YK-johtaja: maahanmuuton jatkuttava, vaikka äänestäjät vastustaisivat

YK:n uudeksi pääsihteeriksi valittu vasemmistopoliitikko António Guterres julisti hiljattain joukolle johtavia poliitikkoja, että rajat maahanmuutolle on pidettävä auki hinnalla millä hyvänsä.

Brexitin jälkeen yhä useammat globalistit ovat hylänneet kokonaan ”demokratian” kulissit ja vaatineet, että ”väärät äänestystulokset” on voitava kumota esimerkiksi monikulttuurisuuden, ”vapaiden markkinoiden” tai kansainvälisyyden nimissä.

Samoilla linjoilla on Guterres, joka on sosialistisen internationaalin entinen presidentti. Hänen mielestään äänestäjien mielipiteellä ei ole väliä, sillä eliitti ”tietää”, että maahanmuutto ”ei ole ongelma vaan ratkaisu ongelmiin”.

Guterres puhui aiheesta Lissabonin Vision Europe –tilaisuudessa, jossa hän painotti, ettei maahanmuuttopolitiikkaa voi tehdä yksittäisten valtioiden ehdoilla. Maahanmuutosta ei tule päättää demokraattisesti, vaan päätöksenteko on siirrettävä ylikansallisten elinten virkamiehille.

Guterresin mukaan maahanmuuttopolitiikan lähtökohdan on oltava se, ettei maahanmuuttoa voi pysäyttää. Tunkeutujat on otettava avosylin vastaan riippumatta siitä, mitä mieltä äänestäjien enemmistö asiasta on.

refugees-riot

Uusia suunnitelmia, joilla houkutellaan lisää tunkeutujia Eurooppaan

Guterres ilmoitti, että hänellä on jo muutamia pitkälle vietyjä suunnitelmia, joiden avulla hän pyrkii tuomaan Eurooppaan nykyistäkin enemmän tunkeutujia.

Lisäksi hän alleviivasi, että jokaisen EU-jäsenvaltion on osallistuttava maahanmuuttopoliittiseen ”taakanjakoon”. Yksikään valtio ei saa jäädä valkoiseksi. Guterres saarnasi:

”Meidän on vakuutettava [eurooppalaiset] siitä, että maahanmuuttoa ei voi pysäyttää ja siitä, että vain monietniset, monikulttuuriset ja moniuskonnolliset valtiot voivat olla aidosti rikkaita.”

Guterres ei tietenkään ottanut kantaa siihen, että erittäin rikas valtio nimeltä Israel ei aio tulevaisuudessakaan ottaa vastaan ei-juutalaisia tai edes vääränvärisiä juutalaisuuteen kääntyneitä maahanmuuttajia. Israelilla on YK:n mukaan monia erivapauksia.

Guterres muistutti, että ”suvaitsevaisuuden” ja ”kohtuullisuuden” on oltava poliitikoille tärkeämpiä arvoja kuin äänestäjien tahto eli demokratia. Euroopan hukuttaminen laittomiin siirtolaisiin on ”suvaitsevaisuuden” ja ”kohtuullisuuden” korkein taso.

 

Lue myös:

EU perusti nuorisolle monikulttuurisen aivopesujärjestön
Suunnitelma Euroopan tuhoavasta pakolaiskriisistä laadittiin jo 1940-luvulla
YK:n häiriintynyt rotuhygeniaohjelma: ”Eurooppalaisten homogeenisyys tuhottava!”
Sutherland ja Soros kampanjoivat jälleen laittoman siirtolaisuuden puolesta

2 kommenttia

  1. Tuokin YK johtaja on ihan sekaisin päästään,no tätä se on kun mielenterveyspalveluista säästetään että saadaan rahaa näille kehitysmaalaisille maahantunkeutujille.Maahantunkeutumisen on loputtava,sanoohan sen nyt saatana järkikin.

    Plusääni(28)Miinusääni(0)
  2. Tässähän on sama toimija takana kuin Talvisodassa;tuli nuoria miehiä kiväärit kourassa.Nyt tulee nuoria miehiä ”suoro”kourassa.Ja se toimija on tietenkin ;juutalaiset eli kasaarit.WTC-iskutkin olivat ”Mainilan laukauksia;”hyvät matkustajat, tämä on automaatiolento kohti WTC-torneja, mikään ei voi mennä vikaan vikaan vikaan vikaan vikaan……”

    Plusääni(12)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat