Viron mahdollinen presidentti: 300 pakolaista ei ole tarpeeksi!

Viron seuraava mahdollinen presidentti Siim Kallas vaatii, että maahan on otettava vähintään tuhansia tunkeutujia, jotta kansan ”rasistiset” mielipiteet saadaan hukutettua maahanmuuttajamassan alle.

Virossa kauan asunut suomalainen kansallissosialisti Risto Teinonen antoi hiljattain Riimuradiolle haastattelun, jossa hän kertoi Viron poliittisesta tilanteesta. Vaikka pakolaiskriisi ei maassa ole räjähtänyt vielä Suomen tavoin käsiin, käy keskustelu ”turvapaikanhakijoista” ja katupartioista siellä kuumana.

Teinonen kertoi Riimuradiolle, että Virossa liikkui parin vuoden ajan sitkeä huhu, että hallitus suunnittelisi jopa 49 000 pakolaisen vastaanottamista. Suomen oloissa tämä tarkoittaisi noin 250 000 tunkeutujaa. Tilanne on erityisen vaikea siksi, että jo 10 % virolaisesta alkuperäisväestöstä on joutunut muuttamaan ulkomaille työn perässä.

Teinosen mukaan huhu suuresta pakolaismäärästä muuttui hallitukselle niin raskaaksi painolastiksi, että se päätti lopulta ilmoittaa, että maahan otetaan sittenkin ”vain” 300 henkeä.

Hallituksen julkilausuman todenperäisyyttä alettiin pian kuitenkin epäillä. Julkisuuteen vuosi nimittäin tieto valtion hankkeesta, jonka tavoitteena oli löytää viron kielen opettajia ”tuhansille uusille asukkaille”. 300 olikin valhe.

Siim Kallas.
Siim Kallas.

Invaasio on uusi normaali

Viron presidentin virkaa tavoitteleva entinen pääministeri ja EU-komissaari Siim Kallas hurjistui, kun hän kuuli 300 pakolaisen kiintiöstä. Kallasin mukaan määrä on aivan liian pieni, koska valkoiset olisivat senkin jälkeen aivan liian selvä enemmistö – tämä voisi puolestaan johtaa ”rasismiin”.

Kallasin mukaan Viroon on otettava vähintään tuhansia tunkeutujia, jotta alkuperäisväestö ei voi pitää Viroa enää omana maanaan. Kun väestöpohja on pantu kokonaan uusiksi, ei kasvualustaa ”rasismille” enää ole.

Teinonen muistuttaa, että Kallas on entinen kommunisti, jolla epäillään olevan juutalainen syntyperä. Kallas on aina kannattanut lämpimiä Euroopan ja Israelin välisiä suhteita. 2002 Viron hallitus päätti aloittaa nuorten holokaustiaivopesukampanjan kouluissa. Päätöksen takana oli tuolloinen pääministeri Kallas.

Teinosen mukaan Viron valtamedia kirjoittaa säännöllisesti katupartioita vastustavia artikkeleita. Lisäksi hallitus on antanut selkeän signaalin yhteiskunnalle lupaamalla julkista rahoitusta pakolaisia koskeviin hankkeisiin. Maahanmuuttobisneksellä rahastavat liikemiehet ovat jo saapuneet haaskalle.

Muista käydä lukemassa Teinosen blogia: http://vironhallinto.blogspot.fi/
Vieraile myös La Colonian verkkosivuilla: http://www.natsiweb.info/index.php

 

Lue myös: Haastattelussa kansallissosialistisen La Colonian Risto Teinonen

1 kommentti

  1. kantavirolaiset ym. kantikset eivät enää tunne maataan omakseen, ei se vie tietenkään rasismilta kasvualustaa. Kysehän on ari asioista. Identiteettikään ei katoa vielä tiuollaisella. Taritaan murhaaminen tai täydellinen aivoipesu, mutta kaikkia tuskin voidan aivopestä. Ehläpä massamurhat siis. Rasismi tuskin on ongelma, mutta tietenkin vihanpitoon on suuri mahdollisuus, koska tulijoille ei riitä mikään ja he ovat aggressiivisia. Suurin katisten aggressio tietenkin kohdistuu pääsyyllisiin eli maahantuonnista päättäneisiin rikollisiin. Jos kantavirolaiset eivät enää tunne maata omakseen, niin heiltä on silloin viety maa. Ei muuta. Varmasti tämä lisää myös katkeruutta tulijoita (valloittajia vai pitäisikö sanoa, valtaajien heloottiarmeijaa) kohtaan, vaikka he eivät olisikaan niin hirvittäviä.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat