbarians#1

  Eliitin suunnitelmat vuodettu. Nauhoitus on 80-luvulta, mutta luento oli jo 60-luvulla. ”Ihmiset ovat niin luottavaisia eivätkä osaa esittää oikeita kysymyksiä.” ”Heidän on totuttava jatkuvaan muutokseen.” ”Meillä on sellaiset asemat, että meitä ei pysäytä enää kukaan.” ”Syövällä väestöä vähemmäksi.” ”Eutanasiaa ja e-pillereitä”. ”Perheen merkitys murskattva”. ”Homoutta mainostettava ja saatava enemmän homoiksiihmisiä”. Ym. ym.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 5. EU-Suomi Oy: "johtajina" joutavanpäiväisiä Joukahaisia sanoo:

  Hiljattain EKP:n johtaja Mario Draghi mustamaalasi viidensadan euron seteleitä todeten vain rikollisten käyttävän niitä. Draghin kanssa olen samoilla linjoilla ja tarkentaisin sitä siten, että rahanluontioikeus on rikollisissa käsissä. Seteistä löytyy näiden rikollisten tunnuksia. Seteleissä mainitaan rikollinen Euroopan keskuspankki.

  Rikollisen Euroopan keskuspankista tekee mm. se, että nimenomaan Mario Draghi on sen johtajana. Seteleistä löytyy myös Euroopan unioniksi kutsutun rikollisorganisaation lippu. Enemmistö kansalaisistamme on perillä Jyrki Kataisen epärehellisyydestä ja rikoksista, joista tässä mainittakoon kuuluisa asiakirjaväärennös ja Himaselle annettu avokätinen lahjoitus mitäänsanomattomasta nollatutkimuksesta. Missä Katainen on nyt? Hän on Brysselissä superkomissaarina.

  EKP:n taholta voitanee odottaa lisää hyökkäyksiä käteistä rahaa kohtaan. Käteisestä rahasta luopuminen on kansalaisten näkökulmasta vihoviimeinen asia, johon kannattaa suostua.

  Eipä meiltä tosin paljon kysellä mielipiteitä kansanäänestyksillä oli sitten kyseessä EU-jäsenyys, EU-liittovaltiokehitys, Nato-isäntämaasopimus, TTIP tai ”pakolaikriisi” maahantunkeutujineen. Kaikki edellä mainittu EU-jäsenyydestä ”pakolaiskriisiin” tuhoaa suomalaista yhteiskuntaa ja hyvinvointimme perustaa. Noita em. asioita ajavat kansaansa halveksuvat todelliset rasistit, joiden joukossa on narsisteja ja sosiopaatteja.

  Perusratkaisu ja vaihtoehto on tietenkin itsenäisyys. Oma raha on eräs itsenäisyyden tärkein tunnusmerkki. Suomi = suomalaiset. Mikäli suomalaiset köyhdytetään taloudellisesti sekä nöyryytetään henkisesti, tilanteemme muuttuu vaikeaksi. Tämä kaikki kuitenkin toteutuu vain, mikäli alistumme henkisesti.

  Neuvostoliitto hajosi lopulta mahdottomuuteensa eikä juuri kukaan sitä jäänyt kaipaamaan. Samoin käy myös Euroopan unionille. Ennusmerkkejä tästä on nähtävissä mm. Saksassa ja Britanniassa.

  http://www.youtube.com/watch?v=op1YkWOy2nw

  http://www.youtube.com/watch?v=Z2fEMP2I0v0

  http://www.youtube.com/watch?v=8rSucrrHSEs

  http://www.youtube.com/watch?v=1PvkrFdsFu8

  http://www.youtube.com/watch?v=RdkbZf-xx_U

  http://www.youtube.com/watch?v=etW4seejX8I

  http://www.youtube.com/watch?v=e_P6PZiQch0

  http://www.youtube.com/watch?v=IXGnSrY9MnA

  http://www.youtube.com/watch?v=fGNztKy-5jI

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Juuri noin tämä varkausjärjestelmä, eli käyttämämme raha- ja pankkijärjestelmä toimii. Euro ei ole osa yhteiskuntaamme; se on yksityinen kansainvälinen rikoshanke. EU:n taustalla lymyilevät suuret pankkiirisuvut. kts. https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/402-2/

   Suomen kansaa ei kiinnosta ottaa selvää yhteiskunnallisista asioista. Kansa on räikeällä tavalla välinpitämätön todellisen tietämisen, selville ottamisen ja totuuden suhteen. Demokratiallaan kansa valitsee johtajikseen kaltaisiaan: tietämättömiä, laiskoja, totuuteen pyrkimättömiä ja välinpitämättömiä. Tällaiset johtajat eivät kykene jakamaan kansalle oikeaa tietoa, koska he itsekään eivät ole aina perillä siitä. Maa elää sokeudessa.

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2014/05/29/petokseen-perustuvan-raha-ja-pankkijarjestelmaamme-suojelemisesta/

   Siksi viholliset ja rikolliset ovat lähes rauhassa saaneet uitettua maamme raha- ja pankkijärjestelmäksi oman verenimentäjärjestelmänsä, joka tuhoaa suomalaisen yhteiskunnan ja Suomen kansan automaattisesti. Näin ollen mm. raha- ja pankkijärjestelmämme todellisesta luonteesta tietämätön kansa voi demokratialla saada aikaan vain tuhoa – itsetuhon.

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/02/28/rahan-kohtalo-on-kansan-kohtalo/

   Tuhoisan raha- ja pankkijärjestelmänsä ohessa viholliset tuhoavat maata ja kansaa vaatimalla tänne ”suvaitsevaisuutta”, so. itsensä, vihollisten, hyväksymistä ja kurin hylkäämistä (malliesimerkkinä nykyiset ”rasismi”-puheet, jotka tähtäävät siihen, että viholliset, rikolliset ja tuhoajat on hyväksyttävä ja heitä suojeltava lain voimin). Vihollisella on hallussaan jo myös tiedotusvälineemme, koulumme, yliopistomme, kirkkomme, poliittiset puolueemme ja hallituksemme. Kaikki tulosta demokratian levittämästä kansan tietämättömyydestä, välinpitämättömyydestä ja ryhdin puutteesta.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat