Zyskowiczilta tuki Bernerille: ”Tieverkot ovat kuin ruokakauppoja”

Kokoomuksen juutalainen kansanedustja Ben Zyskowicz tukee keskustaministeri Anne Berneriä, joka on saanut ankaraa kritiikkiä vaadittuaan Suomen teiden, meriväylien ja junaratojen myymistä ulkomaille.

Keskustan hallituskumppanit säikähtivät Bernerin liian avointa viestintää. Äänestäjät ovat edelleen raivoissaan Caruna-kaupoista ja metsähallituksen yhtiöittämisestä, joten ministerin olisi pitänyt olla varovaisempi sanoissaan.

Zyskowiczia Bernerin rehellisyys ei kuitenkaan haittaa. Kansanedustaja puhui aiheesta tänään Ylen Ykkösaamussa, jossa hän vertasi huoltovarmuuden kannalta elintärkeää infrastruktuuria elintarvikemyymälöihin, jotka toimivat kuluttajan kannalta edullisimmin kilpailutettuina.

Zyskowicz valehteli Yleisradion kuuntelijoille röyhkeästi antamalla ymmärtää, ettei sähkönjakelun tai tieverkon kaltaisten luonnollisten monopolien myyminen ulkomaille näy hinnoissa: ”Ei se, että yritykset tekee voittoa tarkoita sitä, että kuluttajien hinnat nousee.”

Zyskowiczin mukaan ulkomaalaiset suursijoittajat tulisivat ”kehittämään” heille myytyä kansallisomaisuutta jatkuvasti ja kansalaiset tultaisiin palkitsemaan entistä laadukkaammilla palveluilla ja matalammilla hinnoilla.

Juutalainen pyrki monologinsa lopuksi tekemään argumentistaan uskottavamman vertaamalla luonnollisia monopoleja ”kunnan ruokakauppoihin”.

Zyskowiczin mukaan yksityistäminen takaa mahdollisimman matalat hinnat.
Zyskowiczin mukaan yksityistäminen takaa mahdollisimman matalat hinnat.

Sampo Terho ei periaatteessa vastusta

Samassa ohjelmassa esiintynyt perussuomalaisten Sampo Terho pyrki suojelemaan puolueensa jo pahasti ryvettynyttä imagoa maltillisemmilla kannanotoilla.

Terho kuitenkin totesi, että julkisen infrastruktuurin yksityistäminen on mahdollista, jos aihe nousee puolueiden tuleviin vaaliohjelmiin.

Bernerin esittelemässä suunnitelmassa pankkiirit ja suursijoittajat alkaisivat periä suomalaisilta esimerkiksi kilometriperusteista tiemaksua vastineeksi liikkumisoikeudesta.

Seuranta suoritettaisiin asentamalla autoihin paikannuslaitteet, mikä tappaisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla: suomalaisilta voisi alkaa kyniä maksua liikkumisesta ja samalla saadaan hyvä tekosyy siirtyä kokonaisvaltaiseen valvontayhteiskuntaan.

Julkisen infrastruktuurin yhtiöittämishankkeiden avulla hallitus valmistautuu TTIP-Eurooppaan, jossa pieni suomalainen eliitti voi kääriä tähtitieteelliset voitot myymällä kansallisomaisuuden amerikkalaisille monopoleille.

 

Lue myös:

Yksityistäminen, uusliberalismi, juutalaiset
Kansallisomaisuuden ryöstö: viimeinen naula itsenäisyyden arkkuun
”Juudas” Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen

24 kommenttia

 1. Kuka myrkyttäisi rotat Arkadianmäeltä ja Senaatintorin laidalta?

  Plusääni(30)Miinusääni(1)
  1. Eipä hätää.

   Kyseistä yritystä ollaan parhaillaan perustamassa. Yrityksen johdossa sattuu olemaan kansallismielisiä ja yritys TULEE puhdistamaan koko Suomen torakoista, luteista ja täistä. Todennäköisesti yrityksen kasvualue ja ns. ensimmäinen referenssi tulee toki pääkaupunkiseudulta.

   Yrityksen tekemän markkinatutkimuksen mukaan (kaikki perustettavat yritykset tekevät tällaisen, jos ovat viisaita) pahasti saastuneita, ns. priorisoitavia alueita ovat juuri eduskuntatalo, YLE, Maahanmuuttovirasto, SPR, Naisasiaunioni ja sitten tietenkin eliitin suosimat lähiöt ja asumaalueet.

   Yritys ei oikein itsekään tätä ymmärrä, mutta vastoin oletuksia torakoita, luteita ja täitä esiintyy eniten ns. eliitin ihmisten keskuudessa. Joku vitsinvääntäjä totesikin, että ”eihän noilla alueilla tiedä, onko se oikea torakka, vai onko se ihminen, joka näyttää torakalta”. Ja sitten me kaikki naurettiin!

   Yritys aloittaa todennäköisesti Euroopna laajuisesti syksyllä 2016. Kaikkien ennusteiden mukaan kesä 2016 on kuuma ja torakoita, luteita ja täitä tulaan näkemään apokalyptisesti, oikein maailmanlopun meininkiä on luvassa.

   Yritys toimii Euroopan laajuisesti ja se on hyvin, hyvin vahva mm. Itä-Euroopassa. Juuri nyt se kasvaa kuin maanjäristys mm. Kreikan ja Italian rannikoilla, joissa kansalaiset ovat oppimassa hygienian tärkeyden.

   Mutta todellinen, aito kysyntä on kuitenkin kaikkien parlamenttien, ja jostakin syystä, etenkin mediatlojen ympärillä. Unohdinkin mainita HS:n. Se on joidenkin tietojen mukaan pahasti infektoitunut.

   Ei siis hätää.

   Markkinatalous vastaa haasteeseen ja kansalaiset, etenkin eliitti, saavat sitä, mitä he tilasivat.

   Heidät desinfioidaan ja sitten taas kaikilla on hyvä olla.

   Plusääni(25)Miinusääni(3)
   1. No niin, tässä siis ”desinfioidaan” eli hävitetään väkivaltaisesti (= mellakointi, kapinointi, tappaminen, sota). Ja tuolla toisaalla (Perskeko-jutussa): konetuliaseesta kuulemma poistettu varmistin.

    Entä parannuksenteko Jumalan edessä (eli oman vanhan syntisen, valheellisen ja väkivaltaisen minän hävittäminen Pyhän Hengen voimassa), jolloin Jumala itse alkaisi poistaa vitsauksia?

    Omavoimaisella desinfioimisella (tappamisella) saadaan, koska Jumala puuttuu, aikaan vain tilanteen huonontuminen, todennäköisesti kansan lopullinen tuho.

    Miksi toimitus sallii Pelexin kaltaisten aseiden kalistajien riehunnan. Korvatessaan Jumalan avun omavoimaisella (= perkeleestä nousevalla) väkivallalla he saavat aikaan massiivista tuhoa.

    Ja jos toimitus sallii kansan kiihottamisen väkivaltaan, se työntää Jumalan avun piiloon ja levittää kirousta. Ja siitä minä teen johtopäätökset.

    Varoitan: väkivaltaiseen riehuntaan ja kapinointiin ryhtyminen vain tuhoaa kaiken. Surkeasti. Ja riehujat joutuvat helvettiin murhista ja muusta pahanteosta.

    Yksin esivallan tehtävä on ”miekan” viran ainoana haltijana nousta voimatoimin vastustamaan pahantekijöitä:

    ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden” (Room. 13:1-5).

    Vedotkaa siis esivaltaan ja tukekaa heitä. Kristityt rukoilkoot esivallan puolesta, 1. Tim. 2:1-2!

    Varokaa kansankiihottajia. Heissä piilee valtavan tuhon siemen. Osa heistä varmasti on vihollisen hasbaramiehiä ja agitaattoreita.

    Plusääni(6)Miinusääni(15)
    1. V-I, lupaatko rukoilla esivallan puolesta, jos Suomen seuraava hallituskokoonpano on vasemmistovihreät + RKP ja hallitusohjelman ykköstavoite on HOMOUS MAAILMANKARTALLE? Minä en ajatellut, en toisaalta voikaan, koska Kuningas jota palvon on Kristus eikä Paavali. Paavali kertoi nähneensä taivaalla valoilmiön (uskokoon ken haluaa), mutta Kristus syntyi Supernovan päivänä, kuoleva jättiläistähti jonka koko galaksi omin silmin näki.

     Voidaan hyvin sanoa, että Kaikkivaltias astui maan kamaralle Kristuksen hahmossa. Eikä mennyt kauan kun todellinen valtiovalta surmasi hänet. Paavalin mukaan tuo valtiovalta oli Kaikkivaltiaan asettama eli käytännössä Kaikkivaltias tappoi itse itsensä? Paavali puhuu paskaa, koska hän on valtiovallan jälkikäteen asettama väärä profeetta.

     Eikö Kristus ollut kansankiihottaja tasavertaisine ihmisoikeuksineen ja röyhkeine sivalluksineen tekopyhän eliitin suuntaan. Tuhon siemen ei liity Totuuteen vaan valheeseen. Käsitykseni mukaan PeLeX on Totuuden asialla enkä ymmärrä minkä puoleen sinun pitää olla häntä jatkuvasti nälvimässä.

     Plusääni(2)Miinusääni(2)
     1. JSL at 23.07

      Tuosta Kristuksesta ja Paavalista on hyvä kerrata jo todettu, ensimmäinen linkki on JSL:n kommentti, jälkimmäinen minun:

      Kunnianhimoinen mediaprojekti paljastaa holokaustivalheen

      Kunnianhimoinen mediaprojekti paljastaa holokaustivalheen

      Sitten on todettava, että henkilö, joka sanoo Raamatun sanasta: ”Uskokoon ken haluaa” (ks. yllä), ei mitenkään voi olla uskovainen. Kristittyhän on Jumalan sanasta (uudesti) syntynyt:

      ”te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta” (1. Piet. 1:23) – – ”Tahtonsa mukaan hän synnytti meidät totuuden sanalla” (Jaak. 1:18).

      JSL ei ole kristitty.

      Kun JSL sitten kysyy, lupaanko rukoilla esivallan puolesta, jos hallitus pyrkii saamaan homouden maailmankartalle, niin totta kai, kaikissa oloissa (olipa esivalta millainen hyvänsä), rukoilen esivallan puolesta:

      ”Minä kehotan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden” (1. Tim. 2:1-4).

      Varsinkin syntejä edistävien hallitusten puolesta tulee rukoilla kovasti ja pitää esirukouksia, että ne palaisivat terveelle yhteiskunnalliselle tielle ja lopettaisivat syntien levittämisen. Siten päästään jumaliseen ja kunnialliseen elämään, jossa ihmisiä pelastuu totuuden tuntemuksessa.

      Siitä, että Paavali oli oikea apostoli (ei ”väärä profeetta”), yllä olevassa jälkimmäisessä linkissä. Paavali sanoi esivallasta:

      ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1).

      Jos siis, kuten nimimerkki kirjoittaa, ”Kaikkivaltias astui maan kamaralle Kristuksen hahmossa” ja Kaikkivaltiaan asettama esivalta surmasi hänet, niin onko kyseessä p:n puhuminen vai ehkä jonkinlainen itsensä uhraaminen? Raamattu toteaa asiasta seuraavaa:

      ”Sillä mahdotonta on, että härkäin ja kauristen veri voi ottaa pois syntejä. Sen tähden hän (Kristus) maailmaan tullessaan sanoo: ’Uhria ja antia sinä et tahtonut, mutta ruumiin sinä minulle valmistit; polttouhreihin ja syntiuhreihin sinä et mielistynyt. Silloin minä sanoin: KATSO, MINÄ TULEN – KIRJAKÄÄRÖÖN ON MINUSTA KIRJOITETTU – TEKEMÄÄN SINUN TAHTOSI, JUMALA'” (Hebr. 10:4-7);

      ”sillä tämän (tarvittavan uhrauksen) hän (Kristus) teki kerta kaikkiaan, UHRATESSAAN ITSENSÄ” (Hebr. 7:27),

      ilman verenvuodatustahan ei tapahdu anteeksiantamista Jumalan edessä:

      ”ilman verenvuodatusta ei tapahdu anteeksiantamista” (Hebr. 9:22);

      ”(Kristus meni) OMAN VERENSÄ KAUTTA kerta kaikkiaan kaikkeinpyhimpään ja sai aikaan iankaikkisen lunastuksen – – kuinka paljoa enemmän on Kristuksen veri, hänen, joka iankaikkisen Hengen kautta UHRASI ITSENSÄ viattomana Jumalalle, puhdistava meidän omantuntomme kuolleista teoista palvelemaan elävää Jumalaa” – – nyt hän on yhden ainoan kerran maailmanaikojen lopulla ilmestynyt, poistaakseen synnin UHRAAMALLA ITSENSÄ” (Hebr. 9:12, 14, 26);

      ”vaeltakaa rakkaudessa, niin kuin Kristuskin rakasti teitä ja ANTOI ITSENSÄ MEIDÄN EDESTÄMME lahjaksi ja uhriksi, Jumalalle ”suloiseksi tuoksuksi” (Ef. 5:2);

      ”(Jeesus Kristus) ANTOI ITSENSÄ ALTTIIKSI meidän syntiemme tähden, pelastaaksensa meidät nykyisestä pahasta maailmanajasta meidän Jumalamme ja Isämme tahdon mukaan!” (Gal. 1:4);

      ”Siinä on rakkaus – ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja LÄHETTI POIKANSA meidän syntiemme sovitukseksi” (1. Joh. 4:10);

      ”Mutta KAIKKI ON JUMALASTA, JOKA ON SOVITTANUT MEIDÄT ITSENSÄ KANSSA KRISTUKSEN KAUTTA ja antanut meille sovituksen viran. Sillä JUMALA OLI KRISTUKSESSA JA SOVITTI MAAILMAN ITSENSÄ KANSSA eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan” (2. Kor. 5:18-19);

      ”Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä (Jumalan Pojassa) asuisi ja ETTÄ HÄN, TEHDEN RAUHAN HÄNEN RISTINSÄ VEREN KAUTTA, HÄNEN KAUTTAAN SOVITTAISI ITSENSÄ KANSSA KAIKKI, hänen kauttaan kaikki sekä maan päällä että taivaissa” (Kol. 1:19-20);

      ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, jonka Jumala on ASETTANUT ARMOISTUIMEKSI USKON KAUTTA HÄNEN VEREENSÄ” (Room. 3:23-25);

      ”hänen (Jeesuksen Kristuksen), joka ANTOI ITSENSÄ meidän edestämme lunastaakseen meidät” (Tiit. 2:14);

      ”Sillä meidän vielä ollessamme heikot KUOLI KRISTUS OIKEAAN AIKAAN JUMALATTOMIEN EDESTÄ. Tuskinpa kukaan käy kuolemaan jonkun vanhurskaan edestä; hyvän edestä joku mahdollisesti uskaltaa kuolla. Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, KUOLI MEIDÄN EDESTÄMME” (Room. 5:6-8);

      ”itse kantoi meidän syntimme ruumiissansa ristinpuuhun” (1. Piet. 2:24).

      Kyseessä ei ole p:n puhuminen vaan Jumalan tahto. Jeesus Kristus tuli uhrattavaksi Jumalan tahdosta. Jumala lähetti hänet uhrattavaksi. Kristus uhrasi itsensä Jumalalle. Kristus kantoi itsessään syntimme ristinpuuhun. Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa. Kyseessä on Jumalan rakkaus, ei p:n puhuminen.

      Jumala siis käytti – sallimuksessaan – juutalaisten pahuutta ja roomalaisen esivallan pahuutta pyhien (pyhimmän!) tarkoitusperiensä saavuttamiseksi. Samoin Jumala nyt, maamme ollessa ”pahan” esivallan alaisena, käyttää tuota ”pahaa” esivaltaa omien pyhien tarkoitusperiensä saavuttamiseksi. Kaikki koituu kristittyjen parhaaksi. Olipa siis esivalta kansalaisten mielestä hyvä tai huono, se on aina Jumalan asettama:

      ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1).

      Siksi on oltava alamainen. Esivallan takana on AINA Jumala.

      Siksi on vastustettava kansankiihottajia (jollaisena nimimerkin mainitsema Pelex on kunnostautunut), jotka tahtovat hyökätä mielestään vääränlaisen esivallan kimppuun. Hyökätessään he hyökkäävät Jumalan kimppuun.

      Plusääni(2)Miinusääni(8)
 2. Sipilän mukaan Persut sopivat jo hallitusneuvotteluissa taksialan kampituksen:

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=25710.0

  ”Liikenneministeri Anne Berner on esitellyt näkemyksiään tiedotustilaisuudessa. Nämä
  ovat ministerin eivät hallituksen kanta,saati Perussuomalaisten kanta.”
  http://timosoini.fi/category/ploki/

  ”Anne Bernerin kanta eilen oli, että taksiasisasta on Persujen kanssa sovittu sovittu jo
  Hallitusneuvotteluissa toukokuussa 2015.

  Nyt Juha Sipilä kaataa vielä toisen ämpärillisen jäävettä Soinin porukan niskaan, että tieverkkojen
  myynnistä on sovittu Kehysriihessa tehtävän pitävät, aikataulutetut selvitykset.

  Sipilä: Väylien yhtiöittämisen ja
  taksiliikenteen vapauttamisen selvityksistä
  sovittu jo kehysriihessä
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016041921441896_uu.shtml

  Aika turhaa on Sampo Terhon ja Soinin enää jälkikäteen murmuttaa. Jos eivät porukoineen omaa
  tyhmyyttään ymmärrä että millaisiin linjapapereihin puumerkkinsä tyhmyyksissään laittavat, niin
  se on joka tapauksessa sitten siinä.

  Juha Sipilä toimii nyt Angela Merlkelin ja maailman pankkiirien johdatuksella kauko-ohjattuna
  kansallisomaisuuden myyntirobottina. Täysin läpinäkyvänä verukkeena Sipilä jatkaa omaa
  ”Valtion löysän taserahan panemista töihin” höpötystänsä.

  Maailman tuhansien miljardien dollarien pääomilla on erittäin vaikeata saada tuottoja nyt mistään.
  Edes ennen takuuvarmana pidetty öljyala ei ole nyt varmaa sijoitusta. Siksi ne haluavat pakkolunastaa
  valtioilta niiden infrastruktuurit ja luonnonvarat omistukseensa.
  Jatkossa tuotot tehdään näiden hyödykkeiden käytöstä kansalaisia verottamalla. Taustalla TTIP-inves-
  tointisuojasopimus takaa että valtiot eivät voi omalla lainsäädännöllään edes myöhemminkään
  enää muuttaa asiassa mitään.”

  ”-Virossa pudistellaan päitä Suomen liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin aikeille vapauttaa
  taksiliikennöinti Suomessa.
  -Tallinnan kiskuri- ja kus***ajataksit ovat käsite, joka tunnetaan ympäri Eurooppaa.
  -Virossa vapaa taksibisnes johti ylilyönteihin, anarkiaan ja rikollisuuteen ja siinä sivussa taksinkuljettajien
  ja Tallinnan ja koko Viron maineen tuhriintumiseen.
  -Tallinna määräsi taksipalveluille kattohinnat viime lokakuussa, ja taksibisneksen sisällä ja ympärillä
  käynyt mutapaini rauhoittui heti.
  http://www.tallinna24.ee/artikkeli/385701-suomi-aikoo-vapauttaa-taksiliikennoinnin-jarjetonta-viro-painvastoin-lisaa

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=25690.0

  ”Bernerillä on velkaa lähinnä verotussyistä. Hän kuppaa kolminkertaisesti tuon summan vuodessa lastensairaalakeräyksestä vuokraamalla heille tiloja tiilikasarmistaan.

  Mielestäni iljettävin Berneriin kytkettävissä olevista viimeaikaisista tempuista oli laittaa Finavia tukemaan salaisella summalla Guggenheimia sen jälkeen, kun Berner oli pelastanut Finavian mädän johdon syytteiltä 34 meurin tappiot tuottaneista luvattomista sijoituksista.

  Finavia on yhtiöitetty ilmailun lupaviranomainen joka kerää lentokenttäveroa, ja Berner on heitä valvova ministeri. Heillä tuskin on oikeutta jakaa salaisia summia kabineteissaan. Varsinkaan hankkeelle, joka pyrkii raiskaamaan yhteistä omaisuutta olevan kansallismaiseman mielenvikaisella kulttuuri-imperialistisella hässäkkällä kansalaisten vastustuksesta huolimatta.”

  ”Liikenne ja viestintäministeri Anne Berner on pääministeri Juha Sipilän suosikkiministeri.

  Tuo Guggenheimin(juutalainen taidemausoleumi) tukeminen salaisella summalla kertoo karua kieltä tästä kierosta ministeristä.

  Finavia teki siis luvattomia sijoituksia. Miten ministeri voi estää oikeuslaitosta nostamasta syytteitä?”

  ”Kanteiden nostaminen olisi ollut Finavian asia, mutta Berner omalta osaltaan esti asian käsittelyn. Päätös oli poliittinen, ja oikeus – myös ilmeisesti poliisin tutkinta jäi sen jalkoihin. Lainausta Hesarin uutisesta:

  ”On hyvin vaikea ymmärtää, miksi nämä johdannaiset on tehty. Ne eivät olleet riskienhallinnan näkökulmasta perusteltuja, koska ne eivät suojanneet sitä, mitä olisi pitänyt suojata”, Finavian nykyinen talousjohtaja Kai Laitinen sanoo.

  POLIISIN mielenkiinnon kohteena ovat tapahtumien kulku sekä vastuulliset. Syyniin tulevat ainakin Finavian vanha johto ja hallitus.

  Yhtiön hallitus ja johto ovat vaihtuneet täydellisesti johdannaissotkun paljastumisen jälkeen. Finavian nykyinen väki ei siis ole poliisin mielenkiinnon kohteena.

  JOHDANNAISSOTKUJEN vastuita on selvittänyt myös valtiontalouden tarkastusvirasto. Se odottaa, että valtio-omistaja eli liikenne- ja viestintäministeriö selvittää Finavian vuosien 2009-2011 hallitusten ja johdon vastuun tapahtumista.

  Kyse on siitä, onko hallitus valvonut huolellisesti, mitä yhtiössä oikein tapahtui.

  LISÄKSI Finavia hakee sotkuille maksajaa käräjäoikeudessa, jossa se vaatii jopa 70 miljoonan euron vahingonkorvauksia entiseltä tilintarkastusyhtiöltään. Deloitte & Touche Oy on kiistänyt vaatimukset ja katsoo hallituksen tienneen johdannaisista.

  Oikeudenkäynti on yhä valmisteluvaiheessa, ja käräjäsaliin osapuolet päässevät vasta vajaan vuoden päästä.

  Finavia on jo hävinnyt yhden kiistan välimiesoikeudessa, jossa valtioyhtiö yritti sada vakuutusyhtiö Ifiltä miljoonakorvaruksia johdon vastuuvakuutuksen perusteella. Valtionyhtiö perusteli vaatimustaan sillä, että kaksi Finavian johtotason henkilöä oli aiheuttanut tappiot tekemillään johdannaissopimuksilla.”

  ”Nämä fiffelqwistit ovat sen verran liukkaita, että me tiedämme vain sen, minkä he ilmoittavat. Se on kuitenkin päivänselvää, että ProGuggenheim-Berner on ollut jäävi sekä Guggenheim lahjoituksessa, että lastensairaalan vuokrajutussa.

  Bernerhän oli pienyrittäjien liiton lobbaus- eli lahjontajohtaja, joka lobbasi pääministeri Matti Vanhasta, joka joutui eroamaan korruption vuoksi. Berner otti hänet suojiinsa lobbausputiikkinsa toimariksi, ja nyt nämä molemmat mätäpaiseet äänestettiin tähän rikollishallitukseen. Siinä on jo sellainen skandaali, jonka ruotimisessa YLE- ja muu valtamedia on lievästi sanottuna epäonnistunut. ”

  Jotkut sanovat Bernerin olevan juutalainen. Tähän viittaisi järjettömien joihdannaiskauppojen tekijöiden suojelu sekä Guggenhemin rahoittaminen salaisella summalla Finavian varoilla, lastensairaalahuijaukset ym. ym.

  Nyt siis Suomesta kehitysmaa esim. alistamalla suomalaiste maksamaan maltaita liikkumisestaan amerikalaisille juutalaisille. Kaikista maista kehitysmaita slummeineen. Koko maapallo kommunistigulagiksi. Ja Soini on luvannut jo hallitusneuvotteluissa tiet ja väylät pois. Onhan hän USA:n neokonnien mies.

  Plusääni(27)Miinusääni(1)
  1. Ansaittu loppu lastenmurhaaja- eli aborttikansalle, homokansalle, naisvaltakansalle, naispappeuskansalle, jumalanpilkkaajakansalle, lapset kouluissa ja kodeissa tuhoavalle kansalle, viinanvetokansalle ja demokratiakansalle (= perkeleen yksinvalta -kansalle).

   Ansaittu ja oikeudenmukainen loppu alkaa olla käsillä. Kuten olen pitkään sanonut.

   Mitä sitten?

   No sitten tämä jumalaton heittiöjoukko (Suomen kansa) hukkuu ikuiseen helvettiin.

   Ja sitten ei enää mitään. Loru on loppu.

   Plusääni(6)Miinusääni(11)
 3. Se hyvä puoli näissä hävyttömissä varkauksissa ja rikoksissa on, että ne ovat jo tässä vaiheessa näkyviä jopa typerimmillekin. Herääminen on aivan varmaa. Yhtä vähän kuin kyseessä olevat suurrikolliset pystyvät lopettamaan rikoksiaan, yhtä vähän kansa voi olla heräämättä. Se on kuin luonnonlaki, joka toimii täysin varmasti. Rikollisten ylpeys ja typeryys kasvaa sitä suuremmaksi mitä suurempia rikoksia he tekevät ja mitä suurempia rikoksia he tekevät sitä helpommin kansa herää, koska ei voi olla näkemättä, että heidän johtajansa ovat vain pettureita ja rikollisia ja että heidän uskontonsakin, jossa juuri kyseisiä pettureita ja rikollisia palvotaan KEHITTYNEINÄ IHMISINÄ, on täysin helppo osoittaa vain petokseksi, jonka tarkoitus alunperinkin ja aina oli mahdollistaa kyseisen rikolliseliitin perkeleelliset rikokset petosuskonnon varjolla. He nauravat kyseiselle petosuskonnolle ja niille jotka siihen uskovat. Senhän esimerkiksi monet siionistit sanovat aivan avoimesti, sillä puhuessaan uskonnosta he tarkoittavat juuri itse luomaansa petosuskontoa. Muusta uskonnosta kyseiset perkeleet eivät ole edes tietoisia. Uskonto on ooppiumia kansalle. Siinäkin tarkoitetaan juuri sionistien luomaa petosuskontoa ja todellakin he ovat oikeassa että sellainen valhe tekee ihmisestä aivan saatanallisen typeryksen.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Niin, jos haluatte vihata ”uskontoa”, niin vihatkaa sionistien petosuskontoja. Ne TODELLA OVAT valhetta. Sillä jos lähtöolotetukset ja ensimmäiset aksioomat ovat valhetta, kaikki niihin perustuva on valhetta. Esimerkiksi. Jos hylätään Herra Jeesus Kristus ja Hänen Sanansa, silloin hylätään aina totuus. Siis kaikki joka ei perustu Herran Sanaan ja kunnioita Herraa Jeesusta Kristusta ainoana Jumalana on sisimmältään valhetta ja sitä ei näin voi todistaa oikeaksi, koska se todella on sisimmältään valhetta. Todellinen kristinusko on ainoa uskonto josta annetaan varma takuu, että sen voi jokainen elämällään havaita todeksi: novahierosolyma.fi

   Plusääni(4)Miinusääni(4)
   1. Novahierosolyma.fi on swedenborgilaista harhaoppia, jossa Jeesus ei ole oikea Jeesus (Vapahtaja). Tätä harhaoppia olen käsitellyt mm. kommenteissani täällä:

    Mikä on Talmudin henki?

    On olemassa vain kaksi uskontoa, toinen, joka on tullut suoraan Jumalalta ja jossa Jumala itse on toimittanut ihmiskunnalle syntien anteeksiantamuksen (armon) ja avannut niin uskossa tien Jumalan yhteyteen, ja toinen, joka perustuu ihmisten omiin pyristelyihin (omiin tekoihin) kohti Jumalaa ja joka ei voi onnistua, koska sydämeltään (syntiinlankeemuksen peruina) syntinen ihminen ei voi omin voimin päästä Pyhän Jumalan yhteyteen (ihminen ei voi omin voimin poistaa syntiä ja perkelettä sydämestään). Ensin mainittu uskonto on kristinusko, ja se on ainoa oikea uskonto. Toinen uskonto ovat kaikki muut uskonnot, ihmistekoihin perustuvat uskonnot, ja ne ovat vääriä, perkeleestä sikiäviä uskontoja. Armon uskonto on aito, muut kaikki ovat vääriä. Jeesus käskikin tuhota Jumalan sanan julistuksella ja kasteella kaikki muut uskonnot:

    ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää” (Matt. 28:18-20).

    Plusääni(6)Miinusääni(5)
    1. jotenkin hassua kuinka juutalaisuus ja islam on paha mutta kristillisyys (porttopiispoineen sukupuoleen katsomatta) Jeesus olis sitte niiiiiiiiii hyvä, kun se kaikki kusetus johtaa kummiskin sieltä Muhammadiakin suuremman paska-aivon Abrahamin huoreista. Äijähän ajettiin Baalbekista Irakista, Baghdadin pohjoispuolelta sukuineen länteen (kun eivät sietäneet loisivaa ja valehtelevaa paskiaista sielläkään) ja joku uhvomies sitä vielä puolsi

     Plusääni(2)Miinusääni(2)
 4. ”Tillanen: Suomen liikenneinfra ja Bernerin törkeät valheet
  Eero Tillanen lähetti myrkyllisen palautteen ministeri Anne Bernerille.

  Anne Berner valehtelee pokkana, että suomalaisten liikenneinfran yhtiöittäminen muka parantaisi jotenkin infran ylläpitoa, ja että valtion varoja voitaisiin muka ohjata paremmin suomalaisten hyväksi.

  Tätä yksityistämisen ilosanomaa olemme kuunnelleet 90-luvulta asti ja nähneet sen, miten suomalaisten kansallisomaisuutta on käytännössä lahjoitettu pois. Esimerkkeinä vaikkapa Kemira ja Sonera. Infrasta mainittakoon sähköverkko (Caruna) ja television lähetysverkko (Digita).

  Totuus on se, että suomalaiset maanpetturipoliitikot ovat lahjoittamassa Suomea pala palalta pois isäntiensä sionistien käskystä, jotta kansallisvaltio Suomi lakkaa olemasta ja se voidaan liittää sionistien EU-liittovaltioon.

  Tämä merkitsee Suomen kansan tuhoa. Jollette usko, niin katsokaa mitä sionistit tekivät palestiinalaisille: Ensin ne varastivat Palestiinan itselleen ja nyt palestiinalaisten kansanmurha on loppusuoralla. Sama tulee tapahtumaan myös meille, ellemme pysäytä seteliselkärankaisten poliitikkojen maanpetosta ja pian!

  Täsmennän tässä kohtaa, etten missään tapauksessa kannata väkivaltaa, vaan kansalaistottelemattomuutta ja ulkoparlamentaarista toimintaa. Hallitus ja koko eduskunta nurin, syylliset oikeuden eteen vastaamaan maanpetoksestaan ja tilalle poliitikot joilla on jäljellä niin rehellisyys, selkäranka kuin isänmaallisuuskin. Suora demokratia kaikissa tärkeissä päätöksissä!

  Laitoin Bernerille melkoisen myrkyllisen palautteen sähköpostilla…”,
  http://mvlehti.net/2016/04/19/tillanen-suomen-liikenneinfra-ja-bernerin-torkeat-valheet/

  Tillasen lähettämä viesti Bernerille näkyy linkin takaa.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 5. http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=14016.0 Suomen juutalaisia ja juutalaisuus Suomessa- lue ja järkyty

  Sumppi on listannut suomen juutalaisia sukuja,Tämä vahvistaa arviota että Suomessa on enemmän juutalaisia mitä virallisissa luvuissa (1500) annetaan ymmärtää todennäköisempi luku on yli kymmenkertainen.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 6. Kaikella kunnioituksella ministeriä kohtaan (huh-hah-hei), mutta tämä Berner on kyllä juutalaisempi kuin juutalainen.

  Hän on ulkonäöltään amerikkalaisittain sanottuna kuin ”witch” (noita) ja olen joskus mm. lentokoneessa tarkkaillut vanhempia juutalaisnaisia ja he ovat kuin ovatkin lähes aina hyvin noitamaisia. Lisäksi he ovat aina jollain lailla synkän ja ns. vi…maisen näköisiä. Se vain on niin. Tämä on tietenkin subjektiivista. En lainkaan epäile, etteikö kyseinen henkilö ole monen mielestä kaunis ja ihana, mutta MINUN mielestäni hän on noita.

  Onhan tämä nykymeno aivan kuin huonosta elokuvasta.

  Berner kutsutaan Sveitsin kansalaisena Suomeen ministeriksi. Eikö Suomessa ole riittävästi suomalaisia? Sipilä, joka edustaa ”Oma Pankkitili”-puoluetta, ”seisoo tämän takana” eli hänellä on intressi. No, mehän tiedämme, että Bernerillä on kokemusta ”kansainvälisistä toiminnoista”, joilla voidaan hävittää omistuksia, omaisuuksia ja vastuita.

  Siinä sitä ollaan:

  Berner, vierasmaalainen, noita-akka (minun mielestäni).
  Sipilä, vanha kunnon ketku, joka saa nyt apua ”kansainväliseltä noidalta”.
  Stubb, federalisti ja diversiteettimies.
  Soini, katolinen Israelin ystävä ja hysteerinen oman puolueen toisinajattelijoiden lynkkaaja, ns. kansan mies.

  Tämä ryhmä vie kansaa kuin Grimmin sadun noita. Kuin lapset kansa seuraa heitä teuraaksi.

  Ja noidat nauravat koko matkan pankkiin.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 7. Tulipa mieleen vihapuheesta.

  Tämähän on tyypillinen sionistien ja heidän lakeijoidensa luoma käsite.

  Tiedättehän, ihminen kertoo mielipiteensä ja joku loukkaantuu ja hups! – se olikin vihapuhetta. OIkeastaan mikä vain on vihapuhetta, jos joku suvaitsee loukkaantua, ja voi että, kyllä näitä löytyy, näitä herkästi, todella, todella herkästi loukkaantuvia.

  Ja sitten asiaan kuuluu, että kukaan ei koskaan määritä missään, mikä on vihapuhetta. Vihapuhe on käsite, joka roikkuu kuin giljotiinin terä kaikkien ihmisten pään päällä, koko ajan. Jos puhut, todennäköisesti loukkaat jotakuta ja teet rikoksen, joten harkitse ennen kuin puhut, tai puhu vain sillälailla, että olet aina samaa mieltä eliitin kanssa.

  Minulla onkin kysymyksiä tästä asiasta johtaville vihapuhe-eksperteille erilaisissa suojatyöpaikkaorganisaatioissa, joita maamme on pullollaan.

  Kysynkin, ovatko seuraavat mietteet/ajatukset/esimerkit vihapuhetta ja millä perusteella?

  ” Se on kanssa yksi s…tanan juutalainen”. Tämähän on varsin tavallinen lause ihmisten arkikielessä. Monesti tällä kuvataan ihmistä, joka on ahne, saita, kova keräämään rahaa, jossakin määrin tai varsin suuressa määrin epäluotettava. Ihminen saattaa myös olla ikään kuin putkinäköinen. Tunnen omasta työelämästäni tällaisia, usein tällaiset yrittäjät ovat varsin menestyksellisiä, he näkevät vain oman napansa ja keräävät hyvin rahaa. Termi voi siis kuvata myös positiivisella tavalla ihmistä, joka on onnistunut. Onko siis kyseinen lause rikollinen vai onko kyse vain siitä, että kuinka se tulkitaan? Jaa-a.

  ”Tuohan on ihan neekeri.” Tai ”Neekeri”. Nyt on paha. Saako kyseistä sanaa lainkaan käyttää? Jos esimerkiksi bussissa joku käyttää kovalla äänellä sanaa NEEKERI kertoessaan suvaitsevaiselle kanssamatkustajalleen, kuinka hänen mielestään ko. sanan käyttö on rasistista, niin onko kyseessä vihapuhe? Jos vaikka bussissa matkustaa ihan oikea NEEKERI ja hän kuulee sanan ja pahoittaa mielensä niin pitäisikö ko. henkilö tuomita? Tästä herääkin monia lisäkysymyksiä, mm.: Pitäisikö sana sanoa jollakin toisella tavalla? Esimerkiksi NÄÄKÄRI, jolloin toinen tietää, että henkilö tarkoittaa sanaa NEEKERI, mutta sanoo NÄÄKÄRI, jotta mahdollisesti paikalla oleva NEEKERI ei loukkaannu? Jaa-a.

  Eikä siinä vielä kaikki. Minusta on outoa, että esim. USA:ssa sanaa NIGGER saa käyttää vain NIGGER. Jos NIGGER saa käyttää sanaa NIGGER niin minä olisin sitä mieltä, että kaikki muutkin saavat sanoa NIGGER. On se vaikeata tuo vihapuhe.

  Sitten on tämä meillä vanhastaan tuttu termi MUSTALAINEN. Tiedättehän, sanalla kuvataan ihmisryhmää, joka on ollut kotouttamiskoulutuksessa maassamme n. 500 vuotta ja onkin nyt saavuttanut n. 10-20 % työllistymisasteen. Eli siinä vuonna 2600 somalit mahdollisesti saavuttavat saman. No, asiaan. Jos sanon MUSTALAISEN tullessa kauppaan ystävälleni, että ”Kato, MUSTALAINEN!”, olenko rikollinen? Ja jos olen, mistä syystä? Jos olen, niin haluaisin tietää, miten voin sen sanoa? Pitääkö kenties sanoa ”ROMANI”? Jaa-a.

  Ja entä sitten, jos kauppaan tulee ihkaoikea JUUTALAINEN, vaikka Rubu Stillu, televisiosta tuttu. Voinko silloin sanoa ystävälleni. ”Kato, juutalainen Stillu tuli juuri kauppaan”.

  Jos sitä ei saa sanoa niin pitääkö silloin kieltää kaikki ihmistä kuvaavat täsmennykset?

  Saako sanoa mitään seuraavista sanoista: Lestadiolainen, helluntailainen, juutalainen, kiinalainen, suomalainen, kantasuomalainen, ulkomaalainen? Jos yksikin kielletään niin miksi toisen saa sanoa? Jos juutalainen-sanaa ei saa käyttää (termihän kuvaa mm. Israelin valtion kansalaisia, onhan valtio ns. ”juutalaisten valtio”).

  Enpä usko, että kukaan vaatisi ihmistä oikeuteen, jos hän sanoa:”Kato kristitty Stillu!” tai ”Kato, buddhalainen Stillu!”, mutta jostakin syystä Stillu pahastuu, jos häntä kutsutaan juutalaiseksi.

  MIkä piru siinä juutalais-sanassa on niin kauheaa? Kukaan ei halua tulla kutsutuksi juutalaiseksi. Mitä ihmettä he häpeävät siinä sanassa? Ja jos minä olisi NIGGER, oikea iso ja paha NIGGER, niin sehän olisi vain miehisyyden merkki… Eihän siinä mitään pahaa ole, etnisen ryhmän tuntomerkki.

  On se hankalaa, tuo poliittinen korrektius.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. Sankarin B.Z.ja sankarittaren A.B.viitoittamaa esimerkkiä noudattaen perustetaanpa heidän kunniaksi BZ AB ja myydään ulkomaille Zyskowiczin verisuoniverkosto ja Bernerin munuaiset.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 9. EKokoomusmafia haluaa myydä valtion omistukset halvalla jotta se saa vahvan pohjoismaisen hyvinvointivaltion sijaan Suomesta heikon valtion. Heikko valtio -> vahva isäntävalta. Näin yläluokka pääsee ylähuonepolitiikalla hallitsemaan läänitysisäntien ominaisuudessa rahvasta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat