Bernerin työryhmä: suomalaisten verorahaa juutalaiselle Bonnier-mediaperheelle!

Hallituksen työryhmä ehdottaa, että hallitus voisi tukea valtamediaa lahjoittamalla miljoonia euroja veronmaksajien rahaa ruotsinjuutalaiselle Bonnier-mediaperheelle. Lisäksi lapsiperheiltä leikkaava hallitus on luvannut keventää valtamedian verotusta.

Bonnier-perhe hallitsee yhdessä juutalaisten Erkkojen ja juutalaisten Hjörnejen kanssa valtaosaa pohjoismaisesta mediakentästä. Hallituksen työryhmä tahtoo pönkittää Bonnierin asemaa entisestään suomalaisella valtiontuella. Työryhmän nimitti kansallisomaisuuden yksityistämistä kannattavan Anne Bernerin liikenne- ja viestintäministeriö.

Talouselämän haastatteleman Alma Median toimitusjohtajan, Kai Telanteen, mukaan Bonnierin tukeminen vääristäisi media-alan kilpailua entisestään:

”’Sehän on aivan kelvoton esitys kaikilta osin’, Telanne toteaa liikenne- ja viestintäministeriön asettaman työryhmän ehdotuksesta, jonka mukaan kaupalliset tv-yhtiöt saisivat vuosittain kahdeksan miljoonan euron tukipaketin.

”Lähtökohtana on pistetty työryhmä yhtä yritystä varten pystyyn ja sitten rakennettu ratkaisuehdotus sillä mallilla, että se koskee käytännössä vain tätä nimenomaista yhtä yritystä.”

”Se on älytön idea. Käytännössä siinä siirretään veronmaksajien rahoja kahdeksan miljoonaa Bonnierin perheelle Ruotsiin.

Bonnierin tukeminen olisi erityisen vaarallista siksi, että perhe kannattaa aggressiivista pakkomonikulttuurisuuspolitiikkaa. Mikäli hallituksen työryhmä saa tahtonsa läpi, joudumme tulevaisuudessa maksamaan siitä, että ulkomailla asuva juutalainen kulttuurimarxistiperhe aivopesee meitä.

Muun muassa Kainuun Sanomat pitää valtamedian keinotekoista tukemista sinänsä hyvänä ideana, sillä yhä harvempi kansalainen sijoittaa eurojaan enää vapaaehtoisesti ”uutisiksi” naamioituun propagandaan.

Mikäli valtiontukea aletaan lahjoittaa valtavirtaiselle valemedialle, täytyisi rahaa kuitenkin suunnata myös muille medioille kuin Bonnierille, Kainuun Sanomat linjaa.

Valtamediaa riivaa krooninen rahapula; kun maksavat asiakkaat häipyvät, olisi toimintasuunnitelmaa muutettava. Tämän sijaan media on kuitenkin päättänyt alkaa kerjätä rahoitusta valtiolta.

Taloudellisista vastoinkäymisistä huolimatta valtamedia jatkaa maahanmuutto-, globalisaatio-, EU- ja pankkipropagandan levittämistä. Sen sijaan, että lehdistö parantaisi liikevaihtoaan lopettamalla valehtelun, lehdistö tahtoo käytännössä paisuttaa Yle-veroa, jotta rahaa riittäisi kaikille eliitin medioille.

valtamedia-1

Perussuomalainen perintö: valtio leikkaa lapsiperheiltä ja tukee valtamediaa

Aihetta käsiteltiin myös Yleisradion Ykkösaamussa, jossa olivat äänessä Alma Regionsin johtaja Kari Juutilainen, Vasabladetin toimitusjohtaja Svante Wahlbeck ja Medialiiton toimitusjohtaja Jukka Holmberg.

”Lehtialalta on kuultu viime aikoina huolestuttavia uutisia. Lehtien levikit laskevat edelleen ja perinteinen lehti tavoittaa aikaisempaa vähemmän lukijoita,” Yleisradio summasi.

Ylen haastattelemat mediajohtajat tuskastelivat, etteivät digitaaliset lehdet kykene luomaan samanlaisia tulovirtoja kuin paperilehdet loivat menneinä vuosina, jolloin valtamedialla oli vielä täydellinen tiedotus- ja mielipidemonopoli Suomessa.

Kun toimittaja Jari Niemelä kysyi, millaisia verolupauksia hallitus on antanut mediamoguleille, kertoi Medialiiton Holmberg, että hallitus on jo luvannut keventää valtamedian verotusta.

Verotuspäätös on mielenkiintoinen kannanotto hallitukselta, koska samalla se on leikannut jatkuvasti esimerkiksi suomalaisten lapsiperheiden hyvinvoinnista. Toisin sanoen hallitus siirtää rahaa suomalaisilta perheiltä valehtelevalle valtamedialle!

Holmbergin mukaan myös Euroopan komissio on vaatinut, että valtamedian verotusta tulisi keventää, vaikka muilla aloilla vallitseva trendi onkin kova talouskuri.

EU-eliitti ja Suomen hallitus ovat valmiit lahjoittamaan lisää rahaa valtamedialle siksi, että valtamedia valehtelee eliitin puolesta. Pankkilobbaajien alistamat poliitikot ovat täysin riippuvaisia siitä, että lehdistö johtaa kansalaisia jatkuvasti harhaan uutisoidessaan esimerkiksi EU- ja maahanmuuttopolitiikasta.

On erityisen mielenkiintoista, että tulonsiirtoja kulttuurimarxistiselle valtamedialle on alettu kaavailla juuri perussuomalaisten hallituskaudella. Perussuomalaiset ovat ottaneet kovaan ääneen ”kunnian” siitä, että Yle-laissa sana ”monikulttuurisuus” korvattiin sanoilla ”suvaitsevaisuus” ja ”kulttuurien moninaisuus”.

Perussuomalaisten todellinen hallitusperintö on kuitenkin se, että suomalaisten rahaa siirretään yhä enemmän lapsiperheiltä maahantunkeutujille sekä valehtelevalle valtamedialle.

 

Lue myös: Valtamedia syyttää kansalaisia omista valheistaan

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat