Ahtisaaren ja Sorosin globalistisen painostusjärjestön johtoon Alexander Stubb

Globalistipyrkkyri Ahtisaaren perustaman ja juutalaisen talousrikollisen George Sorosin rahoittaman painostusjärjestön CMI:n johtoon siirtyy Alexander Stubb.

Ahtisaari siirtyy pois CMI:n puheenjohtajan paikalta, mutta vanha globalistilobbaaja ei aio jättäytyä pois järjestöstä. Tulevaisuudessa hän tulee toimimaan järjestössä ”neuvonantajana”, ”asiantuntijana” ja hänellä tulee olemaan oma henkilökunta ja toimisto jatkossa.

Ahtisaaren osasyy siirtymiseen ”sivuun” onkin hänen vanha ikänsä ja haluun viettää aikaa 80-vuotiaan puolison kanssa: ”On oikein, että on aikaa olla myös hänen kanssaan. Se on inhimillinen toive.” kommentoi Ahtisaari.

On suorastaan nurinkurista kuulla Ahtisaaren perustelut ”inhimillisellä toiveella”, kun mies itse aiheutti kärsimystä ja tuhoa valtavasti ympäri maailmaa hänen 17 vuotta kestäneen puheenjohtajuuden aikana. Ehkä hänen uhreillaan ei ollut oikeutta ”inhimillisiin toiveisiin”?

alex

Uusi puheenjohtaja, uudet kujeet?

CMI:n uudeksi puheenjohtajaksi nousee Alexander Stubb. Tulevana CMI:n puheenjohtajana hän on kertonut järjestön kolme tulevaa painopistettä: Ahtisaaren työn korostaminen, CMI:n toimintakyky ja Suomen rooli.

Ahtisaaren työn korostaminen ei tule olemaan ongelma uudelle puheenjohtajalle. Aivan kuten Ahtisaari, Stubb on tehnyt kotimaassa ja ulkomailla yhteyksiä politiikan piireissä.

CMI:n tiedotteessa kerrotaankin Stubbin valinnan syistä:

”Stubbin valinta hallituksen puheenjohtajaksi perustuu hänen pitkään kokemukseen politiikan johtotehtävistä. Stubbilla on laajat kansainväliset verkostot ja hän ymmärtää uuden sukupolven vaikuttamistyötä.

Alexander Stubb on moninkertainen ministeri. Pääministeriyden lisäksi hän on työskennellyt muun muassa Suomen ulkoministerinä ja eurooppa- ja ulkomaankauppaministerinä. Stubb on työskennellyt pitkään myös EU:ssa eri tehtävissä. Hän on väitellyt filosofian tohtoriksi kansainvälisestä politiikasta London School of Economicsista.”

Stubbilla selvästi löytyykin samoja ”taipumuksia” ja ”visioita”, kuin vanhalta puheenjohtajalta.

Uuden puheenjohtajan tiukat kansainväliset yhteydet tulevat olemaan tärkeät kansainvälisen lobbausjärjestön toimintakyvyn ylläpitämisessä. Toimintakyvyn ylläpitäminen vaatii myös kansainvälisiä rahahanoja. ”Kyllä, varainkeruu on osa modernia toimintaa,” kommentoi Stubb.

Juutalaisen talousrikollisen George Sorosin tiedetään rahoittavan CMI:tä. Soros onkin ollut tärkeä rahoittaja siitä päivästä lähtien, kun Ahtisaari järjestön perusti.  Stubb onkin jo tehnyt ”aloitteen” Sorosia kohtaan puolustaessaan Unkarin Soros-yliopistoa.

Stubbilla on jo ennestään kokemusta kansainvälisestä rahoituksesta, kun ulkomailla asuva juutalainen miljardööri tuki hänen vaalikampanjaa.

Mielenkiinnolla jäämmekin seuraamaan millaisia tuloksia kansainvälinen painostusjärjestö CMI saakaan aikaiseksi Alexander Stubbin johtajuudella, Martti Ahtisaaren asiantuntijuudella ja George Sorosin rahoilla.

Lue myös: Hallituksen asiakirjat paljastavat: Soros epävakauttaa Makedonian hallintoa

1 kommentti

  1. Isänmaanpetturit Stubb&Ahtisaari soramontulle ja pumpum.

    Plusääni(22)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat