Sisäministeriö on suomalaisten suurin vihollinen

Viime viikolla paljastui, että sisäministeriö käynnisti tänä syksynä vanhan koulukunnan propagandakampanjan, jossa hallitus saneli yrityksille, kansalaisjärjestöille ja lehdistölle kuinka pakolaistulvasta saa kirjoittaa. Järkyttävä uutinen on kuitenkin vain jäävuoren huippu.


Video: Siirtolaistulvan hyväksyminen merkitsee Euroopan kollektiivista itsemurhaa.

 

Pakolaistulvakeskustelu ehti Suomessa laantua jo hieman, kun maahan lappaavien arabien ja afrikkalaisten päivittäinen lukumäärä notkahti aavistuksen alaspäin. Hengähdystauko ei kauaa kestänyt, ja jopa Helsingin Sanomat joutui eilen myöntämään, että ”turvapaikanhakijoiden” määrä ampaisi jälleen nousuun.

Ilmeisesti edes syisen masentavat matkustusolosuhteet eivät ole onnistuneet suitsemaan Suomen vetovoimaa elintasosurffareiden silmissä.

Esimakua tulevasta saatiin, kun Italian poliisi pidätti viikonloppuna Euroopaan ”turvapaikanhakijana” pyrkineen tuomitun ISIS-terroristin Ben Nasr Mehdin. Mehdi kertoi rajalla haluavansa matkustaa Pohjois-Eurooppaan! Hänet kuitenkin pidätettiin, mikä merkitsi tietysti yhtä menetettyä kansainvälistä huippuosaajaa Suomen kannalta. Rovion ja Supercellin konttoreiden pihalla liput laskettiin varmasti puolitankoon.

”Rasismista” puhutaan valtamediassa päivittäin, mutta Suomen historian ensimmäinen rasistinen murha sivuutettiin parilla pikku-uutisella. Miksi? Koska rasistisen murhan uhri olikin valkoinen kantasuomalainen. Mikäli rasistisen murhan uhri olisi ollutkin muukalainen, olisi tämä julistettu jo pyhimykseksi Ylen, sisäministeriön ja Helsingin Sanomien psykologisen sodankäynnin seremoniassa.

Esimerkiksi Punaisen Ristin määritelmän mukaan murha ei edes voinut olla rodun motivoima, sillä vain valkoiset voivat syyllistyä ”rasismiin”. Kun Punainen Risti ja sen hengenheimolaiset vastustavat ”rasismia”, ne siis omakin määritelmän mukaan vastustavat todellisuudessa valkoista kantaväestöä.

Sisäministeriölle suomalaiset ovat suurin ongelma

Uutiset rasistisista murhista ja Pohjois-Euroopaan pyrkivistä ISIS:n ”turvapaikanhakijoista” ovat toki puhuttaneet myös Suomen sisäministeriön väkeä. Johtopäätökset ovat kuitenkin vähintäänkin kieroutuneita. Koska valkoisen miehen taakkaan vetoaminen ei ole enää aikoihin riittänyt vakuuttamaan suomalaisia siitä, että olemme kollektiivisessa vastuussa afrikkalaisten hyvinvoinnista, on sisäministeriössä tartuttu järeämpiin aseisiin.

Ylen viikontakainen uutinen ”Sisäministeriö pelästyi turvapaikanhakijoiden määrää – pyysi viestintägurut ideoimaan ’valtavaa myrskyä’” meni aluksi ohi jopa monilta maahanmuuttouutisointia tiiviisti seuranneilta suomalaisilta. Kyse oli sisäministeriön syksyllä käynnistämästä salaisesta hankkeesta, jossa veronmaksajille valehdellaan maahanmuutosta näiden omaan piikkiin.

Sisäministeriön virallinen tehtävä on suojella suomalaista yhteiskuntarauhaa; todellisuudessa se on valmis valehtelemaan kansalaisille maahanmuuton aiheuttamista turvallisuusuhista edistääkseen pyhän pakkomonikulttuurisuuden ideologiaa.

Sisäministeriön viestintäpäällikkö Mika Mäkinen kutsui toimittajia ja muita ”viestintäguruja” keskustelemaan siitä, kuinka pakolaistulvaan liittyvät vihatotuudet voitaisiin sensuroida ja kuinka suomalaisten tajuntaan voitaisiin kohdistaa kulttuurimarxististen arvojen ”myrsky”. Yle kirjoittaa:

”Kutsut lähetettiin nopealla varoitusajalla samaan aikaan, kun turvapaikanhakijoita saapui Suomeen tuhansia ja vastaanottokeskuksia perustettiin eri puolille maata kiihtyvään tahtiin. […]

Tilaisuudessa oli paikalla paljon sisäministeriön omaa tiedotusväkeä. Kutsun saivat ainakin Miltton ja SEK&Grey, tuotantoyhtiö Gimme Ya Wallet, Yle ja Radio Helsinki. Kutsulistalla oli myös mm. Supercellin, Suomen Punaisen Ristin ja turvapaikanhakijoita auttavien ryhmittymien edustajia. […]

Syyskuun 9. päivänä järjestettiin neljän tunnin workshop, jossa ministeriön johdolla ideoitiin esimerkiksi turvapaikanhakijoiden ystävälliseen vastaanottoon ja rasismin vastustamiseen liittyviä projekteja.”

Ylen uutisen laatineen Jessika Aron mukaan sisäministeriön Mäkinen yritti useaan otteeseen taivutella hänet lopettamaan aiheesta kirjoittamisen. Julkisuudesta kiusaantunut Mäkinen väitti, ettei propagandakampanjaa ideoineessa salaisessa tilaisuudessa ollut mitään uutisoinnin arvoista. Mikäli asia oli täysin yhdentekevä, miksi sisäministeriö sitten yritti estää uutisen julkaisemisen?

Sosiaalitanttojen kuulee usein julistavan, että ”rasismissa” (lue: järkevämmän maahanmuuttopolitiikan kannattamisessa) on kyse vain ”pelosta”. Suomalaiset ”pelkäävät” tummempaa ihonväriä ja maahanmuuttajien mukanaan tuomia eksoottisia ruokalajeja sekä muita jännittäviä kulttuuriuutuuksia.

Kun rohkaistumme ja kukistamme ”pelkomme”, huomaamme, että tummat tulokkaat vain rikastuttavat kulttuuriamme. Rumat rikostilastot ovat vain silmänlumetta ja paikallinen kulttuuri pelkkä valhe, jota ei tarvitse vaalia. Maahanmuuton haasteet voitetaan, kun kantaväestö voittaa omat irrationaaliset ”pelkonsa”.

Ylen haastattelema sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nergi myöntää kuitenkin viimein, että naurettava pelkopuhe on ollut vain heijastusta kulttuurimarxistien omista asenteista. Nergi totesi Ylelle, että salaisen propagandakokouksen ”taustalla oli pelko siitä, miten suomalainen yhteiskunta kestää muutoksen, jossa turvapaikanhakijoita saattaa tulla tuhat päivässä”. Nergi tarkentaa, että varsinainen ongelma on ”vihapuhe” eli maahanmuuttopolitiikasta huolestuneet suomalaiset.

Olipa ongelma mikä hyvänsä, sisäministeriö syyllistää aina kantaväestöä.

Kuvakaappaus Ylen uutisesta.
Kuvakaappaus Ylen uutisesta.

Sisäministeriö keksii uusia lakeja: ”Kansallissosialismia ei saa tukea”

Mäkisen ja Nergin linjoilla on myös sisäministeriön kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen, jonka mukaan ”suurin suomalaisten arkeen vaikuttava uhka on äärioikeiston toiminta”. Mankkinen ei Suomen Kuvalehden haastattelussa kuitenkaan perustele väitettään sanallakaan. Miten ”äärioikeisto” uhkaa suomalaisten arkea? Vastustamalla haittamaahanmuuttoa, EU:n liittovaltiohanketta ja luonnonvarojen yksityistämistä? Levittämällä tietoisuutta maahanmuuttajien rikostilastoista?

Mankkisen ja kaikkien sisäministeriön työntekijöiden lausunnot on nähtävä tästä lähtien jatkumona heidän syksyllä salassa järjestämälleen propaganda-aivoriihelle. Tuskin Mankkinenkaan pelkää joutuvansa ”äärioikeiston” uhriksi. Sisäministeriön linja nyt vaan sattuu olemaan, että maahanmuuton haitat on sensuroitava, ja yksi kätevä keino on siirtää keskustelu aivan muihin aiheisiin, kuten epämääräiseen ”äärioikeistoon”.

Radio Helsingin viikontakaisessa haastattelussa Mankkinen totesi, ettei ”pidä tukea sellaista liikettä, jonka tavoitteena on kansallissosialistinen Suomi”.

Miksei? Häiritseekö Mankkista ajatus siitä, että hänen lapsenlapsensa jälkeläiset saattaisivat olla afrikkalaisia keskimäärin 30 pistettä älykkäämpiä ja lainkuuliaisia pellavapäitä? Puistattava dystopia totta tosiaan! Tai ehkä hän pelkää sisäministeriön toimintaa velkarahalla ylläpitävien kansainvälisten pankkien elinkeinon puolesta – onhan kansallissosialistisen politiikan ydin rahanluontioikeuden kansallistaminen. Tai ehkä hän on vain katsonut Schindlerin listan liian monta kertaa. Maanpetturi mikä maanpetturi.

Radio Helsingissä Mankkinen murjaisi, että vihatotuudet siirtolaisten korkeista rikostilastoista puhuttelevat vain niitä suomalaisia, joiden ”maailmankuva perustuu vihaan”. Hän painotti pitävänsä ”erittäin tärkeänä”, että sisäministeriön luomasta siirtolaiskatastrofista suuttuneet suomalaiset ”eivät lähde tukemaan Suomen Vastarintaliikettä”. Juuri näin – perussuomalaiset ovat paljon turvallisempi vaihtoehto.

Mankkisen vihaama Vastarintaliike oli tällä viikolla otsikoissa Lahdessa järjestetyn katupartioinnin vuoksi. Iltalehti uutisoi tänään, että poliisia tarvitaan Hennalan hätämajoituskeskuksessa lähes päivittäin. Vastarintaliikkeen katupartioita vastustanut Hämeen poliisilaitoksen komisario Pekka Kokkosella oli kuitenkin pokkaa valehdella radiohaastattelussa, että ”millään paikkakunnalla ei oo katurauha vaarantunut turvapaikanhakijoiden vuoksi”.

Lahden katupartio.
Lahden katupartio.

Ikävä kyllä Hämeen poliisilaitoksen uskottavuuden viimeisetkin rippeet karisivat jo pari viikkoa sitten, kun selvisi, että laitoksen henkilöstöä oli nimenomaan kielletty kertomasta julkisesti turvapaikanhakijoiden tekemistä rikoksista (1, 2).

Maahanmuuttorikollisuutta sensuroimalla poliisijohto kertoi taistelevansa ”rasismia” ruokkivia vihatotuuksia vastaan. On mahdollista, että poliisin saama ohjeistus on osa sisäministeriön syksyllä käynnistämää propagandakampanjaa.

Komisario Kokkosen mukaan ”rikostilastoissa turvapaikanhakijat eivät näyttele merkittävää roolia”. Ennen poliisin saamaa sensuurikäskyä MTV3 kuitenkin ehti uutisoida, että turvapaikanhakijat ovat ympäri Suomea syyllistyneet lukemattomiin seksuaali-, väkivalta- ja omaisuusrikoksiin. Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos myönsi jo viime vuonna, että Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneet miehet syyllistyvät raiskausrikoksiin 17 kertaa useammin kuin suomalaiset. Silti poliisi ja sisäministeriö käyttävät energiansa ”äärioikeiston” metsästämiseen.

Ongelma kaikissa länsimaissa

Kuten Ylen uutisesta selvisi, pyrkii sisäministeriö käyttämään yksityisiä medioja ja toimittajia työkalunaan. Ottaen huomioon pohjoismaisen valtamedian vaalimat arvot, tämä on tuskin vaatinut kovia ponnisteluja (1, 2). Kuten olemme uutisoineet, Ruotsissa juutalaisen Bonnierin suvun omistaman Dagens Nyheter –lehden juutalainen päätoimittaja Peter Wolodarski on julkisesti kannustanut toimittajia tunnustamaan väriä ja ajamaan pakkomonikulttuurisuutta keinoja kaihtamatta.

Wolodarski kutsuu avoimesti asenteellista ja vääristelevää tiedottamista ”agendoja rakentavaksi journalismiksi”, mikä ilmeisesti antaa valehteleville toimittajille synninpäästön. Sisäministeriön tavoin juutalainen päätoimittaja uskoo, että on olemassa tilanteita, jolloin valehtelu on paras ratkaisu. Esimerkiksi pakolaiskriisi.

Suomi matelee mädätyksessäkin toki suurten maiden vanavedessä. Saksassa oikeusministeri Heiko Maas ja liittokansleri Angela Merkel ovat vaatineet Facebookia sensuroimaan maahanmuuttovastaisen argumentoinnin.

Yhdysvalloissa mustien ja latinoiden rikollisuuden sensuurilla on pitkä ja ruma historia. Tänä vuonna suosittu konservatiiviasianajaja Ann Coulter julkaisi kirjan Adios, America, josta selviää, että uudella mantereella monikulttuurinen mediailmapiiri on täysin samanlainen kuin koto-Suomessa. Valkoisten rasistinen väkivalta mustia vastaan on äärimmäisen harvinaista myös Yhdysvalloissa.

FBI:n tilastoihin tutustunut Coulter muistuttaa, että mustat ovat syyllisiä yli 80 prosenttiin rotujenvälisestä rikollisuudesta! Kulttuurimarxilaiselle valtamedialle tämä on valtava ongelma, joka on päätetty ratkaista yksinkertaisesti sensuroimalla mustien tekemät rikokset.

Tilanne ei ole lainkaan lohdullisempi Isossa-Britanniassa, jossa hallitus on julkaissut lehdistölle ohjeet poliittisesti korrektista maahanmuuttouutisesta. Raportissa esimerkiksi kielletään käyttämästä sanoja kuten ”värillinen”, ”laiton siirtolainen”, ”ei-valkoinen” ja ”ei-kristitty”. Toimittajat saavat risuja siitä, että rikosuutisten yhteydessä on julkaistu liikaa kuvia mustista ihmisistä. Vaikka mustat syyllistyisivät valkoisia useammin rikoksiin, niin ei sitä kansalle tarvitse kertoa!

96402938_wright1_215437b

Brittihallitus kannusti myös syrjimään valkoisia työnhakijoita, jotta lehtien toimittajakunnasta tulisi monikulttuurisempi. Yleisesti ottaen brittilehdistön tulisi hallituksen mukaan keskittyä tuottamaan ”tarinoita monikulttuurisuuden rikastuttavasta vaikutuksesta yhteisöömme”. Ei, tämä ei ole Neuvostoliitto vaan 2000-luvun Eurooppa.

Tanskassa hallitus tahtoo sensuroida lehdistön lisäksi yliopistojen toimintaa. 2011 tanskalainen psykologian professori Helmuth Nyborg kirjoitti tieteelliseen Personality and Individual Differences –julkaisuun artikkelin, jossa hän varoitti maahanmuuton seurauksista. Hänen mukaansa kansainvaellus Lähi-idän maista tulee synnyttämään ikäviä seurauksia, koska arabien perinnöllinen älykkyysosamäärä on huomattavasti matalampi kuin tanskalaisten.

Tämä raivostutti maan kulttuurimarxilaisen tutkimus-, innovaatio- ja koulutusministeri Morten Østergaardin, joka aloitti ajojahdin Nyborgia vastaan. Nyborgin nimi loattiin Tanskassa täysin, vaikka Personality and Individual Differences –julkaisu pitikin viimeiseen asti hänen puoliaan. Tämä on tieteen ja politiikan suhde monikulttuurisessa lännessä.

Sisäministeriön propaganda on osa laajempaa maahanmuuttohanketta

Kaikissa länsimaissa hallitukset ja yksityinen valtamedia tekevät sulavaa yhteistyötä lobatessaan haittamaahanmuuttoa ja syyllistäessään kantaväestöä maahantunkeutujien rikoksista.

Kuten suomalainen vaihtoehtomedia on hiljattain uutisoinut, alkoi maassamme 2013 kaksivuotinen hanke, jossa Suomeen alettiin rakentaa kattavaa järjestö-, majoitus- ja huoltoinfrastruktuuria suurten maahanmuuttajamassojen vastaanottamiseksi.

Kroatiasta-Unkariin

Vain muutamia kuukausia hankkeen takarajan jälkeen alkoikin ennennäkemätön kansainvaellus, jota ei ole kyetty lainkaan hillitsemään palautussopimusneuvotteluilla, lähtömaiden turvallisuustilanteiden uudelleenarvioinnilla tai tehostetulla rajavalvonnalla.

Tämä ei ole sattumaa. Hallitus jalkautti 2015 kahden vuoden ajan valmistellun maahanmuuttopoliittisen suunnitelman ja pyrkii nyt varjelemaan sen toteutumista järjestelmällisellä propagandakampanjalla. Suomalainen – sisäministeriö on verisin vihollisesi.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta
Sisäministeri Petteri Orpo vastasi juutalaisyhteisön kutsuun
Mazel tov, Putinin agentit: nyt vietetään sananvapausviikkoa!

26 kommenttia

 1. http://ylilauta.org/maahanmuutto/42772651

  ”Halla-ahon kirjoituksissa on tietysti fiksuja pointteja, mutta ikinä hän ei tule maininneeksi mitään arveluja siitä, mikä tämän muuttoliikkeen katalyyttina on toiminut. Nyt ollaan vain hyväksytty luonnonlaiksi muuttunut ”rajat auki, ei voi tehdä mitään”-politiikka. Ikinä Halla-aho ei taustoita näitten kulttuurimarxististen liikkeiden juuria, jotka ajavat kansallisvaltioiden tuhoamista ja ovat nykyisen vihervasemmistohegemonian taustalla.

  Hommaforumin ketjun mukaan Halliksen bff Turkkila oli ollut Rajat Kiinni!-mielenosoituksessa ja oli kuvaillut kameralla useimpien osallistujien pärstät. Vaikuttaa aika omituiselta. Mitähän varten?”

  Olikos tämä Turkkila yhä Sanna Ukkolan sussu?

  http://ylilauta.org/maahanmuutto/42798672

  Plusääni(26)Miinusääni(7)
 2. Jos 2013 alussa on jo annettu ohjeistusta Suomessakin matuinvaasiota varten, niin täysin suunniteltu euroopan ja Suomen mädättäminen on käynnistetty jo sitäkin ennen. Todellista pakolaisuutta ei ole, on vain suunnitelma eurooppalaisen valkoisen kansan tuhosta, jota sionistibanksterit johtavat.

  Plusääni(38)Miinusääni(7)
  1. Juuri näin, totuuden mukainen artikkeli – kiitos!

   – muslimi-invaasio eurooppaan on Rothschild-sionistien luomus; itsenäiset valtiot romahdutetaan demokratialla.

   – EU on Rothschild-sionistien luomus, joten sitä ei ole luotu kestämään, se on luotu tuhoamaan.

   – Arvi Pihkala on täysin oikeassa, Suomen NWO-globalisti-hallitus ministeriöineen on suomalaisten pahin vihollinen.

   – Merkel ja Cameron ovat molemmat EUn huipulla istuvia sionisteja.

   – David Cameronin kärkäs kritiikki EUta kohtaan ja uhkailu mahdollisella erolla vuonna 2017 on pelkkää teatteria. Kansanäänestyksellä ei tuossa vaiheessa tulisi olemaan mitään merkitystä, koska EU olisi jo hyvin pitkälle täyttänyt tehtävänsä, eli itsenäiset valtiot olisi tuhottu.

   – sionistibanksterit ovat organisoineet ja rahoittaneet Euroopan muslimi-invaasion täysimääräisesti päämääränään itsenäisten valtioiden romahduttaminen sekä sisäisesti, että ulkoisesti.

   – kun itsenäiset valtiot on tupattu muslimi-sotilaita täyteen, sionistibanksterit kiskaisevat töpselin irti seinästä ja EU hajoaa.

   – tässä vaiheessa euroopan valtiot on islami-invaasiolla täysin mädätetty.

   – pilviä hipovaa valtionvelkaa ei ole tarkoituskaan maksaa takaisin, sillä kun kansat on saatu polvilleen, meidät tullaan ohjaamaan Rothschild-sionistisen maailmanhallituksen syliin.

   Plusääni(23)Miinusääni(6)
 3. Kyllä tämä ihmiskunnan historian valtavinta ja kauhistavinta massamurhaa tekevä (abortit, jo 700 000 lasta murhattu), homoseksuaalinen, Jumalaa ja Jeesusta kaikilla tasoilla (myös kirkoissa) pilkkaava, lapsensa kouluissa moraalittomuudella tuhoava, huoraava, juoppo ja sähköisten medioiden jumalattomassa viihteessä yötä päivää rypevä (Raamattu ja sen opetus ja oppiminen hylätty) kansa on tämän Jumalan rangaistuksen ansainnut, kuten olen usein kirjoittanut (nyt mainitsen enää vain lyhyesti). Murhista ja homoudesta pelkästään kuuluu seurata kuolemantuomio kummastakin, 1. Moos. 9:6; 3. Moos. 20:13. Kun siis muslimit, uskontonsa velvoittamina, vetävät syvän viillon suomalaisten kaulan paikkeille, tapahtuu oikeus – Jumalan rankaiseva käsi on heilahtanut muslimien välityksellä (ja heidät tänne toimittaneiden juutalaisten välityksellä). Tämän ymmärtäminen, ja ymmärryksestä seuraava parannuksenteko, on älykkyyttä.

  Ja kun kaulan kohdalla on syvä viilto (kuten suomaisetkin teloittavat lapsensa jo kohdussa paloittelumurhina), loppuvat puheet ”valkoisen ihmisen” älykkyydestä kertaheitolla (tekstissä mainittu kaksi kertaa; älykkyystestit ja niiden kriteerit on ”valkoinen ihminen” määrittänyt, ja tulos on jo ennalta tiedettävissä, of course).

  Jumala voi halutessaan lähettää tänne muitakin tuhoajajoukkoja tai esimerkiksi tulikiveä ja tulta taivaasta, kuten Sodomassa ja Gomorrassa homoseksuaalisuuden vuoksi (1. Moos. 19. luku).

  Mitä kirjoituksessa mainittuun sisäministeriöön tulee, se on osa esivaltaa, joka on Jumalalta ja joka palvelee Jumalaa (mm. rankaisee pahoja Jumalan edustamana; tosin tässä tapauksessa asiaa tiedostamatta), Room. 13. luku alkujakeet.

  Jos joku hermostuu ja sanoo, että Laurion olisi jo syytä lopettaa tuo jauhaminen, niin hän lienee oikeassa. Itsestäkin tuntuu, että olen jo riittävästi kirjoittanut (meinasin jättää tämänkin kommentin kirjoittamatta).

  Ja sanottakoon, ettei väärinkäsityksiä syntyisi, etten minä halua tämän kansan tuhoutumista. Kuitenkin, kun ainoasta tuhoutumisen estävästä asiasta, Jumalan puoleen kääntymisestä ja parannuksenteosta, on luovuttu, ymmärrän, että Jumalan silmissä tämä kansa on ansainnut maallisen tuhoutumisen ja ikuisen helvetin. Siksi sanon, että tämän kansan tuhoutuminen on ansaittu. Kun kansa tuhoutuu, tapahtuu oikeus. Maan päällä ei tarvita Suomen kansan kaltaisia kammottavia synnintekijöitä.

  Saattaa muuten olla niinkin, että Jeesuksen paluu ja viimeinen tuomio ovat aivan ovella (voi tapahtua nyt päivänä minä hyvänsä). Silloin Kristuksen hylänneet joutuvat ikuiseen helvettiin ja Kristuksen omat pääsevät ikuiseen autuuteen Jumalan yhteydessä:

  ”Mutta Herran päivä on tuleva niin kuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu” (2. Piet. 3:10-13).

  Oletan, ettei kukaan halua elää (tai paremmin: olla olemassa) ikuisesti helvetissä vaan Jumalan luona ikuisessa autuudessa. Tie Jumalan yhteyteen on Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus (hän sovitti syntimme puolestamme ristillä).

  Plusääni(14)Miinusääni(22)
 4. Loistava kirjoitus, faktaan pohjautuva, ilman antisemitismiä, lisää tätä. Sisäministeriössä on meneillään raivoisa taistelu suomalaisuutta vastaan, tämä pitäisi saada koko kansan tietoon.

  Plusääni(38)Miinusääni(7)
 5. Tässä on taas aiheellista muistaa, mitä roomalainen poliitikko ja filosofi Marcus Tullius Cicero sanoi lähes 2000 vuotta sitten:

  ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

  Jotta nämä pilvin pimein riehuvat maanpetturit ennenkaikkea korkeimmassa poliittisessa johdossamme ja virkamiehistössämme voisi tunnistaa, kannattaa myös muistaa vanha sanonta ”hedelmistään puu tunnetaan”.
  Katainen osti Super-Neuvostoliitto-politrukin viran repäisemällä suomalaisten selkänahasta pelastuspaketin konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden ulkomaisten pankkigangstereiden keinotteluvoittojen pelastamiseksi – tämä tietysti ”vastuullisesti” jo silloin kriittisen korkeaksi paisutettua KOROLLISTA ULKOMAAN-velkaamme kasvattaen.
  P.Orpon silmissä ilmeisestikin myös häämöttää politrukin virka Brysselin lihapatojen äärellä – Suomen tuhon kiihdyttäminen maahantunkeutuja-, erityisesti ISIS-terroristi-invaasiolla on hänelle mitätön hinta elämänsä tärkeimmään päämäärän saavuttamisesta.
  Voi vain ihmetellä, mitkä kaikkien tällaisten Suomen tuhoamista ajavien psykopaattien ja ketkujen motiivit lienevätkin.

  Plusääni(28)Miinusääni(4)
 6. http://carolynyeager.net/comment/6284#comment-6284

  ”This is quasi state-subsidized leftism (…)
  (…) The University of Leipzig should be made accountable for knowingly supporting left-wing extremists and even providing space so they can be trained to attack policemen and peaceful # LEGIDA [Pegida in Leipzig] demonstrators. This is clearly ”intellectual arson.”
  But see for yourself:

  Carolyn: These leftists are vicious. They do discourage many folk from coming out to support the anti-migrant demonstrations.”

  Plusääni(8)Miinusääni(7)
 7. Merkillistä.

  Täällä puhutaan tuhosta. Täällä myös mainostetaan valkoisen ihmisen älykkyyttä.

  Jumala uhkasi hävittää Niiniven (nyk. Irakissa) sen pahuuden vuoksi (Joona 3. luku). Niinive teki parannuksen. Jumala ei hävittänyt Niiniveä. Niiniveläiset (irakilaiset) olivat älykkäitä.

  Täällä ei tehdä parannusta. Suomi ja sen kansa tuhoutuvat. Miten se, että tuhoudutaan, voi olla älykkyyttä?

  Valkoisen ihmisen älykkyys on nolla. Ei mitään. Nichts. Nothing. Ingenting. Nada. Below zero.

  Silti sitä mainostetaan. Vieläpä julkisesti ja toiminnan ja suhtautumisen ohjenuorana. Kuinka tyhjä ja vapaasti tuhoon vievä voi pelastaa? Tämä on merkillistä.

  Eikö tyhjälle ja pelastumisen hylkäämiselle rakentaminen ole samaa kuin tuhoutuminen? Eikö olekin niin, että tänne kirjoittavat, parannuksenteon sivuuttavat ihmiset ovat maan ja kansan tuhoajia? Eikö olekin niin, että kaikki Suomen totuusliike, totuusmedia, totuusihmiset, vastarintaliike ja hälinä on Suomen ja sen kansan tuhoamista? Ja tuo tuhoaminen pyritään levittämään mahdollisimman laajalle. Tehdään kansanmurha.

  Todella, valkoisen ihmisen älykkyys on kansanmurha. Valkoisen ihmisen älykkyys on perkeleen älykkyyttä (Joh. 8:44), ja siksi sitä mainostetaan ja sille rakennetaan. Ja siksi kaikki tuhoutuu alun alkaenkin.

  Plusääni(11)Miinusääni(15)
 8. PERUSTUSLAINVASTAISEN EU-NUKKEHALLINTOMME VEROPAKOLOISET

  http://www.youtube.com/watch?v=DI8QtPdoeFo
  Tallennuslinkki: http://www.pwnyoutube.com/watch?v=DI8QtPdoeFo

  Hallintomme on perustuslainvastainen eli laiton. Miksikö? Se on edeltäjiensä tavoin syyllistynyt perustuslainvastaisuuteen. Päästämällä laittomia maahantunkeutujia pakolaikriisin verukkeella maahan rikottiin lakia. Toiminta ”pakolaiskriisissä” ei ole ollut edes EU-sopimusten mukaista. EU on laiton toimija maassamme, koska reilut parikymmentä vuotta sitten kansalaiset harhautettiin median propagandalla hankkeen taakse. Tietokirjailija Ari Ojapelto kirjoittaa (http://ariojapelto.blogspot.fi/2012/03/reporadiosta-stasi-studioon.html) blogillaan:

  ”Esimerkiksi EU:hun liittymisen yhteydessä ei tasapuolisesta tiedottamista ollut tietoakaan. Kesällä 2010 MTV:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara paljasti (IS 21.7. 2010) ja katui lähtöään medioiden yhteiseen EU-kampanjaan virheenä joka haisi pahalle.

  Karhuvaaran mukaan EU-hankkeen primus motor oli Sanomien pääomistaja, ministeri Aatos Erkko. Hän soitti Turun Sanomien Ketosille ja Alma Median toimitusjohtajalle Karhuvaaran esimiehelle Matti Packalenille voisivatko he yhdessä kampanjoida EU:hun liittymisen puolesta.

  Tarina ei kerro, oliko YLE:n johto soittolistalla. Uskoakseni hekin saattoivat päästä osallisiksi tästä Suomen rikkaimman mediamiehen epävirallisesta vaikuttamisesta. Kokoomuslaisessa ”hyväveli”-järjestelmässä hänellä oli suorat yhteydet Kimmo S(t)asiin ja Bildenbergin kautta Atte Jääskeläiseen.

  Karhuvaara tilitti Porin Suomi Areenassa: ’Vaikka se olikin vain ilmoitus, niin siinä isot mediatalot, siis valtaosa suomalaisesta viestinnästä, asettui kimppaan jonkin yhteiskunnallisen ratkaisun puolesta. Juttu haisi tosi pahalle ja oli yhteiskunnallisesti väärin’.”

  Euroopan unioniin liittymisen, Nato-isäntämaasopimuksen ja esimerkiksi tämän ”pakolaiskriisin” kohdalla on kaikissa tapauksissa syyllistytty perustuslainvastaisuuteen. Mielestäni tällä tavoin menettelevä hallinto ei ole, eikä voi olla suomalaisia edustava legitiimi hallinto. Hallintomme toki ”kilpailykykyä” edistäessään edistää monikansallisten yritysten täällä tapahtuvaa ryöstöä. Kyllä hallituksemme siis joidenkin eduksi toimii, mutta pahoin pelkään, että nämä tahot koostuvat sionistisesta globaalista pankkiiri- ja korporaatio-oligarkiasta meidän suomalaisten sijaan. Kaikkein tärkeintä on jokatapauksessa ymmärtää, että miehittäjä on saanut omat edustajansa parlamenttiimme. Tuhomme on väistämätön, jos perustuslaista piittaamattomat pankkimafian asiamiehet esimerkiksi valtiovarainministerin ominaisuudessa ovat sitoutuneet pelamaan hyvinvoinnillamme venäläistä rulettia vain päästäkseen parempiin pesteihin ja mehevämpien lihapatojen ääreen.

  Tutkiiko Suojelupoliisi valtiojohdon toimia Nato-sopimukseen liittyen?

  http://www.youtube.com/watch?v=07YKseryWvA
  Tallennuslinkki: http://www.pwnyoutube.com/watch?v=07YKseryWvA

  Jos SUPO on lopettanut tutkimukset, niin itseäni kiinnostaisi tietää millä perusteella se katsoo, ettei valtiopetosta tapahtunut? Alla suora lainaus Timo Isosaarelta.

  ”IPUn toimesta suomennetun NATOn isäntämaasopimuksen nojalla on tehty tiettävästi useita tutkintapyyntöjä Suomen valtiojohdon toiminnan laillisuudesta sen valmistelussa ja toteutuksessa. Suojelupoliisin lähettämän tiedoksiannon mukaan tutkinnanjohtaja on nimetty.

  Tutkintapyynnöissä on pyydetty selvittämään, onko valmisteluissa noudatettu perustuslakia ja Suomen voimassa olevia kansainvälisiä sopimuksia, kuten esim. Pariisin rauhansopimusta. Asiasta käytössä olevan dokumentaation perusteella laki- ja sopimusrikkomukset ovat ilmeisiä.

  Näiden lainkohtien noudattamatta jättämisen rikosnimike on valtiopetos.” – Timo Isosaari
  http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/186628-suojelupoliisi-tutkimaan-valtiojohdon-toimia

  Niinistön rooli EU-harhautuksessa


  Tallennuslinkki: http://www.pwnyoutube.com/watch?v=IqQ09Y95_pg
  Suosittelen: http://www.youtube-dl.org

  Kansalaismediat ovat ansiokkaasti kertoneet mm. siitä, kuinka suomalaiset harhautettiin EU:n jäseniksi. Markku Juutinen kirjoittaa 8.11.2015 Magneettimediassa otsikolla: ”Euroopan Unionin turmiollisuus ja euron viheliäisyys” Niinistön roolista:

  ”Varatuomari Sauli Niinistö harhautti perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan ominaisuudessa suomalaisia äänestäjiä ja Suomen eduskuntaa ennen EU-jäsenyyspäätöksiä vuonna 1994. Hän kertoi, että nämä päätökset eivät tarkoita markasta luopumista, eikä näillä päätöksillä vielä eurojäsenyyttä päätetä – vaan siitä päätetään myöhemmin ja siitä tehdään erikseen oma lakialoite.”

  ”Nämä Niinistön tekemät harhautukset kirjattiin ja liitettiin virallisiin eduskunnan asiakirjoihin (PeVL 14/1994, UaVM 9/1994, HE 135/ 1994) sekä myös äänestäjille lähetettyyn tiedotteeseen. Osa eduskuntaa sekä valtaosa suomalaisista äänestäjistä uskoivat tähän väitteen.”

  Euroopan Unionin turmiollisuus ja euron viheliäisyys

  Liikasella enemmän valtaa kuin Niinistöllä


  Tallennuslinkki: http://www.pwnyoutube.com/watch?v=XWfUSa7_TMQ

  ”EKP tekee veronmaksajien rahoilla satojen miljardien päätöksiä vailla demokraattista kontrollia. Sen pääjohtaja Mario Draghi on entinen pahamaineisen investointipankki Goldman Sachsin johtaja, ajalta jolloin yritys vääristeli ’asiantuntijana’ Kreikan luottokelpoisuutta sen liittyessä EU:hun. Lisäksi hän on pankkimaailman salaseura Group of Thirty -jäsen.- siis todellinen ’ammattilainen’ ja veronmaksajien ’luottomies'”, kirjoittaa tietokirjailija Ari Ojapelto blogillaan 24.10.2012 otsikolla: ”Avoin kysymys taloustieteilijöille ja pankkiireille” (http://ariojapelto.blogspot.fi/2012/10/avoin-kysymys-taloustieteilijoille-ja.html)

  Samalta blogilta lainaan vielä Ojapeltoa. Seuraavan lainauksen luulisi herättävän kysymyksiä. Tietokirjailija Ojapelto: ”EKP:n neuvostossa päätökset Suomen puolesta tekee yksin Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen. Hän ei saa konsultoida valtionjohtoa eikä kertoa neuvoston keskustelujen sisällöstä tai päätösten perusteluista edes Suomen pääministerille. EKP on suvereeni, jäsenmaat eivät.” (http://ariojapelto.blogspot.fi/2012/10/avoin-kysymys-taloustieteilijoille-ja.html)
  http://www.taloussanomat.fi:8123/jan-hurri/2014/01/12/hallintoalamaisen-kirje-paajohtaja-liikaselle/2014417/12
  Taloussanomien palkittu taloustoimittaja Jan Hurri esitti Liikaselle kiperiä kysymyksiä 12.1.2014 otsikolla: ”HALLINTOALAMAISEN KIRJE PÄÄJOHTAJA LIIKASELLE”. Erityisesti seuraavat kappaleet ovat mielestäni mainitsemisen ja lainaamisen arvoisia:

  ”Suomen Pankin virkakunnasta – tai sen puoleen koko Suomen kansasta – yksin te otatte henkilökohtaisesti osaa yhteisen rahamme hallinnointiin ja yhteisen taloutemme ohjailuun rahapolitiikan keinoin, olettehan Suomen Pankin pääjohtajana euroalueen keskuspankin EKP:n neuvoston täysivaltainen jäsen.”
  http://www.taloussanomat.fi:8123/jan-hurri/2014/01/12/hallintoalamaisen-kirje-paajohtaja-liikaselle/2014417/12

  Seuraavassa kappaleessa Jan Hurri kirjoittaa:

  ”Te osaltanne päätätte esimerkiksi siitä, mitä raha euroalueella on ja mitä se kulloinkin maksaa. Ja tämä taas vaikuttaa suorine ja epäsuorine vaikutuksineen meidän kaikkien elämäämme ja hyvinvointiimme. Teidän päätöksistänne osittain johtuu, minkä arvoista on päivittäin tarvitsemamme ja käyttämämme raha.”
  http://www.taloussanomat.fi:8123/jan-hurri/2014/01/12/hallintoalamaisen-kirje-paajohtaja-liikaselle/2014417/12

  Euroopan keskuspankin pääjohtaja Mario Draghi sanoo Der Spiegelissä: ”Monet hallitukset eivät ole vielä ymmärtäneet, että ne ovat jo kauan sitten menettäneet suvereniteettinsa.” http://mvlehti.net/2015/11/06/seppanen-yle-ja-hs-salaseurojen-pauloissa/

  Mitä Jan Hurri kysyi Liikaselta kirjeessään?

  Nämä kysymykset Talossanomien palkittu Taloustoimittaja Jan Hurri esitti Liikaselle 12.1.2014.

  ♦ Mikä vaikutus EKP:n harjoittamalla rahapolitiikalla ja sen virityksellä oli euroalueen historiallisen voimakkaaseen velkaantumiseen kriisiä edeltäneen euroajan ja EKP:n valtakauden ensimmäisen vuosikymmenen aikana?

  ♦ Mikä osuus talouden eri toimijoille kertyneellä velkataakalla oli kriisin syynä ja yhä on talouskasvun vaimentajana?

  ♦ Mitä meidän pitäisi ajatella EKP:n kyvystä arvioida talouden ja rahoitusolojen tilaa ja toisaalta sen kyvyistä harjoittaa rahapolitiikkaa, jos talouden ennen kokemattoman voimakas velkaantuminen historian valossa ilmeisine riskeineen paljastui EKP:lle vasta kriisin puhjettua?

  ♦ Entä miten neuvotte meitä tulkitsemaan sitä toista mahdollista vaihtoehtoa, että EKP kyllä tiesi euroalueen voimaperäisestä velkaantumisesta sekä ymmärsi velkaantumisen taloushistorian valossa ilmiselvät riskit – mutta antoi silti velkaantumisen jatkua?

  ♦ Mitä euroalueen velkakriisi ja jäsenmaiden talous- ja rahoitusolojen voimakas uusi eriytyminen kertoo yhteisen rahan ja yhteisen rahapolitiikan sopivuudesta isolle joukolle erilaisia ja rahapolitiikkaa lukuun ottamatta itsenäisiä kansallisvaltioita?

  ♦ Miten perustelette EKP:n likimain rajatonta rahapoliittista valtaa vielä senkin jälkeen, että juuri EKP:n vastuulla olleet euroalueen rahoitusolot ajautuivat sekasortoiseen kaaoksen tilaan vain kymmenessä vuodessa euron käyttöön ottamisen jälkeen?

  ♦ Millä perustein voimme nyt luottaa EKP:n kykyyn arvioida talouden ja rahoitusolojen tilaa sekä hallita monimutkaisen talouden ohjausta, kun se ei näytä sujuneen ennen kriisiä eikä kriisin aikanakaan ilman yhä rämäpäisempiä rahakokeita?

  Suomen ystäville

  http://www.youtube.com/watch?v=d5L_xJszEmE
  Tallennuslinkki: http://www.pwnyoutube.com/watch?v=d5L_xJszEmE

  Lopuksi sanon muutaman sanan todellisille Suomen ystäville. Euroopan invaasio eli ns. ”pakolaiskriisi” on yhdistänyt suomalaisia. Henkilökohtaisesti hyväksyn ja ymmärrän katupartioiden toiminnan. Viranomaisilla on karannut mopo käsistä maahantunkeutujien suhteen. Missään ei varmaankaan tarkkaan tiedetä keitä tänne on ”pakolaiskriisin” varjolla päästetty. Rajat kiinni -liike on jakautunut kahteen leiriin. Alkuperäinen oli Torniossa. Se syntyi aiheellisesta huolesta invaasiota kohtaan. Se kokoontui täysin rauhanomaisesti. Viimeisimpään Torniossa järjestettyyn Rajat kiinni -mielenosoitukseen saapui humalassa meuhaavia rähisijöitä. Torniolaisen ryhmän mukaan eteläinen ydinryhmä on yrittänyt kaapata liikeen itselleen ja mustamaalata sitä. On jopa uhattu hakata alkuperäisen Rajat kiinni -liikkeen kannattajia. Tällaiselle toiminnalle annan täyden tuomioni.

  Tällaisella yhtenäisyys rikotaan. Voi olla toki, että maassamme operoi jo jonkinlaisia provokaattoreita, jotka yrittävät estää kaiken järkevän yhdentymisen. Siis kaiken sellaisen, millä voitaisiin oikeasti saada jotain aikaan. Aivottomat rähisijät arvomaailmoistaan ja ideologioistaan riippumatta kansan enemmistö jättää omaan arvoonsa. Tarvitsemme toki maskuliineja miehiä esimerkiksi tuomaan ongelma-alueille turvaa iltaisin. Sananvapaus kuuluu tässä maassa kaikille. En siis hyväksy sitä, että jokin radikaaliporukka käy ohjeistamassa ”omiaan” uhkailemalla väkivallalla. Joka toivoo hyvää suomalaisille ei saisi ryhtyä heitä uhkailemaan!

  Todellinen muutos syntyy suomalaisten uudesta yhdistymisestä. Monille on varmaan selvää että media ja poliitikot valehtevat. Jatketaan siis näiden valheiden osoittamista ja kehitetään toimintaa kentällä. Parasta olisi rahanluontioikeuden palautuminen suomalaisille sekä laaja kansannousu islantilaiseen tyyliin. Siellä kansalaiset yksissä tuumin totesivat, etteivät maksa laittomia heidän nimissään petoksellisesti otettuja velkoja. Kansa otettiin mukaan uuden perustuslain laadintaan Lopuksi vielä laitettiin pankkiireita linnaan ja maan tilanne alkoi heti parantua.

  Tohtori Jantunen omaa luokkaansa

  Saara Jantunen on aivan omaa luokkaansa. Hän väärensi oleellisesti kirjaansa liittämäänsä lainatekstiä. Jantusta epäillään rikoksesta.
  http://mvlehti.net/2015/11/10/puolustusvoimien-tutkija-vaarensi-lahteensa-epaillaan-rikoksesta/

  Tinkimättömät perusvaatimukset

  http://mvlehti.net/2015/10/14/ennen-niiden-hirvikivaarien-esillekaivamista-kokeiltaisiin-vahan-vahemman-radikaaleja-keinoja/

  Tavoitteissa pyritään löytämään sellainen linja, jonka kaikki mukanaolijat voivat hyväksyä ja jättämään ulkopuolelle sellaiset vähemmän tärkeät asiat, joista tulee helposti yhtenäisyyttä hajottava tekijä. Niistä voidaan sitten etsiä demokraattista kompromissia sitten, kun meillä taas on demokraattinen, itsenäinen isänmaa.

  Tavoitteet, joista ei voida tinkiä ovat tietenkin ne, joita tarvitaan tuollaisen isänmaan rakentamiseen:

  – Ero EU:sta ja euroalueesta.
  – Suomen kansalaisia suojelevan perustuslain palauttaminen ja sen vahvistaminen ja sitä valvomaan perustettava perustuslakituomioistuin.
  – Laittomien maahantulijoiden virran pysäyttäminen ja muiden, kuin pakolaistaustaisten maahantunkeutujien karkottaminen.
  – Puoluediktatuurin lopettaminen, riisumalla puolueilta niiden vuoden 1969 puoluelaissa ja sen jälkeen ottamat erikoisoikeudet ja puoluerahoitus.
  – Vähitellen etenevä sitoviin kansanäänestyksiin siirtyminen päätöksenteossa.

  Plusääni(13)Miinusääni(3)
  1. Loistava yhteenveto Suomen järkyttävästä tilanteesta, josta voimme syyttää salaisia sopimuksia tehnyttä valtiojohtoamme. He harjoittavat valehtelua, salailua ja asioiden tarkoituksenmukaista vääristelyä – eli täysin rikollista toimintaa. Verhon takana hääräilevä sionisti-Stubb on Suomen vaarallisin henkilö suomalaisille.

   Suomi on uhrattu sionisti-juutalaisten alttarilla jonka uskollinen palvelija nykyinen sss-hallitus on ministeriöitään ja roskaledistöä/mediaa myöten.

   KIITOS SINULLE ”totuus ei pala tulessakaan”!

   Plusääni(10)Miinusääni(2)
  2. ”Todellinen muutos syntyy suomalaisten uudesta yhdistymisestä. Monille on varmaan selvää että media ja poliitikot valehtevat. Jatketaan siis näiden valheiden osoittamista ja kehitetään toimintaa kentällä. Parasta olisi rahanluontioikeuden palautuminen suomalaisille sekä laaja kansannousu islantilaiseen tyyliin. Siellä kansalaiset yksissä tuumin totesivat, etteivät maksa laittomia heidän nimissään petoksellisesti otettuja velkoja. Kansa otettiin mukaan uuden perustuslain laadintaan Lopuksi vielä laitettiin pankkiireita linnaan ja maan tilanne alkoi heti parantua.”

   Mikä ihmeen kansannousu, täällähän on jo kansanvalta ? Yhteiskuntamme yksinvaltias on vuosikymmeniä ollut kansa itse lain nimenomaisella määräyksellä: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

   Kansa on täten vuosikymmenten ajan sallinut itselleen kaiken. Se on viehättynyt itsestään, ja tällä oman itsensä (=perkeleen) palvonnalla täten suorastaan tilannut kaikki ongelmat kohdallensa.
   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/suomen-kansa-pitaa-itseaan-omana-jumalanaan/

   Täten, tuntuu pelottavalta, jos tämä perkeleellinen kaljaa kittaava ja telkkarista duudsoneita toljottava uunoturhapuroa idolinaan pitävä kansa repeäisi nyt kansannousuun !

   Vuosikymmenet täällä on harjoiteltu vain kaikenlaista perseilyä : mm. lasten murhaamista aborteissa, viinanjuontia, homoseksuaalisuutta, jumalanpilkkaa, huorintekemistä, huumeiden käyttöä, roskaviihdettä, valhetta, huijaamista, väkivaltaa, maanpetoksellisuutta ja maan aktiivista tuhoamista, ja kaikkea muuta tätä vain omaan napaan tuijottaen, ja sitten nämä repeää tästä vielä ”kansanousuun” ? Jos niin tapahtuu, niin paetkoon ken voi !

   99.6% kansasta ei edes ymmärrä mm. tuosta rahajärjestelmäasiasta yhtään mitään (luullaan, että valtio luo rahan tai että se tulee talletuksista, kuten telkussa oppinut ekonomisti sanoo), miten voi odottaa, että kansa tekee jollekkin asialle jotain parannusta, mistä se ei mitään ymmärrä ? Onko siis edellytyksiä ? Muuhun kuin vapaaseen riehuntaan ?

   Sitäpaitsi, Islannin keskuspankki on yhä juutalaisen BIS -keskuspankkikartellin alaisuudessa. Islannilla, Ruotsilla, eikä millään muullakaan euroopan maalla ei ole oma raha. Ei pidä antaa valuutan nimen hämätä.

   Plusääni(7)Miinusääni(3)
 9. Tuosta artikkelista tuli mieleen, että nyt luodaan sallivat olosuhteet seuraavalle ,,,

  Left-wing extremists attack homes of nationalists in Sweden
  https://www.youtube.com/watch?v=CHChPftGDQ0

  Edellä esitetyn kaltaiset väkivaltaiset hyökkäykset maltillisia kansallismielisiä ja heidän omaisuuttaan vastaan ovat olleet Ruotsissa arkipäivää jo useita vuosia. Myös maltillisten kansallismielisten tapahtumia pyritään provosoimaan.

  Ruotsin tilanne onkin pienoismalli siitä mitä muualla maailmassa tapahtuu kaiken aikaa. Nyt väkivalta, terrori ja sananvapauden rajoittaminen alkaa nostamaan rumaa päätään myös meillä Suomessa.

  Video kannattaa katsoa nyt, koska se poistetaan aina silloin tällöin, mutta saadaan onneksi julkaistua uudelleen.

  Vasemmiston suorittamista väkivaltaisista iskuista pidätytään puhumasta tai yksinkertaisesti ne tulkitaan valtamediassa `ääriliikkeiden` suorittamiksi, jolla vihjataan äärioikeistoon. Tällainen meno on jo alkanut Suomessa pienimuotoisina tuhotöinä, tönimisinä ja läpsimisinä, mutta tulee kiihtymään edellä kuvatun kaltaiseksi.

  Näyttää siltä, että ruotsalainen antifa pidättää itsellään oikeuden määritellä hyökkäyksensä kohteet, koska siellä hyökätään myös esimerkiksi kansallismielisen puolison kotiin, joka ei välttämättä allekirjoitakaan tämän ideologiaa. Mutta ruotsidemokraatit ovat ykköstargetteina.

  Revfront
  http://revfront.org/

  Esimerkiksi siionisti antifa Robert Aschberg, seuraavissa kuvissa luo assosiaatioita pesäpallomailan kanssa, on osallistunut `trollijahtiin`
  https://www.google.com/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=960&bih=489&q=aschberg&oq=aschberg&gs_l=img.3…1276.9206.0.10741.8.8.0.0.0.0.157.894.0j7.7.0….0…1ac.1.64.img..1.7.879.2-ZG9zf03i8#imgrc=lotSzIgK1h6bUM%3A

  Pesäpallomailan assosiaatio on mielenhellintataktiikassa ja avautuu tästä:

  Inglourious Basterds (Kunniattomat paskiaiset)

  Leffassa ryhmä antifa porukkaa metsästää `natseja` sodasnjälkesessä Saksassa eli nykyleimasanoilla äärioikeistolaisia, viharikollisia ja fasisteja. Heidän `pelätty` teloittajansa hakkaa kiinnisaadun äärioikeistolaisen pään pesäpallomailalla tohjoksi.

  Plusääni(7)Miinusääni(3)
 10. Tällä foorumilla yksi hourailee ja sauhuaa jostain viimeisestä tuomionpäivästä. Että jäädään vain odottamaan että taivaalta salamoi ja ukkostaa. Täytyy olla päästään aika sekaisin kun tosissaan ehdottaa että ratkaisu olisi jäädä odottamaan karsinaan, teuraalle vietäväksi. Ja vielä kehtaa väittää että suomalaiset olisivat ansainneet sen että tänne tulee ählämeitä ja neekereitä katkomaan suomalaisten kurkkuja. Ei tätä kenenkään jumala ole käsikirjoittanut. Toiset ihmiset tekevät pahojaan toisille ihmisille. Raamatun lukeminen tai loitsujen tekeminen ei meitä auta. Viranomaiset, lainsäätäjät – koko maanpetoksellinen koneisto – on kääntynyt Suomessa kansaa vastaan. Koko Euroopan tulevaisuus on vaakalaudalla.

  Nyt täytyy kansan riveistä nousta oma-aloitteisesti suomalaisia jotka ottavat ohjakset käsiinsä. Näitä maanpettureita ja heidän maahantunkevia vainolaisia on kuritettava. Rangaistava. Kovemman kautta.

  http://static.mvlehti.net/uploads/2015/11/Avoimet-portit-video-suomeksi.mp4?_=1

  Plusääni(11)Miinusääni(9)
  1. Niin, Suomen kansalla on jo ollut ohjat käsissä, vuosikymmeniä. 7,2 vuoden kokemuksenikin osoittaa, että kirjoittamiseni/tutkimiseni/Kristuksessa pelastumiseni on turhaa kansan ja sen johdon edessä. Tällä hetkellä minulla ei ole yleisöä (tosin Jumala kuulee minua), mutta ehkä oikea paikka löytyy tai sitten ei. Jos kansa pystyy pelastamaan itsensä ja maansa, niin siitä vain. Lastenmurha-, homo-, jumalanpilkka-, huoraamis- ja kirkontuhoamisvaltio saa arvoisensa pelastajan ja pystyssäpitäjän. Itse olen tullut, jo varhain, tietämään, että asiat ovat Jumalan käsissä.

   Plusääni(5)Miinusääni(4)
 11. MITEN ”PAKOLAISKRIISI” KYTKEYTYY VELKAISEEN PANKKIJÄRJESTELMÄÄN?

  Timo Isosaari kirjoittaa asiasta hyvin blogissaan, jonka julkaisen tässä kommentissani. Asiasta uutisoi myös mvlehti.

  Ei lainkaan yllättäen ja pyytämättä
  13.11.2015 09:43 Timo Isosaari

  Suomeen tulleen pakolaistulvan on täytynyt olla hallituksen tiedossa viimeistään vuonna 2012, koska viranomaisvalmistautuminen aloitettiin jo 2013 SPR:n johdolla. Kaksivuotisen hankkeen tavoitteena oli valmistautua jopa 100 tuhannen pakolaisen ”yllättävään” vastaanottotarpeeseen, kuten SPR:n tiedotteesta ilmenee.

  https://rednet.punainenristi.fi/sites/rednet.mearra.com/files/MAVA_tiedote_REDNET%20%282%29.pdf

  ”Euroopan Pakolaisrahasto on myöntänyt rahoituksen Suomen Punaisen Ristin hankkeelle ”MAVA – Järjestöjen tehtävät maahantulovarautumisessa”. Hankkeen on suunniteltu kestävän 2 vuotta ja rahoitus on nyt myönnetty vuodelle 2013. Hankkeen aloitus on tapahtunut helmikuussa 2013. Hankkeen kansallisesta rahoituksesta vastaavat ensimmäisen vuotena Maahanmuuttovirasto, sisäasiainministeriön maahanmuutto-osasto, sosiaalija terveysministeriö sekä Suomen Punainen Risti. Muita hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Aluehallintovirastot (AVI), Elinkeino- ja ympäristökeskukset (ELY), Suomen pelastusalan keskusliitto (SPEK), Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) sekä eri järjestöt.”

  Kuten yllä olevasta lainauksesta ilmenee, kaikki viranomaistahot ovat olleet rahoittamassa hanketta ja osallistuneet koulutuksiin, joilla tilanteeseen on varauduttu.

  Ylekin on riemuinnut Suomen viranomaisten erinomaisesta reagointikyvystä: ” Suomen reilussa sadassa vastaanottokeskuksessa asuu nyt noin 25 300 turvapaikanhakijaa. Vielä maaliskuussa vastaanottokeskuksia oli vain 17 ja niissä muutama tuhat asukasta.”

  Kaikki mediavinkuna puutteellisista resursseista ja koko yllätysmomentti ovat olleet pelkkää teatteria. Tällainen operaatio olisi ollut täydellisen mahdoton ilman huolellista ennakkovalmistelua.

  Suomalaistenkin pitäisi jo käsittää, ettei politiikassa mikään tapahdu sattumalta. Irakissa on sodittu jo 10 vuotta ja Syyriassakin pian 5 vuotta. Yhdysvallat ilmoitti vetäytyvänsä Irakista jo ennen pakolaiskriisin alkua (mikä tietysti motivoi ”väärissä leireissä” sotineita nuoria miehiä katoamaan paikkakunnalta pikaisesti).

  Tarvitsee enää esittää kysymys ”miksi”, eikä siihenkään ole kovin vaikea vastata.

  Keskuspankkiirit nimittäin tiesivät jo tuolloin, että niin FEDin kuin EKPn toimet 2008 alkaneen talouskriisin ratkaisemisessa ovat menossa täysin päin helvettiä, eikä niiden työkalupakissa ole ainuttakaan välinettä täydellisen talouskatastrofin estämiseen, ainoastaan viivyttämiseen. Sellaisia ei ole myöskään millään hallituksella tai niiden yhteistyöelimillä. Tämä käy välillisesti ilmi Group of Thirty-nimisen järjestön lokakuussa julkaisemasta raportista. Siinä varoitettiin varsin selväsanaisesti aiheutuneista riskeistä ja poliittisten toimenpiteiden tarpeesta.

  Talouskatastrofin luoneet tietävät, etteivät ilman linnatuomiota selviä, kun totuus valkenee kansalaisille. Luodulla pakolaiskriisillä luodaan myös ulkoinen kriisi ja saadaan lisää valtaa poliisille ym. viranomaisille tulevia levottomuuksia silmällä pitäen.

  Koska poliittisiakaan ratkaisuja ei ole, on jostakin saatava ulkopuolinen syypää kriisin eskaloitumiseen, jotta kokonaan lapasesta riistäytynyt finanssijärjestelmä ja vallassa olevat poliitikot eivät menettäisi kasvojaan. ”Hallitsematon” pakolaistulva lienee ollut ainoa, mitä hätäpäissään keksittiin. Yhdysvalloissa nimittäin toteutetaan omaa variaatiota invaasiosta, myöntämällä nopeutetusti työlupia miljoonille laittomille siirtolaisille.

  Toki taustalla vaikuttaa myös geopoliittinen sapelien kalistelu, mutta ihmisiä tässä ei ole tarkoitus pelastaa, vaan järjestelmää, joka hoippuu tuhoutumisen partaalla.

  Siinä oli Isosaaren oivallinen kirjoitus. Timo Isosaaren mainitsemasta talouskatastrofista puheenollen:
  http://4.bp.blogspot.com/-wq5xXBpm8TA/T2xAWa1yqWI/AAAAAAAAAFU/_qzRXkwQqls/s1600/5-Virtuaaliraha-reaalimaailma-jpg.jpg

  Tinkimättömät perusvaatimukset

  – Ero EU:sta ja euroalueesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372
  – Suomen kansalaisia suojelevan perustuslain palauttaminen ja sen vahvistaminen ja sitä valvomaan perustettava perustuslakituomioistuin.
  – Laittomien maahantulijoiden virran pysäyttäminen ja muiden, kuin pakolaistaustaisten maahantunkeutujien karkottaminen.
  – Puoluediktatuurin lopettaminen, riisumalla puolueilta niiden vuoden 1969 puoluelaissa ja sen jälkeen ottamat erikoisoikeudet ja puoluerahoitus.
  – Vähitellen etenevä sitoviin kansanäänestyksiin siirtyminen päätöksenteossa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. Valmistautukaa taistelemaan. Valmistautukaa liikkeelle lähtöön.

  Plusääni(9)Miinusääni(4)
 13. Ei tätä ratkaista sillä että vähän mennään katupartioimaan sinne tänne.

  Miten saadaan pois vallasta nykyiset päättäjät? Suomessa ja laajemmin Euroopassa.

  Internet on jo pullollaan analyysiä ja raportteja siitä miten paha tilanne on.

  Tarvitaan ratkaisuehdotuksia. Tarvitaan ihmisiä jotka ovat valmiita toimintaan.

  Ja onko pakko kritisoida niitä ihmisiä jotka ehkä päihtyneinä, mutta kuitenkin tulevat edes paikalle, ovat läsnä osoittamassa mieltä. Haittaako se todella niin paljon jotain liikettä? Olin itse mukana kaksi kertaa Helsingissä Rajat Kiinni mielenosoituksessa. Ensimmäisessä joka järjestettiin 19.9 oli toki jonkun verran sellaista porukkaa jolle maistui viini ja jotka halusivat esittää roomalaisen tervehdyksen. Koko mielenosoitus sujui kuitenkin ihan hyvin.

  Suurin vaara on siinä että joku taho, esim. poliittinen puolue yrittää omia tai vallata itselleen tämän Rajat Kiinni- mielenosoitusliikkeen. Myöntyväisyys linjalle lähtenyt Jotain rajaa-mielenosoitus oli mielestäni tämänsuuntainen yritys.

  Plusääni(11)Miinusääni(4)
 14. TERRORISMISTA HYÖTYY RIKOLLINEN PANKKIMAFIA

  http://www.youtube.com/watch?v=TKFHGatEV1w
  CNN-uutisiin lipsahtaa kiusallinen totuus. ”Syyriassa toimii Yhdysvaltojen johtama ISIS-koalitio.”
  Tallennuslinkki: http://www.pwnyoutube.com/watch?v=TKFHGatEV1w

  Nyt Ranskassa tapahtui hirmuteko. Hysterianlietsonnan keskellä on syytä mielestäni muistaa pari asiaa. Kuten ISIS -terroristeja vastaan taistelevan Syyrian presidentti Bashar al-Assad aivan oikein muistutti, on Ranska hallinto mm. tukenut Syyriassa juuri niitä ääriaineksia, jotka nyt ovat ilmoittautuneet iskujen taakse. Mikäli terrorismia vastaan oikeasti taisteltaisiin, Bashar al-Assadin hallinnolle annettaisiin kaikki tuki sen taistelussa mm. ISIS-järjestöä vastaan. Assadin syrjäyttäminen kiihdyttäisi entisestään invaasiota Euroopaan. NATO:n, EU:n ja Israelin toiminta Lähi-idässä on täysin tuomittavaa.

  Euroopan sekasorrosta hyötyvät sionistipankkiirit lakeijoineen

  Euroopan kansallivaltioiden invaasio ”pakolaikriisin” varjolla hyödyttää velkaista pankkijärjestelmää ja sen lakeijoina toimivia poliitikkoja. Ranskan tapahtumat ovat kauheita. Suuri kuva tulisi silti muistaa. Kansalaisensa pettäneet poliitikot ympäri Eurooppaa ovat omalla vastuuttomuudellaan luoneet taloukriisin ja vaarantaneet kansalaistensa turvallisuuden sallimalla laittoman maahantunkeutumisen.

  Timo Isosaari on seuraavan linkin kirjoituksessa osunut naulankantaan.

  http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/206431-ei-lainkaan-yllattaen-ja-pyytamatta

  Niinistön puheesta

  Niinistö tuoreessa lausunnossaan sivuutti mielenkiintoisesti asioita. Hän sivuutti sen, että terrorismi on vain pahentunut NATO:n toimien myötä. Vuodesta 2011 Lähi-itä NATO loi hedelmällisen pohjan terrorismille pommittamalla Libyan kivikaudelle. Samaa toimintaa jatkettiin Syyriassa. Syyria taistelee alueella terrorismia vastaan. Maata pitäisi tukea terrorismin vastaisessa taistelussa. Yhdysvaltojen liittolainen Saudi-Arabia on terrorismin taloudellinen tukija Lähi-idässä. Saudi-Arabian valtion uskonto on äärimielinen wahabbilaisuus. Esimerkiksi Saudi-Arabian tai Israelin roolia Lähi-idän terrorismin tukemisessa ei sen koommin Niinistö kuin UPI ota esille. Miksi?

  Orpo vastuussa invaasiosta

  Sisäministeri Petteri Orpo on huolissaan äärioikeistosta. Kokoomus on ainakin periaatteessa oikeistopuolue. Onko Orpo varautunut tutkimaan kokoomuslaisten taustoja? Sisäministeriön linjaukset ovat vähintääkin arvelluttavia. Orpo on ollut sisäministerinä päästämässä perustuslainvastaisesti maahantunkeutujia Suomeen. Meille markkinoitu ”pakolaiskriisi” on nimenomaan invaasio. Hädänalaisia tänne saattoi tulle muutamia, mutta nämä ovat selkeä vähemmistö. Mistä aidon hädänalaisen pakolaisen sitten erottaa maahantunkeutujasta? Hän on kiitollinen mistä hyvänsä majoitustilasta ja avusta eikä valita ruoasta.

  Syyttävä sormi kohti pankkiireita, jättikorporaatioiden johtoa ja poliitikkoja

  Eurooppa on menossa kohti suurempaa sekasortoa. Veronmaksajien rahoja ryövänneet pankkiirit asiamiespoliitikkolakeijoineen yrittävät saada huomion pois itsestään. Tässä valossa eurooppalaiset kannattaa hukuttaa sekasortoon.

  Kannatan toimintaa kunhan se tapahtuu fiksusti

  Kaikenlainen aktiivinen toiminta on hyvästä. Suuri kuva kannattaa pitää mielessä. Kansalaisten pitäisi nyt moraalisesti nousta korruptoituneen järjestelmän yläpuolelle. Toiminnan on siis tapahduttava järkevästi. Tätä tarkoitin edellisen kommentin pienellä kritiikillä. Ajatteluni tai edes nimimerkkini ei kumpua uskonnosta. Se kumpuaa omasta ajattelusta. Totuus on mielestäni osuva ilmaus käytettäväksi. Meillä on totuus ja valhemedialla valhe. Mediaa kritisoidessani tiedostan kuitenkin, että toimittajissa on hyviä ihmisiä. Ylen tapana on sensuroida kustannussyihin vedoten.

  Ratkaisuja ongelmiin

  Ratkaisuja pelkkien ongelmien esittämisen sijaan kannatan minäkin. Nehän muotoutuvat kokoajan. Muutamia vuosia sitten ei ollut edes olemassa Magneettimedian, MV-lehden tai Vastavalkean kaltaisia kansalaismedioita. Nämä ovat itsessään todisteita lisääntyvästä kansalaisten aktivoitumisesta. Rajat kiinni -liike sekä lukuisat kansalaisaloitteet todistavat sen, että suomalaiset ovat havahtuneet epäkohtiin ja toimivat. Kansalaistoiminta eri muodoissaan vain kasvaa. Itseasiassa veikkaan kansalaisvaikuttamisen eksponentiaalista kasvua niin kansallisesti kuin kansainvälisesti vuodelle 2016. Valitettavasti tämä tietää kovenevaa informaatiosotaa virallisilta tahoilta. Olen kuitenkin luottavainen. Korruptioporras on kusessa!

  Tinkimättömät perusvaatimukset

  – Ero EU:sta ja euroalueesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372
  – Suomen kansalaisia suojelevan perustuslain palauttaminen ja sen vahvistaminen ja sitä valvomaan perustettava perustuslakituomioistuin.
  – Laittomien maahantulijoiden virran pysäyttäminen ja muiden, kuin pakolaistaustaisten maahantunkeutujien karkottaminen.
  – Puoluediktatuurin lopettaminen, riisumalla puolueilta niiden vuoden 1969 puoluelaissa ja sen jälkeen ottamat erikoisoikeudet ja puoluerahoitus.
  – Vähitellen etenevä sitoviin kansanäänestyksiin siirtyminen päätöksenteossa.

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
  1. ”Niinistö tuoreessa lausunnossaan sivuutti mielenkiintoisesti asioita. Hän sivuutti sen, että terrorismi on vain pahentunut NATO:n toimien myötä.”

   Niin sanoo Bilderberg-maanpetturi.
   Bilderberg-agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden hävitys. Kansallisvaltiothan ovat yksi jarru talmudisti-juutalais-pankkigangsterien Uuden Maailmanjärjestyksen super-tyrannian toteutukselle.

   ”Ahtisaari, Wahlroos, Niinistö…
   Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin…”,
   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml

   Plusääni(7)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat