Charlottesvillen autovälikohtaus paljasti valtamedian kaksinaamaisuuden

Kansainvälinen valtamedia on Suomea myöten kauhistellut Yhdysvaltojen Charlottesvillen viikonlopun tapahtumia. Miksi autovälikohtaus herätti maailmanlaajuisen kohun, mutta muutamaa päivää aiempi ”Trump-vihaajan” suorittama murha ei saanut lainkaan palstatilaa?

Charlottesvillessä järjestettiin lauantaina valkoinen mielenosoitus, joka oli Kansallisen Vastarinnan mukaan Amerikan lähihistorian suurin. 2015 alkanut kansainvälinen pakolaiskriisi on elävöittänyt myös Yhdysvaltojen kansallismielistä liikettä, joka oli pitkään puolikuollut.

Yhdysvalloissa latinoista, mustista, juutalaisista ja äärivasemmistolaisista koostuneet aktivistijärjestöt ovat perinteisesti pyrkineet estämään valkoisten julkiset tapahtumat suoralla väkivallalla. Valtamedia ei tietenkään ole tuominnut kulttuurimarxistien raakuuksia.

Esimerkiksi maaliskuussa valkoinen amerikkalaismies pidätettiin, koska hän puolusti mielenosoitustaan äärivasemmistolaishyökkääjiltä. Vuosi sitten ei-valkoisista koostunut aseistautunut väkijoukko hyökkäsi valkoisia vastaan Kaliforniassa, mikä johti rajuun verenvuodatukseen. Kukaan ei vaatinut poliittisia johtajia tuomitsemaan iskuja.

Black Lives Matterin ja By Any Means Necessaryn kaltaiset äärijärjestöt ovat voineet ottaa jopa julkisesti kunnian hyökkäyksistä ilman, että ”poliisi” suhtautuisi niihin rikolliryhminä tai aloittaisi edes rikostutkintoja rikokseen yllyttämisestä tai mellakoiden johtamisesta.

Yhteiskunnan ja median tuki veriselle vasemmisto- ja maahanmuuttajaväkivallalle on tietysti radikalisoinut valkoisia mielenosoittajia. Sen sijaan, että valkoiset jäisivät koteihinsa kyyhöttämään, valmistautuvat he nykyään puolustamaan itseään hyökkääjiä vastaan. Tämä on raivostuttanut kansaa vihaavan poliittisen eliitin, jonka mukaan valkoisilla ei ole oikeutta marssia kaduilla ja vaalia omaa etuaan.

Charlottesvillessä tapahtui yllättävä välikohtaus, kun auto ajoi vastamielenosoittajien joukkoon. Auton kuski on nykytietojen mukaan republikaani, mutta valtaosa tapauksen taustoista on edelleen hämärässä. Tästä huolimatta valtamedia alkoi syyttää kaikkia valkoisia marssijoita kuskin teosta.

clayton-carter-mugshot

Valtamedia: valkoisiin ja isänmaallisiin kohdistuva väkivalta sallittua

Kansallismieliset aktiivit ovat nyt käyneet vastakampanjaan osoittaakseen eliitin kaksinaamaisuuden nostamalla esiin tapauksia, jotka todistavat, että valtamedia tuomitsee vain ei-kulttuurimarxistisen voimankäytön.

Viime maanantaina Clayton Carter –niminen aktivisti teloitti naapurinsa Brooks Jenningsin ampumalla tätä kahdesti päähän. ABC-uutistoimiston mukaan murhaaja oli kiihkeä ”Trump-vastustaja” (eli kulttuurimarxisti), kun taas CBS:n mukaan Jennings toimi aktiivisesti Trumpin republikaanipuolueessa.

Valtamedia ei kuitenkaan yhdistänyt murhaajan ja uhrin poliittisia taustoja samassa uutisessa, sillä virallisen narratiivin mukaan kontrolloimattoman maahanmuuton kannattajat ovat aina ”hyvien puolella”. Paikallismedioita lukuun ottamatta murha lakaistiin maton alle.

Vielä selkeämpi esimerkki kaksinaismoralismista oli Kreikan kansallissosialistipuolue Kultaisen aamunkoiton kahden aktiivin murhat 2013. Vaikka kansainvälinen valtamedia vaatii nyt Trumpia irtisanoutumaan Charlottesvillen kolarista, ei vastaavaa nähty lainkaan Kreikassa. Kaksoismurha oli eliitin mielestä oikeutettu, sillä uhrit olivat kansallismielisiä.

Oma lukunsa ovat tietysti arkiset rotuväkivaltatilastot. Professori J. Philippe Rushton on osoittanut, että mustat hyökkäävät Yhdysvalloissa 60 kertaa useammin valkoisten kimppuun kuin valkoiset mustien kimppuun. Tästä huolimatta media kutsuu ”pahuudeksi” vain väkivaltaa, johon valkoisten epäillään syyllistyneen.

 

Lue myös:

Valtamedia: pakolaisten ja vasemmiston väkivalta ON parempaa
Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä
Tekopyhyyden esiinmarssi – poliittinen eliitti, väkivalta ja ”ääriliikkeet”

5 kommenttia

 1. Koko autovälikohtaus on false flag-operaatio. Voi olla, että tapauksessa oikeasti kuoli ihminen, en tiedä, mutta onnettomuus oli valtion tekosia. Katsokaa vain murhaajakuskin äidin haastattelu. Älyttömämpää näyttelysuoritusta saa hakea. Tuota Charlottesvillen tapahtumaa varten palkattiin näyttelijöitä esittämään mielenosoittajia. Tapahtuma järjestettiin George Soroksen syntymäpäivänä, kuinka ollakaan. Koko fiaskon tarkoituksena oli hajottaa ja hallita tyhmiä massoja. Valtion luomukset, Black Lives Matter, hallittu oppositio Alt-right jne., ovat suorittamassa tehtäväänsä mallikkaasti.

  Plusääni(30)Miinusääni(0)
  1. Jep. Fields ja hänen huonosti näyttelevä äitinsä ovat jutkuja. Jutku Jon Ziegler sattui sopivasti paikalle kuvaamaan yliajon. Kuvamateriaali on tosin juuri niin epäilyttävää kuin false flag-tapaukselta voi odottaa.

   ”Unite the Right”-tapahtuman järjestäjä oli Jason Kessler, joka on suurella todennäköisyydellä jutku. Muita tapahtumaan osallistuneita alt-right hahmoja olivat mm. Mike Enoch (jutku), Matt Heimbach (todennäköinen jutku, jonka entinen tyttöystävä Ashley Rae Goldenberg on alt-right jutku), ”Baked Alaska” (Warner Bros markkinoija ja sodomiitti jutku Milo Yiannopouloksen entinen avustaja, todennäköinen jutku), ”Augustus Sol Invictus” (saatananpalvoja ja Thelema-jäsen, joka kuului/kuuluu Aleister Crowleyn perustamaan pahamaineiseen Ordo Templi Orientis-vapaamuurari/saatananpalvontaryhmään, mahdollinen jutku), ynnä muita hallitun opposition hahmoja, joista eräät lienevät jutkuja toiset eivät.

   Paikalla oli myös vapaamuurareiden ja jutkujen hallitsema KKK. Sama tarina tietenkin vastapuolen kohdalla; hallittua oppositiota, näyttelijöitä ja hyödyllisiä idiootteja. Mukana juonessa totta kai myös kaikki ”fake news”-mediat aina CNN:stä Daily Stormeriin. Että sellaista.

   Plusääni(15)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat