Yle Watch: Tärähtäneistö lynkkasi viestintuoja Olli Immosen

Viikonlopun natsirokkikaustiakin suurempi pöyristymisen aihe tärähtäneistölle on ollut perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immosen englanninkielinen facebook-päivitys, joka suomeksi käännettynä menee näin:

 • Unelmoin vahvasta, rohkeasta kansasta, joka kukistaa tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus. Tämä ruma kupla, jossa vihollisemme elävät, tulee ennen pitkää puhkeamaan miljooniksi pieniksi paloiksi. Elämämme ovat kietoutuneet yhteen rankkoina aikoina. Nämä ovat niitä päiviä, jotka tulevat jättämään ikuisesti jälkensä kansamme tulevaisuuteen. Minulla on vahva usko taistelutovereihini. Aiomme taistella loppuun asti kotimaamme ja aidon Suomen kansan puolesta. Voitto on meidän.
 • Ei voi kuin ihmetellä miksi tällainen mielipide nousi tänään sunnuntaina TV 1:n klo 20.30 pääuutislähetyksen ykkösaiheeksi. Toisin kuin Immosen vihasta sihisevät poliittiset viholliset antavat ymmärtää, päivityksestä ei löydy kansanryhmän vastaista kiihotusta, väkivaltaan yllyttämistä tai muuta solvaava ”vihapuhetta”. Monet asioihin analyyttisesti suhtautuvat kommentaattorit ovat todenneet, että kirjoituksen hieman paatosmainen 30-lukulainen tyyli on järkyttänyt enimmäkseen punavihreän kuplan samettipeppuja, jotka elävät edelleen jossain 80-lukulaisessa konsensusmaailmassa. Ikävä tosiasia on, että maassamme ei ole enää yhteisymmärrystä ja siihen ovat syyllisiä juuri Immosta syyttävät monikultturismia kannattavat poliitikot ja virkamiehet, jotka ovat kansalta lupaa kysymättä päästäneet maahamme sopeutumattomia vieraita ja siten hajottaneet kansallisen yhtenäisyyden. Esimerkiksi Ulkopoliittisen instituutin johtaja, EU-liittovaltiofanaatikko Teija Tiilikainen, sanoo Kalevan jutussa, että

 • – Jos ajatellaan yleistä oikeus- ja moraalikäsitystä Suomessa, niin (Immosen) lausunto on tuomittava. Mutta ei kuitenkaan uutta perussuomalaisten joukossa.
 • Jos uskomme Teija Tiilikaista, niin Suomessa on oikeus unelmoida vain sisäisesti heikosta monikulttuurisesta Baabelin tornista, joka toimii EU:n maksumiehenä. Eniten mediahuomioita tästä somekaustista on saanut Äbo Akademin demaritaustaisen valtio-opin professori Kimmo Grönlundin kommentit, jotka noudattavat pitkälti punavihreän toimittajakunnan omia näkemyksiä – juuri siksi hänen lausuntonsa onkin nostettu näyttävästi esille. Esimerkiksi Turun Sanomat kirjoittaa 25.7.2015:

 • Åbo Akademin valtio-opin professori Kimmo Grönlund pitää uskomattomana, että kansanedustaja ja erityisesti hallituspuolueen kansanedustaja voi kehottaa taisteluun monil monikulttuurisuutta vastaan. – Perustuslaissa todetaan, ettei ihmisiä voi asettaa eriarvoiseen asemaan. Kansanedustajat velvoitetaan noudattamaan perustuslakia, Grönlund toteaa. – Mikäli perussuomalainen puolue ei reagoi tähän, se osoittaa, että perussuomalaiset hyväksyy rasistisen ajattelun.
 • Punaisen yliopiston punainen professori puhuu läpiä päähänsä. Suomen perustuslaissa ei puhuta mitään monikulttuurisuudesta, joten on älyllisesti vilpillistä vedota perustuslakiin jollain ideologisellla ad hoc -ihmisoikeusjargonilla. Grönlund tulee uusbolshevistisilla näkemyksillään itse asiassa kannattaneeksi globaalin enemmistön subjektiivista oikeutta muuttaa maahamme. Samalla hän kriminalisoisi loputtoman invaasion vastustamisen sillä perusteella, että se ”asettaa ihmiset eriarvoiseen asemaan” mikä taas on anteeksiantamatonta rasismia eli kansanruumiin geneettistä itsesuojelua. Voiko tämän pahempaa suomalaisvihamielistä kansanvihollista enää löytyäkään? Kansantuomioistuin päättää sitten aikanaan tämänkin petturin kohtalosta.

  Valtamedioilla on omat syynsä nostaa Grönlundin kaltaisen punalahottajan näkemyksiä esille. Kun toimittajat, joista lähes puolet edustaa marginaalista punavihreyttä, nostattavat poliittisen vihollisen lausunnosta ”some-kohun”, pyrkivät he oikeuttamaan närkästyksensä vetoamalla punaisen yliopiston auktoriteetteihin kuten Kimmo Grönlundiin, Erkka Railoon ja Pentti Raittilaan. Yhteiskuntatieteilijöinä he ovat läpeensä kulttuurimarxilaisuuden korruptoimia, joten vetoaminen heidän asiantuntijuuteensa on sama kuin jos antikommunisti haastaisi julkisesti kommunismin ja media pyytäisi SKP:n puheenjohtajalta asiantuntijalausuntoa miksi tällainen ulostulo on sitä kamalaa ”vihapuhetta”. Jo se että yliopistossa tutkitaan kulttuurmarxilaisten masinoimaa orwellilaista vihapuhetta todistaa että yliopisto on kansanvihollisten miehittämä hiekkalaatikko. Turun Sanomat kertoo 25.7.2015 mitä vihapuhetutkija (sic) Pentti Raittila ajattelee rajattoman maahantunkeutumisen vastustamisesta:

 • Raittila pitää avoimen rasistisena ajattelua ja toimintaa, jolla halutaan torjua muiden kansallisuuksien tuleminen Suomeen.
 • Mikä suomalaisvihamielinen röyhkeys! Meillä siis ei ole oikeutta säilyttää maatamme ja kansaamme. Mitä Raittilan ukaasi tarkoittaa toisin päin sanottuna? Sitä, että kansalaisilla ei voi olla mitään moraalista oikeutta (koska rasismi) olla päästämättä maahan niin paljon ulkomaalaisia kuin tänne on halukkaita tulossa eli noin 7 miljardia. Sehän merkitsee lopulta suomalaisten kansanmurhaa, mutta mitäpä ei punaisen yliopiston politrukki kannattaisi uusmarxilaisen dystopian puolesta.

  Myös poliitikot ovat kommentoineet kilvan Immosen päivitystä. Vihreiden Jyrki Kasvi ja entinen SMP:n vaikuttaja Pekka Vennamo syyllistyvät perusteettoman hysterian lietsomisen lisäksi kunnianloukkaukseen kun he vertaavat Immosen lausuntoa massamurhaaja Anders Breivikin manifestiin. Samalla logiikalla voidaan väittää, että vihreiden ”ex”-taistolainen Satu Hassi on kymmenistä murhista syytetyn Punaisen Armeijakunnan RAF:n johtohahmo Ulrike Meinhofin sielunsisko, ovathan molemmat äärivasemmistolaisia ja vieläpä samaa sukupuolta. Mitään suoraa yhteyttä tai lainausta Breivikin manifestilla ei ole Immosen päivitykseen, mutta niin vain nämä monikultturistit haluavat yhdistää kansanedustajan mielipiteen terroritekoihin ikään kuin monikultturismin kriitikot ylipäätään ammentaisivat näkemyksenä Breivikin manifestista eivätkä ympäröivästä todellisuudesta. Sitä paitsi jos monikultturismin vastaisuus on automaattisesti breivikläisyyttä, niin silloin Kasvin ja Vennamon pitäisi liittää myös Iso-Briannian ulkoministeri David Cameron ja Saksan pääministeri Angela Merkel samaan kerhoon, sillä myös he ovat tuominneet monikulttuurikokeilun täysin epäonnistuneeksi projektiksi. Tässä mielessä Immonen kuuluisi valtiomiessarjaan.

  Lausunnollaan Immonen ei ole tehnyt mitään rikollista tai edes hyvien tapojen vastaista, sillä politiikkaan on aina kuulunut erilaisten asioiden kuten kapitalismin, ydinvoiman ja avioliittoinstituution vastustamista – miksei sitten myös monikultuurisuuden. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että täysin legitiimin monikultturismia vastustavan näkemyksen esittämisestä halutaankin tehdä jokin elämää suurempi ihmisoikeusloukkaus, josta on rangaistava vähintään puolueesta erottamisella, jota ovat jo ehtineet rivien välistä vaatia professori Kimmo Grönlund ja kansanedustaja Erkki Tuomioja. Tämä on pelottava todiste siitä, että kulttuurimarxilainen repressiivinen toleranssi on viimeistään nyt koko maan tapa, vaikka sillä ei ole vielä lain kirjainta puolellaan kuin kansanryhmän vastaisessa kiihotuspykälässä. Siksi onkin ironista, että antimarxilaisen Kokoomuksen Alexander Stubb puolustaa näiden grönlundien ja tuomiojien kulttuurimarxilaista asennetta, repressiivistä toleranssia, väsyneellä multikulti-sloganilla.

  Koska mikään laki ei kiellä Immosen lausuntoa, pyrkii media korkean profiilin kommentaattoreillaan luomaan sosiaalisen paineen, jolloin Immosen rankaisu ja kenties erottaminen saadaan näyttämään oikeutetulta, vaikka kyseessä ei ole muu kuin laiton ja perusteeton lynkkaus totuuden ääneen sanomisesta. Politiikkojen kärkijoukko on tekemässä monikultturismista ilman kansan antamaa mandaattia pyhän opinkappaleen, jota ei saa vastustaa ja jos joku rohkenee niin tehdä siitä polkaistaan käyntiin täysillä kierroksilla käyvä moralistinen paskamyrsky.

  Koko viikonlopun velloneen some-kohun on pannut kenties parhaiten pakettiin tiedetoimittaja Marko Hamilo, joka kirjoittaa facebook-seinällään:

 • Nyt olisi tilaisuus nauraa uudelle mätäkuun jutulle. Olli Immonen sanoo saman itsestäänselvyyden minkä Merkel, Cameron ja Sarkozy ovat sanoneet jo vuosia sitten. Se että media nostaa kohun tällaisesta asiasta ei edellytä persuilta minkäänlaista puolustautumista. Sehän ikään kuin tunnustaisi, että kyllä se Immonen nyt jotain rumaa sanoi. Monikulttuurisuuden vastustamisessa ei ole mitään perussuomalaisten ohjelman vastaista, eikä perussuomalaisten ohjelmassa ole mitään fasistista tai rasistista.

  Monikulttuurisuus oli kokeilu, jonka tulokset näemme. Se on synnyttänyt rasismia ja eri kulttuuripiireihin kuuluvien ihmisten epäluottamusta toisiinsa ennemmin kuin vähentänyt näitä kielteisiä ilmiöitä. Se, joka haluaa vähemmän rasismia, haluaa vähemmän monikulttuurisuutta ja enemmän koheesiota. Yhdessä yhteiskunnassa voi olla yhdenlaiset säännöt, toisessa toisenlaiset, ja molemmille on tilaa. Se, mikä ei toimi, on se että yhdessä yhteiskunnassa pelataan kaksilla säännöillä. Sitä on monikulttuurisuus.

  Nyt medialle pitäisi vain nauraa. Totta kai Immonen vastustaa monikulttuuria! Mitäs sitten? Arhinmäki vastustaa kapitalismia ja Stubb sosialismia ja Räsänen aborttia ja Niinistö ydinvoimaa. Politiikassa on tapana vastustaa ja kannattaa asioita.

 • Olli Immonen on itse ilmoittanut, ettei hän anna aiheeseen liittyen medialle lausuntoa, koska hän ei usko valtamedian, erityisesti Ylen, puolueettomaan tiedonvälitykseen.

  Tuoreessa fb-päivityksessään 26.7.2015 hän sanoo olevansa taipumaton viikonlopun lausunnon suhteen:

 • Eräs poliittinen vastustajani kysyi minulta tänään ivalliseen sävyyn ”noh, vieläkö vastustat monikulttuurisuutta?” Hän ilmeisesti ihan aidosti luuli, että viime päivien vaino olisi saanut mieleni muuttumaan. Vastasin hänelle, että olen vastustanut massamaahanmuuttoa, monikulttuurisuutta ja sitä tukevaa ideologiaa monikultturismia avoimesti aina niistä hetkistä lähtien kun astuin mukaan politiikkaan ja perussuomalaisten toimintaan vuonna 2005 ja tulen vastustamaan niitä vastaisuudessakin. Kaikille lisäksi tiedoksi, että käsitykseni mukaan, ja nykyisestä puolueemme puheenjohtajasta huolimatta, myös perussuomalaiset puolueena on suhtautunut tähän asti yleisen kriittisesti monikulttuurisuuteen sekä suomalaisen kansan ja kulttuurin alasajoon. Media ja vanhat vallanpitäjät pyrkivät tekemään nyt kaikkensa, että minut ja jatkossa myös muut äänekkäät monikulttuurisuuden vastustajat, jotka eivät suostu monikultturistisen eliitin sylikoiriksi, saataisiin joko vaiennettua pysyvästi tai sitten savustettua ulos perussuomalaisista.
 •  

  Kirjoitus on julkaistu alunperin Yle Watch -blogissa.

  Lue myös:

  Monikulttuurisuuden monet kasvot

  Antirasismin ”ruskea” mannekiini onkin juutalainen
  Rabbi Livson valitti Magneettimediasta Helsingin monikulttuurisuustapahtumassa
  Yle Watch: Amerikan ampumavälikohtauksella lietsotaan valkoista itseinhoa

  10 kommenttia

  1. Voihan vitsi.

   Miksei Immonen pysy totuudessa vaan sivuuttaa sen sataprosenttisesti? Hänhän kirjoittaa ”painajaisen kukistamisesta” ja ”loppuun asti taistelemisesta” mutta ei mainitse häntä, jolla on kaikki valta taivaassa ja maan päällä, Vapahtajaa, joka on voittanut ”maailman” eli perkeleen hallitseman ihmiskunnan (Joh. 16:33) ja jolla on kaikki mahdollinen valta yksin itsellään:

   ”Ja Jeesus tuli heidän (so. opetuslasten) tykönsä ja puhui heille ja sanoi: ’Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä'” (Matt. 28:18).

   Immonen tovereineen haluaa toimia omin voimin, turvautumatta Jumalaan, jonka yhteyteen tie on Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus. Koska ihminen luonnollisessa tilassaan (Kristuksessa pelastumattomana) on perkeleen orja, Immonen & kumppanit ”taistelevat” perkeleen voimin, tekemättä parannusta (katumus + usko Kristuksen sijaissovitukseen). Koska nykyinen Suomen (ja Euroopan ja maailman) hirvittävä tilanne on Jumalan rangaistus syntien vuoksi (Joona 3. luku), sitä ei voida poistaa sivuuttamalla syntien anteeksiantamus (Kristus). Immonen & kumppanit kaikessa ponnistelussaan hukkuvat ja hukuttavat yhä syvemmin (kuten kaikki muutkin jumalattomat).

   Lisäksi ulkonaista vihollista vastaan sotiminen kuuluu esivallalle (maan johdolle), ja esivallan antaa yksin Jumala, oli se millainen hyvänsä:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden (Room. 13:1-5).

   Yllä olevaan Raamattu antaa vain yhden poikkeuksen: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä” (Ap. t. 5:29). Jos siis esivalta käskee toimia vastoin Jumalan sanaa, silloin on toteltava Jumalan sanaa, ei esivaltaa.

   Se, että Suomessa on maanpetoksellinen ja tuhoisa johto (ylläpitävät mm. vihollisen väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa raha- ja pankkijärjestelmää), on Jumalan rangaistus sekin. Kun kansa parannuksessa tulisi Jumalan yhteyteen, Jumala alkaisi heti kuulla kansan rukouksia. Silloin Jumala vaikuttaisi niin, että maahan saataisiin luja, isänmaallinen miehinen johto, joka todellisesti alkaisi sotia vihollisia vastaan (esim. irtisanoutuisi tuhoisasta velkarahajärjestelmästä ja, saisi Jumalan johdatuksen ja varjeluksen. Jumala yksin poistaa vitsaukset, jotka ovat hänen rangaistuksiaan.

   Miksei Immonen ole tosissaan? Miksei hän haluakaan pelastaa Suomea ja Suomen kansaa? Miksi hän hylkää katumuksen (omantunnon hädän omien ja kansan syntien tähden) ja uskon (Kristuksen hankkimaan syntien anteeksiantamukseen), Joona 3. luku, ja puuhastelee omassa voimassaan, so. perkeleen voimassa, ilman Jumalaa, ilman Jumalan varjelusta, ilman Jumalan suojelusta? Miksi nyt vieläkin kaikki perustetaan ylpeään hybrikseen (uhmamieli Jumalaa vastaan)? Missään ei huudeta Jumalaa apuun (so. uskota Kristuksen lunastustekoon).

   Miksi täälläkin kaikki riehuvat vain omassa voimassaan ja omassa viisaudessaan ja unohtavat Jumalan, jonka yhteyteen tie on Jeesus Kristus? Oma voima, oma tahto ja oma viisaus ovat perkeleen voima, perkeleen tahto ja perkeleen viisaus. Silloin vain hukutaan yhä syvemmin.

   Miksi täälläkään kukaan ei ole tosissaan?

   Voihan vitsin vitsi.

   Vesa-Ilkka Laurio, Jumalan lapsi.

   Plusääni(5)Miinusääni(3)
   1. Hyvä Vesa-Ilkka, siellähän on kristilliset jo päättämässä asioista, kannatus viimeisessä gallupissa 2,9%.
    Kyllä Jumala olisi jo puuttunut peliin aikaa sitten, jos asioita olisi pitänyt korjata. Ei pitäisi olla sotia ja vihamielisyyttä, rotusortoa ja välinpitämättömyyttä maan päällä.

    Jos liikaa ottaa pannuun nykymeno, lue vaikkapa Aku Ankkaa. Niin teen itsekin välillä.

    Plusääni(3)Miinusääni(5)
    1. ”Rotusorto”-juutalaiselle nimeltä ”Täysjärkinen”:

     Eivät Kristilliset (puolue siis) mitään kristittyjä ole vaan ulkokultaisia vihollisen palvojia. Äärimmäisen myrkyllinen joukko, suomalaiseen tapaan.

     Kyllä Jumala puuttui peliin HETI syntiinlankeemuksen jälkeen antamalla alkuevankeliumin (1. Moos. 3:15) eli lupauksen Jeesuksesta Kristuksesta (”vaimon siemenestä”), joka polkee rikki perkeleen pään (maksaa lunastushinnan kaikkien synneistä). Uskossa tähän lupaukseen (eli syntien anteeksiantamuksen lupaukseen) Vanhan testamentin ajan kristityt (”juudalaiset”) pelastuivat. Sitten Jumala myös täytti lupauksensa ja antoi meille Jeesuksen Kristuksen, johon uskomalla Uuden testamentin ajan kristityt pelastuvat.

     Jumala myös hävitti, varoitukseksi meille, aikoinaan vedenpaisuksessa syntien vuoksi koko silloisen ihmiskunnan Nooan väkeä lukuun ottamatta.

     Perkele ja hänen joukkonsa (pahuuden enkelijoukot ja kaikki Kristuksessa pelastumattomat) heitetään julkisesti helvettiin vasta tuomiopäivänä maailman lopussa, joten siihen asti maailmassa on jumalattomia ja uskovia. Enemmistö on aina jumalattomia, joten maailma on sen vuoksi täynnä sotaa, vihamielisyyttä ja pahuutta. Valinta tapahtuu Kristuksessa koko ajan (kristittyjä syntyy Jumalan sanan voimasta koko ajan, myös teistä juutalaisista), ja siksi Jumala ei ole vielä hävittänyt maan päältä epäuskoisia eikä hävittänyt koko tätä syntistä maailmaa. Maailma on olemassa vain kristittyjen tähden.

     Omilleen (Jeesuksen omille) Jumala luo uuden maan ja uudet taivaat, joissa kristityt elävät ruumiin (sama ruumis kuin täällä mutta eri muodossa, kuten Jeesuksella ylösnousemuksen jälkeen) ja sielun puolesta autuudessa ikuisesti eikä siellä ole ainoatakaan jumalatonta:

     ”Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.
     Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu” (2. Piet. 3:10-13).

     Kun kristitty siis kuolee, hän ei katoa mihinkään. Uskon syttyessä hänen sielunsa on jo yhtynyt Jumalaan (Pyhä Henki tulee ihmiseen asumaan, Joh. 14:23; 1. Kor. 3:16). Viimeisenä päivänä tapahtuvassa ruumiin ylösnousemuksessa nousee sitten ylös ruumiskin ja liittyy sieluun. Kristitylle kuolema on siis vain uni. Itse kuolemakin joutuu vain palvelemaan kristittyä, kun se haudassa mädättää lihan ja siten tuhoaa siitä kaiken siinä vielä jäljellä olevan synnin eli puhdistaa sen Jumalaa varten.

     Ei ota pannuun. Elän ikuisesti sekä ruumiin että sielun puolesta autuudessa. Elän autuudessa jo sieluni puolesta.

     Ei ota pannuun.

     Lukemisesta: ”Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomain neuvossa eikä astu syntisten teitä eikä istu, kussa pilkkaajat istuvat, vaan rakastaa Herran lakia ja tutkistelee hänen lakiansa päivät ja yöt!” (Ps. 1:1-2).

     Vesa-Ilkka Laurio, Jeesuksessa pelastunut.

     Tsau!

     Plusääni(4)Miinusääni(3)
  2. Jumala on lähettänyt turko-mongolialaisen vitsauksen maahamme. Syy on tietysti se, että Suomi on unohtanut Jumalan ja vajonnut perverssien seksinautintojen, yltiöitsekkyyden ja sairaalloisen väkivallan suohon. Ensin se luovutti itsenäisyytensä, oman maksuvälinesysteeminsä ja siinä sivussa kaiken muunkin itsemääräämisoikeutensa ylikansalliselle rikollisremmille, tavalla, joka panee kysymään: ”Onko maamme mielisairaala, jota potilaat pyörittävät?

   Onko tästä rimmestä enää nousua? Ei välttämättä tarvitse ollakaan, sillä suomalaisilla on jo pieni mutta riittävä edustus Taivasten Valtakunnassa. Jäljelläolevat saavat vapaasti globalisteina ja juudeokristittyinä sukeltaa vedettömään, kuivaan ja kuumaan tuomiojärveen, jossa on itku ja hammasten kiristys, Raamatun mukaan.

   Eikö kuitenkin olisi sydämen pohjasta toivottavaa, että suomalaiset tekisivät parannuksen synneistään?
   Varmasti, mutta siinä tarvittaisiin suurella todennäköisyydellä itäistä naapuriamme Venäjää ”kyytipojaksi”. Olisi suuri siunaus Suomelle, jos Venäjä kohta tunkeutuisi maahamme ylivertaisella sotakoneistollaan. Suomalaiset kammovat Venäjää, ja pelkäävät sitä enempi kuin Jumalaa, joten sen asioihin puuttuminen saattaisi herättää suurenkin osan kansasta.

   Ei ole kuitenkaan varmaa, että Jumalan suunnitelmissa olisi antaa Suomelle ”venäläinen siunaus”. Jos Jumala on jo hyljännyt Suomen, edessä on vain rappion lisääntyminen(jos se vielä voi lisääntyä) ja tuomion odotus. Kehoitan kuitenkin rukoilemaan Venäjän tuloa, sillä se olisi merkki Jumalalta, että vielä on toivoa.

   Hyvällä syntyvään herätykseen en enää usko. Rappio on liian syvä sellaiseen tässä väkevän EKSYTYKSEN(juudeokristillisyys) ja SUUREN LUOPUMUKSEN(oikeasta Jumalasta ja Kristuksesta luopuminen) ajassa. Tarvitaan gulageita ja vainolaisia, jotka eivät anna hetken rauhaa. Ja omaisuuden menettäminen sekä nälkä ovat melko hyviä evankelistoja myöskin. Täydellinen epävarmuus voi ajaa ihmisiä Jumalan luo. Jos on vielä edes ”elektronimikroskoopilla” havaittavaa uskoa ja Jumalan rakkautta jäljellä, rukoilkaa ja astukaa esiin, tosikristityt. Teidän pitäisi tietää, että olette maan suola. Ellette hoida suolan virkaa, joka estää mätänemisen, olette suurimmassa vastuussa Jumalan edessä. Muistakaa myös, että Tuonelassa on myös osasto nimeltään ”Valtakunnan lapset”(Jokinen), josta kuuluu jatkuvaa huutoa ja valitusta. Esivankeus jo niin kamalaa. Jokista ei sairauskohtauksen yhteyteen liittyvässä ilmestyksessä edes päästetty käymään siellä, koska hän ei olisi sitä kuulemma kestänyt.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Korjaus Kari Perälän tekstiin!

    Ensimmäinen kappale uusiksi: ”Suomi veti turko-mongolialaisen vitsauksen maahamme luovuttaessaan itsenäisyytensä, oman maksuvälinesysteeminsä ja siinä sivussa kaiken muunkin itsemääräämisoikeutensa ylikansalliselle rikollisremmille, tavalla, joka panee kysymään: `Onko maamme mielisairaala, jota potilaat pyörittävät?`Luovutuksen myötä Suomi on unohtanut entistä täydellisemmin Jumalan ja vajonnut perverssien seksinautintojen, yltiöitsekkyyden ja sairaalloisen väkivallan suohon.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
   2. Huomautuksena Kari Perälän kommenttiin totean, ettei tule luottaa mihinkään ihmisten (Perälä puhuu Jokisen ilmestyksestä) ilmestyksiin vaan Jumalan sanan, siis YKSIN Jumalan sanaan. Apostolisen ajan jälkeen Jumala ei anna enää ilmestyksiä ihmisille. Jumalahan kirjoittaa:

    ”Mutta en minä rukoile ainoastaan näiden (opetuslasten, apostolien) edestä, vaan myös niiden edestä, jotka HEIDÄN SANANSA KAUTTA uskovat minuun” (Ap. t. 17:20). Tulee uskoa vain apostolien (ja Vanhan testamentin kohdalla profeettojen) sanaan, so. Uuteen testamenttiin (vast. Vanhaan testamenttiin). Raamattu on opin ainoa lähde, ei yksikään ihmisen ”ilmestys” (ne ovat ihmisen mielikuvituksesta tai jopa perkeleestä).

    Otan toisenkin raamatunkohdan, joka osoittaa kirkon (oikean Kirkon) rakentuvan apostolien ja profeettain perustukselle, Raamatulle siis (ei ihmisten ilmestyksille):

    ”Niin ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä,
    APOSTOLIEN JA PROFEETTAIN PERUSTUKSELLE rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus, jossa koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa; ja hänessä tekin yhdessä muitten kanssa rakennutte Jumalan asumukseksi Hengessä” (Ef. 2:19-22). Tässä hylätään kaikki ihmisten ilmestykset opin ja tiedon lähteenä.

    Vaikka Kari Perälä oikein puhuu elämän koettelemuksista (Venäjä, gulagit, vainolaiset, nälkä, omaisuuden menettäminen) sellaisen Jumalan piiskana, joka ajaa kohti uskoa Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen, niin ne ovat vain osa Jumalan piiskaa eikä sellaisia itse asiassa tule rukoilla (mitään pahaa ei tule rukoilla). Varsinainen Jumalan piiska on Jumalan laki (kymmenen käskyä), jonka tarkoitus on saada aikaan synnintunto (omantunnon hätä, sydämen kauhistus syntien vuoksi) kaikissa ihmisissä:

    ”Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että jokainen suu tukittaisiin ja KOKO MAAILMA tulisi syylliseksi Jumalan edessä; sentähden, ettei mikään liha tule hänen edessään vanhurskaaksi lain teoista; sillä LAIN KAUTTA TULEE SYNNIN TUNTO” (Room. 3:19-20).

    Koko ihmiskunta on syntinen Jumalan edessä, ja kymmenen käskyn tarkoitus on saada ihmissydän perin juurin kauhistumaan syntisyyden vuoksi (jokaisen luonnollisen ihmisen sydäntä hallitsee perkele syntiinlankeemuksen peruina). Tämä kauhistuminen (äärimmäinen sisäinen hätä) on nimeltään katumus. Katumus ei ole ulkonaista käyttäytymisen parantelua (ulkokultaisuutta; yhteiskunnallista ulkonaista vanhurskautta) vaan perinjuurinen kauhistuminen ytimiin asti ulottuvan syntisyyden vuoksi lain edessä. Siinä ihminen jopa kuolee, koska tuo kauhistuminen menee läpi koko ihmisen ja käytännössä tappaa ihmisen (syntisen, vanhan ihmisen):

    ”Minä elin ennen ilman lakia; mutta kun käskysana tuli, niin synti virkosi, ja minä kuolin. Niin kävi ilmi, että käskysana, joka oli oleva minulle elämäksi, olikin minulle kuolemaksi” (Room. 7:9-10).

    Ihminen siis, jolla on omatunto jäljellä, kuolee kokonaan Jumalan lain edessä. Paavali kirjoittaa:

    ”Sillä minä olen lain kautta kuollut pois laista, elääkseni Jumalalle. Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20).

    Paavali sanoo, että hän elää, ei enää hän, vaan Kristus hänessä. Kristus on elämä. Kuinka Paavali tuli eläväksi? Uskon kautta Kristuksen sijaissovitukseen, hänen meille hankkimaansa syntien anteeksiantamukseen! Jae jatkuu:

    ”ja minkä nyt elän lihassa, sen minä elän Jumalan Pojan uskossa, hänen, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä minun edestäni” (Gal. 2:20).

    LAKI siis on se, joka ajaa kristilliseen uskoon, siis Kristuksen luo: ”Niinmuodoin on laista tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me uskosta vanhurskaiksi tulisimme” (Gal. 3:24). Laki luhistaa (tappaa) ihmisen, ja usko Kristuksen hankkimaan syntien anteeksiantamukseen (hän sovitti syntimme ruumiissaan ristinkuolemassa ja ylösnousemuksessa) tekee ihmisen eläväksi, ts. Jumala tulee ihmiseen asumaan, Joh. 14:23; 1. Kor. 3:16).

    Kymmenen käskyä sanoo siis KAIKILLE ihmisille, että he ovat sydämessään KAIKKIEN kymmenen käskyn rikkojia. Esim. käsky ”Älä tapa” sanoo kaikille, että he kaikki ovat tappajia sydämessään (tätä on viha). Kun ihminen, jolla on tuntoa jäljellä, kuulee tämän hirvittävän sanan, hän pelästyy sydänjuuriaan myöten, koska hän tajuaa olevansa ytimiään myöten syntinen ja siten kyvytön itse auttamaan itseään. Lisäksi hän tajuaa olevansa matkalla helvettiin. Tämä on katumus, se on ihmisen läpikotainen luhistuminen Jumalan lain edessä. Tähän hätään avun tuo sitten Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus. Jumala itse sovitti meidät! Se tulee vain uskoa sydämessä!

    Siis se, mitä kristittyjen tässä tilanteessa tulee tehdä, on julistaa lakia. Ihmisille on julistettava, että he ovat syntisiä kaikki Jumalan edessä. Ne, jotka lain saarnan ja Kari Perälän mainitsemien elämänkoettelemusten johdosta eivät tule sisäiseen kauhistukseen, katumukseen, ovat itse tuominneet itsensä kadotukseen. He eivät tarvitse Jeesusta, syntien anteeksiantamusta, vaan he jopa pilkkaavat Jumalan Poikaa. Niille, jotka tulevat katumukseen, tulee julistaa evankeliumia, syntien anteeksiantamusta Kristuksessa. Suuressa hädässään he tarttuvat Kristukseen sydämissään, ts. tulevat uskoon. Heistä tulee kristittyjä, Jumalan lapsia, jotka elävät ikuisesti autuudessa sekä ruumiin (ruumiin ylösnousemus viimeisenä päivänä) että sielun (uskossa sanassa vaikuttava Pyhä Henki tulee ihmisen sydämeen) puolesta.

    TARVITAAN JUMALAN LAIN JULISTUSTA, KANSAN NUHTELUA SYNTIEN VUOKSI. Vain synnintuntoon tullut ihminen tarvitsee Jeesusta, pelastumista. Vain hänelle uskollista kansaa Jumala siunaa, esim. antamalla lujan miehisen esivallan, joka Jumalan varjeluksessa ja johdatuksessa taistelee vihollisia vastaan. Esivallan tarkoitus on tehdä mahdolliseksi se, että maailmassa ylipäätään voidaan elää. Ilman esivaltaa kaikki hukkuu pahuuteen, väkivaltaan, valheeseen jne. ja kukaan ei voi silloin elää.

    Sitä minä olen tehnyt vuosikausia eri foorumeilla, omilla ja toisten.

    Ja saanut sen mukaisen maineen.

    Plusääni(2)Miinusääni(1)
  3. Huolestuttavainta koko Immos-jutussa on mielestäni se, että hän on äänestäjien valitsema poliitikko jonka muut poliitikot vaativat erotettavaksi.
   Suitset suuhun? Jos et leiki meidän kans meidän säännöillä ni sut pannaan leikistä pois? Täysin hiekkalaatikkotouhua Tuomiojalta ja muutamilta muilta, Immosen erottamista vaativilta.

   Oikeaan demokratiaan kuuluu antaa mielipiteiden kuulua, diktatuuria on sulkea muiden vastakkaisilta mielipiteiltä suut.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)

  Kirjoita kommentti

  Pakolliset kentät on merkitty *

  Kotimaa

  Ulkomaat