Martti Ahtisaari – Sorosin suomalainen ase

Euroopan tappavien pakolais- ja velkakriisien taustoista on edelleen jopa ”maahanmuuttokriittisissä” piireissä harmillisen hajanainen kokonaiskuva. Toisinaan oppimista voi edistää keskittymällä monikulttuurisuutta palvovan vihamielisen eliitin yksittäisiin edustajiin – kuten vaikkapa arkkiglobalistiin ja Suomen presidenttiin (1994–2000), Martti Ahtisaareen.

Ahtisaari on täydellinen esimerkki suomalaisesta elitististä, jonka tekemä politiikka ajaa Suomen sijaan kansainvälisen suurpääoman ja pakotetun kulttuurimarxismin asiaa. Vaikka Ahtisaari on syntynyt Suomessa, ei hänessä ole mitään suomalaista. Jopa hänen CMI-järjestönsä (Crisis Management Initiative) rahoitus on peräisin ulkomailta.

Ahtisaaren urassa kiteytyvät pakolaiskriisin taustalla lymyilevien globalistien kaksi palavinta intohimoa:

 • Valkoisten sivilisaatioiden ja kansojen perintö on tuhottava pakotetulla monikulttuurisuudella sekä tarvittaessa sotilaallisilla operaatioilla valkoisia valtioita vastaan.
 • Kaikki kansallisvaltiot on alistettava monikansallisille pankeille yksityistämällä kansallisomaisuus ja pakottamalla aiemmin itsenäiset valtiot EU:n, YK:n ja Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n kaltaisten instituutioiden ikeeseen.

Tulitukea taloudelliselle ja väestölliselle sodalle antavat ”liberalismin” nimiin vannovat kulttuuritaistelijat, joiden tavoitteena on tuhota perinteiset eurooppalaiset arvot. Arvo- ja kulttuurivallankumoukselliset helpottavat talous- ja väestövallankumouksellisten työsarkaa merkittävästi: Kun kansakunta menettää identiteettinsä, menettää se myös motiivin suojella itsenäisyyttään ja verenperintöään.

Ahtisaari itse osallistui Suomen kulttuurisotaan viimeksi muutama viikko sitten lobbaamalla juutalaisen Guggenheim-museohankkeen puolesta. Guggenheim-huijaus on itsessään loistava esimerkki globalistiriistäjien taloudellisesta logiikasta; museo olisi perustettu suomalaisten veronmaksajien rahoilla, minkä jälkeen yhtiön tekemät voitot olisi tilitetty New Yorkin juutalaisille.

Jopa vasemmistolainen kulttuuriväki näki Guggenheim-huijauksen läpi ja asettui vastustamaan sitä, koska museo olisi tarkoittanut käytännössä leikkauspolitiikan ryöväämän kansan veroeurojen rahtaamista New Yorkiin. Suomalaisten hyvinvoinnista vähät välittävät oikeistoliberaalit Bilderberg-globalistit (1, 2) sen sijaan rakastuivat välittömästi Guggenheimiin – ja Ahtisaari oli yksi heistä.

Juutalaisen Erkko-säätiön omistaman Helsingin Sanomien haastattelussa presidentti antoi ymmärtää, että veroeurojen lahjoittaminen New Yorkin juutalaisille olisi ”taloudellisesti järkevää”. Ahtisaari myönsi samalla, että hänellä on ollut henkilökohtainen suhde Guggenheim-yhtiöön jo vuosikymmenten ajan.

Ulkomaalaista rappiotaidetta tulisi tukea julkisella rahalla Ahtisaaren mukaan ennen kaikkea siksi, että hanke houkuttelisi lisää ulkomaalaisia Suomeen. Ahtisaarelle kulttuuri on väline, jolla edistetään globalisaatiota.

ahtisaari

Globalisti jo nuoresta pitäen

Presidentin väkevät ideologiset kannanotot ovat panneet muutamat vaihtoehtomediat aiemmin pohtimaan Ahtisaaren etnistä taustaa.

Hänen äitinsä Tyyne oli kotoisin Karjalasta. Oiva-isän juuret sen sijaan ulottuivat Skandinaviaan, josta oli peräisin alkuperäinen (ja Pohjoismaissa hyvin tyypillinen) sukunimi Adolfsen. Sittemmin sukunimi suomalaistettiin Ahtisaareksi. Presidentin Matkalla-nimisen elämänkerran mukaan Oiva Ahtisaari oli vakaumuksellinen kristitty.

Ahtisaaren taustoissa ei siis ole mitään erikoista, mutta nuori presidentinalku ryhtyi jo varhain rakentamaan uraa kansainvälisissä tehtävissä sekä solmimaan ystävyyssuhteita ulkomaalaisten kanssa.

Pian vahva kansainvälisyysaate sai myös verisiä sävyjä, kun Ahtisaari alkoi tukea valkoisia murhaavia mustien kommunistien terroristijärjestöjä Afrikassa. Kohtalo saattoi hänet lopulta liittoon pakkomonikulttuurisuutta lobbaavan pahamaineisen juutalaismiljardöörin, George Sorosin, kanssa (1, 2, 3, 4, 5).

Ahtisaari ei ole varsinaisesti ”hyödyllinen idiootti”. Hän tietää täsmälleen, ketkä ohjailevat kansainvälistä politiikkaa. Presidentti päätti jo varhain alkaa heidän uskolliseksi palvelijakseen.

Esimerkiksi seuraava Ahtisaaren sionismikommentti voisi aivan hyvin olla peräisin jostain Magneettimedian tuomitusta artikkelista: ”Yhdysvaltain juutalaislobby teki selväksi jo samana vuonna 2009, että jos Obama ei hidasta vauhtia Lähi-idän kysymyksessä, hänen […] finanssilainsäädäntöuudistuksensa ovat vaarassa.”

Sitaatti on peräisin Ahtisaaren Matkalla-elämänkerran sivulta 637. Presidentti vahvisti lukemattomien ”valemedioiksi” leimattujen totuusjulkaisujen teesin, että juutalainen eliitti kykenee finanssijärjestelmän (1, 2) avulla ohjailemaan maailman mahtavimman suurvallan ulkopolitiikkaa. Ei Ahtisaari mikään idiootti siis ole.

Kuten otsikkokin kertoo, on Ahtisaari solminut lämpimät siteet juuri samaan eliittiin, joka ylläpitää tällä hetkellä miehitetyn Palestiinan kärsimystä. Presidentin epäterveen läheiset välit korruptiokuningas George Sorosin kanssa nousivat jopa Suomessa otsikoihin, kun juutalainen talousrikollinen joutui tänä vuonna massiivisen tietovuodon kohteeksi.

Kokoomuksen Verkkouutiset kirjoitti, että Amerikan hallitusta vaalirahan avulla manipuloiva Soros oli kulissien takana painostanut Hillary Clintonia nimittämään Ahtisaaren välittäjäksi levottomaan Albaniaan. Kokoomusmedia ei tietenkään uskaltanut kutsua tätä suoraan korruptioksi.

Hyvät veljet palkitsevat toisensa luonnollisesti vastapalveluksilla, ja Ahtisaari onkin tukenut näyttävästi maailmantaloudellisia kurinpitotoimia, jotka pönkittävät Sorosin kaltaisten koronkiskojien poliittista asemaa entisestään.

soros_clinton

Alkupääoma suoraan Sorosilta

Ahtisaaren ja Sorosin liitto sementoitiin vuonna 2000, kun presidentin valtakausi alkoi lähestyä loppua. Ahtisaari tahtoi kuitenkin jatkaa poliittisen nukkemestarin uraa, joten hän päätti perustaa yksityisen painostusjärjestön, CMI:n.

Inspiraatiota CMI ammentaa Ahtisaaren aiemmista ”uroteoista”, kuten valkoisen Etelä-Afrikan massamurhasta sekä Serbian terroripommituksista ja Kosovon kansallisomaisuuden ryöstöstä. Näitä ”urotekoja” tulemme pian käsittelemään tarkemmin.

Ahtisaaren vähintäänkin arveluttavan taustan vuoksi CMI ei kyennyt saamaan kokoon tarvittavaa alkupääomaa Suomessa. Sekä ulkoministeriö että yksityinen sektori näyttivät Ahtisaaren järjestöhankkeelle punaista valoa. Niinpä presidentin oli suunnattava kerjuumatkalle ulkomaille.

Elämänkerran mukaan ”[CMI-] hankkeen alkuvaiheen tärkeimmäksi rahoittajaksi tuli toinen omaa tietään kulkeva ja maailmaa muuttava henkilö […] George Soros”. Juutalainen oli ottanut Ahtisaareen yhteyttä heti Belgradin Nato-teurastuksen jälkeen. Ilmeisesti miljardööri piti näkemästään, sillä hän rahoittaa Ahtisaaren järjestöä edelleen avokätisesti.

Ahtisaarta ja Sorosia yhdistää myös liberaali suhtautuminen huumeidenkäyttöön. Soros on lobannut aggressiivisesti huumeiden laillistamisen puolesta, ja hiljattain myös presidentti kertoi pitävänsä ”mietojen huumeiden” laillistamista ”ihan tolkun ajatuksena”.

Yhä useampi länsimaisen rappion keskellä kasvanut nuori on sortunut käyttämään huumeita; Soros pyrkii huumepolitiikallaan välittämään valheellisen mielikuvan, ettei lisääntyvä huumeidenkäyttö kerro liberalismin epäonnistumisesta vaan päinvastoin yhteiskunnan ”edistyksellisyydestä”. Tämä jos jokin on klassinen orwellilainen silmänkääntötemppu – rappiosta tehdään hyve!

Itsenäisten hallitusten kaataminen, pakotettu kulttuurimarxismi, valtioiden velkaorjuus ja etninen sota valkoisia sivilisaatioita vastaan olivatkin tärkeimmät ”arvot”, jotka hitsasivat Sorosin ja Ahtisaaren yhteen. Rakkauden hedelmänä syntyi ”konfliktinratkaisujärjestöksi” hirtehisesti kutsuttu CMI. Mukaan värvättiin nopeasti esimerkiksi Sorosin Open Society –säätiössä kannuksensa ansainnut Minna Järvenpää.

”Vastapalveluksena [rahoituksesta] Ahtisaari järjesti Sorosille listan hyvistä suomalaisyrityksistä, joihin Sorosin kannattaisi sijoittaa rahojaan,” elämänkerran kirjoittanut Katri Merikallio lisäsi.

Puolueettomuusretoriikasta huolimatta CMI on siis kaikkea muuta kuin poliittisesti neutraali ”rauhanjärjestö”. Soros ja Ahtisaari eivät ole koskaan luottaneet rationaalisen keskustelun voimaan, vaan itsepäiset kansakunnat on pakotettu aina riviin ”rauhanpommien” avulla, kuten myöhemmin artikkelissa osoitamme.

soroscmi

Omavaraisuutta vastaan – liittovaltion puolesta

Muutama vuosi CMI:n syntymän jälkeen Ahtisaari ja Soros olivat perustamassa myös European Council on Foreign Relations –lobbausjärjestöä (ECFR).

ECFR:n pääjohtaja on juutalainen Mark Leonard (jolle juutalaisuus on ”identiteetin tärkein osa”), ja ryhmä viittaa jo nimellään amerikanjuutalaisten pankkiirien perustamaan Council on Foreign Relations –järjestöön, joka vannoo ”vapaakaupan” ja sotaisan ulkopolitiikan nimiin.

ECFR:n tavoite on vähemmän yllättäen EU-liittovaltiokehityksen vauhdittaminen, jotta unioni voisi ”toimia voimakkaammin niin poliittisella, kulttuurisella, taloudellisella ja – kun muut keinot eivät tepsi – sotilaallisella rintamalla”. Ei ihme, että presidenttimme voittikin muutama vuosi sitten Nobelin ”sotapalkinnon”!

Ahtisaari lobbasi presidenttikaudellaan tietysti ahkerasti EU-jäsenyyden puolesta, koska ajatus itsenäisestä kansallisvaltiosta on vastenmielisintä, mitä Sorosin sätkynukke saattaa kuvitella. Elämänkerrassa globalismia kutsutaan kauniisti valtioiden ”keskinäiseksi riippuvuudeksi”.

Ahtisaaren mukaan EU-jäsenyys ei saa kuitenkaan olla itsestäänselvyys; hän on vaatinut esimerkiksi Unkarin ja Puolan potkimista ulos unionista, koska niiden hallitukset ovat tehneet liian isänmaallista politiikkaa.

Virkakaudellaan presidentti vieraili esimerkiksi Washingtonin kansallisella lehdistöklubilla ja piti unelmoivan puheen ”yhdistyneestä Euroopasta”, jossa liberaali länsi olisi viimein onnistunut vakuuttamaan myös itäiset valtiot kulttuurimarxismin ja globalisaation auvosta.

Onkin vain loogista, että Ahtisaari on hiljattain vaatinut, että EU:sta ja Lähi-idän sionistisista sodista kriittisesti puhuneen Paavo Väyrysen täytyy vetäytyä politiikasta.

Ahtisaaren juutalainen yhteistyökumppani Mark Leonard.
Ahtisaaren juutalainen yhteistyökumppani Mark Leonard.

Kun Afrikan riisto naamioidaan ”rasisminvastustamiseksi”

Ahtisaari on pyrkinyt edistämään valtioiden ”keskinäistä riippuvuutta” lobbaamalla myös ahkerasti ”kehitysavun” puolesta.

Kun kehitysapukonsepti saapui Suomeen 1960-luvun alussa, ryhtyivät Ahtisaari ja hänen tuleva presidenttikauden neuvonantajansa Jaakko Iloniemi välittömästi työskentelemään aiheen parissa.

Kuten ekonomisti John Perkins on todennut, ei ”kehitysapu” suinkaan ole todellisuudessa pyyteetöntä tukea köyhille valtioille vaan huijaus, jolla kehitysmaat on alistettu kansainvälisten pankkien velkaorjiksi.

”Kehitysavun” kohteet pakotetaan ottamaan niin suuria lainoja, ettei takaisinmaksu ole käytännössä mahdollista. Tämän jälkeen velkojat ottavat uhrinsa poliittisen järjestelmän ja taloudelliset resurssit haltuun ”velkajärjestelyiden” varjolla. Tyypillistä soroslaista politiikkaa.

Kehitysapuun liittyy Euroopassa erottamattomasti niin sanottu valkoisen miehen taakka. Pankit painostavat länsimaita tukemaan kehitysapuhuijausta valehtelemalla, että Afrikan köyhyys olisi kollektiivisesti rotumme syytä. Pankit ovat jo vuosikymmenten ajan pukeneet riistopolitiikkansa ”maailmankansalaisuuden” ja ”rasisminvastaisuuden” kaapuun miellyttääkseen suuria puolueita oikealta vasemmalle.

Sorosin suomalainen oppipoika onkin oppinut puhumaan sujuvaa koronkiskojan kieltä. CMI:n lobbaama kehitysmaiden riisto naamioidaan ”tasa-arvoksi” sekä ”uusnatsismin” tai ”rasismin” vastustamiseksi (1, 2).

Ahtisaaren mielestä esimerkiksi Olli Immonen ei ole kunnon ”kansalainen”, koska tämä vastustaa monikulttuurisuutta. Kuten tulemme kuitenkin artikkelissa huomaamaan, on Ahtisaari itse vahingoittanut tavallisia afrikkalaisia paljon verisemmin kuin yksikään suomalainen maahanmuuttokriitikko.

ahtisaariafrikka

Rauhaa ja tasa-arvoa vai verta ja ruutia?

Kuten rauhantutkijat Johan Galtung, Håkan Wiberg ja Jan Öberg ovat todenneet, eroavat Ahtisaaren ”rauhaa” ja ”tasa-arvoa” korostavat puheet radikaalisti ruudin- ja verenkatkuisesta käytännöstä.

Rauhantutkijakolmikko arvosteli ankarasti Ahtisaaren Nobel-palkintoa todeten, että presidentin ”välittäjäntaidot” perustuivat lähes kokonaan Naton tulivoimaan ja raakaan ”voimapolitiikkaan, jossa ei ole sijaa ammattimaiselle välittäjätoiminnalle tai konfliktienratkaisulle”.

Rauhantutkijoiden mukaan Ahtisaaren politiikka on ”epäoikeudenmukaista, älyllisesti köyhää ja pidemmän päälle mahdotonta”. Kolmikko summasi, että Ahtisaari ajaa vain ”länsimaiden lyhytjänteistä poliittista etua, mikä tulee johtamaan epävakauteen, kärsimykseen ja – mitä todennäköisimmin – väkivallan lisääntymiseen”.

Koska Ahtisaaren politiikka perustuu uraauurtavien rauhantutkijoiden mukaan Naton tulivoimaan, ei ole ihme, että presidentti on ahnaasti vaatinut Suomen liittämistä sotilasliittoon (1, 2, 3).

Nato-jäsenyys palvelisi myös Ahtisaaren soroslaisia väestöllisiä tavoitteita, sillä sotilasliitto on määritellyt eurooppalaiset nationalistit ja maahanmuuttokriitikot sotilaalliseksi vihollisekseen.

Ahtisaari on päättänyt käyttää Nato-lobbauksessa hyväkseen myös valtamedian lietsomaa Venäjä-hysteriaa. Kunnon elitistin tavoin presidentti on julistanut, että Nato-jäsenyydestä ei tule kuitenkaan järjestää kansanäänestystä, sillä junttimainen kansa saattaisi tehdä väärän päätöksen.

Broilereiden, pankkiirien ja byrokraattien tulisi tehdä päätös Nato-jäsenyydestä visusti lukittujen ovien takana.

ahtisaarinato

Jugoslavia: rauhanpommeja ja monikulttuurisuuden ilosanomaa

”Euroopassa ei ole enää sijaa etnisesti puhtaille valtioille. Se oli todellisuutta ehkä 1800-luvulla, mutta nyt siirrymme 2000-luvulle. Tämä on monirotuisten valtioiden aikakausi.

Näin Naton juutalainen komentaja Wesley Clark perusteli Serbiaan kohdistettua terroripommituskampanjaa, joka synnytti valtavia kansainvälisiä protesteja sekä toisaalta intohimoisia suosionosoituksia esimerkiksi Sorosilta ja Ahtisaarelta. Mistä oli kyse?

Serbian johtama Jugoslavia oli kuin pieni mutta hyvin ärsyttävä kivi globalisoituvan Euroopan kengässä (1, 2). Kansallinen identiteetti, etniset raja-aidat, taloudellinen protektionismi (1, 2) ja perinteiset perhearvot olivat Jugoslaviassa kunniassa.

Alue oli viimeisiä alkuperäisen eurooppalaisuuden linnakkeita kosmopoliittiseksi bordelliksi muuttuneella mantereella. Eliitti pelkäsi, että Serbian esimerkki voisi kannustaa myös muita eurooppalaisvaltioita vaalimaan jälleen nationalismia, jonka luultiin kuolleen toisen maailmansodan jälkeen.

Serbialle kuuluvan Kosovon ryöväämistä ja alueen kansallisomaisuuden yksityistämistä tutkineen Norjan kansainvälisten suhteiden instituutin Rita Augestad Knudsenin mukaan IMF, Maailmanpankki, Yhdysvallat ja EY alkoivat erityisesti 1980-luvulta lähtien vaatia Jugoslavian rikkauksien myymistä ulkomaille.

Pankkiirien mielestä oli epäoikeudenmukaista, että valtion resurssit jaettiin kansalaisille eikä globalistisille koronkiskojille. Uuden pankkiirisodan merkit olivat siis ilmassa, ja noin 10 vuotta myöhemmin globalistit lopulta hyökkäsivät täydellä voimalla Jugoslaviaa koossa pitänyttä Serbiaa vastaan.

Jugoslavian murskaamisen tekosyynä käytettiin Serbian hallituksen sotaa erilaisia separatisti-, mafia- ja terroristijärjestöjä vastaan. Niistä suurimpia olivat muun muassa äärivasemmistolainen huume– ja prostituutiokartelli ”Kosovon vapautusarmeija” KLA/UCK sekä bosniakkijohtaja Alija Izetbegovićin ääri-islamistijoukot, joilla oli yhteyksiä muun muassa verenhimoiseen terroristijärjestö al-Qaidaan (1, 2).

”Kansainvälisen yhteisön” (eli pankkiirien) mukaan serbeillä ei ollut oikeutta puolustaa Jugoslaviaa stalinistien, huumekauppiaiden ja ääri-islamistien separatismia vastaan, minkä vuoksi Naton pommikoneiden oli puututtava peliin.

belgrad1 belgrad2

Tukea Amerikan juutalaiselta ulkoministeriltä

Presidentinvaaleihin valmistautunut Ahtisaari osallistui 1993 Geneven Jugoslavia-konferenssiin, jossa globalistit suunnittelivat täysin avoimesti Jugoslavian silloisen hallituksen murskaamista ja uusien valtioiden perustamista sen raunioille.

Tilanne jatkoi kärjistymistä vielä muutaman vuoden, ennen kuin Naton pahamaineiset pommitukset alkoivat.

Toukokuun 5. 1999 Ahtisaari sai puhelun Amerikan varaulkoministeri Strobe Talbottilta. Yhdysvaltojen juutalainen ulkoministeri Madeleine Albright oli henkilökohtaisesti vakuuttunut, että Ahtisaari olisi oikea mies kiristämään Serbiaa, joka ei ollut valmis tinkimään Kosovo-kysymyksessä.

Nato oli pommittanut Serbiaa ja Kosovoa jo 43 päivää, mutta juutalainen ulkoministeri uskoi, että Jugoslavian presidentin Slobodan Miloševićin säikäyttämiseksi tarvittiin vielä Ahtisaaren kaltainen humanitaarinen ”neuvottelija”. Ahtisaari tarttui Talbottin ja Albrightin tarjoukseen.

Valtamedia on levittänyt vähintäänkin siloteltua kuvaa siitä, mitä seuraavaksi tapahtui. Suomalainen enemmistö kuvittelee edelleen, että Ahtisaari kävi puhumassa serbeille kauniisti demokratiasta ja ihmisoikeuksista, minkä seurauksena Milošević ymmärsi, että Serbian oli aika siirtyä nationalismista liberaaliin pankkikapitalismiin. Tämä on valhe.

Ahtisaari myöntää jopa elämänkerrassaan, että hänen Miloševićille luovuttama paperi oli ”uhkavaatimus”, vaikka ”emme me sitä suoraan sanoneet”. Ahtisaaren sanat jättävät kuitenkin liikaa varaa tulkinnalle.

Pommitusten raunioittamassa Jugoslaviassa vieraillut tutkija Gregory Elich on kirjoittanut Suomen ja Jugoslavian presidenttien tapaamisesta huomattavasti yksityiskohtaisemmin:

”Kokous kesäkuun 2. päivänä. Ahtisaari aloitti kokouksen julistamalla, että ’emme ole täällä keskustelemassa tai neuvottelemassa’.

Milošević otti paperit vastaan ja kysyi: ’Mitä tapahtuu, jos en allekirjoita näitä?’

Ahtisaari teki kädellään eleen pöydän päällä ja otti kukka-asetelman pois pöydältä. Sitten hän sanoi: ’Belgrad tulee olemaan kuin tämä pöytä. Aloitamme Belgradin mattopommittamisen välittömästi.

Ahtisaari teki pyyhkäisyeleen uudelleen ja uhkasi: ’Näin me teemme Belgradille!’ Kaikki olivat hetken hiljaa. Sitten Ahtisaari lisäsi: ’Puoli miljoonaa ihmistä tulee kuolemaan ensimmäisen viikon aikana.’

Ei ihme, etteivät rauhantutkijat Galtung, Wiberg ja Öberg pitäneet Ahtisaaren neuvottelumenetelmiä järin edistyneinä!

Ahtisaari olisi tutkijoiden mukaan voinut halutessaan asettua Kosovossa vaikuttaneen väkivallattoman kansalaisoikeusliikkeen taakse, mutta sen sijaan tämä liittoutui äärimmäisen väkivaltaisen KLA/UCK:n kanssa.

Ahtisaari yritti kumppaneineen perustella silmitöntä väkivaltaa valehtelemalla, että Serbia suunnitteli 1,5 miljoonan albaanin etnistä puhdistusta, vaikka rauhantutkijat muistuttavat, ettei tästä ole lainkaan todisteita!

Madeleine Albright.
Madeleine Albright.

Kosovo luovutettiin terroristi- ja mafiajohtajien haltuun

Uskottavuutta Ahtisaaren sadistiselle uholle toi juutalaisen Nato-komentaja Clarkin summittainen siviili-infrastruktuuria moukaroinut pommitusstrategia. Clark itse kuvasi Naton toimintaa Jugoslaviassa ”maksimaaliseksi väkivallaksi” – eikä suinkaan kriittisessä sävyssä.

Ahtisaaren ja Naton tavoite oli luovuttaa Kosovo KLA/UCK:n haltuun. UCK-terroristit käyttivät Naton luomaa sekasortoa hyväkseen sekä murhasivat tai karkottivat pommitusten aikana kodeistaan tuhansia serbejä. Naton sotilaat eivät puuttuneet UCK-väkivaltaan edes silloin, kun näkivät sitä. Serbia oli syyllistynyt nationalismin syntiin ja nyt oli rangaistuksen aika.

Ahtisaaren uhkavaatimuksen myötä Kosovoa alettiin väkisin irrottaa Serbiasta, ja YK perusti alueelle UNMIK-nimisen väliaikaisen siviilihallinnon. Käytännössä Kosovo ja alueen rikkaudet luovutettiin UCK:n korruptoituneiden sotaherrojen haltuun.

2006–2008 UCK-terroristi Agim Çeku nousi jopa Kosovon pääministeriksi, vaikka hän ehti syyllistyä sodan aikana hirvittäviin siviilimurhiin, kuten Medakin motitukseen 1993. UCK:n väkivalta on kuitenkin pankkiirien ja Ahtisaaren mielestä ilmeisesti ”parempaa väkivaltaa”, minkä vuoksi Çekun nimitys ei johtanut Kosovon diplomaattiseen eristämiseen.

Pankkiireille ja Sorosin kaltaisille suursijoittajille Kosovon ”itsenäistyminen” sopi mainiosti, sillä Ahtisaaren välittämissä ”rauhanehdoissa” vaadittiin muun muassa ”Kosovon talouden avaamista vapaalle kilpailulle” eli monikansallisille monopoleille ja suurille pankeille. Nato ja IMF vuodattivat Kosovon verta kilpaa Ahtisaaren heiluttaessa tahtipuikkoa.

Knudsenin raportissa muistutetaan, että Kosovon kansallisomaisuutta yksityistettiin järjestelmällisesti kansainvälisessä hankkeessa vuosina 1999–2008. Tätä kutsuttiin julkisuudessa ”valtionrakentamiseksi” ja ”yhteiskuntarauhan turvaamiseksi”, vaikka tosiasiassa kyse oli Knudsenin mukaan julkisen omaisuuden myymisestä ulkomaalaisille pankeille pilkkahintaan.

Knudsen kirjoittaa raportissaan, että Kosovon ”valtionrakentamishanke” voi hyvinkin olla historian laajin, mikäli väestömäärä suhteutetaan ulkomaalaisiin rahavirtoihin. Vaikka valtamedia levitti propagandaa Kosovon ”demokratisoimisesta”, päätti monikansallinen UNMIK-hallitus käytännössä diktaattorin ottein ”kaikista kysymyksistä, jotka ovat yleensä kansallisen hallituksen vastuulla”.

Kosovolle lupailtiin itsenäisyyttä, mutta todellisuudessa siitä tehtiin pankkien orja.

Kosovon ”vapauttaminen” merkitsikin vain kansallisomaisuuden ryöstöä

Jugoslavian talous oli perustunut omintakeiseen julkisomisteisten yhtiöiden järjestelmään, joten oli luontevaa, että UNMIK alkoi välittömästi yksityistää yhtiöitä ja myydä niitä ulkomaille.

Kuten kriittiset tarkkailijat ennustivat jo hyvissä ajoin, ei kansallisomaisuuden ryöstö johtanutkaan taloudelliseen kukoistukseen Kosovossa.

Kun Knudsenin raportti julkaistiin 2010, kosovolaisista ”44 prosenttia eli köyhyydessä, 14 prosenttia eli äärimmäisessä köyhyydessä ja 58 prosenttia naisista sekä 30 prosenttia miehistä kärsi työttömyydestä”. Luvut olivat samanlaisia kuin Naton pommituskampanjan alkaessa. Raportin johtopäätökset olivat tylyjä:

”Todistusaineisto viittaa siihen, että [yksityistämis-] hanke on kaventanut Kosovon sosioekonomisia mahdollisuuksia. Hanke on vaikeuttanut yritysten toimintaa, minkä lisäksi yrityksiä on pakkomyyty alihintaan.

Työntekijöitä on estetty työskentelemästä, kun yksityistämispäätöksiä on haudottu. Heille ei ole tarjottu lainkaan yksityistämisen jälkeistä taloudellista tai sosiaalista turvaa.

Kansainvälisesti johdettu yksityistämishanke vaikuttaa vain pahentaneen Kosovon työttömyystilastoja […] 2002 noin 50 000–60 000 työpaikkaa oli vaarassa UNMIK:n yksityistämispolitiikan vuoksi.”

”Kansainvälisten valtiorakentajien argumentit yksityistämisen pakollisuudesta eivät ole uskottavia […] sillä talous on vain taantunut yksityistämisen myötä.

”30.12.2009 Kosovon yksityistämishanke oli tuottanut 451 041 297 euroa. […] Rahat tulevat pysymään ulkomaisten pankkien tileillä eikä niitä tulla sijoittamaan Kosovon kansantalouden elvyttämiseen. […] Tämä on johtanut kansantalouden supistumiseen.”

2007 STT uutisoi epäilyksistä, joiden mukaan albaanimafiosot olivat palkinneet Ahtisaaren tästä hyvästä miljoonien eurojen lahjuksilla. Amerikkalaisdiplomaatti Frank Wisner puolestaan julisti Nato-verilöylyn jälkeen, että ”amerikkalaiset ovat aina tienneet, ettei heillä voisi olla Ahtisaarta parempaa ystävää”.

Kuten todettua, myös Soros avasi kukkaronsa nyörit presidentin CMI-järjestöhankkeelle heti, kun Serbia oli tuhottu.

Ahtisaari ja Nujoma.
Ahtisaari ja Nujoma.
SWAPO-terroristeja.
SWAPO-terroristeja.

Etelä-Afrikka: kidnapattujen lapsisotilaiden voimalla valkoista hallitusta vastaan

Ahtisaari oli tunnettu nimi kansainvälisessä politiikassa jo ennen Jugoslavian katastrofia, sillä hän oli tukenut näyttävästi mustien kommunistiterroristien toimintaa Afrikassa.

Erityisen mielellään presidentti muistelee Namibian ”itsenäistymistä” sekä edesmennyttä ystäväänsä, sarjamurhaaja Nelson Mandelaa. Mandela johti mustan eteläafrikkalaisen ANC-puolueen aseellista siipeä Umkhonto we Sizweä (MK), joka murhasi valkoisia siviilejä vuosikymmenten ajan kommunismin nimissä ja käynnisti lopulta täysimittaisen valkoisten kansanmurhan (1, 2).

Ahtisaari ei ole kiistänyt sitä, etteikö hänen ystävänsä Mandela olisi ollut terroristi. On olemassa kuitenkin hyvää terrorismia ja pahaa terrorismia. Mikäli mustat tappavat valkoisia, on terrorismi hyvää. (Tämän tietää myös Ahtisaaren ystävä Soros, joka on rahoittanut kymmenillämiljoonilla dollareilla mustien huligaanien väkivaltaisia mellakoita Yhdysvalloissa.)

Ahtisaari omisti monta vuotta elämästään SWAPO-nimiselle namibialaiselle mustien kommunistien terroristijärjestölle. Ryhmä kävi veristä rotusotaa Etelä-Afrikan valkoista hallitusta vastaan. Ahtisaari tutustui Neuvostoliiton tukemaan SWAPO-johtajaan Sam Nujomaan Helsingissä jo 1960-luvun lopulla.

Neuvostoliiton aseistaman Nujoman terroristiryhmä tappoi valkoisia armottomaan tahtiin, mikä teki jostain syystä syvän vaikutuksen Ahtisaareen. The Washington Post uutisoi 1984, että SWAPO sai 90 prosenttia aseistaan ja 60 prosenttia rahoituksestaan kommunistivaltioilta, mutta monien muiden mustien järjestöjen tavoin se nautti samalla myös YK:n tukea. Kun kyse oli sodasta valkoista sivilisaatiota vastaan, globaalikapitalistit ja kommunistit tekivät mielellään yhteistyötä.

Presidentin elämänkerrassa myönnetään, että SWAPO ”värväsi” uusia sissejä kidnappaamalla lapsia öisin ja pakottamalla nämä tappajiksi. Tämäkään ei heikentänyt Ahtisaaren ihailua järjestöä kohtaan.

ANC-pommi-iskun uhri.
ANC-pommi-iskun uhri.

Kosovo oli vain Etelä-Afrikan toisinto

Ahtisaaren kampanja Etelä-Afrikkaa vastaan johti samanlaisiin – vaikkakin vielä verisempiin – tuloksiin kuin myöhempi kampanja Serbiaa vastaan, kuten osoitettiin laina-artikkelissamme ”Etelä-Afrikka: apartheidin kaatuminen ja juutalaisten rooli”:

”’Rasisminvastustajat’ menettivät mielenkiintonsa Etelä-Afrikkaa kohtaan välittömästi mustien päästyä valtaan. Heitä ei kiinnosta yli 70 000 valkoisen hengen vaatinut rasistinen kansanmurha, alati yleistyvät valkoisten pakolaisleirit, valkoisten nälänhätään johtanut hallituksen rasistinen työpaikkasyrjintäohjelma tai se, että maan mustat poliitikot laulavat julkisuudessa rasistista ’Tappakaa buurit!’ -laulua.”

Apartheidin isäksi kutsutun tohtori Hendrik Verwoerdin valtakaudella maan bruttokansantuote kasvoi kuuden prosentin vuosivauhdilla. Vuosina 1950–1970 teollisuustuotanto kuusinkertaistui samalla, kun muissa Afrikan maissa hallitukset kaatuivat yksi toisensa jälkeen väkivaltaisissa kansannousuissa, jotka johtivat valkoisten pakolaisaaltoihin. Etelä-Afrikassa kasvusta hyötyivät myös mustat.

Apartheidin kaatumisen syitä tutkineen Sam Davidsonin mukaan mustan väestön lukutaito kehittyi huomattavasti rotuerottelujärjestelmän aikana ja yhä useampi musta alkoi käydä koulua. Johannesburgissa sijaitsi Afrikan mantereen suurin värillisiä palvellut Baragwanath-sairaala.

Vuosien 1970–1976 välisenä aikana mustien reaalitulot nousivat 51,3 prosenttia! Mielenkiintoisen asiasta tekee kuitenkin se, että samana aikana valkoisten reaalitulot lisääntyivät vain 3,8 prosenttia. Tämäkö oli pahamaineista eteläafrikkalaista ’rotusortoa’?

Kun valkoisten ’rasistinen’ hallitus kaadettiin, kärsivät mustat keskivertokansalaiset siitä vähintään yhtä paljon kuin valkoiset. Etelä-Afrikan tuloerot ovat maailman suurimmat. Verwoerdin aikana mustien työttömyysprosentti oli 5, mutta nykyään se on ANC-hallituksen virallistenkin arvioiden mukaan 25.

Etelä-Afrikan hallitus tunnetaan korruptiosta ja numeroiden kaunistelusta, ja todellisuudessa mustien työttömyyslukemat ovat vieläkin rumemmat – [Etelä-Afrikan keskuspankin entisen johtajan Stephen] Goodsonin mukaan jopa 40 prosenttia.

Apartheidin aikana maa oli lähes omavarainen ja se tuotti itse kansalaisten käyttämät elintarvikkeet ja myi ylijäämän ulkomaille. Valtio sijoitti rohkeasti tieteelliseen tutkimukseen ja oli saavuttamassa siksi myös energiaomavaraisuuden.

Etelä-Afrikan puolustusvoimat kuuluivat kansainväliseen kärkikaartiin ydinaseineen. Mustien ANC-puolueen noustessa valtaan 1994 Etelä-Afrikan valtionvelka oli kansainvälisten talouspakotteiden vuoksi 294 miljardia randia. Mustien valtakaudella velka on kuitenkin räjähtänyt käsiin ja se on jo yli 1,7 biljoonaa randia!

Ahtisaaren tukema terrorismi johti siis paitsi valkoisten kansanmurhaan myös sosioekonomiseen katastrofiin mustien kannalta. Ahtisaari ei ole idiootti, joten hän varmasti ymmärsi myös itse, mihin mustien rasististen sarjamurhaajien tukeminen tulisi johtamaan. Miksi hän sitten jatkoi terrorin tukemista?

Etelä-Afrikalle tapahtui lopulta juuri samalla tavalla kuin Kosovolle – itsenäisyyden sijaan kansa sai terroristijärjestön johtaman hallituksen sekä tarjouksen, josta ei ollut lupaa kieltäytyä: vastineeksi ”itsenäisyydestä” valtion oli myytävä kansallisomaisuutensa ulkomaisille pankeille:

”Lopulta apartheid kaatuikin kansainväliseen painostukseen. 1980-luvulla murenemisen merkit alkoivat näkyä. Poliittisia uudistuksia ja vangitun Mandelan vapauttamista alkoivat vaatia äänekkäimmin kansainvälisesti verkostoituneet juutalaiset liikemiehet, kuten Harry Oppenheimer ja Tony Bloom.

”Ennen apartheidin kaatumista Mandela oli ehtinyt julistaa, että valtaan päästyään kommunistipuolue ANC tulisi muun muassa kansallistamaan kaikki pankit ja ajamaan tinkimätöntä sosialistista politiikkaa. Tämä paljastui kuitenkin valheeksi. Kun Mandela pääsi vankilasta, Oppenheimerin kaltaiset juutalaiset kapitalistit näyttivät hänelle kaapin paikan.

Mandela pakotettiin syömään kaikki mustille antamansa lupaukset, ja ANC:n noustua valtaan valtio alkoi myydä omaisuuttaan yksityisille. Jopa keskuspankki yksityistettiin.

Etelä-Afrikka menetti omavaraisuutensa ja siitä tuli kansainvälisten lainoittajien orja. Valkoisten johtama rodullinen nationalismi oli ollut Etelä-Afrikan itsenäisyyden ja kaikkien kansalaisten hyvinvoinnin tae. Apartheidin kaatumisesta hyötyi vain pieni juutalaisten kvartaalikapitalistien eliitti.”

Ahtisaari ja terroristijohtaja Nelson Mandela.
Ahtisaari ja terroristijohtaja Nelson Mandela.

”Sorosit” tarvitsevat ”ahtisaaria”

Ahtisaari on luonut uransa siis John Perkinsin sanoin eräänlaisena taloudellisena palkkamurhaajana, jonka uhreja ovat olleet omavaraisuutta globalisaation sijaan suosineet hallitukset.

On vain loogista, että hän kannatti sotaa myös Irakia vastaan sekä Syyrian presidentin Bashar al-Assadin syrjäyttämistä. Elämänkerrassaan hän kertoo iloinneensa ”arabikeväästä”, joka johti lopulta Israelin havittelemaan Syyrian veriseen sisällissotaan.

Vaikka Ahtisaari on brändännyt itsensä ”tasa-arvon” ja ”vapauden” esitaistelijaksi, ovat tavalliset Kosovon albaanit ja mustat eteläafrikkalaiset siis kärsineet hänen politiikastaan lähes yhtä paljon kuin serbit ja valkoiset eteläafrikkalaiset.

Käsittelimme Ahtisaaren menneisyyttä lyhyesti syksyn artikkelissa ”Tekopyhyyden esiinmarssi: poliittinen eliitti, väkivalta ja ’ääriliikkeet’”. Tuolloin totesimme, että on vähintäänkin outoa, että hallitus pyrkii kieltämään Suomessa kansallismielisten järjestöjen toiminnan, kun todellisten ääriliikkeiden edustajat palkitaan presidentin viralla.

Euroopan pakolaiskriisiä tietoisesti ruokkivan Sorosin kaltaiset rosvoparonit olisivat täysin voimattomia, elleivät he voisi palkata likaisilla rahoillaan Ahtisaaren kaltaisia poliitikko- ja diplomaattirenkejä.

Renkien tehtävä on edistää valkoisten valtioiden väestönvaihtoa sekä varmistaa kansallisomaisuuden ryöstöhankkeiden lunnailla, ettei Sorosin koplalta lopu raha tulevaisuudessakaan.

 

Arvi Pihkala

38 kommenttia

 1. Lukekaa kirja ”Salainen operaatio Martti Ahtisaari” niin tiedätte miten hän uhkaili lähettilään vaimoa murhalla. Ja miten media silloinkin valehteli meille ehkä Suomen krruptoituneimmasta miehestä liki pyhimyksenä.

  Ja miten se laskutti valtiotamme kaikista omista kulkemisistaan ja kuluistaan. Ja sen kalkkunallekkin maksettiin päivärahat vaikkei se ollut missään tekemisissä ministeriöiden tai valtion kanssa.

  Plusääni(57)Miinusääni(0)
 2. Mielestäni Martti Ahtisaari on Suomen kaikista presidenteistä huonoin, vaikka Halonen ja Manu olivat aika hissukoita niin Ahtisaari oli vieläkin huonompi.

  Plusääni(33)Miinusääni(0)
 3. USKOMATONTA TYÖTÄ ARVI! VARMASTI PALJON AIKAA VAATINUT SELVITTÄÄ JA KIRJOITTAA TÄMÄ ARTIKKELI! Valitettavasti nuoresta asti aivopestyt suomalaiset eivät edelleenkää tajua hevon vittua miksi kaikki tämä tapahtuu!!

  Plusääni(52)Miinusääni(0)
 4. Ahtisaarta ja Sorosia yhdistää myös liberaali suhtautuminen huumeidenkäyttöön. Soros on lobannut aggressiivisesti huumeiden laillistamisen puolesta, ja hiljattain myös presidentti kertoi pitävänsä ”mietojen huumeiden” laillistamista ”ihan tolkun ajatuksena”.

  Eikö alkoholille ja tupakalle tarvita kirjoittajan mielestä vähähaittaisempaa vaihtoehtoa kuten muualla
  maailmassa?

  Eikö Suomen kansalaisella ole oikeutta samoihin ihmisoikeuksiin kuin muualla Euroopassa/maailmassa?

  Onko Suomen kansalaisten kuoltava alkoholin ja tupakan aiheuttamiin sairauksiin ,koska
  esim. israelissa on eniten maailmassa kannabiksen lääkekäyttäjiä?

  Muualla maailmassa esim.Colorado saa huomattavat verotulot laillistettuaan kannabiksen kuten
  Amsterdamin kaupungin vuosittaiset verotulot turismista ja Portugalissa huumeidenkäytön vähentyminen
  ovat kaikki esimerkkejä joita Suomessa vastustetaan ,koska on tärkeämpää turvata ”pasilan miesten”
  tulojen turvaaminen ym.rikollisuus kuin määrätä vaikka ikärajat kannabikselle ja valtion huolehtia
  myynnistä huumepoliisin sijaan?

  Eikö ole vähän kaksinaismoralistista huumepoliisin samaan aikaan torjua ”huumeita” ja myydä niitä
  itse samaan aikaan ja ratsata vielä kotikasvattajien ym. potilaiden asuntoja,rikkoa kotirauhaa ja yksityisyyttä ja syrjäyttää yhteiskunnasta?

  Humaania päidepolitiikkaa Suomessa 2016?

  Plusääni(11)Miinusääni(3)
   1. Varmasti on eri asioita mikäli ihminen käyttää kannabista lääkkeenä tai huumaantumiseen,mutta mielestäni ahtisaaren kommentti oli nykypäivän
    maailmanmenoa seuranneena ajankohtainen kannanotto aiheeseen.

    Esim.Californian viihdekäytön laillistamisesta vaiettiin täysin Suomen bilderberg-medioissa.

    Harvempi ihminen hoitaa sairauksiaan alkoholilla tai tupakalla?

    Luulisi siellä toimituksessa teidän lukeneen siionin vanhempien
    pöytäkirjoja joissa kerrotaan esim.alkoholilla tuhottavasta yhteiskunnasta,yhteisöllisyydestä,perheestä jne.

    Samalla pitää muistaa israelissa olevan maailmassa eniten kannabiksen lääkekäyttäjiä.

    Ihan sattumaa tietenkin.

    https://www.thl.fi/fi/web/alkoholi-tupakka-ja-riippuvuudet/ehkaiseva-paihdetyo/keskeiset-kasitteet/paihteiden-riippuvuus-vertailu

    Kansanterveydellisesti,ihmisoikeuksien kannalta sekä verotulojen kannalta
    kannabiksen dekriminalisaatio olisi ainoa oikea ratkaisu nykytilanteessa.

    Nuo 20.12 lähetetyt useampi sama kommentti voi puolestani toimitus
    poistaa ,koska vastausten lähetys ilmoitti ,että sivusto pois käytöstä ja
    vastaukseni eivät näkyneet ollenkaan.

    Kiitos toimitukselle vastauksestanne.

    Mielestäni aiheesta on tärkeää keskustella ,koska eduskunta ym.päättäjät
    vaikenevat aiheesta täysin ja samalla jatkavat nykyistä ihmisoikeuksien sortoa
    ja kansanmurhaa alkoholin ja tupakan avulla.

    Plusääni(7)Miinusääni(2)
 5. Ahtisaarta ja Sorosia yhdistää myös liberaali suhtautuminen huumeidenkäyttöön. Soros on lobannut aggressiivisesti huumeiden laillistamisen puolesta, ja hiljattain myös presidentti kertoi pitävänsä ”mietojen huumeiden” laillistamista ”ihan tolkun ajatuksena”.

  Eikö alkoholille ja tupakalle tarvita kirjoittajan mielestä vähähaittaisempaa vaihtoehtoa kuten muualla
  maailmassa?

  Eikö Suomen kansalaisella ole oikeutta samoihin ihmisoikeuksiin kuin muualla Euroopassa/maailmassa?

  Onko Suomen kansalaisten kuoltava alkoholin ja tupakan aiheuttamiin sairauksiin ,koska
  esim. israelissa on eniten maailmassa kannabiksen lääkekäyttäjiä?

  Muualla maailmassa esim.Colorado saa huomattavat verotulot laillistettuaan kannabiksen kuten
  Amsterdamin kaupungin vuosittaiset verotulot turismista ja Portugalissa huumeidenkäytön vähentyminen
  ovat kaikki esimerkkejä joita Suomessa vastustetaan ,koska on tärkeämpää huolehtia ”pasilan miesten”
  tulojen turvaamisesta ym.rikollisuus kuin määrätä vaikka ikärajat kannabikselle ja valtion huolehtia
  myynnistä huumepoliisin sijaan?

  Eikö ole vähän kaksinaismoralistista huumepoliisin samaan aikaan torjua ”huumeita” ja myydä niitä
  itse samaan aikaan ja ratsata vielä kotikasvattajien ym. potilaiden asuntoja,rikkoa kotirauhaa ja yksityisyyttä ja syrjäyttää yhteiskunnasta?

  Humaania päihdepolitiikkaa Suomessa 2016?

  Kommentointi osuus hieman jumissa taas…

  Onko magneett

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 6. Ahtisaarta ja Sorosia yhdistää myös liberaali suhtautuminen huumeidenkäyttöön. Soros on lobannut aggressiivisesti huumeiden laillistamisen puolesta, ja hiljattain myös presidentti kertoi pitävänsä ”mietojen huumeiden” laillistamista ”ihan tolkun ajatuksena”.

  Eikö alkoholille ja tupakalle tarvita kirjoittajan mielestä vähähaittaisempaa vaihtoehtoa kuten muualla
  maailmassa?

  Eikö Suomen kansalaisella ole oikeutta samoihin ihmisoikeuksiin kuin muualla Euroopassa/maailmassa?

  Onko Suomen kansalaisten kuoltava alkoholin ja tupakan aiheuttamiin sairauksiin ,koska
  esim. israelissa on eniten maailmassa kannabiksen lääkekäyttäjiä?

  Muualla maailmassa esim.Colorado saa huomattavat verotulot laillistettuaan kannabiksen kuten
  Amsterdamin kaupungin vuosittaiset verotulot turismista ja Portugalissa huumeidenkäytön vähentyminen
  ovat kaikki esimerkkejä joita Suomessa vastustetaan ,koska on tärkeämpää huolehtia ”pasilan miesten”
  tulojen turvaamisesta ym.rikollisuus kuin määrätä vaikka ikärajat kannabikselle ja valtion huolehtia
  myynnistä huumepoliisin sijaan?

  Eikö ole vähän kaksinaismoralistista huumepoliisin samaan aikaan torjua ”huumeita” ja myydä niitä
  itse samaan aikaan ja ratsata vielä kotikasvattajien ym. potilaiden asuntoja,rikkoa kotirauhaa ja yksityisyyttä ja syrjäyttää yhteiskunnasta?

  Humaania päihdepolitiikkaa Suomessa 2016?

  Kommentointi osuus hieman jumissa …

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 7. Ahtisaarta ja Sorosia yhdistää myös liberaali suhtautuminen huumeidenkäyttöön. Soros on lobannut aggressiivisesti huumeiden laillistamisen puolesta, ja hiljattain myös presidentti kertoi pitävänsä ”mietojen huumeiden” laillistamista ”ihan tolkun ajatuksena”.

  Eikö alkoholille ja tupakalle tarvita kirjoittajan mielestä vähähaittaisempaa vaihtoehtoa kuten muualla
  maailmassa?

  Eikö Suomen kansalaisella ole oikeutta samoihin ihmisoikeuksiin kuin muualla Euroopassa/maailmassa?

  Onko Suomen kansalaisten kuoltava alkoholin ja tupakan aiheuttamiin sairauksiin ,koska
  esim. israelissa on eniten maailmassa kannabiksen lääkekäyttäjiä?

  Muualla maailmassa esim.Colorado saa huomattavat verotulot laillistettuaan kannabiksen kuten
  Amsterdamin kaupungin vuosittaiset verotulot turismista ja Portugalissa huumeidenkäytön vähentyminen
  ovat kaikki esimerkkejä joita Suomessa vastustetaan ,koska on tärkeämpää huolehtia ”pasilan miesten”
  tulojen turvaamisesta kuin määrätä vaikka ikärajat kannabikselle ja valtion huolehtia
  myynnistä huumepoliisin sijaan?

  Eikö ole vähän kaksinaismoralistista huumepoliisin samaan aikaan torjua ”huumeita” ja myydä niitä
  itse samaan aikaan ja ratsata vielä kotikasvattajien ym. potilaiden asuntoja,rikkoa kotirauhaa ja yksityisyyttä ja syrjäyttää yhteiskunnasta?

  Humaania päihdepolitiikkaa Suomessa 2016?

  Kommentointi osuus hieman jumissa …

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 8. Hieno, tyhjentävä artikkeli.

  Juuri näin se menee.

  (((Sorokset))), valitun kansan upporikkaat ikonit, tarvitsevat alamaisikseen ahtisaaria, sipilöitä, soineja, bideetä, anderssonia.

  Ja tänäänkin, taas kerran, valkoista kansaa murhataan ja valkoinen kansa saa maksaa omalla verellään näiden saatanallisten ihmishylkiöiden maanpetturuutta.

  Tämä on jo niin selvää, että sen toistaminen on vain itsestäänselvyys.

  Magneettimedian rooli on tietenkin pitää soihtua palamassa tämän hulluuden keskellä. Maailmamme on sellainen, että hyviä ihmisiä demonisoidaan ja maanpettureita, ahneita paskiaisia nostetaan. Mitä suurempi maanpetturi ihminen on, sitä varmemmin hän saa viran (((sorosten))) hameenhelmoista. Mitä enemmän verta maanpetturin käsissä on, sitä enemmän kultaa ja mirhamia hänelle kannetaan.

  Omalta osaltani vannon, että en enää tässä elämässä lepää ennen kuin olen tehnyt kaikkeni tämän kammottavan (((sorosjoukkion))) ja sen perskärpäsmaanpetturiarmeijan tuhoamiseksi.

  Lisäksi voin sanoa, että tätä (((joukkiota))) nuoleskelevat ”hyvät, suvaitsevat” ihmiset eivät niinikään ole minkään arvoisia. Jos ”suvaitset” oman kansasi kansanmurhan, olet itsekin murhaaja. Siinä kaikki.

  Plusääni(41)Miinusääni(0)
 9. Koiranleuat ovat antaneetkin tälle miehelle lempinimen ”Mahtisaari” jo hänen ”heiluessa” YK:n hommissa ”uransa” alkuaikoina.
  Hänen presidentti kaudestaan ei jäänyt mieleeni kuin kaksi asiaa: Hänen ”Maakuntamatkansa”, jossa hän erään uutisjutun filmaniseeraamisessa veti päähänsä rieskaa suun täydeltä. Ensimmäinen ”kohokohta” tietysti oli ns. ”Tukholman valtiovierailu” ja ne kuuluisat ”lageerikengät” sekä laastari leveähköllä otsalla.
  Täysin turha mies, jonka ”saavutukset” ns. kansainvälisillä kentillä olivat yhtä tyhjän kanssa. Tärkeintähän tietysti oli se, – ja joka tämän mahdollisti – että puoluekannaltaan hän on sosiaalidemokraatti. Eli tämähän Suomessa merkitsee, sitä että kaikki johon SDP koskee muuttuu kullaksi.
  Eli kuuluisa ”Midaan kosketus”.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 10. Tässä palanen Ahtisaaren ’ansioluetteloa’: Tiede-lehden keskustelusivulta:

  ”Serbipoliitikko syyttää Ahtisaarta lahjusten otosta
  26.6.2007 15:35

  Serbian parlamentin puhemies Oliver Dulic syyttää YK:n Kosovon erityislähettilästä Martti Ahtisaarta lahjusten otosta.

  Dulicin mukaan Ahtisaari on vastaanottanut lahjuksia albanialaisen järjestäytyneen rikollisuuden johtohahmolta. Vastineeksi lahjuksista Ahtisaari antaisi raportissaan tuen Kosovon itsenäistymiselle. Dulic vaatii asiasta virallista tutkintaa.

  Bosnialainen uutistoimisto Focus raportoi lahjusväitteistä viikonloppuna. Focuksen mukaan Saksan tiedustelupalvelu BND on paljastanut kaksi Ahtisaaren pankkitiliä, joille on siirretty kaksi miljoonaa euroa. Focus kertoi Ahtisaaren vastaanottaneen BND:n mukaan myös yli 40 miljoonaa euroa käteisenä.

  Focuksen mukaan BND on nauhoittanut Ahtisaaren ja nimeämättömän albaanin keskustelun, jossa osapuolet puhuivat kahden miljoonan euron siirrosta sveitsiläiseltä pankkitililtä Ahtisaaren tilille. Focuksen tietojen mukaan sveitsiläispankin tilin omistaa Kosovon albaani Exhet Boria, joka toimii korkeassa asemassa heroiinin tuontia Eurooppaan pyörittävissä rikollispiireissä.

  Focus kertoi BND:n hallussa olevan myös nauhoituksia, joista näkyy Kosovon albaanihallituksen auto, joka ajaa Ahtisaaren asunnolle. Autosta ojennetaan Ahtisaarelle kaksi salkkua. Focuksen mukaan BND:n agentit vahvistivat laukkujen olevan täynnä rahaa.

  Focuksen mukaan BND:n lahjusraportti on jo arkistoitu YK:ssa. YK ja Ahtisaari eivät ole kommentoineet asiaa millään lailla.

  Kosovo on Serbian autonominen maakunta, jonka asukkaista suurin osa on etnisiä albaaneja. Kosovon albaanit havittelevat täyttä itsenäisyyttä, mutta Serbia on valmis myöntymään vain autonomiaan.

  Lähde: http://www.serbianna.com

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2007062 … 4_uu.shtml”

  http://www.tiede.fi/keskustelu/20546/ketju/korruptoitunut_ahtisaari

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
 11. VESA ILKKA LAURIO: SINÄ OLET USKOMATTOMAN SITKEÄ MIES JA KUNNIOITAN SUURESTI VAIKKA USKONNOLLISTA NÄKÖKULMAA EN edelläänkään ymmärrä?

  Kuinka monta kymmentä vuotta olet jaksanut sekoamatta on suuri ihme!!

  Jatka samaan malliin sinulta tulee sellaista faktaa jota kukaan tervepäinen ei pysty kiistämään!!

  ILKAN JÄRKKYMÄTÖN TUKIJA!

  ja älkää jaksako kiinnittää huomioon jokaiseen pisteen ja pilkun paikkaan koska niillä ei ole merkitystä!!

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. En minä mikään ”sitkeä” ole, sillä olen kuollut eikä minua tai laatusanoja (esim. ”sitkeä) minusta ole olemassa:

   ”sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7),

   ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20).

   Se siis, että vaikutan sitkeältä, on vain sitä, että Jumala vaikuttaa kauttani, en ”minä”. Minussa elää Jumala:

   ”Jos joku rakastaa minua (Jeesusta), niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan” (Joh. 14:23),

   ”Vai ettekö tiedä, että teidän (so. oikeiden kristittyjen) ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat?” (1. Kor. 6:19).

   ”Sitkeyteni” on siis yksinkertaisesti sitä, että Jumala vaikuttaa minussa. Ja tuo ”sitkeys” on sitkeyttä siitä syystä, että Jumalan vaikutus on ikuista:

   ”Joka voittaa, sen minä (Jeesus Kristus) teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni” (Ilm. 3:12);

   ”Ja minä näin, ja minä kuulin monien enkelien äänen valtaistuimen ja olentojen ja vanhinten ympäriltä, ja heidän lukunsa oli kymmenentuhatta kertaa kymmenentuhatta ja tuhat kertaa tuhat, ja he sanoivat suurella äänellä: ’Karitsa, joka on teurastettu, on arvollinen saamaan voiman ja rikkauden ja viisauden ja väkevyyden ja kunnian ja kirkkauden ja ylistyksen’. Ja kaikkien luotujen, jotka ovat taivaassa ja maan päällä ja maan alla ja meren päällä, ja kaikkien niissä olevain minä kuulin sanovan: ’Hänelle, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalle ylistys ja kunnia ja kirkkaus ja valta aina ja iankaikkisesti!'” (Ilm. 5:11-13);

   ”Ja minä näin toisen tunnusmerkin taivaassa, suuren ja ihmeellisen: seitsemän enkeliä, joilla oli seitsemän viimeistä vitsausta, sillä niissä Jumalan viha täyttyy. Ja minä näin ikään kuin lasisen meren, tulella sekoitetun, ja niiden, jotka olivat saaneet voiton pedosta ja sen kuvasta ja sen nimen luvusta, seisovan sillä lasisella merellä, ja heillä oli Jumalan kanteleet. Ja he veisasivat Mooseksen, Jumalan palvelijan, virttä ja Karitsan virttä, sanoen: ’Suuret ja ihmeelliset ovat sinun tekosi, Herra Jumala, Kaikkivaltias; vanhurskaat ja totiset ovat sinun tiesi, sinä kansojen kuningas. Kuka ei pelkäisi, Herra, ja ylistäisi sinun nimeäsi? Sillä sinä yksin olet Pyhä; sillä kaikki kansat tulevat ja kumartavat sinua, koska sinun vanhurskaat tuomiosi ovat julki tulleet'” (Ilm. 15:1-4);

   ”Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole. Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niin kuin morsian, miehellensä kaunistettu. Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: ’Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa; ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt.’ Ja valtaistuimella istuva sanoi: ’Katso, uudeksi minä teen kaikki’. Ja hän sanoi: ’Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet’. Ja hän sanoi minulle: ’Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi. Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani'” (Ilm. 21:1-7).

   Se, mitä epäuskoisille (esim. täällä kirjoittaville) tapahtuu, on toisenlaista:

   ”Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema” (Ilm. 21:8) – – ”Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen” (Ilm. 20:15) – – ”Ulkopuolella ovat koirat (= homot) ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät” (Ilm. 22:15).

   Ihminen on luonnostaan valehtelija:

   ”Kaikki ihmiset ovat valhettelijoita” (Ps. 116:11) – – ”Olkoon Jumala totinen, mutta jokainen ihminen valhettelija” (Room. 3:4).

   Jumala siis on totuus. Joka ei elä Kristuksessa pelastuneena Jumalassa, elää valheessa, so. perkeleessä, Joh. 8:44.

   Jumalan sana on siis totuus, Joh. 17:17. Totuuteen pääsee vain uudestisyntymällä, siis niin, että ihminen kuolee ja syntyy uudesti Kristuksessa. Minä olen uudestisyntynyt. Siksi olen kuollut (minua ei ole). Minussa asuu Jumala.

   VILaurio

   Plusääni(6)Miinusääni(4)
   1. Koetan uudestaan (ensimmäisellä yrityksellä kommentti ei mennyt läpi). Sivuston ylläpitäjä on poistanut yllä olevasta kommentistani viimeisen kappaleen. Jos se jotakuta kiinnostaa, julkaisin sen täällä:

    https://totuusbloki.wordpress.com/2015/04/23/demokratia-on-surkea-hallitusmuoto/comment-page-3/#comment-2825

    Nyt sitten on lopullista se, etten kirjoita tänne enää yhtään mitään. Jumalattomuus vie vain tuhoon. VILaurio

    Plusääni(1)Miinusääni(2)
 12. Entäpä jos se ei ollutkaan virhe? ;Kaitselmushan johtaa ihmistä pienen pientä piirtoakin myöten. Jospa juuri siinä tuli todellinen Totuus esiin?
  Ja tämä ilman mitään tuomiota, vain huomiota.Eihän Jumala tee virheitä!
  Sallimus sallii tehdä jossainmäärin pahaa, ilman sitä ei ihmistä voi uudestisynnyttää, joka on pitkällinen aikaavievä prosessi.
  Eli siis, jos väität, että Jumala jo on sinussa, niin yrittiköhän kenties sanoa, että vielä olisi tehtävää jonkinverran?
  Nimittäin Uudestisyntymisen-/Henkisenkehityksensaralla?
  Hyvää Joulua kaikille! Hyvä palsta, hyviä kirjoituksia!
  Hirvittävällä Tendenssillä!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Juutalaisvainoa oli jo Venäjällä 1600- luvulla.. katsokaa ” Ohrana” ..ei mitään syytä.. kunhan joku ryhmä otetaan sijaiskärsijäksi( ei koulukiusaukseenkaan ole syytä, jotkut vain haluaa kiusata ja usein heikompiaan)
  On aina kiusattu eri ryhmiä, eri syistä, kaikkialla.. jatkuvaa kiistaa ihmisten kesken.. Irlannissa oli aikoinaan, kaikkialla.. ihminen on sellainen, paha! Kaikkialla sotia ja uskonsotia, nytkin. Hyvä että ihmiset edes Suomessa sietää toisiaan!
  Sitten aletaan käyttäytyä laumaeläiminä, herjataan laumana lauman mukana kun joku kohde ja selitys vainoamiseen on jostain kopioitu, edes vailla mitään syytä tai tietoa.

  Plusääni(1)Miinusääni(12)
 14. Iivana Julma ei laskenut juutalaisia Venäjälle. 1600-luvulla Aleksein aikana etenkin alettiin lipsua tästä. Puheet vainoista ovat pötyä. Ukrainalaiset nousivat Puolassa kapinaan, koska juutalaiset ja puolalaiset riistivät heitä. Ei ollut kyse sijaiskörsijöistä, vaan nylkyreiden ja koronkiskurien ja sortajien aiheuttamasta reaktiosta.

  Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia nykyisin. Pankkiirit ovat juutalaisia, siis ne jotka määräävät. Sotien syynä ei ole nationalismi ellei juutalaisnationalismi. Joka on kommunismia.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 15. Todella hieno artikkeli!

  Lukiossani kävi muutama kuukausi sitten CMI:stä ihmisiä esittelemässä heidän ”upeaa” toimintaansa. Kyllä haiskahti se retoriikka mitä käytetiin jo aika ”Sorosmaiselta”, kun jälkeenpäin ajattelee. Kovasti kerrottiin siitä, miten he ovat auttaneet valtioita, mutta esimerkkejä ei kylläkään mainittu. Ja tietysti, kun vuosi on 2016, piti tuputtaa pakolaisten ottamisen tarpeellisuudesta.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 16. Soros ajoi ja ajaa DEMOKRATIOITA maailmassa! Vastavoimana( kun kaikkialla on vastavoimat, voi VALITA PUOLEN) ovat totalitarismit, diktatuurit. Voi valita arvojensa mukaan puolen – siellä missä EI ole diktatuuria!
  Luuletteko että siellä toisella puolella on pyhimyksiä!? Olisiko kannattanut panna omaisuutensa Hitlerin ja Mussolinin tukemiseen?
  Menkää itse poliittiseen johtoon jos osaisitte kaiken paremmin ja toimia monimutkaisessa maailmanverkostossa – ottaen kaikki eri osapuolet huomioon! On helppoa räksyttää täällä marginaalisessa Suomessa Venäjän varjossa, huudella ohjeita tekemättä itse mitään muuta kuin kaivella virheitä ja pahaa jokaisesta asiasta mitä joku koettaa tässä maailmassa tehdä. Kukaan ei voi olla kaikille mileuisa sitten millään. Jokainen toimii omien arvojensa mukaisesti. Ei ole edes Suomessa yhtä pientä kerhoa tai olkoot vaikka taloyhtiön hallitus jossa ei olisi vastakkaisia näkemyksiä, riitaa ja puhutaan pahaa selän takana ja valitetaan. Ihminen on sellainen. Kuka osaisi hoitaa niitä tehtäviä itse joissa toimijoita koko ajan haukutaan. Mikään ei tunnu kelpaavan, mikähän kelpaisi?
  Kolmannen maailmansodan ainekset tällä vihaan hukkuvalla pallolla. Sääli luontoa ja eläimiä.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 17. Jos teillä olisi biljardeja minkä tukemiseen panisitte ne? Panisitte rahaa asioiden taa joita tahdotte edistää ja tukea! On normaalia että säätiöt ja eri tahot antavat rahaa kulttuuriin, tieteeseen ja yhteiskunnalliseen toimintaan, niin maailma pyörii! emme elä enää oravannahkoilla!
  Ei ole yhtä arvojärjestelmää vaan eri arvoja ja ne taistelevat keskenään. Siellä missä jokin systeemi noisee aina vastavoima. Olkoot systeemi ihan mikä hyvänsä – sen näkee jopa pienoiskoossa vaikkapa perheessä: veli voi taistella veljeä vastaan, ihminen voi tappaa jopa rakastamansa ihmisen. sellaisia me olemme.
  Eivät ne MUUT vaan ME.

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 18. Mikä puolue kelpaisi ja mikä linja näille kirjoitteliijoille täällä? Se että luotaisiin natsistinen yksipuoluejärjestelmä jossa aletaan rakentaa keskitysleirejä heille jotka eivät ajattele samoin ja alistu yksinvallan alle?

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Puoluepolitiikkahan on samaa vanhaa teatteriesitystä.Ei kelpaa mikään nykyinen puolue kun
   Suomessa kun kaikki ovat korruptoituneita kommunistisia puolueita.

   Natsistinen puoluekaan ei käy jos natsi on lyhenne sanasta nationalistinen siionisti.

   Nämä nationalistiset siionatsit järjestävät sodat,huijaavat perustamallaan pyramidipankkihuijauksella
   ja yrittävät aivopestä kansalaisia bilderbergin ohjeistamilla valheuutisillaan.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 19. Ahtisaari oli mukana myös UPM:n, Stora Enson ja Metsäliiton puunostokartellissa, istui UPM:n hallituksessa nimenomaan kartellivuosina. Kovan luokan talousrikollinen ja sotarikollinen, jota suuri osa kansasta edelleen kunnioittaa. Sairasta.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 20. Martti Ahtisaaren toiminta on tutkittava ja asetettava hänet syytteeseen rikoksista ihmiskuntaa vastaan.

  Martti Ahtisaari julkisuudessa yrittää näytellä kansanmiestä kuten presidentinvaaleissa mutta on todellisuudessa kaikkea muuta kuin isänmaan asialla.

  Ahtisaari kuuluu samaan liigaan Kataisen, Stubbin, Sipilän, Bernerin ym. maanpettureiden kanssa.

  Penkokaa, tutkikaa, tuokaa julki näiden maanpettureiden luurangot kaapeista!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 21. Martti Ahtisaaren paikka on vankilassa. Pitkälle vesi ja leipä kuurille.

  (hyvä ja paljastava kirjoitus!)

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Erikoisesti ahtisaari viihtyy samassa pöydässä Jfk.n murhaajien kanssa osallistumalla 300.n komitean
   kokouksiin.

   No eipä ihme ,että Jfk.n murhaa ei ole vieläkään selvitettynä ja sodat jatkuvat ympäri maailmaa
   fedin pankkipyramidi huijauksen avulla.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 22. Meiltä löytyy roppakaupalla juutalaiseen uskontokuntaan kuuluvien jälkeläisiä
  suomesta, heitä on myös yllättävän paljon virkamieskunnassa, politiikassa ja yritysmaailman puolella.
  Nimien suomalaistumisen myötä niitä on vaikea enää tunnistaa, samalla he ovat
  säätäneet lain suojaamaan taustaansa, niiden sukutaustoja ei pääse tutkimaan.
  Se kertoo jo jotakin kyseisen suvun arkaluontoisesta taustasta, tämä antaa myös
  heille mahdollisuuden päästessään valtaan, jakaa omalle sukukunnalleen erilaisia
  virkoja, ilman muiden puuttumista asiaan.
  Suomessa oli 50-60 luvulla, paljon tähän uskontokuntaan kuuluvia kansakoulun
  opettajia, joka myös näkyy voimakkaasti kansan mielipiteissä.
  Romaani väestö ei ole integroitunut yli 1500 vuoteen asuttamaansa valtioon, samoin toimii juutalaisuskontokunta joidenkin kohdalla, joka saa jopa sen kaukaiset sukulaiset pettämään synnyinvaltionsa, uskonveljien eduksi.
  Ei pidä syytellä eikä tuomita kaikkia juutalaistaustaisia, kyllä heistä suurin osa
  on hyviä tavallisia suomalaisia, eikä välitä sukutaustastaan.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat