Alexander Stubb levittää korruptoituneen juutalaispankkiirin TTIP-propagandaa

Vuoteen 2016 asti Suomen valtiovarainministerinä toiminut Alexander Stubb ei suostu uskomaan, että TTIP-pankkiylivaltasopimus on kuollut. Stubb jakaa Twitterissä nyt pahamaineisen juutalaispankkiiri Michael Fromanin TTIP-propagandaa.

Fromanin kaltaiset raharuhtinaat ja Stubbin kaltaiset raharuhtinaiden pikkurengit ovat olleet raivoissaan siitä, että johtavissa länsimaissa aina Ranskasta Yhdysvaltoihin kansa äänestää vaaleissa nyt ehdokkaita, jotka lupaavat panna kapuloita globaalin finanssieliitin rattaisiin.

Vaikka raharuhtinaat ja heidän juoksupoikansa puhuvatkin aina mielellään ”demokratiasta”, eivät he ole valmiita hyväksymään demokraattisia päätöksiä, mikäli kansan vaatima politiikka leikkaa oligarkkien korko- ja osinkotuloja.

Kun Donald Trump täytti vaalilupauksensa ja julisti TPP- ja TTIP-pankkiylivaltasopimukset kuolleiksi, päättivät raharuhtinaat, etteivät he aio alistua kansan tahtoon. TPP- ja TTIP-lobbaaminen onkin vastoinkäymisistä huolimatta vain jatkunut aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Alexander Stubb jakoi tänään sosiaalisessa mediassa Planet Princeton –artikkelia, joka käsitteli juutalaisen Michael Fromanin propagandapuhetta pankkiylivaltasopimusten puolesta.

Froman on mielenkiintoinen hahmo siksi, että hän on johtanut maailman pahamaineisimpiin lukeutuvaa megapankkia, Citigroupia. Citigroup tunnetaan muun muassa siitä, että se on pessyt jo vuosikymmenten ajan kansainvälisten huumejärjestöjen rikollista rahaa.

Froman itse nousi otsikoihin viime syksynä Amerikan presidentinvaalien aikaisten tietovuotojen vuoksi. Tietovuodoista selvisi, että amerikkalaista politiikkaa jäytävän korruption vuoksi juutalaispankkiiri oli saanut valikoida Barack Obaman hallituksen jäsenet kulissien takana!

Mikäli poliitikkojen tarvitsisi huolehtia imagostaan ja yrittää edes esittää edustavansa laillista yhteiskuntajärjestystä, ei Stubb voisi tietenkään hehkuttaa julkisesti korruptoitunutta Citigroup-rikollista. Ikävä kyllä korruptio on levinnyt jo niin syvälle myös Euroopan ytimiin, että harva jaksoi edes kiinnittää huomiota Stubbin twiittiin.

Stubb saattaa tuntea hengenheimolaisuutta Fromanin kanssa siksi, että myös entinen valtiovarainministerimme on saanut muhkeimmat vaalirahoituksensa juutalaiselta lobbaajalta. Uutisoimme 2014, kuinka juutalainen sionistimiljardööri Chaim ”Poju” Zabludowicz rahoitti Stubbin nousua valtaan.

Kuvakaappaus: Twitter.
Kuvakaappaus: Twitter.

Froman ajaa amerikkalaispankkien etua EU:ssa

Stubbin jakama Froman-artikkeli on mielenkiintoinen erityisesti siksi, että käytännössä sen jokainen lause on valhe. Froman väittää, että ”vapaakauppasopimukset” nostavat palkkoja, parantavat työskentelyolosuhteita ja turvaavat tuottajien oikeudet. Mikään väittämistä ei pidä paikkaansa.

Todellisuudessa pankkiylivaltasopimuksilla ei ole mitään tekemistä ”vapaakaupan” kanssa, sillä kaupankäyntiä rajoittavat tullit on jo edellisissä sopimuksissa revitty alas. Sen sijaan uudet sopimukset pyrkivät pönkittämään monikansallisten suuryhtiöiden ja pankkien poliittista ylivaltaa, millä ei ole mitään tekemistä oikeudenmukaisten palkkojen tai työehtojen kanssa.

Toisin kuin Froman väittää Stubbin jakamassa artikkelissa, tutkimukset osoittavat, että TPP ja TTIP tulisivat tuhoamaan länsimaiset yritykset ja palkat. Global Development and Environment Instituten tutkijoiden mukaan pankkivaltasopimukset tulisivat leikkaamaan palkkoja, mikä johtaisi kotimaisen kysynnän taantumaan. Kun kysyntä supistuisi, kotimaisten yritysten voitot pienenisivät, mikä johtaisi kustannusten leikkaamiseen ja irtisanomisiin.

Kehitys olisi todellisuudessa siis täysin päinvastaista verrattuna Fromanin katteettomiin lupauksiin!

Miksi Froman sitten valehtelee TPP:n ja TTIP:n vaikutuksista? Tietokirjailija Jaana Kiven mukaan Fromanille rakas Citigroup-pankki on yksi Euroopan unionin suurimmista lobbaajista. TTIP antaisi Citigroupille entistä vapaammat kädet manipuloida EU-lainsäädäntöä ja tuhota eurooppalaisia kilpailijoita. Froman valehtelee, koska hänelle maksetaan siitä.

Myös Stubb uskoo voivansa edistää uraansa hännystelemällä Fromania, vaikka suomalaisen rivikansanedustajan taloudelliset voitot ovatkin monta kokoluokkaa pienemmät kuin juutalaisen lobbaajan.

Eliitin hännystely on Stubbille niin tärkeää, että hän on jopa painostanut TTIP-kriittistä toimittajaa, jotta tämä alkaisi kirjoittaa TTIP:stä pankkiirien näkökulmasta.

 

Lue myös:

TTIP henkiin TiSA-”vapaakauppasopimuksella”? Teollisuus brändätään ”palveluiksi”!
Vapaakauppasopimukset ovat yrittäjien ja palkansaajien vihollisia
Trump lupaa tuhota TPP:n ja lobbarit – miten käy TTIP:n?

3 kommenttia

  1. Stubidolla on tähtäimessä lihavapalkkainen virka EU:n byrokraattina.

    Plusääni(17)Miinusääni(0)
  2. Kaikki olennainen selittävä tämänkin maanpetturin toiminnasta näkyy kuvassa, jossa Stubb sovittelee kipaa. Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat!!

    Plusääni(19)Miinusääni(0)
  3. Stubbi voisi tunkea kipan syvälle perseeseensä saatanan maanpetturi paska! Miksi kukaan ei lopeta tuota paskaa!! MOni tekee itsemurhan mksi ei ottaisi noita vapaamuurari paskoja mukaansa????

    Plusääni(14)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat