Englannissa lapsista koulutetaan ”transseksuaaleja” veronmaksajien piikkiin

Valtavirtaisen Daily Mail –lehden mukaan englantilainen homojärjestö Gendered Intelligence (GI) järjestää ”transseksuaalikursseja” jopa neljävuotiaille pikkulapsille! Järjestöllä on jo tuhansia uhreja.

Julkista rahoitusta nauttiva GI pyrkii saarnaamaan perverssiä oppiaan mahdollisimman nuorille englantilaisille. Tarkoituksena on opastaa lapset ”tutkimaan sukupuoli-identiteettiään” eli saada nämä kyseenalaistamaan biologinen sukupuolensa ennen kuin nämä edes kunnolla tietävät mitä sukupuoli tarkoittaa.

Vuosittain noin 20 englantilaiskoulua tilaa GI:ltä seksuaalikursseja lapsille. Esitelmien lisäksi järjestö organisoi lapsille sukupuolityöryhmiä, joissa käsitellään GI:n johtajien sydäntä lähellä olevia perversioita. Työryhmiä on järjestetty lapsille vuodesta 2008 lähtien.


Video: Järjestön propagandaa.

Uutinen on järkyttänyt monia vanhempainyhdistyksiä. Kulttuurimarxismin leviämisestä huolimatta Englannissa asuu yhä paljon ihmisiä, jotka eivät pidä siitä, että sukuelimensä pahimmassa tapauksessa silponeet (poliittisesti korrektisti ilmaistuna: ”sukupuolensa korjanneet”) homoaktivistit tulevat paasaamaan heidän nelivuotiaille lapsilleen seksistä.

GI:n aktivistit ovat joutuneet riitoihin myös opettajien kanssa liian radikaalin sanomansa vuoksi. Kaikki opettajat eivät pidä siitä, että homoaktivistit väittävät lapsille syntyneensä ”väärään kehoon”.

Kulttuurimarxistien kieroutuneesta sukupuolifilosofiasta voi lukea lisää Magneettimedia-artikkeleista ”Juutalaistaustainen professori raiskasi kehitysvammaisen afrikkalaisen”, ”Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia” sekä ”New York Times puolustaa pedofiileja”.

 

Lue myös:

Psykiatri: Sukupuolen vaihtaminen on oire mielisairaudesta
Kulttuurisota kovenee
Perverssi WC-kulttuuri saapui Suomeen – Helsingin Sanomat innoissaan
Lasten ja nuorten sukupuolenvaihdokset yleistyvät Englannissa
Video: poliittisen korrektiuden ja kulttuurimarxismin historia

7 kommenttia

 1. Englannissa myös päiväkotien hoitajat on valikoitu luotettavasta kommunistiaineksesta, jotka on ohjeistettu yli 300-sivuisella ohjeella mokutuksen edistämiseen ja ”vähemmistöjen sorron estämiseen”. Useita perinteisiä lauluja ja loruja on muutettu ja sanoja kielletty, jotta rikastajat eivät loukkaantuisi. Lapsia rangaistaan sääntörikkomuksista. Karmeinta on se, että hoitajien on pidettäväö rekiusteriä lapsista, jotka ovat puhuneet poliittisesti epäkorrekteja, koska on selvää, että todennäköisesti vanhemmat ovat puhuneet niin tai istuttaneet asenteita tai eivät ole kasvattaneet välttämääm em. tyylin kommentteja ja palvomaan mokutusta ja vähemmistöjä. Illmeisesti vanhemmat ovat rekistereissä myöhempiä toimia varten tai vastaisuuden varalta. Heitä kai tarkkaillaan korostetusti jne.

  Muistamme, kuinka Rotherhamissa poliisi oli saanut valomiiksi esitutkinnnan, joka ei poikennut yhtään vuosien 2013/2014 tutkinnasta. Vuoden 2002 tutkintaa seurasi samanlainen v. 2006. Ylempää tullut käsky komensi ignoroiman tutkinnan. Pakistanilainen pedofiilirinki kidnappasi sittemmin edelleen vuosia lapsia ja terrorisoi uhrien perheitä, harjoittu kauheaa väkivaltaa ym. Siis myös poliisi oli salaavienviranomaisten joukossa. Meriselitys siis oli vuosi sitten, että koska ei haluttu leimautua rasiteiksi. Todellista syytä voimme vain ounastella

  Plusääni(11)Miinusääni(3)
  1. Kumpikaan, toimitus tai Repe, ei esitä keinoja kyseisten hirvittävyyksien lopettamiseksi. Kuitenkin juuri saatanoitten touhujen lopettaminen on oleellista, ei itkeminen.

   Kyseiset saatanat – homojärjestöt, kommunistiset päiväkotien hoitajat, pedofiiliringit, salaavat viranomaiset – on päästänyt irti demokratia, kaikkialla Euroopassa riehuva perkeleenpalvonta. Demokratia näet antaa kaiken vallan maassa kansalle, joka Euroopassa, kaikissa sen maissa, on perkelelauma. Kun Suomen perustuslaki (2§) määrää, että valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, se määrää, että valtiovalta Suomessa kuuluu saatanalle. Kaikki tuhoutuu. Kaikki tuhotaan – myös lapset.

   Jumalan sana päinvastoin kieltää demokratian, sillä se käskee esivaltaa rankaisemaan pahoja (Room. 13. luku alkujakeet). Demokratiassa valta on saatanoilla (kansalla) ja saatanahan (kansa) ei rankaise itseään koskaan (tuho siis kasvaa ja syvenee väkisin). Demokratia on suoraa saatananpalvontaa, hirvittävää saatananpalvontaa. Kaikesta tulee todellinen maanpäällinen helvetti, kun kansa päättää ja pääsee riehumaan.

   Jos Euroopassa, esimerkiksi Englannissa tai Suomessa, olisi oikea esivalta, joka rankaisee pahoja Jumalan määräyksen mukaisesti, kyseiset luetellut tahot hirtettäisiin julkisesti. Toimitus ja Repe voisivat toimia esivallan palvelijoina hirttäjinä. Ei tarvitsisi itkeä.

   Koska jumalattomuus ja luopumus, avoin saatananpalvonta (esim. demokratia), riehuvat valtoimenaan, Kristuksen paluu ja viimeinen tuomio ovat lähellä. Saatanat joutuvat helvettiin.

   Katsokoon eteensä jokainen. Helvetiltä pelastaa vain usko Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen, syntien anteeksiantamukseen.

   Plusääni(10)Miinusääni(5)
   1. Erityinen kiitos toimitukselle kommenttini hyväksymisestä (ei poistettu)! Ajattelin kerrankin työntää sormeni suoraan ytimeen enkä tiennyt, julkaistaanko sellaista viestiä missään. Sanat ”saatana” ja ”perkele” eivät ole viestissäni kirosanoja vaan viittaavat sielunviholliseen (enkeliin, joka lankesi ja ryhtyi vastustamaan Jumalaa). Mitä kuolemantuomioihin tulee, Jumalan sana ei kiellä niitä vaan ilmoittaa niiden kuuluvan esivallan työvälineisiin: ”sillä se (esivalta) ei MIEKKAA turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:4). Kukaan ei kuole teloituksessa lopullisesti, sillä viimeisenä päivänä kaikki kuolleet nousevat katoamattomina ylös haudoista julkiselle tuomiolle Jumalan eteen. Teloituksessa vain siirretään pahat ihmiset pois maan päältä, että maan päällä yleensä voisi elää ja uusia kristittyjä syntyä Jumalan sanasta Jumalalle. Kuolemantuomio on vain järjestelykysymys.

    Plusääni(7)Miinusääni(4)
     1. Syntiinlankeemuksessa koko ihmiskunta joutui perkeleen orjuuteen. Jokaisen luonnollisen (so. Kristuksessa uudestisyntymättömän) ihmisen SYDÄMESSÄ asuu perkele. Siksi Jumalan Pojan täytyi tulla hengellään lunastamaan ihmiset. Ihminen ei omin voimin poistamaan perkelettä sydämestään (lunastaa sieluaan). Mutta meidät ostettiin vapaiksi perkeleestä Jumalan Pojan verellä. Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki vaikuttaa uskon sydämessä, jolloin perkele joutuu kaikkoamaan sydämestä ja Pyhä Henki tulee tilalle (hän jää sydämeen asumaan). Ihminen uudestisyntyy perkeleen lapsesta Jumalan lapseksi.

      Kristuksen sovitustyö koskee koko ihmiskuntaa. Kaikille on joka hetki tarjolla pelastus Kristuksessa. Perkele pysyy maailmassa vain sen tähden, että ihmiset torjuvat kristillisen uskon sydämessään. Syyllinen perkeleen täällä oloon on siis ihminen itse, ei Jumala.

      Evankeliumi on ainoa voima, joka sitoo perkeleen. Kukin voi karkottaa perkeleen maailmasta omalla kohdallaan uskomalla Jeesuksen Kristuksen meille hankkiman syntien anteeksiantamuksen Jumalan edessä.

      On rienausta syyttää Jumalaa sellaisesta mihin ihminen on syyllinen.

      Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Laurio on oikeassa. Totuus ei ole koskaan kaunista kuultavaa ja sen puhuja ei saa yösijaa. Kulttuurimarxistinen kommunismi ja itse vasemmistolainen/vihreä -haihatus on kuin lahottajasieni joka mädättää puun ja tuhoaa sen tervesoluisen elämän.
  1960-luvulla alkanut taistolaisvasemmiston rääväsuinen herjapolitiikka vanhoja konservatiivisia arvoja vastaan alkaen perheen ja vanhempien kunnioittamisesta. Samana aikakautena alkanut moderni maailmanrauhaa muka edistä hippikulttuuri huumausaineiden käyttöineen sekä kaikkien kanssa naiminen… jne. Tätä listaa on turha jatkaa pidemmälle, sillä jokainen aikuinen ihminen muistaa kaiken tämän.
  Epäjärjestys, väkivalta ja rikollisuus tulee kasvamaan huippuunsa ja sitten… Simsala-Bim valtaan nousee Anti-Kristus, joka ”pelastaa” tilanteen 3,5 vuodeksi. Yhtä pitkä loppuaika onkin sitten sellaista terroria ja tuskaa, että Stalin on sen rinnalla kuoripoika.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 3. https://totuusbloki.wordpress.com/2015/08/11/saatana-saapui-new-yorkiin/comment-page-1/#comment-1754

  ”Sir James Wilson Savile (*31.10.1926 Leeds , +29.10.2011 Leeds) palkittiin Britannian imperiumin mitalilla, oli Thatcherin luotettu, kuninkaallisen perheen luotettu, etenkin Charlesin ja Dianan. Myös lordi Louis Mountbattenin, joka esitteli Savilen kuninkaalliselle perheelle. Savile nautti yhteiskunnan korkeimpien piirien suosiota. Etenkin niiden, joilla oli pedofiilisia, muutoin seksuaalisesti kieroutuneita tai satanistisia harrastuksia. Paljastukset tehtiin kuitenkin vasta Savilen kuoleman jälkeen. Hänet haudattiin kultaisessa arkussa. Varsinaisen uransa mies teki BBC:ssä, jossa hän oli sekä radion että television puolella vaikuttamassa jo v. 1964. Hän oli toiminut tiskijukkana radio Luxemburgissa jo v. 1958. Hän kehitteli erityisesti lapsille suunnattuja ohjelmia, jotka vastasivat heidän psyykettään.

  Savile on toimittanut yli 50 vuoden ajan kumpaakin sukupuolta edustaneita alaikäisiä lapsia yläluokan perverssien hyväksikäytettäviksi. Hänen vaikutusvaltaisin asiakas näyttäisi olleen ex-pääministeri Edward Heath, jota Hackert kutsuu korkeasti koulutetuksi poliitikoksi ja samalla brutaaliksi sarjamurhaajaksi. Savile toimitti pedofiili Heathille alaikäisiä lapsia brittiläisistä lastentarhoista. Heath käytti heitä hyväkseen jahdillaan ja murhasi heidät tämän jälkeen tai antoi murhauttaa. Ruumiit heitettiin mereen. Moni seikka viittaa siihen, että myös entisellä Intian varakuninkaalla, suuramiraalilla ja yleisesikunnan päälliköllä lordi Mountbattenilla oli näissä hirmuteoissa merkityksellinen osuutensa. Britannian poliisi sanoo Savilen syyllistyneen ainakin 450 alaikäisen kaappaamiseen. Näistä 80% oli tyttöjä. Arvioitu uhrimäärä, joka todennäköisesti on vain murto-osa todellisesta. Savilea vastaan ei koskaan nostettu syytettä. Tämä ei kai johdu siitä, että mies ei koskaan jäänyt kiinni. Tunnettu motto kuuluu: ”Ei korppi korpin silmää noki”. Savilen toimet ”keksittiin” vasta tämän kuoltua. Britanniassa tämä oli maanjäristys, mutta ainakin Saksan media on vaiennut tapauksesta täysin. (Lähde: nettisivusto ”Alles Schall und rauch” 5.12.2014/Schnanky: Grossbritannien -Die Machtt des pädophilen Netzwerkes”) Suomen nettisivuilla törmäsin itse tähän juttuun, mutta vain siten, että tunnettu mediapersoona oli paljastunut pedofiiliksi. Heathista kuulin ensi kertaa, mutta varmaankin erinäiset saitit ovat kiskoneet jutusta melko paljon irti.

  Valtiollisesti käskytetty vaitiolovelvollisuus esti myös Rotherhamissa vuosia jatkuneen pakistanilaisen rikollisryhmän suorittaman lapsikaappausten ja lasten hyväksikäytön ym. rikollisuuden eliminoinnin. Pakistanilaiset kulttuurinrikastajat saivat riehua 16 vuotta kenenkään estämättä, vaikka kaikki oli viranomaisten tiedossa. Myös poliisin. Tapauksia oli viranomaisten mukaan 1400. Tutkinnasta vastaava poliisi oli todistetusti hyvin informoitu, mutta korkeampaa tulleen käskyn mukaisesti ignoroi rikollisten toimintaa. Virallisen selityksen mukaan poliisi pelkäsi median rasismisyytöksiä. Todellisuudessa tietenkin poliisi on valjastettu osaksi tuhokoneistoa median kanssa rikollisten poliitikkojen välityksellä, koska heitä komentavat median omistajat. Poliitikoista osa on itsekin pedofiilejä ja muita kieroutuneita rikollisia.

  26.8.2014 professori Jay esitti uskomattoman tutkimusraporttinsa. Lapsia oli käytetty hyväksi vuosien 1997-2013 välillä. Poliisin silmien alla 11-vuotiaita lapsia kaapattiin useiden rikollisten toimesta ja kaupattiin Englannin muihin kaupunkeihin. Heidät raiskattiin ja heitä lyötiin
  ja kiusattiin kaikin tavoin. Lapsia uhkailtiin, jotta he vaikenisivat. Rikolliset valelivat bensiinillä ja uhkailivat sytyttää ja uhkailivat myös käsiaseilla. Lasten oli katseltava raakoja väkivallantekoja ja heille sanottiin käyvän samoin, jos he kertoisivat kokemuksistaan. Kun eräs tyttö oli valmis todistamaan, hän sai tekstin, jossa sanottiin tämän nuoremman sisaren olevan kaapattu ja uhattiin toimilla, jos todistus tapahtuisi. Tyttö kiisti tämän jälkeen lausuntonsa. Vähintään kahta muutakin uhrien perhettä oli terrorisoitu. Auto oli passissa oven edessä, uhkauksia sateli ja ikkunoita rikottiin. Kun viranomaiset eivät auttaneet, osa lapsista meni takaisin rikollisten luo luullen näin pelastavansa perheensä. Perheiden jäsenistä kukaan ei uskonut viranomaisten enää pystyvän heitä suojelemaan. Kolme aiempaa tutkimusta vuosilta 2002, 2003 ja 2006 olivat aivan samanlaisia sisällöltään, mutta ne jätettiin huomiotta. Viranomaiset kieltäytyivät uskomasta niitä.

  Vaikka useimmat tekijöistä olivat tiedossa, useimmat poliisit eivät halunneet tehdä mitään. Tähän oli tultu myös sen vuoksi, että poliittisesti korrekti yhteiskunta oli rangaissut maahanmuuttajia, esim. pakistanilaisia rikollisia pidättäneitä ja tutkineita poliiseja siten, että urakehitys oli pysähtynyt. Osa sanoi esimiesten kieltäneen tutkimasta muita kuin kantaväestön rikoksia. Usein mamurikollisuuta ei tutkitakaan Länsimaissa, vaan esimiehet käskevät kaikki resurssit muihin tehtäviin. Vuonna 2002 eräs poliisi oli yrittänyt tehdä korkeille poliisivirkamiehille tunnetuksi tällaisten rikosten määrän nopeaa kasvua. Häntä oli varoitettu tällaisesta ja hänet hyllytettiin suorasanaisuutensa vuoksi. Raportin mukaan poliiseilta ei herunut kunnioitusta rikosten uhreille, koska he olivat ei-toivottuja. Oikeastaan poliisi suhtautui heihin vihamielisesti kuin pitäen heitä muita alempiarvoisena paarialuokkan kansalaisina.

  Näin siis sallittiin 1400 lapsen ja nuoren seksuaalinen hyväksikäyttö ja muu kidutus. Lapset olivat kummankin sukupuolen edustajia. Näin siis professori Alexis Jay raportissaan. Hän myöntää arvion määrästä olevan maltillinen. Raportti perustuu Rotherhamin kaupunginhallinnon toimeksiannosta tehtyyn tutkimukseen. Ensimmäinen 5 hengen ryhmä oli tuomiolla vuonna 2010, mutta tekijöitä löydettiin myöhemmin paljon suurempi määrä. Myöhemmät oikeudenkäynnit tekivät tunnetuksi tapauksia myös Leedissä, Derbyssä ja Oxfordissa. Rotherhamissa viranomaiset eivät toimineet. Lastensuojeluviranomaiset olivat tunteneet ainakin 2/3 tapauksista. Etelä-Yorkshiren ja Humberin poliisi ei ollut antanut tutkimuksille minkäänlaista prioriteettia. Jayn mukaan siis lapsiuhreja tarkasteltiin halveksuvasti. Vuosien 2002 ja 2006 välissä oli suoritettu kolme tutkimusta, jotka antoivat täysin selvän kuvan asioista Rotherhamissa. Ne pimitettiin tai niitä ignoroitiin. Paikalliset viranomaiset kieltäytyivät toimimasta, mikä on Lontoon hallituksen tiedotuksen mukaan ”kauhistuttavaa”.Kaupunginhallituksen johtaja Roger Stone on eronnut. Yleisölle on vakuutettu asioista vastanneiden tulleen erotetuiksi. Puolueet ovat vaatineet puhdistuksia ja vastuullisia vastuuseen. Hmm.”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat