Aseistautuneet siirtolaiset hyökkäsivät Tukholman metroasemalle – valtamedia vaikenee!

Valtamedia ei ole uutisoinut lainkaan Tukholman viimeiltaisesta välikohtauksesta, jossa konepistoolein varustautuneet poliisit joutuivat pysäyttämään laittomien tunkeutujien hyökkäyksen metroasemalle.

Tukholmassa maahanmuuttajien väkivalta kantaväestöä vastaan on kärjistynyt vuosi vuodelta. Siirtolaisjengit yrittävät laajentaa jatkuvasti ”reviiriään”, jossa he voivat tehdä rikoksia ruotsalaisia vastaan ilman poliisin väliintuloa.

Viime perjantaina joukko jalkapallokannattajia ojensi Tukholman keskustassa toimivia maahanmuuttajajengiläisiä, jotka ovat saaneet vapaasti ryöstää, ahdistella ja pahoinpidellä ruotsalaisia ohikulkijoita (1, 2).

Valtamedia ei ole uutisoinut lainkaan maahanmuuttajajengien rikollisuudesta, mutta ruotsalaisten vastaisku sai esimerkiksi Yleltä ja Helsingin Sanomilta raivoisan tuomion. On ”rasismia” puolustaa itseään siirtolaisrikollisuudelta.

Tunkeutujilla on ruotsalaisen yhteiskunnan epävirallinen lupa iskeä ruotsalaisia vastaan.
Tunkeutujilla on ruotsalaisen yhteiskunnan epävirallinen lupa iskeä ruotsalaisia vastaan.

Poliisi ei pidättänyt yhtään hyökkääjää!

Sunnuntai-iltana puoli kahdeksalta Tukholman poliisi sai tiedon, että kymmenet naamioituneet ja aseistautuneet ”pakolaiset” olivat iskeneet Odenplanin metroasemalle, Sveriges Radio kertoo.

Tunkeutujat kävivät sekä henkilökunnan että matkustajien kimppuun, koska nämä olivat valkoisia ruotsalaisia. Villiintyneet maahanmuuttajat saivat pysäytettyä junaliikenteen ja tuhosivat aseman laitteistoa.

Konepistoolein aseistautuneet poliisit tulivat paikalle ja keräsivät muukalaiset busseihin, jotka kuljettivat nämä kaupungin eri osiin, jotta väkijoukko saatiin hajotettua. Monia ruotsalaisia on järkyttänyt, että poliisi ei ottanut ketään hyökkäykseen osallistunutta kiinni!

Sweden-Immigrant-Unre_Horo
Artikkelin kuvat eivät liity sunnuntain tapahtumiin vaan aiempiin maahanmuuttajamellakoihin.

Maahanmuuttajat saavat naamioitua julkisella paikalla, hyökätä ruotsalaisten kimppuun, tuhota infrastruktuuria ja pysäyttää joukkoliikenteen ilman, että heitä rangaistaisiin muilla tavoin kuin ilmaisella bussikyydillä.

Ruotsissa jopa lehdistö on pitänyt virkavallan sunnuntaista toimintaa selkärangattomana.

Suomessa uutinen yritetään todennäköisesti vaieta kuoliaaksi, jotta Sipilän hallituksen pakkomonikulttuurisuusohjelma ei joutuisi entistä kovempaan vastatuuleen.

 

Lue myös:

Ruotsin maahanmuuttovirasto tarjoaa tunkeutujille tarkkuusammuntakoulutusta
Poliisi valehtelee myös Ruotsissa suojellakseen maahanmuuttajia
Valtamedia valehtelee häpeilemättä Ruotsin ”rasistisista” surmista
Myös Ruotsissa ”turvapaikanhakijoita” paritetaan valkoisten koulutyttöjen kanssa

5 kommenttia

 1. Kyseessä kun on ruotsalainen kuninkaallinen poliisi. Ei kuninkaalliselle poliisille makseta siitä että valvoisivat yleistä turvallisuutta. Kuninkaalliselle poliisille maksetaan kuninkaan suojelusta.

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
   1. Juu, Dianakin tapettiin seremoniaalisesti kuninkaallisten toimesta. Tappokäsky oli puhtaasti symbolinen.

    Ihme kyllä ns. ”poliittinen johto” ei ikinä käsittele kuninkaallisten asemaa esim. Englannissa. ”Poliittiseen johtoon” nimetään aina lojaalia porukkaa.

    Juuri sen takia tietyt tahot yrittää päästä Nigel Faragesta eroon kun hän ei ole ”kytketty” järjestelmään. Täällä on jo puhuttu että Donald Trump olisi vaarassa joutua johonkin ”onnettomuuteen” jos hänen voittonsa kisassa tulee näyttämään varmalta.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Ruotsi on jo lähes elinkelvoton ja sipilä&orpo vie suomea vauhdilla samaan suuntaan……..!!!!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. petteri orpo on raukkamainen pelkuri ja vapaamuurari joka tottelee vapaamuurarina juutalaisten käskyjä.

  juutalaiset tekevät päätökset -> vapaamuurarit toteuttavat.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat