Valtamedia valehtelee häpeilemättä Ruotsin ”rasistisista” surmista

Valtamedian kaksinaismoralistinen tapa uutisoida Trollhättanin koulusurmista ja toisaalta maahanmuuttajien Ikea-puukotuksista osoittaa jälleen, kuinka suhteellinen termi sana ”rasismi” on.

Kun Ruotsissa Västeråsin Ikeassa kaksi afrikkalaista maahanmuuttajaa puukotti elokuussa kolmea ihmistä – joista kaksi sai surmansa –, oli veriteoissa valtamedian mukaan kyse lähinnä satunnaisesta päähänpistosta. MTV3 uutisoi tuolloin, ettei ole ”mitään viitteitä siitä”, että teko olisi poliittinen. Helsingin Sanomien mukaan motiivi oli täysin ”tuntematon”.

Myöhemmin oikeuspsykiatrisessa tutkimuksissa murhiin syyllistynyt eriterealainen Abraham Ukbagabir tunnusti, että hän tappoi uhrinsa siksi, että oli saanut karkotuspäätöksen Ruotsista. Kuinka hän sitten valitsi uhrit? ”He näyttivät ruotsalaisilta,” Ukbagabir totesi.

Ikea-murhaaja
Ikea-murhaaja Abraham Ukbagabir näytti sairaalassa kuinka hän piti veistä rikoshetkellä.

Yksikään suomalaismedia ei ole uutisoinut siitä, että afrikkalainen Ukbagabir valitsi uhrinsa rodun perusteella. Itse asiassa koko Ikea-puukotus katosi otsikoista erittäin nopeasti. Onhan tapauksesta uutisoiminen poliittisesti epäkorrektin vihatotuuden levittämistä.

Ikea itse kuvasi rasistista veritekoa alussa ”tekniseksi viaksi”! Ikea-surmat aiheuttivat Ruotsin poliitikkojen joukossa lähinnä kiusaantunutta hiljaisuutta. Kukaan ei suinkaan vaatinut tiukennuksia maahanmuuttopolitiikkaan hirmutekojen vuoksi.

Miksi koulusurmista uutisoitiin täysin eri tavalla?

Valtamedian strategia uutisoida Trollhättanin koulusurmista on päinvastainen. Mikäli valtamediaan on uskominen, motiiveista ei ole lainkaan epäselvyyttä. Tämä ei ollut Auvinen–Saari-tapausten kaltainen syrjäytyneiden nuortenmiesten epätoivoinen teko vaan ”äärioikeiston” poliittinen operaatio.

Siinä missä Ikea-murhaajan henkilöllisyyttä piiloteltiin viimeiseen asti, oli Trollhättanin koulusurmaajan koko nimi ja valokuva välittömästi esillä kaikissa Ruotsin medioissa.

Milloin valtamedia äkkää, että koulusurmaaja fanitti "antisemitisti" Mel Gibsonia?
Milloin valtamedia äkkää, että koulusurmaaja fanitti ”antisemitisti” Mel Gibsonia?
Nämä kuvat todistivat, että rotuoppi johti Trollhättanin koulusurmiin.
Nämä kuvakaappaukset todistivat, että järjestäytyneen äärioikeiston rotuoppi johti Trollhättanin koulusurmiin.

Tieto koulusurmaajan ”äärioikeistolaisuudesta” alkoi levitä ensin ruotsalaisessa lehdistössä. Huhujen takana oli järjestelmällisesti tietoturvarikoksiin syyllistyvä ”rasisminvastainen” Expo-julkaisu, jota rahoittaa juutalaiseen pankkiirisukuun syntynyt miljonääri Robert Aschberg. Surmaaja oli ”tykännyt” Youtubessa esimerkiksi toisen maailmansodan aseita esittelevistä ja sionistisen Ruotsidemokraatit-puolueen johtaja Jimmie Åksessonin videoista.

Kukaan ei vielä ole kehdannut väittää, että koulusurmaaja olisi kuulunut mihinkään ”äärioikeistolaiseen” ryhmään. Koska osa uhreista oli ulkomaalaistaustaisia, koulusurmia ei tulla kuitenkaan käsittelemään valtamediassa samalla tavalla kuin esimerkiksi Auvisen ja Saaren tapauksia. Trollhättanin murhaaja ei ole toimittajien silmissä masentunut nuori vaan verenhimoinen ”äärioikeistolainen”, joka vaati rajoja laittomalle siirtolaistulvalle.

Nyt lasketaan tunteja, milloin Ruotsin hallitus alkaa vaatia uusia ajatusrikoslakeja ”äärioikeistolaisen” väkivallan verukkeella. Ehkä vaaditaan jopa kokonaisten puolueiden kieltämistä, mikäli nämä eivät sitoudu julkisesti tavoitteeseen muutta Ruotsista Afrikan siirtomaa. Hyvää sananvapausviikkoa!

 

Lue myös:

Poliisipäällikkö: maahanmuuttoaiheinen sensuuri käytössä koko maassa
Juutalainen historioitsija: ”Ruotsalainen kulttuuri on valhe!”
Helsingin Sanomat, väärinajattelu ja juutalainen mediavalta Pohjoismaissa
KV: Myös Ruotsin lehdistö vainoaa isänmaallisia

3 kommenttia

 1. Sauli Niinistökin kiirehti jo Sipilän kanssa ilmoittamaan surunvalittelunsa Trollhättaniin.
  Sauli Niinistö ei kuitenkaan kiirehtinyt tuomitsemaan Ruotsin Ikean tekoja.

  Eikä itseasiassa mitään Suomessa tapahtunutta hirmutekoa, jonka tekijä on ollut kunniakansalainen.

  Oulun kirvesmurhat = täysi hiljaisuus.
  Porin lenkkeilijätytön raiskaus/polttomurha = täysi hiljaisuus.
  Tapanilan joukkoraiskaus = täysi hiljaisuus

  Plusääni(55)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat