Eliitin Auschwitz-juhla lähestyy

27.1. päivä maailmalla juhlistetaan sionismin ja kansainvälisten pankkien voittoa toisessa maailmansodassa. Tapahtumaa kutsutaan YK:n määräyksestä ”vainojen uhrien muistopäiväksi”, sillä se on pyhitetty holokaustivalheen pönkittämiselle.

27.1. lännen politiikan, talouden ja median eliitti matkustaa Auschwitzin keskitysleirille tekemään kunniaa Israelille. Irvokkaassa seremoniassa poliitikot, jotka ovat vastuussa lukemattomista sodista ja ihmisoikeusrikoksista esimerkiksi Lähi-idässä, herkistyvät ”holokaustin” muistomerkillä ja pesevät kätensä kaikesta moraalisesta pahasta. Tänä vuonna paikalla on erityisen paljon Hollywood-juutalaisia, jotka ovat antaneet täyden tukensa palestiinalaisten kansanmurhalle ja vainonneet kaikkia, jotka ovat puhuneet julkisuudessa Israelin sotarikoksista. Vaikka toisessa maailmansodassa kärsivät kymmenien eri valtioiden siviilit, keskitytään 27.1. käytännössä vain juutalaisiin näiden erityisaseman vuoksi. Esimerkiksi Suomen Opetushallituksen ylläpitämä Edu.fi siteeraa vainojen uhrien muistopäivää käsittelevässä oppaassaan helsinginjuutalaista Daniel Weintraubia, joka antaa opetushallitukselle ohjeita muistopäivän viettämiseen: suomalaislapset voivat maalata kuvia juutalaisvainoista, kirjoittaa runoja juutalaisten kunniaksi tai katsoa sionistien ohjaamia Hollywood-elokuvia aiheesta.

Frank Capra.
Frank Capra.

Tämän vuoden juhlat ovat entistäkin megalomaanisemmat, sillä 2015 tulee kuluneeksi tasan 70 vuotta siitä, kun liittoutuneiden sotilaat tunkeutuivat Auschwitzin työleirille. Juutalaissionisti Steven Spielberg on päättänyt järjestää mediaspektaakkelin Gazan kansanmurhan ryvettämän Israelin maineen parantamiseksi. Elokuvaohjaajan perustama painostusjärjestö USC Shoah Foundation on liittoutunut World Jewish Congressin (WJC) kanssa rakentaakseen ”kansainvälisen viestintä- ja koulutusohjelman” nimeltä Auschwitz: The Past is Present. (WJC on tunnettu Israel-lobbauksen ohella ennen kaikkea siitä, että se kiristää rahaa ja uhkailee jatkuvasti demokraattisia valtioita, joiden äänestäjät ovat tehneet sionistien näkökulmasta ”vääriä” päätöksiä.) Spielberg, WJC ja häikäilemätön äärisionistinen vaalirahoittaja Haim Saban tahtovat tuoda Auschwitzin juhlallisuuksiin vähintään 100 ”holokaustiselviytyjää”.

Sionistien holokaustiteollisuutta kriittisesti tutkiva Jan27.org-verkkosivu on julkaissut spektaakkelin vuoksi artikkelin, joka käsittelee Hollywoodin ja holokaustin pitkää yhteistä historiaa. Kun Yhdysvallat päätti osallistua toisessa maailmansodassa hyökkäykseen akselivaltoja vastaan, sotamarsalkka George Marshall totesi, että järjetöntä sotaa on jollain tavalla perusteltava kotirintamalle. Hän otti yhteyttä palkittuun Hollywood-ohjaaja Frank Capraan ja pyysi tätä tekemään elokuvapropagandaa, jolla julmuudet saksalaisia vastaan voitaisiin oikeuttaa. Capra ohjasi seitsemänosaisen Why We Fight –propagandasarjan, jossa amerikkalaissotilaille valehdeltiin raskaasti Saksan politiikasta ja johtajista.

Diane-von-Furstenberg
Diane von Furstenberg.

Yhdysvaltojen armeijan ja tiedustelupalvelu OSS:n palkkalistoilla työskenteli joukko muitakin tunnettuja ohjaajia, ja työ Saksan mustamaalaamiseksi jatkuu edelleen. Esimerkkejä propagandaohjaajista ovat juutalainen Billy Wilder, juutalainen Stanley Kramer, juutalainen Otto Preminger, juutalainen John Schlesinger, juutalainen Alan Pakula, George Stevens sekä juutalainen Budd Schulberg. Tämä joukko kehitti joukon saksalaisiin liittyviä huhuja ja valheita, jotka ovat edelleen hengissä. Tuolloin esimerkiksi keksittiin, että Hitleriä voisi kuvata propagandadokumenteissa sairaaksi perverssiksi.

Spielbergin, WJC:n ja Sabanin nimittämä muistopäivän ohjelmakomitea edustaa länsimaisen valtamedian eliittiä ja on 100 % juutalainen: DreamWorksin perustaja David Geffen, DreamWorksin toimitusjohtaja, suuri vaalirahoittaja ja entinen Walt Disney Studios –johtaja Jeffrey Katzenberg, Miramax Films- ja Weinstein production Company –johtaja Harvey Weinstein, CBS-johtaja Les Moonves, CNN-johtaja Jeff Zucker sekä Paramount Studios –johtajan vaimo Diane von Furstenberg.

1998 Spielberg tuotti palkitun The Last Days –nimisen ”dokumentin”, jonka Hollywood-sionistit ovat myöhemmin joutuneet kuitenkin nolostuneena hautaamaan julkisuuspimentoon. ”Dokumentissa” haastateltiin viittä ”holokaustiselviytyjää”, jotka väittivät, että heidät lähetettiin Unkarista Auschwitziin 1944. Filmi sisälsi kuitenkin niin paksuja valheita, ettei siitä käytännössä enää puhuta. Uskomatonta kyllä, dokumenttia markkinoitiin julkaisun yhteydessä iskulauseella ”Everything you’re about to see is true”. Revisionisti Eric Hunt teki jopa dokumentin Spielbergin haastattelemien juutalaisten valheista ja haastoi tämän sekä ”holokaustiselviytyjä” Irene Zisblattin oikeuteen valehtelusta. Huntin dokumentin nimi on The Last Days of the Big Lie, mutta sitä tai muitakaan seuraavista videoista tuskin tullaan Puolassa 27.1. esittämään.

Viimeisellä videolla keskitysleirillä olleet juutalaiset kertovat, millaista elämä esimerkiksi Auschwitzissa todellisuudessa oli. Toisin kuin Neuvostoliiton epäinhimillisillä gulag-vankileireillä, Auschwitzin vangeille järjestettiin elävää musiikkia, teatteria, töitä (kuten teen valmistamista muille vangeille), kirjasto- ja sanomalehtipalveluita, elokuvia, kirjeitä ja postimerkkejä yhteydenpitoon, kanttiini (sodan synnyttämästä puutteesta huolimatta), olutta, urheilua (kuten jalkapalloa), lastenvahtiapua ja maalaamista. Videolla esiintyneiden juutalaisten silminnäkijöiden mukaan myös pahamaineiset SS-miehet osallistuivat ystävällisessä hengessä vankien vapaa-ajanviettoon. Palveluita ja tuotteita pystyi ostamaan saksalaiskupongeilla, joita leirin ihmiset saivat tekemällä työtä.

Sodan aiheuttamista kulkutaudeista, köyhyydestä ja elintarvikepulasta sekä takkuilevasta huollosta huolimatta Auschwitzin vangeista pidettiin erittäin hyvää huolta. Siksi vainojen uhrien muistopäivänä tulisikin juutalaisten sijaan muistella todellisten vainojen uhreja, kuten mielipiteidensä vuoksi kaltoinkohdeltuja Ursula Haverbeckia, Robert Faurissonia sekä Vincent Reynouardia. Faurissonin tuoreen kirjeen mukaan yhdeksänlapsisen perheen isä Reynouard on joutumassa jälleen vankilaan, sillä hän on tutkinut ja puhunut avoimesti toiseen maailmansotaan liittyvistä myyteistä. Miksi valtamedia ei puhu tästä vainosta?

 

Aiheesta lisää:

Holokausti on huijaus
Video: Majdanekin kaasukammiohuijaus
Ranskan veronmaksajilta kymmeniä miljoonia dollareita Amerikan juutalaisille
Punaisen Ristin viralliset asiakirjat paljastavat ”holokaustin” huijaukseksi
Dokumentti holokaustin ristiriidoista
Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi
Dokumentti Treblinkan holokaustihuijauksesta
Juutalaisten holokaustin myytti 6 miljoonasta uhrista

21 kommenttia

  1. Kannattaa kaikkien Magneettimedian hörhöjen katsoa ohjelma Treblinkan henkiinjääneet kanavalta TV1 maanantaina 19.1. klo 19.00 ja miettiä ihan järjen kanssa (jos teillä siitä on enää rippeitäkään jäljellä), minkälaista aatetta te oikein olette kannattamassa.

   Plusääni(1)Miinusääni(8)
 1. TODELLISTA holokaustia, josta läntinen propagandamedia ja voittajavaltojen väärentämä historiankirjoitus vaikenee:
  ”Eisenhower’s death camps”, http://tapnewswire.com/2015/01/eisenhowers-hush-hush-death-camps/
  ”Juutalaisten sotarikokset toisessa maailmansodassa”, http://tappis.0catch.com/Theresienstadt.htm#SOTARIKOKSET
  ”Brittien kidutusleiri Bad Nenndorfissa 1945-47”, http://tappis.0catch.com/Bad_Nenndorf.htm
  ”Prahan saksalaisten holocaust”, http://tappis.0catch.com/Praha20toukokuuta1945.htm
  ”Borislavka, Praha 10.05.1945”, http://tappis.0catch.com/borislavka.htm

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 2. Hohhoijaa.

  Olenko rikollinen, jos sanon, että en välitä vähääkään heidän ”juhlastaan”. Ei kiinnosta, ei tippaakaan.

  Ei tippaakaan myötätuntoa heru.

  Odotan edelleenkin juutalaisilta anteeksipyyntöä Yagodan ja Kaganovichin teoista.

  Polvistumista, kipa kädessä ja nöyrä anteeksipyyntö.

  Sitten voi, ehkä, vähän liikahtaa. Ehkä.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 3. Juutalaiset olivat bolshevikkivallankumouksen aivot, sydän ja sielu.

  Juutalaiset Yagoda ja Kaganovitsh ja tuhannet muut juutalaiset mm. NKVD:n johdossa ja suorittavina pyöveleinä eli ns. ”Stalin’s Willing Executiners” ovat vastuussa hirveästä kansanmurhasta Venäjällä bolshevikkivallankumouksen jälkeen.

  Juutalaiset eivät ole koskaan kollektiivisesti myöntäneet tätä osuuttaan meidän kaltaistemme tavallisten ihmisten joukkkomurhaan meidän naapurimaassamme.

  Meidän maanmiehemme, meidän kaltaisemme, meidän veljemme, meidän siskomme, meidän isämme, meidän äitimme, meidän tyttäremme, meidän poikamme kuolivat junavaunuihin, koteihinsa, ojien pohjille, työleireille, tässä juutalaishirmuvallassa.

  Onko yksikään juutalainen pyytänyt meiltä anteeksi?

  Onko pystytetty muistomerkkejä?

  Onko nöyrrytty polvistumaan näiden siskojemme ja veljiemme kammottavan kohtalon edessä?

  EI OLE !

  Siksi minä vihaan näitä ihmisiä. Siksi minua ei liikuta heidän ”holokaustinsa”, heidän loputon myötätunnon kerjuunsa.

  Heidän kohtalonsa ei ole sen kummempi, sen arvokkaampi, sen säälittävämpi.

  Ja heidän olisi aika tunnustaa tekonsa niin voisin suhtautua heihin niin kuin muihin ihmisiin.

  Nyt minä en tunne pienintäkään myötätuntoa. EN PIENINTÄKÄÄN.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. Pahinta on kai se, että heidän holokaustinsa on suunnaton ja uskomattoman törkeä valhe. Kaikkia muita suurin piirtein kuoli kasapäin ja saksalaisia miljoonia. Heidän murhaaminaan. Heidän pyhässä sodassa, jota alettiin valmistella heti, kun oli nähty sellainen ihme, että plutokratia hävisi vaalit juutalaisessa demokratia-.nimisessä huijauksessa (Saksa 1933). Heti tuli sodanjulistus. Taloussodan, mutta sekin tähtäsi totaaliseen tuhoon. Pyhä” sotaa alettiin kuitenkin valmistella uskonnon (esim. Maimonides) ja Siionin Viisaiden protokollan oppienmukaisesti.

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
 4. Huomionarvoista:

  Vain juutalaisia muistellaan vuodesta vuoteen uhreina, vaikka juutalaiset Trotski & Engels & Yagoda & Kaganovitch et al. tappoivat omalla ”bolshevikkivallankumouksellaan” ehkäpä 50 miljoonaa ihmistä ja Toisen Maailmansodan jälkeen hienoja saksalaisia ihmisiä raiskattiin ja tapettiin miljoonittain.

  Minä EN ENÄÄ JAKSA tätä yhden ryhmän kärsimysten loputonta masturbointia.

  He eivät ole sen parempia kuin muut.

  Heitä ei tarvitse surra sen enempää kuin saksalaisia ja venäläisiä.

  Heissä ei ole mitään erikoista.

  Miksi he eivät sure tekemiään murhia? Miksi he eivät pyydä anteeksi?

  Miksi he solvaavat meitä vaatimalla meitä muistamaan, mutta itse tanssivat kymmenien miljoonien haudalla?

  Minä VIHAAN tuollaista yksisilmäisyyttä.

  Minä VAADIN OIKEUTTA kymmenille miljoonille bolshevismin uhrille ja vaadin oikeutta niille saksalaisille, joita brutaalisti murhattiin. Minä VAADIN OIKEUTTA niille japanilaisille, jotka tarpeettomasti murhattiin Hiroshimassa ja Nagasakissa.

  Minä VAADIN OIKEUTTA niille tuhansille palestiinalaislapsille ja -naisille, jotka hirviömäinen juutalaisarmeija tappoi mennä kesänä Gazassa.

  Minä VIHAAN tätä yhden ryhmän korottamista muiden edelle.

  Jo riittää. On jo aika sanoa: JO RIITTÄÄ!

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
   1. Helsingin Sionisti on kulkenut aina sionistien viitoittamaa tietä.

    Meidän pitää itkuisin silmin joka vuosi, joka päivä muistella juutalaisten kohtaloa ja samaan aikaan meidän pitäisi ilosta irvistellen ja murhattuja soimaten tanssia vuodesta vuoteen miljoonien saksalaisten siviilien, kymmenien miljoonien venäläisten kristittyjen ja satojen tuhansien palestiinalaisten haudoilla.

    Helsingin Sionisti ja sionistien lakeijat syyllistyvät samalla rikokseen ihmiskuntaa vastaan kieltäytymällä kunnioittamasta muita uhreja kuin herrakansan uhrit.

    Tämä on loukkaavaa, tämä on halpa-arvoista, sanalla sanoen sionistista.

    Plusääni(5)Miinusääni(1)
   2. Tätä vihollisen propaganda-konetta, Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdaa, vähintäänkin sadattuhannet suomalaiset käyttävät päivittäin suurena ”TOTUUDEN”-lähteenään!
    (Asiaan ei vaikuta, vaikka Erkko itse onkin mananmajoilla. Lehden päätoimittajat käyvät Bilderberg-kokouksissa kuulemassa ohjeistusta sellaisilta ihmiskunnan arkkivihollisilta kuten Rockefeller, Kissinger ja läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää hallitseva Rotschild.)

    Plusääni(4)Miinusääni(1)
 5. Vuodesta vuoteen, päivästä päivään juutalaiset masturboivat omaa uhriuttaan.

  Onko meillä vuodessa yhtäkään päivää, jolloin kaikki lehdet kirjoittaisivat siitä, kuinka juutalaiset Kaganovich ja Yagoda tappoivat kirjaimellisesti Venäjän kristityn kansan?

  Onko edes yksi päivä?

  EI OLE!

  Onko päivää, jolloin muisteltaisiin niitä miljoonia saksalaisia siviilejä, jotka raiskattiin ja tapettiin rauhanteon jälkeen?

  Onko?

  EI OLE!

  On vain yksi uhri, yksi ”oikea ihminen”: Juutalainen.

  Kaikki muut ovat ihmiskunnan roskaa, kollateraalista vahinkoa.

  Palestiinalainen lapsi, saksalainen nainen, venäläinen kristitty. He eivät ole mitään.

  Mutta jokainen juutalainen – jumalallisen tärkeä ihminen, ainoa jota saa surra, jonka vainoajaa pitää vainota.

  Tämä on maailmamme.

  Yksi on herra, yhtä pitää nöyrästi kumartaa, muut unohdetaan, ne ovat ihmiskunnan pölyä, niillä ei ole arvoa, niitä ei tarvitse muistella.

  Vain yhdelle ryhmälle tehtaillaan dokumentteja, elokuvia, memoriaaleja.

  Loputon vuosisatainen masturbointi jatkuu… Muiden haudoilla.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 6. Kun maailma tänään polvistuu osoittamaan alamaisuuttaan niin aloitin juuri lukemaan antikvariaatista löytämääni helmeä.

  Kirjan on kirjoittanut Tatjana Tsernavin ja sen nimi on ”Pako Neuvosto-Venäjältä”.

  Kirjassa on vuonna 25.11.1934 käsin kirjoitettu omistuskirjoitus saksan kielellä.

  Pelkästään kirjaa pidellessään tuntee sen painavan. Se on aito omaelämäkerrallinen kuvaus siitä helvetistä, jonka juutalaisideologit loivat naapurimaahamme. Tämä maanpäällinen Gehenna tappoi kokonaisen kansan.

  Me juhlimme tämän ideologiryhmän ”kärsimyksiä” tänään, mutta samaan aikaan kymmenet miljoonat viattomat uhrit huutavat oikeutta.

  Heistä ei juutalaisten Hollywood tee ”Yagodan listaa”.

  Heistä ei luoda mitä mielikuvituksellisimpia memoriaaleja ja museoita.

  Heitä ei muisteta ja ideologiryhmä ei heidän kohtaloaan pyytele anteeksi.

  He, nämä kymmenet miljoonat viattomat uhrit, olivat meidän kaltaisiamme. Heidät tapettiin, koska juutalaisideologien vallankumous niin halusi.

  Mielestäni heidän unohtamisensa, heidän väheksymisensä on alhaisin mahdollinen teko, jonka meitä johtava eliitti on tehnyt.

  Kuinka voisin tuntea mitään myötätuntoa ”holokaustin” uhreille, kun monta kertaa pahempi, määrätietoinen kansanmurha vaietaan?

  Minkälainen ihminen olen, jos alistun kuuroksi ja sokeaksi enkä puhu, kun maailma syleilee itse Pahaa?

  Siksi puhun, siksi kirjoitan.

  Totuuden on tultava esiin. Maailma ei voi mennä eteenpäin, jos elämme kuin narrit. Jos emme paljasta tätä valhetta, olemme kelvottomia ihmisiä. Siinä kaikki.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 7. HIENOJA kommentteja hirmuhallitusten/johtajien toiminnasta. Suosittelen kaikille juuri tänä vuonna menemään ja ihanoimaan Pohjois-korean toimintaa. Kuulen mielelläni juuri Teidän tarinanne siitä miten ihanaa oli olla juuri vuosina 2015 – 2017 Pohjois-Koreassa. Jos siellä nyt sitten joku mustelma tulee, niin ei kait se hirveää ole, eikä sinun tarvitse martyyrin huntua kantaa vaikka kävisi huonomminkin – tai vaikka siellä nyt sitten probleemat tulisivat muutamalle kymmenelle tuhannelle, onhan meitä tässä pallontallaajia jo vähän liikaa. En tiedä onko tarinat tosia, mutta sinne kuulema pääsee mukavasti ja siellä kannattaa lausua mielipiteensä ihan oikeasti ja suoraan. Uskon mielelläni sitten sitä tarinaa, joka on liitetty juuri tähän aikaan ja tähän kulttuuriin. Tuntuu hieman kornilta nämä teidän mielipiteenne, kun ette liene eläneen ajassa 1935 – 1945. Minusta kaikkien niiden ihmisten mielipiteet ja tunteet ovat ainutkertaista kuultavaa, jotka todellakin kokivat tuon ajan ja vielä ehkäpä joidenkin rautaporttien takana. Ei muuta kuin menoksi tuonne P-koreaan, niin voimme arvostella juuri sinun tarinaasi nykyhetkessä!

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 8. Mielenkiintoisia näkemyksiä kaikilla teillä. En nostaisi ketään tai mitään aatetta yli muiden, mutta porukka näköjään tuomitseen kaikkea ihonvärin, kansalaisuuden tai historian perusteella … kokemukset tämähän innostaa jopa siihen, että miksi pirussa me suomalaiset asutumme pohjolan, eikös tämä kuuluisi venäläisille tai saksalaisille, juutalaisista puhumattakaan … juuri nämä mielipiteet antavat oikeuden poistaa myös meiltä oikeuksia . hehe

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat